#tilammurah

12059 posts

TOP POSTS

Katil + tilam (baru) for sale! Available for single, queen & king. Harga seriousss harga kilang 😱😱 Sesuai utk yg ade homestay, rumah sewa or rumah sndr pun blh... Whatsapp faz 0166443341 #katil #tilam #setkatil #katilmurah #tilammurah

Time kasih sis.. Harini kami pos !!! #sayajualtilamkekabu #sayajualtilam
#tilambaby #tilammurah

πŸ‘―SET TILAM BERKELAMBU + BEDUNG TILAMπŸ‘―
πŸ‘„RM70 SM/ RM80 SS
πŸ‘„INC POSTAGE πŸ’²Wassap 0137787685 πŸ’² 🚫NO COD
🚫NO COD πŸ™‹SET KANDUNGAN :
πŸ‘‰1 PCS TILAM
πŸ‘‰1 PCS BANTAL
πŸ‘‰2 PCS BANTAL PELUK
πŸ‘‰1 PCS KELAMBU
πŸ‘‰1 SET BEDUNG TILAM + BANTAL πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
Tilam segi empat-(kelambu ada zip)
🐞SET termasuk tilam dan kelambu
🐞1pc bantal
🐞2pcs bantal peluk
🐞bedung n bantal
🐞Plastik beg baby berzip
🐞Isi kekabu nylon & kain cotton xpns
🐞saiz 74cm(panjang) 47cm(lebar)
🐞Ketebalan 4cm Tilam
🐞Beg bedung 59cm x 33cm πŸ’žJOM TGK FB SAYA UTK PILIHAN2 YG LAINπŸ’ž

Id 5059

#tilambaby #tilambabymurah
#tilam #baby #bayi #tilammurah
#kelambubayi #kelambubaby

Kandungan SET TILAM BAYI : * 1 Biji Bantal Karipap untuk kegunaan bayi selepas lahir ( Rekaan khas dgn flexible string khusus utk membawa bayi baru lahir travel dan ketika meriba serta menyusu)
* 2 Biji Bantal Kekabu (ketinggian berlainan) untuk kegunaan bayi sepanjang pembesaran.
* 2 Biji Bantal Peluk yg sesuai untuk digunakan oleh bayi seawal baru lahir.
* 1 Biji Tilam Kekabu ASLI yg selesa direka untuk bayi berumur 0-3 tahun.
* 1 Helai Comforter bagi memberikan keselesaan tambahan.

Tilam Panjang : 39 inci Lebar : 28 inci Tebal : 5.5 - 6 inci

Comforter Panjang : 39 inci Lebar : 28.5 inci Tebal : 1.2 - 1.7 inci

Isian dalam bantal dan tilam kekabu asli 100%.
Material kain Tetron Cotton yang di treatment dengan teknologi ANTI HAMA, tidak panas, selesa untuk bayi, tidak mudah berbulu dan tidak mudah luntur warna.
Harga asal RM349.90
Harga promosi Set Full Tilam Bayi RM199.90

Klik link ini utk terus whatsap saya.. www.wasap.my/60175097926/tilamkekabuasli

#tilambaby #tilambabymurah #tilambayicomel #tilamkekabubayi #tilamkekabuasli #tilammurah #tilambabycomel #butikaufababykepalabatas

Tak perlu PROMOSI sebulan sekali...hari2 pun harga dah lebih dari harga promosi....CONFIRM puas hati..... =)
.
.
APA YG BESTT PASAL TILAMM NIEYH????
.
Tilam yg mudah utk disimpan, mudah dibawa utk travel, utk anak2 lending dpn tv, utk student2 bwa ke asrama, baru nak masuk rumah sewa or utk bakal2 ibu yg guna semasa berpantang boleh order n guna tilam ni.....πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»
.
Alhamdulillah feedback yg kami terima sgt2 memberangsangkan....malahan dengan harga yg ditawarkan semua org mampu milik utk menggunakan tilam gebu kabu cotton ni!!!! .
Nak beli borong pulakkkk???? πŸ˜€πŸ˜€πŸ’ƒπŸΌπŸ’ƒπŸΌ
Minimum 10 bijik tilam......
.
Peluang utk anda mnjana pendapatan dgn hanya menjual kpda saudara mara, rakan2 terdekat atau jiran tetangga.....πŸ˜πŸ˜πŸ˜πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»
.
Tunggu apa lagi mai2 pakat order boleh guna lama boleh juga buat duit πŸ˜ŠπŸ˜‰
.
Whatsapp 0134639623
Whatsapp 0134639623
Whatsapp 0134639623
.
#tilamkekabu #tilammurah #tilam #bazaronline #bazaaronline #mlm2017 #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaar #bazar #bazarmalaysia #neelofa #bazaarmalaysia #sayajual #bocey #bazarmurah #kualititerbaik #fattahamin #sayajualmurah2 #best #terlajaklaris #puashati #noradanish #visitmyigmalaysia #bazaarmalaysia #murahmeriah #murahmurah #murahmeriah #alhamdulillah #heroseorangcinderella #lofattah

New Update .
.
READYSTOCK! READYSTOCK! READYSTOCK! READYSTOCK!
Set tilam full set RM375.00 kos penghantaran akak tanggung πŸ˜€ .
.
.
Cod: Kajang, Bangi, Putrajaya, UKM & UPM --------------------------------------------Set tilam termasuk :
πŸ„ Tilam playpen.
πŸ„ Comforter.
πŸ„ Babynest bersarung.
πŸ„ 1 bantal karipap.
πŸ„ 2 bantal bolster.
πŸ„ 2 bantal kepala.
πŸ„ 1 cloud pillow. --------------------------------------------
Material fully kekabu asli dan jangan risau set tilam akak washable taw.
How to order?
Screen shot and Whats App picture to:
0195410158 Ainin
#readystockkekabusimanja #readystockkekabusimanja #readystockkekabusimanja
#feedbackkekabusimanja #preorderkekabusimanja #readystockkekabusimanja #tilambayi #tilammurah #kelantan #kajang #putrajaya #bangi #bangi #puchong #kekabuasli #bayi #barangbaby #nelofa #sitizoner #malaysia #produkmalaysiabumiputera #laraalana #babyyusoff #tilambayikekabu #babynestmalaysiamurah #babynestkekabu #trusterseller #selangor #cod #putrajaya #serdang #fattahamin #yusofiskandar #malaysia #abpbh30#fattahamin #cod #cod

tilam baby termurah Hanya rm99shj
utk tahu lebih lanjut
sila dm sekarang !
#tilammurah #hadiah #tilambaby #tilambabymurah #tilamkekabu #tilambabymalaysia

Awesome #InflatableAirBed ! Memudahkan sesiapa yg suka #travel, #camping, #berkelah & sesiapa yg sakit. Tak perlu lagi bawa toto yang berat tu ke sana sini dah! Boleh guna indoor & outdoor. Menjimatkan ruang & tenaga anda! πŸ‘πŸ‘πŸ‘ Normal price RM299! Harga kami?
RM100 with postage to SM 😱 (Model 68950 (single size bed 24Γ—76Γ—191cm
)
RM110 Model 68757 (single size bed 24Γ—99Γ—191cm)
RM210 Model 68755 (King size bed 24Γ—183Γ—203cm) ❀ADD ON ITEM:
-Pillow + RM8 -Home use electrical air pump + RM25 ❀Product Features πŸ‘‰Brand : #INTEX
πŸ‘‰Relax in complete comfort and have a great nights sleep in this fantastic size inflatable #airbed.
πŸ‘‰Comfortable to lie on with soft blue flocked surface and sturdy coil beam construction.
πŸ‘‰Compact when deflated and easy to store, this high quality bed comes complete with repair patch in case of accidental punctures.
πŸ‘‰Great for #Indoor & #Outdoor use .
πŸ‘‰Material : Sturdy coil beam construction
πŸ‘‰Built-in quick inflation / deflation screw valve

Package Include
1 x Air Bed
1 x Heavy Duty Repair Patch

Whatsapp 0135947819
#tilamangin #travelitem #tilamtidur #tilammurah #airmattress #foldablebed #foldablemattress #homesweethome #inflatablemattress #airbed #airmattress #mattress

Tak perlu PROMOSI sebulan sekali...hari2 pun harga dah lebih dari harga promosi....CONFIRM puas hati..... =)
.
.
APA YG BESTT PASAL TILAMM NIEYH????
.
Tilam yg mudah utk disimpan, mudah dibawa utk travel, utk anak2 lending dpn tv, utk student2 bwa ke asrama, baru nak masuk rumah sewa or utk bakal2 ibu yg guna semasa berpantang boleh order n guna tilam ni.....πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»
.
Alhamdulillah feedback yg kami terima sgt2 memberangsangkan....malahan dengan harga yg ditawarkan semua org mampu milik utk menggunakan tilam gebu kabu cotton ni!!!! .
Nak beli borong pulakkkk???? πŸ˜€πŸ˜€πŸ’ƒπŸΌπŸ’ƒπŸΌ
Minimum 10 bijik tilam......
.
Peluang utk anda mnjana pendapatan dgn hanya menjual kpda saudara mara, rakan2 terdekat atau jiran tetangga.....πŸ˜πŸ˜πŸ˜πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»
.
Tunggu apa lagi mai2 pakat order boleh guna lama boleh juga buat duit πŸ˜ŠπŸ˜‰
.
Whatsapp 0134639623
Whatsapp 0134639623
Whatsapp 0134639623
.
#tilamkekabu #tilammurah #tilam #bazaronline #bazaaronline #mlm2017 #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaar #bazar #bazarmalaysia #neelofa #bazaarmalaysia #sayajual #bocey #bazarmurah #kualititerbaik #fattahamin #sayajualmurah2 #best #terlajaklaris #puashati #noradanish #visitmyigmalaysia #bazaarmalaysia #murahmeriah #murahmurah #murahmeriah #alhamdulillah #heroseorangcinderella #lofattah

MOST RECENT

Seharian bekerja,lenguh2 badan ,letih perghhh dapat rehat memang syokkk betul tak ??? .
πŸ“’πŸ“’Dapat pulak tidur atas tilam yg ibarat baldu gitteww 😍😍 sangatlahh indah πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„
.
Haruslahh cuba tilam kekabu seyessss mmg selesa by #IriszmaCollection ni uolsss...😘😘
.
πŸ‘‰πŸ»Tilam yg sgt lembut selesa ,gebuss dan berkualiti
πŸ‘‰πŸ» tilam ni pelbagai guna hokey!! nak bawak p mana2 pun boleh sebab ringan dan mudah diangkat.kalau nak jemur pn senang.. .πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»
πŸ‘‰πŸ»Harga uollss mampu milik tersangat berbaloi2 untuk seisi keluarga 😘😘
.
JOM GRAB PASTI PUAS HATI... 😍😍!! Tilam terlebihhhh lariss,Lebih lembut ,lebih gebussss memang selesaaa πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»
.
BERMINAT ???? Direct Whatsapp
⬇⬇⬇⬇
.
0134639623
0134639623
.
#iriszmacollection #alhamdulillah
#tilamkekabu #tilammurah #tilam #bazaronline #bazaaronline #neelofa #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaar #bazar #bazarmalaysia #fattahamin #bazaarmalaysia #sayajual #noradanish #bazarmurah #kualititerbaik #sayajualmurah2 #best #terlajaklaris #puashati #mlm2017 #bazaarmalaysia #murahmeriah #murahmurah #murah #visitmyigmalaysia #lofattah

Seharian bekerja,lenguh2 badan ,letih perghhh dapat rehat memang syokkk betul tak ??? .
πŸ“’πŸ“’Dapat pulak tidur atas tilam yg ibarat baldu gitteww 😍😍 sangatlahh indah πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„
.
Haruslahh cuba tilam kekabu seyessss mmg selesa by #IriszmaCollection ni uolsss...😘😘
.
πŸ‘‰πŸ»Tilam yg sgt lembut selesa ,gebuss dan berkualiti
πŸ‘‰πŸ» tilam ni pelbagai guna hokey!! nak bawak p mana2 pun boleh sebab ringan dan mudah diangkat.kalau nak jemur pn senang.. .πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»
πŸ‘‰πŸ»Harga uollss mampu milik tersangat berbaloi2 untuk seisi keluarga 😘😘
.
JOM GRAB PASTI PUAS HATI... 😍😍!! Tilam terlebihhhh lariss,Lebih lembut ,lebih gebussss memang selesaaa πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»
.
BERMINAT ???? Direct Whatsapp
⬇⬇⬇⬇
.
0134639623
0134639623
.
#iriszmacollection #alhamdulillah
#tilamkekabu #tilammurah #tilam #bazaronline #bazaaronline #neelofa #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaar #bazar #bazarmalaysia #fattahamin #bazaarmalaysia #sayajual #noradanish #bazarmurah #kualititerbaik #sayajualmurah2 #best #terlajaklaris #puashati #mlm2017 #bazaarmalaysia #murahmeriah #murahmurah #murah #visitmyigmalaysia #lofattah

Tak perlu PROMOSI sebulan sekali...hari2 pun harga dah lebih dari harga promosi....CONFIRM puas hati..... =)
.
.
APA YG BESTT PASAL TILAMM NIEYH????
.
Tilam yg mudah utk disimpan, mudah dibawa utk travel, utk anak2 lending dpn tv, utk student2 bwa ke asrama, baru nak masuk rumah sewa or utk bakal2 ibu yg guna semasa berpantang boleh order n guna tilam ni.....πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»
.
Alhamdulillah feedback yg kami terima sgt2 memberangsangkan....malahan dengan harga yg ditawarkan semua org mampu milik utk menggunakan tilam gebu kabu cotton ni!!!! .
Nak beli borong pulakkkk???? πŸ˜€πŸ˜€πŸ’ƒπŸΌπŸ’ƒπŸΌ
Minimum 10 bijik tilam......
.
Peluang utk anda mnjana pendapatan dgn hanya menjual kpda saudara mara, rakan2 terdekat atau jiran tetangga.....πŸ˜πŸ˜πŸ˜πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»
.
Tunggu apa lagi mai2 pakat order boleh guna lama boleh juga buat duit πŸ˜ŠπŸ˜‰
.
Whatsapp 0134639623
Whatsapp 0134639623
Whatsapp 0134639623
.
#tilamkekabu #tilammurah #tilam #bazaronline #bazaaronline #mlm2017 #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaar #bazar #bazarmalaysia #neelofa #bazaarmalaysia #sayajual #bocey #bazarmurah #kualititerbaik #fattahamin #sayajualmurah2 #best #terlajaklaris #puashati #noradanish #visitmyigmalaysia #bazaarmalaysia #murahmeriah #murahmurah #murahmeriah #alhamdulillah #heroseorangcinderella #lofattah

Tak perlu PROMOSI sebulan sekali...hari2 pun harga dah lebih dari harga promosi....CONFIRM puas hati..... =)
.
.
APA YG BESTT PASAL TILAMM NIEYH????
.
Tilam yg mudah utk disimpan, mudah dibawa utk travel, utk anak2 lending dpn tv, utk student2 bwa ke asrama, baru nak masuk rumah sewa or utk bakal2 ibu yg guna semasa berpantang boleh order n guna tilam ni.....πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»
.
Alhamdulillah feedback yg kami terima sgt2 memberangsangkan....malahan dengan harga yg ditawarkan semua org mampu milik utk menggunakan tilam gebu kabu cotton ni!!!! .
Nak beli borong pulakkkk???? πŸ˜€πŸ˜€πŸ’ƒπŸΌπŸ’ƒπŸΌ
Minimum 10 bijik tilam......
.
Peluang utk anda mnjana pendapatan dgn hanya menjual kpda saudara mara, rakan2 terdekat atau jiran tetangga.....πŸ˜πŸ˜πŸ˜πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»
.
Tunggu apa lagi mai2 pakat order boleh guna lama boleh juga buat duit πŸ˜ŠπŸ˜‰
.
Whatsapp 0134639623
Whatsapp 0134639623
Whatsapp 0134639623
.
#tilamkekabu #tilammurah #tilam #bazaronline #bazaaronline #mlm2017 #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaar #bazar #bazarmalaysia #neelofa #bazaarmalaysia #sayajual #bocey #bazarmurah #kualititerbaik #fattahamin #sayajualmurah2 #best #terlajaklaris #puashati #noradanish #visitmyigmalaysia #bazaarmalaysia #murahmeriah #murahmurah #murahmeriah #alhamdulillah #heroseorangcinderella #lofattah

πŸ‘―SET TILAM BERKELAMBU + BEDUNG TILAMπŸ‘―
πŸ‘„RM70 SM/ RM80 SS
πŸ‘„INC POSTAGE πŸ’²Wassap 0137787685 πŸ’² 🚫NO COD
🚫NO COD πŸ™‹SET KANDUNGAN :
πŸ‘‰1 PCS TILAM
πŸ‘‰1 PCS BANTAL
πŸ‘‰2 PCS BANTAL PELUK
πŸ‘‰1 PCS KELAMBU
πŸ‘‰1 SET BEDUNG TILAM + BANTAL πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
Tilam segi empat-(kelambu ada zip)
🐞SET termasuk tilam dan kelambu
🐞1pc bantal
🐞2pcs bantal peluk
🐞bedung n bantal
🐞Plastik beg baby berzip
🐞Isi kekabu nylon & kain cotton xpns
🐞saiz 74cm(panjang) 47cm(lebar)
🐞Ketebalan 4cm Tilam
🐞Beg bedung 59cm x 33cm πŸ’žJOM TGK FB SAYA UTK PILIHAN2 YG LAINπŸ’ž

Id 5059

#tilambaby #tilambabymurah
#tilam #baby #bayi #tilammurah
#kelambubayi #kelambubaby

πŸ‘―SET TILAM BERKELAMBU + BEDUNG TILAMπŸ‘―
πŸ‘„RM70 SM/ RM80 SS
πŸ‘„INC POSTAGE πŸ’²Wassap 0137787685 πŸ’² 🚫NO COD
🚫NO COD πŸ™‹SET KANDUNGAN :
πŸ‘‰1 PCS TILAM
πŸ‘‰1 PCS BANTAL
πŸ‘‰2 PCS BANTAL PELUK
πŸ‘‰1 PCS KELAMBU
πŸ‘‰1 SET BEDUNG TILAM + BANTAL πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
Tilam segi empat-(kelambu ada zip)
🐞SET termasuk tilam dan kelambu
🐞1pc bantal
🐞2pcs bantal peluk
🐞bedung n bantal
🐞Plastik beg baby berzip
🐞Isi kekabu nylon & kain cotton xpns
🐞saiz 74cm(panjang) 47cm(lebar)
🐞Ketebalan 4cm Tilam
🐞Beg bedung 59cm x 33cm πŸ’žJOM TGK FB SAYA UTK PILIHAN2 YG LAINπŸ’ž

Id 5059

#tilambaby #tilambabymurah
#tilam #baby #bayi #tilammurah
#kelambubayi #kelambubaby

Tak perlu PROMOSI sebulan sekali...hari2 pun harga dah lebih dari harga promosi....CONFIRM puas hati..... =)
.
.
APA YG BESTT PASAL TILAMM NIEYH????
.
Tilam yg mudah utk disimpan, mudah dibawa utk travel, utk anak2 lending dpn tv, utk student2 bwa ke asrama, baru nak masuk rumah sewa or utk bakal2 ibu yg guna semasa berpantang boleh order n guna tilam ni.....πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»
.
Alhamdulillah feedback yg kami terima sgt2 memberangsangkan....malahan dengan harga yg ditawarkan semua org mampu milik utk menggunakan tilam gebu kabu cotton ni!!!! .
Nak beli borong pulakkkk???? πŸ˜€πŸ˜€πŸ’ƒπŸΌπŸ’ƒπŸΌ
Minimum 10 bijik tilam......
.
Peluang utk anda mnjana pendapatan dgn hanya menjual kpda saudara mara, rakan2 terdekat atau jiran tetangga.....πŸ˜πŸ˜πŸ˜πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»
.
Tunggu apa lagi mai2 pakat order boleh guna lama boleh juga buat duit πŸ˜ŠπŸ˜‰
.
Whatsapp 0134639623
Whatsapp 0134639623
Whatsapp 0134639623
.
#tilamkekabu #tilammurah #tilam #bazaronline #bazaaronline #mlm2017 #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaar #bazar #bazarmalaysia #neelofa #bazaarmalaysia #sayajual #bocey #bazarmurah #kualititerbaik #fattahamin #sayajualmurah2 #best #terlajaklaris #puashati #noradanish #visitmyigmalaysia #bazaarmalaysia #murahmeriah #murahmurah #murahmeriah #alhamdulillah #heroseorangcinderella #lofattah

Tak perlu PROMOSI sebulan sekali...hari2 pun harga dah lebih dari harga promosi....CONFIRM puas hati..... =)
.
.
APA YG BESTT PASAL TILAMM NIEYH????
.
Tilam yg mudah utk disimpan, mudah dibawa utk travel, utk anak2 lending dpn tv, utk student2 bwa ke asrama, baru nak masuk rumah sewa or utk bakal2 ibu yg guna semasa berpantang boleh order n guna tilam ni.....πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»
.
Alhamdulillah feedback yg kami terima sgt2 memberangsangkan....malahan dengan harga yg ditawarkan semua org mampu milik utk menggunakan tilam gebu kabu cotton ni!!!! .
Nak beli borong pulakkkk???? πŸ˜€πŸ˜€πŸ’ƒπŸΌπŸ’ƒπŸΌ
Minimum 10 bijik tilam......
.
Peluang utk anda mnjana pendapatan dgn hanya menjual kpda saudara mara, rakan2 terdekat atau jiran tetangga.....πŸ˜πŸ˜πŸ˜πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»
.
Tunggu apa lagi mai2 pakat order boleh guna lama boleh juga buat duit πŸ˜ŠπŸ˜‰
.
Whatsapp 0134639623
Whatsapp 0134639623
Whatsapp 0134639623
.
#tilamkekabu #tilammurah #tilam #bazaronline #bazaaronline #mlm2017 #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaar #bazar #bazarmalaysia #neelofa #bazaarmalaysia #sayajual #bocey #bazarmurah #kualititerbaik #fattahamin #sayajualmurah2 #best #terlajaklaris #puashati #noradanish #visitmyigmalaysia #bazaarmalaysia #murahmeriah #murahmurah #murahmeriah #alhamdulillah #heroseorangcinderella #lofattah

Tilam besttt.....bkn anak2 ja suka, yg sapa2 beli pun gumbiraa....
Alhamdulillahh.....
.
TAHAN LAMA, HARGA PUN BEST....
Yg paling penting...sgt SELESA!!!!
.
.
APA YG BESTT PASAL TILAMM NIEYH????
.
Tilam yg mudah utk disimpan, mudah dibawa utk travel, utk anak2 lending dpn tv, utk student2 bwa ke asrama, baru nak masuk rumah sewa or utk bakal2 ibu yg guna semasa berpantang boleh order n guna tilam ni.....πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»
.
Alhamdulillah feedback yg kami terima sgt2 memberangsangkan....malahan dengan harga yg ditawarkan semua org mampu milik utk menggunakan tilam gebu kabu cotton ni!!!! .
Nak beli borong pulakkkk???? πŸ˜€πŸ˜€πŸ’ƒπŸΌπŸ’ƒπŸΌ
Minimum 10 bijik tilam......
.
Peluang utk anda mnjana pendapatan dgn hanya menjual kpda saudara mara, rakan2 terdekat atau jiran tetangga.....πŸ˜πŸ˜πŸ˜πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»
.
Tunggu apa lagi mai2 pakat order boleh guna lama boleh juga buat duit πŸ˜ŠπŸ˜‰
.
Whatsapp 0134639623
Whatsapp 0134639623
Whatsapp 0134639623
.
#tilamkekabu #tilammurah #tilam #bazaronline #bazaaronline #neelofa #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaar #bazar #bazarmalaysia #mlm2017 #bazaarmalaysia #sayajual #noradanish #fattahamin #bazarmurah #kualititerbaik #sayajualmurah2 #best #terlajaklaris #puashati #visitmyigmalaysia #bazaarmalaysia #murahmeriah #murahmurah #murah #iriszmacollection #alhamdulillah #heroseorangcinderella #lofattah

Tilam besttt.....anak2 suka, ibu pun senang nak bt kerja rumahh =)
.
TAHAN LAMA, HARGA PUN BEST....
Yg paling penting...sgt SELESA!!!!
.
.
APA YG BESTT PASAL TILAMM NIEYH????
.
Tilam yg mudah utk disimpan, mudah dibawa utk travel, utk anak2 lending dpn tv, utk student2 bwa ke asrama, baru nak masuk rumah sewa or utk bakal2 ibu yg guna semasa berpantang boleh order n guna tilam ni.....πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»
.
Alhamdulillah feedback yg kami terima sgt2 memberangsangkan....malahan dengan harga yg ditawarkan semua org mampu milik utk menggunakan tilam gebu kabu cotton ni!!!! .
Nak beli borong pulakkkk???? πŸ˜€πŸ˜€πŸ’ƒπŸΌπŸ’ƒπŸΌ
Minimum 10 bijik tilam......
.
Peluang utk anda mnjana pendapatan dgn hanya menjual kpda saudara mara, rakan2 terdekat atau jiran tetangga.....πŸ˜πŸ˜πŸ˜πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»
.
Tunggu apa lagi mai2 pakat order boleh guna lama boleh juga buat duit πŸ˜ŠπŸ˜‰
.
Whatsapp 0134639623
Whatsapp 0134639623
Whatsapp 0134639623
.
#tilamkekabu #tilammurah #tilam #bazaronline #bazaaronline #neelofa #fattahamin #bazarpaknil #mlm17 #bazaarpaknil #bazaar #bazar #bazarmalaysia #2017 #noradanish #visitmyigmalaysia #bazaarmalaysia #sayajual #bazarmurah #kualititerbaik #sayajualmurah2 #best #terlajaklaris #puashati #bazaarmalaysia #lofattah #murahmeriah #murahmurah #murah #iriszmacollection #alhamdulillah

Tilam besttt.....anak2 suka, ibu pun senang nak bt kerja rumahh =)
.
TAHAN LAMA, HARGA PUN BEST....
Yg paling penting...sgt SELESA!!!!
.
.
APA YG BESTT PASAL TILAMM NIEYH????
.
Tilam yg mudah utk disimpan, mudah dibawa utk travel, utk anak2 lending dpn tv, utk student2 bwa ke asrama, baru nak masuk rumah sewa or utk bakal2 ibu yg guna semasa berpantang boleh order n guna tilam ni.....πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»
.
Alhamdulillah feedback yg kami terima sgt2 memberangsangkan....malahan dengan harga yg ditawarkan semua org mampu milik utk menggunakan tilam gebu kabu cotton ni!!!! .
Nak beli borong pulakkkk???? πŸ˜€πŸ˜€πŸ’ƒπŸΌπŸ’ƒπŸΌ
Minimum 10 bijik tilam......
.
Peluang utk anda mnjana pendapatan dgn hanya menjual kpda saudara mara, rakan2 terdekat atau jiran tetangga.....πŸ˜πŸ˜πŸ˜πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»
.
Tunggu apa lagi mai2 pakat order boleh guna lama boleh juga buat duit πŸ˜ŠπŸ˜‰
.
Whatsapp 0134639623
Whatsapp 0134639623
Whatsapp 0134639623
.
#tilamkekabu #tilammurah #tilam #bazaronline #bazaaronline #neelofa #fattahamin #bazarpaknil #mlm17 #bazaarpaknil #bazaar #bazar #bazarmalaysia #2017 #noradanish #visitmyigmalaysia #bazaarmalaysia #sayajual #bazarmurah #kualititerbaik #sayajualmurah2 #best #terlajaklaris #puashati #bazaarmalaysia #lofattah #murahmeriah #murahmurah #murah #iriszmacollection #alhamdulillah

HARGA mmg BEST dahhhh tambah2 yg tinggal kt semenanjung...huisshh apa nak kataaa.....berbaloi2 beli...
.
APA YG BESTT PASAL TILAMM NIEYH????
.
Tilam yg mudah utk disimpan, mudah dibawa utk travel, utk anak2 lending dpn tv, utk student2 bwa ke asrama, baru nak masuk rumah sewa or utk bakal2 ibu yg guna semasa berpantang boleh order n guna tilam ni.....πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»
.
Alhamdulillah feedback yg kami terima sgt2 memberangsangkan....malahan dengan harga yg ditawarkan semua org mampu milik utk menggunakan tilam gebu kabu cotton ni!!!! .
Nak beli borong pulakkkk???? πŸ˜€πŸ˜€πŸ’ƒπŸΌπŸ’ƒπŸΌ
Minimum 10 bijik tilam......
.
Peluang utk anda mnjana pendapatan dgn hanya menjual kpda saudara mara, rakan2 terdekat atau jiran tetangga.....πŸ˜πŸ˜πŸ˜πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»
.
Tunggu apa lagi mai2 pakat order boleh guna lama boleh juga buat duit πŸ˜ŠπŸ˜‰
.
Whatsapp 0134639623
Whatsapp 0134639623
Whatsapp 0134639623
.
#tilamkekabu #tilammurah #tilam #bazaronline #bazaaronline #neelofa #bazarpaknil #lofattah #bazaarpaknil #bazaar #bazar #bazarmalaysia #alhamdulillah #bazaarmalaysia #sayajual #mlm2017 #bazarmurah #kualititerbaik #sayajualmurah2 #best #terlajaklaris #puashati #bazaarmalaysia #noradanish #murahmeriah #murahmurah #fattahamin #murahmeriah #iriszmacollection #visitmyigmalaysia #fashion

HARGA mmg BEST dahhhh tambah2 yg tinggal kt semenanjung...huisshh apa nak kataaa.....berbaloi2 beli...
.
APA YG BESTT PASAL TILAMM NIEYH????
.
Tilam yg mudah utk disimpan, mudah dibawa utk travel, utk anak2 lending dpn tv, utk student2 bwa ke asrama, baru nak masuk rumah sewa or utk bakal2 ibu yg guna semasa berpantang boleh order n guna tilam ni.....πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»
.
Alhamdulillah feedback yg kami terima sgt2 memberangsangkan....malahan dengan harga yg ditawarkan semua org mampu milik utk menggunakan tilam gebu kabu cotton ni!!!! .
Nak beli borong pulakkkk???? πŸ˜€πŸ˜€πŸ’ƒπŸΌπŸ’ƒπŸΌ
Minimum 10 bijik tilam......
.
Peluang utk anda mnjana pendapatan dgn hanya menjual kpda saudara mara, rakan2 terdekat atau jiran tetangga.....πŸ˜πŸ˜πŸ˜πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»
.
Tunggu apa lagi mai2 pakat order boleh guna lama boleh juga buat duit πŸ˜ŠπŸ˜‰
.
Whatsapp 0134639623
Whatsapp 0134639623
Whatsapp 0134639623
.
#tilamkekabu #tilammurah #tilam #bazaronline #bazaaronline #neelofa #bazarpaknil #lofattah #bazaarpaknil #bazaar #bazar #bazarmalaysia #alhamdulillah #bazaarmalaysia #sayajual #mlm2017 #bazarmurah #kualititerbaik #sayajualmurah2 #best #terlajaklaris #puashati #bazaarmalaysia #noradanish #murahmeriah #murahmurah #fattahamin #murahmeriah #iriszmacollection #visitmyigmalaysia #fashion

HARGA mmg BEST dahhhh tambah2 yg tinggal kt semenanjung...huisshh apa nak kataaa.....berbaloi2 beli...
.
APA YG BESTT PASAL TILAMM NIEYH????
.
Tilam yg mudah utk disimpan, mudah dibawa utk travel, utk anak2 lending dpn tv, utk student2 bwa ke asrama, baru nak masuk rumah sewa or utk bakal2 ibu yg guna semasa berpantang boleh order n guna tilam ni.....πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»
.
Alhamdulillah feedback yg kami terima sgt2 memberangsangkan....malahan dengan harga yg ditawarkan semua org mampu milik utk menggunakan tilam gebu kabu cotton ni!!!! .
Nak beli borong pulakkkk???? πŸ˜€πŸ˜€πŸ’ƒπŸΌπŸ’ƒπŸΌ
Minimum 10 bijik tilam......
.
Peluang utk anda mnjana pendapatan dgn hanya menjual kpda saudara mara, rakan2 terdekat atau jiran tetangga.....πŸ˜πŸ˜πŸ˜πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»
.
Tunggu apa lagi mai2 pakat order boleh guna lama boleh juga buat duit πŸ˜ŠπŸ˜‰
.
Whatsapp 0134639623
Whatsapp 0134639623
Whatsapp 0134639623
.
#tilamkekabu #tilammurah #tilam #bazaronline #bazaaronline #neelofa #bazarpaknil #lofattah #bazaarpaknil #bazaar #bazar #bazarmalaysia #alhamdulillah #bazaarmalaysia #sayajual #mlm2017 #bazarmurah #kualititerbaik #sayajualmurah2 #best #terlajaklaris #puashati #bazaarmalaysia #noradanish #murahmeriah #murahmurah #fattahamin #murahmeriah #iriszmacollection #visitmyigmalaysia #fashion

Dah start puasa ni....xlama lg nak raya kann..Terfikir tak nanti nak balik kg mesti ruang nk tido terhadd...
.
Haaa rasa nak bwk blk tilam travel sendiri meh try tilam ni...dahla mudah gulung msuk terus ja dlm bOnet kereta..
.
HARGA mmg BEST dahhhh tambah2 yg tinggal kt semenanjung...huisshh apa nak kataaa.....berbaloi2 beli...
πŸ˜πŸ˜πŸ˜πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»
.
Tunggu apa lagi mai2 pakat order boleh guna lama boleh juga buat duit πŸ˜ŠπŸ˜‰
.
Whatsapp 0134639623
Whatsapp 0134639623
Whatsapp 0134639623
.
#tilamkekabu #tilammurah #tilam #bazaronline #bazaaronline #neelofa #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaar #bazar #bazarmalaysia #alhamdulillah #bazaarmalaysia #sayajual #mlm2017 #bazarmurah #kualititerbaik #sayajualmurah2 #best #terlajaklaris #puashati #bazaarmalaysia #lofattah #noradanish #murahmeriah #murahmurah #fattahamin #murahmeriah #iriszmacollection #visitmyigmalaysia #fashion #heroseorangcinderella

Dah start puasa ni....xlama lg nak raya kann..Terfikir tak nanti nak balik kg mesti ruang nk tido terhadd...
.
Haaa rasa nak bwk blk tilam travel sendiri meh try tilam ni...dahla mudah gulung msuk terus ja dlm bOnet kereta..
.
HARGA mmg BEST dahhhh tambah2 yg tinggal kt semenanjung...huisshh apa nak kataaa.....berbaloi2 beli...
πŸ˜πŸ˜πŸ˜πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»
.
Tunggu apa lagi mai2 pakat order boleh guna lama boleh juga buat duit πŸ˜ŠπŸ˜‰
.
Whatsapp 0134639623
Whatsapp 0134639623
Whatsapp 0134639623
.
#tilamkekabu #tilammurah #tilam #bazaronline #bazaaronline #neelofa #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaar #bazar #bazarmalaysia #alhamdulillah #bazaarmalaysia #sayajual #mlm2017 #bazarmurah #kualititerbaik #sayajualmurah2 #best #terlajaklaris #puashati #bazaarmalaysia #lofattah #noradanish #murahmeriah #murahmurah #fattahamin #murahmeriah #iriszmacollection #visitmyigmalaysia #fashion #heroseorangcinderella

Dah start puasa ni....xlama lg nak raya kann..Terfikir tak nanti nak balik kg mesti ruang nk tido terhadd...
.
Haaa rasa nak bwk blk tilam travel sendiri meh try tilam ni...dahla mudah gulung msuk terus ja dlm bOnet kereta..
.
HARGA mmg BEST dahhhh tambah2 yg tinggal kt semenanjung...huisshh apa nak kataaa.....berbaloi2 beli...
πŸ˜πŸ˜πŸ˜πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»
.
Tunggu apa lagi mai2 pakat order boleh guna lama boleh juga buat duit πŸ˜ŠπŸ˜‰
.
Whatsapp 0134639623
Whatsapp 0134639623
Whatsapp 0134639623
.
#tilamkekabu #tilammurah #tilam #bazaronline #bazaaronline #neelofa #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaar #bazar #bazarmalaysia #alhamdulillah #bazaarmalaysia #sayajual #mlm2017 #bazarmurah #kualititerbaik #sayajualmurah2 #best #terlajaklaris #puashati #bazaarmalaysia #lofattah #noradanish #murahmeriah #murahmurah #fattahamin #murahmeriah #iriszmacollection #visitmyigmalaysia #fashion #heroseorangcinderella

Awesome #InflatableAirBed ! Memudahkan sesiapa yg suka #travel, #camping, #berkelah & sesiapa yg sakit. Tak perlu lagi bawa toto yang berat tu ke sana sini dah! Boleh guna indoor & outdoor. Menjimatkan ruang & tenaga anda! πŸ‘πŸ‘πŸ‘ Normal price RM299! Harga kami?
RM100 with postage to SM 😱 (Model 68950 (single size bed 24Γ—76Γ—191cm
)
RM110 Model 68757 (single size bed 24Γ—99Γ—191cm)
RM210 Model 68755 (King size bed 24Γ—183Γ—203cm) ❀ADD ON ITEM:
-Pillow + RM8 -Home use electrical air pump + RM25 ❀Product Features πŸ‘‰Brand : #INTEX
πŸ‘‰Relax in complete comfort and have a great nights sleep in this fantastic size inflatable #airbed.
πŸ‘‰Comfortable to lie on with soft blue flocked surface and sturdy coil beam construction.
πŸ‘‰Compact when deflated and easy to store, this high quality bed comes complete with repair patch in case of accidental punctures.
πŸ‘‰Great for #Indoor & #Outdoor use .
πŸ‘‰Material : Sturdy coil beam construction
πŸ‘‰Built-in quick inflation / deflation screw valve

Package Include
1 x Air Bed
1 x Heavy Duty Repair Patch

Whatsapp 0135947819
#tilamangin #travelitem #tilamtidur #tilammurah #airmattress #foldablebed #foldablemattress #homesweethome #inflatablemattress #airbed #airmattress #mattress

Most Popular Instagram Hashtags