[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#tilammurah

15120 posts

TOP POSTS

Semua nak rasa tidoqq lebih selesa dgn harga yg berbaloi2 jimatttt....xcaya dah try pasti recommend dkt kwn2, sedara mara....inshaallah memenuhi keperluan semasa anda...
.
.
Peluang utk anda mnjana pendapatan dgn hanya menjual kpda saudara mara, rakan2 terdekat atau jiran tetangga pun bolehhhh...beli bOrong terusss..hargaaaa baikk punyaaa....๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป
.
Tunggu apa lagi mai2 pakat order boleh guna lama boleh juga buat duit ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜‰
.
Whatsapp 0134639623
Whatsapp 0134639623
Whatsapp 0134639623
.
#iriszmacollection #2017 #best #alhamdulillah #fattahamin #neelofa #noradanish #heroseorangcinderella
#tilamkekabu #tilammurah #tilam #bazaronline #bazaaronline #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaar #bazar #bazarmalaysia #sukansea2017 #bazaarmalaysia #sayajual #bazarmurah #kualititerbaik #sayajualmurah2 #best #terlajaklaris #puashati #bazaarmalaysia #murahmeriah #murahmurah #murah #heroseorangcinderella #fattzura

KARPET TOTO PATCHWORK
SLIDE>>
Tebal ,Cantik, Selesa,mudah dibersihkan/kering
RM160 Siap Cas Postage
๐ŸŒธREADY STOK
๐ŸŒธSAIZ M : 5x7kaki
Klik Link WS saya di Bio Untuk Order
#tilamtoto #tilam #totomalaysia #tilammalayasia #jualtoto #jualtilam #tilammurah #totomurah #karpetmurah

Katil + tilam (baru) for sale! Available for single, queen & king. Harga seriousss harga kilang ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Sesuai utk yg ade homestay, rumah sewa or rumah sndr pun blh... Whatsapp faz 0166443341 #katil #tilam #setkatil #katilmurah #tilammurah

Semua nak rasa tidoqq lebih selesa dgn harga yg berbaloi2 jimatttt....xcaya dah try pasti recommend dkt kwn2, sedara mara....inshaallah memenuhi keperluan semasa anda...
.
.
Peluang utk anda mnjana pendapatan dgn hanya menjual kpda saudara mara, rakan2 terdekat atau jiran tetangga pun bolehhhh...beli bOrong terusss..hargaaaa baikk punyaaa....๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป
.
Tunggu apa lagi mai2 pakat order boleh guna lama boleh juga buat duit ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜‰
.
Whatsapp 0134639623
Whatsapp 0134639623
Whatsapp 0134639623
.
#iriszmacollection #2017 #best #alhamdulillah #fattahamin #neelofa #noradanish #heroseorangcinderella
#tilamkekabu #tilammurah #tilam #bazaronline #bazaaronline #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaar #bazar #bazarmalaysia #sukansea2017 #bazaarmalaysia #sayajual #bazarmurah #kualititerbaik #sayajualmurah2 #best #terlajaklaris #puashati #bazaarmalaysia #murahmeriah #murahmurah #murah #heroseorangcinderella #fattzura

Kandungan SET TILAM BAYI : * 1 Biji Bantal Karipap untuk kegunaan bayi selepas lahir ( Rekaan khas dgn flexible string khusus utk membawa bayi baru lahir travel dan ketika meriba serta menyusu)
* 2 Biji Bantal Kekabu (ketinggian berlainan) untuk kegunaan bayi sepanjang pembesaran.
* 2 Biji Bantal Peluk yg sesuai untuk digunakan oleh bayi seawal baru lahir.
* 1 Biji Tilam Kekabu ASLI yg selesa direka untuk bayi berumur 0-3 tahun.
* 1 Helai Comforter bagi memberikan keselesaan tambahan.

Tilam Panjang : 39 inci Lebar : 28 inci Tebal : 5.5 - 6 inci

Comforter Panjang : 39 inci Lebar : 28.5 inci Tebal : 1.2 - 1.7 inci

Isian dalam bantal dan tilam kekabu asli 100%.
Material kain Tetron Cotton yang di treatment dengan teknologi ANTI HAMA, tidak panas, selesa untuk bayi, tidak mudah berbulu dan tidak mudah luntur warna.
Harga asal RM349.90
Harga promosi Set Full Tilam Bayi RM199.90

Klik link ini utk terus whatsap saya.. www.wasap.my/60175097926/tilamkekabuasli

#tilambaby #tilambabymurah #tilambayicomel #tilamkekabubayi #tilamkekabuasli #tilammurah #tilambabycomel #butikaufababykepalabatas

Testimoni Customer >>>> "t. Q untuk perkhidmatan yang baik dan cepat. Sangat berpuas hati. Selamat maju jaya"
Alhamdulillah customer berpuas hati dengan servis COD kami.

Anda sedang berpantang? Perlukan #tilampantang
#tilamkekabu
#tilammurah
Tetapi bermasalah untuk membelinya sendiri? Wasap je kami. #teamkekabuaslicollection akan uruskan penghantaran terus ke rumah anda ๐Ÿ“ž 011-1434 2649 011-1434 2649 011-1434 2649

Assalamualaikum.. Tilam kekabu murah2..mai beli.. Set single (tilam single 1 + bntal kpla 1 & bntal plok 1) โคRm90

Set queen (tilam queen 1 + bntal kpla 2+ bntal plok 1)โค Rm140

Set tilam baby (tilam bby + bntal kpla 1 & bntal plok 2) โค Rm45

1 unit tilam single Rm75
1 unit tilam queen Rm120
1 biji bantal pelok Rm15
1 biji bantal kepala Rm10

Cod area Klang & shah Alam..๐Ÿš— MAAF KAMI TAK POS โŒ๐Ÿ“ฎ Order boleh wasap 019 3679420.

Terus klik link ini ya ๐Ÿ‘‡
http://www.wasap.my/60193679420

#tilamkekabu
#tilammurah
#tilamqueen
#tilambujang
#tilambajed

READYSTOCK! READYSTOCK! READYSTOCK! READYSTOCK!
Set babynest Hanya RM199.00 kos penghantaran akak tanggung ๐Ÿ˜€ --------------------------------------------Set babynest termasuk :
๐Ÿ„ Babynest bersarung.
๐Ÿ„ 1 bantal karipap.
๐Ÿ„ 2 bantal bolster. --------------------------------------------
Material fully kekabu asli dan jangan risau babynest akak washable taw.
How to order?
Screen shot and Whats App picture to:
0195410158 Ainin
#readystockkekabusimanja #readystockkekabusimanja #readystockkekabusimanja
#readystockkekabusimanja #tilambayi #tilammurah #kelantan #kajang #putrajaya #bangi #bangi #puchong #kekabuasli #bayi #barangbaby #nelofa #sitizoner #malaysia #produkmalaysiabumiputera #laraalana #babyyusoff #tilambayikekabu #babynestmalaysiamurah #babynestkekabu #trusterseller #selangor #cod #putrajaya #serdang #fattahamin #yusofiskandar #malaysia #abpbh30#fattahamin #cod #codmelakasentral

tilam baby termurah Hanya rm99shj
utk tahu lebih lanjut
sila dm sekarang !
#tilammurah #hadiah #tilambaby #tilambabymurah #tilamkekabu #tilambabymalaysia

MOST RECENT

Apa yg bestttt pasal tilam ni????
.
๐Ÿ‘‰๐ŸปTilam yg sgt lembut selesa ,gebuss dan berkualiti
๐Ÿ‘‰๐Ÿป tilam ni pelbagai guna hokey!! nak bawak p mana2 pun boleh sebab ringan dan mudah diangkat.kalau nak jemur pn senang.. .๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป
๐Ÿ‘‰๐ŸปHarga uollss mampu milik tersangat berbaloi2 untuk seisi keluarga ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
JOM GRAB PASTI PUAS HATI... ๐Ÿ˜๐Ÿ˜!! Tilam terlebihhhh lariss,Lebih lembut ,lebih gebussss memang selesaaa ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป
.
BERMINAT ???? Direct Whatsapp
โฌ‡โฌ‡โฌ‡โฌ‡
.
0134639623
0134639623
.
#iriszmacollection #neelofa
#tilamkekabu #tilammurah #tilam #bazaronline #bazaaronline #mlm17 #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaar #bazar #bazarmalaysia #fattahamin #bazaarmalaysia #sayajual #noradanish #bazarmurah #visitmyigmalaysia #kualititerbaik #sayajualmurah2 #best #terlajaklaris #puashati #bazaarmalaysia #murahmeriah #murahmurah #murah #2017 #alhamdulillah #sukansea2017

Apa yg bestttt pasal tilam ni????
.
๐Ÿ‘‰๐ŸปTilam yg sgt lembut selesa ,gebuss dan berkualiti
๐Ÿ‘‰๐Ÿป tilam ni pelbagai guna hokey!! nak bawak p mana2 pun boleh sebab ringan dan mudah diangkat.kalau nak jemur pn senang.. .๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป
๐Ÿ‘‰๐ŸปHarga uollss mampu milik tersangat berbaloi2 untuk seisi keluarga ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
JOM GRAB PASTI PUAS HATI... ๐Ÿ˜๐Ÿ˜!! Tilam terlebihhhh lariss,Lebih lembut ,lebih gebussss memang selesaaa ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป
.
BERMINAT ???? Direct Whatsapp
โฌ‡โฌ‡โฌ‡โฌ‡
.
0134639623
0134639623
.
#iriszmacollection #neelofa
#tilamkekabu #tilammurah #tilam #bazaronline #bazaaronline #mlm17 #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaar #bazar #bazarmalaysia #fattahamin #bazaarmalaysia #sayajual #noradanish #bazarmurah #visitmyigmalaysia #kualititerbaik #sayajualmurah2 #best #terlajaklaris #puashati #bazaarmalaysia #murahmeriah #murahmurah #murah #2017 #alhamdulillah #sukansea2017

NEW STOCK!! NEW DESIGN
.
.
READYSTOCK! READYSTOCK! READYSTOCK! READYSTOCK!
Set comforter cotton mix minky hanya RM205.00 kos penghantaran ke SM akak tanggung ๐Ÿ˜€
Set comforter termasuk:
๐Ÿ„ Comforter 30*38. .
๐Ÿ„ 1 bantal karipap
๐Ÿ„ 2 bantal bolster.
๐Ÿ„ FREE cloud pillow
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
Material fiber but washable
How to order?
Screen shot and Whats App picture to:
0195410158 Ainin
#readystockkekabusimanja #readystockkekabusimanja #readystockkekabusimanja
#barangbabymurah #tilamkekabubayi #tilammurah #tilamkekabu #babystuffmurah #giftbaby #babynest #babynestkekabu #babynestmurahmaysia

Tilam best jimat bajet...!!!!
.
Confirm selesa bukan kata saja tau...
Nak order?? Whatsapp 0134639623 utk fast responsea
.
Yg nak order hari2 ada pos tau kecuali hari minggu jer...
.
RUGI xbeli sb boleh guna lama tilam ni..
.
APA YG BESTT PASAL TILAMM NIEYH????
.
Tilam yg mudah utk disimpan, mudah dibawa utk travel, utk anak2 lending dpn tv, utk student2 bwa ke asrama, baru nak masuk rumah sewa or utk bakal2 ibu yg guna semasa berpantang boleh order n guna tilam ni.....๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป
.
Alhamdulillah feedback yg kami terima sgt2 memberangsangkan....malahan dengan harga yg ditawarkan semua org mampu milik utk menggunakan tilam gebu kabu cotton ni!!!! .
Nak beli borong pulakkkk???? ๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€๐Ÿ’ƒ๐Ÿผ๐Ÿ’ƒ๐Ÿผ
Minimum 10 bijik tilam......
.
Peluang utk anda mnjana pendapatan dgn hanya menjual kpda saudara mara, rakan2 terdekat atau jiran tetangga.....๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป
.
Tunggu apa lagi mai2 pakat order boleh guna lama boleh juga buat duit ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜‰
.
Whatsapp 0134639623
Whatsapp 0134639623
Whatsapp 0134639623
.
#iriszmacollection #alhamdulillah #neelofa
#tilamkekabu #tilammurah #tilam #bazaronline #bazaaronline #neelofa #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaar #bazar #bazarmalaysia #cantik #bazaarmalaysia #sayajual #bazarmurah #mlm2017 #fattahamin #kualititerbaik #sayajualmurah2 #best #terlajaklaris #puashati #bazaarmalaysia #visitmyigmalaysia #murahmeriah #murahmurah #murah #terbaik #heroseorangcinderella

Tilam best jimat bajet...!!!!
.
Confirm selesa bukan kata saja tau...
Nak order?? Whatsapp 0134639623 utk fast responsea
.
Yg nak order hari2 ada pos tau kecuali hari minggu jer...
.
RUGI xbeli sb boleh guna lama tilam ni..
.
APA YG BESTT PASAL TILAMM NIEYH????
.
Tilam yg mudah utk disimpan, mudah dibawa utk travel, utk anak2 lending dpn tv, utk student2 bwa ke asrama, baru nak masuk rumah sewa or utk bakal2 ibu yg guna semasa berpantang boleh order n guna tilam ni.....๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป
.
Alhamdulillah feedback yg kami terima sgt2 memberangsangkan....malahan dengan harga yg ditawarkan semua org mampu milik utk menggunakan tilam gebu kabu cotton ni!!!! .
Nak beli borong pulakkkk???? ๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€๐Ÿ’ƒ๐Ÿผ๐Ÿ’ƒ๐Ÿผ
Minimum 10 bijik tilam......
.
Peluang utk anda mnjana pendapatan dgn hanya menjual kpda saudara mara, rakan2 terdekat atau jiran tetangga.....๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป
.
Tunggu apa lagi mai2 pakat order boleh guna lama boleh juga buat duit ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜‰
.
Whatsapp 0134639623
Whatsapp 0134639623
Whatsapp 0134639623
.
#iriszmacollection #alhamdulillah #neelofa
#tilamkekabu #tilammurah #tilam #bazaronline #bazaaronline #neelofa #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaar #bazar #bazarmalaysia #cantik #bazaarmalaysia #sayajual #bazarmurah #mlm2017 #fattahamin #kualititerbaik #sayajualmurah2 #best #terlajaklaris #puashati #bazaarmalaysia #visitmyigmalaysia #murahmeriah #murahmurah #murah #terbaik #heroseorangcinderella

Good night everyone.. see u tomorrow. If ada yg berminat utk dptkan toto offer ni esok kita sambung ya. Sis tido dulu. Assalamualaikum.
.
CLEARANCE SALESโ€ผ๏ธ. While Stock Last. Cepat u alls tengah murah ni!!!
Toto Patchwork { M SIZE}
.
RM110 exc postage. Postaga WM Rm10 EM RM18.
.
๐Ÿ’ฏ % Cotton..
.
Berminat? Boleh Wassap 016-2337401 utk membuat tempahan.
.
#tilampatchwork #tilammurah #tilampatchworkmurah #pachwork #patchworkmurah #cadarmurah #cadarpatchwork #cadarpatchworkmurah #cadarpatchworkhighquality #cadarpatchworkmurah #trustedreseller #bazaronline #bazarniaga #bazarpaknil #liniesgarage #alaskakipatchwork #patchworkberkualiti #cadarpatchworkraya2017 #patchworkraya #totopatchwork #totopatchworkmurah

Tahun berganti tahun tapiiii harga lama lagiii.....
.
Mmg berbaloi2 beli tilam sb under bajet, kualiti pun mantoppp....puashati & selesaaa sgtttt...
.
APA YG BESTT PASAL TILAMM NIEYH????
.
Tilam yg mudah utk disimpan, mudah dibawa utk travel, utk anak2 lending dpn tv, utk student2 bwa ke asrama, baru nak masuk rumah sewa or utk bakal2 ibu yg guna semasa berpantang boleh order n guna tilam ni.....๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป
.
Alhamdulillah feedback yg kami terima sgt2 memberangsangkan....malahan dengan harga yg ditawarkan semua org mampu milik utk menggunakan tilam gebu kabu cotton ni!!!! .
Nak beli borong pulakkkk???? ๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€๐Ÿ’ƒ๐Ÿผ๐Ÿ’ƒ๐Ÿผ
Minimum 10 bijik tilam......
.
Peluang utk anda mnjana pendapatan dgn hanya menjual kpda saudara mara, rakan2 terdekat atau jiran tetangga.....๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป
.
Tunggu apa lagi mai2 pakat order boleh guna lama boleh juga buat duit ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜‰
.
Whatsapp 0134639623
Whatsapp 0134639623
Whatsapp 0134639623
.
#tilamkekabu #tilammurah #tilam #bazaronline #bazaaronline #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaar #bazar #bazarmalaysia #bazaarmalaysia #sayajual #bazarmurah #kualititerbaik #sayajualmurah2 #best #terlajaklaris #puashati #bazaarmalaysia #murahmeriah #murahmurah #murahmeriah #iriszmacollection #mlm2017 #alhamdulillah #visitmyigmalaysia #fattahamin #neelofa #heroseorangcinderella

Tahun berganti tahun tapiiii harga lama lagiii.....
.
Mmg berbaloi2 beli tilam sb under bajet, kualiti pun mantoppp....puashati & selesaaa sgtttt...
.
APA YG BESTT PASAL TILAMM NIEYH????
.
Tilam yg mudah utk disimpan, mudah dibawa utk travel, utk anak2 lending dpn tv, utk student2 bwa ke asrama, baru nak masuk rumah sewa or utk bakal2 ibu yg guna semasa berpantang boleh order n guna tilam ni.....๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป
.
Alhamdulillah feedback yg kami terima sgt2 memberangsangkan....malahan dengan harga yg ditawarkan semua org mampu milik utk menggunakan tilam gebu kabu cotton ni!!!! .
Nak beli borong pulakkkk???? ๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€๐Ÿ’ƒ๐Ÿผ๐Ÿ’ƒ๐Ÿผ
Minimum 10 bijik tilam......
.
Peluang utk anda mnjana pendapatan dgn hanya menjual kpda saudara mara, rakan2 terdekat atau jiran tetangga.....๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป
.
Tunggu apa lagi mai2 pakat order boleh guna lama boleh juga buat duit ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜‰
.
Whatsapp 0134639623
Whatsapp 0134639623
Whatsapp 0134639623
.
#tilamkekabu #tilammurah #tilam #bazaronline #bazaaronline #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaar #bazar #bazarmalaysia #bazaarmalaysia #sayajual #bazarmurah #kualititerbaik #sayajualmurah2 #best #terlajaklaris #puashati #bazaarmalaysia #murahmeriah #murahmurah #murahmeriah #iriszmacollection #mlm2017 #alhamdulillah #visitmyigmalaysia #fattahamin #neelofa #heroseorangcinderella

KARPET TOTO PATCHWORK
SLIDE>>
Tebal ,Cantik, Selesa,mudah dibersihkan/kering
RM160 Siap Cas Postage
๐ŸŒธREADY STOK
๐ŸŒธSAIZ M : 5x7kaki
Klik Link WS saya di Bio Untuk Order
#tilamtoto #tilam #totomalaysia #tilammalayasia #jualtoto #jualtilam #tilammurah #totomurah #karpetmurah

Selain nikmat makan nikmat baring ats tilam empuk pon mmg preghhh ๐Ÿ˜ด๐Ÿ˜‹ Siapa nak 1set tilam single bekam empuk ni..Cuma RM100 je tau..RM100 ye..rugi sape tak grab..
nak beli tilam sahaja pon boleh,bantal pon boleh..kalau beli dua2 lagi jimat.hehe

berkenan kan??cepat click www.wasap.my/601128486794 untuk order.. #tilammurah#tilam#murahdanjimat#family#empukdanselesa#bazarpaknil

Semua nak rasa tidoqq lebih selesa dgn harga yg berbaloi2 jimatttt....xcaya dah try pasti recommend dkt kwn2, sedara mara....inshaallah memenuhi keperluan semasa anda...
.
.
Peluang utk anda mnjana pendapatan dgn hanya menjual kpda saudara mara, rakan2 terdekat atau jiran tetangga pun bolehhhh...beli bOrong terusss..hargaaaa baikk punyaaa....๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป
.
Tunggu apa lagi mai2 pakat order boleh guna lama boleh juga buat duit ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜‰
.
Whatsapp 0134639623
Whatsapp 0134639623
Whatsapp 0134639623
.
#iriszmacollection #2017 #best #alhamdulillah #fattahamin #neelofa #noradanish #heroseorangcinderella
#tilamkekabu #tilammurah #tilam #bazaronline #bazaaronline #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaar #bazar #bazarmalaysia #sukansea2017 #bazaarmalaysia #sayajual #bazarmurah #kualititerbaik #sayajualmurah2 #best #terlajaklaris #puashati #bazaarmalaysia #murahmeriah #murahmurah #murah #heroseorangcinderella #fattzura

Semua nak rasa tidoqq lebih selesa dgn harga yg berbaloi2 jimatttt....xcaya dah try pasti recommend dkt kwn2, sedara mara....inshaallah memenuhi keperluan semasa anda...
.
.
Peluang utk anda mnjana pendapatan dgn hanya menjual kpda saudara mara, rakan2 terdekat atau jiran tetangga pun bolehhhh...beli bOrong terusss..hargaaaa baikk punyaaa....๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป
.
Tunggu apa lagi mai2 pakat order boleh guna lama boleh juga buat duit ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜‰
.
Whatsapp 0134639623
Whatsapp 0134639623
Whatsapp 0134639623
.
#iriszmacollection #2017 #best #alhamdulillah #fattahamin #neelofa #noradanish #heroseorangcinderella
#tilamkekabu #tilammurah #tilam #bazaronline #bazaaronline #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaar #bazar #bazarmalaysia #sukansea2017 #bazaarmalaysia #sayajual #bazarmurah #kualititerbaik #sayajualmurah2 #best #terlajaklaris #puashati #bazaarmalaysia #murahmeriah #murahmurah #murah #heroseorangcinderella #fattzura

PORTABLE CAR BED
.
โคPROMOSI : RM110 FREE POS SM / SS ADD RM30
.
NORMAL : RM110 + POS SM RM14 / SS RM48
.
HARGA PASARAN LUAR : RM170

COLOUR : GREY | GREEN | ORANGE | ROYAL BLUE | SKY BLUE

WHAT INCLUDE :

1x in-car air pump
1xinflatable car bed
1xuser manual and pump

BENEFIT :

Easy carry
Easy store
Support to a maximum of 250kg
Size:25x22x10
Compatible with sedansโ€™,MPVs and SUVs.
No waranty

STATUS : READY STOCK
SHIP IN 2-3 WORKING DAYS
.
๐Ÿ“ฒ Whatsapp 011-24021058
.
#sayajual #portablecarbed
#portablecarbedmalaysia #tilamkereta #tilamkeretamurah #tilamkeretamalaysia #bazaarpaknilmurah #Bazaarpaknil #visitmyig #igshopmalaysia #instashopmalaysia #iklanvisitmyig #sayajualborong #tilammurah #murahshop16

PORTABLE CAR BED
.
โคPROMOSI : RM110 FREE POS SM / SS ADD RM30
.
NORMAL : RM110 + POS SM RM14 / SS RM48
.
HARGA PASARAN LUAR : RM170

COLOUR : GREY | GREEN | ORANGE | ROYAL BLUE | SKY BLUE

WHAT INCLUDE :

1x in-car air pump
1xinflatable car bed
1xuser manual and pump

BENEFIT :

Easy carry
Easy store
Support to a maximum of 250kg
Size:25x22x10
Compatible with sedansโ€™,MPVs and SUVs.
No waranty

STATUS : READY STOCK
SHIP IN 2-3 WORKING DAYS
.
๐Ÿ“ฒ Whatsapp 011-24021058
.
#sayajual #portablecarbed
#portablecarbedmalaysia #tilamkereta #tilamkeretamurah #tilamkeretamalaysia #bazaarpaknilmurah #Bazaarpaknil #visitmyig #igshopmalaysia #instashopmalaysia #iklanvisitmyig #sayajualborong #tilammurah #murahshop16

PORTABLE CAR BED
.
โคPROMOSI : RM110 FREE POS SM / SS ADD RM30
.
NORMAL : RM110 + POS SM RM14 / SS RM48
.
HARGA PASARAN LUAR : RM170

COLOUR : GREY | GREEN | ORANGE | ROYAL BLUE | SKY BLUE

WHAT INCLUDE :

1x in-car air pump
1xinflatable car bed
1xuser manual and pump

BENEFIT :

Easy carry
Easy store
Support to a maximum of 250kg
Size:25x22x10
Compatible with sedansโ€™,MPVs and SUVs.
No waranty

STATUS : READY STOCK
SHIP IN 2-3 WORKING DAYS
.
๐Ÿ“ฒ Whatsapp 011-24021058
.
#sayajual #portablecarbed
#portablecarbedmalaysia #tilamkereta #tilamkeretamurah #tilamkeretamalaysia #bazaarpaknilmurah #Bazaarpaknil #visitmyig #igshopmalaysia #instashopmalaysia #iklanvisitmyig #sayajualborong #tilammurah #murahshop16

Tilam besttt.....anak2 suka, ibu pun senang nak bt kerja rumahh =)
.
TAHAN LAMA, HARGA PUN BEST....
Yg paling penting...sgt SELESA!!!!
.
.
APA YG BESTT PASAL TILAMM NIEYH????
.
Tilam yg mudah utk disimpan, mudah dibawa utk travel, utk anak2 lending dpn tv, utk student2 bwa ke asrama, baru nak masuk rumah sewa or utk bakal2 ibu yg guna semasa berpantang boleh order n guna tilam ni.....๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป
.
Alhamdulillah feedback yg kami terima sgt2 memberangsangkan....malahan dengan harga yg ditawarkan semua org mampu milik utk menggunakan tilam gebu kabu cotton ni!!!! .
Nak beli borong pulakkkk???? ๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€๐Ÿ’ƒ๐Ÿผ๐Ÿ’ƒ๐Ÿผ
Minimum 10 bijik tilam......
.
Peluang utk anda mnjana pendapatan dgn hanya menjual kpda saudara mara, rakan2 terdekat atau jiran tetangga.....๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป
.
Tunggu apa lagi mai2 pakat order boleh guna lama boleh juga buat duit ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜‰
.
Whatsapp 0134639623
Whatsapp 0134639623
Whatsapp 0134639623
.
#tilamkekabu #tilammurah #tilam #bazaronline #bazaaronline #neelofa #fattahamin #bazarpaknil #mlm17 #bazaarpaknil #bazaar #bazar #bazarmalaysia #2017 #noradanish #visitmyigmalaysia #bazaarmalaysia #sayajual #bazarmurah #kualititerbaik #sayajualmurah2 #best #terlajaklaris #puashati #bazaarmalaysia #lofattah #murahmeriah #murahmurah #murah #iriszmacollection #alhamdulillah #lofattah

Tilam besttt.....anak2 suka, ibu pun senang nak bt kerja rumahh =)
.
TAHAN LAMA, HARGA PUN BEST....
Yg paling penting...sgt SELESA!!!!
.
.
APA YG BESTT PASAL TILAMM NIEYH????
.
Tilam yg mudah utk disimpan, mudah dibawa utk travel, utk anak2 lending dpn tv, utk student2 bwa ke asrama, baru nak masuk rumah sewa or utk bakal2 ibu yg guna semasa berpantang boleh order n guna tilam ni.....๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป
.
Alhamdulillah feedback yg kami terima sgt2 memberangsangkan....malahan dengan harga yg ditawarkan semua org mampu milik utk menggunakan tilam gebu kabu cotton ni!!!! .
Nak beli borong pulakkkk???? ๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€๐Ÿ’ƒ๐Ÿผ๐Ÿ’ƒ๐Ÿผ
Minimum 10 bijik tilam......
.
Peluang utk anda mnjana pendapatan dgn hanya menjual kpda saudara mara, rakan2 terdekat atau jiran tetangga.....๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป
.
Tunggu apa lagi mai2 pakat order boleh guna lama boleh juga buat duit ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜‰
.
Whatsapp 0134639623
Whatsapp 0134639623
Whatsapp 0134639623
.
#tilamkekabu #tilammurah #tilam #bazaronline #bazaaronline #neelofa #fattahamin #bazarpaknil #mlm17 #bazaarpaknil #bazaar #bazar #bazarmalaysia #2017 #noradanish #visitmyigmalaysia #bazaarmalaysia #sayajual #bazarmurah #kualititerbaik #sayajualmurah2 #best #terlajaklaris #puashati #bazaarmalaysia #lofattah #murahmeriah #murahmurah #murah #iriszmacollection #alhamdulillah #lofattah

Tak perlu PROMOSI sebulan sekali...hari2 pun harga dah lebih dari harga promosi....CONFIRM puas hati..... =)
.
.
APA YG BESTT PASAL TILAMM NIEYH????
.
Tilam yg mudah utk disimpan, mudah dibawa utk travel, utk anak2 lending dpn tv, utk student2 bwa ke asrama, baru nak masuk rumah sewa or utk bakal2 ibu yg guna semasa berpantang boleh order n guna tilam ni.....๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป
.
Alhamdulillah feedback yg kami terima sgt2 memberangsangkan....malahan dengan harga yg ditawarkan semua org mampu milik utk menggunakan tilam gebu kabu cotton ni!!!! .
Nak beli borong pulakkkk???? ๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€๐Ÿ’ƒ๐Ÿผ๐Ÿ’ƒ๐Ÿผ
Minimum 10 bijik tilam......
.
Peluang utk anda mnjana pendapatan dgn hanya menjual kpda saudara mara, rakan2 terdekat atau jiran tetangga.....๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป
.
Tunggu apa lagi mai2 pakat order boleh guna lama boleh juga buat duit ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜‰
.
Whatsapp 0134639623
Whatsapp 0134639623
Whatsapp 0134639623
.
#tilamkekabu #tilammurah #tilam #bazaronline #bazaaronline #mlm2017 #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaar #bazar #bazarmalaysia #neelofa #bazaarmalaysia #sayajual #bocey #bazarmurah #kualititerbaik #fattahamin #sayajualmurah2 #best #terlajaklaris #puashati #noradanish #visitmyigmalaysia #bazaarmalaysia #murahmeriah #murahmurah #murahmeriah #alhamdulillah #heroseorangcinderella #lofattah

Most Popular Instagram Hashtags