[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#tilamkekabuasli

14210 posts

TOP POSTS

Nak grab yang loose items sahaja pon boleh uolls...kak anie mmg menyediakan service customade untuk andaπŸ˜ŒπŸ’•
.

#tilamkekabuasli
#babynestmurah

Kandungan SET TILAM BAYI : * 1 Biji Bantal Karipap untuk kegunaan bayi selepas lahir ( Rekaan khas dgn flexible string khusus utk membawa bayi baru lahir travel dan ketika meriba serta menyusu)
* 2 Biji Bantal Kekabu (ketinggian berlainan) untuk kegunaan bayi sepanjang pembesaran.
* 2 Biji Bantal Peluk yg sesuai untuk digunakan oleh bayi seawal baru lahir.
* 1 Biji Tilam Kekabu ASLI yg selesa direka untuk bayi berumur 0-3 tahun.
* 1 Helai Comforter bagi memberikan keselesaan tambahan.

Tilam Panjang : 39 inci Lebar : 28 inci Tebal : 5.5 - 6 inci

Comforter Panjang : 39 inci Lebar : 28.5 inci Tebal : 1.2 - 1.7 inci

Isian dalam bantal dan tilam kekabu asli 100%.
Material kain Tetron Cotton yang di treatment dengan teknologi ANTI HAMA, tidak panas, selesa untuk bayi, tidak mudah berbulu dan tidak mudah luntur warna.
Harga asal RM349.90
Harga promosi Set Full Tilam Bayi RM199.90

Klik link ini utk terus whatsap saya.. www.wasap.my/60175097926/tilamkekabuasli

#tilambaby #tilambabymurah #tilambayicomel #tilamkekabubayi #tilamkekabuasli #tilammurah #tilambabycomel #butikaufababykepalabatas

SET TILAM KEKABU BAYI
English cotton RM299
POSTAGE KE RM20SM, RM60 SS

Size:
1. Tilam : 30" x 40" (1 pc)
2. Bantal : 12" x 9" (1pc) - saiz bayi
3. Bantal peluk : 20" x 7" (2pcs)
4. Bantal newborn : 10" x 7" (1pc)
5. Selimut bayi fiber: 30"x 40"(1pc)

Material:
Tilam, bantal & bantal peluk : 100% Kekabu, 100% Cotton

Bantal newborn : Fiber, 100% Cotton
CIRI -CIRI PRODUK : .
β–ΆORGANIK
β–Ά ANTI KULAT & BAKTERIA
β–Ά100% KEKABU ASLI
β–Ά100% COTTON GRED A
β–Ά MENGGUNAKAN KAIN COTTON UTK ISIAN KEKABU
β–Ά GEBU
β–ΆSELESA
β–ΆTAK PANAS
β–Ά TILAM TEBAL,BESAR & EMPUK
β–Ά TAHAN LAMA
β–Ά JAHITAN KEMAS
β–ΆPACKAGING: BAG TAHAN LASAK
β–Ά 100% JAMINAN PUAS HATI! οΏ½ JAMINAN PENGHANTARAN PANTAS οΏ½ JAMINAN PULANGAN WANG!

To order, whatsapp 0125232005 .

#sayajual #baazarpaknil #majalahpama #settilamkekabu #tilambaby #tilamkekabuasli #perenthood #newborn #nursingpillow #setberpantang #ibuhamil #ibumengandung #pregnancypillow #pama #terapiinstagram #tcebabyexpo #breastpump #botolsusu #kpjtawakkalspecialisthospital #breastpumpmurah #ebubabypedia #motherscare #mothercaremalaysia #kedaibabymurah #barangbaby #barangbabymurah #bajubudakmurah

🌸Assalamualaikum
Sempena ulang tahun perkahwinan pemilik adikbaby collection, kami adikbabycollection dengan berbesar hati..nak bagi promosi harga kasih sayang yang sangat-sangat murah.. 🌷set tilam standard Rm155, sekrang cuma Rm145 sahaja
🌷set tilam bajet Rm110,sekarang cuma Rm100 sahaja
🌷set tilam segera Rm85, sekarang cuma Rm80 sahaja..
🌷babynest 1 bantal Rm85
🌷babynest dua bantal Rm100,sekrang cuma Rm90
🌷baby nest 4 bantal Rm120,sekarang Rm110
🌷sleeping bag free bantal.karipap Rm65 sekarang cuma Rm60
🌷comforter free bantal karipap Rm65 sekarang cuma Rm60
🌷set comforter 4 bntal Rm110 sekarang cuma Rm100 🌼jangan risau qualiti kami GREAT AAAAA
🌼100% kekabu
🌼design dan bentuk bantal anda boleh request ikut citarasa anda
🌼harga murah qualaiti yang sangat bagus
🌼promosi sah sehingga 10 dec 2017
🌼cepat dapatkn semntara stock kain yang yang comel2 masih ada 🌸semoga anda diberi rezeki yg melimpah ruah serta perolehi kejayaan dunia dan akhirat #tilambayi #tilammurah #tilamkekabu #tilamkekabuasli #tilamkekabuasli #babynest #adikbabycollection #settilambaby #instafamous #kapok

NAMPAK TAKKKK......?!! Allahhhhhh GEBU ya amattttt! 🀀😍🀀😍🀀😍 LEBIH BANYAK pilihan warna kali ni taw!! Tanda akak sayang MAMA MAMA semua! 😍😍😍😍 2 guni STOKIN PANTANG untuk Mama dah nak habis niiiiiiiii!!! Maiii maiiii rebut cepat2 sebelum SOLD OUT kali ke 3 okeiii. πŸ€—πŸ’ͺπŸ€—πŸ’ͺπŸ€—πŸ’ͺπŸ€— Siapa CEPAT dia DAPAT lah!. 😍😍 Berkenan yang mana ye MAMA?? Klik cepat cepat! πŸ‘πŸ‘ Nak yang GEBU GEBU?? kat sini ajeee!! πŸ“² http://StokinPantang.wasap.my #babykidneeds #nursingcover #barut #bedung #milkbooster #babycomel #bazaarpaknil #nursingcovermalaysia #nursingcovermurah #supportbrestfeeding #brestfeeding #hospitalbersalin #tilambaby #barangbaby #kekabumurah #littleafia #muslinswaddlemurah #muslinswaddlemalaysia #barangbaby #bedungcomel #bedungbabymurah #bedungbaby #prelovedmalaysia #tilamkekabuasli #strollermurah #bazaarpaknil #babystuff #barutbaby #bedung

Hi..antara set pre order dan readystok. Inshaallah Isnin postage. Jom packing.. Lepas ni mommy semua boleh berhubung je dengan agen2 dari @medinabrand_store ya. Inshaallah readystok tilam dan babynest akan siap dlm masa terdekat ni.
#tilambaby#tilambabykekabu
#tilambabyeksklusif#baby
#tilambabycot#tilamkekabuasli
#tilambabycomel#barangbaby

MOST RECENT

NAMPAK TAKKKK......?!! Allahhhhhh GEBU ya amattttt! 🀀😍🀀😍🀀😍 LEBIH BANYAK pilihan warna kali ni taw!! Tanda akak sayang MAMA MAMA semua! 😍😍😍😍 2 guni STOKIN PANTANG untuk Mama dah nak habis niiiiiiiii!!! Maiii maiiii rebut cepat2 sebelum SOLD OUT kali ke 3 okeiii. πŸ€—πŸ’ͺπŸ€—πŸ’ͺπŸ€—πŸ’ͺπŸ€— Siapa CEPAT dia DAPAT lah!. 😍😍 Berkenan yang mana ye MAMA?? Klik cepat cepat! πŸ‘πŸ‘ Nak yang GEBU GEBU?? kat sini ajeee!! πŸ“² http://StokinPantang.wasap.my #babykidneeds #nursingcover #barut #bedung #milkbooster #babycomel #bazaarpaknil #nursingcovermalaysia #nursingcovermurah #supportbrestfeeding #brestfeeding #hospitalbersalin #tilambaby #barangbaby #kekabumurah #littleafia #muslinswaddlemurah #muslinswaddlemalaysia #barangbaby #bedungcomel #bedungbabymurah #bedungbaby #prelovedmalaysia #tilamkekabuasli #strollermurah #bazaarpaknil #babystuff #barutbaby #bedung

Kat sini klu xnak beli full set,..nak tempah bakul 1 biji je pn boleh ye..cust tempah bakul tangkai 1 biji πŸ‘‰ Japanese cotton corak ice cream Rm60 #bakulbaby #bakulbayi #tilamkekabubayi #tilamkekabuasli #tilambayi #tilambaby #babynestmalaysia #babynest #babynestmurah #doorgiftkahwin #barangbaby #babyshower #baranganbayi

Pengahantaran ke tesco ampang,terima kasih kerana sudi berurusan dengan kami..semoga segala urusan nak smbuat baby baru dipermudahkan😊😊 Set tilam segera (ready stock) + set sarung corak mickey..tilam dan bantal 100% kekabu..nak mcm ni?? Promosi cuma Rm120 je..cepat dapatkn..nak bayar secara ansuran pn boleh.. boleh delevery sekitar ampang,wangsa maju,cheras,gombak,kampung baru,setapak,sentul serta kwasan berhampiran..pm kami segera atau wassap 0136367876 free giftvistemewa menanti anda😍😍😍😍😍#tilambayi #tilammurah #tilamkekabuasli #tilamkekabubaby #kapok #cotton #mickymouse #instafamous #adikbabycollection #babycomel #eusahawan

SET TILAM KEKABU BAYI
English cotton RM299
POSTAGE KE RM20SM, RM60 SS

Size:
1. Tilam : 30" x 40" (1 pc)
2. Bantal : 12" x 9" (1pc) - saiz bayi
3. Bantal peluk : 20" x 7" (2pcs)
4. Bantal newborn : 10" x 7" (1pc)
5. Selimut bayi fiber: 30"x 40"(1pc)

Material:
Tilam, bantal & bantal peluk : 100% Kekabu, 100% Cotton

Bantal newborn : Fiber, 100% Cotton
CIRI -CIRI PRODUK : .
β–ΆORGANIK
β–Ά ANTI KULAT & BAKTERIA
β–Ά100% KEKABU ASLI
β–Ά100% COTTON GRED A
β–Ά MENGGUNAKAN KAIN COTTON UTK ISIAN KEKABU
β–Ά GEBU
β–ΆSELESA
β–ΆTAK PANAS
β–Ά TILAM TEBAL,BESAR & EMPUK
β–Ά TAHAN LAMA
β–Ά JAHITAN KEMAS
β–ΆPACKAGING: BAG TAHAN LASAK
β–Ά 100% JAMINAN PUAS HATI! οΏ½ JAMINAN PENGHANTARAN PANTAS οΏ½ JAMINAN PULANGAN WANG!

To order, whatsapp 0125232005 .

#sayajual #baazarpaknil #majalahpama #settilamkekabu #tilambaby #tilamkekabuasli #perenthood #newborn #nursingpillow #setberpantang #ibuhamil #ibumengandung #pregnancypillow #pama #terapiinstagram #tcebabyexpo #breastpump #botolsusu #kpjtawakkalspecialisthospital #breastpumpmurah #ebubabypedia #motherscare #mothercaremalaysia #kedaibabymurah #barangbaby #barangbabymurah #bajubudakmurah

Cantekkkk kan matching BARUUUU nih???
πŸ‘ΆπŸ‘ͺπŸ‘ΆπŸ‘ͺπŸ‘ΆπŸ‘ͺπŸ‘ΆπŸ‘ͺπŸ‘ΆπŸ‘ͺπŸ‘Ά Ramai MAMA yg tgh online tengah pilih design BEDUNG BABY nihhhh.. Lambat 5 minit pon boleh SOLD OUT taw! πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜… Jgn tunggu tunggu.

Joom WASAP akak utk dapatkan FREE POSTAGE!! http://Bedung.wasap.my ⚘😍⚘😍⚘😍⚘😍 β†˜οΈ PERNAH beli kain BEDUNG BABY, tapi kecikkkk sangat nak bedung??? β†˜οΈ PERNAH beli kain BEDUNG BABY, tapi nipissss sangat nak bedung??? β†˜οΈ Mahal-mahal beli untuk sekeping kan???? β†˜οΈ Kawan baik bakal jadi "PARENT", takder idea nak bagi HADIAH APER??? β†˜οΈ Member DAH JADI IBU, tapi tak sempat nak MELAWAT baby comel dier??? πŸ˜₯πŸ€—πŸ˜₯πŸ€—πŸ˜₯πŸ€— ⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️ mehhh wasap kami untuk BEDUNG KAPAS KHAS hanya di LittleAfia,

Dari kami, untuk bayi anda!!! PAKEJ BERKEMBAR dengan packaging menarik!! 😍😍😍😍 Sesuaiii untuk diri sendiri mahupun dijadikan HADIAH buat sahabat tersayang!! πŸ˜πŸ˜ŽπŸ€— πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²
http://Bedung.wasap.my

Di LittleAfia, WE CARE as a mother!!
⚘🌷⚘🌷⚘🌷⚘🌷⚘🌷⚘🌷⚘🌷 πŸ“² http://Bedung.wasap.my

#littleafia #muslinswaddlemurah #muslinswaddlemalaysia #barangbaby #bedungcomel #bedungbabymurah #bedungbaby #prelovedmalaysia #tilamkekabuasli #strollermurah #bazaarpaknil #babystuff #barutbaby #bedung #strollercover #burpcloth #babygirl #babyboy #cartersmurah #breastpumpmurah #nursingcovermalaysia #lampinmurah #lampincorak #nursingcover #newborn #keperluanbaby #swaddleblanket #swaddlecorakmurah #swaddlememalaysia

HAPPY MAMA!!!
πŸ˜πŸ‘§πŸ˜πŸ‘§πŸ˜πŸ‘§πŸ˜πŸ‘§ STOKIN PANTANG dah ade ke???? BEDUNG EXXXXTRA LARGE dah jumper??? KAT SINI LAH!! πŸ˜πŸ˜™πŸ˜πŸ˜™πŸ˜πŸ˜™πŸ˜ KLIK!
http://StokinPantang.wasap.my

KLIK!
http://Bedung.wasap.my

#littleafia #muslinswaddlemurah #muslinswaddlemalaysia #barangbaby #bedungcomel #bedungbabymurah #bedungbaby #prelovedmalaysia #tilamkekabuasli #strollermurah #bazaarpaknil #babystuff #barutbaby #bedung #strollercover #burpcloth #babygirl #babyboy #cartersmurah #breastpumpmurah #nursingcovermalaysia #lampinmurah #lampincorak #nursingcover #newborn #keperluanbaby #swaddleblanket #swaddlecorakmurah #swaddlememalaysia

Comelnyeeeeer
πŸ‘ΆπŸ‘ͺπŸ‘ΆπŸ‘ͺπŸ‘ΆπŸ‘ͺπŸ‘ΆπŸ‘ͺπŸ‘ΆπŸ‘ͺπŸ‘Ά Ramai MAMA yg tgh online tengah pilih design BEDUNG BABY nihhhh.. Lambat 5 minit pon boleh SOLD OUT taw! πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜… Jgn tunggu tunggu.

Joom WASAP akak utk dapatkan FREE POSTAGE!! http://Bedung.wasap.my ⚘😍⚘😍⚘😍⚘😍 β†˜οΈ PERNAH beli kain BEDUNG BABY, tapi kecikkkk sangat nak bedung??? β†˜οΈ PERNAH beli kain BEDUNG BABY, tapi nipissss sangat nak bedung??? β†˜οΈ Mahal-mahal beli untuk sekeping kan???? β†˜οΈ Kawan baik bakal jadi "PARENT", takder idea nak bagi HADIAH APER??? β†˜οΈ Member DAH JADI IBU, tapi tak sempat nak MELAWAT baby comel dier??? πŸ˜₯πŸ€—πŸ˜₯πŸ€—πŸ˜₯πŸ€— ⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️ mehhh wasap kami untuk BEDUNG KAPAS KHAS hanya di LittleAfia,

Dari kami, untuk bayi anda!!! PAKEJ BERKEMBAR dengan packaging menarik!! 😍😍😍😍 Sesuaiii untuk diri sendiri mahupun dijadikan HADIAH buat sahabat tersayang!! πŸ˜πŸ˜ŽπŸ€— πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²
http://Bedung.wasap.my

Di LittleAfia, WE CARE as a mother!!
⚘🌷⚘🌷⚘🌷⚘🌷⚘🌷⚘🌷⚘🌷 πŸ“² www.wasap.my/60194343408

#littleafia #muslinswaddlemurah #muslinswaddlemalaysia #barangbaby #bedungcomel #bedungbabymurah #bedungbaby #prelovedmalaysia #tilamkekabuasli #strollermurah #bazaarpaknil #babystuff #barutbaby #bedung #strollercover #burpcloth #babygirl #babyboy #cartersmurah #breastpumpmurah #nursingcovermalaysia #lampinmurah #lampincorak #nursingcover #newborn #keperluanbaby #swaddleblanket #swaddlecorakmurah #swaddlememalaysia

NAMPAK TAKKKK......?!! Allahhhhhh GEBU ya amattttt! 🀀😍🀀😍🀀😍 LEBIH BANYAK pilihan warna kali ni taw!! Tanda akak sayang MAMA MAMA semua! 😍😍😍😍 2 guni STOKIN PANTANG untuk Mama dah nak habis niiiiiiiii!!! Maiii maiiii rebut cepat2 sebelum SOLD OUT kali ke 3 okeiii. πŸ€—πŸ’ͺπŸ€—πŸ’ͺπŸ€—πŸ’ͺπŸ€— Siapa CEPAT dia DAPAT lah!. 😍😍 Berkenan yang mana ye MAMA?? Klik cepat cepat! πŸ‘πŸ‘ Nak yang GEBU GEBU?? kat sini ajeee!! πŸ“² http://StokinPantang.wasap.my #babykidneeds #nursingcover #barut #bedung #milkbooster #babycomel #bazaarpaknil #nursingcovermalaysia #nursingcovermurah #supportbrestfeeding #brestfeeding #hospitalbersalin #tilambaby #barangbaby #kekabumurah #littleafia #muslinswaddlemurah #muslinswaddlemalaysia #barangbaby #bedungcomel #bedungbabymurah #bedungbaby #prelovedmalaysia #tilamkekabuasli #strollermurah #bazaarpaknil #babystuff #barutbaby #bedung

CLEARANCE πŸ‘‰ #SSSALE_babynest
Set Babynest Kekabu Asli
.
Babynest dgn isian kekabu asli
Menggunakan kain cotton berkualiti
Tidak panas mmbuatkn si manja lebih selesa & tidur lena
Sarung boleh dibuka & dibasuh
.
CLEARANCE RM195 SAHAJA
Free postage semenanjung
Sabah/Sarawak +RM25
.
.
Whatsapp sue +60122626199
Atau
Klik sahaja link di bio profile kami😘
.
.
#serojashara #kekabuasli #babynestseroja #kekabu #bantalkekabu #bantalkekabuasli #setilambayi #settilam #settilamkekabu #settilambaby #settilamkekabubayi #settilamkekabuasli #settilamkekabubaby #tilambaby #tilambayi #tilamkekabu #tilamkekabubaby #tilamkekabumurah #tilamkekabubayi #setbabynest #babynestmalaysia #babynestmurah #babynestkekabu #babynestkekabuasli #babynest #tilamkekabuasli #keperluanbayi #keperluanbaby

CLEARANCE πŸ‘‰ #SSSALE_babynest
Set Babynest Kekabu Asli
.
Babynest dgn isian kekabu asli
Menggunakan kain cotton berkualiti
Tidak panas mmbuatkn si manja lebih selesa & tidur lena
Sarung boleh dibuka & dibasuh
.
CLEARANCE RM195 SAHAJA
Free postage semenanjung
Sabah/Sarawak +RM25
.
.
Whatsapp sue +60122626199
Atau
Klik sahaja link di bio profile kami😘
.
.
#serojashara #kekabuasli #babynestseroja #kekabu #bantalkekabu #bantalkekabuasli #setilambayi #settilam #settilamkekabu #settilambaby #settilamkekabubayi #settilamkekabuasli #settilamkekabubaby #tilambaby #tilambayi #tilamkekabu #tilamkekabubaby #tilamkekabumurah #tilamkekabubayi #setbabynest #babynestmalaysia #babynestmurah #babynestkekabu #babynestkekabuasli #babynest #tilamkekabuasli #keperluanbayi #keperluanbaby

CLEARANCE πŸ‘‰ #SSSALE_babynest
Set Babynest Kekabu Asli
.
Babynest dgn isian kekabu asli
Menggunakan kain cotton berkualiti
Tidak panas mmbuatkn si manja lebih selesa & tidur lena
Sarung boleh dibuka & dibasuh
.
CLEARANCE RM195 SAHAJA
Free postage semenanjung
Sabah/Sarawak +RM25
.
.
Whatsapp sue +60122626199
Atau
Klik sahaja link di bio profile kami😘
.
.
#serojashara #kekabuasli #babynestseroja #kekabu #bantalkekabu #bantalkekabuasli #setilambayi #settilam #settilamkekabu #settilambaby #settilamkekabubayi #settilamkekabuasli #settilamkekabubaby #tilambaby #tilambayi #tilamkekabu #tilamkekabubaby #tilamkekabumurah #tilamkekabubayi #setbabynest #babynestmalaysia #babynestmurah #babynestkekabu #babynestkekabuasli #babynest #tilamkekabuasli #keperluanbayi #keperluanbaby

Most Popular Instagram Hashtags