[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#tilam

32002 posts

TOP POSTS

Tipis tipis ae lur..
@dadangsaputra_
.
. ๐Ÿ”˜Yg pengen hitsss...
๐Ÿ”˜Yg pengen fotonya hits...
๐Ÿ”˜Ayo follow @java_modifikasi .
๐Ÿ”˜Tag foto kalian @java_modifikasi
๐Ÿ”˜Jngn lupa hastag . .
#java_modifikasi . .
#jatimhitss .
๐Ÿ”˜Dm mimin .
.. #fff #lfl
follow juga .. .patner hitss
.
@ayni_ay.02 @ayni_ay.02
.
@eva.nano.nano
.
@dwi.putri277
.
@_dputrii
.
@jatimhitss
.
@jatimhitss
.
.
.
.
Support by : @jatimhitss
.
.
.
.
.
. ๐Ÿ“ทby : @evan_nuryasin
Tipis tipis lur.๐Ÿ˜€
.
.
.
.
#hondacb #hondagl #hondatiger #cbracing #cbracinglook #cbindonesia #cb #tigerrevolution #tigerracinglook #tigerrevo #tirev #tirevracing #tilam #gl200 #racing #herek #tigerherek #gaslur #madiun
@dadangsaputra_

Terlihat terjepit, sebenarnya mencari sandaran
#gaslur
#malangspeedtouring
#gl200 #tilam #tiger2000

Mumpung katanya besok libur "mari berjalan pelan di atas roda roda macan" wkwk... #htci #tigerclub #tilam

Tipis tipis gass, yang tengah bajunya lagi di cuci #hondatiger #hondatiger2000 #tilam #tirev #limbahmoge

PVTTB N.TRG MENYAMPAIKAN SUMBANGAN PERALATAN PESAKIT KEPADA AHLI SEORG VETERAN DIKG PADANG NENAS, KUALA NERUS, K.TRG
#KATIL PESAKIT#
#TILAM/TILAM ANGIN#

MOST RECENT

โค๏ธ TILAM BABY BEAR CUTE โค๏ธ HARGA : RM90 SIAP POS SEM, RM100 (POS DOMESTIK) SABAH SARWAK , RM110 (SKYNET) SABAH SARAWAK
Set tilam termasuk
1 x tilam
1 x bantal
1 x bantal peluk

Tilam lembut, senang dicuci dan tidak panas.

Size: 80 cm x 70 cm.
Tebal: 50 mm.
Berat: 1.3 kg

#zwagent #tilambaby#setbersalin#babyshowergift#bajubabymurah #susubanyak #setpantangmurah #settungkuherba #tambahsusubadanmalaysia #tilam #tilambabymurah #stroller #ibuhamil #ibuputihcollagendrink

LABEL BAJU / TUDUNG MURAH MURAH DARI KILANG

Cara membuat tempahan :

WHATSAPP/CALL TERUS KE +60175389086 (Admin eida ) untuk tempahan.

JOM JOM TEMPAH SEKARANG!!! "LABEL ANDA JENAMA ANDA"
================================= UNTUK ORDER/PERTANYAAN >> WHATSSAPP "LABEL" di (+6) 017 - 538 9086 <<
>> WHATSSAPP "LABEL" di (+6) 017 - 538 9086 <<
>> WHATSSAPP "LABEL" di (+6) 017 - 538 9086 <<
================================= #label #labelmurah #murah #bajukurung #closet #hijab #labeltudung #labelbaju #tagforlikesย  #labeltudungmurah #labelbajumurah #lencana #damask #tafeta #tagforlikes #photo #labelsulam #sulam #woven #sarungbantal #sarung #bantalcustom #sofa #custom #tagnamasekolah #tag #bantal #tilam #baju #tagbaju

PENING KOS POS PENGHANTARAN MAHAL?

@ktmd.dungun boleh BANTU๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€
.
Jom Jimatkan Kos Pengahantaran Kepada Pelanggan Kesayangan pada Harga Lebih Jimat, Murah & Mudah dengan @ktmd.dungun ke Seluruh Semenanjung Malaysia
.
~3kg ke bawah : RM11.15
~5kg : RM15.30
~8kg : RM22.30
~10kg : RM26.95
~15kg : RM38.60

Lebih BERAT, Lebih JIMAT ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ
.
Nak Servis PICKUP Barang?
Hubungi @ktmd.dungun
09 848 9423| 017 321 2353 | 012 274 9423
#ktmd #ktmddungun #shaklee #backtoschool #kainpasang #kutu #swingchair #tilam #cadarmurah #ikea #batiksutera #pomade #kasut #hnadbeg #nakputih #fazura #birthdaygirl #igersmalaysia #gold

๐Ÿ“TILAM GEBUSSS....EMPUKKK..... SELESAAA.....HARGA BERBALOI .....QUALITY TIP TOP ...!!!!
.
. ๐Ÿ“๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ BY IRiszma Collection Dan Tilam Gebu Best .
๐Ÿ“ฎ๐Ÿš›โœˆYg nak order , hari2 ada pos tau kecuali hari minggu jer...โœ”
.
APA YANG BESTTT PASAL TILAM TERLAJAKKK KEBABOOOMMM NIEโ”โ”โ”โคต
.
โžกTilam yg mudah utk di simpan... Jimat Ruang [ Mudah Di lipat @ Gulung ] Mudah Di jemur kerana ia ringan
โžกmudah dibawa untuk travel
โžก Untuk anak2 lending depan tv โžกUntuk student2 bawa ke asrama โžกUntuk yang baru nak masuk rumah sewa โžก Untuk bakal2 ibu yg guna semasa berpantang .
#Alhamdulillah feedback yg di terima sgt2 memberangsangkan....malahan dengan harga yg ditawarkan semua org mampu milik utk menggunakan tilam gebu kabu cotton
. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ NAK BELI BORONG โ”โ”โ”
Minimum #10 bijik tilam......
.
Satu Peluang untuk anda menjana pendapatan dengan hanya menjual kepada saudara mara , rakan2 terdekat atau jiran tetangga.....๐Ÿ˜—๐Ÿ˜—๐Ÿ˜—๐Ÿ˜—๐Ÿ˜—
.
Tunggu apa lagi mai2 pakat order ..boleh guna lama & boleh juga buat duit ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฒ๐Ÿ’ฐ
.
Whatsapp ๐Ÿ‘‰ www.wasap.my/60134639623 .
.
#iriszmacollection #tilamkekabu #tilammurah #tilam #bazaronline #bazaaronline #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaar #bazar #bazarmalaysia #bazaarmalaysia #sayajual #bazarmurah #kualititerbaik #sayajualmurah2 #best #terlajaklaris #puashati #bazaarmalaysia #murahmeriah #murahmurah #murahmeriah #iriszmacollection #mlm2017 #alhamdulillah #visitmyigmalaysia #fattahamin #neelofa #heroseorangcinderella

๐Ÿ“TILAM GEBUSSS....EMPUKKK..... SELESAAA.....HARGA BERBALOI .....QUALITY TIP TOP ...!!!!
.
. ๐Ÿ“๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ BY IRiszma Collection Dan Tilam Gebu Best .
๐Ÿ“ฎ๐Ÿš›โœˆYg nak order , hari2 ada pos tau kecuali hari minggu jer...โœ”
.
APA YANG BESTTT PASAL TILAM TERLAJAKKK KEBABOOOMMM NIEโ”โ”โ”โคต
.
โžกTilam yg mudah utk di simpan... Jimat Ruang [ Mudah Di lipat @ Gulung ] Mudah Di jemur kerana ia ringan
โžกmudah dibawa untuk travel
โžก Untuk anak2 lending depan tv โžกUntuk student2 bawa ke asrama โžกUntuk yang baru nak masuk rumah sewa โžก Untuk bakal2 ibu yg guna semasa berpantang .
#Alhamdulillah feedback yg di terima sgt2 memberangsangkan....malahan dengan harga yg ditawarkan semua org mampu milik utk menggunakan tilam gebu kabu cotton
. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ NAK BELI BORONG โ”โ”โ”
Minimum #10 bijik tilam......
.
Satu Peluang untuk anda menjana pendapatan dengan hanya menjual kepada saudara mara , rakan2 terdekat atau jiran tetangga.....๐Ÿ˜—๐Ÿ˜—๐Ÿ˜—๐Ÿ˜—๐Ÿ˜—
.
Tunggu apa lagi mai2 pakat order ..boleh guna lama & boleh juga buat duit ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฒ๐Ÿ’ฐ
.
Whatsapp ๐Ÿ‘‰ www.wasap.my/60134639623 .
.
#iriszmacollection #tilamkekabu #tilammurah #tilam #bazaronline #bazaaronline #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaar #bazar #bazarmalaysia #bazaarmalaysia #sayajual #bazarmurah #kualititerbaik #sayajualmurah2 #best #terlajaklaris #puashati #bazaarmalaysia #murahmeriah #murahmurah #murahmeriah #iriszmacollection #mlm2017 #alhamdulillah #visitmyigmalaysia #fattahamin #neelofa #heroseorangcinderella

Tilam best jimat bajet...!!!!
.
Confirm selesa bukan kata saja tau...
Nak order?? Whatsapp 0134639623 utk fast responsea
.
Yg nak order hari2 ada pos tau kecuali hari minggu jer...
.
RUGI xbeli sb boleh guna lama tilam ni..
.
APA YG BESTT PASAL TILAMM NIEYH????
.
Tilam yg mudah utk disimpan, mudah dibawa utk travel, utk anak2 lending dpn tv, utk student2 bwa ke asrama, baru nak masuk rumah sewa or utk bakal2 ibu yg guna semasa berpantang boleh order n guna tilam ni.....๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป
.
Alhamdulillah feedback yg kami terima sgt2 memberangsangkan....malahan dengan harga yg ditawarkan semua org mampu milik utk menggunakan tilam gebu kabu cotton ni!!!! .
Nak beli borong pulakkkk???? ๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€๐Ÿ’ƒ๐Ÿผ๐Ÿ’ƒ๐Ÿผ
Minimum 10 bijik tilam......
.
Peluang utk anda mnjana pendapatan dgn hanya menjual kpda saudara mara, rakan2 terdekat atau jiran tetangga.....๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป
.
Tunggu apa lagi mai2 pakat order boleh guna lama boleh juga buat duit ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜‰
.
Whatsapp 0134639623
Whatsapp 0134639623
Whatsapp 0134639623
.
#iriszmacollection #alhamdulillah #neelofa
#tilamkekabu #tilammurah #tilam #bazaronline #bazaaronline #neelofa #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaar #bazar #bazarmalaysia #cantik #bazaarmalaysia #sayajual #bazarmurah #fattahamin #kualititerbaik #sayajualmurah2 #best #terlajaklaris #puashati #bazaarmalaysia #visitmyigmalaysia #murahmeriah #murahmurah #murah #terbaik #heroseorangcinderella

Tilam best jimat bajet...!!!!
.
Confirm selesa bukan kata saja tau...
Nak order?? Whatsapp 0134639623 utk fast responsea
.
Yg nak order hari2 ada pos tau kecuali hari minggu jer...
.
RUGI xbeli sb boleh guna lama tilam ni..
.
APA YG BESTT PASAL TILAMM NIEYH????
.
Tilam yg mudah utk disimpan, mudah dibawa utk travel, utk anak2 lending dpn tv, utk student2 bwa ke asrama, baru nak masuk rumah sewa or utk bakal2 ibu yg guna semasa berpantang boleh order n guna tilam ni.....๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป
.
Alhamdulillah feedback yg kami terima sgt2 memberangsangkan....malahan dengan harga yg ditawarkan semua org mampu milik utk menggunakan tilam gebu kabu cotton ni!!!! .
Nak beli borong pulakkkk???? ๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€๐Ÿ’ƒ๐Ÿผ๐Ÿ’ƒ๐Ÿผ
Minimum 10 bijik tilam......
.
Peluang utk anda mnjana pendapatan dgn hanya menjual kpda saudara mara, rakan2 terdekat atau jiran tetangga.....๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป
.
Tunggu apa lagi mai2 pakat order boleh guna lama boleh juga buat duit ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜‰
.
Whatsapp 0134639623
Whatsapp 0134639623
Whatsapp 0134639623
.
#iriszmacollection #alhamdulillah #neelofa
#tilamkekabu #tilammurah #tilam #bazaronline #bazaaronline #neelofa #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaar #bazar #bazarmalaysia #cantik #bazaarmalaysia #sayajual #bazarmurah #fattahamin #kualititerbaik #sayajualmurah2 #best #terlajaklaris #puashati #bazaarmalaysia #visitmyigmalaysia #murahmeriah #murahmurah #murah #terbaik #heroseorangcinderella

Tilam mix kekabu gebu!!! Harge tilam by cod & pos:- 1) Tilam kekabu mix (tilam sahaja) * sz queen
Rm140
(Rm160 incpos)

2)Tilam kekabu mix (tilam sahaja)
*sz single
Rm115
(Rm125 incpos)

3)Set tilam kekabu mix (1set)
*sz queen
Qty:1 bantal pelok+
1tilam queen+2bantal
Rm165
(Rm190 incpos)

4)set tilam kekabu sigle(1set)
Qty:
1tilam single+1 bantal+1bantal peluk
RM 135
(Rm150 incpos)

Isian campuran:-
-Bebenang hitam,kapas & sedikit campuran kekabu yang lembut,sejuk & tebal..
-tebal tilam 5 inci
-queen 5ร—6 Single 3ร—6 (Free cod area KL&sel)
Terima kasihโ˜บ

Whatsup Mama Nanie 011-12342226

#tilam
#tilambayi
#tilamkekabu
#tilambaby
#kahwin

TILAM CUTE BABY BEAR
.
Set ini termasuk
๐ŸŒท1 x tilam
๐ŸŒท1 x bantal tidur
๐ŸŒท1 x bantal peluk
.
Sesuai untuk baby yang baru lahir hingga berumur 3 tahun
.
๐ŸŒทlembut
๐ŸŒทsenang dicuci
๐ŸŒทtidak panas
.
Material: cotton dan poly fiber (pemukaan macam kain towel, bahagian bawahnya kain cotton, ia sangat lembut dan tidak panas)
.
Size: panjang 80cm dan lebar 70cm. Ketebalan: 50mm. Berat: 1.3 kg
.
Terdapat 6 pilihan warna: biru, hijau, pink, purple, oren dan peach
.
WHATSAPP 0196637996
.
RM 90 sahajaaa termasuk postage๐ŸŽ‰
.
#tilambaby #tilamcomel #tilamkekabu #tilamkapas #tilammurah #tilam #comel #barangbaby #kedaibaby #kedaibabymurah #babyneeds #autumnz #lacte #spectra #sassy #malish #coolerbagmurah #vcool #pamsusu #pamsusumurah #baby #babycarrier #strollermurah #carseatmurah #carseatsafety #carseatmalaysia #sweetheart

TILAM CUTE BABY BEAR
.
Set ini termasuk
๐ŸŒท1 x tilam
๐ŸŒท1 x bantal tidur
๐ŸŒท1 x bantal peluk
.
Sesuai untuk baby yang baru lahir hingga berumur 3 tahun
.
๐ŸŒทlembut
๐ŸŒทsenang dicuci
๐ŸŒทtidak panas
.
Material: cotton dan poly fiber (pemukaan macam kain towel, bahagian bawahnya kain cotton, ia sangat lembut dan tidak panas)
.
Size: panjang 80cm dan lebar 70cm. Ketebalan: 50mm. Berat: 1.3 kg
.
Terdapat 6 pilihan warna: biru, hijau, pink, purple, oren dan peach
.
WHATSAPP 0196637996
.
RM 90 sahajaaa termasuk postage๐ŸŽ‰
.
#tilambaby #tilamcomel #tilamkekabu #tilamkapas #tilammurah #tilam #comel #barangbaby #kedaibaby #kedaibabymurah #babyneeds #autumnz #lacte #spectra #sassy #malish #coolerbagmurah #vcool #pamsusu #pamsusumurah #baby #babycarrier #strollermurah #carseatmurah #carseatsafety #carseatmalaysia #sweetheart

SINGLE AIRBED
๐ŸŒปDesign: Modern, fashionable, Comfortable backrest, Soft for relaxation.
๐ŸŒปConvenient to carry: light weight, portable, easy to carry, folded into small piece when not in use.
๐ŸŒปUsage: Guest, Home, Watching TV, Kids Play, GIft.
๐ŸŒปCost Saving: Cheap price & practical function.
๐ŸŒปEco-friendly Material.
๐ŸŒปEasy to Inflate and Deflate
๐ŸŒปEasy storage and travel
๐ŸŒปGreat for indoor and outdoor ๐Ÿ“ž whatsapp www.wasap.my/60134669349

#singleairbed
#tilamudara
#tilam
#tilammurah
#tilamudaramalaysia
#tilamudaramurah

Pendekar og..wani Gasss.. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜š
.
.
.
.
.
#tirev #tiger #tigerrevo #herex #herexgaleri #tilam #cbdiy #triwulancbdiy

Tahun berganti tahun tapiiii harga lama lagiii.....
.
Mmg berbaloi2 beli tilam sb under bajet, kualiti pun mantoppp....puashati & selesaaa sgtttt...
.
APA YG BESTT PASAL TILAMM NIEYH????
.
Tilam yg mudah utk disimpan, mudah dibawa utk travel, utk anak2 lending dpn tv, utk student2 bwa ke asrama, baru nak masuk rumah sewa or utk bakal2 ibu yg guna semasa berpantang boleh order n guna tilam ni.....๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป
.
Alhamdulillah feedback yg kami terima sgt2 memberangsangkan....malahan dengan harga yg ditawarkan semua org mampu milik utk menggunakan tilam gebu kabu cotton ni!!!! .
Nak beli borong pulakkkk???? ๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€๐Ÿ’ƒ๐Ÿผ๐Ÿ’ƒ๐Ÿผ
Minimum 10 bijik tilam......
.
Peluang utk anda mnjana pendapatan dgn hanya menjual kpda saudara mara, rakan2 terdekat atau jiran tetangga.....๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป
.
Tunggu apa lagi mai2 pakat order boleh guna lama boleh juga buat duit ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜‰
.
Whatsapp 0134639623
Whatsapp 0134639623
Whatsapp 0134639623
.
#tilamkekabu #tilammurah #tilam #bazaronline #bazaaronline #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaar #bazar #bazarmalaysia #bazaarmalaysia #sayajual #bazarmurah #kualititerbaik #sayajualmurah2 #best #terlajaklaris #puashati #bazaarmalaysia #murahmeriah #murahmurah #murahmeriah #iriszmacollection #mlm2017 #alhamdulillah #visitmyigmalaysia #fattahamin #neelofa #heroseorangcinderella

Tahun berganti tahun tapiiii harga lama lagiii.....
.
Mmg berbaloi2 beli tilam sb under bajet, kualiti pun mantoppp....puashati & selesaaa sgtttt...
.
APA YG BESTT PASAL TILAMM NIEYH????
.
Tilam yg mudah utk disimpan, mudah dibawa utk travel, utk anak2 lending dpn tv, utk student2 bwa ke asrama, baru nak masuk rumah sewa or utk bakal2 ibu yg guna semasa berpantang boleh order n guna tilam ni.....๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป
.
Alhamdulillah feedback yg kami terima sgt2 memberangsangkan....malahan dengan harga yg ditawarkan semua org mampu milik utk menggunakan tilam gebu kabu cotton ni!!!! .
Nak beli borong pulakkkk???? ๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€๐Ÿ’ƒ๐Ÿผ๐Ÿ’ƒ๐Ÿผ
Minimum 10 bijik tilam......
.
Peluang utk anda mnjana pendapatan dgn hanya menjual kpda saudara mara, rakan2 terdekat atau jiran tetangga.....๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป
.
Tunggu apa lagi mai2 pakat order boleh guna lama boleh juga buat duit ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜‰
.
Whatsapp 0134639623
Whatsapp 0134639623
Whatsapp 0134639623
.
#tilamkekabu #tilammurah #tilam #bazaronline #bazaaronline #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaar #bazar #bazarmalaysia #bazaarmalaysia #sayajual #bazarmurah #kualititerbaik #sayajualmurah2 #best #terlajaklaris #puashati #bazaarmalaysia #murahmeriah #murahmurah #murahmeriah #iriszmacollection #mlm2017 #alhamdulillah #visitmyigmalaysia #fattahamin #neelofa #heroseorangcinderella

Musim2 orang kahwin & mengawan ni, kami ada offer custom made katil dan headboard dengan pelbagai bentuk warna pilihan kegemaran masing2. Jadikan bilik tidur anda "DAMAI DI HATI"

#headboard #katil #katilkayu #id #idea #interiordesign #decor #tilam

_______________________________________
On road you're my best friend and we ride together in bad times and good times
_______________________________________
#nekadbikers
#allaboutbrotherhood
#satuaapal
#brotherhood
#touring
#pecintaturing
#indonesiaituindah
#hondatiger
#tilam
#jalanjalan

LABEL BAJU/TUDUNG MURAHHH?? TERUS DARI KILANG....??? MANA MUNGKIN !! BOLEH KE?

Ya, kami kata PASTI BOLEH!!! @adam_style_label BAKAL BANTU ANDA !! โœ… MATERIAL WOVEN DAMASK / SATIN / TAFETTA
โœ… BOLEH PILIH SEHINGGA 12 WARNA โœ… SIZE UKURAN LABEL IKOT PILIHAN ANDA
โœ… SIAP DALAM MASA 10HARI BEKERJA
โœ… PERCUMA 100 200 300 400 LEBIHAN LABEL
โœ… PERCUMA DESIGN ARTWORK
โœ… LABEL ANDA JENAMA ANDA
================================ HARGA WOVEN LABEL/TAG
JANGAN TERKEJUT !
MINIMUM 500PCS HANYA RM200.. MAHAL??
TEMPAH LEBIH BANYAK LAGI ๐Ÿ‘‰1200PCS RM250
NAK MURAH LAGI?? ๐Ÿ‘‰2400PCS RM350
NAK MURAH LAGI?? ๐Ÿ‘‰3600PCS RM450
Whatttt???
YESSS ! Memang susah nak percaya tapi inilah yang berlaku. LAGI BANYAK ANDA TEMPAH LAGI MURAH..
BETUL KE? IYA 5000PCS RM500++ JER
KENAPA MURAH??
KERANA KAMI KILANG LABEL.. OK TUNGGU APA LAGI??
JOM TEMPAH LABEL ANDA SEKARANG..
JANGAN TUNGGU LAMA2!!!!
SELAGI SLOT MASIH ADA...
================================== Cara membuat tempahan :

WHATSAPP/CALL TERUS KE +60192465686 (Admin Sahrul ) untuk tempahan.

JOM JOM TEMPAH SEKARANG!!! "LABEL ANDA JENAMA ANDA"
================================= UNTUK ORDER/PERTANYAAN >> WHATSSAPP "LABEL" di (+6) 019 - 246 5686 <<
>> WHATSSAPP "LABEL" di (+6) 019 - 246 5686 <<
>> WHATSSAPP "LABEL" di (+6) 019 - 246 5686 <<
================================= #label #labelmurah #murah #bajukurung #closet #hijab #labeltudung #labelbaju #tagforlikesย  #labeltudungmurah #labelbajumurah #lencana #damask #tafeta #tagforlikes #photo #labelsulam #sulam #woven #sarungbantal #sarung #bantalcustom #sofa #custom #tagnamasekolah #tag #bantal #tilam #baju #tagbaju

Guyub Rukun ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป #cbmbahkung #cb125 #gl #tirev #tilam

Tak perlu PROMOSI sebulan sekali...hari2 pun harga dah lebih dari harga promosi....CONFIRM puas hati..... =)
.
.
APA YG BESTT PASAL TILAMM NIEYH????
.
Tilam yg mudah utk disimpan, mudah dibawa utk travel, utk anak2 lending dpn tv, utk student2 bwa ke asrama, baru nak masuk rumah sewa or utk bakal2 ibu yg guna semasa berpantang boleh order n guna tilam ni.....๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป
.
Alhamdulillah feedback yg kami terima sgt2 memberangsangkan....malahan dengan harga yg ditawarkan semua org mampu milik utk menggunakan tilam gebu kabu cotton ni!!!! .
Nak beli borong pulakkkk???? ๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€๐Ÿ’ƒ๐Ÿผ๐Ÿ’ƒ๐Ÿผ
Minimum 10 bijik tilam......
.
Peluang utk anda mnjana pendapatan dgn hanya menjual kpda saudara mara, rakan2 terdekat atau jiran tetangga.....๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป
.
Tunggu apa lagi mai2 pakat order boleh guna lama boleh juga buat duit ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜‰
.
Whatsapp 0134639623
Whatsapp 0134639623
Whatsapp 0134639623
.
#tilamkekabu #tilammurah #tilam #bazaronline #bazaaronline #mlm2017 #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaar #bazar #bazarmalaysia #neelofa #bazaarmalaysia #sayajual #bocey #bazarmurah #kualititerbaik #fattahamin #sayajualmurah2 #best #terlajaklaris #puashati #noradanish #visitmyigmalaysia #bazaarmalaysia #murahmeriah #murahmurah #murahmeriah #alhamdulillah #heroseorangcinderella #fattzura

Tak perlu PROMOSI sebulan sekali...hari2 pun harga dah lebih dari harga promosi....CONFIRM puas hati..... =)
.
.
APA YG BESTT PASAL TILAMM NIEYH????
.
Tilam yg mudah utk disimpan, mudah dibawa utk travel, utk anak2 lending dpn tv, utk student2 bwa ke asrama, baru nak masuk rumah sewa or utk bakal2 ibu yg guna semasa berpantang boleh order n guna tilam ni.....๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป
.
Alhamdulillah feedback yg kami terima sgt2 memberangsangkan....malahan dengan harga yg ditawarkan semua org mampu milik utk menggunakan tilam gebu kabu cotton ni!!!! .
Nak beli borong pulakkkk???? ๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€๐Ÿ’ƒ๐Ÿผ๐Ÿ’ƒ๐Ÿผ
Minimum 10 bijik tilam......
.
Peluang utk anda mnjana pendapatan dgn hanya menjual kpda saudara mara, rakan2 terdekat atau jiran tetangga.....๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป
.
Tunggu apa lagi mai2 pakat order boleh guna lama boleh juga buat duit ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜‰
.
Whatsapp 0134639623
Whatsapp 0134639623
Whatsapp 0134639623
.
#tilamkekabu #tilammurah #tilam #bazaronline #bazaaronline #mlm2017 #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaar #bazar #bazarmalaysia #neelofa #bazaarmalaysia #sayajual #bocey #bazarmurah #kualititerbaik #fattahamin #sayajualmurah2 #best #terlajaklaris #puashati #noradanish #visitmyigmalaysia #bazaarmalaysia #murahmeriah #murahmurah #murahmeriah #alhamdulillah #heroseorangcinderella #fattzura

Full minky grey colour tempahan Pn Sakinah. Nak warna lain pn blh ye ada byk warna lain mommies blh pilih ikut wrna tema barang baby masing masing. Gitteww ๐Ÿ˜
.
.
Nak tgk tgk catalog kain atau nak bt tempahan atau nak borak borak pun boleh ๐Ÿ˜† Jom whatsapp 0192663548 (click link di bio @tinypalms)
.
#nursingpillow #minkynursingpillow #nursingpillowkekabu #twinnursingpillow #twinnursingpillowmalaysia #babynestmurah #babynest #babyworld #baby #tilambayi #tilam #babyproduct #babynestmalaysia #babyworld #babywearing #produkbaby #produkbayimalaysia #produkbabymalaysia #produkibu #tilambaby #babyseat #kekabu #kekabumurah #tilamkekabu #tilamkekabumurah #babynestkekabu #tpbabynest #tpfeedback #tpcustommade

Twin Nursing Pillow ๐Ÿ˜
.
Set ni dah berpunya ye tempahan Pn Farhana. Corak pink peach sesuai sgt utk kembar gegirl kannnn. Boleh pakai both sides ye. Boleh pilih dua corak comel comel utk satu set twin nursing pillow. Rse dh bosan tgk corak ni blh tukar guna belah belakang pulak tgk view corak yg lain ๐Ÿ˜ corak yg same je pn bosan jugak kan ๐Ÿ˜‚
.
.
Nak tgk tgk catalog kain atau nak bt tempahan atau nak borak borak pun boleh ๐Ÿ˜† Jom whatsapp 0192663548 (click link di bio @tinypalms)
.
#twinnursingpillow #twinnursingpillowmalaysia #babynestmurah #babynest #babyworld #baby #tilambayi #tilam #babyproduct #babynestmalaysia #babyworld #babywearing #produkbaby #produkbayimalaysia #produkbabymalaysia #produkibu #tilambaby #babyseat #kekabu #kekabumurah #tilamkekabu #tilamkekabumurah #babynestkekabu #tpbabynest #tpfeedback #tpcustommade

Tilam full busa (tdk pakai kawat per besi) dijahit menggunakan kain katun lembut motif winnie the pooh ukuran 180x200 cm tebal 20 cm kualitas busa high quality
Special custom made for customer

Pengen punya tilam springbed yg gak bakalan kempes lagi?
Cuma kita yg punya
Kualitas khusus tempahan
Yuk diorder
kualitas terjamin loh

Minat PM
Cara tanya harga
1. Sebutkan ukuran anda
2. Sebutkan ketebalan yg anda inginkan
3. Sebutkan kain yg anda inginkan, apakah katun, oscar atauโ€ฆโ€ฆ?
Ditunggu ya
#matras #busa #tilam #jualan #tempahan #jualmatras #jualbusa #jualtilam #medan #tilambusa #busatilam #tempahtilam #kasur #tempahbusa #springbed #tilambaby #babymat #tilambayi #busabayi #busafoam #bed #tempattidur #kainkatun #kain #katundingin #katunjepang #pooh #fleurmat #tilamspa #matras #winniethepooh

Semua nak rasa tidoqq lebih selesa dgn harga yg berbaloi2 jimatttt....xcaya dah try pasti recommend dkt kwn2, sedara mara....inshaallah memenuhi keperluan semasa anda...
.
.
Peluang utk anda mnjana pendapatan dgn hanya menjual kpda saudara mara, rakan2 terdekat atau jiran tetangga pun bolehhhh...beli bOrong terusss..hargaaaa baikk punyaaa....๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป
.
Tunggu apa lagi mai2 pakat order boleh guna lama boleh juga buat duit ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜‰
.
Whatsapp 0134639623
Whatsapp 0134639623
Whatsapp 0134639623
.
#iriszmacollection #2017 #best #alhamdulillah #fattahamin #neelofa #noradanish #heroseorangcinderella
#tilamkekabu #tilammurah #tilam #bazaronline #bazaaronline #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaar #bazar #bazarmalaysia #sukansea2017 #bazaarmalaysia #sayajual #bazarmurah #kualititerbaik #sayajualmurah2 #best #terlajaklaris #puashati #bazaarmalaysia #murahmeriah #murahmurah #murah #heroseorangcinderella #fattzura

Semua nak rasa tidoqq lebih selesa dgn harga yg berbaloi2 jimatttt....xcaya dah try pasti recommend dkt kwn2, sedara mara....inshaallah memenuhi keperluan semasa anda...
.
.
Peluang utk anda mnjana pendapatan dgn hanya menjual kpda saudara mara, rakan2 terdekat atau jiran tetangga pun bolehhhh...beli bOrong terusss..hargaaaa baikk punyaaa....๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป
.
Tunggu apa lagi mai2 pakat order boleh guna lama boleh juga buat duit ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜‰
.
Whatsapp 0134639623
Whatsapp 0134639623
Whatsapp 0134639623
.
#iriszmacollection #2017 #best #alhamdulillah #fattahamin #neelofa #noradanish #heroseorangcinderella
#tilamkekabu #tilammurah #tilam #bazaronline #bazaaronline #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaar #bazar #bazarmalaysia #sukansea2017 #bazaarmalaysia #sayajual #bazarmurah #kualititerbaik #sayajualmurah2 #best #terlajaklaris #puashati #bazaarmalaysia #murahmeriah #murahmurah #murah #heroseorangcinderella #fattzura

Pesanan customer matras spa tengah nya bolong ya special request 190x90x10cm 7pcs ๐Ÿ˜Š
#Matrasspa
#spa
#bedspa
#tempahan
#tempahanbagus
#kualitasbagus
#matras
#springbed
#springbedbagus
#springbedawet
#springbedmedan
#springbedfullbusa
#matrasawet
#matrasfullbusa
#tilam
#tilambusa
#tilambusalipat
#matraslipat
#tilambabybox
#matrasbabybox
#kasur
#jualtilam
#jualkasur
#sofatempahan
#sofa
#sofamedan
#dipanjati
#dipanmedan
#headbord
Semua kualitas tempahan ya...karena owner toko busa sendiri dan toko jual bahan2 pembuatan sofa maupun springbed juga tilam2 busa lain nya...
Silakan request ukuran yg anda mau
Pemesanan hub
WA 082165772503 owner jesica.
Tq

Pesanan customer matras spa tengah nya bolong ya special request 190x90x10cm 7pcs ๐Ÿ˜Š
#Matrasspa
#spa
#bedspa
#tempahan
#tempahanbagus
#kualitasbagus
#matras
#springbed
#springbedbagus
#springbedawet
#springbedmedan
#springbedfullbusa
#matrasawet
#matrasfullbusa
#tilam
#tilambusa
#tilambusalipat
#matraslipat
#tilambabybox
#matrasbabybox
#kasur
#jualtilam
#jualkasur
#sofatempahan
#sofa
#sofamedan
#dipanjati
#dipanmedan
#headbord
Semua kualitas tempahan ya...karena owner toko busa sendiri dan toko jual bahan2 pembuatan sofa maupun springbed juga tilam2 busa lain nya...
Silakan request ukuran yg anda mau
Pemesanan hub
WA 082165772503 owner jesica.
Tq

Most Popular Instagram Hashtags