[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#tibetibebengkak

14343 posts

TOP POSTS

"SANGAT MEMBANTU BF MUMMY MACAM SAYA!"
.
"Alhamdulillah, dah nk masuk botol ke-3 sy mkan Femilac ni, mmg terbukti sgt membantu bf mummy mcm sy yg fully bfeed. Susu jd byk, pekat dan ckup utk bby. Hmpir givap jugakk sblumni.. Tp sygla klu cmpur fomula kan.. Susu ibu mmg terbaik utk ank.. Jimat pun jimat! Hehe"
.
~Puan Arisa, Klang
.
.
.
Amacam? Nk grabb skrg?
.
.
Bolehh..Nk thu details lg, KLIK link kt bwh ni..
.
πŸ“²--> www.wasap.my/+60122794469/HaiFemilac
πŸ“²--> www.wasap.my/+60122794469/HaiFemilac
πŸ“²--> www.wasap.my/+60122794469/HaiFemilac
.
Pssstttt, bukan 1 tapi 3 hadiah bernilai lebih RM30 utk sis yg terawal wasap saye harini!

#FemilacMilkBooster #TibeTibeBengkak

pinnpinn !! ketepi ketepii , nak pegi COD Femilac pagi ni .
.
TIADA ALASAN UTK MEMBANTU IBU-IBU MENYUSU !!
.
.
inshaAllah seluruh Malaysia pengedar kami akan membantu memberkan SERVIS yg terbaik utk anda , .
keputusan TERLETAK ditangan anda sis , nak terus dilema takde susu badan , atau nak ikhtiar dengan Femilac ??
.
.
dapatkan senarai Pengedar kami di www.femilac.com.my .
.

#femilac #milkbooster #Tipstambahsusubadan #TibeTibeBengkak #pengedarfemilac

Kunyah Femilac #TibeTibeBengkak susu meriah.. Pastu tadah je dengan Silicone Breastpump Femilac. Tak membazir susu yg menitis tu tauu πŸ‘πŸ‘ Set lengkap untuk ibu menyusu.. Try sendiri baru tau rase die camne. πŸ˜‰ kalau tak best, takkan lah ramai yg repeat oder kn kn kn

meh order cecepat ngn ahkak.. http://www.wasap.my/0196049919

#FemilacMilkBooster
#milkboosterKunyah
#siliconbreastpump
#TeamKakSenohMarvelous

RASA yang SANGATT SEDAPP utk Femilac !!
.
.
ramai yang tertanya-tanya , sis jangan tanya dulu , sis cuba dulu , satu-satunya Milkbooster yg RASA SEDAPP GILERR !!
.
.
Rasa sedapp , dan boleh tambah susu badan , magic tak ?
.
.
sis cuba dulu , baru tauu , haaa , tak kenal , maka tak cinta .. huhu
.

Mummy2 nak cube femilac ? πŸ“±β†’ 012-3480740 πŸ“±β†’ 012-3480740
πŸ“±β†’ 012-3480740
.
#femilac #milkbooster #TibeTibeBengkak #akumenyusukauygpanas #tipstambahsusubadan

Kunyah Femilac #TibeTibeBengkak susu meriah.. Pastu tadah je dengan Silicone Breastpump Femilac. Tak membazir susu yg menitis tu tauu πŸ‘πŸ‘ Set lengkap untuk ibu menyusu.. Try sendiri baru tau rase die camne. πŸ˜‰ kalau tak best, takkan lah ramai yg repeat oder kn kn kn

#FemilacMilkBooster
#milkboosterKunyah
#siliconbreastpump
#TeamCikdaJutawan

ZAMAN dulu , nak kena ke Kebun cari bahan-bahan , nak kena reneh air , haishh , belum sempat siap , anak dah bising merengekk , .
.
lagi zaman skrg ni , dengan anak , suami , kerjaya , ada masa ke sis nak cari bahan-bahan tu semua ??
.
.
semua yang TERBUKTI dapat membantu menambah susu badan ada dalam Femilac ni haa , ambil dan kunyahh jee
.
.
tak sampai 1 saat dah setel ..
.
.
#femilac #milkbooster #TibeTibeBengkak #tipstambahsusubadan #rahsiasusubadanbanyak

throwback COD cyberjaya 😍

1Femilac Milkbooster (big bottle 60 biji)
1 Femilac Breastpump & Milkcollector
tq kak sal 😘😘😘 #teamhangkaut
#femilacmilkbooster
#tibetibebengkak
#susumeriah
#milkbooster

" SELALU PAM DAPAT SEPARUH DARI NI!" Ni antara mommy yg dah grabbb #Femilac tau, saya doakann sesangat semoga #TibeTibeBengkak dapat kesan segera, yang penting 100% dibuat guna hahan halal dari kilang muslim, formula terbaru gabungan 5 bahan makanan ISTIMEWA untuk banyakkan, pekatkan susu badan, dan lain dari lain, sesatunya milkbooster dgn bahan istimewa untuk cantikkan kulit, rambut dan kuku mommy dan πŸ‘Ά

Siapaaa teringinn sekarang?! Pm kak bell kat sini, akak bagi harga #kakakAngkat yaa

#TeamLyzaTycoo #femilacmilkbooster

'Mama...boleh makan ke ni?nakkkk....mcm sedap je.....😘'
.
Sabor la ank....tu utk mama jer...awk nye bubur nasi cukup😜
.
Menarik sgtla tu bungkusan femilac smpai anak dara ni rasa nk kunyah2 je plastik tu..hihihi.
.
Jom mommy yg nk oder femilac dgn umul,wasap je no ni‡...kita sembang tepi ok
.
Www.wasap.my/60199779098/synkfemilac
.
#femilacmilkbooster #tibetibebengkak #kunyah2jerr #susuibuterbaik

MOST RECENT

MEMANG MAJORITI IBU MENYUSU PAKAI BEG BESAR !!
.
.
dalaa dengan beg besar , anak lagi , beg susu , ishhh kene angkot beg pump pulakk , berattlaa , mana laratt !!
.
.
sis , ni haa Silicone BreastPump , sumbat dalam poket pun muat , MEMBAZIR je bawa beg pam berat2 tu , kena cari plug lagi , haihh , .
dah senang , kita senangkan lagi , baru ada masa lebih dengan baby kita tu , huhh
.
.
#siliconebreastpumpfemilac #TibeTibeBengkak #femilac #milkbooster #pamsusubadan

MEMANG MAJORITI IBU MENYUSU PAKAI BEG BESAR !!
.
.
dalaa dengan beg besar , anak lagi , beg susu , ishhh kene angkot beg pump pulakk , berattlaa , mana laratt !!
.
.
sis , ni haa Silicone BreastPump , sumbat dalam poket pun muat , MEMBAZIR je bawa beg pam berat2 tu , kena cari plug lagi , haihh , .
dah senang , kita senangkan lagi , baru ada masa lebih dengan baby kita tu , huhh
.
.
#siliconebreastpumpfemilac #TibeTibeBengkak #femilac #milkbooster #pamsusubadan

Selamat pagi !!!! Hai positif mommies... dah makan femilac belum pagi ni??? Jom kunyah2 dulu femilac yang sedap ni.... Tahu tahu je nanti #TibeTibeBengkak je tau cik B tu... sebab apa? Sebab susu dah banyak... minta di pam tu... jom kunyah2

#EjenFemilac #sayamakansayajual #sayajualmekbusterdanpammanualfemilac #femilac #TibeTibeBengkak #akumenyusukoyangpanas #bantuibu2menyusudenganberjaya #TeamMommyPulun

Luaran hanyalah kelihatan sebiji botol yang disaluti balutan berwarnakan hijau pastel , diberi nama Femilac , .
didalamnya mengandungi 60biji tablet yang sangat power , yang mampu melakukan silap mata , hanya dengan kunyah 2 biji sehari dikala hidup suram dan muram , dan akhirnya kembali CERIA dan GEMBIRA apabila susu badan melimpah-melimpah mencurah , senyumm skitt ^,^
.
Femilac Milkbooster Malaysia .
nak cuba ?boleh terus klik link manje ini
Www.wasap.my/60125950203/femilac
.
.
.
#TibeTibeBengkak #femilac #milkbooster #akumenyusukauygpanas #tipstambahsusubadan
#TeamKakTomKebabom

Selamat pagi !!!! Hai positif mommies... dah makan femilac belum pagi ni??? Jom kunyah2 dulu femilac yang sedap ni.... Tahu tahu je nanti #TibeTibeBengkak je tau cik B tu... sebab apa? Sebab susu dah banyak... minta di pam tu... jom kunyah2

#EjenFemilac #sayamakansayajual #sayajualmekbusterdanpammanualfemilac #femilac #TibeTibeBengkak #akumenyusukoyangpanas #bantuibu2menyusudenganberjaya #TeamLyzaTycoo

pinnpinn !! ketepi ketepii , nak pegi COD Femilac pagi ni .
.
TIADA ALASAN UTK MEMBANTU IBU-IBU MENYUSU !!
.
.
inshaAllah seluruh Malaysia pengedar kami akan membantu memberikan SERVIS yg terbaik utk anda , .
keputusan TERLETAK ditangan anda sis , nak terus dilema takde susu badan , atau nak ikhtiar dengan Femilac ??
.
.
jom cubit manja www.wasap.my/60123479923/CODFEMI
.
.

#femilac #milkbooster #Tipstambahsusubadan #TibeTibeBengkak #pengedarfemilac #TeamHayfaRangers

Femilac Milkbooster TERBUKTI BERKESAN di media .
.
alhamdulilah , makin hari , makin ramai dapat membantu ibu menyusu menyelesaikan masalah ngeri ketika menyusukan anak , .
.
bukan hantu atau hiawan liar , tapi NGERI SUSU BADAN TAKDE !!
.
Sis STRESS ke kurang susu badan ?
.
.
#femilac #milkbooster #Tipstambahsusubadan #rahsiasusubadanbanyak #TibeTibeBengkak
#teammomydiva

Selamat pagi !!!! Hai positif mommies... dah makan femilac belum pagi ni??? Jom kunyah2 dulu femilac yang sedap ni.... Tahu tahu je nanti #TibeTibeBengkak je tau cik B tu... sebab apa? Sebab susu dah banyak... minta di pam tu... jom kunyah2

#EjenFemilac #sayamakansayajual #sayajualmekbusterdanpammanualfemilac #femilac #TibeTibeBengkak #akumenyusukoyangpanas #bantuibu2menyusudenganberjaya #TeamLyzaTycoo

.
Alhamdulilahh , TAHNIAHH !!! TAHNIAHH !!! KEPADA PEMENANG Cabutan Bertuah Beli Dan Menang Femilac Milkbooster dari bulan Julai-September .
.
Handbag Carlo Rino , Gelang Emas dan hadiah lain-lain dah ada yang punyaa , terima kasihh semuaa .. sayangg uolss semua !! .
.
yang tak bertuah , jgn risauu , lepas ni akan ada lagi banyakk hadiah-hadiah yang menarikk bakal menjadi milik anda , KHAS untuk pengguna Femilac Milkbooster sahaja !! .
.
grabb Femilac Milkbooster skrg , dan anda bakal menerima pelbagai hadiah-hadiah besttt lepas ni !! keep support breastfeeding .
.
Tuah ayam nampak dikaki , tuah kita siapa yang tahu kan ?
huhuu 😊
.
#femilac #milkbooster #akumenyusukauygpanas #tipstambahsusubadan #rahsiatambahsusubadan #TibeTibeBengkak #belidanmenangfemilac

Selamat pagi !!!! Hai positif mommies... dah makan femilac belum pagi ni??? Jom kunyah2 dulu femilac yang sedap ni.... Tahu tahu je nanti #TibeTibeBengkak je tau cik B tu... sebab apa? Sebab susu dah banyak... minta di pam tu... jom kunyah2

#stokisFemilac #sayamakansayajual #sayajualmekbusterdanpammanualfemilac #femilac #TibeTibeBengkak #akumenyusukoyangpanas #bantuibu2menyusudenganberjaya

Femilac Milkbooster TERBUKTI BERKESAN di media .
.
alhamdulilah , makin hari , makin ramai dapat membantu ibu menyusu menyelesaikan masalah ngeri ketika menyusukan anak , .
.
bukan hantu atau hiawan liar , tapi NGERI SUSU BADAN TAKDE !!
.
Sis STRESS ke kurang susu badan ?
.
.
#femilac #milkbooster #Tipstambahsusubadan #rahsiasusubadanbanyak #TibeTibeBengkak #FemilacMilkbooster #menyusu #berpantang #setmenyusu
#milkbooster #mamom #candy #breastfeedingmoms #susumelimpah #tipsbanyaksusu #babyboy #babygirl #setmenyusu #kedaibabymurah #kedaibabyonline

Femilac Milkbooster TERBUKTI BERKESAN di media .
.
alhamdulilah , makin hari , makin ramai dapat membantu ibu menyusu menyelesaikan masalah ngeri ketika menyusukan anak , .
.
bukan hantu atau hiawan liar , tapi NGERI SUSU BADAN TAKDE !!
.
Sis STRESS ke kurang susu badan ?
.
.
klik je link www.wasap.my/60197544778/femilac
#femilac #milkbooster #Tipstambahsusubadan #rahsiasusubadanbanyak #TibeTibeBengkak #TeamMokCunPower

Most Popular Instagram Hashtags