#tibetibebengkak

8016 posts

TOP POSTS

Hari2 nampak posting produk Femilac Milkbooster ni kat facebook. Testimoni bnyak yg berjaye. InsayAllah uolls yg ad mslah susu bdn boleh try kunyah2 milkbooster femilac ni . Boleh terus contact Mummy @Baizuliana Baharom ,
.
Senang terus whatsapp je 0124161424. dia pon ada jual silicon breast pump tau... comel sangat...kaler pink giteww... mesti lagi semangat uols nak mengepam... 😍😍😍
.
Blh folo ig
@baizuliana
@baizuliana
@baizuliana
.
#femilacmilkbooster
#7ekormusangberjanggut
#tibetibebengkak

Sentuhan kulit ibu dan anak mase menyusu mmg tak boleh digambarkan. Lagi2 bila susu banyak,dan dpt tgk si anak kenyang buntang. ☺️
.
Heppi mama. Hilang semua penat melahirkannn tu, tiap kali belek muka anak, senyumannya yang kiutt ikut mommynya ni, hmmm....rasa bahagiaaa sesangattπŸ˜‹

#FemilacMilkBooster #TibeTibeBengkak #teamjejakjijah

DIALOG SUAMI ISTERI DI PETANG HARI.. Suami : "Awak ni, sy tgk stok susu kt dalam freezer mcm dah berkurangan. Harap cinta awak pd abg x berkurangan ye..." Isteri : " amboiiii!! Tak berkurangan bang! Nanti sy kunyah2 femilac, daboomm! dahh #tibetibebengkak kumpul stok balik, hehe "

#TeamKakCombiHangatt
#Femilac
#TibeTibeBengkak

ALHAMDULILLAHπŸ™‚ Pengguna Femilac BERPUASHATI APA KATA MEREKA!! .
.
Hahhh susu semakin pekat dan serasi dengan ibu&baby!!!
.
#FemilacMilkbooster #TeamWonderMama #tibetibebengkak

Alhamdulillah.. Masalah Susu Drop Selesai ❗❗❗ Sekali Pam Dapat 4oz ke 8oz 😱😱😱😱 . . .
Mommies yang lain ada masalah yg sama? Nak cuba ikhtiar dengan si hijoo manehh takk? Rasa pon sedap tauu πŸ˜‹

Jom piyem sini >>http://www.wasap.my/60124323350

#FemilacMilkbooster #TibeTibeBengkak #TeamFantasticMama

" SELALU PAM DAPAT SEPARUH DARI NI!" Ni antara mommy yg dah grabbb #Femilac tau, saya doakann sesangat semoga #TibeTibeBengkak dapat kesan segera, yang penting 100% dibuat guna hahan halal dari kilang muslim, formula terbaru gabungan 5 bahan makanan ISTIMEWA untuk banyakkan, pekatkan susu badan, dan lain dari lain, sesatunya milkbooster dgn bahan istimewa untuk cantikkan kulit, rambut dan kuku mommy dan πŸ‘Ά

Siapaaa teringinn sekarang?! Pm kak bell kat sini, akak bagi harga #kakakAngkat yaa

#TeamLyzaTycoo #femilacmilkbooster

Pernah makan horlicks malties chewble tablet tak?...
Haaaa sep sikit βœ‹πŸ»βœ‹πŸ»βœ‹πŸ» Rasa femilac milkbooster ni mmg sama dgn rasa horlicks malties ... manis2 lemak2 vanila. bila kunyah bunyik kruk krak kruk krak... Nampak tak mcm mana mudah nk makan femilac milkbooster ni... haaa tak payah nk bancuh2 deh... yg penting khasiat yg trkandung dlm tablet tu ,sangat bermanfaat untuk menjayakan niat mak2 menyusu utk susukan baby sehingga usia 2 thn.. Tekan no >> 0177066867

#teampossiblemami
#FemilacMilkbooster
#TibeTibeBengkak

Alhamdulillah, terharu+gembira sangat bile dapat bantu mommy buat stok utk teruskan penyusuan eksklusif baby! Tahniahh sis! Semoga terus konsisten yaa.. Jangan lupe minum air masak banyak2 :) Femilac Milkbooster by Feedmilk~

Contact : Www.wasap.my/+60102214166/femilac
#FemilacAgentSAH
#tibetibebengkak
#TeamKakSenohMarvelous

Dapat lagi fresshh testimoni dari kastemer yang makan #TibeTibeBengkak nihh, baby x meragam bila cukup susu, lepas SEJAM makan Femilac, bengkak susu kiri dan kanan, stok susu semua pekat padat mampat paduuuu!
Ehh kejap!! Nak bagi HADIAH Harga #AnakJiranSebelahTumbuhGigi jer nihh, pastukann, beli dengan kita boleh menang Henbeg Raya Carlo Rino RM 499, dapat GELANG TANGAN !! Free gift jangan cakaplah memang dan stenbai seduyun dah ni utk mummis! Fuhh

http://Www.wasap.my/+60173616375
http://Www.wasap.my/+60173616375
http://Www.wasap.my/+60173616375

#FemilacMilkBooster #TibeTibeBengkak #TeamKakTehDaboom

MOST RECENT

#makmakmenyusu tengok stok EBM semakin menyusut pasti gelisah kan?Niat nak menyusu hingga 2 tahun dah samar2πŸ˜”. Dah la ibu menyusu ni tak boleh stress sangat. Nanti susu pun turut merudum!Uwarghh 😭

Ehh ehh jangan riso, femilac kan hadoo! Hakak cuba bantuu mamis ye utk dapatkan susu yg meriahh. Opss ada yg sampai basah bajuu tauu πŸ’¦

Haa kalau nakk, picit link hakak ni >>http://www.wasap.my/60193336097

#tibetibebengkak #femilacmilkbooster #tambahsusubadan #teamfantasticmama

"Susu banyak sampai melimpah2. Saya nak order lagi ya sis. " πŸ‘†πŸ‘† customer repeat order. Mekasihh sebab beli ngn sayee sis.. Smoga dpermudahkn urusan sis menyusu baby ye.. 😘

#FemilacMilkBooster
#tibetibebengkak
#TeamKakSenohMarvelous

ALHAMDULILLAH FEMILAC TERBAIK

Baru seminggu makan. Susu jadi pekat. Baby pun puas menyusu :) Mommy lain kalau nk teraii femilac ni, mehh risik kat kitee.. Kitee kasi harge sepesell sangatt.. Nyum3.. Www.wasap.my/+60199300665/femilac

#FemilacAgentSAH
#tibetibebengkak
#TeamKakSenohMarvelous

Tengok stok EBM semakin menyusut??😱
pasti gelisah kan?Niat nak menyusu hingga 2 tahun dah samar2πŸ˜”. Dah la ibu menyusu ni tak boleh stress sangat. Nanti susu pun turut merudum!Uwarghh 😭

Ehh ehhπŸ˜‰ jangan riso, femilac kan hadoo! Mai Ahkak cuba bantuu mummy ye utk dapatkan susu yg meriahh. πŸ™ŠOpss ada yg sampai basah bajuu tauu πŸ’¦

Jom jentik mentik link ahkak www.wasap.my/60174178820/femilac

#tibetibebengkak #femilacmilkbooster #tambahsusubadan #teamjejakjijah

Tengok stok EBM semakin menyusut??😱
pasti gelisah kan?Niat nak menyusu hingga 2 tahun dah samar2πŸ˜”. Dah la ibu menyusu ni tak boleh stress sangat. Nanti susu pun turut merudum!Uwarghh 😭

Ehh ehhπŸ˜‰ jangan riso, femilac kan hadoo! Mai cik ct cuba bantuu mummy ye utk dapatkan susu yg meriahh. πŸ™ŠOpss ada yg sampai basah bajuu tauu πŸ’¦

Jom jentik mentik link www.wasap.my/60172090952/femilac

#tibetibebengkak #femilacmilkbooster #tambahsusubadan #teamjejakjijah

Tengok stok EBM semakin menyusut??😱
pasti gelisah kan?Niat nak menyusu hingga 2 tahun dah samar2πŸ˜”. Dah la ibu menyusu ni tak boleh stress sangat. Nanti susu pun turut merudum!Uwarghh 😭

Ehh ehhπŸ˜‰ jangan riso, femilac kan hadoo! Mai Ahkak cuba bantuu mummy ye utk dapatkan susu yg meriahh. πŸ™ŠOpss ada yg sampai basah bajuu tauu πŸ’¦

Jom jentik mentik link ahkak www.wasap.my/60137467016/femilac

#tibetibebengkak #femilacmilkbooster #tambahsusubadan #teamjejakjijah

Bile dh kunyah2 Femilac Milkbooster ni, susu jd banyak meriah ! Nasib baik Femilac pon dh ade Silicone Breastpump, lepas #TibeTibeBengkak .
.
Boleh terus mengepam je. Comel betul kau senyum oi! Semangat hakak nak mengepam susu ni:)
.
#FemilacMilkbooster #SBPFemilac #TeamWonderMama

#makmakmenyusu tengok stok EBM semakin menyusut pasti gelisah kan?Niat nak menyusu hingga 2 tahun dah samar2πŸ˜”. Dah la ibu menyusu ni tak boleh stress sangat. Nanti susu pun turut merudum!Uwarghh 😭

Ehh ehh jangan riso, femilac kan hadoo! Hakak cuba bantuu mamis ye utk dapatkan susu yg meriahh. Opss ada yg sampai basah bajuu tauu πŸ’¦

Haa kalau nakk, picit link hakak ni >>http://www.wasap.my/60109828130

#tibetibebengkak #femilacmilkbooster #tambahsusubadan #teamfantasticmama

"Susu banyak sampai melimpah2. Saya nak order lagi ya sis. " πŸ‘†πŸ‘† customer repeat order. Mekasihh sebab beli ngn sayee sis.. Smoga dpermudahkn urusan sis menyusu baby ye.. 😘

#FemilacMilkBooster
#tibetibebengkak
#TeamKakSenohMarvelous

"Susu banyak sampai melimpah2. Saya nak order lagi ya sis. " πŸ‘†πŸ‘† customer repeat order. Mekasihh sebab beli ngn sayee sis.. Smoga dpermudahkn urusan sis menyusu baby ye.. 😘

#FemilacMilkBooster
#tibetibebengkak
#TeamKakYahJutawan

Penangan Femilac nie.. Anak sy mcm x puas menyusu n cubit2 klau sy x ambik Femilac.. sblum nie sy ada guna produk len tapi x da la smpai mcm tu.. Haa... jaga jaga kalau femilac dah beraksi!! πŸ˜„

http://Www.wasap.my/+60173616375/femilac

#TeamKakTehDaboom
#TibeTibeBengkak

Krik krik krik πŸ˜™πŸ˜™πŸ˜™
"Susu banyak sampai melimpah2. Saya nak order lagi ya sis. " πŸ‘†πŸ‘† customer repeat order. Mekasihh sebab beli ngn sayee sis.. Smoga dpermudahkn urusan sis menyusu baby ye.. 😘

#FemilacMilkBooster
#tibetibebengkak
#TeamKakSenohMarvelous

Sentuhan kulit ibu dan anak mase menyusu mmg tak boleh digambarkan. Lagi2 bila susu banyak,dan dpt tgk si anak kenyang buntang. ☺️
.
Heppi mama. Hilang semua penat melahirkannn tu, tiap kali belek muka anak, senyumannya yang kiutt ikut mommynya ni, hmmm....rasa bahagiaaa sesangattπŸ˜‹

#FemilacMilkBooster #TibeTibeBengkak #teamjejakjijah

"Susu banyak sampai melimpah2. Saya nak order lagi ya sis. " πŸ‘†πŸ‘† customer repeat order. Mekasihh sebab beli ngn sayee sis.. Smoga dpermudahkn urusan sis menyusu baby ye.. 😘

#FemilacMilkBooster
#tibetibebengkak
#TeamKakSenohMarvelous

Most Popular Instagram Hashtags