[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#tiarabt

16 posts

MOST RECENT

Awak tak biase tapi teringin sangat nak gayakannya...?!! Ade x kesayangan nana yg suke kan tiara/headband cute macam ni?? Mestilaa ade kan... perempuan ni xlari dari sukakan kecantikan, kesempurnaan/kekemasan pada penggayaan diri kita. Tiara/headband dari Afrah ni bukan saje sesuai utk majlis tunang/nikah dan persandingan tau. Opcoz kita beri lebih pilihan buat uolls yang nak gayekan sebarang majlis, bridesmaid, parti harijadi, dipakai hari raya. .
.
Buat girl kat luar sane yang suke kan gaye simple utk jenis shawl/tudung plain selain ditambah beads, pin brbunga & care lilitan shawl tu sendiri, tiara/headband cekak antare yg banyak permintaan terutama hari raya ini!! 😍 😍.
.
Care pakai ikut keselesaan & kesesuaian ye sesayang. Dah tu ape lagi mehlaa berkongsi cantek dengan hadek, hakak, kengkawan semua supaye xterlepas cantek raye bersame! Ehh...still mood raye lagi ?!! πŸ˜πŸ˜˜πŸ˜πŸ˜ŠπŸ˜‡ .
.
.
Click #TiaraBT untuk pilihan.
#pretty #tiara #pengantin #crown #malaysia #bridal #crownpengantin #crownwedding #wedding #exclusive #tunang #nikah #photographer #mua #muamalaysia #kahwin #bridalmakeup #weddingdiarieskl #flowercrownmalaysia #flowercrown #weddingkl #weddingplannermalaysia

.
Detail :
πŸ’Ž Diamond Rhinestone
πŸ’Ž Gold Aloy
πŸ’Ž Pearl
🌼 Flower Fabric & Beads .
πŸ’– Code G001
πŸ’– Sesuai utk sanding, tunang, nikah atau sebarang majlis.
.
.

Nak jadi paling comey di hari persandingan nanti kan kan?! 😁 .
Fast respond πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
πŸ“² www.wasap.my/60133635204
πŸ“² www.wasap.my/60133635204
πŸ“² www.wasap.my/60133635204
.
.
Click #TiaraBT
#pretty #tiara #pengantin #crown #malaysia #bridal #crownpengantin #crownwedding #wedding #exclusive #tunang #nikah #photographer #mua #muamalaysia #kahwin #bridalmakeup #weddingdiarieskl #flowercrownmalaysia #flowercrown #weddingkl #weddingplannermalaysia #crownprincess #afrahcrown

.
Detail :
πŸ’Ž Diamond Rhinestone
πŸ’Ž Gold Aloy
πŸ’Ž Pearl
πŸ’– Code M02
πŸ’– Sesuai utk sanding, tunang, nikah atau sebarang majlis.
.
.

Nak jadi paling comey di hari persandingan nanti kan kan?! 😁 .
Fast respond πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
πŸ“² www.wasap.my/60133635204
πŸ“² www.wasap.my/60133635204
πŸ“² www.wasap.my/60133635204
.
.
Click #TiaraBT
#pretty #tiara #pengantin #crown #malaysia #bridal #crownpengantin #crownwedding #wedding #exclusive #tunang #nikah #photographer #mua #muamalaysia #kahwin #bridalmakeup #weddingdiarieskl #flowercrownmalaysia #flowercrown #weddingkl #weddingplannermalaysia #crownprincess #afrahcrown

.
Detail :
πŸ’Ž Diamond Rhinestone
πŸ’Ž Gold Aloy
πŸ’Ž Pearl
πŸ’– Code M02
πŸ’– Sesuai utk sanding, tunang, nikah atau sebarang majlis.
.
.

Nak jadi paling comey di hari persandingan nanti kan kan?! 😁 .
Fast respond πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
πŸ“² www.wasap.my/60133635204
πŸ“² www.wasap.my/60133635204
πŸ“² www.wasap.my/60133635204
.
.
Click #TiaraBT
#pretty #tiara #pengantin #crown #malaysia #bridal #crownpengantin #crownwedding #wedding #exclusive #tunang #nikah #photographer #mua #muamalaysia #kahwin #bridalmakeup #weddingdiarieskl #flowercrownmalaysia #flowercrown #weddingkl #weddingplannermalaysia #crownprincess #afrahcrown

.
Detail :
πŸ’Ž Diamond Rhinestone
πŸ’Ž Gold Aloy
πŸ’Ž Pearl
πŸ’– Code M02
πŸ’– Sesuai utk sanding, tunang, nikah atau sebarang majlis.
.
.

Nak jadi paling comey di hari persandingan nanti kan kan?! 😁 .
Fast respond πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
πŸ“² www.wasap.my/60133635204
πŸ“² www.wasap.my/60133635204
πŸ“² www.wasap.my/60133635204
.
.
Click #TiaraBT
#pretty #tiara #pengantin #crown #malaysia #bridal #crownpengantin #crownwedding #wedding #exclusive #tunang #nikah #photographer #mua #muamalaysia #kahwin #bridalmakeup #weddingdiarieskl #flowercrownmalaysia #flowercrown #weddingkl #weddingplannermalaysia #crownprincess #afrahcrown

.
Detail :
πŸ’Ž Diamond Rhinestone
πŸ’Ž Gold Aloy
πŸ’– Code Tiara Liora
πŸ’– Sesuai utk sanding, tunang, nikah atau sebarang majlis.
.
.

Nak jadi paling comey di hari persandingan nanti kan kan?! 😁 .
Fast respond πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
πŸ“² www.wasap.my/60133635204
πŸ“² www.wasap.my/60133635204
πŸ“² www.wasap.my/60133635204
.
.
Click #TiaraBT
#pretty #tiara #pengantin #crown #malaysia #bridal #crownpengantin #crownwedding #wedding #exclusive #tunang #nikah #photographer #mua #muamalaysia #kahwin #bridalmakeup #weddingdiarieskl #flowercrownmalaysia #flowercrown #weddingkl #weddingplannermalaysia #crownprincess #afrahcrown

.
Detail :
πŸ’Ž Diamond Rhinestone
πŸ’Ž Gold Aloy
πŸ’– Code Tiara Liora
πŸ’– Sesuai utk sanding, tunang, nikah atau sebarang majlis.
.
.

Nak jadi paling comey di hari persandingan nanti kan kan?! 😁 .
Fast respond πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
πŸ“² www.wasap.my/60133635204
πŸ“² www.wasap.my/60133635204
πŸ“² www.wasap.my/60133635204
.
.
Click #TiaraBT
#pretty #tiara #pengantin #crown #malaysia #bridal #crownpengantin #crownwedding #wedding #exclusive #tunang #nikah #photographer #mua #muamalaysia #kahwin #bridalmakeup #weddingdiarieskl #flowercrownmalaysia #flowercrown #weddingkl #weddingplannermalaysia #crownprincess #afrahcrown

.
Detail :
πŸ’Ž Diamond Rhinestone
πŸ’Ž Gold Aloy
πŸ’– Code Tiara Liora
πŸ’– Sesuai utk sanding, tunang, nikah atau sebarang majlis.
.
.

Nak jadi paling comey di hari persandingan nanti kan kan?! 😁 .
Fast respond πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
πŸ“² www.wasap.my/60133635204
πŸ“² www.wasap.my/60133635204
πŸ“² www.wasap.my/60133635204
.
.
Click #TiaraBT
#pretty #tiara #pengantin #crown #malaysia #bridal #crownpengantin #crownwedding #wedding #exclusive #tunang #nikah #photographer #mua #muamalaysia #kahwin #bridalmakeup #weddingdiarieskl #flowercrownmalaysia #flowercrown #weddingkl #weddingplannermalaysia #crownprincess #afrahcrown

.
Detail :
πŸ’Ž Diamond Rhinestone
πŸ’Ž Gold Aloy
πŸ’Ž Pearl
🌼 Flower Beads .
πŸ’– Code G003
πŸ’– Sesuai utk sanding, tunang, nikah atau sebarang majlis.
.
.

Nak jadi paling comey di hari persandingan nanti kan kan?! 😁 .
Fast respond πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
πŸ“² www.wasap.my/60133635204
πŸ“² www.wasap.my/60133635204
πŸ“² www.wasap.my/60133635204
.
.
Click #TiaraBT
#pretty #tiara #pengantin #crown #malaysia #bridal #crownpengantin #crownwedding #wedding #exclusive #tunang #nikah #photographer #mua #muamalaysia #kahwin #bridalmakeup #weddingdiarieskl #flowercrownmalaysia #flowercrown #weddingkl #weddingplannermalaysia #crownprincess #afrahcrown

.
Detail :
πŸ’Ž Diamond Rhinestone
πŸ’Ž Gold Aloy
πŸ’Ž Pearl
🌼 Flower Beads .
πŸ’– Code G003
πŸ’– Sesuai utk sanding, tunang, nikah atau sebarang majlis.
.
.

Nak jadi paling comey di hari persandingan nanti kan kan?! 😁 .
Fast respond πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
πŸ“² www.wasap.my/60133635204
πŸ“² www.wasap.my/60133635204
πŸ“² www.wasap.my/60133635204
.
.
Click #TiaraBT
#pretty #tiara #pengantin #crown #malaysia #bridal #crownpengantin #crownwedding #wedding #exclusive #tunang #nikah #photographer #mua #muamalaysia #kahwin #bridalmakeup #weddingdiarieskl #flowercrownmalaysia #flowercrown #weddingkl #weddingplannermalaysia #crownprincess #afrahcrown

.
Detail :
πŸ’Ž Diamond Rhinestone
πŸ’Ž Gold Aloy
πŸ’Ž Pearl
🌼 Flower Beads .
πŸ’– Code G003
πŸ’– Sesuai utk sanding, tunang, nikah atau sebarang majlis.
.
.

Nak jadi paling comey di hari persandingan nanti kan kan?! 😁 .
Fast respond πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
πŸ“² www.wasap.my/60133635204
πŸ“² www.wasap.my/60133635204
πŸ“² www.wasap.my/60133635204
.
.
Click #TiaraBT
#pretty #tiara #pengantin #crown #malaysia #bridal #crownpengantin #crownwedding #wedding #exclusive #tunang #nikah #photographer #mua #muamalaysia #kahwin #bridalmakeup #weddingdiarieskl #flowercrownmalaysia #flowercrown #weddingkl #weddingplannermalaysia #crownprincess #afrahcrown

😍😍😍 .
Detail :
πŸ’Ž Diamond Rhinestone
πŸ’Ž Gold Aloy
πŸ’Ž Pearl
πŸ’– Code HA 17 C
πŸ’– Sesuai utk sanding, tunang, nikah atau sebarang majlis.
.
.

Nak jadi paling comey di hari persandingan nanti kan kan?! 😁 .
Fast respond πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
πŸ“² www.wasap.my/60133635204
πŸ“² www.wasap.my/60133635204
πŸ“² www.wasap.my/60133635204
.
.

Click #TiaraBT
#pretty #tiara #pengantin #crown #malaysia #bridal #crownpengantin #crownwedding #wedding #exclusive #tunang #nikah #photographer #mua #muamalaysia #kahwin #bridalmakeup #weddingdiarieskl #flowercrownmalaysia #flowercrown #weddingkl #weddingplannermalaysia #crownprincess #afrahcrown

Detail :
πŸ’Ž Diamond Rhinestone
πŸ’Ž Gold Aloy
πŸ’Ž Pearl
πŸ’– Code HA 17 C
πŸ’– Sesuai utk sanding, tunang, nikah atau sebarang majlis.
.
.

Nak jadi paling comey di hari persandingan nanti kan kan?! 😁 .
Fast respond πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
πŸ“² www.wasap.my/60133635204
πŸ“² www.wasap.my/60133635204
πŸ“² www.wasap.my/60133635204
.
.

Click #TiaraBT
#pretty #tiara #pengantin #crown #malaysia #bridal #crownpengantin #crownwedding #wedding #exclusive #tunang #nikah #photographer #mua #muamalaysia #kahwin #bridalmakeup #weddingdiarieskl #flowercrownmalaysia #flowercrown #weddingkl #weddingplannermalaysia #crownprincess #afrahcrown

Most Popular Instagram Hashtags