#tiadaarahjodohkita

MOST RECENT

ANASism code Safia 💋 💋💋
Sweet dan simple. Sesuai untuk semua jenis warna kulit.
.
.
Sape belum ada Safia..cuma komen "nak" sikit 🙊
.
.
Nak order? Meh pm sis laju2 0179588846 @ boleh dm sis @ click je link kt bio tau 😉💕 .
.
.
#quotestoliveby #supernatural #review #fattzura #makeup #tutorial #haniffxelvina #goodmorning #vibes #positivevibes #bazaarpaknil #jualan #murah #goodevening #jutawan #hantarankahwin #kadkahwin #malaysianwedding #makeup #tiadaarahjodohkita #zara #jomcantik #foundationmalaysia #flowers #copyori #jamtanganmurah #ame #nauralovers

Dapatkan sarang madu asli now 💯🐝 Berminat dengan madu sarang lebah? 🍯🍯🍯 VIRAL 🍯🍯🍯 🍯🍯🍯🍯VIRALLLL 🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯VIRALLLLLLL 🍯🍯🍯 🍯🐝 QueenB 🐝🍯 -100grm
-300grm
-700grm

Madu Queen B 100% ORIGINAL. Madu beserta sarang ini mempamerkan lagi keaslian madu ini. Kepada penggemar madu, inilah masanya untuk anda membeli madu beserta sarangnya!

Apa yang menarik tentang madu QueenB ini???
selain daripada kita dapat makan madu kita juga dapat kebaikan dari sarangnya (propolis)

Kelebihan dan khasiat madu QueenB : ✔Makanan Sunnah
✔Merupakan sumber nutrisi yang lengkap
✔PRODUK ALAM SEMULAJADI
✔Mengawal kandungan gula dalam darah
✔Anti oksida
✔Membaiki sistem saluran pencernaan
✔Merawat luka ✔Meredakan batuk
✔Meningkatkan stamina
✔Boleh dipakai sebagai masker muka

Dia pack sekali dengan sarang daa... kini semua boleh merasi madu bersarang asli QueenB dengan harga mampu milik. Tak percaya?
Jom whatsapp)
.
#tidakadacintasepertimu
#tiadaarahjodohkita
#zahirtakterucap
#papanakmenantu
#cintafatamorgana
#dukun
#monalisa
#zahirtakterucap
#akunazmi
#meletop
#ame2018
#dfkl2018
#babyninja
#sitiaafiyahkhalid
#sufiansuhaimi
#dimatamu
#mentorotai
#kfccheesezilla
#gemagegarvaganza
#misteridilaila
#madusarangmelaka
#madubersarang
#makanansunnah
#MeleTOP #babyctdk
#andainyatakdir2
#MRGREY
#majalah3
#dramasangat
#terataikemboja

Awat nampak pucat ngat pi beraya rumah orang tu? Nanti orang ingat hangpa sakit pulak. Cuba try ANAS lipcream code AMINA ni 😍cantik ngat2 aihhhh
.
.
Nak order? Meh pm sis laju2 0179588846 @ boleh dm sis @ click je link kt bio tau 😉💕 .
.
.
#quotestoliveby #supernatural #review #fattzura #makeup #tutorial #haniffxelvina #goodmorning #vibes #positivevibes #bazaarpaknil #jualan #murah #goodevening #jutawan #hantarankahwin #kadkahwin #malaysianwedding #makeup #tiadaarahjodohkita #zara #jomcantik #foundationmalaysia #flowers #copyori #jamtanganmurah #ame #nauralovers

Maaf dipinta, indah di raya ketiga bersama kawan sekolah rendah... #tiadaarahjodohkita
#rindu
#alhamdulillah

PERKARA YANG BAIK DI DAHULUKAN SEMOGA BAKAL-BAKAL ADMIN DI PERMUDAHKAN PADA MAJLIS KORANG NANTI
.
.
.
.
.
Naik raya admin post gambar-gambar cantik-cantik lagi nya...Selamat Berhari Raya korang...
.
.
🌹+6010-4601725 (Syira)
🌹+6018-2393313 (Admin)
🖥️Email: sbxsjb@gmail.com
.
.
💌 Facebook : SBXS PHOTOGRAPHY / SBXS JB-SINGAPORE / SBXS UTARA / SBXS PANTAI TIMUR / FILMACHINE / I DO WEDDING CARD / CHEEZY FREEZY PHOTOBOOTH
.
.
💌 IG : @sbxs @sbxsjbsingapore @sbxs_utara @sbxs_pantaitimur @liveupdatesbxs @sukabumi @beautybysbxs @filmvchine @idoweddingcard.by.sbxs @cheezy.freezy.photobooth
.
.
CREATE YOUR MOMENTS WITH SBXS ❤️
.
.
.
#lovestory #youngwife #wedding #motifviral #meletops #neelofa #hariwanita #warnamk #tiadaarahjodohkita #weddingrings #burukcantik #weddingdress #weddingrings #albumcover #tipswedding #bidadari #singapore #fattzura #kadkahwin #jb #sayajual #fattzuramajlistradisional #fattzurafairytale #malayweds #singaporeweds #vscomalaysia #vscocam #instafamous #womanday #jannanick #singaporebrides

Dapatkan sarang madu asli now 💯🐝 Berminat dengan madu sarang lebah? 🍯🍯🍯 VIRAL 🍯🍯🍯 🍯🍯🍯🍯VIRALLLL 🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯VIRALLLLLLL 🍯🍯🍯 🍯🐝 QueenB 🐝🍯 -100grm
-300grm
-700grm

Madu Queen B 100% ORIGINAL. Madu beserta sarang ini mempamerkan lagi keaslian madu ini. Kepada penggemar madu, inilah masanya untuk anda membeli madu beserta sarangnya!

Apa yang menarik tentang madu QueenB ini???
selain daripada kita dapat makan madu kita juga dapat kebaikan dari sarangnya (propolis)

Kelebihan dan khasiat madu QueenB : ✔Makanan Sunnah
✔Merupakan sumber nutrisi yang lengkap
✔PRODUK ALAM SEMULAJADI
✔Mengawal kandungan gula dalam darah
✔Anti oksida
✔Membaiki sistem saluran pencernaan
✔Merawat luka ✔Meredakan batuk
✔Meningkatkan stamina
✔Boleh dipakai sebagai masker muka

Dia pack sekali dengan sarang daa... kini semua boleh merasi madu bersarang asli QueenB dengan harga mampu milik. Tak percaya?
Jom whatsapp)
.
#tidakadacintasepertimu
#tiadaarahjodohkita
#zahirtakterucap
#papanakmenantu
#cintafatamorgana
#dukun
#monalisa
#zahirtakterucap
#akunazmi
#meletop
#ame2018
#dfkl2018
#babyninja
#sitiaafiyahkhalid
#sufiansuhaimi
#dimatamu
#mentorotai
#kfccheesezilla
#gemagegarvaganza
#misteridilaila
#madusarangmelaka
#madubersarang
#makanansunnah
#MeleTOP #babyctdk
#andainyatakdir2
#MRGREY
#majalah3
#dramasangat
#terataikemboja

Proses detox adalah proses untuk membuang toxin dalam kulit/tubuh manusia. Manfaat detox wajah secara spesifik adalah untuk membuat peremajaan kulit sekitar wajah yang bermanfaat untuk membuatnya tampil berseri dan tampak lebih muda.
.
Nak detox? Jom Avenys 😘
.
www.wasap.my/60172005099/avenysdetox
.
#avenysmelaka
#detoxyourskin
#antiaging #flawless
#tidakadacintasepertimu
#tiadaarahjodohkita
#zahirtakterucap
#papanakmenantu
#cintafatamorgana
#dukun
#monalisa
#zahirtakterucap
#akunazmi
#meletop
#gemagegarvaganza
#misteridilaila
#madusarangmelaka
#madubersarang
#makanansunnah
#MeleTOP #babyctdk
#andainyatakdir2
#dramasangat
#terataikemboja

.
Ramai dah cuba wipes avenys dan repeat order lagi. Alhamdulillah customer amat suka dan berpuas hati dgn wipes nie. Rase lembut, segar dan bersih. .
Korunk kalau nak cuba, mai pm 0172005099. Kalau korunk sll ber make up tebal2 tu, wipes ni mmg amat membantu. Y mana kerja busy smpai xd mase nak cuci muka, wipes ni penyelamat kulit muka korunk. .
Whatsapp Nurul 0172005099 😉 utk pertanyaan dan pembelian .
#avenyswipes #avenysmakeupremover
#avenysmelaka
#tidakadacintasepertimu
#tiadaarahjodohkita
#zahirtakterucap
#papanakmenantu
#cintafatamorgana
#monalisa
#zahirtakterucap
#akunazmi
#meletop
#gemagegarvaganza
#misteridilaila
#madusarangmelaka
#madubersarang
#makanansunnah
#MeleTOP #babyctdk
#andainyatakdir2
#dramasangat
#terataikemboja

Assalamualaikum selamat hari raya dari saya Nurul😉..Pernah dengar tak produk Avenys??Jika belom meh la buat research tentang produk ni..Secara jujur nurul masih baru untuk komen tentang produk ni.In shaa allah nurul akan bagi feedback sendiri tentang produk ni k..kenapa produk avenys??kerana bnyak feedback tentang produk ni sangat bagus..sebelum ni nurul cuma stalker2 je nk beli xmampu kali ni tekad beli terus kerana da breakout teruk raya kali ni...jika korang ada masalah mcm di atas meh cuba..Tunggu feedback dari nurul sendiri k...nurul da amik gmbar sebelum muka tengah terbakar kita tunggu lepas guna avenys plak k..😍😍😍😍 .
#tidakadacintasepertimu
#tiadaarahjodohkita
#zahirtakterucap
#papanakmenantu
#cintafatamorgana
#avenysmelaka
#pakarkecantikan
#monalisa
#zahirtakterucap
#akunazmi
#meletop
#babyninja
#sitiaafiyahkhalid
#sufiansuhaimi
#dimatamu
#mentorotai
#gemagegarvaganza
#misteridilaila
#madusarangmelaka
#madubersarang
#makanansunnah
#MeleTOP #babyctdk
#andainyatakdir2
#dramasangat
#terataikemboja

Hanya guna foundation sugarbelle je hakakk ni tantik sangat2..glowing betui sebab akak ni guna jenis "make me glow" 😍😍😍 Untuk pengetahuan hangpa foundation sugarbelle ada 2 jenis tauuu. Tak pakai compact powder pun cantik angat aihhhh 😍😍😍
.
.
Nak order? Meh pm sis laju2 0179588846 @ boleh dm sis @ click je link kt bio tau 😉💕 .
.
.
#quotestoliveby #supernatural #review #fattzura #makeup #tutorial #haniffxelvina #goodmorning #vibes #positivevibes #bazaarpaknil #jualan #murah #goodevening #jutawan #hantarankahwin #kadkahwin #malaysianwedding #makeup #tiadaarahjodohkita #zara #jomcantik #foundationmalaysia #flowers #copyori #jamtanganmurah #ame #nauralovers #glowing #foundation

..
..
IG sneakers termurah
Bandingkan harga kami dengan IG lain 😊😊
Memang berbeza
..
Adidas Superstar Supreme
..
Harga RM75
Ss tambah RM5

Saiz = 36-44
Nak tanya detail saiz boleh ws
..
#nike#vans#adidas#converse#nikeshoes#nikezoompegasus#nikeairmax#nikejanoski#nikeslides#vansoldskool#vansslipon#vanscheckerboard#vanspadin#converse#converseallstar#lafazkankalimahcintanu#tiadaarahjodohkita#takadacintasepertimu#monalisa#mrgrey

Hampa hat tanya cheq apa hat bestnye foundation ni..meh cheq nak habaq sat ! Foundation ni sangat mudah dipakai,tak bercapuk dan yang paling penting boleh #glowing kan muka hampa tau 😙😙😙
.
.
Nak order? Meh pm sis laju2 0179588846 @ boleh dm sis @ click je link kt bio tau 😉💕 .
.
.
#quotestoliveby #supernatural #review #fattzura #makeup #tutorial #haniffxelvina #goodmorning #vibes #positivevibes #bazaarpaknil #jualan #murah #goodevening #jutawan #hantarankahwin #kadkahwin #malaysianwedding #makeup #tiadaarahjodohkita #zara #jomcantik #foundationmalaysia #flowers #copyori #jamtanganmurah #ame #nauralovers

..
..
IG sneakers termurah
Bandingkan harga kami dengan IG lain 😊😊
Memang berbeza
..
Adidas Superstar Supreme
..
Harga RM75
Ss tambah RM5

Saiz = 36-44
Nak tanya detail saiz boleh ws
..
#nike#vans#adidas#converse#nikeshoes#nikezoompegasus#nikeairmax#nikejanoski#nikeslides#vansoldskool#vansslipon#vanscheckerboard#vanspadin#converse#converseallstar#lafazkankalimahcintanu#tiadaarahjodohkita#takadacintasepertimu#monalisa#mrgrey

Most Popular Instagram Hashtags