#tiadaarahjodohkita

MOST RECENT

La Bourse Paris Hair Care by us

All items are READY STOCK AVAILABLE! okay

Whatsapp untuk join postage esok
+6011 15416561

#labourseoriginal
#labourseparisshampoo #lafazkankalimah
#lafazkankalimahcintamu
#tiadaarahjodohkita
#tiadacintasepertimu #coffee
#diaanakjeneral
#moodrepublik #laboursemurah - #regrann - #regrann - - #regrann - #regrann - #regrann - #regrann

💥PROMO 10HARI💥 (4days left)
.
Haii guyss, so Sis akan buat Promo 10Hari Tanpa Sebab😂 Nak tahu harga Promo kene DM Sis dulu🙈 Confirm murah2 dari harga asal😋 Nak Order? Just DM Sis atau comment "DM" ya🙋 Much love❤
------------------------------------------------------------------
READY STOCK📦
BALENCIAGA TRIPLE S
🎉PROMO PRICE: (DM SIS DULU🙈)
📏SIZE 40 41 42 43 44
📫FREE POSTAGE
🎁FREE STOKIN/LANYARD/POMADE
🔥COPY ORI, BUKAN CIKAII CIKAII
-----------------------------------------------------------------
▶LEBIH JIMAT
▶FREEGIFT RARE
▶SERVIS TERBAIKK
▶HARINI BAYAR, ESOK PAGI SIS POS
.
.
.
#sneakersmurah #janganbencicintaku #lawakhambar #tiamosweetheart100hari #syafiqkyle #zullofa #dimatamucover #hipstermalaysia #hipsterfashion #hantukaklimahbalikrumah2 #sungaimati #giveawaysneakers #giveawayiphonemalaysia #giveawayiphone #fattahamin #fattzura #goyangduajari #tiadaarahjodohkita #syafiqkyle #cintatiadaganti #munafik2 #ciksempurna #halalkanhatiyangkucuri #dramanur #sejutarasabuatadelia

LA BOURSE PARIS TONIC SHAMPOO ORIGINAL!!! Sangat sesuai untuk atasi pelbagai masalah rambut dan mampu buat rambut lebih lebat, cepat panjang, terurus malah lembut beralun alun, cantik ! Gitchuuuu!

Jom join postage esok
Whatsapp
+6011 15416561

#labourseoriginal
#laboursemurah
#labourseparisshampoo
#laboursetonicessenceshampoo
#trustedshop
#coffeeprince
#titiancinta #tiadaarahjodohkita
#tiadacintasepertimu #legasilieza
#trustedseller - #regr - #regrann

🔥SOS CHEESE BOMB 🔥
👑 SOS YANG CREAMY, CHESSY DAN SPICY 😱
🌶 Sangat sedap dan tak jemu sebab rasa pedas balancekan rasa cheese. 🧀
🐿 Boley makan dengan NUGGET🍡, AYAM GORENG🍗, SAUSSAGE🌭 dan MacamMacam Lagi 🍢🍞🍣🍤🍖🍕🍝🍟🍔🍳. .
🐣 Seriously sedap sampai menjlat jari 🙌
🔥Rasai kepedasan dan kenikmatan cheesebomb kami 🔥
.
.
💵 RM 18 - 280 Gram
📬 RM26 INC POSTAGE
COD AREA KELANTAN
.
🔥🔥JOM DAPATKAN BARANG LAKU KERAS INI 🔥🔥
ws 01120909709
.
#tiadaarahjodohkita
#zahirtakterucap
#papanakmenantu
#cintafatamorgana
#zahirtakterucap
#akunazmi
#meletop
#ame2018
#dfkl2018
#babyninja
#sitiaafiyahkhalid
#sufiansuhaimi
#dimatamu
#mentorotai
#kfccheesezilla
#gemagegarvaganza
#misteridilaila
#madusarangmelaka
#madubersarang
#dramasangat
#terataikemboja #mukbang #yummy #korea #hungry #eatingshow

INTRO TO YOU OUR NEW LAUNCH SQUEESHIE! .
A sweet, marshmallow dessert, based with some crispy Famous Amos-like cookie, pure high quality semi-sweet melted chocolate center, topped with abundance of fat and fluffy white marshmallows and finished off with some classic homemade ol'salted caramel sauce
.
OPEN ORDER NOW(LIMITED)
WS 01120909709
.
COD AREA KEDAH
.
POSTAGE AVAILABLE .
#tiadaarahjodohkita
#zahirtakterucap
#papanakmenantu
#cintafatamorgana
#zahirtakterucap
#akunazmi
#meletop
#ame2018
#dfkl2018
#babyninja
#sitiaafiyahkhalid
#sufiansuhaimi
#dimatamu
#mentorotai
#kfccheesezilla
#gemagegarvaganza
#misteridilaila
#madusarangmelaka
#madubersarang
#dramasangat
#terataikemboja #mukbang #yummy #korea #hungry #eatingshowl

[SWIPE LEFT KALAU DAHI PENUH JERAWAT PASIR]
Assalamualaikum siskuhh..!!
Adoi jerawat pasir ni.. lagi stress lagi banyak naik kat dahi.. kalau time period lagi la bersepah kat dahi.. tapi insyaallah dengan krim kunyit Amorskincare ni boleh hilangkan jerawat pasir yang bersepah kat dahi tu.. lagi cepat berkesan kalau guna satu set..!!! Lets hapuskan jerawat pasir dengan amorskincare siskuhh..
.
.
“REVOLUSI SKINCARE TERBAIK UNTUK KULIT WAJAH ROSAK”
.
#AMOURSKINCARE #AMOURSKINCARESETEXCLUSIVE #amourina #bazaarpaknil #viral #kosmetik #akakcantik #akakcuba #skincarehalal #syurgayangkedua #tiadaarahjodohkita #malaysia #sarawak #sabah #lokalah #fazura #fatfaz #glowingskin #skinbreakout #hargakasihsayang #promosi #neelofa #jerawat #igshopmalaysia #visitmyig #kedaionline #instashopmalaysia #terlajaklaris #janganbencicintaku

Details : COTTON JUMPSUIT (PANTS) .
Price : RM50 inc postage // ADD RM5 FOR SS
.
Size: S-5XL
Color: Black, Grey, Khaki, Red
Material: cotton
.
Ws 0196838269
.
#hoodiemurahsahajadisini #sayajualcottonjumpsuit #sweatermurahdisini #turunnaikchallenge #bobodimana #alamatnyacinta #tiadaarahjodohkita #dropshipdiperlukan

HOLA HULI HULU🙈
.
Siapa sini yang jenis santai-santai tu memang sesuai sangat dengan kasut ni💥Yang macho macho and cool ni biasanya ramai peminat😍 Stock takbanyak sebab ni Limited Edition! DM pat pat💨
------------------------------------------------------------
Converse All Star Classic Grey💥
💵Normal: Rm65+ 😮
🔰OUR PRICE: RM60 ONLY!!😱
📏Size: 39-43
📮FREE Postage!!!
😎FREE Stokin/Gelang/Keychain🎁
💣Berkualiti TINGGI, Confirm PUAS HATI
🗨DAH JOM CEPAT DM SIS
-----------------------------------------------------------
▶LEBIH JIMAT
▶FREEGIFT RARE
▶SERVIS TERBAIKK
▶HARINI BAYAR, ESOK PAGI SIS POS
.
.
#sneakersmurah #pencuricintakelassatu #lawakhambar #tiamosweetheart100hari #syafiqkyle #bahagiabukanbidaan #dimatamucover #hipstermalaysia #hipsterfashion #hantukaklimahbalikrumah2 #sungaimati #giveawaysneakers #giveawayiphonemalaysia #giveawayiphone #fattahamin #fattzura #goyangduajari #tiadaarahjodohkita #syafiqkyle #cintatiadaganti #munafik2 #ciksempurna #halalkanhatiyangkucuri #dramanur #sejutarasabuatadelia

GOOD NEWS GOOD NEWS‼️‼️‼️
.
Apaa ??? Serius ke ni ??
Serius laaa hampa semua. Sis nak habaq ni, disebabkan Boss Dhia Cotton sangat2 bermurah hati, so PROMO KURUNG MODEN RM59 DILANJUTKAN SAMPAI 30/09/2018 NI OKAYYYY.💃💃💃
.
CIRI-CIRI Kurung Modern:
📌 Zip sorok & dart di belakang baju
📌 Span di bahu
📌 Kain selisih depan (kain lipat batik)
📌 Kain fully getah & berzip
📌 Cutting cun melecun (takda pesak)
.
RM59 SEPASANG ‼️
RM59 SEPASANG ‼️
RM59 SEPASANG ‼️
.
BEST KE BEST ???😱😱😍😍
Kepada yg tak sempat nak grab haritu ni la peluang hampa. So cepat cepat jangan lambat lambat😘😘😘
.
Berminat Utk order, jangan tunggu lama lama.Terus klik link dekat bio bellamohd._ ya ataupun direct whatsapp 0195199586.
.
#bajukurungcotton #bajukurungmoden #bajupeplum #dhiacotton #bajukurungbudak #bajuminikurung #bajukebaya #bajukurungpahang #bajukurungplain #kainpasangcotton #cottonlovers #bajunikah #bajutunang #instafamous #selfie #bajuraya2018 #tiadaarahjodohkita #syurgayangkedua #bazaarpaknil #uitmdihatiku #cikgu #wedding #bridesmaidmalaysia #ootd #vsco #hijab #malaysia

Madu sarang lebah meleleh💦💦 🐝🍯 VIRAL 🐝🍯 🍯🐝 Honey QueenB 🐝🍯 Madu Queenb 💯% ORIGINAL. Madu beserta sarang ini mempamerkan lagi keaslian madu ini.
Kepada penggemar madu, inilah masanya untuk anda membeli madu beserta sarangnya!

Apa yang menarik tentang madu Queenb ini??? selain daripada kita dapat makan madu kita juga dapat kebaikan dari sarangnya (propolis)

Kelebihan dan khasiat madu Queenb : ✔Makanan Sunnah
✔Merupakan sumber nutrisi yang lengkap
✔PRODUK ALAM SEMULAJADI
✔Mengawal kandungan gula dalam darah
✔Anti oksida
✔Membaiki sistem saluran pencernaan
✔Merawat luka ✔Meredakan batuk
✔Meningkatkan stamina
✔Boleh dipakai sebagai masker muka

Jangan lepaskan peluang.
kini semua boleh merasi madu bersarang asli Queenb dengan harga mampu milik.
Tak percaya?
Jom whatsapp 👇🏻 www.wasap.my/01120909709
.
FREE COD MELAKA/KELANTAN
FREE POSTAGE
.
#tidakadacintasepertimu
#tiadaarahjodohkita
#cintabukankristal
#papanakmenantu
#cintafatamorgana
#cintatiadaganti
#monalisa
#zahirtakterucap
#bigstage2018
#meletop
#alamatnyacinta
#semerahcintahumairah
#mukbang
#sarangmadumurah
#deliverymelaka
#bobodimanadancechallenge
#mentor7
#honeycomb
#gemagegarvaganza
#sarangmadumelaka
#madusarangmelaka
#madubersarang
#makanansunnah
#MeleTOP #themeg
#andainyatakdir2
#paidriview
#majalah3
#dramasangat
#terataikemboja

The lipsticks that love you back! 💋NEW! Gel Semi-Shine Lipstick. .
.

Lipstick untuk bibir yang super cantik dan of course lah sangat menawan! 💋💋💋💋 .
.
.
Apa yang special about lipstick ni? Apa beza dengan Gel Semi-Matte Lipstick? .
. 🙋🏻Jom kita lihat technology apa pulak kali ni. Warna pigmen yang kekal lebih dari 24 jam untuk kesan warna yang mulus. 👉🏻Gincu ini berasaskan gel lutsinar yang dapat memperkayakan kesan warna yangmendalam.
.
.
👉🏻Permukaan pigmen disalut khas untuk mengubah texture lipstick menjadi gel yang melembapkan bibir!
👉🏻Advanced Matrix Technology menggunakan ultrafine silica microspheres untuk membenamkan & mengekalkan warna di permukaan bibir.
👉🏻9 warna menarik untuk dipadankan dengan mod atau gaya korang!
👉🏻Pigmen yang berkekalan, tahan lama dan memberi kesan shimmering yang sangat cantik pada bibir.
.
9 warna memukau ⬇️
💋 Luminous Lilac
💋 Tranquil Toffee
💋 Romantic Pink
💋 Scarlet Red
💋 Rosewood
💋 Haute Pink
💋 Mod Pink
💋 Red Smolder
💋 Raspberry Ice
.
.
XOXO, FY 💋.
.
Shine bright like a diamond 💎. .
👸🏻 Fariha Yusof.
📲 013-377 5809.
💄Mary Kay Beauty Consultant.
.
#mklover
#ump
#bridesmaids
#semishinelipstick
#tranquiltoffee
#modpink
#romanticpink
#hautepink
#scarletred
#luminiouslilac
#raspberryice
#rosewood
#marykaykuantan
#keksedap
#secretrecipe
#ubatjerawat
#tiadacintasepertimu
#tiadaarahjodohkita
#shafiqkyle
#pemborongkosmetikmurah

Most Popular Instagram Hashtags