#thunderchicsuperhot

MOST RECENT

Pehh cicah2 jerkk pastu ngapp!!perghhhh memang sedappp wehhh teeliuqq tengok depa makan.....
.
~Pedasss🔥
~Ada rasa ayam🍗
~Rasa cheezy🧀
.
Bakal membuatkan anda ketagih pedas tapi nak lagi sbb dia kena dengan tekak org melayu ni!!!
:
:
Jom grab skrg tau!!
:
:#thunderchicsuperhot #thunderchic #superhotfood #soskejuviral #soskejupedas #isiayampedas #thunderchickempas #makananviral #doorgift #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #viral #thunderchicrm18
#hadiah #cheese #makananmalaysia #sayajualmurah #sayajual#lakukeras #thunderchickualapilah #kualapilah #uitmkualapilah #kualapilahmostwanted #bahautown #codkualapilah #codbahau

Hai.. saya agen bayan lepas 🔥🔥 meletop kebabom 🔥🔥 ketulan isi ayam 🐓🐓pedas🌶🌶 berkeju🧀🧀 boleh dimakan terus ataupun digandingkan dgn pelbagai menu sampingan lain.. Boleh COD 🚘, RUNNER 🏍, mahupun terus kurier ke lokasi anda seluruh malaysia 🏠🏢🏭.. Jom wasap saya 0174037432 segera!! #thunderchicsuperhot #thunderchic #superhotfood #soskejuviral #soskejupedas #isiayampedas #thunderchicbayanlepas #makananviral #doorgift #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #viral #thunderchicrm18
#hadiah #cheese #makananmalaysia #sayajualmurah #sayajual #agentwanted #dropshipwanted #lakukeras

Assalamualaikum & morning with love from cameron..
Sejuk2 ni layan roti tampal ngan thunderchic mmg terbaik...
#thunderchicsuperhot
#sekalimakantakbolehbrake
#thunderchicportklang
#wassap0196894262

SOS INTI AYAM BERKEJU PEDAS PALING LARIS & VIRAL DI MALAYSIA. SEKALI HADAP JE DAH HABIS BEB!

Teringin nak makan sos keju tapi tak reti nak buat? Malas nak kemas dapur berminyak? Nak pergi travel tapi tak tahu bekalan apa yang nak dibawa? Lapar tapi malas nak masuk dapur? Dah hujung bulan bosan makan maggi?

#thunderchicsuperhot #thunderchic #superhotfood #soskejuviral #soskejupedas #isiayampedas #thunderchicsuperhot #thunderchic #superhotfood #soskejuviral #soskejupedas #isiayampedas #thunderchicbayanlepas #makananviral #doorgift

.
.
Sesuai utk ❤❤❤
✅ kaki travel
✅ sarapan pagi
✅ makanan 24/7 hour
✅pizza
✅roti
✅nachos
✅ayam goreng,ayam chicken chop
✅roti canai
✅roti prata
✅spageti
✅macaron
✔& banyak lg nak senaraikan
.
.
.
.
#thunderchic
#sosberintiayampedasberkeju
#mesticuba
#takrugibeb
.
Click link on bio / wasap 0172818424
COD & POSTAGE AVAILABLE 🚗💨💨
.
.
#thunderchicsuperhot #thunderchic #superhotfood #soskejuviral #soskejupedas #isiayampedas #thunderchicmasjidtanah #makananviral #doorgift #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #viral #thunderchicrm18
#hadiah #cheese #makananmalaysia #sayajualmurah #sayajual #agentwanted #dropshipwanted #lakukeras

THUNDER CHIC SUPER HOT....
🍗Sos inti ayam bersama sos keju pedas🔥
.
Sangat sesuai dimakan dengan pelbagai cara:
.
✅kentang goreng
✅nugget
✅patty
✅ayam goreng
✅nachos
✅aneka pasta
✅tortilla
✅salad
✅pizza
✅Spagetti
✅Sandwic
✅Makan terus
✅ Lauk dgn nasi
✅Cecah roti/roti canai
✅ Inti popiah/ karipap
✅Layer atas burger
✅ Inti Roti John
✅maccaroni baked ✅dll
.
.
#sekalikenatakbolehbrake
#thunderchicnegerisembilan
#thunderchicseremban
#thunderchicsuperhot
#thunderchicpuncakalam

THUNDER CHIC SUPER HOT....
@thunder.chic
@thunder.chic
@thunder.chic ——————————————————————— 🍗Sos inti ayam bersama sos keju pedas🔥

Sangat sesuai dimakan dengan pelbagai cara: ✅kentang goreng
✅nugget
✅patty
✅ayam goreng
✅nachos
✅aneka pasta
✅tortilla
✅salad
✅pizza
✅Spagetti
✅Sandwic
✅Makan terus
✅ Lauk dgn nasi
✅Cecah roti/roti canai
✅ Inti popiah/ karipap
✅Layer atas burger
✅ Inti Roti John
✅maccaroni baked
Tc ni sedap sangat, texture sgt creamy, spicy dan paling best isi ayam memang banyak sangat2✔

#elyanareview #Repost @elyanaofficial

#thunderchicsuperhot #thunderchic #superhotfood #soskejuviral #soskejupedas #isiayampedas #thunderchickempas #makananviral #doorgift #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #viral #thunderchicrm18
#hadiah #cheese #makananmalaysia #sayajualmurah #sayajual #agentwanted #dropshipwanted #lakukeras #wakafbharu #agentdropshipdiperlukan #cheesesauce

wahh adik ni bagi feedback postif la😆😆untuk si pedas menawan ni🌶🌶🌶 @thunder.chic_kuantan takkan menyesal la kalau korang grab satu😆😆😆🧀🐣 MEHH TEKAN LINK LEKAIH UNTUK ORDER📲📱 #thunderchicsuperhot #thunderchic #superhotfood #soskejuviral #soskejupedas #isiayampedas #thunderchickempas #makananviral #doorgift #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #viral #thunderchicrm18
#hadiah #cheese #makananmalaysia #sayajualmurah #sayajual #agentwanted #dropshipwanted #lakukeras

THUNDERCHIC ~ terbukti memang pedas gilee]

Psst.. dah pernah dengar produk terbaru dr mamartfoods tu? Apa?! 😱😱 tak tahu lagi?! Thunderchic satu2 nya produk pertama dr mamartfoods yg hanya boleh didapati secara online ataupun kena beli dgn agen sahaja.. kat kilang tak jual tau!! 🍗Ketulan isi ayam yang sangat2 padu!! Amaran keras. ⚡JANGAN CUBA KALAU TAK BERANI!!!😋🥪 Sos inti ayam 🍗🍗bersama sos keju 🧀🧀pedas🔥🌶🔥 Sangat sesuai dimakan dengan pelbagai menu lain.. tak payah masak dah.. ✅ makan terus begitu shj
✅kentang goreng
✅nugget
✅patty
✅ayam goreng
✅nachos
✅aneka pasta
✅tortilla
✅salad
✅pizza
✅Spagetti
✅Sandwic
✅ Lauk dgn nasi
✅Cecah roti/roti canai
✅ Inti popiah/ karipap
✅Layer atas burger
✅ Inti Roti John
✅maccaroni baked 👇🏻👇🏻
utk direct wassap order
Link at bio

Whatsapp
0147170915

Follow ig
@thunder.chic_hululangat
@thunder.chic_hululangat
@thunder.chic_hululangat
@thunder.chic_hululangat
@thunder.chic_hululangat
@thunder.chic_hululangat .
#mamartfoods
#kongsirezeki
#thunderchic
#sekalimakantakbolehbrake #thunderchicsuperhot #thunderchic #superhotfood #soskejuviral #soskejupedas #isiayampedas #thunderchicpuncakalam #makananviral #doorgift #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #viral #thunderchicrm18
#hadiah #cheese #makananmalaysia #sayajualmurah #sayajual #agentwanted #dropshipwanted #lakukeras

JOM MAKAN DAH CUBA BARU TAHU ‼️‼️‼️‼️ JANGAN MENYESAL XCOBERRRR🤣😂
.
.

Cpt korg meh beli 1 meh teraiiiiii cmne pegi dia, bole brake ke xbole brake.. sedap korg !!! Fully cream cheese pastu isi ayam byk gilaaaaaaaa , pedas pon mmg ngam terangkat jugak la 🤣🔥 BILA TGIGIT ISI AYAM AMBOII KEMAIN KEBULAN PEGI DIA + PEDAS PULAKKKKKK SEAKAN BERSAING DENGAN MATAHARI 🌤🌚 gelupor jugak la cari air tp sedap tp nak lagi apakah ‼️‼️
.
.
⚡THUNDERCHIC SUPER HOT⚡
.
Botol yang berisi sos inti ayam pedas berkejuuu !!!🔥😱
.
Apa yang ada pada THUNDERCHIC yang wajib korang tahuu......✅
.
🔥Tahap kepedasan maksima!!
😋Rasa cheese yang sangat berlemak dan unik!!
🍗Ketulan isi ayam yang banyak serta rasa yang sangat2 padu!!
.
Rm18 sahaja
.
Amaran keras.
⚡JANGAN COBEE KALAU TAK BERANI!!!😋😍
.

#thunderchicsuperhot #thunderchic #superhotfood #soskejuviral #soskejupedas #isiayampedas #thunderchicportklang #makananviral #doorgift #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #viral #thunderchicrm18
#hadiah #cheese #makananmalaysia #sayajualmurah #sayajual #agentwanted #dropshipwanted #lakukeras #selangorfood #makansedap

Jom lunch dengan thunderchic 😋😋😋
⚡THUNDERCHIC SUPER HOT⚡
.
Botol yang berisi sos inti ayam pedas berkejuuu !!!🔥😱
.
Bakal membuatkan anda semua hilang akal dan tak boleh tidur malam memikirkanya🔥😱
.
Apa yang ada pada THUNDERCHIC yang wajib korang tahuu......✅
.
🔥Tahap kepedasan maksima!!
😋Rasa cheese yang sangat berlemak dan unik!!
🍗Ketulan isi ayam yang banyak serta rasa yang sangat2 padu!!
.
Rm18 sahaja
@thunder.chic_mentakab
@thunder.chic_mentakab
@thunder.chic_mentakab
.
Amaran keras.
⚡JANGAN COBEE KALAU TAK BERANI!!!😋😍
.

#thunderchicsuperhot #thunderchic #superhotfood #soskejuviral #soskejupedas #isiayampedas #thunderchictemerloh #thunder.chic_temerloh #makananviral #doorgift #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #viral #thunderchicrm18
#hadiah #cheese #makananmalaysia #sayajualmurah #sayajual #agentwanted #dropshipwanted #lakukeras #temerloh #makansedap

Most Popular Instagram Hashtags