#thisissouthern

455 posts

TOP POSTS

#Repost @pabloamirul (@get_repost)
・・・
#filmmaker #malaysiafilm direct by @ahmad_idham ... When me as #kuzer in action ready for rolls ... Jangan lupa untuk saksikan saya sebagai mat rempit dalam filem #matmoto #disinikamibersatu yang telah di tayangkan pada hari ini !! Jom ramai2 pencinta permotoran dua roda dan perfileman ramai2 #sokongfilemmalaysia menampilkan bintang filem @niezamzaidi @alongeyzendy dan menampilkan @shentyfeliziana serta ramai lagi.. kemeriahan sempenan sambutan maulidur rasul hari Ini..jommmmm .. This is blast from supporter #johorean #johordarultakzim #thisissouthern.. I so in love with the environment... #bike #motor #yamaha #rxz #kakyribut #palapakikko #legend #disinikamibersatu #badboymalaya #malaysianactor #actioncomedy #borntobestar #allaboutyou #malaysianlatinoklate #biker #ootd #maskulin #antagonist #Regrannmotionpictures

Going to the Championship.. tomorrow at 2 p.m. 💙💛.. PULL UP and watch the show. #RingMe #ThisIsSouthern #1moregame

Southern's newest students had a great time today at the 365 Jaguar Orientation program today. Go to subr.edu's FB page to see a photo album of 365 Jaguar students. #ThisIsSouthern #365Jaguar

A forever favorite👆🏻#lesleemitchellweddings

My first pink dress #thisishaney #thisissouthern

We love our @southernu_vb 😍👏🏽 Congrats to our Lady Jags on a great season! Their season ended today with a lost against Texas Southern in the SWAC Tournament, which is being held at Southern University. We now focus and look forward to next year! #WeAreSouthern #ThisIsSouthern #RP from @theswac

done,today jdi pengapit kpd sahabat baik,redzuan a.k.a iwe.
1st time benonya jd pengapit,then tetibe kat rengit ni org mintak "TOL",ak termenga²,rupenya sampul dalam poket tu "TOL",Then bila bagi baru lah pengantin dilepaskan 3 jalan.
lain tempat lain budaya.apapun org johor ni sporting.
#JDT
#bffweddingday
#thisissouthern

Have am awesome school year Son...DO GREAT THINGS!!! #HBCU #ThisisSouthern #proprospect #southernbaseballplayer

MOST RECENT

#Repost @pabloamirul (@get_repost)
・・・
#filmmaker #malaysiafilm direct by @ahmad_idham ... When me as #kuzer in action ready for rolls ... Jangan lupa untuk saksikan saya sebagai mat rempit dalam filem #matmoto #disinikamibersatu yang telah di tayangkan pada hari ini !! Jom ramai2 pencinta permotoran dua roda dan perfileman ramai2 #sokongfilemmalaysia menampilkan bintang filem @niezamzaidi @alongeyzendy dan menampilkan @shentyfeliziana serta ramai lagi.. kemeriahan sempenan sambutan maulidur rasul hari Ini..jommmmm .. This is blast from supporter #johorean #johordarultakzim #thisissouthern.. I so in love with the environment... #bike #motor #yamaha #rxz #kakyribut #palapakikko #legend #disinikamibersatu #badboymalaya #malaysianactor #actioncomedy #borntobestar #allaboutyou #malaysianlatinoklate #biker #ootd #maskulin #antagonist #Regrannmotionpictures

"Give a man a woman who loves football,and he will be happy for a lifetime"..😏😏✊✊👅👅✌✌👌👌
-Alex Morgan-
.
What a quote..I want to blush le..🙈🙈😂😂🤙🤙
#FaCup2017 #NegeriSembilan #Sabah #KembalikanKuasa #ThisIsSouthern #IniParoiJanganMain #MusuhnyaHabisBinasa #HobinJangHobin #TheYellowWall

Ladies and gentlemen,you're looking at the semi finalist of the Malaysia FA Cup 2017..Semi kalo jumpa Johor mesti best,tapi jumpa Pahang pon seriously sweet..🙈🙈👌👌
.
Btw,"The Yellow Wall" looks great..Alhamdulillah dapat dok kat Ultras,really tremendous experience for me..✌✌🤙🤙
-Mohammad Nor Anwar,-
Negeri Sembilan vs Sabah
Malaysia FA Cup 2017
#NegeriSembilan #Sabah #KembalikanKuasa #ThisIsSouthern #IniParoiJanganMain #MusuhnyaHabisBinasa #HobinJangHobin #TheYellowWall #MataSteam

Dikau bukannya "Maharani",
Bangun kembali,berpijaklah di bumi..💪💪✊✊
.
Dikau itu "Maharaja",
Belahan hati hamba,
Idaman suci dara,
Seri laksana bertautan jiwa mahkota..🎵🎵👅👅🤙🤙
#Poyo #MrArrogant #RestMind #Muor #BandorDiraja #Makan #Fun #Enjoy #ThisIsSouthern #JohorDarulTakzim #LuaskanKuasa #MataCemer #TahiLalat #DiMulut

This is Muor,orang southern gelar "The Foods Heaven"..😋🥘🍲🥗🍜
.
Sayang,makan banyak menjadikan saye malas,tapi tak penah menjadikan saye gemok..ade "mende" lain kott yang ikot makan,HAHAHAHA..😂👅🙈✌👌
-Mohammad Nor Anwar,-
Sang Pencinta Makanan,
Muor,Johor Darul Takzim
#ThisIsSouthern #Muor #JohorDarulTakzim #LuaskanKuasa #Makan #Fun #Puas #Enjoy #Holidays #TanjungEmas #PerutBesor

Lama nor le tak jejak stadium layan live match..bahang die sama je walopon Liga Perdana..😘😘😍😍
.
"Btw,same script,same story,cliché ending..Team mane Nua support mesti menang,hahahaha.."💪💪🙈🙈
-Mohammad Nor Anwar,-
Negeri Sembilan vs ATM,
Stadium Tunku Abdul Rahman,Paroi,NS
#HappyApril #7April2017 #NegeriSembilan #Atm #Paroi #KembalikanKuasa #ThisIsSouthern #IniParoiJanganMain #MusuhnyaHabisBinasa #HobinJangHobin

My first pink dress #thisishaney #thisissouthern

Tahniah kurok n pasangan
#zul&;ayu
#uitmlendu
#bloodbrother
#thisissouthern

Bukan senang nak senang dan bukan susah nak susah!! #throwback #livefightingscene #demofight #pandanuptown #johorbharu #Johor #thisissouthern saya hormati anda semua yang sentiasa menyokong kerjaya kami tapi berilah kami kerjasama untuk menghiburkan anda semua... Sampai bila nak di labelkan warna keganasan dan ke arah peperangan? Tidak kah anda yang saya muliakãn berfikir sebentar apabila ada persembahan begini perlukah melibatkan keganasan di khalayak umum? Melihat kerjasama pihak berkuasa membuatkan anda tahu bahawa ada persembahan berlangsung melibatkan artis.. Sejak bila menjadi kemegahan pada kalian yang megah berbaju warna untuk menyerang kami kerana arahan yang tidak jelas?? Kalau benar ada yang terasa dan tidak senang bukan cara ini menyerang dan bersemuka.. Saya Pablo Amirul memohon kerjasama anda semua di masa hadapan untuk berikan kerjasama.. Kita sesama Melayu dan lebih utama islam tidak mengajar kita keganasan.. Ini zaman tamadun berterasan pemikiran global.. Ada masa untuk di gunakan pada waktu dan tempat yang betul.. Jika ingin mencabar biarlah berasas di mana jua masa dengan izin Allah akan sampai saya.. Izinkan saya memohon sekali lagi pada zaman ketika ini marilah kita bermuafakat dan amalkan satu Malaysia yang sebenar benarnya.. Berpeganglah demi agama, bangsa dan negara kerana itu yang di tuntut.. Saya maafkan anda sekalian di luar sana dunia dan akhirat tapi saya mohon jugak sokonglah kami yang memperjuangkan aliran seni ke tahap yang lebih baik untuk anda semua.. Insya Allah cc #wongserwarriorteam #filmmaker #malaysianfilm #actionstar #borntobeamegastar #badboymalaya #herojahatmalaya #actioncomedy #publicawareness #Ilovemyfans

@Regrann from @pabloamirul - Terima kasih warga #johorbharu #Johor #bazaarkarat #thisissouthern yang telah menyaksikan pertama kalinya dalam sejarah di hadapan umum bintang aksi vs legenda silat #jebatabdulghafar #datoabdulmajid yang merupakan antara aksi di dalam filem #lastkopekhavoc arahan bersama @alongeyzendy @reenemran with the familia @chacha_maembong @azadsyazirarose @ali.ariffin @kimfukazawa #wanhanafisu @niezamzaidi @jozlynnhanania so jangan lupa ke #pandanuptown malam ini di jb!!! Sekarang sekarang now now datang semua warga #thisissouthern dan #singapore pada jam 9.30mlm ini!!!! Datang beramai ramai ok!!! Ada beberapa artist yang akan bersama anda semua dengan kerjasama #wongserwarriorteam!! Nantikan filem yang tidak di tayangkan di mana mana pawagam!!! #allaboutyou #ootd #actorlife #actionstar #borntobeamegastar #actioncomedy - #regrann

#throwback #Johor #johorbharu #mydintamanpelangiindah #thisissouthern bersama mereka yang menjayakan siri jelajah pertama #lastkopekhavoc #lastkopekhavoctour.. With @marcellangkong_official @jozlynnhanania @alongeyzendy @azadsyazirarose #wanhanafisu @chacha_maembong @niezamzaidi @saifulapek.. Cc @kimfukazawa @melvin_chai @ali.ariffin.. Jangan lupa untuk temui barisan artis yang akan memeriahkan destinasi #lastkopekhavoc #lastkopekhavoctour seterusnya di #negerisembilan #melaka pada minggu ini!!! Nantikan kami barisan pelakon yang akan memeriahkan siri jelajah dengan pelbagai persembahan untuk anda!!! #malaysiacelebrity #filmmaker #malaysianfilms hanya eksklusif di dalam bentuk Dvd!! Tidak akan di tayangkan di mana mana pawagam seluruh Malaysia hanya di jelajah sahaja!!! Jangan lepaskan peluang bersama kami!!

Terima kasih warga #johorbharu #Johor #bazaarkarat #thisissouthern yang telah menyaksikan pertama kalinya dalam sejarah di hadapan umum bintang aksi vs legenda silat #jebatabdulghafar #datoabdulmajid yang merupakan antara aksi di dalam filem #lastkopekhavoc arahan bersama @alongeyzendy @reenemran with the familia @chacha_maembong @azadsyazirarose @alongeyzendy @kimfukazawa #wanhanafisu @niezamzaidi @jozlynnhanania so jangan lupa ke #pandanuptown malam ini di jb!!! Sekarang sekarang now now datang semua warga #thisissouthern dan #singapore pada jam 9.30mlm ini!!!! Datang beramai ramai ok!!! Ada beberapa artist yang akan bersama anda semua dengan kerjasama #wongserwarriorteam!! Nantikan filem yang tidak di tayangkan di mana mana pawagam!!! #allaboutyou #ootd #actorlife #actionstar #borntobeamegastar #actioncomedy

Most Popular Instagram Hashtags