#thirdbatch

MOST RECENT

It's baaack! Workshop on Personal Branding by Cecille Rebollos. Check the dates, time and location. Hope to see many of you there! :) #personalbranding #thebrandisyou #thirdbatch

Carlee: I want my mommy.huhu

Arwynn: Wag ka ngang maarte jan, para kang baby. 3months sa tayo oi. πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ #cousins #thirdbatch #bonita #medel #birthdaytwins @_reginemedel_

Making more pain rollers for Ty’s parents❀️ #painsupport #itworks #thirdbatch #magic #plantlife #natural #livingmybestlife #spreadingwellness

Clean, clean, clean! Also, does this fall into #asmr ? #fostering #thirdbatch

All of a sudden Dave is really, really close to his required 2 pound mark! πŸ’— 😿/😺 πŸ’— #fostering #thirdbatch @headinghomerescue

Tuesday crush and shout out goes to this beauty @nelisabethdenise #beautyandbrains #abexsian #thirdbatch

Dave is very chatty today!! #fostering #thirdbatch

Julius is lucky, he gets to stare at this little face all day while I’m at work πŸ’™πŸ‘€πŸ’™ #fostering #thirdbatch

Julius, Ross, and Dave. (This *is* my dad’s smile πŸ™‚) #fostering #thirdbatch

Bird watching is better with a friend. 😻 #fostering #thirdbatch #singleton

Cooling the tea (blueberry infused) for kombucha brewing.
#kombuchabrewing #thirdbatch #kombucha

Lazy Sunday #fostering #thirdbatch

No surprise ending, just 30 seconds of a cleaning session πŸ˜› #fostering #ThirdBatch

Hakak nak share jugak keindahan pemandangan dari atas #MasjidSaidinaAbuBakarAsSiddiqTamanKenari, #Kulim, #Kedah semasa proses awal pembinaannya bermula seawal tahun 2001 kalau hakak tak silap. Tak sempat nak review sejarah kewujudan masjid tercantik di daerah kami nih. Boleh google search je maklumat berkaitan. 😍😍😍
.
#SejarahKewujudanMasjidSaidinaAbuBakarAsSiddiqTamanKenari : http://msabas.a-masjid.com/modules/content/index.php?id=1
.
.
Kredit photo taken dari wall fb rasmi @Masjid Saidina Abu Bakar As-Siddiq Taman Kenari, Kulim, Kedah.
.
.
.
#SEDEKAHSEMANISDADIH #100cups #thirdbatch #lastbatch #MasjidSaidinaAbuBakarAsSiddiq #TamanKenari #Kulim #Kedah #katerer #SelamatBerbuka #DADIHBOTOI #thehumblestdadihintown #housewifesmallproject #sipenjualdadih #qeesyazara #testimonidadihbotoi #dadih #dadihbotoilover #Ramadhan22 #10malamterakhir #Ramadhan1439H #dadihbotoiqeesyazara

Done #thirdbatch #100cups for Projek #SEDEKAHSEMANISDADIH di masjid2 terpilih sekitar #Kulim, #Kedah. #InshaAllah petang satgi kita akan mendarat bersama para jemaah #MasjidSaidinaAbuBakarAsSiddiqTamanKenari #Kulim, #Kedah bersama menu santapan utama #berbuka yg lain. Kami ni hanya #dadih sbg #manisan, nak nak pulak dari #DADIHBOTOI #thehumblestdadihintown inshaAllah sbg #kudapan sampingan yg mmg kebiasaannya #denganizinDia letak sekejap ja habis #baqhang!!! InshaAllah para jemaah yg akan #berbukapuasa dan menunaikan #solatterawih malam ni jumpak kami kat sana noooo kalau tkdk perubahan tempat. Kami hanya dpt sediakan 100 cups shj sbb tk dpt cukup kuota nak genapkan #200cups dan ini last batch utk Projek #SEDEKAHSEMANISDADIH sbb ni dah minggu terakhir kita di bulan #ramadhan. Semoga Allah memberkati dan merahmati kita dgn amalan yg tak seberapa ni Ya Allah. Semoga pahala ni sampai kepada roh yg diwakili. πŸ˜“πŸ˜“πŸ˜’πŸ˜’πŸ˜’
.
.
"Siapa memberi makan orang yang berpuasa, maka baginya pahala seperti orang yang berpuasa tersebut, tanpa mengurangi pahala orang yang berpuasa itu sedikit pun juga." Hadis Tirmidzi & Ahmad
.
.
.
#DADIHBOTOI #thehumblestdadihintown #housewifesmallproject #sipenjualdadih #testimonidadihbotoi #dadihbotoilover #qeesyazara #ramadhan23 #10malamterakhir #Ramadhan1439H #dadihbotoiqeesyazara

Most Popular Instagram Hashtags