[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#thieyei60

7079 posts

TOP POSTS

One nice shot from ThiEYE i60+! Thank you sir for sharing with us!
#kedaigadjetrarefeedback .
P/s : Good night Kuala Lumpur. 📸
.
Get yours now!❤️
.
#Repost @agidomingo26 (@get_repost)
・・・
#photography #photoftheday #twintowers #petronastower #kualalumpur #malaysiatrulyasia🇲🇾 #actioncam #thieyei60 #thieye

short vacay 🤙🏻 #thieyei60

Heute war die Post da. Bald im Review, die günstige #thieye Actioncam #revealrabbit #thieye #thieyei60 #actioncam

Mesti ramai keliru apa kelebihan utama H6s berbanding H8R ?
.
.
✅ H6s guna chipset Ambarella
✅ Waterproof design lebih lasak
✅ FREE TRIPOD 🤤🤤
✅ Interface system lagi advance
.
.
Sekarang admin buat PROMOSI GILER untuk model ni 🔥🔥
.
Lambat habis 😝😝
.
.
#ekenh6s #ekenh8r #yicam #thieyei60 #gopromalaysia

Checking out our new office location in Bangalore.
#timertimelapse #rotation #thieyeindia_official #Thieyei60+

Squad FPP
I got you on my sight!
#glock17 #pubg #thieyei60
#johnwick2

New Rdy Stock !! Thieye i60+ 4K HD
Promotion prise only RM299 !

Welcome all buyer PM .

Thank you !! #thieye #thieyemalaysia #thieyei60+

Next time kita main lagi gais ! 😄😁😂 #2k17 #thieyei60 #uitmseriiskandar #bowling

MOST RECENT

[PROMO AKHIR TAHUN!!!, HARGA MURAH GILAAAA!!!🎉🎉🎊🎊🎉🎊]
.
Action cam yg tengah meletop sekarang ni

Sebab apa?
Sebab kualiti gambar lagi terbaik dari action cam yang lain..
-----------------------------
Kenapa nak kena pakai thieye i60+

Video
Video boleh rekod 4k @30 fps dalam 1 masa..Full HD plak tu..quick shooting dan time lapse pn ada,yang paling best thieye i60+ ni ada slow motion,rasanya action cam lain takde,confirm video anda lagi meletop dari yang lain..
Boleh zoom x?
Mestilah boleh,support zoom 4x..siap boleh zoom masa rekod lagi
-------------------------------------------
Photo
Resolution 12mp..kualiti gambar terbaik..ada photo burst sampai 10 keping..ada self timer dan time lapse..apa yang best thieye i60+ ni gambar die tak pecah dan tak kabur..memang anda akan dapat gambar yang menarik dan terbaikk.. Power
Bateri 1050mAH,3.7V..bateri paling tahan,kalau rekod boleh sampai 100 minit,lama tu
-----------------------------------
Hardware
Anda beli thieye akan dapat waterproof case...berat kamera 65g,kalau pasang dgn waterproof case 140g,waterproof die boleh support kedalaman sampai 40m,jadi x payah risau la kalau berendam dgn thieye😄...memory support sampai 128gb
--------------------------------
Jadi tunggu apa lagi
Jom jadi user thieye i60+ sekarang
---------------------------------
Harga promo akhir tahun Rm350
-15 accessories included
-1 tahun warranty
-100% original

Colour.
-black
-silver

Whatsapp 01140666416

#thieyei60 #thieyemalaysia #thieyev5 #thieyei30 #actioncamera #actioncameramalaysia #murah

One nice shot from ThiEYE i60+! Thank you sir for sharing with us!
#kedaigadjetrarefeedback .
P/s : Good night Kuala Lumpur. 📸
.
Get yours now!❤️
.
#Repost @agidomingo26 (@get_repost)
・・・
#photography #photoftheday #twintowers #petronastower #kualalumpur #malaysiatrulyasia🇲🇾 #actioncam #thieyei60 #thieye

[ YI DASH CAMERA 2017 ]
.
SPECIFICATIONS :
• ADAS ( Advanced Driver Assistance System)
• Version : International version, English
• 1080p 60fps High Speed Recording
• Night Vision
• Built in 3 axis G-Sensor
• Compatible operate with android / ios
• Support 8 - 64 gb Class 10 MicroSD
• 2.7" LCD Screen
• Brand: Xiaoyi
• Megapixels : 3.0
• Weight : 0.3
• Warranty period : 1 Month
• 165° Ultra Wide-angle Lens
• F 1.8 Aperture
.
What's in the box :
1 × YI Dash Camera
1 × Bracket
1 × Car Charger
1 × USB Cable
.
RM 300 only !! RM 300 only !!
+ RM 10 ( POSTAGE )
.
. • Whatsapp only !! Whatsapp only !! .
- 013 2853071
- 013 2853071
- 013 2853071
.
Check my instagram !!
.
- @_papa.co_
- @_papa.co_
- @_papa.co_ .

#gopro #gopromalaysia #hero5 #hero4 #hero5black #hero4silver #goprosession #selfie #yi #yimalaysia #yicam #yi2K #yi4K #yi4K+ #yicamera4k #thieye #thieyev5 #thieyet5 #thieyei30 #thieyei60 #eken #safetycamera #yidashcaminternationalversion #xiaoyi #safetyfirst #dashcamera #dashcam #yidashcamera #yidashcam #dualcharger

[PROMO AKHIR TAHUN!!!, HARGA MURAH GILAAAA!!!🎉🎉🎊🎊🎉🎊]
.
Action cam yg tengah meletop sekarang ni

Sebab apa?
Sebab kualiti gambar lagi terbaik dari action cam yang lain..
-----------------------------
Kenapa nak kena pakai thieye i60+

Video
Video boleh rekod 4k @30 fps dalam 1 masa..Full HD plak tu..quick shooting dan time lapse pn ada,yang paling best thieye i60+ ni ada slow motion,rasanya action cam lain takde,confirm video anda lagi meletop dari yang lain..
Boleh zoom x?
Mestilah boleh,support zoom 4x..siap boleh zoom masa rekod lagi
-------------------------------------------
Photo
Resolution 12mp..kualiti gambar terbaik..ada photo burst sampai 10 keping..ada self timer dan time lapse..apa yang best thieye i60+ ni gambar die tak pecah dan tak kabur..memang anda akan dapat gambar yang menarik dan terbaikk.. Power
Bateri 1050mAH,3.7V..bateri paling tahan,kalau rekod boleh sampai 100 minit,lama tu
-----------------------------------
Hardware
Anda beli thieye akan dapat waterproof case...berat kamera 65g,kalau pasang dgn waterproof case 140g,waterproof die boleh support kedalaman sampai 40m,jadi x payah risau la kalau berendam dgn thieye😄...memory support sampai 128gb
--------------------------------
Jadi tunggu apa lagi
Jom jadi user thieye i60+ sekarang
---------------------------------
Harga promo akhir tahun Rm350
-15 accessories included
-1 tahun warranty
-100% original

Colour.
-black
-silver

Whatsapp 01140666416

#thieyei60 #thieyemalaysia #thieyev5 #thieyei30 #actioncamera #actioncameramalaysia #murah

Lucky of those riders that don’t have to worry so much about winter especially the snow.
#sportbike #yamaha #yamahar6 #yzfr6 #r6 #600cc #rideordie #rider #throttlesociety #throttlelife #twowheels #1n23456 #tintedvisor #bellqualifier #sena #thieyei60

Selamat malam minggu semua 😉

Jangan lupa bawak #ACTIONCAM sekali ok 😉

Nak dapatkan #ACTIONCAMERA dengan harga yang berpatutan ? Boleh dapatkan dari @sjcam_originalmurah. Takde kamera fake @ tiruan. 100% original.. semua model ada dari RM190 - RM2000++ Wasap laju2 👉+601140287307

#thieyemalaysia #thieyeT5 #thieyei60 #thieye #i60 #T5 #V6 #V5 #thieyeoriginalmurah #thieyetermurah #thieyei60+ #thieyeV6 #sjcamoriginalmurah #sjcamsj6legendtermurah #sjcamsj7starmurah #hikerskental #matmotor #yamahamalaya #kawasakimalaysia #hikersmalaysia #sjcamoriginalmalaysia #yi4kmalaysia #yi4kplus #sjcamtermurah #goprobrunei #goprosabah #goprosarawak #actioncamerakualalumpur

inilah antara costumer yg order powerbank secara berjemaah. Klu tgk background sama,diaorg satu geng la tu. abang n kakak Sushi King Labo. Second delivery ke office ni slmt tiba. Masa first delivery, masing2 terkejut sbb ringan. Lps tu,diaorg collect order untuk second delivery.
.
Tak kan nk tgk jer? Tak teringan nk pegang ker? dan merasai ringan yer powerbank ni. Senang nk simpan sbb nipis dan ringan.
.
Berminat?
Whatsapp (018-5742994) atau click link pada profile admin.
.
#powerbankmurahmalaysia #powerbankmurah #powerbankpineng #pinengmurah #yicammalaysiamurah #yicammalaysia #yicammurah #eken #ekenactioncam #ekenmurah #ekenh9r #ekenh8r #eken3r #h9r #h8r #h3r #thiEYE #gopromurah #ekenmalaysia #ekenmurahmalaysia #thiEYE #thiEYEi60 #sjmurah #sjcammurah #sjcammurahmalaysia

[ POWER HANDGRIP KingMa]
.
• RM 100 only
• RM 5 Postage
• Cod ? Just whatsapp no. at @_papa.co_ 's bio
• Power supply 5200Mah
• Save RM 80 !!
• Powerbank + Handgrip = Power hand grip
• Better than four (4) action camera battery
• No need extra battery for action cam anymore.
• Pocketsized & Lightweight
• Easy to use.

#gopro #gopromalaysia #hero5 #hero4 #hero5black #hero4silver #goprosession #selfie #yi #yimalaysia #yicam #yi2K #yi4K #yi4K+ #yicamera4k #thieye #thieyev5 #thieyet5 #thieyei30 #thieyei60 #eken #ekenv8s #ekenmalaysia #firefly7s #lamax10 #actioncam #djispark #djimavic #dji #3waymonopodmurah #3waymonopod

[PROMO AKHIR TAHUN!!!, HARGA MURAH GILAAAA!!!🎉🎉🎊🎊🎉🎊]
.
Action camera harga mampu milik
Ni ade 1 model yang top
Setanding dengan action cam yg lain
---------------------------------------------------------
New design
Thieye i30
100% original
---------------------------------------------------------
Harga special admin bagi
Rm280
-1 tahun warranty
-1 set accessories included

Ye harga mmg lagi murah berbanding model thieye yang lain...
Murah bukan kata tak bagus
Terbaik jgak ni
--------------------------------------------------------------
Resolution gambar 12mp..siap ada photo burst dan self timer lagi...apa yang penting quick shooting

Bateri 1000mAH 3.7V....rekod video boleh sampai 70 minit..
Lcd display 1.5"
155˚ wide angle lens..
Support wifi..memori kad support sampai 32gb

Berat thieye i30 57g..paling ringan
Waterproof case die pn ok..boleh je cecah kedalaman sampai 40m

Colour
-silver
-grey

Berminat
Whatsapp 01140666416

#thieye #thieyemalaysia #actioncam #thieyei30 #thieyev5 #thieyei60 #actioncameramalaysia #actioncammurahmalaysia

Selamat smpi brg sis ni ke perak. Dia order bobber sbb action cam sis ni hampir2 hilang kt laut. Bila dh gne bobber lps ni,jgn takut klu jatuh dalam air. action cam anda pasti terapung semula.
.
Berminat?
Whatsapp (018-5742994) atau click link pada profile admin.
.
#powerbankmurahmalaysia #powerbankmurah #powerbankpineng #pinengmurah #yicammalaysiamurah #yicammalaysia #yicammurah #eken #ekenactioncam #ekenmurah #ekenh9r #ekenh8r #eken3r #h9r #h8r #h3r #thiEYE #gopromurah #ekenmalaysia #ekenmurahmalaysia #thiEYE #thiEYEi60 #sjmurah #sjcammurah #sjcammurahmalaysia

Thieye i60+ photo review 📸
#thieyemalaysia .
#Repost @aizat7091 (@get_repost)
・・・
Gunakan cuti sebaik mungkin😂
#thieyei60
#lc135
#kapcaimalaya
#@kedaigadjetrare

PERHATIAN ‼️‼️
PERHATIAN‼️‼️ THIEYE T5 PROMOSI POTONGAN SEHINGGA RM20!

HARGA BIASA RM620. TAPI KALINI NAK BAGI RM599 SHAJA. FREE POSTAGE
😍😍😍😍
Kalau ikutkan ramai dh puas hati pakai action cam yang ada setting resolution sampai 4k

Tapi ni Model thieye terbaru Thieye T5
Lagi puas hati
Nak tahu sebab apa
Sebab THIEYE T5 16mp dan 4k dia real 4k punye Resolution

Memang terbaikkkkkkkkk
SPECS:
✔4k 30fps
✔16 megapixel high quality
✔60m underwater
✔Support wifi
✔Weight 78.2g
✔Auto shutdown
✔2.0" LCD screen
✔170 wide angle lens
✔Battery 1100mAH
✔Support sd card up to 64gb
✔Colour black/silver

Berminat dengan action cam terbaru THIEYE T5

Www.wasap.my/60197653969
www.wasap.my/60197653969

#thieye #thieyemalaysia #thieyet5 #thieyei60 #thieyei30 #actioncam #actioncameramurah #smule #murah #thieyev5malaysia #thieyei60malaysia #thieyemalaysia #actioncammalaysiamurah #thieyei30malaysia #thieyeactioncammurah #actioncammurahmalaysia #thieyei30malaysiamurah #thieyei60murah #thieyemurahmalaysia #thieyev5murah #thieyei30murahmalaysia #thieyemalaysiamurah #actioncammurah #thieyei30murah #thieyev5murahmalaysia #thieyev5malaysiamurah

Most Popular Instagram Hashtags