[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#thestoryofus

37586 posts

TOP POSTS

Soal 'waktu' masih jadi trending topic buatku karena berharga dan ngga akan bisa diulang, we grow up so fast wi!
Suka duka ku dulu kamu selaluuuu ada disebelahku, ya emang karena temen sebangku yah, but thankiss u always be my bf till now kalau ketemu kamu sekarang gini nih rasanya pengeeeen banget ngerubah diri waktu lagi egois-egoisnya aku, dramanya aku, cengengnya aku, begonya aku, teledornya aku, tingkah aku yg slalu ngerepotin yg sering bikin kamu kesel tapi kamu tetep sabar ngadepin childishku dulu.
Belajar dari pengalaman makin kesini, makin bertambahnya umur mungkin pemikiranku terbuka kali yaah atau mungkin karena udah sering ditampar sama keadaan jadi kesel sendiri yah ternyata ngadepin orang childish tuh astaghfirullah hehe
Semoga tali silaturakhim kita ga akan pernah putus sampai kapanpun aamiin 💞
#selfreminder #apalahyas #thestoryofus

Congrats @chinitaprincess for your latest Best Actress award! ❤️ Another one under your belt - and well deserved. No one could have portrayed Tin Manalo the way you did - you realistically captured the complex emotions of an OFW and made everyone relate to you as Tin. You deserve your past Best Actress awards, this award, and the many more you will receive in the future. Continue to inspire us through your characters. Dedication, humility, and hard work really pay off. Continue to strive and achieve! We love you Kim! #KimChiu #TheStoryOfUs

"There will be days when I can't function
There will be nights I won't sleep
I'm not looking for perfect, just for somebody who takes it slow"
(side note- in love w Quinn's new album) #thestoryofus

First of all.... saya masih ga percaya bisa lulus juga seperti terbiasa dua kali wisuda sebelumnya saya cuma bawa bunga dan memberikan ke teman seangkatan saja but finally yesterday i made it 😀
Second, Ga bakal lupa semua perjuangannya mulai dari nyelesein skripsi sendiri sampe rame rame pada bela belain ga tidur demi lulus rame rame.
And finally yesterday we made it 😀
Jadi inget kata kata mbak yang kemaren ngasih sambutan perwakilan mahasiswa dia bilang intinya jika ingin jadi besar maka harus peduli juga terhadap sesama dan jadilah orang yang bermanfaat bagi sesama.
#thestoryofus
#TI2012
#wisuda73

Not only is my family stunning, hard working & mega talented but you all make it look so easy. The best part of me is you guys. Till' we're old and grey 💕 #TheStoryOfUs

Некоторые обиды не уходят,не забываются.Ждешь,что они со временем отойдут на второй план,отчасти так и происходит.Правда,остаётся боль,потому что просто больно. #theStoryOfUs

Segreti di Milano 📚🔑 #theStoryofUs

Detroit-bred vocalist/songwriter @QuinnXCII is out with his debut album #TheStoryOfUs today! Get the album everywhere in digital, CD and vinyl.

MOST RECENT

The Ideas Factory x New York City x Brooklyn

#TheIdeasFactory #TheStoryOfUs

Некоторые обиды не уходят,не забываются.Ждешь,что они со временем отойдут на второй план,отчасти так и происходит.Правда,остаётся боль,потому что просто больно. #theStoryOfUs

"There will be days when I can't function
There will be nights I won't sleep
I'm not looking for perfect, just for somebody who takes it slow"
(side note- in love w Quinn's new album) #thestoryofus

I told you I'd be down forever 👏🏻❤️ // #genius #music #lyrics #vibes #mood #flareguns #thestoryofus #quinnxcii #quinn #love #igers #igdaily

GUYS MY CRUSH FREAKING ASKED ME IF I HAD A BOYFRIEND WHAT
@taylornation @taylornation #TaylorSwift #Swiftie #TheStoryOfUs #SpeakNow #SpeakNowEra #SpeakNowWorldTour

Most Popular Instagram Hashtags