#thepowerofvivix

48 posts

TOP POSTS

Setiap hari badan anda berusaha melawan kerosakan sel.
Bantu perbaiki dan lindungi nya dengan Vivix..antioksidan terbaik didunia.

#aginggracefully
#vivixeffect
#thepowerofvivix
#protectyourcells

#shakleevivix
#shaklee
#thepowerofvivix
πŸ’
........................
πŸ“²0196816871

Testimoni fresh from VIP at my workplace☺
.
3 minggu yg lepas, saya berjumpa dengan beliau di pejabatnya.
.
Masa tu saya bawa flyer vivix dan mula berkongsi kebaikan vivix shaklee dan bagaimana vivix boleh membantu mengatasi masalah #Gout dan #DarahTinggi yang dihidapinya...
.
Perasaan dup dap dup dap,segan dan malu sebab dia big boss sy.. Tapi saya beranikan diri, betulkan niat saya ikhlas membantu...
.
Hari ini 25.02.2017, saya follow-up progress beliau dan syukur vivix memberi kesan yang positif dan ternyata vivix serasi dengan tubuhnya..
.
Next week akan hantar sebotol lagi vivix, tidak sabar mahu interview lanjut tentang kesan positif yg di alaminya..
.
Berminat nak tahu lebih lanjut?? WhatsApp saya πŸ“±013-927 9846πŸ‘ˆπŸ‘ˆ
.

#thePowerOfVivix
#shakleeEffect
#rawatanAlternatifDarahTinggi
#suplemenTerbaikDarahTinggi
#vitaminTerbaikDarahTinggi
#suplemenGout
#vitaminGout

Kiter nak bgtaw ni... Kiter jual Shaklee tau!
Baru lepas ambil barang di GDex.
Yang dekat2 tu kiter hantar sampai pintu rumah uolls la...
Yang jauh kita pos. Guna pos laju boleh, guna GDex pon boleh.
Nak Shaklee, ingat nama ni dengan nombor sekali...✌️😍 Fadhilah - 0194555534

#sayajual #sayajualshaklee #shakleeperak #shakleetaiping #shakleebatukurau #shakleesemanggol #shakleebukitmerah #iloveshaklee #ilovevivix #thepowerofvivix

Testimoni Testimoni!
The power of Vivix 🍷πŸ₯„ hanya 1 SUDU sehari πŸ₯„πŸ·
.
Untuk maklumat lanjut,
Boleh whatsapp saya 0132519414 untuk free consultant and best price ever. πŸ“² 0132519414
πŸ“² 0132519414
πŸ“² 0132519414

Your SID,
Amy

#sayajualshaklee #shakleemy #shakleekl #shaklee #vivix #thepowerofvivix #vivixshaklee #vivixshakleekl #shakleebatucaves #isell #sayajual

Vivix dan Batu Karang
--------------------- Agak2 kalo kena batu karang camne ek?
Sengkak, x senang duduk, sakit ya amat.. Apa pun xleh buat.. Ikhtiar minum vivix, batu karang keluar dan dah xde bila d scan.. Vivix ni dia bukan sekadar cecair biasa, dia bertindak sampai ke tahap DNA cells..
Mana cells yang rosak dia akan detect and repair.. Sebab tu harga dia sedikit mahal, tapi kalo nak dibandingkan nilai kesihatan yang kita dapat, memang its value for your money.. If ada mak2, ayah2, sedara2 yang ada batu karang boleh la cuba vivix.. Pasti anda x menyesal.. adlienazri 0129564153

#thepowerofvivix
#sirapajaibshaklee
#semuadenganizinAllah
#shakleeproven
#batukarang #vivixshaklee #shakleekb #shakleekelantan #shakleebyadlienazri

Oh patutlah ada customer saya ambil VIVIX untuk masalah buah pinggangnya bukan saja buah pinggangnya dah ok tetapi dengan Slip Disc (kecederaan tulang belakang) pun sembuh sekali.

#korangtautak ini cerita tentang #VIVIX tonik ajaib. Elderberry adalah salah satu bahan utama di dalam Vivix. Elderberry Bagus dalam menyembuhkan penyakit berkaitan tulang.
Hei, elderberry juga menyembuhkan #edema. Patutlah edema(bengkak) kaki
Mr Mdrosdi Ismail Rich akibat protein yang bocor aritu cepat berkurang. Dengan izin Allah pastinya.
#penjualVivix
#thepowerofvivix
#loveVivix
#vivixfreemembership
#reumatic
#slipdisc
#sakittulang
#pengedarshaklee
#pengedarshakleemanjung
#pengedarshakleetanjungmalim
#shakleemurah
#shaklee
#shakleemalaysia

testimoni merawat diabetes dengan Vivix oleh ayah Pn Lina Nawwrah Shafie. Ceritanya macam ni... .
Terbukti vivix mampu membantu masalah diabetes. "Ni buku checkup abah saya.
Abah saya ni makan memang takde pantang.
Kadang2 sehari tu sampai 3x bancuh kopi.
Makan nasi memang berpinggan2.
Ni semua memang musuh utama kencing manis la kan..
.
Hari tu bile sedar kaki dia dari sehari ke sehari makin bertukar kaler jadi hitam, plus ujian diabetes x pernah bawah 10, doctor pun dah suruh inject insulin setiap hari, baru la menggelabah nak cari alternatif lain.
Saya pun cadangkan vivix.
.
Sekarang vivix yg abah minum belum habis sebotol.
Tapi report kesihatan abah memang memeranjatkan.
Dalam 4x ujian darah dibuat dalam sehari, cuma sekali je yg lebih 10.
Itupun sebab lunch dia makan nasi berpinggan2 macam biasa.
Alhamdulillah..."
.
*dapatkan vivix twin pack dengan harga lebih murah berganda dan free membership shaklee seumur hidup
.
Whatsapp saya πŸ“±0139279846πŸ‘ˆπŸ‘ˆ
.
#vivixstories
#ThePowerOfVivix
#VivixForever
#rawatdiabetes
#rawatkencingmanis
#ubatdiabetes
#ubatkencingmanis

Testimoni Testimoni!
The power of Vivix 🍷πŸ₯„ hanya 1 SUDU sehari πŸ₯„πŸ·
.
Untuk maklumat lanjut,
Boleh whatsapp saya 0132519414 untuk free consultant and best price ever. πŸ“² 0132519414
πŸ“² 0132519414
πŸ“² 0132519414

Your SID,
Amy

#sayajualshaklee #shakleemy #shakleekl #shaklee #vivix #thepowerofvivix #vivixshaklee #vivixshakleekl #shakleebatucaves #isell #sayajual

MOST RECENT

Setiap hari badan anda berusaha melawan kerosakan sel.
Bantu perbaiki dan lindungi nya dengan Vivix..antioksidan terbaik didunia.

#aginggracefully
#vivixeffect
#thepowerofvivix
#protectyourcells

VIVIX & Kencing Manis β˜… Kandungan penting dalam #Vivix yang bertindak untuk luka kencing manis ialah Polifenol Anthocyanins yang membantu menyembuhkan luka dengan segera.

Selain itu Vivix juga mencegah pembentukan protein AGE yang menyebabkan atherosclerotic, sel mati dan komplikasi penyakit kencing manis.

Sebab tu lah ramai yang dah amal dan sembuh dari kencing manis..Alhamdulillah.
❀ ❀
011-10797936
011-10797936
011-10797936

#vivixTerbaik
#jelitajutawanshaklee
#thepowerofvivix
#penyakitkronik
#awetmuda #kulitCantik
#AmpleEmpire

#nelydiasenrose #neelofa #fattahamin #lofattah #ritarudaini #aerilzafril #wawazainal #noradanish #fashasandha #fatiyalatiff #sariyanti #jepsepahtu
#moodrepublik #jubahsouq #celebrityskincare #minaz

When u have healthy cells, you can : 1) Look and feel young, no matter wht ur age is...
2) stay energetic all day long...
3) achieve optimum health, have stronger immunity and reduce risk of age-related health challenges in later life
4) maintain a healthy weight & enhance the function of ur detox syst..
❀ ❀
http://www.wasap.my/601110797936

#shakleeKedahPerlis
#vivix
#vivixmurah
#thepowerofvivix
#penyakitkronik
#awetmuda #kulitCantik

#nelydiasenrose #neelofa #fattahamin #lofattah #ritarudaini #aerilzafril #wawazainal #noradanish #fashasandha #fatiyalatiff #sariyanti #jepsepahtu
#moodrepublik #jubahsouq #celebrityskincare #minaz

Vivix Terbaik untuk Pesakit #KencingManis
=============================== Antioksidan yg tinggi dlm vivix mampu menurunkan kadar gula dlm darah... sekaligus me "neutral" kan dan menjaga paras gula dlm darah... "Lebih baik mencegah sebelum parah"
❀ ❀
http://www.wasap.my/601110797936

#vivix
#thepowerofvivix
#penyakitkronik
#awetmuda #kulitCantik
#nelydiasenrose #neelofa #fattahamin #lofattah #ritarudaini #aerilzafril #wawazainal #noradanish #fashasandha #fatiyalatiff #sariyanti #jepsepahtu
#moodrepublik #jubahsouq #celebrityskincare #minaz

Ada jerawat banyak??? Dah macam2 ikhtiar tapi x jadi...
Makin melarat...ohhh no no no... Pilih la supplement yg selamat, berunsur semulajadi, dan halal... Sebarang Pertanyaan roger Wani ok
❀ ❀
011-10797936
011-10797936

#jerawat #menghilangkanjerawat
#vivixmurah
#thepowerofvivix
#penyakitkronik
#awetmuda #kulitCantik
#neelofa #fattahamin #lofattah #ritarudaini #aerilzafril #wawazainal #noradanish #fashasandha #fatiyalatiff #sariyanti #jepsepahtu
#moodrepublik #jubahsouq #celebrityskincare #minaz

Not so monday bluess kan harini ? Mihmihmih

Breakfast lambat harini ! Sebab sebok mencari VIVIX SHAKLEE dalam peti ais !
Ni vivix mama iollss, iollss sekali sekala je numpang 2 3 kaki ! Heheheeehehhehee 😹😹 Tu mama sorok sampai cari tak jumpa tu ! Hahahahhaha, idok la sorok tak bagi anak makan, cumanya berjimat cermat ! Kangg laju je habes !

Godek punya godek jumpa kat tempat freezer ! Yang bestnya bila kita letak dalam freezer, VIVIX ni tak beku taw ! Mantain je texture dia !
Nampak tak apa yg iollss cuba sampai kan? Tak nampak ? Ke kabur kabur ? 😝

Particle & texture dalam sebotol VIVIX ni 100% pati semulajadi which is tak mix dengan setitik air pon ! Sebab tu dia tak membeku langsung !
Dah la anti cancer, anti penuaan,membaik pulih DNA &&& banyak lagi khasiat !
POWER betul VIVIX ni !
Oh, sesudu sehari dah memadai ! Gittewww bahasa baku ! Hahahahahahaha

Oklah, since promotion bulan ni boleh la reramai grab sebotol !
Rugi taw ! Iollss pon nak sebotol, since dalam pantang ritu tak beli ! Aci kan kalau skrg start consume ? Hihihi Daus Kptm πŸ‘‰πŸ‘ˆπŸ‘‰πŸ‘ˆπŸ‘‰πŸ‘ˆ Hat nak sihat cantik luar dalam p tag laki bini hampa kaih,kot boleh beli jadi present ! Hahahahah..hat nak beli bagi kat mak pak lagi bagus !
Next posting iollss share benefit & testimoni plak okeh ! Stayyy tunee 😘😘 Nak ? PM tepi na !

Syira
Rakanshakleeuollss
#shakleepenang #shakleeindependentdistributor #vivixshaklee #thepowerofvivix #antiaging #anticancer #rebuildDNA #SLEfighter #cancerfighter #betterlife

Most Popular Instagram Hashtags