#thepowerofvivix

49 posts

TOP POSTS

Testimoni fresh from VIP at my workplace☺
.
3 minggu yg lepas, saya berjumpa dengan beliau di pejabatnya.
.
Masa tu saya bawa flyer vivix dan mula berkongsi kebaikan vivix shaklee dan bagaimana vivix boleh membantu mengatasi masalah #Gout dan #DarahTinggi yang dihidapinya...
.
Perasaan dup dap dup dap,segan dan malu sebab dia big boss sy.. Tapi saya beranikan diri, betulkan niat saya ikhlas membantu...
.
Hari ini 25.02.2017, saya follow-up progress beliau dan syukur vivix memberi kesan yang positif dan ternyata vivix serasi dengan tubuhnya..
.
Next week akan hantar sebotol lagi vivix, tidak sabar mahu interview lanjut tentang kesan positif yg di alaminya..
.
Berminat nak tahu lebih lanjut?? WhatsApp saya 📱013-927 9846👈👈
.

#thePowerOfVivix
#shakleeEffect
#rawatanAlternatifDarahTinggi
#suplemenTerbaikDarahTinggi
#vitaminTerbaikDarahTinggi
#suplemenGout
#vitaminGout

#shakleevivix
#shaklee
#thepowerofvivix
💝
........................
📲0196816871

Setiap hari badan anda berusaha melawan kerosakan sel.
Bantu perbaiki dan lindungi nya dengan Vivix..antioksidan terbaik didunia.

#aginggracefully
#vivixeffect
#thepowerofvivix
#protectyourcells

Kiter nak bgtaw ni... Kiter jual Shaklee tau!
Baru lepas ambil barang di GDex.
Yang dekat2 tu kiter hantar sampai pintu rumah uolls la...
Yang jauh kita pos. Guna pos laju boleh, guna GDex pon boleh.
Nak Shaklee, ingat nama ni dengan nombor sekali...✌️😍 Fadhilah - 0194555534

#sayajual #sayajualshaklee #shakleeperak #shakleetaiping #shakleebatukurau #shakleesemanggol #shakleebukitmerah #iloveshaklee #ilovevivix #thepowerofvivix

Testimoni Testimoni!
The power of Vivix 🍷🥄 hanya 1 SUDU sehari 🥄🍷
.
Untuk maklumat lanjut,
Boleh whatsapp saya 0132519414 untuk free consultant and best price ever. 📲 0132519414
📲 0132519414
📲 0132519414

Your SID,
Amy

#sayajualshaklee #shakleemy #shakleekl #shaklee #vivix #thepowerofvivix #vivixshaklee #vivixshakleekl #shakleebatucaves #isell #sayajual

Vivix dan Batu Karang
--------------------- Agak2 kalo kena batu karang camne ek?
Sengkak, x senang duduk, sakit ya amat.. Apa pun xleh buat.. Ikhtiar minum vivix, batu karang keluar dan dah xde bila d scan.. Vivix ni dia bukan sekadar cecair biasa, dia bertindak sampai ke tahap DNA cells..
Mana cells yang rosak dia akan detect and repair.. Sebab tu harga dia sedikit mahal, tapi kalo nak dibandingkan nilai kesihatan yang kita dapat, memang its value for your money.. If ada mak2, ayah2, sedara2 yang ada batu karang boleh la cuba vivix.. Pasti anda x menyesal.. adlienazri 0129564153

#thepowerofvivix
#sirapajaibshaklee
#semuadenganizinAllah
#shakleeproven
#batukarang #vivixshaklee #shakleekb #shakleekelantan #shakleebyadlienazri

Oh patutlah ada customer saya ambil VIVIX untuk masalah buah pinggangnya bukan saja buah pinggangnya dah ok tetapi dengan Slip Disc (kecederaan tulang belakang) pun sembuh sekali.

#korangtautak ini cerita tentang #VIVIX tonik ajaib. Elderberry adalah salah satu bahan utama di dalam Vivix. Elderberry Bagus dalam menyembuhkan penyakit berkaitan tulang.
Hei, elderberry juga menyembuhkan #edema. Patutlah edema(bengkak) kaki
Mr Mdrosdi Ismail Rich akibat protein yang bocor aritu cepat berkurang. Dengan izin Allah pastinya.
#penjualVivix
#thepowerofvivix
#loveVivix
#vivixfreemembership
#reumatic
#slipdisc
#sakittulang
#pengedarshaklee
#pengedarshakleemanjung
#pengedarshakleetanjungmalim
#shakleemurah
#shaklee
#shakleemalaysia

testimoni merawat diabetes dengan Vivix oleh ayah Pn Lina Nawwrah Shafie. Ceritanya macam ni... .
Terbukti vivix mampu membantu masalah diabetes. "Ni buku checkup abah saya.
Abah saya ni makan memang takde pantang.
Kadang2 sehari tu sampai 3x bancuh kopi.
Makan nasi memang berpinggan2.
Ni semua memang musuh utama kencing manis la kan..
.
Hari tu bile sedar kaki dia dari sehari ke sehari makin bertukar kaler jadi hitam, plus ujian diabetes x pernah bawah 10, doctor pun dah suruh inject insulin setiap hari, baru la menggelabah nak cari alternatif lain.
Saya pun cadangkan vivix.
.
Sekarang vivix yg abah minum belum habis sebotol.
Tapi report kesihatan abah memang memeranjatkan.
Dalam 4x ujian darah dibuat dalam sehari, cuma sekali je yg lebih 10.
Itupun sebab lunch dia makan nasi berpinggan2 macam biasa.
Alhamdulillah..."
.
*dapatkan vivix twin pack dengan harga lebih murah berganda dan free membership shaklee seumur hidup
.
Whatsapp saya 📱0139279846👈👈
.
#vivixstories
#ThePowerOfVivix
#VivixForever
#rawatdiabetes
#rawatkencingmanis
#ubatdiabetes
#ubatkencingmanis

Testimoni Testimoni!
The power of Vivix 🍷🥄 hanya 1 SUDU sehari 🥄🍷
.
Untuk maklumat lanjut,
Boleh whatsapp saya 0132519414 untuk free consultant and best price ever. 📲 0132519414
📲 0132519414
📲 0132519414

Your SID,
Amy

#sayajualshaklee #shakleemy #shakleekl #shaklee #vivix #thepowerofvivix #vivixshaklee #vivixshakleekl #shakleebatucaves #isell #sayajual

MOST RECENT

Setiap hari badan anda berusaha melawan kerosakan sel.
Bantu perbaiki dan lindungi nya dengan Vivix..antioksidan terbaik didunia.

#aginggracefully
#vivixeffect
#thepowerofvivix
#protectyourcells

#shakleevivix
#shaklee
#thepowerofvivix
💝
........................
📲0196816871

[ Vivix & Wanita ]
.
Apa kehebatan Vivix Shaklee pada WANITA
a) Vivix mengawal genetik dan seterusnya membantu melambatkan penuaan sel.
💗AWET MUDA💘

b) Vivix melindungi dan memperbaiki sel DNA manusia ~ setiap hari sel tubuh diserang hampir sejuta serangan yang merosakkan pangkalan data genetik dan mengganggu fungsi sel dan usia kita. Dengan vivix, DNA akan dapat dilindungi dan diperbaiki selnya.
💃🏼KURANGKAN RISIKO KANSER💃🏼 c) Vivix melambatkan pembentukkan AGE ~ penimbunan AGE (advanced glycation end products) akan menyebabkan kerosakkan sel. Ramuan Vivix yang 10x lebih kuat dari resveratrol (kandungan unik dalam anggur muscadine) mampu melambatkan pembentukan AGE.

d) Vivix membantu meningkatkan tenaga dalam sel ~ tenaga dalam telah ditingkatkan dengan pembentukan mitokandria baru. (mitokandria merupakan penjana tenaga dalam tubuh) 💙Bagaimana Vivix bertindak dengan berkesan? 💞Rahsianya kerana Vivix melindungi dan membaikpulih sel DNA kita di samping mengelakkan penimbunan protein AGE dalam badan.💞
.
🍷🥄 hanya 1 SUDU sehari 🥄🍷
.
Untuk maklumat lanjut,
Boleh whatsapp saya 0132519414 untuk free consultant and best price.
. 📲 0132519414
📲 0132519414
📲 0132519414

Your SID,
Amy

#sayajualshaklee #shakleemy #shakleekl #shaklee #vivix #thepowerofvivix #vivixshaklee #vivixshakleekl #shakleebatucaves #isell #sayajual

[ Vivix & Wanita ]
.
Apa kehebatan Vivix Shaklee pada WANITA
a) Vivix mengawal genetik dan seterusnya membantu melambatkan penuaan sel.
💗AWET MUDA💘

b) Vivix melindungi dan memperbaiki sel DNA manusia ~ setiap hari sel tubuh diserang hampir sejuta serangan yang merosakkan pangkalan data genetik dan mengganggu fungsi sel dan usia kita. Dengan vivix, DNA akan dapat dilindungi dan diperbaiki selnya.
💃🏼KURANGKAN RISIKO KANSER💃🏼 c) Vivix melambatkan pembentukkan AGE ~ penimbunan AGE (advanced glycation end products) akan menyebabkan kerosakkan sel. Ramuan Vivix yang 10x lebih kuat dari resveratrol (kandungan unik dalam anggur muscadine) mampu melambatkan pembentukan AGE.

d) Vivix membantu meningkatkan tenaga dalam sel ~ tenaga dalam telah ditingkatkan dengan pembentukan mitokandria baru. (mitokandria merupakan penjana tenaga dalam tubuh) 💙Bagaimana Vivix bertindak dengan berkesan? 💞Rahsianya kerana Vivix melindungi dan membaikpulih sel DNA kita di samping mengelakkan penimbunan protein AGE dalam badan.💞
.
🍷🥄 hanya 1 SUDU sehari 🥄🍷
.
Untuk maklumat lanjut,
Boleh whatsapp saya 0132519414 untuk free consultant and best price.
. 📲 0132519414
📲 0132519414
📲 0132519414

Your SID,
Amy

#sayajualshaklee #shakleemy #shakleekl #shaklee #vivix #thepowerofvivix #vivixshaklee #vivixshakleekl #shakleebatucaves #isell #sayajual

[ Vivix & Wanita ]
.
Apa kehebatan Vivix Shaklee pada WANITA
a) Vivix mengawal genetik dan seterusnya membantu melambatkan penuaan sel.
💗AWET MUDA💘

b) Vivix melindungi dan memperbaiki sel DNA manusia ~ setiap hari sel tubuh diserang hampir sejuta serangan yang merosakkan pangkalan data genetik dan mengganggu fungsi sel dan usia kita. Dengan vivix, DNA akan dapat dilindungi dan diperbaiki selnya.
💃🏼KURANGKAN RISIKO KANSER💃🏼 c) Vivix melambatkan pembentukkan AGE ~ penimbunan AGE (advanced glycation end products) akan menyebabkan kerosakkan sel. Ramuan Vivix yang 10x lebih kuat dari resveratrol (kandungan unik dalam anggur muscadine) mampu melambatkan pembentukan AGE.

d) Vivix membantu meningkatkan tenaga dalam sel ~ tenaga dalam telah ditingkatkan dengan pembentukan mitokandria baru. (mitokandria merupakan penjana tenaga dalam tubuh) 💙Bagaimana Vivix bertindak dengan berkesan? 💞Rahsianya kerana Vivix melindungi dan membaikpulih sel DNA kita di samping mengelakkan penimbunan protein AGE dalam badan.💞
.
🍷🥄 hanya 1 SUDU sehari 🥄🍷
.
Untuk maklumat lanjut,
Boleh whatsapp saya 0132519414 untuk free consultant and best price.
. 📲 0132519414
📲 0132519414
📲 0132519414

Your SID,
Amy

#sayajualshaklee #shakleemy #shakleekl #shaklee #vivix #thepowerofvivix #vivixshaklee #vivixshakleekl #shakleebatucaves #isell #sayajual

[ Vivix & Wanita ]
.
Apa kehebatan Vivix Shaklee pada WANITA
a) Vivix mengawal genetik dan seterusnya membantu melambatkan penuaan sel.
💗AWET MUDA💘

b) Vivix melindungi dan memperbaiki sel DNA manusia ~ setiap hari sel tubuh diserang hampir sejuta serangan yang merosakkan pangkalan data genetik dan mengganggu fungsi sel dan usia kita. Dengan vivix, DNA akan dapat dilindungi dan diperbaiki selnya.
💃🏼KURANGKAN RISIKO KANSER💃🏼 c) Vivix melambatkan pembentukkan AGE ~ penimbunan AGE (advanced glycation end products) akan menyebabkan kerosakkan sel. Ramuan Vivix yang 10x lebih kuat dari resveratrol (kandungan unik dalam anggur muscadine) mampu melambatkan pembentukan AGE.

d) Vivix membantu meningkatkan tenaga dalam sel ~ tenaga dalam telah ditingkatkan dengan pembentukan mitokandria baru. (mitokandria merupakan penjana tenaga dalam tubuh) 💙Bagaimana Vivix bertindak dengan berkesan? 💞Rahsianya kerana Vivix melindungi dan membaikpulih sel DNA kita di samping mengelakkan penimbunan protein AGE dalam badan.💞
.
🍷🥄 hanya 1 SUDU sehari 🥄🍷
.
Untuk maklumat lanjut,
Boleh whatsapp saya 0132519414 untuk free consultant and best price.
. 📲 0132519414
📲 0132519414
📲 0132519414

Your SID,
Amy

#sayajualshaklee #shakleemy #shakleekl #shaklee #vivix #thepowerofvivix #vivixshaklee #vivixshakleekl #shakleebatucaves #isell #sayajual

Mana tau kali ni menjadi...
#vivixforpregnant #thepowerofvivix #organic

[ Vivix & Wanita ]
.
Apa kehebatan Vivix Shaklee pada WANITA
a) Vivix mengawal genetik dan seterusnya membantu melambatkan penuaan sel.
💗AWET MUDA💘

b) Vivix melindungi dan memperbaiki sel DNA manusia ~ setiap hari sel tubuh diserang hampir sejuta serangan yang merosakkan pangkalan data genetik dan mengganggu fungsi sel dan usia kita. Dengan vivix, DNA akan dapat dilindungi dan diperbaiki selnya.
💃🏼KURANGKAN RISIKO KANSER💃🏼 c) Vivix melambatkan pembentukkan AGE ~ penimbunan AGE (advanced glycation end products) akan menyebabkan kerosakkan sel. Ramuan Vivix yang 10x lebih kuat dari resveratrol (kandungan unik dalam anggur muscadine) mampu melambatkan pembentukan AGE.

d) Vivix membantu meningkatkan tenaga dalam sel ~ tenaga dalam telah ditingkatkan dengan pembentukan mitokandria baru. (mitokandria merupakan penjana tenaga dalam tubuh) 💙Bagaimana Vivix bertindak dengan berkesan? 💞Rahsianya kerana Vivix melindungi dan membaikpulih sel DNA kita di samping mengelakkan penimbunan protein AGE dalam badan.💞
.
🍷🥄 hanya 1 SUDU sehari 🥄🍷
.
Untuk maklumat lanjut,
Boleh whatsapp saya 0132519414 untuk free consultant and best price.
. 📲 0132519414
📲 0132519414
📲 0132519414

Your SID,
Amy

#sayajualshaklee #shakleemy #shakleekl #shaklee #vivix #thepowerofvivix #vivixshaklee #vivixshakleekl #shakleebatucaves #isell #sayajual

Most Popular Instagram Hashtags