#thepowerofvivix

51 posts

TOP POSTS

#shakleevivix
#shaklee
#thepowerofvivix
πŸ’
........................
πŸ“²0196816871

Testimoni fresh from VIP at my workplace☺
.
3 minggu yg lepas, saya berjumpa dengan beliau di pejabatnya.
.
Masa tu saya bawa flyer vivix dan mula berkongsi kebaikan vivix shaklee dan bagaimana vivix boleh membantu mengatasi masalah #Gout dan #DarahTinggi yang dihidapinya...
.
Perasaan dup dap dup dap,segan dan malu sebab dia big boss sy.. Tapi saya beranikan diri, betulkan niat saya ikhlas membantu...
.
Hari ini 25.02.2017, saya follow-up progress beliau dan syukur vivix memberi kesan yang positif dan ternyata vivix serasi dengan tubuhnya..
.
Next week akan hantar sebotol lagi vivix, tidak sabar mahu interview lanjut tentang kesan positif yg di alaminya..
.
Berminat nak tahu lebih lanjut?? WhatsApp saya πŸ“±013-927 9846πŸ‘ˆπŸ‘ˆ
.

#thePowerOfVivix
#shakleeEffect
#rawatanAlternatifDarahTinggi
#suplemenTerbaikDarahTinggi
#vitaminTerbaikDarahTinggi
#suplemenGout
#vitaminGout

Testimoni Testimoni!
The power of Vivix 🍷πŸ₯„ hanya 1 SUDU sehari πŸ₯„πŸ·
.
Untuk maklumat lanjut,
Boleh whatsapp saya 0132519414 untuk free consultant and best price ever. πŸ“² 0132519414
πŸ“² 0132519414
πŸ“² 0132519414

Your SID,
Amy

#sayajualshaklee #shakleemy #shakleekl #shaklee #vivix #thepowerofvivix #vivixshaklee #vivixshakleekl #shakleebatucaves #isell #sayajual

Kiter nak bgtaw ni... Kiter jual Shaklee tau!
Baru lepas ambil barang di GDex.
Yang dekat2 tu kiter hantar sampai pintu rumah uolls la...
Yang jauh kita pos. Guna pos laju boleh, guna GDex pon boleh.
Nak Shaklee, ingat nama ni dengan nombor sekali...✌️😍 Fadhilah - 0194555534

#sayajual #sayajualshaklee #shakleeperak #shakleetaiping #shakleebatukurau #shakleesemanggol #shakleebukitmerah #iloveshaklee #ilovevivix #thepowerofvivix

Vivix dan Batu Karang
--------------------- Agak2 kalo kena batu karang camne ek?
Sengkak, x senang duduk, sakit ya amat.. Apa pun xleh buat.. Ikhtiar minum vivix, batu karang keluar dan dah xde bila d scan.. Vivix ni dia bukan sekadar cecair biasa, dia bertindak sampai ke tahap DNA cells..
Mana cells yang rosak dia akan detect and repair.. Sebab tu harga dia sedikit mahal, tapi kalo nak dibandingkan nilai kesihatan yang kita dapat, memang its value for your money.. If ada mak2, ayah2, sedara2 yang ada batu karang boleh la cuba vivix.. Pasti anda x menyesal.. adlienazri 0129564153

#thepowerofvivix
#sirapajaibshaklee
#semuadenganizinAllah
#shakleeproven
#batukarang #vivixshaklee #shakleekb #shakleekelantan #shakleebyadlienazri

testimoni merawat diabetes dengan Vivix oleh ayah Pn Lina Nawwrah Shafie. Ceritanya macam ni... .
Terbukti vivix mampu membantu masalah diabetes. "Ni buku checkup abah saya.
Abah saya ni makan memang takde pantang.
Kadang2 sehari tu sampai 3x bancuh kopi.
Makan nasi memang berpinggan2.
Ni semua memang musuh utama kencing manis la kan..
.
Hari tu bile sedar kaki dia dari sehari ke sehari makin bertukar kaler jadi hitam, plus ujian diabetes x pernah bawah 10, doctor pun dah suruh inject insulin setiap hari, baru la menggelabah nak cari alternatif lain.
Saya pun cadangkan vivix.
.
Sekarang vivix yg abah minum belum habis sebotol.
Tapi report kesihatan abah memang memeranjatkan.
Dalam 4x ujian darah dibuat dalam sehari, cuma sekali je yg lebih 10.
Itupun sebab lunch dia makan nasi berpinggan2 macam biasa.
Alhamdulillah..."
.
*dapatkan vivix twin pack dengan harga lebih murah berganda dan free membership shaklee seumur hidup
.
Whatsapp saya πŸ“±0139279846πŸ‘ˆπŸ‘ˆ
.
#vivixstories
#ThePowerOfVivix
#VivixForever
#rawatdiabetes
#rawatkencingmanis
#ubatdiabetes
#ubatkencingmanis

Testimoni Testimoni!
The power of Vivix 🍷πŸ₯„ hanya 1 SUDU sehari πŸ₯„πŸ·
.
Untuk maklumat lanjut,
Boleh whatsapp saya 0132519414 untuk free consultant and best price ever. πŸ“² 0132519414
πŸ“² 0132519414
πŸ“² 0132519414

Your SID,
Amy

#sayajualshaklee #shakleemy #shakleekl #shaklee #vivix #thepowerofvivix #vivixshaklee #vivixshakleekl #shakleebatucaves #isell #sayajual

Testimoni Testimoni!
The power of Vivix 🍷πŸ₯„ hanya 1 SUDU sehari πŸ₯„πŸ·
.
Untuk maklumat lanjut,
Boleh whatsapp saya 0132519414 untuk free consultant and best price ever. πŸ“² 0132519414
πŸ“² 0132519414
πŸ“² 0132519414

Your SID,
Amy

#sayajualshaklee #shakleemy #shakleekl #shaklee #vivix #thepowerofvivix #vivixshaklee #vivixshakleekl #shakleebatucaves #isell #sayajual

VIVIX UNTUK PESAKIT DARAH TINGGI
.
Saya ingat lagi awal tahun 2013 dapat call daripada Mak kat kampung. Mak call bagitau darah naik 200 ooooiiii.. Masa dengar tu kecut perut. takut sangat. Sebab last year ada sorang customer yang maknya kena stroke sebab darah naik over 200. .
Nak dijadikan cerita saya belikan sebotol VIVIX. Mak siap cakap boleh baik ke minum ubat ko ni..Hehe..
.
Masa balik kampung tu memang sedih giler tengok mak. Terbaring. solat pun sambil baring. Makan tak lalu. nak pergi toilet pun kena papah. Nasib baik ada adik. malam tu juga bagi mak Vivix satu sudu.
.
Esok pagi dalam pukul 5.30 kitaorang dalam bilik ni tersedar sebab dengar bising-bising kat hall. Rupanya mak tengah kemas hall. Siap sapu lantai lagi. memang ligat. Macam tak sakit. Mak cakap bagus jiha ubat ko nih..Badan sedap..
.
Whatsapp πŸ“±0139279846
#vivixstories
#vivixforever
#thePOWERofVIVIX
#pengedarshakleepontian
#ubatdarahtinggi
#vitamindarahtinggi
#vivixshaklee
#pengedarshakleepontian

MOST RECENT

Mana tau kali ni menjadi...
#vivixforpregnant #thepowerofvivix #organic

VIVIX & Kencing Manis β˜… Kandungan penting dalam #Vivix yang bertindak untuk luka kencing manis ialah Polifenol Anthocyanins yang membantu menyembuhkan luka dengan segera.

Selain itu Vivix juga mencegah pembentukan protein AGE yang menyebabkan atherosclerotic, sel mati dan komplikasi penyakit kencing manis.

Sebab tu lah ramai yang dah amal dan sembuh dari kencing manis..Alhamdulillah.
❀ ❀
011-10797936
011-10797936
011-10797936

#vivixTerbaik
#jelitajutawanshaklee
#thepowerofvivix
#penyakitkronik
#awetmuda #kulitCantik
#AmpleEmpire

#nelydiasenrose #neelofa #fattahamin #lofattah #ritarudaini #aerilzafril #wawazainal #noradanish #fashasandha #fatiyalatiff #sariyanti #jepsepahtu
#moodrepublik #jubahsouq #celebrityskincare #minaz

When u have healthy cells, you can : 1) Look and feel young, no matter wht ur age is...
2) stay energetic all day long...
3) achieve optimum health, have stronger immunity and reduce risk of age-related health challenges in later life
4) maintain a healthy weight & enhance the function of ur detox syst..
❀ ❀
http://www.wasap.my/601110797936

#shakleeKedahPerlis
#vivix
#vivixmurah
#thepowerofvivix
#penyakitkronik
#awetmuda #kulitCantik

#nelydiasenrose #neelofa #fattahamin #lofattah #ritarudaini #aerilzafril #wawazainal #noradanish #fashasandha #fatiyalatiff #sariyanti #jepsepahtu
#moodrepublik #jubahsouq #celebrityskincare #minaz

Vivix Terbaik untuk Pesakit #KencingManis
=============================== Antioksidan yg tinggi dlm vivix mampu menurunkan kadar gula dlm darah... sekaligus me "neutral" kan dan menjaga paras gula dlm darah... "Lebih baik mencegah sebelum parah"
❀ ❀
http://www.wasap.my/601110797936

#vivix
#thepowerofvivix
#penyakitkronik
#awetmuda #kulitCantik
#nelydiasenrose #neelofa #fattahamin #lofattah #ritarudaini #aerilzafril #wawazainal #noradanish #fashasandha #fatiyalatiff #sariyanti #jepsepahtu
#moodrepublik #jubahsouq #celebrityskincare #minaz

SubhanAllah sukanya jika semua ahli keluarga kita sihat kan... Tambah2 org paling kita sayang mak dan ayah kita...apa salahnya bantu mereka di saat mereka memerlukan.. Jom berikhtiar dgn #vivix
❀ ❀
http://www.wasap.my/601110797936

#kanser #darahtinggi #kencingmanis
#vivixmurah #thepowerofvivix
#penyakitkronik #awetmuda #kulitCantik
#nelydiasenrose #neelofa #fattahamin #lofattah #ritarudaini #aerilzafril #wawazainal #noradanish #fashasandha #fatiyalatiff #sariyanti #jepsepahtu#moodrepublik #minaz #jubahsouq #celebrityskincare

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags