#thepowerofvivix

59 posts

TOP POSTS

Testimoni fresh from VIP at my workplace☺
.
3 minggu yg lepas, saya berjumpa dengan beliau di pejabatnya.
.
Masa tu saya bawa flyer vivix dan mula berkongsi kebaikan vivix shaklee dan bagaimana vivix boleh membantu mengatasi masalah #Gout dan #DarahTinggi yang dihidapinya...
.
Perasaan dup dap dup dap,segan dan malu sebab dia big boss sy.. Tapi saya beranikan diri, betulkan niat saya ikhlas membantu...
.
Hari ini 25.02.2017, saya follow-up progress beliau dan syukur vivix memberi kesan yang positif dan ternyata vivix serasi dengan tubuhnya..
.
Next week akan hantar sebotol lagi vivix, tidak sabar mahu interview lanjut tentang kesan positif yg di alaminya..
.
Berminat nak tahu lebih lanjut?? WhatsApp saya 📱013-927 9846👈👈
.

#thePowerOfVivix
#shakleeEffect
#rawatanAlternatifDarahTinggi
#suplemenTerbaikDarahTinggi
#vitaminTerbaikDarahTinggi
#suplemenGout
#vitaminGout

#shakleevivix
#shaklee
#thepowerofvivix
💝
........................
📲0196816871

Setiap hari badan anda berusaha melawan kerosakan sel.
Bantu perbaiki dan lindungi nya dengan Vivix..antioksidan terbaik didunia.

#aginggracefully
#vivixeffect
#thepowerofvivix
#protectyourcells

Kiter nak bgtaw ni... Kiter jual Shaklee tau!
Baru lepas ambil barang di GDex.
Yang dekat2 tu kiter hantar sampai pintu rumah uolls la...
Yang jauh kita pos. Guna pos laju boleh, guna GDex pon boleh.
Nak Shaklee, ingat nama ni dengan nombor sekali...✌️😍 Fadhilah - 0194555534

#sayajual #sayajualshaklee #shakleeperak #shakleetaiping #shakleebatukurau #shakleesemanggol #shakleebukitmerah #iloveshaklee #ilovevivix #thepowerofvivix

Testimoni Testimoni!
The power of Vivix 🍷🥄 hanya 1 SUDU sehari 🥄🍷
.
Untuk maklumat lanjut,
Boleh whatsapp saya 0132519414 untuk free consultant and best price ever. 📲 0132519414
📲 0132519414
📲 0132519414

Your SID,
Amy

#sayajualshaklee #shakleemy #shakleekl #shaklee #vivix #thepowerofvivix #vivixshaklee #vivixshakleekl #shakleebatucaves #isell #sayajual

Vivix dan Batu Karang
--------------------- Agak2 kalo kena batu karang camne ek?
Sengkak, x senang duduk, sakit ya amat.. Apa pun xleh buat.. Ikhtiar minum vivix, batu karang keluar dan dah xde bila d scan.. Vivix ni dia bukan sekadar cecair biasa, dia bertindak sampai ke tahap DNA cells..
Mana cells yang rosak dia akan detect and repair.. Sebab tu harga dia sedikit mahal, tapi kalo nak dibandingkan nilai kesihatan yang kita dapat, memang its value for your money.. If ada mak2, ayah2, sedara2 yang ada batu karang boleh la cuba vivix.. Pasti anda x menyesal.. adlienazri 0129564153

#thepowerofvivix
#sirapajaibshaklee
#semuadenganizinAllah
#shakleeproven
#batukarang #vivixshaklee #shakleekb #shakleekelantan #shakleebyadlienazri

Oh patutlah ada customer saya ambil VIVIX untuk masalah buah pinggangnya bukan saja buah pinggangnya dah ok tetapi dengan Slip Disc (kecederaan tulang belakang) pun sembuh sekali.

#korangtautak ini cerita tentang #VIVIX tonik ajaib. Elderberry adalah salah satu bahan utama di dalam Vivix. Elderberry Bagus dalam menyembuhkan penyakit berkaitan tulang.
Hei, elderberry juga menyembuhkan #edema. Patutlah edema(bengkak) kaki
Mr Mdrosdi Ismail Rich akibat protein yang bocor aritu cepat berkurang. Dengan izin Allah pastinya.
#penjualVivix
#thepowerofvivix
#loveVivix
#vivixfreemembership
#reumatic
#slipdisc
#sakittulang
#pengedarshaklee
#pengedarshakleemanjung
#pengedarshakleetanjungmalim
#shakleemurah
#shaklee
#shakleemalaysia

testimoni merawat diabetes dengan Vivix oleh ayah Pn Lina Nawwrah Shafie. Ceritanya macam ni... .
Terbukti vivix mampu membantu masalah diabetes. "Ni buku checkup abah saya.
Abah saya ni makan memang takde pantang.
Kadang2 sehari tu sampai 3x bancuh kopi.
Makan nasi memang berpinggan2.
Ni semua memang musuh utama kencing manis la kan..
.
Hari tu bile sedar kaki dia dari sehari ke sehari makin bertukar kaler jadi hitam, plus ujian diabetes x pernah bawah 10, doctor pun dah suruh inject insulin setiap hari, baru la menggelabah nak cari alternatif lain.
Saya pun cadangkan vivix.
.
Sekarang vivix yg abah minum belum habis sebotol.
Tapi report kesihatan abah memang memeranjatkan.
Dalam 4x ujian darah dibuat dalam sehari, cuma sekali je yg lebih 10.
Itupun sebab lunch dia makan nasi berpinggan2 macam biasa.
Alhamdulillah..."
.
*dapatkan vivix twin pack dengan harga lebih murah berganda dan free membership shaklee seumur hidup
.
Whatsapp saya 📱0139279846👈👈
.
#vivixstories
#ThePowerOfVivix
#VivixForever
#rawatdiabetes
#rawatkencingmanis
#ubatdiabetes
#ubatkencingmanis

Testimoni Testimoni!
The power of Vivix 🍷🥄 hanya 1 SUDU sehari 🥄🍷
.
Untuk maklumat lanjut,
Boleh whatsapp saya 0132519414 untuk free consultant and best price ever. 📲 0132519414
📲 0132519414
📲 0132519414

Your SID,
Amy

#sayajualshaklee #shakleemy #shakleekl #shaklee #vivix #thepowerofvivix #vivixshaklee #vivixshakleekl #shakleebatucaves #isell #sayajual

MOST RECENT

Apa itu Vivix Shaklee ?

Vivix™ ialah minuman campuran botani merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol. Ia juga di panggil sirap Shaklee yang berfungsi untuk melambatkan penuaan dari peringkat sellular.

Vivix ™ mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol. Polifenol pula adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi. Bahasa mudahnya, bahan kimia semulajadi yang menghalang atau melambatkan penuaan.
Untuk pengetahuan, Anggur Muscadine tadi adalah satu-satunya anggur yang mempunyai lebih satu kromosom yang sangat-sangat jarang ditemui. Kelebihan inilah yang menjadikan ia mempunyai lebih banyak faedah dan khasiat untuk kesihatan, fungsi imun yang lebih tinggi dan sifat anti oksidan yang lebih kuat dan kukuh.
wa/pm utk pertanyaan & order
www.wasap.my/60143721095

#vivixshaklee
#tonikajaib
#mdmasiashaklee
#kingofsupplement
#thepowerofvivix
#bisnesdarirumah

Salam 18 Ramadhan^^ mdm.asia nk share antr supplemnt #shaklee yg memang trbaik & mmpunyai mnfaat ALL IN ON iaitu vivix shaklee @ tonik ajaib 🌸mnggalkkn penuaan yg sihat-awet muda & anti penuaan
🌸mmbntu mngelakkn kanser- merencat sel kanser dr mnjd smakin serius
🌸mngurgkn risiko pnyakit jntg
🌸mngurgkn komplikasi diebetis & kncing mnis
🌸meningkatkn kesihtn arthritis & mnyokong kesihtn sendi
🌸mngurgkn insiden bg pnyakit nyanyuk
🌸mbntu dlm proses mnurunkn berat badan
🌸mningktkn sistem imun badan
🌸mngalakkn kesihtn keseluruhan

wa/pm sekarang utk pertnyaan & order😍

www.wasap.my/60143721095

#vivixshaklee
#tonikajaib
#mdmasiashaklee
#kingofsupplement
#thepowerofvivix

Apa itu Vivix Shaklee ?

Vivix™ ialah minuman campuran botani merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol. Ia juga di panggil sirap Shaklee yang berfungsi untuk melambatkan penuaan dari peringkat sellular.

Vivix ™ mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol. Polifenol pula adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi. Bahasa mudahnya, bahan kimia semulajadi yang menghalang atau melambatkan penuaan.
Untuk pengetahuan, Anggur Muscadine tadi adalah satu-satunya anggur yang mempunyai lebih satu kromosom yang sangat-sangat jarang ditemui. Kelebihan inilah yang menjadikan ia mempunyai lebih banyak faedah dan khasiat untuk kesihatan, fungsi imun yang lebih tinggi dan sifat anti oksidan yang lebih kuat dan kukuh.
wa/pm utk pertanyaan & order
www.wasap.my/60143721095

#vivixshaklee
#tonikajaib
#mdmasiashaklee
#kingofsupplement
#thepowerofvivix
#bisnesdarirumah

Salam 18 Ramadhan^^ mdm.asia nk share antr supplemnt #shaklee yg memang trbaik & mmpunyai mnfaat ALL IN ON iaitu vivix shaklee @ tonik ajaib 🌸mnggalkkn penuaan yg sihat-awet muda & anti penuaan
🌸mmbntu mngelakkn kanser- merencat sel kanser dr mnjd smakin serius
🌸mngurgkn risiko pnyakit jntg
🌸mngurgkn komplikasi diebetis & kncing mnis
🌸meningkatkn kesihtn arthritis & mnyokong kesihtn sendi
🌸mngurgkn insiden bg pnyakit nyanyuk
🌸mbntu dlm proses mnurunkn berat badan
🌸mningktkn sistem imun badan
🌸mngalakkn kesihtn keseluruhan

wa/pm sekarang utk pertnyaan & order😍

www.wasap.my/60143721095

#vivixshaklee
#tonikajaib
#mdmasiashaklee
#kingofsupplement
#thepowerofvivix

Vivix ini mempunyai banyak kebaikan dan manfaat pada tubuh kita. Fungsi utamanya ialah:- ❄Melindungi dan membaiki sellular DNA.
❄Memberi impak positif pada pengawalan genetik ❄Menggalakkan pembentukan mitochondria (sumber tenaga dari sel)
❄Melambatkan pembentukan proton AGE ( melambatkan penuaan – awet muda)

wa/pm utk pertnyaan & order ye syg2
www.wasap.my/60143721095

#vivixshaklee
#tonikajaib
#mdmasiashaklee
#kingofsupplement
#thepowerofvivix
#bisnesdarirumah

baru minum sebotol #vivix #shaklee suda bg brita gumbira... sujud syukur padamu, kita ikhtiar^^ www.wasap.my/60143721095

#vivixshaklee
#tonikajaib
#mdmasiashaklee
#kingofsupplement
#thepowerofvivix
#bisnesdarirumah

Apa itu Vivix Shaklee ?

Vivix™ ialah minuman campuran botani merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol. Ia juga di panggil sirap Shaklee yang berfungsi untuk melambatkan penuaan dari peringkat sellular.

Vivix ™ mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol. Polifenol pula adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi. Bahasa mudahnya, bahan kimia semulajadi yang menghalang atau melambatkan penuaan.
Untuk pengetahuan, Anggur Muscadine tadi adalah satu-satunya anggur yang mempunyai lebih satu kromosom yang sangat-sangat jarang ditemui. Kelebihan inilah yang menjadikan ia mempunyai lebih banyak faedah dan khasiat untuk kesihatan, fungsi imun yang lebih tinggi dan sifat anti oksidan yang lebih kuat dan kukuh.
wa/pm utk pertanyaan & order
www.wasap.my/60143721095

#vivixshaklee
#tonikajaib
#mdmasiashaklee
#kingofsupplement
#thepowerofvivix
#bisnesdarirumah

Luka brsalin cepat sembuh... rasa sng hati ja bila dah bole gerak aktif smula dgn cpt drpd yg dijgka... Alhamdulillah

wa/pm utk pertnyaan & order hokey
www.wasap.my/60143721095

#vivixshaklee
#tonikajaib
#mdmasiashaklee
#kingofsupplement
#thepowerofvivix
#bisnesdarirumah

FEEDBACK CUSTOMER

jeragat makin kurg
kedut bawah mata hilng
muka makin cerah berseri
berat pun ikut kurg jgk

byk manfaat #vivix ni all in one.. katanyaaa...
wa/pm mdm.asia utk pertnyaan & order

www.wasap.my/60143721095

#vivixshaklee
#tonikajaib
#mdmasiashaklee
#kingofsupplement
#thepowerofvivix
#bisnesdarirumah

mdm.asia nk share antr supplemnt #shaklee yg memang trbaik & mmpunyai mnfaat ALL IN ON iaitu vivix shaklee @ tonik ajaib 🌸mnggalkkn penuaan yg sihat-awet muda & anti penuaan
🌸mmbntu mngelakkn kanser- merencat sel kanser dr mnjd smakin serius
🌸mngurgkn risiko pnyakit jntg
🌸mngurgkn komplikasi diebetis & kncing mnis
🌸meningkatkn kesihtn arthritis & mnyokong kesihtn sendi
🌸mngurgkn insiden bg pnyakit nyanyuk
🌸mbntu dlm proses mnurunkn berat badan
🌸mningktkn sistem imun badan
🌸mngalakkn kesihtn keseluruhan

wa/pm sekarang utk pertnyaan & order😍

www.wasap.my/60143721095

#vivixshaklee
#tonikajaib
#mdmasiashaklee
#kingofsupplement
#thepowerofvivix

Setiap hari badan anda berusaha melawan kerosakan sel.
Bantu perbaiki dan lindungi nya dengan Vivix..antioksidan terbaik didunia.

#aginggracefully
#vivixeffect
#thepowerofvivix
#protectyourcells

#shakleevivix
#shaklee
#thepowerofvivix
💝
........................
📲0196816871

Mana tau kali ni menjadi...
#vivixforpregnant #thepowerofvivix #organic

Testimoni fresh from VIP at my workplace☺
.
3 minggu yg lepas, saya berjumpa dengan beliau di pejabatnya.
.
Masa tu saya bawa flyer vivix dan mula berkongsi kebaikan vivix shaklee dan bagaimana vivix boleh membantu mengatasi masalah #Gout dan #DarahTinggi yang dihidapinya...
.
Perasaan dup dap dup dap,segan dan malu sebab dia big boss sy.. Tapi saya beranikan diri, betulkan niat saya ikhlas membantu...
.
Hari ini 25.02.2017, saya follow-up progress beliau dan syukur vivix memberi kesan yang positif dan ternyata vivix serasi dengan tubuhnya..
.
Next week akan hantar sebotol lagi vivix, tidak sabar mahu interview lanjut tentang kesan positif yg di alaminya..
.
Berminat nak tahu lebih lanjut?? WhatsApp saya 📱013-927 9846👈👈
.

#thePowerOfVivix
#shakleeEffect
#rawatanAlternatifDarahTinggi
#suplemenTerbaikDarahTinggi
#vitaminTerbaikDarahTinggi
#suplemenGout
#vitaminGout

Not so monday bluess kan harini ? Mihmihmih

Breakfast lambat harini ! Sebab sebok mencari VIVIX SHAKLEE dalam peti ais !
Ni vivix mama iollss, iollss sekali sekala je numpang 2 3 kaki ! Heheheeehehhehee 😹😹 Tu mama sorok sampai cari tak jumpa tu ! Hahahahhaha, idok la sorok tak bagi anak makan, cumanya berjimat cermat ! Kangg laju je habes !

Godek punya godek jumpa kat tempat freezer ! Yang bestnya bila kita letak dalam freezer, VIVIX ni tak beku taw ! Mantain je texture dia !
Nampak tak apa yg iollss cuba sampai kan? Tak nampak ? Ke kabur kabur ? 😝

Particle & texture dalam sebotol VIVIX ni 100% pati semulajadi which is tak mix dengan setitik air pon ! Sebab tu dia tak membeku langsung !
Dah la anti cancer, anti penuaan,membaik pulih DNA &&& banyak lagi khasiat !
POWER betul VIVIX ni !
Oh, sesudu sehari dah memadai ! Gittewww bahasa baku ! Hahahahahahaha

Oklah, since promotion bulan ni boleh la reramai grab sebotol !
Rugi taw ! Iollss pon nak sebotol, since dalam pantang ritu tak beli ! Aci kan kalau skrg start consume ? Hihihi Daus Kptm 👉👈👉👈👉👈 Hat nak sihat cantik luar dalam p tag laki bini hampa kaih,kot boleh beli jadi present ! Hahahahah..hat nak beli bagi kat mak pak lagi bagus !
Next posting iollss share benefit & testimoni plak okeh ! Stayyy tunee 😘😘 Nak ? PM tepi na !

Syira
Rakanshakleeuollss
#shakleepenang #shakleeindependentdistributor #vivixshaklee #thepowerofvivix #antiaging #anticancer #rebuildDNA #SLEfighter #cancerfighter #betterlife

Kiter nak bgtaw ni... Kiter jual Shaklee tau!
Baru lepas ambil barang di GDex.
Yang dekat2 tu kiter hantar sampai pintu rumah uolls la...
Yang jauh kita pos. Guna pos laju boleh, guna GDex pon boleh.
Nak Shaklee, ingat nama ni dengan nombor sekali...✌️😍 Fadhilah - 0194555534

#sayajual #sayajualshaklee #shakleeperak #shakleetaiping #shakleebatukurau #shakleesemanggol #shakleebukitmerah #iloveshaklee #ilovevivix #thepowerofvivix

Wowww!!! The power of VIVIX
.
Sebab tu org putih orr mereka yg selalu minum wine merah sentiasa kekal cantik & slim
.
Rupanya ini rahsia mereka. Tp wine merah adalah haram bagi umat Islam
.
Sebab tu shaklee ada keluarkan produk setanding wine merah kan. Yang penting HALAL toyiban ye.
.
Yang nak cantik slim gorgeous memang kene grab vivix ni..hehehe

#thepowerofvivix #vivixshakleemurah #kulitcantikgebu #kurus

Most Popular Instagram Hashtags