[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#thepowerofvivix

67 posts

TOP POSTS

Setiap hari badan anda berusaha melawan kerosakan sel.
Bantu perbaiki dan lindungi nya dengan Vivix..antioksidan terbaik didunia.

#aginggracefully
#vivixeffect
#thepowerofvivix
#protectyourcells

#shakleevivix
#shaklee
#thepowerofvivix
💝
........................
📲0196816871

Testimoni fresh from VIP at my workplace☺
.
3 minggu yg lepas, saya berjumpa dengan beliau di pejabatnya.
.
Masa tu saya bawa flyer vivix dan mula berkongsi kebaikan vivix shaklee dan bagaimana vivix boleh membantu mengatasi masalah #Gout dan #DarahTinggi yang dihidapinya...
.
Perasaan dup dap dup dap,segan dan malu sebab dia big boss sy.. Tapi saya beranikan diri, betulkan niat saya ikhlas membantu...
.
Hari ini 25.02.2017, saya follow-up progress beliau dan syukur vivix memberi kesan yang positif dan ternyata vivix serasi dengan tubuhnya..
.
Next week akan hantar sebotol lagi vivix, tidak sabar mahu interview lanjut tentang kesan positif yg di alaminya..
.
Berminat nak tahu lebih lanjut?? WhatsApp saya 📱013-927 9846👈👈
.

#thePowerOfVivix
#shakleeEffect
#rawatanAlternatifDarahTinggi
#suplemenTerbaikDarahTinggi
#vitaminTerbaikDarahTinggi
#suplemenGout
#vitaminGout

Kiter nak bgtaw ni... Kiter jual Shaklee tau!
Baru lepas ambil barang di GDex.
Yang dekat2 tu kiter hantar sampai pintu rumah uolls la...
Yang jauh kita pos. Guna pos laju boleh, guna GDex pon boleh.
Nak Shaklee, ingat nama ni dengan nombor sekali...✌️😍 Fadhilah - 0194555534

#sayajual #sayajualshaklee #shakleeperak #shakleetaiping #shakleebatukurau #shakleesemanggol #shakleebukitmerah #iloveshaklee #ilovevivix #thepowerofvivix

.
Vivix Shaklee TERBAIK
.
Harini sy nk share antr supplemnt #shaklee yg memang trbaik & mmpunyai mnfaat ALL IN ON iaitu vivix shaklee @ tonik ajaib .
🌸menggalakkn penuaan yg sihat-awet muda & anti penuaan
🌸mmbntu mngelakkn kanser- merencat sel kanser dr mnjd smakin serius
🌸mngurgkn risiko pnyakit jntg
🌸mngurgkn komplikasi diebetis & kncing mnis
🌸meningkatkn kesihtn arthritis & mnyokong kesihtn sendi
🌸mngurgkn insiden bg pnyakit nyanyuk
🌸mbntu dlm proses mnurunkn berat badan
🌸mningktkn sistem imun badan
🌸mngalakkn kesihtn keseluruhan
.
Hubungi sy utk pertnyaan & order😍, sy akn reply secepatnya hokey^^
.
www.wasap.my/60143721095
.
#vivixshaklee
#setkecantikanshaklee
#setdarahtinggishaklee
#setkolesterolshaklee
#settulangpatahshaklee
#setsenditulangshaklee
#tonikajaib
#mdmasiashaklee
#kingofsupplement
#thepowerofvivix
#mdmasiashaklee
#shakleeseriiskandar
#shakleetronoh
#shakleebota
#shakleetaiping
#shakleemalaysia

Testimoni Testimoni!
The power of Vivix 🍷🥄 hanya 1 SUDU sehari 🥄🍷
.
Untuk maklumat lanjut,
Boleh whatsapp saya 0132519414 untuk free consultant and best price ever. 📲 0132519414
📲 0132519414
📲 0132519414

Your SID,
Amy

#sayajualshaklee #shakleemy #shakleekl #shaklee #vivix #thepowerofvivix #vivixshaklee #vivixshakleekl #shakleebatucaves #isell #sayajual

Vivix dan Batu Karang
--------------------- Agak2 kalo kena batu karang camne ek?
Sengkak, x senang duduk, sakit ya amat.. Apa pun xleh buat.. Ikhtiar minum vivix, batu karang keluar dan dah xde bila d scan.. Vivix ni dia bukan sekadar cecair biasa, dia bertindak sampai ke tahap DNA cells..
Mana cells yang rosak dia akan detect and repair.. Sebab tu harga dia sedikit mahal, tapi kalo nak dibandingkan nilai kesihatan yang kita dapat, memang its value for your money.. If ada mak2, ayah2, sedara2 yang ada batu karang boleh la cuba vivix.. Pasti anda x menyesal.. adlienazri 0129564153

#thepowerofvivix
#sirapajaibshaklee
#semuadenganizinAllah
#shakleeproven
#batukarang #vivixshaklee #shakleekb #shakleekelantan #shakleebyadlienazri

Oh patutlah ada customer saya ambil VIVIX untuk masalah buah pinggangnya bukan saja buah pinggangnya dah ok tetapi dengan Slip Disc (kecederaan tulang belakang) pun sembuh sekali.

#korangtautak ini cerita tentang #VIVIX tonik ajaib. Elderberry adalah salah satu bahan utama di dalam Vivix. Elderberry Bagus dalam menyembuhkan penyakit berkaitan tulang.
Hei, elderberry juga menyembuhkan #edema. Patutlah edema(bengkak) kaki
Mr Mdrosdi Ismail Rich akibat protein yang bocor aritu cepat berkurang. Dengan izin Allah pastinya.
#penjualVivix
#thepowerofvivix
#loveVivix
#vivixfreemembership
#reumatic
#slipdisc
#sakittulang
#pengedarshaklee
#pengedarshakleemanjung
#pengedarshakleetanjungmalim
#shakleemurah
#shaklee
#shakleemalaysia

[ Vivix & Wanita ]
.
Apa kehebatan Vivix Shaklee pada WANITA
a) Vivix mengawal genetik dan seterusnya membantu melambatkan penuaan sel.
💗AWET MUDA💘

b) Vivix melindungi dan memperbaiki sel DNA manusia ~ setiap hari sel tubuh diserang hampir sejuta serangan yang merosakkan pangkalan data genetik dan mengganggu fungsi sel dan usia kita. Dengan vivix, DNA akan dapat dilindungi dan diperbaiki selnya.
💃🏼KURANGKAN RISIKO KANSER💃🏼 c) Vivix melambatkan pembentukkan AGE ~ penimbunan AGE (advanced glycation end products) akan menyebabkan kerosakkan sel. Ramuan Vivix yang 10x lebih kuat dari resveratrol (kandungan unik dalam anggur muscadine) mampu melambatkan pembentukan AGE.

d) Vivix membantu meningkatkan tenaga dalam sel ~ tenaga dalam telah ditingkatkan dengan pembentukan mitokandria baru. (mitokandria merupakan penjana tenaga dalam tubuh) 💙Bagaimana Vivix bertindak dengan berkesan? 💞Rahsianya kerana Vivix melindungi dan membaikpulih sel DNA kita di samping mengelakkan penimbunan protein AGE dalam badan.💞
.
🍷🥄 hanya 1 SUDU sehari 🥄🍷
.
Untuk maklumat lanjut,
Boleh whatsapp saya 0132519414 untuk free consultant and best price ever. 📲 0132519414
📲 0132519414
📲 0132519414

Your SID,
Amy

#sayajualshaklee #shakleemy #shakleekl #shaklee #vivix #thepowerofvivix #vivixshaklee #vivixshakleekl #shakleebatucaves #isell #sayajual

MOST RECENT

.
Vivix Shaklee TERBAIK
.
Harini sy nk share antr supplemnt #shaklee yg memang trbaik & mmpunyai mnfaat ALL IN ON iaitu vivix shaklee @ tonik ajaib .
🌸menggalakkn penuaan yg sihat-awet muda & anti penuaan
🌸mmbntu mngelakkn kanser- merencat sel kanser dr mnjd smakin serius
🌸mngurgkn risiko pnyakit jntg
🌸mngurgkn komplikasi diebetis & kncing mnis
🌸meningkatkn kesihtn arthritis & mnyokong kesihtn sendi
🌸mngurgkn insiden bg pnyakit nyanyuk
🌸mbntu dlm proses mnurunkn berat badan
🌸mningktkn sistem imun badan
🌸mngalakkn kesihtn keseluruhan
.
Hubungi sy utk pertnyaan & order😍, sy akn reply secepatnya hokey^^
.
www.wasap.my/60143721095
.
#vivixshaklee
#setkecantikanshaklee
#setdarahtinggishaklee
#setkolesterolshaklee
#settulangpatahshaklee
#setsenditulangshaklee
#tonikajaib
#mdmasiashaklee
#kingofsupplement
#thepowerofvivix
#mdmasiashaklee
#shakleeseriiskandar
#shakleetronoh
#shakleebota
#shakleetaiping
#shakleemalaysia

.
Vivix sangat digalakkan untuk di minum oleh mereka yang ada penyakit seperti :-
.
👔penyakit kardiovaskular seperti serangan penyakit jantung
👔strok
👔asma
👔gout
👔kolesterol yang tinggi
👔diabetes atau kencing manis
👔tekanan darah tinggi
👔penglihatan
👔masalah berat badan
👔kanser atau barah
👔masalah kesuburan
👔Alzheimer
👔Flu, selsema & batuk
👔Perokok
👔lain lain masalah kesihatan
.
Hubungi sy utk pertnyaan & order😍, sy akn reply secepatnya hokey^^
.
www.wasap.my/60143721095
.
#vivixshaklee
#setkecantikanshaklee
#setdarahtinggishaklee
#setkolesterolshaklee
#settulangpatahshaklee
#setsenditulangshaklee
#tonikajaib
#mdmasiashaklee
#kingofsupplement
#thepowerofvivix
#mdmasiashaklee
#shakleeseriiskandar
#shakleetronoh
#shakleebota
#shakleetaiping
#shakleemalaysia

.
Vivix sangat digalakkan untuk di minum oleh mereka yang ada penyakit seperti :-
.
👔penyakit kardiovaskular seperti serangan penyakit jantung
👔strok
👔asma
👔gout
👔kolesterol yang tinggi
👔diabetes atau kencing manis
👔tekanan darah tinggi
👔penglihatan
👔masalah berat badan
👔kanser atau barah
👔masalah kesuburan
👔Alzheimer
👔Flu, selsema & batuk
👔Perokok
👔lain lain masalah kesihatan
.
Hubungi sy utk pertnyaan & order😍, sy akn reply secepatnya hokey^^
.
www.wasap.my/60143721095
.
#vivixshaklee
#setkecantikanshaklee
#setdarahtinggishaklee
#setkolesterolshaklee
#settulangpatahshaklee
#setsenditulangshaklee
#tonikajaib
#mdmasiashaklee
#kingofsupplement
#thepowerofvivix
#mdmasiashaklee
#shakleeseriiskandar
#shakleetronoh
#shakleebota
#shakleetaiping
#shakleemalaysia

.
Vivix Shaklee TERBAIK
.
Harini sy nk share antr supplemnt #shaklee yg memang trbaik & mmpunyai mnfaat ALL IN ON iaitu vivix shaklee @ tonik ajaib .
🌸menggalakkn penuaan yg sihat-awet muda & anti penuaan
🌸mmbntu mngelakkn kanser- merencat sel kanser dr mnjd smakin serius
🌸mngurgkn risiko pnyakit jntg
🌸mngurgkn komplikasi diebetis & kncing mnis
🌸meningkatkn kesihtn arthritis & mnyokong kesihtn sendi
🌸mngurgkn insiden bg pnyakit nyanyuk
🌸mbntu dlm proses mnurunkn berat badan
🌸mningktkn sistem imun badan
🌸mngalakkn kesihtn keseluruhan
.
Hubungi sy utk pertnyaan & order😍, sy akn reply secepatnya hokey^^
.
www.wasap.my/60143721095
.
#vivixshaklee
#setkecantikanshaklee
#setdarahtinggishaklee
#setkolesterolshaklee
#settulangpatahshaklee
#setsenditulangshaklee
#tonikajaib
#mdmasiashaklee
#kingofsupplement
#thepowerofvivix
#mdmasiashaklee
#shakleeseriiskandar
#shakleetronoh
#shakleebota
#shakleetaiping
#shakleemalaysia

.
Vivix Shaklee TERBAIK
.
Harini sy nk share antr supplemnt #shaklee yg memang trbaik & mmpunyai mnfaat ALL IN ON iaitu vivix shaklee @ tonik ajaib .
🌸menggalakkn penuaan yg sihat-awet muda & anti penuaan
🌸mmbntu mngelakkn kanser- merencat sel kanser dr mnjd smakin serius
🌸mngurgkn risiko pnyakit jntg
🌸mngurgkn komplikasi diebetis & kncing mnis
🌸meningkatkn kesihtn arthritis & mnyokong kesihtn sendi
🌸mngurgkn insiden bg pnyakit nyanyuk
🌸mbntu dlm proses mnurunkn berat badan
🌸mningktkn sistem imun badan
🌸mngalakkn kesihtn keseluruhan
.
Hubungi sy utk pertnyaan & order😍, sy akn reply secepatnya hokey^^
.
www.wasap.my/60143721095
.
#vivixshaklee
#setkecantikanshaklee
#setdarahtinggishaklee
#setkolesterolshaklee
#settulangpatahshaklee
#setsenditulangshaklee
#tonikajaib
#mdmasiashaklee
#kingofsupplement
#thepowerofvivix
#mdmasiashaklee
#shakleeseriiskandar
#shakleetronoh
#shakleebota
#shakleetaiping
#shakleemalaysia

TONIK AJAIB INCOMINGGG
.
.
.

2 hari lagi bakal kunjung tiba, hari yang dinanti nanti buat semua.
16 SEPTEMBER ada berita menarik untuk peminat setia Vivix, Sirap Shaklee. Uolss Boleh dapatkan Vivix Shaklee dengan harga SUPERB runtuh.
OFFER 1 HARI SAHAJA ! 💓💓👍 Hadiahkan buat ibu dan ayah yang sedang sakit kronik alangkah bahagianya 😇

Sebelum tu jom kita usha serba sedikit #KEISTIMEWAAN dan #KEBAIKAN VIVIX ini.

Apa yang best sangat?
Berbaloikah dengan harga yang ditawarkan?
.
. 🌹Memperbaiki DNA.

Setiap hari, tubuh kita mengalami kerosakan DNA (salah satunya akibat radikal bebas) yang menyebabkan proses penuaan terjadi begitu cepat. Vivix membantu melambatkan dan melindungi DNA sel tubuh kita dan melambatkan proses tersebut.Vivix sesuai diambil oleh mereka yang selesai menjalani rawatan pemulihan kanser, misalnya kimoterapi, bagi mengembalikan sel tubuhnya kepada keadaan asal. 🌹Memperbaiki Tenaga Sel.

Semakin tubuh kita terdedah kepada penuaan, semakin cepat sel tubuh kita kehilangan tenaga. Ini akan menurunkan fungsi sel. Vivix membantu menguatkan sel tubuh.
Membantu meningkatkan fungsi otak, kardiovaskular, imuniti dan sendi.
Semakin tua, semakin kita rasa sakit sana sini, ingatan pun makin pudar. Vivix membantu mengembalikan keremajaan.
.
. . 🔥#KEBAIKAN_VIVIX_SHAKLEE🔥 🍇Menggalakkan penuaan yg sihat – awet muda dan anti-penuaan
🍇Membantu mengelakan kanser – merencat sel kanser dari menjadi semakin serius
🍇Mengurangkan risiko penyakit jantung – melindungi jantung
🍇Mengurangkan kompilasi diabetes / kencing manis
🍇Meningkatkan kesihatan arthritis dan menyokong kesihatan sendi – melindungi saraf
🍇Mengurangkan insiden penyakit nyanyuk - merawat azhameir
🍇Membantu mengurangkan penyakit parkinson
🍇Membantu memulihkan penyakit strok - angin ahmar
🍇Meningkatkan kesihatan imum badan
🍇Menggalakan kesihatan keseluruhan

Free Consultation dan Order klik sini
ww.watsap.my/60136246476/NakVivixDiskaun5% 😍😍😍💋💋 #SirapAjaib #ThePowerOfVivix
#Sihat #Selamat #Terbukti

TONIK AJAIB INCOMINGGG
.
.
.

2 hari lagi bakal kunjung tiba, hari yang dinanti nanti buat semua.
16 SEPTEMBER ada berita menarik untuk peminat setia Vivix, Sirap Shaklee. Uolss Boleh dapatkan Vivix Shaklee dengan harga SUPERB runtuh.
OFFER 1 HARI SAHAJA ! 💓💓👍 Hadiahkan buat ibu dan ayah yang sedang sakit kronik alangkah bahagianya 😇

Sebelum tu jom kita usha serba sedikit #KEISTIMEWAAN dan #KEBAIKAN VIVIX ini.

Apa yang best sangat?
Berbaloikah dengan harga yang ditawarkan?
.
. 🌹Memperbaiki DNA.

Setiap hari, tubuh kita mengalami kerosakan DNA (salah satunya akibat radikal bebas) yang menyebabkan proses penuaan terjadi begitu cepat. Vivix membantu melambatkan dan melindungi DNA sel tubuh kita dan melambatkan proses tersebut.Vivix sesuai diambil oleh mereka yang selesai menjalani rawatan pemulihan kanser, misalnya kimoterapi, bagi mengembalikan sel tubuhnya kepada keadaan asal. 🌹Memperbaiki Tenaga Sel.

Semakin tubuh kita terdedah kepada penuaan, semakin cepat sel tubuh kita kehilangan tenaga. Ini akan menurunkan fungsi sel. Vivix membantu menguatkan sel tubuh.
Membantu meningkatkan fungsi otak, kardiovaskular, imuniti dan sendi.
Semakin tua, semakin kita rasa sakit sana sini, ingatan pun makin pudar. Vivix membantu mengembalikan keremajaan.
.
. . 🔥#KEBAIKAN_VIVIX_SHAKLEE🔥 🍇Menggalakkan penuaan yg sihat – awet muda dan anti-penuaan
🍇Membantu mengelakan kanser – merencat sel kanser dari menjadi semakin serius
🍇Mengurangkan risiko penyakit jantung – melindungi jantung
🍇Mengurangkan kompilasi diabetes / kencing manis
🍇Meningkatkan kesihatan arthritis dan menyokong kesihatan sendi – melindungi saraf
🍇Mengurangkan insiden penyakit nyanyuk - merawat azhameir
🍇Membantu mengurangkan penyakit parkinson
🍇Membantu memulihkan penyakit strok - angin ahmar
🍇Meningkatkan kesihatan imum badan
🍇Menggalakan kesihatan keseluruhan

Free Consultation dan Order klik sini
ww.watsap.my/60136246476/NakVivixDiskaun5% 😍😍😍💋💋 #SirapAjaib #ThePowerOfVivix
#Sihat #Selamat #Terbukti

Selamat Pagi Jumaat
.
Harini sy nk share antr supplemnt #shaklee yg memang trbaik & mmpunyai mnfaat ALL IN ON iaitu vivix shaklee @ tonik ajaib .
🌸menggalakkn penuaan yg sihat-awet muda & anti penuaan
🌸mmbntu mngelakkn kanser- merencat sel kanser dr mnjd smakin serius
🌸mngurgkn risiko pnyakit jntg
🌸mngurgkn komplikasi diebetis & kncing mnis
🌸meningkatkn kesihtn arthritis & mnyokong kesihtn sendi
🌸mngurgkn insiden bg pnyakit nyanyuk
🌸mbntu dlm proses mnurunkn berat badan
🌸mningktkn sistem imun badan
🌸mngalakkn kesihtn keseluruhan
.
Hubungi sy utk pertnyaan & order😍, sy akn reply secepatnya hokey^^
.
www.wasap.my/60143721095
.
#vivixshaklee
#setkecantikanshaklee
#setdarahtinggishaklee
#setkolesterolshaklee
#settulangpatahshaklee
#setsenditulangshaklee
#tonikajaib
#mdmasiashaklee
#kingofsupplement
#thepowerofvivix
#mdmasiashaklee
#shakleeseriiskandar
#shakleetronoh
#shakleebota
#shakleetaiping
#shakleemalaysia

Apa itu Vivix Shaklee ?

Vivix™ ialah minuman campuran botani merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol. Ia juga di panggil sirap Shaklee yang berfungsi untuk melambatkan penuaan dari peringkat sellular.

Vivix ™ mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol. Polifenol pula adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi. Bahasa mudahnya, bahan kimia semulajadi yang menghalang atau melambatkan penuaan.
Untuk pengetahuan, Anggur Muscadine tadi adalah satu-satunya anggur yang mempunyai lebih satu kromosom yang sangat-sangat jarang ditemui. Kelebihan inilah yang menjadikan ia mempunyai lebih banyak faedah dan khasiat untuk kesihatan, fungsi imun yang lebih tinggi dan sifat anti oksidan yang lebih kuat dan kukuh.
wa/pm utk pertanyaan & order
www.wasap.my/60143721095

#vivixshaklee
#tonikajaib
#mdmasiashaklee
#kingofsupplement
#thepowerofvivix
#bisnesdarirumah

Salam 18 Ramadhan^^ mdm.asia nk share antr supplemnt #shaklee yg memang trbaik & mmpunyai mnfaat ALL IN ON iaitu vivix shaklee @ tonik ajaib 🌸mnggalkkn penuaan yg sihat-awet muda & anti penuaan
🌸mmbntu mngelakkn kanser- merencat sel kanser dr mnjd smakin serius
🌸mngurgkn risiko pnyakit jntg
🌸mngurgkn komplikasi diebetis & kncing mnis
🌸meningkatkn kesihtn arthritis & mnyokong kesihtn sendi
🌸mngurgkn insiden bg pnyakit nyanyuk
🌸mbntu dlm proses mnurunkn berat badan
🌸mningktkn sistem imun badan
🌸mngalakkn kesihtn keseluruhan

wa/pm sekarang utk pertnyaan & order😍

www.wasap.my/60143721095

#vivixshaklee
#tonikajaib
#mdmasiashaklee
#kingofsupplement
#thepowerofvivix

Apa itu Vivix Shaklee ?

Vivix™ ialah minuman campuran botani merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol. Ia juga di panggil sirap Shaklee yang berfungsi untuk melambatkan penuaan dari peringkat sellular.

Vivix ™ mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol. Polifenol pula adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi. Bahasa mudahnya, bahan kimia semulajadi yang menghalang atau melambatkan penuaan.
Untuk pengetahuan, Anggur Muscadine tadi adalah satu-satunya anggur yang mempunyai lebih satu kromosom yang sangat-sangat jarang ditemui. Kelebihan inilah yang menjadikan ia mempunyai lebih banyak faedah dan khasiat untuk kesihatan, fungsi imun yang lebih tinggi dan sifat anti oksidan yang lebih kuat dan kukuh.
wa/pm utk pertanyaan & order
www.wasap.my/60143721095

#vivixshaklee
#tonikajaib
#mdmasiashaklee
#kingofsupplement
#thepowerofvivix
#bisnesdarirumah

Selamat Pagi Jumaat
.
Harini sy nk share antr supplemnt #shaklee yg memang trbaik & mmpunyai mnfaat ALL IN ON iaitu vivix shaklee @ tonik ajaib .
🌸mnggalkkn penuaan yg sihat-awet muda & anti penuaan
🌸mmbntu mngelakkn kanser- merencat sel kanser dr mnjd smakin serius
🌸mngurgkn risiko pnyakit jntg
🌸mngurgkn komplikasi diebetis & kncing mnis
🌸meningkatkn kesihtn arthritis & mnyokong kesihtn sendi
🌸mngurgkn insiden bg pnyakit nyanyuk
🌸mbntu dlm proses mnurunkn berat badan
🌸mningktkn sistem imun badan
🌸mngalakkn kesihtn keseluruhan
.
Hubungi sy utk pertnyaan & order😍
Promo Merdeka Still On!!!
.
www.wasap.my/60143721095
.
#vivixshaklee
#setkecantikanshaklee
#setdarahtinggishaklee
#setkolesterolshaklee
#settulangpatahshaklee
#setsenditulangshaklee
#tonikajaib
#mdmasiashaklee
#kingofsupplement
#thepowerofvivix
#mdmasiashaklee
#shakleeseriiskandar
#shakleetronoh
#shakleebota
#shakleetaiping
#shakleemalaysia

Vivix ini mempunyai banyak kebaikan dan manfaat pada tubuh kita. Fungsi utamanya ialah:- ❄Melindungi dan membaiki sellular DNA.
❄Memberi impak positif pada pengawalan genetik ❄Menggalakkan pembentukan mitochondria (sumber tenaga dari sel)
❄Melambatkan pembentukan proton AGE ( melambatkan penuaan – awet muda)

wa/pm utk pertnyaan & order ye syg2
www.wasap.my/60143721095

#vivixshaklee
#tonikajaib
#mdmasiashaklee
#kingofsupplement
#thepowerofvivix
#bisnesdarirumah

baru minum sebotol #vivix #shaklee suda bg brita gumbira... sujud syukur padamu, kita ikhtiar^^ www.wasap.my/60143721095

#vivixshaklee
#tonikajaib
#mdmasiashaklee
#kingofsupplement
#thepowerofvivix
#bisnesdarirumah

Apa itu Vivix Shaklee ?

Vivix™ ialah minuman campuran botani merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol. Ia juga di panggil sirap Shaklee yang berfungsi untuk melambatkan penuaan dari peringkat sellular.

Vivix ™ mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol. Polifenol pula adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi. Bahasa mudahnya, bahan kimia semulajadi yang menghalang atau melambatkan penuaan.
Untuk pengetahuan, Anggur Muscadine tadi adalah satu-satunya anggur yang mempunyai lebih satu kromosom yang sangat-sangat jarang ditemui. Kelebihan inilah yang menjadikan ia mempunyai lebih banyak faedah dan khasiat untuk kesihatan, fungsi imun yang lebih tinggi dan sifat anti oksidan yang lebih kuat dan kukuh.
wa/pm utk pertanyaan & order
www.wasap.my/60143721095

#vivixshaklee
#tonikajaib
#mdmasiashaklee
#kingofsupplement
#thepowerofvivix
#bisnesdarirumah

Luka brsalin cepat sembuh... rasa sng hati ja bila dah bole gerak aktif smula dgn cpt drpd yg dijgka... Alhamdulillah

wa/pm utk pertnyaan & order hokey
www.wasap.my/60143721095

#vivixshaklee
#tonikajaib
#mdmasiashaklee
#kingofsupplement
#thepowerofvivix
#bisnesdarirumah

FEEDBACK CUSTOMER

jeragat makin kurg
kedut bawah mata hilng
muka makin cerah berseri
berat pun ikut kurg jgk

byk manfaat #vivix ni all in one.. katanyaaa...
wa/pm mdm.asia utk pertnyaan & order

www.wasap.my/60143721095

#vivixshaklee
#tonikajaib
#mdmasiashaklee
#kingofsupplement
#thepowerofvivix
#bisnesdarirumah

mdm.asia nk share antr supplemnt #shaklee yg memang trbaik & mmpunyai mnfaat ALL IN ON iaitu vivix shaklee @ tonik ajaib 🌸mnggalkkn penuaan yg sihat-awet muda & anti penuaan
🌸mmbntu mngelakkn kanser- merencat sel kanser dr mnjd smakin serius
🌸mngurgkn risiko pnyakit jntg
🌸mngurgkn komplikasi diebetis & kncing mnis
🌸meningkatkn kesihtn arthritis & mnyokong kesihtn sendi
🌸mngurgkn insiden bg pnyakit nyanyuk
🌸mbntu dlm proses mnurunkn berat badan
🌸mningktkn sistem imun badan
🌸mngalakkn kesihtn keseluruhan

wa/pm sekarang utk pertnyaan & order😍

www.wasap.my/60143721095

#vivixshaklee
#tonikajaib
#mdmasiashaklee
#kingofsupplement
#thepowerofvivix

Setiap hari badan anda berusaha melawan kerosakan sel.
Bantu perbaiki dan lindungi nya dengan Vivix..antioksidan terbaik didunia.

#aginggracefully
#vivixeffect
#thepowerofvivix
#protectyourcells

Most Popular Instagram Hashtags