[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#thepoweroftoneexcel

2986 posts

TOP POSTS

KENAPA PERLU PASIF INCOME
======================= -Kerana Badan kita bukan robot untuk dikerah dari pagi hingga ke malam, malam ke pagi, dari usia muda hingga ke tua.
Jangan menyiksa badan yg ada hak untuk menikmati waktu rehat. -Kerana malang itu tidak berbau, apa jadi jika anda tiada source income selain gaji tetap anda apabila berlaku musibah? Anda mungkin ada ahli keluarga yang ramai tapi belum tentu ahli keluarga anda yg ramai akan datang beri bantuan kewangan kepada anda. Kalau ada pun tidak mampu membantu secara keseluruhannya. -Sebagai backup income apabila anda sudah tidak bekerja lagi, kerana bila anda sudah berhenti kerja gaji anda bekerja sudah tentu akan terhenti tapi tanggungan anda tidak akan terhenti seusia anda berhenti kerja malah akan semakin bertambah. -Kenapa mesti tunggu berhenti kerja baru nak create pasif income? -Kenapa perlu tunggu usia tua baru nak cipta kejayaan sedangkan anda mampu mencipta kejayaan pada usia muda.

Jom buat bisnes santai bersama saya
Jom3x... sama2 fikirkan ☺ & berTINDAK
0175906524
www.hasil100fb.com/1075996
#ThePowerOfToneExcel
#TEZUNITED
#TE_IPOH
#PASSIVEINCOME2017

Saya tak update tentang telco lain sebab saya tak dibayar oleh mereka. Saya yang bayar untuk mereka.
Saya update tentang TONE EXCEL sebab saya dibayar
Saya update tentang TONE EXCEL sebab saya dibayar

Saya update tentang TONE EXCEL sebab saya dibayar

DAN.. Saya nak anda dibayar bersama. Saya nak anda dapat duit jugak. Bukan terpaksa memberi tetapi terpaksa menerima... Dare to CHANGE
Dare to SUCCESS

Nak BERJAYA kena berani bro!..
www.hasil100fb.com/1075996
Whatsapp sy
0175906524
Azuan Tone Excel
#ThePowerOfToneExcel
#TEZUNITED
#TE_IPOH
#PASSIVEINCOME2017

semua semkad ni saya dah guna.....aku dh campak dlm bg ular mkan..satu kelemahan semkad ni,dia x bagi saya pendapatan....bila saya beli topup.
Daripada Rugi Bertahun tahun beli credit topup x bagi Duit,Baik Tukar semkad yg memberikan pendapatan pasif......yg bagi Duit,syukur,saya dah save Duit....bila saya Juin Bisnes ini:
www.hasil100fb.com/1075996
017-5906524
Azuan Tone Excel
#ThePowerOfToneExcel
#TEZUNITED
#TE_IPOH
#PASSIVEINCOME2017

S T A T U S KREDIT DAN SIMKAD
------------------------------------------------- *Bergantung kepada kali terakhir (Tarikh / Bulan) anda topup berapa RM..* *Top up rm5* - aktif 5 hari - simkad expired hari ke-51 *Top up rm10* - aktif 11 hari - simkad expired hari ke-57 *Top up rm20* - aktif 20 hari - simkad expired hari ke-66 *Top up rm30* - aktif 30 hari - simkad expired hari ke-76 *Top up rm50* - aktif 50 hari - simkad expired hari ke-96 *Top up rm100* - aktif 150 hari - simkad expired hari ke-196 * ```baki kredit tetap akan dibawa ke bulan depan walaupun sudah expired, dgn kata lain,``` *kredit tidak pernah burn kecuali simkad e x p i r e d* 😊
Nk simkad Tone Excel
Whatapps 017-5906524
📲www.hasil100fb.com/1075996
#ThePowerOfToneExcel
#passiveincome
#TEZUNITED
#TE_IPOH
#PASSIVEINCOME2017

Cakap banyak pun tak guna.

Cari ruang tambah pendapatan dan melipat gandakan usaha. Bukan duduk berbahas siang malam dan terus mengeluh.

Saya menyeru semua terutamanya belia supaya lebih rajin tambah ilmu, bijak bergaul dan berusaha lebih. Gunakan sebaiknya tenaga muda dan kudrat tulang empat kerat yang masih kuat.. Saya mengajak anda untuk menambahkan pendapatan dengan upgrade simkad anda ke tone excel. InshaAllah dapat membantu ekonomi anda. Mungkin anda hanya pandang ini sekeping simkad biasa..tapi simkad ini menolong saya dalam banyak perkara..anda tak akan tahu kalau anda tidak bertindak.. #ThePowerOfToneExcel

SYAFIKAH TE 01132141106

Inilah sifu Mazelan Abas, sudah 7 tahun membuat bisnes Tone Excel, Income beliau sekarang setiap bulan 7 angka ( juta ).. .
Beliau seorang yang rendah diri..
.
Pergi mana² pun tetap dengan t-shirt putih beliau..
.
Gaji mengalahkan orang yang bekerja berpuluh tahun... .
Masih nk tunggu lagi? Peluang dah depan mata jom grab sekarang !!
.
Whatsapp / Call 😎
Ustaz ZuL
0129046065
.
#MMGUIA
#ToneExcel
#ThePowerOfToneExcel
#PrepaidThatPays

Jika anda berani menukar telco yang anda gunakan sekarang kepada toneexcel, sambil mengekalkan no phone anda sekarang maka percayalah,anda sedang menyediakan satu peluang keemasan untuk anda dan keluarga anda..dengan sedikit usaha secara konsisten,anda akan dibayar setiap bulan..klik website kami 👉 www.hasil100fb.com/1075996

Azuan Tone Excel Ipoh
0175906524
#ThePowerOfToneExcel
#TEZUNITED
#TE_IPOH
#passiveincome 2017

Hahahaha tak sangka boleh buat konsert kt kilang bateri □ banyak pulak kedai tuu .

Kilang bateri pon dah bertukar bertukar jadi tempat pelancongan .

Simkad awak tu bila lagi nak upgrade jadi pencetak duit □□□ Tak ciaa ciaaa tau , fakta . Hahaha

#3FASA #ThePowerOfToneExcel #ToneExcel

Alhamdulillah .

Betullah kata sifu Mazelan Abas . Bisnes Tone Excel memang membolehkan saya achieve kebebasan kewangan dan masa .

Tup tup 21hb dh masuk duit . Hahaha . Bagi yg tk pandai buat bisnes dan takut nk kluar modal besar bleh visit ig saya . Sy ajarkan percuma aje □

#ThePowerOfToneExcel #3FASA #PencenMuda

MOST RECENT

#Toneexcel ni mcm bertani☝
1. Tanam hari ni (guna simkad)✔
2. Bagi baja (perkenalkan simkad pd org lain)✔
3. Menuai hasil (dapat passive income)✔
Inilah kekuatan Tone Excel berbanding telco lain, Perniagaan bukan menjatuhkan lawan tapi berlawan tentang kelebihan.😊😊
1. Percuma topup & data☺
2. Rebet topup 3% & 7%☺
3. Pelindungan Insuran Etiqa Takaful RM50,000🙆
4. Cabutan Bertuah😎
5. Diskaun Penginapan Tune Hotel 5% - 30%💃
6. Insentif Umrah & Pelancongan serta duit poket💃
7. Pinjaman TANPA RIBA💪
8. Jana Pendapat Luar Biasa😍
9. PENDAPATAN BOLEH DIWARISI⚠
Tunggu apa lagi. rebut peluang supaya anda DIBAYAR atas kesetiaan anda. Bukan anda yang asyik MEMBAYAR!

http://www.hasil100fb.com/1075996
www.toneexcel.com
Azuan Tone Excel
0175906524
#ThePowerOfToneExcel
#TEZUNITED
#TE_IPOH
#PASSIVEINCOME2017

#autoincome2u
#toneexcel
#simkadbuatduit
#pasifincome
#misiPENCENMUDA

Bisnes Sen2 Toneexcel...
Bisnes yang 'makan' semua jenis bisnes.
Saya berharap anda nampak PELUANG yang sungguh awesome ni!
Bisnes kopi .. pakai handphone.
Bisnes baju .. pakai handphone.
Bisnes katering .. pakai handphone.
Bisnes kereta .. pakai handphone.
Bisnes supplement .. pakai handphone.
Bisnes burger .. pakai handphone.
Bisnes insurans .. pakai handphone.
Bisnes coaching .. pakai handphone.
Bisnes pasar malam .. pakai handphone (Semua bisnes lah tak larat nak senarai..) Heheh...Pasaran sangatlah LUASSSSS.
So anda nampak peluang??? Nak join ToneExcel?whatsapp saya 0175906524

www.hasil100fb.com/1075996
#ThePowerOfToneExcel
#TEZUNITED
#TE_IPOH
#PASSIVEINCOME2017

Dalam Tone Excel Anda Seperti Di Beri CEK Kosong.

Anda Yang Perlu CREATE Gaji Anda Sendiri.

Jika Anda Nak 90 Sen, Anda KERJA Cara 90Sen

Jika Anda Nak RM90.00, Anda KERJA Cara RM90.00

Jika Anda Nak RM900, Anda KERJA Cara RM900

Jika Anda Nak RM9000, Anda KERJA Cara RM9000

Semua Terpulang Kepada Anda, Atas Usaha Anda Sendiri
ANDA BUAT ANDA DAPAT

Tak Perlu MALU Kerana Ini Adalah BUSINESS Anda.

Buat Betul-Betul TONE EXCEL, Ceritakan Kepada Sesiapa Saja.

Anda Akan Rasa KEMANISANNYA Nanti

whatsapp:0175906524
📲www.hasil100fb.com/1075996

#ThePowerOfToneExcel
#TEZUNITED
#TE_IPOH
#PASSIVEINCOME2017

Bagi yang tidak kenal akan management ToneExcel .. Ni la dia barisan director .. dan staff2 ToneExcel .. Mereka semua real .. Real company .. Bukan scam .. Atau penipu seperti bisnes² lain yang tahu nak penuhkan poket mereka dan lari bila sudah hampir ketahuan menipu .. Klik sini nak tau lebih lanjut. Ada bukti Toneexcel patuh syariah👇👇👇
http://www.hasil100fb.com/1075996
www.toneexel.com

Azuan Tone Excel
0175906524

#ThePowerOfToneExcel
#toneexcelwow
#TEZUNITED
#TE_IPOH
#bisnesdarirumah
#bisnesonline
#4angka
#simkadada3kaligaji
#misibebashutang
#misibebaskewangan

Saya tak update tentang telco lain sebab saya tak dibayar oleh mereka. Saya yang bayar untuk mereka.
Saya update tentang TONE EXCEL sebab saya dibayar
Saya update tentang TONE EXCEL sebab saya dibayar

Saya update tentang TONE EXCEL sebab saya dibayar

DAN.. Saya nak anda dibayar bersama. Saya nak anda dapat duit jugak. Bukan terpaksa memberi tetapi terpaksa menerima... Dare to CHANGE
Dare to SUCCESS

Nak BERJAYA kena berani bro!..
www.hasil100fb.com/1075996
Whatsapp sy
0175906524
Azuan Tone Excel
#ThePowerOfToneExcel
#TEZUNITED
#TE_IPOH
#PASSIVEINCOME2017

Tone Excel semakin mengarut.. Contest baru Tone Group utk tahun 2017... Cabutan Bertuah tahunan ... Tempat pertama RM1,000,000 (1juta)
Tempat kedua RM100,000
Tempat ketiga RM10,000
Saguhati RM3,000... Syarat penyertaan : - Setiap kali taja 2 orang anda akan dpt 1 cabutan ...
- Total topup setahun RM300
- Kalau register melalui apps Tone Group (taja 1 akan dapat 1 cabutan)

Ini kali lah!!! siapa dapat No. 1 terus jadi jutawan on the dot!
Sim korang bagi apa 😏? Siapa yang belum tukar simkad tu cepat2 lah tukar.... #mmguia #mastermindgroupuia #bmwnetwork #toneexcel #thepoweroftoneexcel #wearethemastermind #simkadbuatduit #simkadajaib #simkadno1yangmembayaranda #realpassiveincome #jualsekaliuntungberkalikali #prepaidthatpays #financialfreedom

semua semkad ni saya dah guna.....aku dh campak dlm bg ular mkan..satu kelemahan semkad ni,dia x bagi saya pendapatan....bila saya beli topup.
Daripada Rugi Bertahun tahun beli credit topup x bagi Duit,Baik Tukar semkad yg memberikan pendapatan pasif......yg bagi Duit,syukur,saya dah save Duit....bila saya Juin Bisnes ini:
www.hasil100fb.com/1075996
017-5906524
Azuan Tone Excel
#ThePowerOfToneExcel
#TEZUNITED
#TE_IPOH
#PASSIVEINCOME2017

TAHUKAH ANDA? ===============
1. Kita pasti akan tua 1 hari nanti....walaupun tua, kita tetap perlukan pembiayaan hidup!
Maka dengan itu, kita kena sediakan " $$$ persaraan / pendaptan lain semasa kita tak bekerja lagi." Jangan hanya bergantung harap pada epf sahaja

2. Anak² kita pasti akan membesar dan memerlukan pembiayaan persekolahan.
Maka dengan itu, kita kena sediakan " pembiayaan persekolahan." Pendapatan AKTIF + PASIF.

3. Kita semua pasti akan 'pergi' 1 hari nanti. Maka, dengan itu, kita kena sediakan aset/pendapatan yang boleh diwariskan untuk keluarga kita.

Jika ada 1 program komuniti kebajikan yang boleh memberikan ketiga² persediaan tersebut untuk anda dan keluarga...sistem mampu milik. Menjana sebelum menyimpan.
Bertindak sekarang sebab hasilnya anda boleh gunakan pada masa akan datang. Bak kata pepatah, sediakan payung sebelum hujan. DEEP wehh... Ingat! 3 benda itu pasti.
SAYA SUDAH! RAKAN² SEPERJUANGAN JUGA SUDAH! ANDA YANG BACA NI DAH BERTINDAK KE BELUM?

Soft reminder untuk diri sendiri.

Ikhlas sharing nk simkad whatapps Azuan Tone Excel
017-5906524
📲www.hasil100fb.com/1075996
#ThePowerOfToneExcel
#TEZUNITED
#TE_IPOH
#PASSIVEINCOME2017

Kalau sebelum ini anda rekemen plan prepaid jimat yang anda guna tu kepada kawan-kawan anda, adakah anda dibayar?
.
Jika tidak dibayar, pasti ada sebab mengapa anda begitu excited rekemen kepada mereka.
.
Yang pastinya sebab ia jimat.
.
Tapi bukankah kalau anda rekemen Prepaid That Pays, anda boleh dapat lebih dari sekadar jimat?
.
Apabila anda rekemen Sim Kad Prabayar Tone Excel ni kepada kawan-kawan anda, anda dibayar.
.
Setiap kali mereka top up, anda dibayar.
.
Setiap pelanggan Tone Excel mempunyai peluang yang sama rata.
.
Apabila mereka rekemen kepada kawan-kawan mereka, mereka juga dibayar.
.
Apabila kawan mereka top up, mereka juga dibayar dan anda juga dibayar.
.
Begitulah seterusnya. Dibayar dan dibayar dan dibayar.
.
Yang menariknya Sim Kad Prabayar Tone Excel ni, setiap kali kita top up, kredit kita tidak berkurang satu sen pun.
.
Syarikat Tone Excel Sdn Bhd nak bagi duit kepada kita.
.
Jomlah ambil.
.
Hanya perlu tukar Sim Kad, guna seperti biasa dan rekemen kepada orang lain sahaja. Boleh guna nombor kesayangan anda yang sedang gunakan sekarang.
.
Jadikan nombor kesayangan anda sebagai aset dan biar ia bagi duit kepada anda.

Whatsapp/pm
Azuan Tone Excel
0175906524

www.hasil100fb.com/1075996
#ThePowerOfToneExcel
#TEZUNITED
#TE_IPOH
#passiveincome 2017

BETULKAN MINDSET ANDA <✨✨✨✨>
Abam tak suruh TUKAR Handphone
Abam tak suruh TUKAR Kereta
Abam tak suruh TUKAR Rumah
Abam tak suruh TUKAR Kerja
Abam hanya suruh TUKAR Simkad sahaja. Bila Dah TUKAR Simkad, Anda kongsikan Manfaat yang ada Dalam Simkad Ni.

Barulah Anda MAMPU.....
TUKAR Handphone
TUKAR Kereta
TUKAR Rumah
TUKAR Kerja

Kerana Sekeping Simkad Tone Excel Mampu TUKAR Apa Yang anda MAHU. Permulaan, Hanya TUKAR Simkad.. Abam Akan Guide korang secara PERCUMA... Modal keluar sekali , UNTUNG BERKALI².. "BUAT DUIT DGN HANDPHONE"

Ikhlas Membantu

Whatsapp 0175906524
Azuan Tone Excel
📲www.hasil100fb.com/1075996
#ThePowerOfToneExcel
#TEZUNITED
#TE_IPOH
#PASSIVEINCOME2017

KENAPA PERLU PASIF INCOME
======================= -Kerana Badan kita bukan robot untuk dikerah dari pagi hingga ke malam, malam ke pagi, dari usia muda hingga ke tua.
Jangan menyiksa badan yg ada hak untuk menikmati waktu rehat. -Kerana malang itu tidak berbau, apa jadi jika anda tiada source income selain gaji tetap anda apabila berlaku musibah? Anda mungkin ada ahli keluarga yang ramai tapi belum tentu ahli keluarga anda yg ramai akan datang beri bantuan kewangan kepada anda. Kalau ada pun tidak mampu membantu secara keseluruhannya. -Sebagai backup income apabila anda sudah tidak bekerja lagi, kerana bila anda sudah berhenti kerja gaji anda bekerja sudah tentu akan terhenti tapi tanggungan anda tidak akan terhenti seusia anda berhenti kerja malah akan semakin bertambah. -Kenapa mesti tunggu berhenti kerja baru nak create pasif income? -Kenapa perlu tunggu usia tua baru nak cipta kejayaan sedangkan anda mampu mencipta kejayaan pada usia muda.

Jom buat bisnes santai bersama saya
Jom3x... sama2 fikirkan ☺ & berTINDAK
0175906524
www.hasil100fb.com/1075996
#ThePowerOfToneExcel
#TEZUNITED
#TE_IPOH
#PASSIVEINCOME2017

Antara FAKTOR kenapa ANDA MESTI buat bisnes Tone Excel ini :

1. Lepas tamat belajar, BELUM TENTU anda ada KERJA.
2. Bila ANDA dah BEKERJA, kalau tiba-tiba DIBERHENTIKAN.. SIAPA nak bagi DUIT kepada ANDA?
3. Kalau ANDA SAKIT dan TIDAK BOLEH bekerja, SIAPA nak BAYAR GAJI anda?
4. ANDA fikir balik, BEKERJA itu tidak MENJAMINKAN yang anda "SELAMAT". KENAPA TONE EXCEL?

1. Apabila buat bisnes dengan Tone Excel, ANDA TETAP DIBAYAR.
2. Sebab semua orang pakai handphone walau dalam BISNES apa sekali pun.
3. Sebab TOPUP itu adalah perkara yang 'WAJIB' untuk setiap pengguna handphone.
4. Walau anda SAKIT dan TERLANTAR di hospital, TONE EXCEL TETAP BAYAR GAJI kepada anda.
5. Selagi anda jadi pengguna Tone Excel, anda TETAP DIBAYAR.

NASIHAT SAYA :

1. GUNALAH simkad TONE EXCEL.
2. TUKARKAN keluarga anda untuk gunakan simkad TONE EXCEL.
3. TUKARKAN kenalan anda untuk gunakan simkad TONE EXCEL.
4. Buatlah bisnes ini walaupun anda tak suka.. BUATLAH bersungguh-sungguh, percayalah cakap saya kerana anda pasti BERJAYA.. Saya dah DAPAT dan sedang MENIKMATINYA sekarang dan sampai bila-bila.. Syukur alhamdulillah... Kalau anda tak pandai, saya ajar.
Kalau anda tak tahu, saya bagitahu.
Kalau anda tak reti, saya guide.

Gunakanlah PELUANG yang BEST ini untuk MENGHASILKAN PENDAPATAN PASIF seumur hidup anda hanya melalui penggunaan handphone sahaja, sesuatu yang menjadi KEPERLUAN kita sepanjang masa.. TUKAR, GUNA dan KONGSI dengan orang lain dan anda boleh dapat DUIT yang sangat banyak setiap bulan tanpa henti. “Pengguna Bijak Guna Simkad Tone Excel"

Ikhlas membantu
Azuan Tone Excel
+60175906524
📲www.hasil100fb.com/1075996

#ThePowerOfToneExcel
#TEZUNITED
#TE_IPOH
#passiveincome 2017

Jangan cakap Tone Excel tak bagi duit walaupun tuan puan tak “ CARI ORANG “ .
Sendiri topup pun dapat Duit juga tuan² :)
.
Ia dipanggil CASH BACK, dapat 7.5% dari sendiri topup.
.
Contohnya, tuan² topup:
.
RM30 dpt balik RM2.25
RM50 dpt balik RM3.75
RM60 dpt balik RM4.50
RM80 dpt balik RM6.00
RM100 dpt balik RM7.50
Dan seterusnya akan dapat balik...
.
Sikit ke..???
.
Persoalannya,
Sudah berapa lama tuan² guna simcard “telco kesayangan” tuan puan tu..???
Pernah bagi duit 2 kupang..???
Gula2 hacks 2 biji pun tuan² tak dapat der Insofflah...😏
Whatapps Azuan Tone Excel
0175906524
📲www.hasil100fb.com/1075996
#ThePowerOfToneExcel
#TEZUNITED
#TE_IPOH
#PassiveIncome2017

Kejayaan bermula dari satu titik permulaan iaitu tindakan. Set kan satu matlamat yg pasti.

Upgrade simkad sekali, makan bergenerasi.

Pengguna HP masakini harus peka dgn PELUANG dan rezeki yg tersedia ada dan yg telah ditawarkan. Ini adalah hak dan kesedaran anda sebagai pengguna yg bijaksana. Kenapa harus membayar sedangkan sudah ada yg memberi PERCUMA?

Daripada meragui lebih baik bertanya.
Ask me HOW, ask me NOW and you'll get WooowW!!!
Ikhlas membantu secara PERCUMA :
Azuan Tone Excel 017-5906524
www.hasil100fb.com/1075996
nakHPbuatduit
#ThePowerOfToneExcel
#TEZUNITED
#TE_IPOH
#passiveincome 2017

Ramai yang salah faham..
setiap kali pengguna topup katakan RM30, kami dapat komisyen RM3.90.. RM3.90 itu bukan diambil dari jumlah anda topup, kredit anda tetap RM30, 1sen pun tidak masuk akaun kami. Komisyen itu, syarikat yang bayar kepada kami.
Adakah anda jelas?
So part mana yang dicakap kami ambik duit diorang?
Company Telco lain senyap senyap kikis kredit ramai yg tidak perasan ,lebih2 lagi langsung xda pulangan, tp ramai masih setia .. 😂
Yg berminat mau tahu lebih lanjut..
klik sini www.hasil100fb.com/1075996
Atau whatsapp saya
Azuan Tone Excel
+60175906524
#ThePowerOfToneExcel
#TEZUNITED#TE_IPOH
#PASSIVEINCOME2017

Most Popular Instagram Hashtags