[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#thejunnipinkishsoap

297 posts

TOP POSTS

Goodnight dearies. 😘
Jangan lupa cuci muka dengan #thejunnipinkishsoap and apply cream yang wangii tuu #thejunnipinkishcream. 😍😍😍 Esok kita sambung postage ya,
Promotion FREEPOST sampai 11/11 je tauu😉

Beli dan Menang!
Kita akan bagi FREE BASIC SET dan FREE LOTION kepada 2orang customer yang bertuah pada 13/11/2016.. Whatsapp +6013-4512254 (Amna) for more information and orders.
#AgentDanDropshipDiperlukan

LIST PRICE INCLUDES POSTAGE 💗
Basic RM45 +RM5postage
Normal RM60
Normal+Normal RM120 freeSoap
Basic+Basic RM90
Basic+Lotion RM80
Basic+Soap RM60
Normal+Basic RM100
Normal+Lotion RM95
Normal+Soap RM75
Lotion + Soap RM50
3 Soap RM50

JOM ORDER SEKARANG! JANGAN KETINGGALAN SALE KAMI 😘
COD FREE GIFT 💗

Sebelum tidur jangan lupa cuci muka dengan #TheJunniPinkishSoap + pkai pinkish 2 in 1 cream okay. Barulah bangun pagi esok kulit terasa lembab dan segar je.. ♥ . Selamat malam ♥ .
#TheJunniPinkishWhite

"Eleehhhh murahnya produk The Junni niee , mesti tak bagus"..
-
Jangan cepat pandang serong naaa.. Yang mahal tak semestinya bagus , yang murah tak semestinya tak bagus.. Ladyboss kami baik hati nau nau tau nak kasi harga mampu milik dekat korang semua untuk sama-sama jadi cantik.. Moga-moga boss dimurahkan rezeki.. Yang dok kata murah tuu , cuba dulu baru tahu.. Cenggini 👌👍🏿 result The Junni.. Sebab The Junni Skincare takde MERKURI okayy.. Marilah cantikkan kulit dengan cara yang betul 😙
-
Berminat nk order , boleh direct wasap 0194790179.. Boleh juga COD area taiping/simpang/kamunting 😘
-
#thejunni
#thejunnipinkishsoap
#thejunnitaiping
#tjcodtaiping
#teamamnataiping

Girls!!! Siapa2 yg belum tahu apa fungsi dan rahsia mayla skincare ni boleh dm tau ..cpat2 sebelum harga naik, boleh booking dulu utk disimpan ye.. last tarikh booking 31/07/2017.. #thejunninormalset #thejunnimaylaadvance #thejunnilotion #thejunniori #thejunnipinkishsoap

Bismillah , the junni pinkish soap awakk² tu taknakk kee kulit cantikk peloles macam sayaa ni 😆 nak rayaa dahh awaaa ! Mai la oder the junni dengann kami 😘 tak rugi pun beli , kulit tak mengelupas pun bila pakai the junni ni , kulit lembuttt jaa bila lepas pakai , tak percaya ? Cuba laa duluuu hehee 😘
#thejunnipinkishsoap
#thejunnilovers
#thejunnimayla
#thejunnifeedback
#cantiksebelumrayani

Okay sebelum tidur sis nak share tips tukar skincare dengan selamat dengan uols 🤗
.
Kulit muka ialah part yg paling manja sekali okay. Tk boleh tukar skincare sesuka hati sahaja ya!! Haa sebelum bertukar ke skincare #thejunni , apply ni dulu ye! Ataupun rehatkan kulit muka selama 1-2 minggu 💕
.

Ok selamat malam semua😘 Jangan lupa cuci muka dengan #thejunnipinkishsoap ! .
#thejunnilovers #TheJunniPinkishWhite

.
"Best sangat guna #TheJunniPinkishWhiteNormalSet ni. Wangi! Rasa macam nak makan je!" ☺
Ha, mestilah! #PinkishWhite ni bau wangi sangat tau! Bau stawberry gituuu sebab kita letak estrak strawberry dalam ni 😘

Ada 3 item. #PinkishSoap , #Pinkish2in1Cream ( #PinkishCream ) dan #DayPinkishCream ( #DayCream ). Semua item ni wangi tau 😍

Wangi bukan sekadar wangi. Pinkish juga 😉 Kulit muka pun moist je! .
.

To Order:-
📲 Whatsapp: #01129218202 .
.

#TheJunni
#AgentTheJunni
#TheJunniTrustedSeller
#TeamRetisKaya
#TheJunniTestimoni
#TheJunniFeedback
#TheJunniPinkishWhite
#TheJunniPinkishSoap
#TheJunniPinkish2In1Cream
#TheJunniPinkishCream
#TheJunniDayPinkishCream
#TheJunniDayCream
#SkincareTravelFriendly
#TravelFriendlySkincare
#tjcodsmakhairiah
#tjcodtelukmenara
#tjcodmanir
#tjcodterengganu
#tjcodkualaterengganu

Okay !! For those yang baru nak cuba and bajet tak mencukupo boleh cuba LOOSE ITEM SOAP. Ini adalah Acne soap and Pinkish soap. Hanya Rm15 sahaja. Kalau sabin habis, boleh repeat untuk beli loose item 😍 Ohh, loose item untuk Pinkish Cream & Day cream pon available 😘
To order:-
📲 WhatsApp 016 645 8614
🚘 #tjcod (Nama dan Lokasi)
TJCOD: Kajang, Bangi, Semenyih, Putra dan Cyberjaya
#cerahdalamseminggu #tanpapengelupasankulit #mukaflawless #thejunnimayla #thejunni #thejunnipinkishsoap #thejunnipinkishwhite #thejunniskincare

●●●SWAP REVIEW BY SITISISTERS●●●
.
.
HAI 🙆🏻 ASSALAMUALAIKUM! THEJUNNI SEKARANG NI SEMAKIN POPULER SGT! TAK KIRA LAH HAKAK, ADIK, MAKCIK EVEN ABANG² PUN DTG PM @elyroseli_ AKA DROPSHIP KITORANG YG TIPTOP TAU 💕
KULIT KUSAM? PUTIH PUCAT? JANGAN RISAU! PM JE @elyroseli_ UNTUK DPTKAN THEJUNNI SEKARANG! 🌸🌸🌸 FOR MORE DETAILS GUYS BOLEH FOLLOW
@elyroseli_
@elyroseli_
@elyroseli_
COME AND GRAB YOURS NOW 🌸

#THEJUNNIPINKISHWHITE #THEJUNNIPINKISHSOAP #THEJUNNIPINKISHCREAM #THEJUNNIMURAH #SAYAJUALTHEJUNNI

MOST RECENT

.
"Best sangat guna #TheJunniPinkishWhiteNormalSet ni. Wangi! Rasa macam nak makan je!" ☺
Ha, mestilah! #PinkishWhite ni bau wangi sangat tau! Bau stawberry gituuu sebab kita letak estrak strawberry dalam ni 😘

Ada 3 item. #PinkishSoap , #Pinkish2in1Cream ( #PinkishCream ) dan #DayPinkishCream ( #DayCream ). Semua item ni wangi tau 😍

Wangi bukan sekadar wangi. Pinkish juga 😉 Kulit muka pun moist je! .
.

To Order:-
📲 Whatsapp: #01129218202 .
.

#TheJunni
#AgentTheJunni
#TheJunniTrustedSeller
#TeamRetisKaya
#TheJunniTestimoni
#TheJunniFeedback
#TheJunniPinkishWhite
#TheJunniPinkishSoap
#TheJunniPinkish2In1Cream
#TheJunniPinkishCream
#TheJunniDayPinkishCream
#TheJunniDayCream
#SkincareTravelFriendly
#TravelFriendlySkincare
#tjcodsmakhairiah
#tjcodtelukmenara
#tjcodmanir
#tjcodterengganu
#tjcodkualaterengganu

Bila muka kita badan kita kusam teruk dengan jerawat lagi. Automatik kita akan dapat perasaan malu nak keluar rumah. Nak jumpa orang pun takut. Dengan The Junni Skincare, semuanya mustahil lagi😍 confident level terus melonjak 100%! Muka flawless, orang pun siap tanya lagi pakai apa sampai kulit cantik. Hehe!
To order :
📲 Whatsapp : 0173091637
#thejunni #thejunnimayla #thejunnipinkishsoap #thejunnipinkish #lotionthejunni #flawlesskin

Bila balik kerja/ kuliah. kadang kadang kita akan jadi terlalu letih sampai malas nak buat apa apa pun. Tapi HARUS cuci makeup terlebih dahulu, cuci muka guna sabun Pinkish & apply cream TJPW before kulit jadi teruk okay? Jangan malas malas tau. Sangat tak elok untuk kulit kita 😘 - .
.
.
Kita nak kulit yang cantik kena utamakan kulit yang sihat dulu ya. kulit yang sihat adalah kulit muka yang bebas dari sebarang bahan kimia yang merbahaya✌
.
.
.

To Order:-
📲 Whatsapp: 011-10839181

#thejunniskincare
#thejunnipinkishwhite
#maylaskincare
#maylaadvance
#thejunnidaycream
#thejunnipinkishsoap
#thejunnipinkishcream
#mayladaycream
#maylagelsoap
#maylanightcream
#thejunnilovers
#thejunni
#thejunnitestimoni

Hi Gais! Happy Saturday uolls❤
🌹
Pentingnya pelembap wajah. Uolls jangan amik sambil lewa tau! Ni tips untuk kecantikan juga❤
🌹
To order :-
📲Whatsapp :- 0173091637

#thejunnipinkishwhitecream #thejunnipinkishsoap #thejunnimayla #thejunnilovers #junni #thejunnilotion #thejunnihq

Bila tengok cermin je sedih, tension, rasa nak marah. Kenapa? Sebab jerawat bersepah sepah atas muka? parut jerawat masih tak hilang dari radar? Muka berminyak sampai dari jauh org dah boleh nampak? 😱
.
.
Haa buat apa la nak pening pening. The junni boleh bantu youalls. Lepas ni confirm putih pinkish flawless 😍 dalam masa 1 minggu dah nampak kesan. Saya dah cuba, awak bila lagi?
whatsapp segera 😀😀☝ 013447500

#normalset #mayla #maylaadvance #sayapakaisayajual #cerahtanpacela #nyahjerawat #nyahparut #skincare #nokimia #selamat #beauty #nakcerah #nakcantik #yangadakegembiraan #putihmulus #gebugebas #cerah5xganda #kesantiptop #thejunnipinkishwhite #thejunnipinkishsoap #thejunni #cream #daycream #nightcream #rawat #noinjection

Muka naik jerawat je mesti kita automatik takda mood. Stress sepanjang hari, pergi mana mana je mesti nak marah orang. Betul tak? Tapi! Sebenarnya, yang stress ni lah penyebab muka awak baik jerawat tau! Jadi, bila muka naik jerawat, senyum je. Be happy! Jangan stress stress okay? 😉😉 😉😉 To order :-
📲 WhatsApp : 011-10839181

#thejunniskincare
#thejunnilovers
#thejunnimayla
#thejunnihq
#thejunnipinkishsoap

Assalamualaikum!! Stock dh sampai, boleh dm atau ws 0103220955 utk pertanyaan atau pembelian💕💕💕 cepat2 sblm habis stock...taknak la tngok korang nangis tepi bucu katil sbb tak dapat beli tj ni... mayla advance dah bertuan ye.. #thejunnilotion #thejunnipinkishsoap #thejunnimaylaadvance #thejunninormalset #thejunniori #lotionputih #lotionmustajabputih #skincareori #skincareorganik #hotitem

Assalamualaikum, hari ni last day produk tj gunakan harga lama... esok 1/8/2017 dah naik harga😱... so utk dpat kn harga lama boleh oder sekarang tau..utk disimpan #thejunniori #thejunninormalset #thejunnimaylaadvance #thejunnipinkishsoap #thejunnilotion

Hye semua!!! Ni nk kongsi sedikit tips kecantikan yg boleh diamalkn ye.. semoga berjaya!! #thejunni #thejunnilotion #thejunnipinkishsoap #thejunnimaylaadvance #thejunninormalset #thejunniori #thejunihq#

Girls!!! Siapa2 yg belum tahu apa fungsi dan rahsia mayla skincare ni boleh dm tau ..cpat2 sebelum harga naik, boleh booking dulu utk disimpan ye.. last tarikh booking 31/07/2017.. #thejunninormalset #thejunnimaylaadvance #thejunnilotion #thejunniori #thejunnipinkishsoap

Kadang2 bila stop pakai skincare muka naik jerawat , muka kusam balik kan?? Tapi , the junni tiada kesan sampingan tau!! Sebab the junni ni 💯 organic.bebas mercury.
Tak percaya try la dulu gais💋💋
Ws 0103220955
🚗 cod area kuantan dan kemaman..😘 #thejunni #thejunnimayla #thejunniskincare #thejunnipinkishsoap #thejunnilotion #thejunninormalset

.
📢 📢 📢 LOOSE ITEM 📣 📣 📣 .
❣ Pinkish Soap ❣
.
Antara Kelebihan Pinkish Soap ▶
🔅 Melembabkan Kulit wajah
🔅 Menghilangkan Jerawat
🔅 Mencerahkan dan Memutihkan
🔅 Mengurangkan Parut
🔅 Sangat Lembut (Creamy)
.
.
Packaging yg comel ni adalah Loose Item, kalau cream set anda masih ada tapi pinkish soap dah habis.
Jangan risau, pinkish soap antara item yang bole di dapati secara berasingan. Antara produk yang terlajak bagus dan laku keras si abad ini !
.
.
💕 Pinkish Soap RM15 💕
.
.

Cara Order :
🔹 Click Link di Bio (whatsapp)
🔹 DM / PM

#TheJunniPinkishWhite
#Thejunnipinkishsoap
#AgentTJAraDamansara
#jomcantikbersamathejunni
#ruangrezekiQ
#ruangrezekihanania
#bazaarpaknil

Bismillah , the junni pinkish soap awakk² tu taknakk kee kulit cantikk peloles macam sayaa ni 😆 nak rayaa dahh awaaa ! Mai la oder the junni dengann kami 😘 tak rugi pun beli , kulit tak mengelupas pun bila pakai the junni ni , kulit lembuttt jaa bila lepas pakai , tak percaya ? Cuba laa duluuu hehee 😘
#thejunnipinkishsoap
#thejunnilovers
#thejunnimayla
#thejunnifeedback
#cantiksebelumrayani

Alhamdulillah , rezeki Allah bagi bulan ramadhan ni 😌 terima kasih sudi menggunakan produk kami , haa yg lain tu taknak ke kulit peloles jugakk , nakk raya dahh ni 😘 maii wasap dha .
#feedbackthejunni
#thejunnipinkishsoap
#normalsetthejunni
#thejunnimayla
#thejunnilovers
#thejunnihq
#cantiksebelumraya
#kulitflawless
#gebugebas
#gunalahthejunni

Siapa nak join postage hari ni , meh pm laju2 , promosi masih berjalan yee 😘
#nakputihgebu
#gunalahthejunni
#thejunnifeedback
#thejunnimayla
#thejunnipinkishsoap
#thejunnihq

PROMO FREE POST akan berakhir tepat 12:00 am malam ni tau. Soooo sempat lagi mana yg nak grab tu🤗

Lagi² mayla advance!!!!! Yang rasa bajet cukup² untuk skincare tu haaa masa ni laa nak pulunn hehehe.
Dah ramai yg grab dengan sis time promotion ni !!! Cepat jadikan diri anda salah satu😙
📲014-2949227
#thejunni #thejunniskincare #glowingskin #tjcod #tjcodkamunting #tjcodperak #tjcodtaiping #flawless #cantik #cantiksebelumraya #berminyakmuka #jerawat #jeragat #thejunnilovers #thejunni #thejunnimayla #thejunnipinkishsoap #thejunnipinkishwhite #kulisehat #kulitkusam #wudhufriendly #skincaremesrawudhu #skincareroutine #skincaremurah #skincare #kkm #kkmnotified #kelulusankkm💯

Ok malam ni sis nak share feedback dari kawan sis sendiri. Alah baca la sikit panjang pun menarik tau!

Diorang baru pakai lebih kurang sebulan. Diorang pakai #thejunnipinkishsoap je tau sebab baru nak try. Tapi dah pakai jatuh cinta pulak😍😍😍 Ok firstly dalam satu minggu pertama pakai tu, diorang cakap takda perubahan.....pastu naik jerawat kecik². Lepas lama sikit terus je cakap jerawat makin hilang & nak repeat normal set ! Itu adalah salah satu proses pemulihan kulit dari skincare lama yg mungkin tak sesuai dgn kulit.

Ni istimewa nya produk #thejunni tau. The junni memulihkan kulit dari skincare lama. Lansung tak beri kesan sampingan sebab 100% organik.

Apa benefit pinkish soap sebenarnya??? Haa slide ke kiri .
Macam mana rupa pinkish soap??? Haa slide ke kiri lagi😝

Skrg tgh PROMO FREE POSTAGE tau! Boleh ajak kawan² join beli sekali dpt free postage!

Siapa nak kulit cantik berseri dan bebas dari masalah kulit 🙋 Mai sini sis guide menggunakan thejunni Mayla Skincare dengan rm70 , manakala #thejunni Mayla Advance rm100 sahaja ! Kita buat sampai JADI 💪🏻 siapa betul² berhajat mai sini whatsapp sis cepat² kita run smpai kulit peloles raya ni 😘 .

Sekarang tengah promo FREE POSTAGE tau 🎉 .

To order ;
📲 whatsapp 0142949227
🚗 COD Kamunting/Taiping
#tjcodkamunting #tjcodtaiping #skincaremesrawudhu #dropshipneeded#thejunni #thejunniskincare #glowingskin #tjcod #tjcodkamunting #tjcodperak #tjcodtaiping #flawless #cantik #cantiksebelumraya #berminyakmuka #jerawat #jeragat #thejunnilovers #thejunni #thejunnimayla #thejunnipinkishsoap #thejunnipinkishwhite #kulisehat #kulitkusam #wudhufriendly #skincaremesrawudhu #skincareroutine #skincaremurah #skincare #kkm #kkmnotified #kelulusankkm💯

PROMOTION FREE POSTAGE 👻 (for selected items) .

TheJunni Skincare dijamin 100% selamat untuk digunakan dan mendapat lulusan KKM , beribu orang telah berjaya cantik dengan TheJunni tau uolls 😘 Tiada kesan sampingan pun bila stop 😱.sebab terdiri daripada bahan² organik sahaja .

Jom ikhtiar baiki wajah sebelum syawal 💪
Sekarang tengah promo FREE POSTAGE tau 🎉 .

To order 📲 whatsapp 014 2949227
🚗 COD Kamunting/Taiping
#tjcodkamunting #tjcodtaiping #skincaremesrawudhu #dropshipneeded#thejunni #thejunniskincare #glowingskin #tjcod #tjcodkamunting #tjcodperak #tjcodtaiping #flawless #cantik #cantiksebelumraya #berminyakmuka #jerawat #jeragat #thejunnilovers #thejunni #thejunnimayla #thejunnipinkishsoap #thejunnipinkishwhite #kulisehat #kulitkusam #wudhufriendly #skincaremesrawudhu #skincareroutine #skincaremurah #skincare #kkm #kkmnotified #kelulusankkm💯

Most Popular Instagram Hashtags