#thejunnipinkishsoap

298 posts

TOP POSTS

Girls!!! Siapa2 yg belum tahu apa fungsi dan rahsia mayla skincare ni boleh dm tau ..cpat2 sebelum harga naik, boleh booking dulu utk disimpan ye.. last tarikh booking 31/07/2017.. #thejunninormalset #thejunnimaylaadvance #thejunnilotion #thejunniori #thejunnipinkishsoap

Sebelum tidur jangan lupa cuci muka dengan #TheJunniPinkishSoap + pkai pinkish 2 in 1 cream okay. Barulah bangun pagi esok kulit terasa lembab dan segar je.. ♥ . Selamat malam ♥ .
#TheJunniPinkishWhite

Goodnight dearies. 😘
Jangan lupa cuci muka dengan #thejunnipinkishsoap and apply cream yang wangii tuu #thejunnipinkishcream. 😍😍😍 Esok kita sambung postage ya,
Promotion FREEPOST sampai 11/11 je tauu😉

Beli dan Menang!
Kita akan bagi FREE BASIC SET dan FREE LOTION kepada 2orang customer yang bertuah pada 13/11/2016.. Whatsapp +6013-4512254 (Amna) for more information and orders.
#AgentDanDropshipDiperlukan

LIST PRICE INCLUDES POSTAGE 💗
Basic RM45 +RM5postage
Normal RM60
Normal+Normal RM120 freeSoap
Basic+Basic RM90
Basic+Lotion RM80
Basic+Soap RM60
Normal+Basic RM100
Normal+Lotion RM95
Normal+Soap RM75
Lotion + Soap RM50
3 Soap RM50

JOM ORDER SEKARANG! JANGAN KETINGGALAN SALE KAMI 😘
COD FREE GIFT 💗

Bismillah , the junni pinkish soap awakk² tu taknakk kee kulit cantikk peloles macam sayaa ni 😆 nak rayaa dahh awaaa ! Mai la oder the junni dengann kami 😘 tak rugi pun beli , kulit tak mengelupas pun bila pakai the junni ni , kulit lembuttt jaa bila lepas pakai , tak percaya ? Cuba laa duluuu hehee 😘
#thejunnipinkishsoap
#thejunnilovers
#thejunnimayla
#thejunnifeedback
#cantiksebelumrayani

"Eleehhhh murahnya produk The Junni niee , mesti tak bagus"..
-
Jangan cepat pandang serong naaa.. Yang mahal tak semestinya bagus , yang murah tak semestinya tak bagus.. Ladyboss kami baik hati nau nau tau nak kasi harga mampu milik dekat korang semua untuk sama-sama jadi cantik.. Moga-moga boss dimurahkan rezeki.. Yang dok kata murah tuu , cuba dulu baru tahu.. Cenggini 👌👍🏿 result The Junni.. Sebab The Junni Skincare takde MERKURI okayy.. Marilah cantikkan kulit dengan cara yang betul 😙
-
Berminat nk order , boleh direct wasap 0194790179.. Boleh juga COD area taiping/simpang/kamunting 😘
-
#thejunni
#thejunnipinkishsoap
#thejunnitaiping
#tjcodtaiping
#teamamnataiping

.
#GelSoapMayla mempunyai kandungan #VitaminC , iaitu untuk membantu mencerahkan kulit, menyamaratakan kulit muka kita dan membersihkan kotoran daripada kulit.

Disebabkan kandungan #MaylaGelSoap ada
#VitaminC , jadi anda tak perlu risau jika #GelSoap BERUBAH WARNA menjadi KEKUNINGAN kerana itu salah satu tindak balas #VitaminC untuk sebati dengan bahan kandungan yang lain di dalam #GelSoapMayla. .

MAYLA SKINCARE RM70
Day cream 5g
Night cream 5g
Gel soap 30ml .

MAYLA ADVANCE RM100
Day cream 10g
Night cream 10g
Gel soap 60ml .
. .
.

Whatsapp #01129218202 untuk order ataupun just klik link di bio kalau malas nak save nombor ;D
.

HARGA PRODUK THE JUNNI

Normal Set : RM60
Basic Set : RM45
Acne Set : RM45
Mayla Skincare : RM70
Mayla Advance : RM100
Pinkish Cream : RM30
Day Cream : RM20
Pinkish Soap : RM15
Acne Soap : RM15
Whitening Lotion : RM35

Postage Add : RM8SM/RM10SS .
.
.

100 % Tanpa bahan merkuri & hydroquinone. Sesuai untuk kegunaan lelaki dan perempuan seawal umur 12 tahun dan keatas. .
.
.

#BeautyHaura
#TheJunni
#TheJunniSkincare
#TheJunniPinkishWhite
#TheJunnibyBeautyHaura
#TheJunniAgent
#TheJunniTrustedSeller
#TheJunniTEAM
#TEAMTheJunni
#tjcodterengganu
#tjcodkualaterengganu
#tjcodkerteh
#tjcodpaka
#tjcodkemaman .
.

#TheJunniWhiteningLotion
#TheJunniNormalSet
#TheJunniBasicSet
#TheJunniAcneSet
#TheJunniPinkishSoap
#TheJunniDayCream
#TheJunniAcneSoap
#TheJunniPinkishCream
#TheJunniMayla

🌸All sets available

Ada :-
🍄Mayla skincare rm70
🍄Mayla advance rm100
🍄Normal set rm60
🍄Lotion rm35
🍄Mayla night cream rm35
🍄Pinkish soap rm15 🍓The Junni, cantik tanpa kimia 😉 🌹Pm 0194178271 atau klik link dibio

#thejunnihqagent
#thejunninormalset
#thejunnimaylaadvance
#thejunnimaylaskincare
#thejunnilotion
#thejunnipinkishsoap
#thejunnimaylanightcream
#thejunnicodbaling

Okay !! For those yang baru nak cuba and bajet tak mencukupo boleh cuba LOOSE ITEM SOAP. Ini adalah Acne soap and Pinkish soap. Hanya Rm15 sahaja. Kalau sabin habis, boleh repeat untuk beli loose item 😍 Ohh, loose item untuk Pinkish Cream & Day cream pon available 😘
To order:-
📲 WhatsApp 016 645 8614
🚘 #tjcod (Nama dan Lokasi)
TJCOD: Kajang, Bangi, Semenyih, Putra dan Cyberjaya
#cerahdalamseminggu #tanpapengelupasankulit #mukaflawless #thejunnimayla #thejunni #thejunnipinkishsoap #thejunnipinkishwhite #thejunniskincare

NORMAL SET PINKISH WHITE berasaskan Buah strawberry yang menjadikan kulit putih pinkish.
Tekstur Jenis creamy & sangat melembabkan kulit. Terutama bagi mereka yang masalah kulit kering, mengelupas & nipis.
Juga sesuai untuk kulit yang sensitif, jerawat , jeragat / kulit breakout.
Pinkish cream boleh dijadikan sebagai Acne Killer untuk jerawat hormon / period -
-
Bagi uolss yang belum dapatkan lagi skincare The Junni, boleh contact Kek Cah k... Jangan risau, kita ada jual lost item bagi yang tak nak beli one set or nak try dulu ke,sebab penah alami. So, Kek Cah cadangkan korang try sabun pinkish ni dulu, RM15 je uols.. Puas hati sangat. 📣 please take action before it's too late! 😘 -
-

To Order:-
📲 Whatsapp: 0174406431
📌 Website: www.thejunni.com
🚗 COD AREA : Tg.Malim, Slim river, Proton City, Kuala Selangor, Tanjung Karang 📬 POSTAGE
#TheJunniPinkishWhite
#TheJunnipinkishsoap
#TheJunniMAYLA
#thejunnilover
#sisjualsispkai

MOST RECENT

Assalamualaikum!! Stock dh sampai, boleh dm atau ws 0103220955 utk pertanyaan atau pembelian💕💕💕 cepat2 sblm habis stock...taknak la tngok korang nangis tepi bucu katil sbb tak dapat beli tj ni... mayla advance dah bertuan ye.. #thejunnilotion #thejunnipinkishsoap #thejunnimaylaadvance #thejunninormalset #thejunniori #lotionputih #lotionmustajabputih #skincareori #skincareorganik #hotitem

Assalamualaikum, hari ni last day produk tj gunakan harga lama... esok 1/8/2017 dah naik harga😱... so utk dpat kn harga lama boleh oder sekarang tau..utk disimpan #thejunniori #thejunninormalset #thejunnimaylaadvance #thejunnipinkishsoap #thejunnilotion

Hye semua!!! Ni nk kongsi sedikit tips kecantikan yg boleh diamalkn ye.. semoga berjaya!! #thejunni #thejunnilotion #thejunnipinkishsoap #thejunnimaylaadvance #thejunninormalset #thejunniori #thejunihq#

Girls!!! Siapa2 yg belum tahu apa fungsi dan rahsia mayla skincare ni boleh dm tau ..cpat2 sebelum harga naik, boleh booking dulu utk disimpan ye.. last tarikh booking 31/07/2017.. #thejunninormalset #thejunnimaylaadvance #thejunnilotion #thejunniori #thejunnipinkishsoap

Kadang2 bila stop pakai skincare muka naik jerawat , muka kusam balik kan?? Tapi , the junni tiada kesan sampingan tau!! Sebab the junni ni 💯 organic.bebas mercury.
Tak percaya try la dulu gais💋💋
Ws 0103220955
🚗 cod area kuantan dan kemaman..😘 #thejunni #thejunnimayla #thejunniskincare #thejunnipinkishsoap #thejunnilotion #thejunninormalset

.
📢 📢 📢 LOOSE ITEM 📣 📣 📣 .
❣ Pinkish Soap ❣
.
Antara Kelebihan Pinkish Soap ▶
🔅 Melembabkan Kulit wajah
🔅 Menghilangkan Jerawat
🔅 Mencerahkan dan Memutihkan
🔅 Mengurangkan Parut
🔅 Sangat Lembut (Creamy)
.
.
Packaging yg comel ni adalah Loose Item, kalau cream set anda masih ada tapi pinkish soap dah habis.
Jangan risau, pinkish soap antara item yang bole di dapati secara berasingan. Antara produk yang terlajak bagus dan laku keras si abad ini !
.
.
💕 Pinkish Soap RM15 💕
.
.

Cara Order :
🔹 Click Link di Bio (whatsapp)
🔹 DM / PM

#TheJunniPinkishWhite
#Thejunnipinkishsoap
#AgentTJAraDamansara
#jomcantikbersamathejunni
#ruangrezekiQ
#ruangrezekihanania
#bazaarpaknil

Bismillah , the junni pinkish soap awakk² tu taknakk kee kulit cantikk peloles macam sayaa ni 😆 nak rayaa dahh awaaa ! Mai la oder the junni dengann kami 😘 tak rugi pun beli , kulit tak mengelupas pun bila pakai the junni ni , kulit lembuttt jaa bila lepas pakai , tak percaya ? Cuba laa duluuu hehee 😘
#thejunnipinkishsoap
#thejunnilovers
#thejunnimayla
#thejunnifeedback
#cantiksebelumrayani

Alhamdulillah , rezeki Allah bagi bulan ramadhan ni 😌 terima kasih sudi menggunakan produk kami , haa yg lain tu taknak ke kulit peloles jugakk , nakk raya dahh ni 😘 maii wasap dha .
#feedbackthejunni
#thejunnipinkishsoap
#normalsetthejunni
#thejunnimayla
#thejunnilovers
#thejunnihq
#cantiksebelumraya
#kulitflawless
#gebugebas
#gunalahthejunni

Siapa nak join postage hari ni , meh pm laju2 , promosi masih berjalan yee 😘
#nakputihgebu
#gunalahthejunni
#thejunnifeedback
#thejunnimayla
#thejunnipinkishsoap
#thejunnihq

PROMO FREE POST akan berakhir tepat 12:00 am malam ni tau. Soooo sempat lagi mana yg nak grab tu🤗

Lagi² mayla advance!!!!! Yang rasa bajet cukup² untuk skincare tu haaa masa ni laa nak pulunn hehehe.
Dah ramai yg grab dengan sis time promotion ni !!! Cepat jadikan diri anda salah satu😙
📲014-2949227
#thejunni #thejunniskincare #glowingskin #tjcod #tjcodkamunting #tjcodperak #tjcodtaiping #flawless #cantik #cantiksebelumraya #berminyakmuka #jerawat #jeragat #thejunnilovers #thejunni #thejunnimayla #thejunnipinkishsoap #thejunnipinkishwhite #kulisehat #kulitkusam #wudhufriendly #skincaremesrawudhu #skincareroutine #skincaremurah #skincare #kkm #kkmnotified #kelulusankkm💯

Ok malam ni sis nak share feedback dari kawan sis sendiri. Alah baca la sikit panjang pun menarik tau!

Diorang baru pakai lebih kurang sebulan. Diorang pakai #thejunnipinkishsoap je tau sebab baru nak try. Tapi dah pakai jatuh cinta pulak😍😍😍 Ok firstly dalam satu minggu pertama pakai tu, diorang cakap takda perubahan.....pastu naik jerawat kecik². Lepas lama sikit terus je cakap jerawat makin hilang & nak repeat normal set ! Itu adalah salah satu proses pemulihan kulit dari skincare lama yg mungkin tak sesuai dgn kulit.

Ni istimewa nya produk #thejunni tau. The junni memulihkan kulit dari skincare lama. Lansung tak beri kesan sampingan sebab 100% organik.

Apa benefit pinkish soap sebenarnya??? Haa slide ke kiri .
Macam mana rupa pinkish soap??? Haa slide ke kiri lagi😝

Skrg tgh PROMO FREE POSTAGE tau! Boleh ajak kawan² join beli sekali dpt free postage!

TheJunni Skincare ni memang travel friendly tau 💕 nak bawak pergi kerja senang , pergi shopping senang , nk pergi mana² utk ambil wudhu pun senang . Packaging comel² n kecik ni senang je nak bwak masuk handbag 😉 .

To order ;
📲 whatsapp 014-2949227
🚗 COD Kamunting/Taiping
#thejunni #thejunniskincare #glowingskin #tjcod #tjcodkamunting #tjcodperak #tjcodtaiping #flawless #cantik #cantiksebelumraya #berminyakmuka #jerawat #jeragat #thejunnilovers #thejunni #thejunnimayla #thejunnipinkishsoap #thejunnipinkishwhite #kulisehat #kulitkusam #wudhufriendly #skincaremesrawudhu #skincareroutine #skincaremurah #skincare #kkm #kkmnotified #kelulusankkm💯

Siapa nak kulit cantik berseri dan bebas dari masalah kulit 🙋 Mai sini sis guide menggunakan thejunni Mayla Skincare dengan rm70 , manakala #thejunni Mayla Advance rm100 sahaja ! Kita buat sampai JADI 💪🏻 siapa betul² berhajat mai sini whatsapp sis cepat² kita run smpai kulit peloles raya ni 😘 .

Sekarang tengah promo FREE POSTAGE tau 🎉 .

To order ;
📲 whatsapp 0142949227
🚗 COD Kamunting/Taiping
#tjcodkamunting #tjcodtaiping #skincaremesrawudhu #dropshipneeded#thejunni #thejunniskincare #glowingskin #tjcod #tjcodkamunting #tjcodperak #tjcodtaiping #flawless #cantik #cantiksebelumraya #berminyakmuka #jerawat #jeragat #thejunnilovers #thejunni #thejunnimayla #thejunnipinkishsoap #thejunnipinkishwhite #kulisehat #kulitkusam #wudhufriendly #skincaremesrawudhu #skincareroutine #skincaremurah #skincare #kkm #kkmnotified #kelulusankkm💯

PROMOTION FREE POSTAGE 👻 (for selected items) .

TheJunni Skincare dijamin 100% selamat untuk digunakan dan mendapat lulusan KKM , beribu orang telah berjaya cantik dengan TheJunni tau uolls 😘 Tiada kesan sampingan pun bila stop 😱.sebab terdiri daripada bahan² organik sahaja .

Jom ikhtiar baiki wajah sebelum syawal 💪
Sekarang tengah promo FREE POSTAGE tau 🎉 .

To order 📲 whatsapp 014 2949227
🚗 COD Kamunting/Taiping
#tjcodkamunting #tjcodtaiping #skincaremesrawudhu #dropshipneeded#thejunni #thejunniskincare #glowingskin #tjcod #tjcodkamunting #tjcodperak #tjcodtaiping #flawless #cantik #cantiksebelumraya #berminyakmuka #jerawat #jeragat #thejunnilovers #thejunni #thejunnimayla #thejunnipinkishsoap #thejunnipinkishwhite #kulisehat #kulitkusam #wudhufriendly #skincaremesrawudhu #skincareroutine #skincaremurah #skincare #kkm #kkmnotified #kelulusankkm💯

PROMOTION FREE POSTAGE 👻 (for selected items)

Haa whitening lotion #thejunni ni lagi superb . dah la wangi tau korang . mmg wangi sgt smpai org igt perfume padahal kita calit lotion je 🙈 .

Ada spf17 pulak tu! Boleh lindungi kulit dari sinar matahari. .

RM35 je ? Berbaloi sgt 😘
📲 ws 014 2949227
#tjcodperak #tjcodkamunting #tjcodtaiping #skincaremesrawudhu #dropshineeded#thejunni #thejunniskincare #glowingskin #tjcod #tjcodkamunting #tjcodperak #tjcodtaiping #flawless #cantik #cantiksebelumraya #berminyakmuka #jerawat #jeragat #thejunnilovers #thejunni #thejunnimayla #thejunnipinkishsoap #thejunnipinkishwhite #kulisehat #kulitkusam #wudhufriendly #skincaremesrawudhu #skincareroutine #skincaremurah #skincare #kkm #kkmnotified #kelulusankkm💯

PROMOTION FREE POSTAGE 👻 (for selected items)

Siapa yang dah lama nak grab The Junni Mayla ni, boleh cepat² order tau. Kitorang buat promo tau.
PROMO FREE POSTAGE UTK SETIAP PEMBELIAN 💖SET MAYLA ADVANCE DAN PEMBELIAN 2 KEATAS UNTUK MAYLA SKINCARE & NORMAL SET😱 .
Yuhuuu jom ws 014-2949227 (Diaa)
#tjcodtaiping#tjcodkamunting#TheJunniPinkishWhite#TheJunniMayla#thejunni #thejunniskincare #glowingskin #tjcod #tjcodkamunting #tjcodperak #tjcodtaiping #flawless #cantik #cantiksebelumraya #berminyakmuka #jerawat #jeragat #thejunnilovers #thejunni #thejunnimayla #thejunnipinkishsoap #thejunnipinkishwhite #kulisehat #kulitkusam #wudhufriendly #skincaremesrawudhu #skincareroutine #skincaremurah #skincare #kkm #kkmnotified #kelulusankkm💯

Most Popular Instagram Hashtags