#thejunnipinkishsoap

303 posts

TOP POSTS

Sebelum tidur jangan lupa cuci muka dengan #TheJunniPinkishSoap + pkai pinkish 2 in 1 cream okay. Barulah bangun pagi esok kulit terasa lembab dan segar je.. ♥ . Selamat malam ♥ .
#TheJunniPinkishWhite

Goodnight dearies. 😘
Jangan lupa cuci muka dengan #thejunnipinkishsoap and apply cream yang wangii tuu #thejunnipinkishcream. 😍😍😍 Esok kita sambung postage ya,
Promotion FREEPOST sampai 11/11 je tauu😉

Beli dan Menang!
Kita akan bagi FREE BASIC SET dan FREE LOTION kepada 2orang customer yang bertuah pada 13/11/2016.. Whatsapp +6013-4512254 (Amna) for more information and orders.
#AgentDanDropshipDiperlukan

LIST PRICE INCLUDES POSTAGE 💗
Basic RM45 +RM5postage
Normal RM60
Normal+Normal RM120 freeSoap
Basic+Basic RM90
Basic+Lotion RM80
Basic+Soap RM60
Normal+Basic RM100
Normal+Lotion RM95
Normal+Soap RM75
Lotion + Soap RM50
3 Soap RM50

JOM ORDER SEKARANG! JANGAN KETINGGALAN SALE KAMI 😘
COD FREE GIFT 💗

"Eleehhhh murahnya produk The Junni niee , mesti tak bagus"..
-
Jangan cepat pandang serong naaa.. Yang mahal tak semestinya bagus , yang murah tak semestinya tak bagus.. Ladyboss kami baik hati nau nau tau nak kasi harga mampu milik dekat korang semua untuk sama-sama jadi cantik.. Moga-moga boss dimurahkan rezeki.. Yang dok kata murah tuu , cuba dulu baru tahu.. Cenggini 👌👍🏿 result The Junni.. Sebab The Junni Skincare takde MERKURI okayy.. Marilah cantikkan kulit dengan cara yang betul 😙
-
Berminat nk order , boleh direct wasap 0194790179.. Boleh juga COD area taiping/simpang/kamunting 😘
-
#thejunni
#thejunnipinkishsoap
#thejunnitaiping
#tjcodtaiping
#teamamnataiping

Bismillah , the junni pinkish soap awakk² tu taknakk kee kulit cantikk peloles macam sayaa ni 😆 nak rayaa dahh awaaa ! Mai la oder the junni dengann kami 😘 tak rugi pun beli , kulit tak mengelupas pun bila pakai the junni ni , kulit lembuttt jaa bila lepas pakai , tak percaya ? Cuba laa duluuu hehee 😘
#thejunnipinkishsoap
#thejunnilovers
#thejunnimayla
#thejunnifeedback
#cantiksebelumrayani

Ok malam ni sis nak share feedback dari kawan sis sendiri. Alah baca la sikit panjang pun menarik tau!

Diorang baru pakai lebih kurang sebulan. Diorang pakai #thejunnipinkishsoap je tau sebab baru nak try. Tapi dah pakai jatuh cinta pulak😍😍😍 Ok firstly dalam satu minggu pertama pakai tu, diorang cakap takda perubahan.....pastu naik jerawat kecik². Lepas lama sikit terus je cakap jerawat makin hilang & nak repeat normal set ! Itu adalah salah satu proses pemulihan kulit dari skincare lama yg mungkin tak sesuai dgn kulit.

Ni istimewa nya produk #thejunni tau. The junni memulihkan kulit dari skincare lama. Lansung tak beri kesan sampingan sebab 100% organik.

Apa benefit pinkish soap sebenarnya??? Haa slide ke kiri .
Macam mana rupa pinkish soap??? Haa slide ke kiri lagi😝

Skrg tgh PROMO FREE POSTAGE tau! Boleh ajak kawan² join beli sekali dpt free postage!

Okay !! For those yang baru nak cuba and bajet tak mencukupo boleh cuba LOOSE ITEM SOAP. Ini adalah Acne soap and Pinkish soap. Hanya Rm15 sahaja. Kalau sabin habis, boleh repeat untuk beli loose item 😍 Ohh, loose item untuk Pinkish Cream & Day cream pon available 😘
To order:-
📲 WhatsApp 016 645 8614
🚘 #tjcod (Nama dan Lokasi)
TJCOD: Kajang, Bangi, Semenyih, Putra dan Cyberjaya
#cerahdalamseminggu #tanpapengelupasankulit #mukaflawless #thejunnimayla #thejunni #thejunnipinkishsoap #thejunnipinkishwhite #thejunniskincare

●●●SWAP REVIEW BY SITISISTERS●●●
.
.
HAI 🙆🏻 ASSALAMUALAIKUM! THEJUNNI SEKARANG NI SEMAKIN POPULER SGT! TAK KIRA LAH HAKAK, ADIK, MAKCIK EVEN ABANG² PUN DTG PM @elyroseli_ AKA DROPSHIP KITORANG YG TIPTOP TAU 💕
KULIT KUSAM? PUTIH PUCAT? JANGAN RISAU! PM JE @elyroseli_ UNTUK DPTKAN THEJUNNI SEKARANG! 🌸🌸🌸 FOR MORE DETAILS GUYS BOLEH FOLLOW
@elyroseli_
@elyroseli_
@elyroseli_
COME AND GRAB YOURS NOW 🌸

#THEJUNNIPINKISHWHITE #THEJUNNIPINKISHSOAP #THEJUNNIPINKISHCREAM #THEJUNNIMURAH #SAYAJUALTHEJUNNI

❤️❤️❤️
Hai semua.. jom dapatkan #thejunnipinkishwhite dengan modal serendah RM45 uollsss boleh dapatkan kulit flawless mcm ni.. Meh order lelajuuuu.. sis akan guide uollsss😘😘😘
.
.
Berminat whatsapp 01135324071..
#7harimencintaiku #bazaarpaknil #bazarpaknil #sayajual #sayangkukaptenmukhriz #thejunnipinkish #thejunni #dropshipthejunni #patahnyasebelahsayap #surihatimrpilot #visitmyig #hashtag #agent #dropship #malaysiaonlineshope #onlineshoppingmalaysia #kosmetik #thejunnipinkishwhite #thejunnipinkishsoap #thejunnipinkishcream

Loose item
.
Pinkish cream RM 30
.
Day cream RM 20
.
Pinkish / acne soap RM 15
.
Postage
Sm - RM 8
Ss - RM 12
Wassap di 0149402373
#thejunni #pinkish #soap #acne #soap #daycream #thejunnipinkishsoap #thejunnilovers #jiojualmurah #murah

MOST RECENT

.
📢 📢 📢 LOOSE ITEM 📣 📣 📣 .
❣ Pinkish Soap ❣
.
Antara Kelebihan Pinkish Soap ▶
🔅 Melembabkan Kulit wajah
🔅 Menghilangkan Jerawat
🔅 Mencerahkan dan Memutihkan
🔅 Mengurangkan Parut
🔅 Sangat Lembut (Creamy)
.
.
Packaging yg comel ni adalah Loose Item, kalau cream set anda masih ada tapi pinkish soap dah habis.
Jangan risau, pinkish soap antara item yang bole di dapati secara berasingan. Antara produk yang terlajak bagus dan laku keras si abad ini !
.
.
💕 Pinkish Soap RM15 💕
.
.

Cara Order :
🔹 Click Link di Bio (whatsapp)
🔹 DM / PM

#TheJunniPinkishWhite
#Thejunnipinkishsoap
#AgentTJAraDamansara
#jomcantikbersamathejunni
#ruangrezekiQ
#ruangrezekihanania
#bazaarpaknil

Bismillah , the junni pinkish soap awakk² tu taknakk kee kulit cantikk peloles macam sayaa ni 😆 nak rayaa dahh awaaa ! Mai la oder the junni dengann kami 😘 tak rugi pun beli , kulit tak mengelupas pun bila pakai the junni ni , kulit lembuttt jaa bila lepas pakai , tak percaya ? Cuba laa duluuu hehee 😘
#thejunnipinkishsoap
#thejunnilovers
#thejunnimayla
#thejunnifeedback
#cantiksebelumrayani

Alhamdulillah , rezeki Allah bagi bulan ramadhan ni 😌 terima kasih sudi menggunakan produk kami , haa yg lain tu taknak ke kulit peloles jugakk , nakk raya dahh ni 😘 maii wasap dha .
#feedbackthejunni
#thejunnipinkishsoap
#normalsetthejunni
#thejunnimayla
#thejunnilovers
#thejunnihq
#cantiksebelumraya
#kulitflawless
#gebugebas
#gunalahthejunni

Siapa nak join postage hari ni , meh pm laju2 , promosi masih berjalan yee 😘
#nakputihgebu
#gunalahthejunni
#thejunnifeedback
#thejunnimayla
#thejunnipinkishsoap
#thejunnihq

PROMO FREE POST akan berakhir tepat 12:00 am malam ni tau. Soooo sempat lagi mana yg nak grab tu🤗

Lagi² mayla advance!!!!! Yang rasa bajet cukup² untuk skincare tu haaa masa ni laa nak pulunn hehehe.
Dah ramai yg grab dengan sis time promotion ni !!! Cepat jadikan diri anda salah satu😙
📲014-2949227
#thejunni #thejunniskincare #glowingskin #tjcod #tjcodkamunting #tjcodperak #tjcodtaiping #flawless #cantik #cantiksebelumraya #berminyakmuka #jerawat #jeragat #thejunnilovers #thejunni #thejunnimayla #thejunnipinkishsoap #thejunnipinkishwhite #kulisehat #kulitkusam #wudhufriendly #skincaremesrawudhu #skincareroutine #skincaremurah #skincare #kkm #kkmnotified #kelulusankkm💯

Ok malam ni sis nak share feedback dari kawan sis sendiri. Alah baca la sikit panjang pun menarik tau!

Diorang baru pakai lebih kurang sebulan. Diorang pakai #thejunnipinkishsoap je tau sebab baru nak try. Tapi dah pakai jatuh cinta pulak😍😍😍 Ok firstly dalam satu minggu pertama pakai tu, diorang cakap takda perubahan.....pastu naik jerawat kecik². Lepas lama sikit terus je cakap jerawat makin hilang & nak repeat normal set ! Itu adalah salah satu proses pemulihan kulit dari skincare lama yg mungkin tak sesuai dgn kulit.

Ni istimewa nya produk #thejunni tau. The junni memulihkan kulit dari skincare lama. Lansung tak beri kesan sampingan sebab 100% organik.

Apa benefit pinkish soap sebenarnya??? Haa slide ke kiri .
Macam mana rupa pinkish soap??? Haa slide ke kiri lagi😝

Skrg tgh PROMO FREE POSTAGE tau! Boleh ajak kawan² join beli sekali dpt free postage!

TheJunni Skincare ni memang travel friendly tau 💕 nak bawak pergi kerja senang , pergi shopping senang , nk pergi mana² utk ambil wudhu pun senang . Packaging comel² n kecik ni senang je nak bwak masuk handbag 😉 .

To order ;
📲 whatsapp 014-2949227
🚗 COD Kamunting/Taiping
#thejunni #thejunniskincare #glowingskin #tjcod #tjcodkamunting #tjcodperak #tjcodtaiping #flawless #cantik #cantiksebelumraya #berminyakmuka #jerawat #jeragat #thejunnilovers #thejunni #thejunnimayla #thejunnipinkishsoap #thejunnipinkishwhite #kulisehat #kulitkusam #wudhufriendly #skincaremesrawudhu #skincareroutine #skincaremurah #skincare #kkm #kkmnotified #kelulusankkm💯

Siapa nak kulit cantik berseri dan bebas dari masalah kulit 🙋 Mai sini sis guide menggunakan thejunni Mayla Skincare dengan rm70 , manakala #thejunni Mayla Advance rm100 sahaja ! Kita buat sampai JADI 💪🏻 siapa betul² berhajat mai sini whatsapp sis cepat² kita run smpai kulit peloles raya ni 😘 .

Sekarang tengah promo FREE POSTAGE tau 🎉 .

To order ;
📲 whatsapp 0142949227
🚗 COD Kamunting/Taiping
#tjcodkamunting #tjcodtaiping #skincaremesrawudhu #dropshipneeded#thejunni #thejunniskincare #glowingskin #tjcod #tjcodkamunting #tjcodperak #tjcodtaiping #flawless #cantik #cantiksebelumraya #berminyakmuka #jerawat #jeragat #thejunnilovers #thejunni #thejunnimayla #thejunnipinkishsoap #thejunnipinkishwhite #kulisehat #kulitkusam #wudhufriendly #skincaremesrawudhu #skincareroutine #skincaremurah #skincare #kkm #kkmnotified #kelulusankkm💯

PROMOTION FREE POSTAGE 👻 (for selected items) .

TheJunni Skincare dijamin 100% selamat untuk digunakan dan mendapat lulusan KKM , beribu orang telah berjaya cantik dengan TheJunni tau uolls 😘 Tiada kesan sampingan pun bila stop 😱.sebab terdiri daripada bahan² organik sahaja .

Jom ikhtiar baiki wajah sebelum syawal 💪
Sekarang tengah promo FREE POSTAGE tau 🎉 .

To order 📲 whatsapp 014 2949227
🚗 COD Kamunting/Taiping
#tjcodkamunting #tjcodtaiping #skincaremesrawudhu #dropshipneeded#thejunni #thejunniskincare #glowingskin #tjcod #tjcodkamunting #tjcodperak #tjcodtaiping #flawless #cantik #cantiksebelumraya #berminyakmuka #jerawat #jeragat #thejunnilovers #thejunni #thejunnimayla #thejunnipinkishsoap #thejunnipinkishwhite #kulisehat #kulitkusam #wudhufriendly #skincaremesrawudhu #skincareroutine #skincaremurah #skincare #kkm #kkmnotified #kelulusankkm💯

PROMOTION FREE POSTAGE 👻 (for selected items)

Haa whitening lotion #thejunni ni lagi superb . dah la wangi tau korang . mmg wangi sgt smpai org igt perfume padahal kita calit lotion je 🙈 .

Ada spf17 pulak tu! Boleh lindungi kulit dari sinar matahari. .

RM35 je ? Berbaloi sgt 😘
📲 ws 014 2949227
#tjcodperak #tjcodkamunting #tjcodtaiping #skincaremesrawudhu #dropshineeded#thejunni #thejunniskincare #glowingskin #tjcod #tjcodkamunting #tjcodperak #tjcodtaiping #flawless #cantik #cantiksebelumraya #berminyakmuka #jerawat #jeragat #thejunnilovers #thejunni #thejunnimayla #thejunnipinkishsoap #thejunnipinkishwhite #kulisehat #kulitkusam #wudhufriendly #skincaremesrawudhu #skincareroutine #skincaremurah #skincare #kkm #kkmnotified #kelulusankkm💯

PROMOTION FREE POSTAGE 👻 (for selected items)

Siapa yang dah lama nak grab The Junni Mayla ni, boleh cepat² order tau. Kitorang buat promo tau.
PROMO FREE POSTAGE UTK SETIAP PEMBELIAN 💖SET MAYLA ADVANCE DAN PEMBELIAN 2 KEATAS UNTUK MAYLA SKINCARE & NORMAL SET😱 .
Yuhuuu jom ws 014-2949227 (Diaa)
#tjcodtaiping#tjcodkamunting#TheJunniPinkishWhite#TheJunniMayla#thejunni #thejunniskincare #glowingskin #tjcod #tjcodkamunting #tjcodperak #tjcodtaiping #flawless #cantik #cantiksebelumraya #berminyakmuka #jerawat #jeragat #thejunnilovers #thejunni #thejunnimayla #thejunnipinkishsoap #thejunnipinkishwhite #kulisehat #kulitkusam #wudhufriendly #skincaremesrawudhu #skincareroutine #skincaremurah #skincare #kkm #kkmnotified #kelulusankkm💯

Produk TheJunni ni memang travel friendly tau 💕 nak bawak pergi kerja senang , pergi shopping senang , nk pergi mana² utk ambil wudhu pun senang . Packaging comel² n kecik ni senang je nak bwak masuk handbag 😉 .

To order ;
📲 whatsapp 014 2949227
🚗 COD Kamunting/Taiping
#thejunni #thejunniskincare #glowingskin #tjcod #tjcodkamunting #tjcodperak #tjcodtaiping #flawless #cantik #cantiksebelumraya #berminyakmuka #jerawat #jeragat #thejunnilovers #thejunni #thejunnimayla #thejunnipinkishsoap #thejunnipinkishwhite #kulisehat #kulitkusam #wudhufriendly #skincaremesrawudhu #skincareroutine #skincaremurah #skincare #kkm #kkmnotified #kelulusankkm💯

🌸All sets available

Ada :-
🍄Mayla skincare rm70
🍄Mayla advance rm100
🍄Normal set rm60
🍄Lotion rm35
🍄Mayla night cream rm35
🍄Pinkish soap rm15 🍓The Junni, cantik tanpa kimia 😉 🌹Pm 0194178271 atau klik link dibio

#thejunnihqagent
#thejunninormalset
#thejunnimaylaadvance
#thejunnimaylaskincare
#thejunnilotion
#thejunnipinkishsoap
#thejunnimaylanightcream
#thejunnicodbaling

Most Popular Instagram Hashtags