#theiafamilycollections

MOST RECENT

Grab the pilot uniform now for your kids. Made exclusively by @theiafamilycollections.
Available size are S, M and XL.
Limited stock!
Every purchase entitles a Captain Aryan Privilege Card. Card holder can get 50% off any flight packages at Sky Simulator. *Terms and conditions apply*
#theiafamilycollections #captainaryan #uniformpilotforkids #skysimulator #ecurve
.
.
MEASUREMENT
XS : 1yr old ( 9.5 inch shoulder, 6 in chest )
S : 2-3 yrs old (10 inch shoulder,6 in chest)
M : 3-4 yrs old ( 10 1/2 in shoulder , 6 1/2 in chest )
L: 5-6 yrs old (12 in shoulder , 6 1/2 chest )
XL : 7 yrs old ( 13 in shoulder , 7 chest )

#Repost @theiafamilycollections
・・・
Always think only Cinderella had her wish come true? No!!!!! Have your kids ever dreamt of becoming a pilotπŸ‘¨πŸ»β€βœˆοΈ??? Yes its not a cheap dream to fulfill. Why not encourage them to save from now on.

But wait!!! Attention to all #aviationenthusiast kiddos out there... age is really just a number! As little as a 5 years old boy and girls now can have the experience of flying an aircraft! You don't have to wait until you becoming actual pilot to get the experience.

Come & Grab your very own #captainaryan's pilot uniform for kids at only RM230 ( top quality ) and you will be entittled to 1 (ONE) privilege card from us @theiafamilycollections.
Everybody knows, pilot always have their own privileges, discounts here and there from the flight tickets, retails at the airport, Or special rates for the hotel right? πŸ˜‰

As a introduction.. we are proudly to collaborate with @skysimulator now! (more will come soon.. inshaAllah) So now, first get your uniform.. then you can present your #captainaryanprivilegecard to @skysimulator at eCurve damansara and get 50% discount for any package provided (one card entittle for 1 person only, 12 yrs old and below) Our team are still working to give you more privileges soon! So what are you waiting for?? Let's make all the #littlepilot wishes becoming a pilot come true now!

#captainaryanmy #theiafamilycollections #captainaryanpilotuniformforkids #captainaryanXskysimulator #captainaryanscrew #pilotwannabe #pilotuniformforkids #pilotuniformbytheiafamily #futurepilot #airasia #mas #airasiaX #malindo #firefly #simulator #skysimulator #ecurve
.
.
.
.
.
Grab one for your kids exclusively at Sky Simulator @eCurve Mutiara Damansara. Size S, M and XL are available as for now.

Mom ada ready stock dress for girls.. very limited! Pm for more details tau .. yg ni selingan je sementara tunggu mom habis pantang πŸ˜… nnt mom post other designs.. free postage utk semua baju ☺️ #arabellaluna #arabellalunabytheiafamily #theiafamilycollections #dolceinspired #dolceandgabbanainspireddress #dolceandgabbanainspireddressforgirls

Hadoii.. semalam penat sgt ttdo x smpt upload yg lainn..pg ni pun settlekan mandi baby n anena .. cook for their lunch.. now br smpt nk hadap phone 😁yg mana interested dgn dolce smalam mom reply one by one ok? .
.
Yg ni Dress4 .. stock yg ni pun limited!
Sape nk boleh Dm mom ok?
Nape mom x bg tau details here n harga?kenapa kene pm? I know its irritating tp mom buat sbb ada reason .. it is because ni first batch! Mom tgh nk research design mcm ni ramai org minat x 😁 kalau letak details u guys dh buat keputusan terus tanpa bg tau mom korg minat ke x kecuali korg betul2 nk beli kn? 😌 .
.
first batch stock x byk.. sbb sebenarnya mom suruh dad crkan baju utk anena .. dia mmg belikan !! Tp sekali dia boronggg byk.. dia kata β€˜ nah yg bahagian ni anena punya.. yg lain ni awk jual la.. sy nk modal sy balik je😁 ! β€˜ haaaaaa.... dia tau bini dia nk sgt berbusiness.. so semua benda dia suruh mom jual πŸ˜‚ part amek gmbo, marketing and menjual part mom.. part shopping ???? Dad je 😭😭 x fairrr laaa πŸ˜ͺ .
.
Ok enough with salah silah kenapa mom jual baju girls plak skang ni.. hahaha .. nway if ramai berkenan nnt boleh restock lg soon .. hehe tq for ur time n support 😘😘 Dm mom to purchase ok? Free postage tauuu 😘
#arabellaluna #arabellalunabytheiafamily #theiafamilycollections

Hadoii.. semalam penat sgt ttdo x smpt upload yg lainn..pg ni pun settlekan mandi baby n anena .. cook for their lunch.. now br smpt nk hadap phone 😁yg mana interested dgn dolce smalam mom reply one by one ok? .
.
Yg ni Dress3 .. stock yg ni pun limited!
Sape nk boleh Dm mom ok?
Nape mom x bg tau details here n harga?kenapa kene pm? I know its irritating tp mom buat sbb ada reason .. it is because ni first batch! Mom tgh nk research design mcm ni ramai org minat x 😁 kalau letak details u guys dh buat keputusan terus tanpa bg tau mom korg minat ke x kecuali korg betul2 nk beli kn? 😌 .
.
first batch stock x byk.. sbb sebenarnya mom suruh dad crkan baju utk anena .. dia mmg belikan !! Tp sekali dia boronggg byk.. dia kata β€˜ nah yg bahagian ni anena punya.. yg lain ni awk jual la.. sy nk modal sy balik je😁 ! β€˜ haaaaaa.... dia tau bini dia nk sgt berbusiness.. so semua benda dia suruh mom jual πŸ˜‚ part amek gmbo, marketing and menjual part mom.. part shopping ???? Dad je 😭😭 x fairrr laaa πŸ˜ͺ .
.
Ok enough with salah silah kenapa mom jual baju girls plak skang ni.. hahaha .. nway if ramai berkenan nnt boleh restock lg soon .. hehe tq for ur time n support 😘😘 Dm mom to purchase ok? Free postage tauuu 😘
#arabellaluna #arabellalunabytheiafamily #theiafamilycollections

Hadoii.. semalam penat sgt ttdo x smpt upload yg lainn..pg ni pun settlekan mandi baby n anena .. cook for their lunch.. now br smpt nk hadap phone 😁yg mana interested dgn dolce smalam mom reply one by one ok? .
.
Yg ni Dress2 .. stock yg ni pun limited!
Sape nk boleh Dm mom ok?
Nape mom x bg tau details here n harga?kenapa kene pm? I know its irritating tp mom buat sbb ada reason .. it is because ni first batch! Mom tgh nk research design mcm ni ramai org minat x 😁 kalau letak details u guys dh buat keputusan terus tanpa bg tau mom korg minat ke x kecuali korg betul2 nk beli kn? 😌 .
.
first batch stock x byk.. sbb sebenarnya mom suruh dad crkan baju utk anena .. dia mmg belikan !! Tp sekali dia boronggg byk.. dia kata β€˜ nah yg bahagian ni anena punya.. yg lain ni awk jual la.. sy nk modal sy balik je😁 ! β€˜ haaaaaa.... dia tau bini dia nk sgt berbusiness.. so semua benda dia suruh mom jual πŸ˜‚ part amek gmbo, marketing and menjual part mom.. part shopping ???? Dad je 😭😭 x fairrr laaa πŸ˜ͺ .
.
Ok enough with salah silah kenapa mom jual baju girls plak skang ni.. hahaha .. nway if ramai berkenan nnt boleh restock lg soon .. hehe tq for ur time n support 😘😘 Dm mom to purchase ok? Free postage tauuu 😘
#arabellaluna #arabellalunabytheiafamily #theiafamilycollections

Hadoii.. semalam penat sgt ttdo x smpt upload yg lainn..pg ni pun settlekan mandi baby n anena .. cook for their lunch.. now br smpt nk hadap phone 😁yg mana interested dgn dolce smalam mom reply one by one ok?
Yg ni Dress 1 .. stock yg ni pun limited!
Sape nk boleh Dm mom ok?
Nape mom x bg tau details here n harga?kenapa kene pm? I know its irritating tp mom buat sbb ada reason .. it is because ni first batch! Mom tgh nk research design mcm ni ramai org minat x 😁 kalau letak details u guys dh buat keputusan terus tanpa bg tau mom korg minat ke x kecuali korg betul2 nk beli kn? 😌 .
.
first batch stock x byk.. sbb sebenarnya mom suruh dad crkan baju utk anena .. dia mmg belikan !! Tp sekali dia boronggg byk.. dia kata β€˜ nah yg bahagian ni anena punya.. yg lain ni awk jual la.. sy nk modal sy balik je😁 ! β€˜ haaaaaa.... dia tau bini dia nk sgt berbusiness.. so semua benda dia suruh mom jual πŸ˜‚ part amek gmbo, marketing and menjual part mom.. part shopping ???? Dad je 😭😭 x fairrr laaa πŸ˜ͺ .
.
Ok enough with salah silah kenapa mom jual baju girls plak skang ni.. hahaha .. nway if ramai berkenan nnt boleh restock lg soon .. hehe tq for ur time n support 😘😘 Dm mom to purchase ok? Free postage tauuu 😘
#arabellaluna #arabellalunabytheiafamily #theiafamilycollections

Hadoii.. semalam penat sgt ttdo x smpt upload yg lainn..pg ni pun settlekan mandi baby n anena .. cook for their lunch.. now br smpt nk hadap phone 😁yg mana interested dgn dolce smalam mom reply one by one ok?
Yg ni Lady3 dress .. stock yg ni pun limited!
Sape nk boleh Dm mom ok?
Nape mom x bg tau details here n harga?kenapa kene pm? I know its irritating tp mom buat sbb ada reason .. it is because ni first batch! Mom tgh nk research design mcm ni ramai org minat x 😁 kalau letak details u guys dh buat keputusan terus tanpa bg tau mom korg minat ke x kecuali korg betul2 nk beli kn? 😌 .
.
first batch stock x byk.. sbb sebenarnya mom suruh dad crkan baju utk anena .. dia mmg belikan !! Tp sekali dia boronggg byk.. dia kata β€˜ nah yg bahagian ni anena punya.. yg lain ni awk jual la.. sy nk modal sy balik je😁 ! β€˜ haaaaaa.... dia tau bini dia nk sgt berbusiness.. so semua benda dia suruh mom jual πŸ˜‚ part amek gmbo, marketing and menjual part mom.. part shopping ???? Dad je 😭😭 x fairrr laaa πŸ˜ͺ .
.
Ok enough with salah silah kenapa mom jual baju girls plak skang ni.. hahaha .. nway if ramai berkenan nnt boleh restock lg soon .. hehe tq for ur time n support 😘😘 Dm mom to purchase ok? Free postage tauuu 😘
#arabellaluna #arabellalunabytheiafamily #theiafamilycollections

Hadoii.. semalam penat sgt ttdo x smpt upload yg lainn..pg ni pun settlekan mandi baby n anena .. cook for their lunch.. now br smpt nk hadap phone 😁yg mana interested dgn dolce smalam mom reply one by one ok?
Yg ni Lady2 dress .. stock yg ni pun limited!
Sape nk boleh Dm mom ok?
Nape mom x bg tau details here n harga?kenapa kene pm? I know its irritating tp mom buat sbb ada reason .. it is because ni first batch! Mom tgh nk research design mcm ni ramai org minat x 😁 kalau letak details u guys dh buat keputusan terus tanpa bg tau mom korg minat ke x kecuali korg betul2 nk beli kn? 😌 .
.
first batch stock x byk.. sbb sebenarnya mom suruh dad crkan baju utk anena .. dia mmg belikan !! Tp sekali dia boronggg byk.. dia kata β€˜ nah yg bahagian ni anena punya.. yg lain ni awk jual la.. sy nk modal sy balik je😁 ! β€˜ haaaaaa.... dia tau bini dia nk sgt berbusiness.. so semua benda dia suruh mom jual πŸ˜‚ part amek gmbo, marketing and menjual part mom.. part shopping ???? Dad je 😭😭 x fairrr laaa πŸ˜ͺ .
.
Ok enough with salah silah kenapa mom jual baju girls plak skang ni.. hahaha .. nway if ramai berkenan nnt boleh restock lg soon .. hehe tq for ur time n support 😘😘 Dm mom to purchase ok? Free postage tauuu 😘
#arabellaluna #arabellalunabytheiafamily #theiafamilycollections

Hadoii.. semalam penat sgt ttdo x smpt upload yg lainn..pg ni pun settlekan mandi baby n anena .. cook for their lunch.. now br smpt nk hadap phone 😁yg mana interested dgn dolce smalam mom reply one by one ok?
Yg ni Lady1 dress .. stock yg ni pun limited!
Sape nk boleh Dm mom ok?
Nape mom x bg tau details here n harga?kenapa kene pm? I know its irritating tp mom buat sbb ada reason .. it is because ni first batch! Mom tgh nk research design mcm ni ramai org minat x 😁 kalau letak details u guys dh buat keputusan terus tanpa bg tau mom korg minat ke x kecuali korg betul2 nk beli kn? 😌 .
.
first batch stock x byk.. sbb sebenarnya mom suruh dad crkan baju utk anena .. dia mmg belikan !! Tp sekali dia boronggg byk.. dia kata β€˜ nah yg bahagian ni anena punya.. yg lain ni awk jual la.. sy nk modal sy balik je😁 ! β€˜ haaaaaa.... dia tau bini dia nk sgt berbusiness.. so semua benda dia suruh mom jual πŸ˜‚ part amek gmbo, marketing and menjual part mom.. part shopping ???? Dad je 😭😭 x fairrr laaa πŸ˜ͺ .
.
Ok enough with salah silah kenapa mom jual baju girls plak skang ni.. hahaha .. nway if ramai berkenan nnt boleh restock lg soon .. hehe tq for ur time n support 😘😘 Dm mom to purchase ok? Free postage tauuu 😘
#arabellaluna #arabellalunabytheiafamily #theiafamilycollections

DOLCE 4 : βœ… Available βœ…

Huwaaa dh school holiday laaa... mom n kids still grounded sbb masih confinement πŸ˜ͺ special to all my personal followers .. before mom open to public follower esok.. ada tak yg berminat dgn dolce&gabbana inspired dress for kids ni.. stok very limited tauuu .. quality superb... nak beli ori telan ayaq liyuuqqqq tp this inspired dress mmg super cantik!!!! Dari quality jahitan, kain mmg tiptop! πŸ‘πŸ» Cant wait to see anena donning this dress nnt .. ( kene tggu p holiday laaa kn? 😝) ok siapa berminat boleh pm mom cpt2 tau... #arabellalunabytheiafamily #arabellaluna #dolceinspired #dolceandgabbanainspireddressforkids #dolceandgabbanainspired #theiafamilycollections

DOLCE 3 : βœ… Available βœ…

Huwaaa dh school holiday laaa... mom n kids still grounded sbb masih confinement πŸ˜ͺ special to all my personal followers .. before mom open to public follower esok.. ada tak yg berminat dgn dolce&gabbana inspired dress for kids ni.. stok very limited tauuu .. quality superb... nak beli ori telan ayaq liyuuqqqq tp this inspired dress mmg super cantik!!!! Dari quality jahitan, kain mmg tiptop! πŸ‘πŸ» Cant wait to see anena donning this dress nnt .. ( kene tggu p holiday laaa kn? 😝) ok siapa berminat boleh pm mom cpt2 tau... #arabellalunabytheiafamily #arabellaluna #dolceinspired #dolceandgabbanainspireddressforkids #dolceandgabbanainspired #theiafamilycollections

DOLCE 2 : βœ… Available βœ…

Huwaaa dh school holiday laaa... mom n kids still grounded sbb masih confinement πŸ˜ͺ special to all my personal followers .. before mom open to public follower esok.. ada tak yg berminat dgn dolce&gabbana inspired dress for kids ni.. stok very limited tauuu .. quality superb... nak beli ori telan ayaq liyuuqqqq tp this inspired dress mmg super cantik!!!! Dari quality jahitan, kain mmg tiptop! πŸ‘πŸ» Cant wait to see anena donning this dress nnt .. ( kene tggu p holiday laaa kn? 😝) ok siapa berminat boleh pm mom cpt2 tau... #arabellalunabytheiafamily #arabellaluna #dolceinspired #dolceandgabbanainspireddressforkids #dolceandgabbanainspired #theiafamilycollections

DOLCE 1 : ❌ SOLD ❌ Huwaaa dh school holiday laaa... mom n kids still grounded sbb masih confinement πŸ˜ͺ special to all my personal followers .. before mom open to public follower esok.. ada tak yg berminat dgn dolce&gabbana inspired dress for kids ni.. stok very limited tauuu .. quality superb... nak beli ori telan ayaq liyuuqqqq tp this inspired dress mmg super cantik!!!! Dari quality jahitan, kain mmg tiptop! πŸ‘πŸ» Cant wait to see anena donning this dress nnt .. ( kene tggu p holiday laaa kn? 😝) ok siapa berminat boleh pm mom cpt2 tau... #arabellalunabytheiafamily #arabellaluna #dolceinspired #dolceandgabbanainspireddressforkids #dolceandgabbanainspired #theiafamilycollections

Huwaaa dh school holiday laaa... mom n kids still grounded sbb masih confinement πŸ˜ͺ special to all my personal followers .. before mom open to public follower esok.. ada tak yg berminat dgn dolce&gabbana inspired dress for kids ni.. stok very limited tauuu .. quality superb... nak beli ori telan ayaq liyuuqqqq tp this inspired dress mmg super cantik!!!! Dari quality jahitan, kain mmg tiptop! πŸ‘πŸ» Cant wait to see anena donning this dress nnt .. ( kene tggu p holiday laaa kn? 😝) ok siapa berminat boleh pm mom cpt2 tau... #arabellalunabytheiafamily #arabellaluna #dolceinspired #dolceandgabbanainspireddressforkids #dolceandgabbanainspired #theiafamilycollections

Something brewing .. stay tune for our next products ! 😘😘😘 #captainaryan #theiafamilycollections

Ready stock !! Siapa berminat untuk mendapat kan uniform pilot untuk kanak2 boleh follow ig @theiafamilycollections atau ke fb Azira Zach dan juga page Captain Aryan by Theiafamilycollecyions untuk membuat pembelian dan pertanyaan .. #littlepilot #futurepilot #theiafamilycollections #captainaryanbytheiafamilycollections

Jom follow ig @theiafamilycollections untuk mendapatkan uniform #littlepilot untuk anak2 anda ...#Repost @theiafamilycollections with @repostapp
・・・
Our very own #captainaryan black ties are here!! Just waiting for the full set uniform to arrive in a few days ! Cant wait.. are you excited? We are!!! 😍😍😍 #theiafamilycollections #captainaryanpilotuniformforkids #captainaryanbytheiafamilycollections #littlepilot #futurepilot #pilotwannabe #pilotuniformforkids #aviationgeek #aviation #techcrew #littletechcrew #chansingyourdream

Our very own #captainaryan black ties are here!! Just waiting for the full set uniform to arrive in a few days ! Cant wait.. are you excited? We are!!! 😍😍😍 #theiafamilycollections #captainaryanpilotuniformforkids #captainaryanbytheiafamilycollections #littlepilot #futurepilot #pilotwannabe #pilotuniformforkids #aviationgeek #aviation #techcrew #littletechcrew #chansingyourdream

Air tangan ku!! 😍😍😍 super Happy to received these photos.. #mtmraya with all awesome celebrities .. ni pun first appearance #mtm dlm tv tau? Nnt raya jgn lupa tgk #duostarraya dkt astro ok? 😘 utk raya punya order inshaAllah mom bukak mid april nnt.. 😁 excitedddddnya 😍😍😍 #hardworkpaidoff #berniagakeranaminat #airtanganmom #hobbybecomesajob #theiafamilycollections

Most Popular Instagram Hashtags