#thehipsterpomade

18563 posts

TOP POSTS

THE HIPSTER POMADE ADALAH KUNCI KEPADA KEYAKINAN!
.
Ramai yang kata saya nampak macho dan maskulin 😜. Tapikan sebenarnya macho dan maskulin tu bermula dengan keyakinan yang ada dalam diri kita sendiri.
.
So macam mana nak nampak lebih yakin? Mestilah dengan @hipster_pomade!
.
Everytime saya pakai @hipster_pomade ni mesti rasa confident dia tu LAIN MACAM !
.
So, korang yang lelaki tu tunggu apa lagi? Dapatkan @hipster_pomade sekarang kalau nak nampak bergaya dan maskulin macam saya. Ehem.. tak segan ke kalau rambut kusut masai? Pakai je @hipster_pomade mesti rambut nampak lagi kemas dan rapi. Barulah boleh pikat hati crush-crush korang tu 😊.
.
Lagipun, ciri-ciri @hipster_pomade ni dia tahan lama so korang tak payah dah nak touch up rambut korang banyak-banyak kali, kan dah jimat masa. Nak basuh pun senang sebab @hipster_pomade ni water-based. So memang best!
.
Kepada yang perempuan pulak, kalau boyfriend korang, suami korang, abang atau adik lelaki korang tak pakai @hipster_pomade lagi, cepat-cepat belikan untuk diorang!
.
Kat mana nak beli? Korang pegi je kat website Hipster Pomade di www.hipsterpade.com atau boleh check out instagram: @hipster_pomade dan Facebook: Hipster Pomade. Nanti korang boleh pilih lah either korang nak beli The Hipster Pomade Original atau The Hipster Pomade Premium Edition HERO! Semua pon best!
.
Haa ni lagi satu, setiap pembelian korang layak dapat cabutan bertuah setiap bulan dari Hispter Pomade. Hadiah semua lumayan tau!
.
Nak jadi agen? Pun boleh dgn Hipster Pomade! Korang call/whatsapp no ni sekarang 0132560117 / 0138030120.
.
THE HIPSTER POMADE, JUST BE YOURSELF !
#hipsterpomade #thehipsterpomade #thehipsterpomadeTV #justbeyourself

Kembalikan konfiden abam sekalian! Bila nampak cool awesome dgn pomade kualiti tinggi Hero Pomade mesti kita rasa macho je, yakin diri pun btambah. Camtu baru laa isteri pegang tangan taknak lepas. Mcm zaman berdating2 dlu 😎πŸ’ͺ🏻
_
Be A Hero 😎
_
Hipster Pomade Just Be Yourself
_
#fattahamin #hipsterpomadeshahalam #hipsterpomade #pomadelokal #pomademalaysia #malaysiaigers #heroseorangcinderella #bazarpaknil #menshairstyle2017 #codhpshahalam #thehipsterpomade #hairulazreen #mod

Morning
.
Dont Just Fly, Soar.
.
Be awesome with Hipster Pomade
.
No. 1 Pomade Brand in Malaysia
.
Hipster Pomade- Just Be Yourself
.
#hipsterpomade #thehipsterpomade #Pomade #pomademalaysia #pomadelokal #justbeyourself #tempatanfest #lokalbrand #supportlocal #malaysia

Kembalikan keyakinan cik abam syg anda dengan Hipster Pomade 😎!
.
Bau wangi, rambut tampil kemas; mesti dia happy dapat surprise Hipster Pomade! Dah la admin bagi FREE GIFT lagi sekarang ni - pakej terbaik untuk dijadikan HADIAH! Anda pun sure lagi terpikat bila dia pun sentiasa segak dan wangi kan??? 😁😁😁
.
Kekal yakin dengan pomade strong-hold sepanjang hari yang tersedia dalam 6 jenis flavour; β€’ apple, β€’ mix berries, β€’ honeydew, β€’ grapes, β€’ caramel & β€’ vanilla.
.
Lagi power dengan pomade premium:
β€’ Hero (by Fattah Amin) atau β€’ Xtreme (by Hairul Azreen) .
Follow IG @hipsterpomade_u1
laju2 sebab dia tengah buat RAYA PROMO πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ @hipsterpomade_u1
@hipsterpomade_u1
@hipsterpomade_u1
_
.
Be awesome with Hipster Pomade.
.
Hipster Pomade – Just Be Yourself.
.
#hipsterpomade #thehipsterpomade #pomade #pomademalaysia #pomadelokal #qualitypomade #justbeyourself #tempatanfest #lokalbrand #supportlocal #malaysia #singapore #brunei #hipsterpomadeshahalam #fattahamin #hairulazreen #heropomade #xtremepomade #menshairstyle2017

BERITA BAIK KEPADA SEMUA PELANGGAN SETIA THE HISPTER POMADE!πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰
THE HIPSTER POMADE LUCKY DRAW AND CRAZY RAYA DEAL EXTENDEDDDDDD!πŸ™ŒπŸ»πŸ™ŒπŸ»πŸ™ŒπŸ»πŸ™ŒπŸ»πŸ™ŒπŸ»β€ΌοΈβ€ΌοΈ
Salam guys! Oleh kerana sambutan yang sangat menggalakkan untuk THE HIPSTER POMADE CRAZY RAYA DEALS so berita baik untuk korang sebab kitorang nak lanjutkan promo SAMPAI HABIS RAYA iaitu sehingga 30 Julai 2017 dan CABUTAN BERTUAH juga dilanjutkan sebab ramai yang merayu-rayu nak join sebab nak menang hadiah bernilai lebih RM 100,000 ! 😱😱😱😱 FUHHHH !😎
.
WOW! WOW! WOW!
.
SPREAD THE AWESOMENESS GUYS!
HIPSTER POMADE ORIGINALS (APPLE, MIXBERRIES, VANILLA, CARAMEL & HONEYDEW)
Rm29.00!!! (Normal price Rm35.00) - free Wristband (worth RM 8) - free keychain@handstrap (worth RM 8) - free sticker
- free lucky draw PERODUA AXIA !
.

HIPSTER POMADE PREMIUM (HERO & EXTREME)
Rm39.00!! (Normal price Rm45.00) - free wristband (worth Rm 8) - free lanyard (worth RM 15) - free sticker
- free lucky draw Produa Axia
.
Dapatkan sekarang The Hipster Pomade sepanjang Hari Raya Aidilfitri!
.

MACAM MANA NAK DAPATKAN?
Korang pegi je kat website Hipster Pomade di www.hipsterpade.com atau boleh check out instagram: @hipster_pomade dan Facebook: Hipster Pomade. Nanti korang boleh pilih lah either korang nak beli @hipster_pomade Original atau @hipster_pomade Premium Edition sempena raya ni.
Semua pon best ! ‼️‼️
.
Haa ni lagi satu, setiap pembelian korang layak dapat cabutan bertuah setiap bulan dari Hispter Pomade. Hadiah semua lumayan tau!! Apa? Nak jadi agen? Pon boleh dgn Hipster Pomade! Korang call/whatsapp no ni sekarang 0132560117 / 0138030120.
THE HIPSTER POMADE, JUST BE YOURSELF !
#hipsterpomade #thehipsterpomade#thehipsterpomadeTV #justbeyourself
#hipsterpomade
#justbeyourself

Be A Hero !
.
Tampak bergaya dengan revolusi produk rambut terkini!
.
Pomade premium Hero dicipta untuk memberi anda gaya rambut yang kekal lebih lama dan membuatkan rambut anda bau seperti anda sedang memakai perfume mahal.
.
dapatkan sekarang @hafiz_store atau Whatsapp 0199244577!!! .
#thehipsterpomade #heropomade #pomadeno1dimalaysia #justbeyourself

Sape nak handsome mcm fattah? Nah rahsianya πŸ˜„πŸ˜„
.
.
.
@Regrann from @fattahaminz - INILAH PELUANG ANDA UNTUK MENJADI HERO!
.

Rapikan rambut dulu dengan @hipster_pomade sebelum pergi mana-mana pada bulan Ramadhan ni. Sure hensem macam seorang HERO! So far, yang ni paling saya suka dalam banyak2 koleksi @hipster_pomade saya! Haruman lelaki yg benar-benar macho bila pakai @hipster_pomade HERO ni. Not only that, harga terbaik for kualiti yang tip top!
.

Tapi ni satu saya nak pesan kepada korang yg suka sangat beli pomade murah-murah tu. Beringatlah! Rambut kita ni nak pakai lama kan? So jangan disebabkan beli pomade murah lepas tu kene pegi buat treatment rambut pulak! Ha, kan dah membazir pulak dah!
.

@hipster_pomade ni bukan setakat harga yg berbaloi, tapi ade kelulusan dari KKM & yg paling penting HALAL. 100% diusahakan oleh anak Melayu. I'm proud of u @amirsyakireen a.k.a pengasas @hipster_pomade.
.

Just be yourself, because only u can be a Hero!!!
.

Visit www.hipsterpomade.com utk beli online. Call 013-256 0117 @ 013-803 0120 utk korang daftar jadi agen sah @hipster_pomade.
.

#hipsterpomade
#YouwillbeAhero
#thehipsterpomade
#supportlokal

JADILAH HERO!

Bila saya bawa watak hero di dalam filem atau drama, saya perlu untuk nampak lebih yakin, bergaya dan kemas persis seorang hero! Dengan @hipster_pomade HERO saya lebih mudah untuk menghayati watak saya sebagai seorang hero. Tekstur @hipster_pomade ni sangat strong hold membuatkan rambut saya nampak style dan berkilat!

Tapi jangan risau, @hipster_pomade HERO ni water-based so senang la nak basuh. Bau yang harum dan mewah inspirasi daripada minyak wangi lelaki membuatkan AURA HERO tu meresap masuk ke dalam diri anda! FUHH! To girls, kalau boyfriend korang ke, adik lelaki korang even jiran korang still belum guna @hipster_pomade HERO, cepat-cepat belikan untuk diorang okay!

Macam mana nak dapat @hipster_pomade HERO ni guys? Korang boleh ke website @hipster_pomade iaitu www.hipsterpomade.com atau korang boleh pm diorang dekat @hipster_pomade atau Facebook : Hipster Pomade. @hipster_pomade pun ada Youtube channel tau. Like and subscribe Hipster Pomade TV di Youtube untuk maklumat lanjut.

Kalau korang nak jadi stokis atau ejen @hipster_pomade pun boleh, senang je. Korang whatsapp atau call 0132560117 / 0138030120 cepat-cepat.

THE HIPSTER POMADE HERO
BE A HERO!

#hipsterpomade #thehipsterpomade #thehipsterpomadeTV #BeAHero

INTRODUCING THE NEW RELEASE FROM THE HIPSTER POMADE!
PRO 1 PREMIUM COMB BY THE HIPSTER POMADE.
.
Carbon Antistatic Pro 1 Premium Comb by The Hipster Merch ini DISYORKAN OLEH BARBER PROFESSIONAL ANTARABANGSA ! Ia diperbuat daripada resin termoplastik yang menjadikan sikat ini bersifat anti-statik! Wow, so bila anda sikat rambut, takde rambut terangkat2 sebab static.
.
Saiz sikat yang besar dan panjang membolehkan anda membentuk rambut anda dengan lebih mudah. Panjang 8.5 inci tu!
.
SIkat ini juga tidak tajam dan direka khas supaya tidak akan mencederakan kulit kepala anda. Ciri-ciri ini membolehkan anda menggayakan rambut anda dengan lebih kemas tanpa meninggalkan rambut-rambut gatal dan degil sesuai dengan gaya rambut yang hipster seperti di Barber profesional !
.
Dapatkan pada harga RM 14.99 sahaja !
Buzz our sales number below to get The Hipster Merch line up!
+60132560117 / +60 13 803 0120 +60132560117 / +60 13 803 0120 .
#hipsterpomade #hipstermerch #BeAHero #DareYourLimits #JustBeYourself #pomade #merchandise hipsterpomade #thehipsterpomade #Pomade #pomademalaysia #pomadelokal #justbeyourself #tempatanfest #lokalbrand #supportlocal #malaysia

MOST RECENT

Repost from @kualihangit @TopRankRepost #TopRankRepost Kembalikan keyakinan cik abam syg anda dengan Hipster Pomade 😎!
.
Bau wangi, rambut tampil kemas; mesti dia happy dapat surprise Hipster Pomade! Dah la admin bagi FREE GIFT lagi sekarang ni - pakej terbaik untuk dijadikan HADIAH! Anda pun sure lagi terpikat bila dia pun sentiasa segak dan wangi kan??? 😁😁😁
.
Kekal yakin dengan pomade strong-hold sepanjang hari yang tersedia dalam 6 jenis flavour; β€’ apple, β€’ mix berries, β€’ honeydew, β€’ grapes, β€’ caramel & β€’ vanilla.
.
Lagi power dengan pomade premium:
β€’ Hero (by Fattah Amin) atau β€’ Xtreme (by Hairul Azreen) .
Follow IG @hipsterpomade_u1
laju2 sebab dia tengah buat RAYA PROMO πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ @hipsterpomade_u1
@hipsterpomade_u1
@hipsterpomade_u1
_
.
Be awesome with Hipster Pomade.
.
Hipster Pomade – Just Be Yourself.
.
#hipsterpomade #thehipsterpomade #pomade #pomademalaysia #pomadelokal #qualitypomade #justbeyourself #tempatanfest #lokalbrand #supportlocal #malaysia #singapore #brunei #hipsterpomadeshahalam #fattahamin #hairulazreen #heropomade #xtremepomade #menshairstyle2017 #msushahalam #kducollege #msucollege

BERITA BAIK KEPADA SEMUA PELANGGAN SETIA THE HISPTER POMADE!πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰
THE HIPSTER POMADE LUCKY DRAW AND CRAZY RAYA DEAL EXTENDEDDDDDD!πŸ™ŒπŸ»πŸ™ŒπŸ»πŸ™ŒπŸ»πŸ™ŒπŸ»πŸ™ŒπŸ»β€ΌοΈβ€ΌοΈ
Salam guys! Oleh kerana sambutan yang sangat menggalakkan untuk THE HIPSTER POMADE CRAZY RAYA DEALS so berita baik untuk korang sebab kitorang nak lanjutkan promo SAMPAI HABIS RAYA iaitu sehingga 30 Julai 2017 dan CABUTAN BERTUAH juga dilanjutkan sebab ramai yang merayu-rayu nak join sebab nak menang hadiah bernilai lebih RM 100,000 ! 😱😱😱😱 FUHHHH !😎
.
WOW! WOW! WOW!
.
SPREAD THE AWESOMENESS GUYS!
HIPSTER POMADE ORIGINALS (APPLE, MIXBERRIES, VANILLA, CARAMEL & HONEYDEW)
Rm29.00!!! (Normal price Rm35.00) - free Wristband (worth RM 8) - free keychain@handstrap (worth RM 8) - free sticker
- free lucky draw PERODUA AXIA !
.
HIPSTER POMADE PREMIUM (HERO & EXTREME)
Rm39.00!! (Normal price Rm45.00) - free wristband (worth Rm 8) - free lanyard (worth RM 15) - free sticker
Dapatkan sekarang The Hipster Pomade sepanjang Hari Raya Aidilfitri!
.
MACAM MANA NAK DAPATKAN?
Korang pegi je kat website Hipster Pomade di www.hipsterpade.com atau boleh check out instagram: @hipsterpomade.klumpur dan Facebook: Hipster Pomade. Nanti korang boleh pilih lah either korang nak beli hipster pomade Original atau hupster pomade Premium Edition sempena raya ni.
Semua pon best ! ‼️‼️
.
Haa ni lagi satu, setiap pembelian korang layak dapat cabutan bertuah setiap bulan dari Hispter Pomade. Hadiah semua lumayan tau!! Apa? Nak jadi agen? Pon boleh dgn Hipster Pomade! Korang call/whatsapp no ni sekarang
0145474324

THE HIPSTER POMADE, JUST BE YOURSELF !
#hipsterpomade #thehipsterpomade#thehipsterpomadeTV #justbeyourself
#hipsterpomade
#justbeyourself #hpcod #hpcodklcc #hpcodkl #hpcodsentul

Hai guys !
.
Jom dapatkan baju Hipster Pomade yg COOL nie ! Boleh trus DM kami 😎
.
Be awesome with Hipster Pomade
.
Hipster Pomade- Just Be Yourself
.
#hipsterpomade #thehipsterpomade #Pomade #pomademalaysia #pomadelokal #qualitypomade #justbeyourself #tempatanfest #lokalbrand #supportlocal #malaysia #singapore #brunei #hpxbranding

-->Flavor Apple
-->Flavor Apple
-->Flavor Apple
.
.
Promosi sehingga 30 Julai sahaja!!! Harga RM29/tin
.
.
Berminat boleh whatsapp untuk membuat order
.
Whatsapp 017-334 6215!!!
Whatsapp 017-334 6215!!!
Whatsapp 017-334 6215!!!
.
.
Just Be Yourself
.
.
Jenama Pomade No.1 Di Malaysia
.
#hipsterpomade #thehipsterpomade #Pomade #hpcodtanjungkarang #hpcodkualaselangor #hpcodselangor #hipsterpomade_ks #pomademalaysia #qualitypomade #pomademalaysia #qualitypomade #malaysia

-->Flavor Apple
-->Flavor Apple
-->Flavor Apple
.
.
Promosi sehingga 30 Julai sahaja!!! Harga RM29/tin
.
.
Berminat boleh whatsapp untuk membuat order
.
Whatsapp 017-334 6215!!!
Whatsapp 017-334 6215!!!
Whatsapp 017-334 6215!!!
.
.
Just Be Yourself
.
.
Jenama Pomade No.1 Di Malaysia
.
#hipsterpomade #thehipsterpomade #Pomade #hpcodtanjungkarang #hpcodkualaselangor #hpcodselangor #hipsterpomade_ks #pomademalaysia #qualitypomade #pomademalaysia #qualitypomade #malaysia

THE HIPSTER MERCH
.

The Hipster Merch line up consists of merchandise that exclusively crafted suit your daily lifestyle in line with our vision to make sure that our brand to be the household name for men and women from all walks of life wearing our products .

#hipsterpomadeΒ #hipstermerchΒ #BeAHero#DareYourLimitsΒ #JustBeYourselfΒ #pomade#merchandiseΒ hipsterpomadeΒ #thehipsterpomade#PomadeΒ #pomademalaysiaΒ #pomadelokal#justbeyourselfΒ #tempatanfestΒ #lokalbrand#supportlocalΒ #malaysia"

Kembalikan konfiden abam sekalian! Bila nampak cool awesome dgn pomade kualiti tinggi Hero Pomade mesti kita rasa macho je, yakin diri pun btambah. Camtu baru laa isteri pegang tangan taknak lepas. Mcm zaman berdating2 dlu 😎πŸ’ͺ🏻
_
Be A Hero 😎
_
Hipster Pomade Just Be Yourself
_
#fattahamin #hipsterpomadeshahalam #hipsterpomade #pomadelokal #pomademalaysia #malaysiaigers #heroseorangcinderella #bazarpaknil #menshairstyle2017 #codhpshahalam #thehipsterpomade #hairulazreen #mod

JOM BUAT DUIT !!! Anda bersedia untuk dapat side income dari rm100- rm500 sebulan? Jual product yang telah terbukti laku, sales yang super laju dan repetative every month. Product yang popular dikalangan artist Malaysia.

Mari sertai kami sebagai Dropship/Agent Hipster Pomade sekarang.

Kenapa kami perlu anda? Agent lebih senang utk reach market disekeliling mereka. Kawan2 sekolah, university, taman, kerja dan sebagainya.
Whatsapp kami sekarang
0199244577
0199244577
0199244577 .
Be awesome with Hipster Pomade
.
Hipster Pomade- Just Be Yourself
.
#hipsterpomade #thehipsterpomade #Pomade #pomademalaysia #pomadelokal #qualitypomade #justbeyourself #tempatanfest #lokalbrand #supportlocal #malaysia #singapore #brunei

Kembalikan konfiden abam sekalian! Bila nampak cool awesome dgn pomade kualiti tinggi Hero Pomade mesti kita rasa macho je, yakin diri pun btambah. Camtu baru laa isteri pegang tangan taknak lepas. Mcm zaman berdating2 dlu 😎πŸ’ͺ🏻
_
Be A Hero 😎
_
Hipster Pomade Just Be Yourself
_
#fattahamin #hipsterpomadeshahalam #hipsterpomade #pomadelokal #pomademalaysia #malaysiaigers #heroseorangcinderella #bazarpaknil #menshairstyle2017 #codhpshahalam #thehipsterpomade #hairulazreen #sayajualmurah #sayanakhensem

BERITA BAIK KEPADA SEMUA PELANGGAN SETIA THE HISPTER POMADE!πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰
THE HIPSTER POMADE LUCKY DRAW AND CRAZY RAYA DEAL EXTENDEDDDDDD!πŸ™ŒπŸ»πŸ™ŒπŸ»πŸ™ŒπŸ»πŸ™ŒπŸ»πŸ™ŒπŸ»β€ΌοΈβ€ΌοΈ
Salam guys! Oleh kerana sambutan yang sangat menggalakkan untuk THE HIPSTER POMADE CRAZY RAYA DEALS so berita baik untuk korang sebab kitorang nak lanjutkan promo SAMPAI HABIS RAYA iaitu sehingga 30 Julai 2017 dan CABUTAN BERTUAH juga dilanjutkan sebab ramai yang merayu-rayu nak join sebab nak menang hadiah bernilai lebih RM 100,000 ! 😱😱😱😱 FUHHHH !😎
.
WOW! WOW! WOW!
.
SPREAD THE AWESOMENESS GUYS!
HIPSTER POMADE ORIGINALS (APPLE, MIXBERRIES, VANILLA, CARAMEL & HONEYDEW)
Rm29.00!!! (Normal price Rm35.00) - free Wristband (worth RM 8) - free keychain@handstrap (worth RM 8) - free sticker
- free lucky draw PERODUA AXIA !
.

HIPSTER POMADE PREMIUM (HERO & EXTREME)
Rm39.00!! (Normal price Rm45.00) - free wristband (worth Rm 8) - free lanyard (worth RM 15) - free sticker
- free lucky draw Produa Axia
.
Dapatkan sekarang The Hipster Pomade sepanjang Hari Raya Aidilfitri!
.

MACAM MANA NAK DAPATKAN?
Korang pegi je instagram: @hafiz_store dan Facebook: Hafiz_store. Nanti korang boleh pilih lah either korang nak beli hipster pomade Original atau hipster pomade Premium Edition sempena raya ni.
Semua pon best ! ‼️‼️
.
Haa ni lagi satu, setiap pembelian korang layak dapat cabutan bertuah setiap bulan dari Hispter Pomade. Hadiah semua lumayan tau!! Apa? Nak jadi agen? Pon boleh dgn Hipster Pomade! Korang call/whatsapp no ni sekarang 0199244577
THE HIPSTER POMADE, JUST BE YOURSELF !
#hipsterpomade #thehipsterpomade#thehipsterpomadeTV #justbeyourself
#hipsterpomade
#justbeyourself

-->Flavor Vanila
-->Flavor Vanila
-->Flavor Vanila
.
.
Promosi sehingga 30 Julai sahaja!!! RM29/tin
.
.
Berminat boleh whatsapp untuk membuat order
.
Whatsapp 017-334 6215!!!
Whatsapp 017-334 6215!!!
Whatsapp 017-334 6215!!!
.
.
Just Be Yourself
.
.
Jenama Pomade No.1 Di Malaysia
.
#hipsterpomade #thehipsterpomade #Pomade #hpcodtanjungkarang #hpcodkualaselangor #hpcodselangor #hipsterpomade_ks #pomademalaysia #qualitypomade #pomademalaysia #qualitypomade #malaysia

THE HIPSTER POMADE PRESENTS THE HIPSTER POMADE EXTREME
.
DARE YOUR LIMITS !
.
Recommended by Champion Fear Factor Celebrity Malaysia @hairulazreen !
.
Pomade ini:-
1. Diperbuat dari bahan berkualiti tinggi dan PREMIUM
2. Bau yang wangi dengan scent AMAZON BERRIES.
3. Diformulasikan khas untuk memberikan EXTREME HOLD.
4. Sesuai untuk mereka yang EXTREME dan mempunyai gaya hidup AKTIF.

LIMITED EDITION SAHAJA! JANGAN LEPASKAN PELUANG UNTUK DAPATKAN THE HIPSTER POMADE EXTREME !
.
Come on bro! Lets go! πŸ’ͺ🏻
.
Whatsapp kami sekarang +60145474324
+60145474324
.
Be awesome with Hipster Pomade
.
THE HIPSTER POMADE EXTREME- DARE YOUR LIMITS
.
#hipsterpomade #thehipsterpomade #Pomade #pomademalaysia #pomadelokal #qualitypomade #justbeyourself #tempatanfest #lokalbrand #supportlocal #malaysia #singapore #brunei #hpcod #hpcodsentul #hipsterpomade #hpcodkl #hpcodklcc #hpcodmasjidjamek

Hi, jangan lupa untuk subscribe The Hipster Pomade TV di Youtube !
Tak hipster lah kalau tak subscribe!

Kalau nak lebih pasal The Hipster Pomade, pasal event kitorang, macam mana korang nak menang hadiah dan yang paling penting kitorang ada Jangan Sembang Show khas untuk anda. Nak tahu show ni pasal apa?
Kenalah tengok setiap Jumaat setiap minggu okay!
#TheHipsterPomadeTV
#TheHipsterPomade
#TheHipsterPomadeHero
#JanganSembangShow

Fuhh, bukan main lagi customer dapat pomade. Kasi kiss siap! Haha 😘
_
Assalamualaikum, guys! πŸŽ‰*LAGI 7 HARI JE GUYS !!!!!* πŸŽ‰
_
The Hipster Pomade dah extend Crazy Raya Deal sampai 30 Julai 2017!

Dapatkan The Hipster Pomade Original pada harga RM29 dan The Hipster Pomade Premium Line pada harga RM39. Boleh dapat free gift merchandize dan berpeluang untuk menang sebuah Perodua Axia!
_
☎️Boleh whatsapp sekarang:
0189534880
_
#thehipsterpomade #hipsterpomade #hipsterpomadeXtreme #hipsterpomadeshahalam #hero #codshahalam #sayajualmurah #hairulazreen #codhpshahalam #hpcodshahalam #shahalam #sayajualmurah

Most Popular Instagram Hashtags