[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#thehipsterpomade

18248 posts

TOP POSTS

SELAMAT HARI RAYA !
.
Be awesome with Hipster Pomade
.
No. 1 Pomade Brand in Malaysia
.
Hipster Pomade- Just Be Yourself
.
#hipsterpomade #thehipsterpomade #Pomade #pomademalaysia #pomadelokal #justbeyourself #tempatanfest #lokalbrand #supportlocal #malaysia

THE HIPSTER POMADE CRAZY RAYA DEAL!

Salam semua! Wow wow HIPSTER POMADE dah start CRAZY RAYA DEALS!!! Free free dan freeeeee! Spread the Awesomeness guys! .
Hipster Pomade ORIGINALS (APPLE, MIXBERRIES, VANILLA, CARAMEL & HONEYDEW)
Rm29.00!!! (Normal price Rm35.00) - free Wristband (worth RM 8) - free keychain@handstrap (worth RM 8) - free sticker
- free lucky draw PERODUA AXIA !

2. Hipster Pomade PREMIUM (HERO & EXTREME)
Rm39.00!! (Normal price Rm45.00) - free wristband (worth Rm 8) - free lanyard (worth RM 15) - free sticker
- free lucky draw Produa Axia
.
Hanya dari 9hb June sehingga 25hb June!!! .
Dapatkan sekarang utk masa yang terhad!! Dont miss it!
.

MACAM MANA NAK DAPATKAN?
Korang pegi je kat website Hipster Pomade di www.hipsterpade.com atau boleh check out instagram: @hipster_pomade dan Facebook: Hipster Pomade. Nanti korang boleh pilih lah either korang nak beli @hipster_pomade Original atau @hipster_pomade Premium Edition sempena nak raya ni.
Semua pon best !
.
Haa ni lagi satu, setiap pembelian korang layak dapat cabutan bertuah setiap bulan dari Hispter Pomade. Hadiah semua lumayan tau!! Apa? Nak jadi agen? Pon boleh dgn Hipster Pomade! Korang call/whatsapp no ni sekarang 0132560117 / 0138030120
.
THE HIPSTER POMADE, JUST BE YOURSELF !
.
#hipsterpomade #thehipsterpomade #thehipsterpomadeTV #justbeyourself
#hipsterpomade
#justbeyourself

[Pre- Launch for Loyal Hipster Pomade Fan].
.
Welcome to Game Hipster Pomade Drone Delivery !!! Your mission is to pilot a flying drone, and to deliver our Premium Hipster Pomade Hero, safely to our customers. A few tips before you get started:
.
β€’ Avoid the Cumulonimbus cloud (black cloud) if you want to keep the drone on air
β€’ Stay away from the buildings to ensure that you don’t hit any of it.
.
GREAT NEWS FOR HIGH SCORERS - Stand a chance to win Hipster Pomade products by filling up our lucky draw form that will automatically pop up if you score more than 100 points!!!
.
Be awesome with Hipster Pomade
.
Hipster Pomade- Just Be Yourself

Play Store : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.haircrafter.AircrafterHipsterPomade

App Store : https://itunes.apple.com/us/app/hipster-pomade-drone-delivery/id1208771871?mt=8
.
#hipsterpomade #thehipsterpomade #Pomade #pomademalaysia #pomadelokal #qualitypomade #justbeyourself #tempatanfest #lokalbrand #supportlocal #malaysia #singapore #brunei

THE HIPSTER POMADE CRAZY RAYA DEAL!

Salam semua! Wow wow HIPSTER POMADE dah start CRAZY RAYA DEALS!!! Free free dan freeeeee! Spread the Awesomeness guys! .
Hipster Pomade ORIGINALS (APPLE, MIXBERRIES, VANILLA, CARAMEL & HONEYDEW)
Rm29.00!!! (Normal price Rm35.00) - free Wristband (worth RM 8) - free keychain@handstrap (worth RM 8) - free sticker
- free lucky draw PERODUA AXIA !

2. Hipster Pomade PREMIUM (HERO & EXTREME)
Rm39.00!! (Normal price Rm45.00) - free wristband (worth Rm 8) - free lanyard (worth RM 15) - free sticker
- free lucky draw Produa Axia
.
Hanya dari 9hb June sehingga 25hb June!!! .
Dapatkan sekarang utk masa yang terhad!! Dont miss it!
.

MACAM MANA NAK DAPATKAN?
Korang pegi je kat website Hipster Pomade di www.hipsterpade.com atau boleh check out instagram: @hipster_pomade dan Facebook: Hipster Pomade. Nanti korang boleh pilih lah either korang nak beli @hipster_pomade Original atau @hipster_pomade Premium Edition sempena nak raya ni.
Semua pon best !
.
Haa ni lagi satu, setiap pembelian korang layak dapat cabutan bertuah setiap bulan dari Hispter Pomade. Hadiah semua lumayan tau!! Apa? Nak jadi agen? Pon boleh dgn Hipster Pomade! Korang call/whatsapp no ni sekarang 0132560117 / 0138030120
.
THE HIPSTER POMADE, JUST BE YOURSELF !
.
#hipsterpomade #thehipsterpomade #thehipsterpomadeTV #justbeyourself
#hipsterpomade
#justbeyourself

THE HIPSTER POMADE HERO
.
Eh semalam, saya ada cerita pasal The @hipster_pomade Hero kan?
.
Haa yang sebelah saya tu @amirsyakireen iaitu owner @hipster_pomade. Hebat orangnya ni sebab dia satu-satunya owner pomade yang berani ke depan untuk bersaing dengan jenama-jenama lain dari luar. Lepas kenal dengan Mr. Amir ni barulah saya tahu yang jenama @hipster_pomade ini diusahakan oleh beliau bermula dari bawah sehinggalah jenama @hipster_pomade mendapat tempat di hati ramai peminat setia @hipster_pomade termasuklah saya. Kagum betul saya dengan dia ni.
.
Lepas sembang dgn dia, barulah sy tahu tak semua orang akan happy dengan kejayaan kita. Sampaikan ada orang sanggup ciplak jenama @hipster_pomade & jual dgn harga yg murah. Nasib baik Hipster Pomade ade Sticker Hologram yg tak boleh ditiru sebagai sekuriti. Nasihat sy mudah je, pastikan guna pomade yg betul2 ori. Pastikan ade Sticker Hologram Hipster Pomade!
.
Kalau ragu2 korang pegi je kat www.hipsterpomade.com. Gunakan kuasa kita sebagai pengguna. Jadilah pengguna yg bijak! .
.
Sambil2 tu korang boleh jadi agent Hispter Pomade. Hanya WHATSAPP "AGENT" ke 0132560117 / 0138030120
The Hipster Pomade Hero
Be A Hero
#Thehipsterpomade
#beAHero

THE HIPSTER POMADE ADALAH KUNCI KEPADA KEYAKINAN!
.
Ramai yang kata saya nampak macho dan maskulin 😜. Tapikan sebenarnya macho dan maskulin tu bermula dengan keyakinan yang ada dalam diri kita sendiri.
.
So macam mana nak nampak lebih yakin? Mestilah dengan @hipster_pomade!
.
Everytime saya pakai @hipster_pomade ni mesti rasa confident dia tu LAIN MACAM !
.
So, korang yang lelaki tu tunggu apa lagi? Dapatkan @hipster_pomade sekarang kalau nak nampak bergaya dan maskulin macam saya. Ehem.. tak segan ke kalau rambut kusut masai? Pakai je @hipster_pomade mesti rambut nampak lagi kemas dan rapi. Barulah boleh pikat hati crush-crush korang tu 😊.
.
Lagipun, ciri-ciri @hipster_pomade ni dia tahan lama so korang tak payah dah nak touch up rambut korang banyak-banyak kali, kan dah jimat masa. Nak basuh pun senang sebab @hipster_pomade ni water-based. So memang best!
.
Kepada yang perempuan pulak, kalau boyfriend korang, suami korang, abang atau adik lelaki korang tak pakai @hipster_pomade lagi, cepat-cepat belikan untuk diorang!
.
Kat mana nak beli? Korang pegi je kat website Hipster Pomade di www.hipsterpade.com atau boleh check out instagram: @hipster_pomade dan Facebook: Hipster Pomade. Nanti korang boleh pilih lah either korang nak beli The Hipster Pomade Original atau The Hipster Pomade Premium Edition HERO! Semua pon best!
.
Haa ni lagi satu, setiap pembelian korang layak dapat cabutan bertuah setiap bulan dari Hispter Pomade. Hadiah semua lumayan tau!
.
Nak jadi agen? Pun boleh dgn Hipster Pomade! Korang call/whatsapp no ni sekarang 0132560117 / 0138030120.
.
THE HIPSTER POMADE, JUST BE YOURSELF !
#hipsterpomade #thehipsterpomade #thehipsterpomadeTV #justbeyourself

STREET AMBASSADOR THE HIPSTER POMADE !
WOOT! WOOT !
Korang yang ada dekat area-area dekat bawah ni πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
.
Avenue K hari ini (4-6 petang) dan esok malam di Puchong Night Bazaar (9-12 tengah malam) .
Jangan lupa untuk check out HIPSTA BUSKERS iaitu official street ambassador untuk The Hipster Pomade sebabbb diorang akan perform LIVE dekat sana nanti.
.
APA YANG LAGI BEST?
.
Sambil korang tengok diorang perform tu, korang boleh dapatkan The Hipster Pomade yang anda idam-idamkan !
.
#hipsterpomade #thehipsterpomade#Pomade #pomademalaysia #pomadelokal#justbeyourself #tempatanfest #lokalbrand#supportlocal #malaysia"

CABUTAN BERTUAH HIPSTER POMADE
21 November 2016 - 30 July 2017

Rebut peluang anda utk menyertai Kempen Cabutan Bertuah Hipster Pomade!

WOW!!! Banyak hadiah menarik menanti anda!!!!
.
Hadiah Utama : Perodua Axia (Model G1GX : Auto 1000G)
Hadiah kedua: Yamaha LC135
Hadiah Ketiga: SYM JETPOWER

Hadiah bulanan: Gadget dan hadiah bernilai lebih rm25 ribu! .

Apa langkah2 yg perlu anda buat utk menyertai Cabutan Bertuah Hipster Pomade??? .
. --->>>>Menggunakan SERIAL NUMBER
.
1. Sila lawat www.hipsterpomadebase.com/luckydraw
2. Isi borang dengan lengkap.
3. Tekan butang Submit.
4. SELAMAT BERJAYA!
5. Pemenang bulanan akan diumumkan pada hari ke -30 setiap bulan di Facebook Hipster Pomade.
6. Pemenang hadiah Utama akan diumumkan pada 30 July 2017!! .
Start tahun hadapan (2017)
---->>>>Menggunakan QR CODE SCANNER
.
1. Muat turun QR Code Scanner dari Google PlayStore or iOS Appstore.
2. Imbas QR Code di belakang tin Hipster Pomade.
3. Isi borang dengan lengkap.
4. Tekan butang Submit.
5. SELAMAT BERJAYA!
6. Pemenang bulanan akan diumumkan pada hari ke -30 setiap bulan di Facebook Hipster Pomade
.
--->>>> 1 tin bersamaan dgn 1 penyertaan. Tiada had penyertaan. Lagi banyak tin anda beli lagi tinnggi peluang anda utk menangi cabutan bertuah!!! 😊
.
Be awesome with Hipster Pomade
.
No. 1 Pomade Brand in Malaysia
.
Hipster Pomade- Just Be Yourself
.
Whatsapp 0132560117
#hipsterpomade #thehipsterpomade #Pomade #pomademalaysia #pomadelokal #justbeyourself #tempatanfest #lokalbrand #supportlocal #malaysia

STREET AMBASSADOR THE HIPSTER POMADE !
WOOT! WOOT !
Korang yang ada dekat area-area dekat bawah ni πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
.
Avenue K hari ini (4-6 petang) dan esok malam di Puchong Night Bazaar (9-12 tengah malam) .
Jangan lupa untuk check out HIPSTA BUSKERS iaitu official street ambassador untuk The Hipster Pomade sebabbb diorang akan perform LIVE dekat sana nanti.
.
APA YANG LAGI BEST?
.
Sambil korang tengok diorang perform tu, korang boleh dapatkan The Hipster Pomade yang anda idam-idamkan !
.
#hipsterpomade #thehipsterpomade#Pomade #pomademalaysia #pomadelokal#justbeyourself #tempatanfest #lokalbrand#supportlocal #malaysia"

MOST RECENT

SELAMAT HARI RAYA !
.
Be awesome with Hipster Pomade
.
No. 1 Pomade Brand in Malaysia
.
Hipster Pomade- Just Be Yourself
.
#hipsterpomade #thehipsterpomade #Pomade #pomademalaysia #pomadelokal #justbeyourself #tempatanfest #lokalbrand #supportlocal #malaysia

PERNIAGAAN ADALAH PERKONGSIAN.
.
Ramadhan merupakan bulan yang mulia untuk kita berkongsi. Walau dengan hanya membawa dan berkongsi kebaikan setin pomade kepada rakan dan taulan.
.
YUP BRO! Mudah kan?
.
Khas buat warga KAJANG dn BANGSAR (Office Hour), @sayappomade sedia COD kan TheHipsterPomade terus ke area korang!
.
Best kan?
So untuk sesiapa yang nak COD, whatsapp je terus ke
0147017307
0147017307
0147017307
.
CRAZY RAYA DEAL pun telah melabuhkan tirai.
Terima kasih bro @open_rule_end sebab support @sayappomade! Kami akan bercuti sehingga 3julai2017.
.
TheHipsterPomade, Just Be Yourself.
.
#sayapiurislegacy #sayappomade #hipsterpomade #pomade #highquality #waterbased #localproduct #local #malaysia #bangsar #kajang #kacak #maskulin #hpcodbangsar #hpcodkajang #cod #thehipsterpomade #pomademalaysia #pomadelokal #qualitypomade #justbeyourself #tempatanfest #lokalbrand #supportlocal #hipsterpomadetv

PERNIAGAAN ADALAH PERKONGSIAN.
.
Ramadhan merupakan bulan yang mulia untuk kita berkongsi. Walau dengan hanya membawa dan berkongsi kebaikan setin pomade kepada rakan dan taulan.
.
YUP BRO! Mudah kan?
.
Khas buat warga KAJANG dn BANGSAR (Office Hour), @sayappomade sedia COD kan TheHipsterPomade terus ke area korang!
.
Best kan?
So untuk sesiapa yang nak COD, whatsapp je terus ke
0147017307
0147017307
0147017307
.
CRAZY RAYA DEAL pun telah melabuhkan tirai.
Terima kasih semua sebab support @sayappomade! Kami akan bercuti sehingga 3julai2017.
.
TheHipsterPomade, Just Be Yourself.
.
#sayapiurislegacy #sayappomade #hipsterpomade #pomade #highquality #waterbased #localproduct #local #malaysia #bangsar #kajang #kacak #maskulin #hpcodbangsar #hpcodkajang #cod #thehipsterpomade #pomademalaysia #pomadelokal #qualitypomade #justbeyourself #tempatanfest #lokalbrand #supportlocal #hipsterpomadetv

PERNIAGAAN ADALAH PERKONGSIAN.
.
Ramadhan merupakan bulan yang mulia untuk kita berkongsi. Walau dengan hanya membawa dan berkongsi kebaikan setin pomade kepada rakan dan taulan.
.
YUP BRO! Mudah kan?
.
Khas buat warga KAJANG dn BANGSAR (Office Hour), @sayappomade sedia COD kan TheHipsterPomade terus ke area korang!
.
Best kan?
So untuk sesiapa yang nak COD, whatsapp je terus ke
0147017307
0147017307
0147017307
.
CRAZY RAYA DEAL pun telah melabuhkan tirai.
Terima kasih semua sebab support @sayappomade! Kami akan bercuti sehingga 3julai2017.
.
TheHipsterPomade, Just Be Yourself.
.
#sayapiurislegacy #sayappomade #hipsterpomade #pomade #highquality #waterbased #localproduct #local #malaysia #bangsar #kajang #kacak #maskulin #hpcodbangsar #hpcodkajang #cod #thehipsterpomade #pomademalaysia #pomadelokal #qualitypomade #justbeyourself #tempatanfest #lokalbrand #supportlocal #hipsterpomadetv

[Pre- Launch for Loyal Hipster Pomade Fan].
.
Welcome to Game Hipster Pomade Drone Delivery !!! Your mission is to pilot a flying drone, and to deliver our Premium Hipster Pomade Hero, safely to our customers. A few tips before you get started:
.
β€’ Avoid the Cumulonimbus cloud (black cloud) if you want to keep the drone on air
β€’ Stay away from the buildings to ensure that you don’t hit any of it.
.
GREAT NEWS FOR HIGH SCORERS - Stand a chance to win Hipster Pomade products by filling up our lucky draw form that will automatically pop up if you score more than 100 points!!!
.
Be awesome with Hipster Pomade
.
Hipster Pomade- Just Be Yourself

Play Store : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.haircrafter.AircrafterHipsterPomade

App Store : https://itunes.apple.com/us/app/hipster-pomade-drone-delivery/id1208771871?mt=8
.
#hipsterpomade #thehipsterpomade #Pomade #pomademalaysia #pomadelokal #qualitypomade #justbeyourself #tempatanfest #lokalbrand #supportlocal #malaysia #singapore #brunei

Settle COD sblm balik kg, thanks yah...
Ok guy's, promo dh tak lama lg hbis dh nie, so apa lg...grab cptΒ²

LIMITED STOCK! Dapatkan sekarang utk masa yang terhad sebelum stock habissss!! Dont miss it!!
.
Tunggu apa lagi JOM Whatsapp saya laju-laju untuk dapatkan Hipster Pomade: >>> 017-7723516
>>> 017-7723516
>>> 017-7723516
.
Klik disini untuk order > .www.wasap.my/60177723516
.
Jangan lupa dapatkan CRAZY RAYA DEALS kami dengan harga yang MELETOP LETOP sekarang!! .
Be awesome with Hipster Pomade.
.
Hipster Pomade – Just Be Yourself 😎
.
#hipsterpomadeempire #thehipsterpomade #pomademalaysia #qualitypomade #pomademurah #localproduct #bergayabersamahipsterpomade #hipsterpomadeweloveu #hipsterpomadefamily #HPcodPUCHONG #HPcodSUNWAY #HPcodBUKITJALIL #HPcodSERDANG #HPcodSRIPETALING #HPcodKLEBANG #HPcodTENGKERA #HPcodDURIANTUNGGAL #HPcodMELAKAPINDAH #HPcodALORGAJAH #HPcodTANJUNGMINYAK #HPcodPANTAIPUTERI #HPcodREMBAU #HPcodTAMPIN

RAYAAAA RAYAAA CRAAZYY DEALL GUYSSS !!! Salam bro!! Berminat dengan pomade kami? .
.
.
🏷Hipster Pomade ORIGINAL (APPLE, MIXBERRIES, VANILLA, GRAPE, CARAMEL & HONEYDEW) .
🏷Retail price : RM29
setiap satu tin Hipster Pomade
- free Wristband - free keychain@handstrap (worth Rm8)
- free sticker
- free lucky draw Produa Axia 🏷Hipster Pomade
.
PREMIUM (HERO & EXTREME)
🏷Retail price : RM39
setiap satu tin Hipster Pomade
- free Wristband - free lanyard (worth Rm15)
- free sticker
- free lucky draw Produa Axia

Kalau bro berminat, bro boleh
Whatapp kami
0136674260
0136674260
0136674260
0136674260

#hipsterpomade #pomade #pomademalaysia #pomadelokal #qualitypomade #tempatanfest #thehipsterpomade #malaysia #singapore #brunei #lokalbrand #thankyousharkandcopomade #politeknik #polinilai #polipd #inti #usim #kpj

CABUTAN BERTUAH HIPSTER POMADE
21 November 2016 - 30 July 2017

Rebut peluang anda utk menyertai Kempen Cabutan Bertuah Hipster Pomade!

WOW!!! Banyak hadiah menarik menanti anda!!!!
.
Hadiah Utama : Perodua Axia (Model G1GX : Auto 1000G)
Hadiah kedua: Yamaha LC135
Hadiah Ketiga: SYM JETPOWER

Hadiah bulanan: Gadget dan hadiah bernilai lebih rm25 ribu! .

Apa langkah2 yg perlu anda buat utk menyertai Cabutan Bertuah Hipster Pomade??? .
. --->>>>Menggunakan SERIAL NUMBER
.
1. Sila lawat www.hipsterpomadebase.com/luckydraw
2. Isi borang dengan lengkap.
3. Tekan butang Submit.
4. SELAMAT BERJAYA!
5. Pemenang bulanan akan diumumkan pada hari ke -30 setiap bulan di Facebook Hipster Pomade.
6. Pemenang hadiah Utama akan diumumkan pada 30 July 2017!! .
Start tahun hadapan (2017)
---->>>>Menggunakan QR CODE SCANNER
.
1. Muat turun QR Code Scanner dari Google PlayStore or iOS Appstore.
2. Imbas QR Code di belakang tin Hipster Pomade.
3. Isi borang dengan lengkap.
4. Tekan butang Submit.
5. SELAMAT BERJAYA!
6. Pemenang bulanan akan diumumkan pada hari ke -30 setiap bulan di Facebook Hipster Pomade
.
--->>>> 1 tin bersamaan dgn 1 penyertaan. Tiada had penyertaan. Lagi banyak tin anda beli lagi tinnggi peluang anda utk menangi cabutan bertuah!!! 😊
.
Be awesome with Hipster Pomade
.
No. 1 Pomade Brand in Malaysia
.
Hipster Pomade- Just Be Yourself
.
Whatsapp 0132560117
#hipsterpomade #thehipsterpomade #Pomade #pomademalaysia #pomadelokal #justbeyourself #tempatanfest #lokalbrand #supportlocal #malaysia

STREET AMBASSADOR THE HIPSTER POMADE !
WOOT! WOOT !
Korang yang ada dekat area-area dekat bawah ni πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
.
Avenue K hari ini (4-6 petang) dan esok malam di Puchong Night Bazaar (9-12 tengah malam) .
Jangan lupa untuk check out HIPSTA BUSKERS iaitu official street ambassador untuk The Hipster Pomade sebabbb diorang akan perform LIVE dekat sana nanti.
.
APA YANG LAGI BEST?
.
Sambil korang tengok diorang perform tu, korang boleh dapatkan The Hipster Pomade yang anda idam-idamkan !
.
#hipsterpomade #thehipsterpomade#Pomade #pomademalaysia #pomadelokal#justbeyourself #tempatanfest #lokalbrand#supportlocal #malaysia
#sayappomade #sayapiurislegacy

STREET AMBASSADOR THE HIPSTER POMADE !
WOOT! WOOT !
Korang yang ada dekat area-area dekat bawah ni πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
.
Avenue K hari ini (4-6 petang) dan esok malam di Puchong Night Bazaar (9-12 tengah malam) .
Jangan lupa untuk check out HIPSTA BUSKERS iaitu official street ambassador untuk The Hipster Pomade sebabbb diorang akan perform LIVE dekat sana nanti.
.
APA YANG LAGI BEST?
.
Sambil korang tengok diorang perform tu, korang boleh dapatkan The Hipster Pomade yang anda idam-idamkan !
.
#hipsterpomade #thehipsterpomade#Pomade #pomademalaysia #pomadelokal#justbeyourself #tempatanfest #lokalbrand#supportlocal #malaysia
#sayappomade #sayapiurislegacy

STREET AMBASSADOR THE HIPSTER POMADE !
WOOT! WOOT !
Korang yang ada dekat area-area dekat bawah ni πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
.
Avenue K hari ini (4-6 petang) dan esok malam di Puchong Night Bazaar (9-12 tengah malam) .
Jangan lupa untuk check out HIPSTA BUSKERS iaitu official street ambassador untuk The Hipster Pomade sebabbb diorang akan perform LIVE dekat sana nanti.
.
APA YANG LAGI BEST?
.
Sambil korang tengok diorang perform tu, korang boleh dapatkan The Hipster Pomade yang anda idam-idamkan !
.
#hipsterpomade #thehipsterpomade#Pomade #pomademalaysia #pomadelokal#justbeyourself #tempatanfest #lokalbrand#supportlocal #malaysia
#sayappomade #sayapiurislegacy

STREET AMBASSADOR THE HIPSTER POMADE !
WOOT! WOOT !
Korang yang ada dekat area-area dekat bawah ni πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
.
Avenue K hari ini (4-6 petang) dan esok malam di Puchong Night Bazaar (9-12 tengah malam) .
Jangan lupa untuk check out HIPSTA BUSKERS iaitu official street ambassador untuk The Hipster Pomade sebabbb diorang akan perform LIVE dekat sana nanti.
.
APA YANG LAGI BEST?
.
Sambil korang tengok diorang perform tu, korang boleh dapatkan The Hipster Pomade yang anda idam-idamkan !
.
#hipsterpomade #thehipsterpomade#Pomade #pomademalaysia #pomadelokal#justbeyourself #tempatanfest #lokalbrand#supportlocal #malaysia
#sayappomade #sayapiurislegacy

STREET AMBASSADOR THE HIPSTER POMADE !
WOOT! WOOT !
Korang yang ada dekat area-area dekat bawah ni πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
.
Avenue K hari ini (4-6 petang) dan esok malam di Puchong Night Bazaar (9-12 tengah malam) .
Jangan lupa untuk check out HIPSTA BUSKERS iaitu official street ambassador untuk The Hipster Pomade sebabbb diorang akan perform LIVE dekat sana nanti.
.
APA YANG LAGI BEST?
.
Sambil korang tengok diorang perform tu, korang boleh dapatkan The Hipster Pomade yang anda idam-idamkan !
.
#hipsterpomade #thehipsterpomade#Pomade #pomademalaysia #pomadelokal#justbeyourself #tempatanfest #lokalbrand#supportlocal #malaysia
#sayappomade #sayapiurislegacy

STREET AMBASSADOR THE HIPSTER POMADE !
WOOT! WOOT !
Korang yang ada dekat area-area dekat bawah ni πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
.
Avenue K hari ini (4-6 petang) dan esok malam di Puchong Night Bazaar (9-12 tengah malam) .
Jangan lupa untuk check out HIPSTA BUSKERS iaitu official street ambassador untuk The Hipster Pomade sebabbb diorang akan perform LIVE dekat sana nanti.
.
APA YANG LAGI BEST?
.
Sambil korang tengok diorang perform tu, korang boleh dapatkan The Hipster Pomade yang anda idam-idamkan !
.
#hipsterpomade #thehipsterpomade#Pomade #pomademalaysia #pomadelokal#justbeyourself #tempatanfest #lokalbrand#supportlocal #malaysia
#sayappomade #sayapiurislegacy

Hipster Pomade berciri-ciri strong hold dan tersedia dalam tiga flavour yang wangi & diperbuat daripada bahan berasaskan air. Pilih dari flavour:
.
Apple, Vanilla, Mix Berries, Grape, Honeydew & Caramel
.
Jom bikin rambut jadi stylo milo dengan Hipster Pomade!
.
Hanya RM29 sahaja untuk setiap jar promosi sempena raya aidilfitri
.
Follow instagram πŸ”› @hipsterpomade_distributor
.
πŸ‘‡πŸ‘‡Direct link to whatsappπŸ‘‡πŸ‘‡
(www.wasap.my/60194039721
.
.
Be awesome with Hipster Pomade
.
No. 1 Pomade Brand in Malaysia
.
Hipster Pomade – Just Be Yourself
.
#hpcodparitbuntar #nibongtebal

#followback #pomade #murah #pomademurah #online #likes4likes #bazaarpaknil #bazaaronline #supportmalay #hipsterpomade #thehipsterpomade #pomademalaysia #pomadelokal #qualitypomade #lokalbrand #tempatanfest #supportlocal #malaysia #agentwanted

Sempena bulan Ramadhan yang mulia dan menjelang hari raya Aidilfitri yang bakal tiba beberapa hari lagi,Hipster Pomade bermurah hati utk mengadakan jualan murah! Apple,MixBerries,Vanilla dan Grape HANYA pda RM 27 SAHAJA!!!
Raya ni rambut mesti lawa2 dan berkilat kan?barulah meriah dan bergaya di hari raya!
Free gift juga turut disertakan,whatsapp 014-8354563
Cod Kota Bharu dan sekitar

#thehipsterpomade

Most Popular Instagram Hashtags