#thehipsterpomade

17570 posts

TOP POSTS

JADILAH HERO!

Bila saya bawa watak hero di dalam filem atau drama, saya perlu untuk nampak lebih yakin, bergaya dan kemas persis seorang hero! Dengan @hipster_pomade HERO saya lebih mudah untuk menghayati watak saya sebagai seorang hero. Tekstur @hipster_pomade ni sangat strong hold membuatkan rambut saya nampak style dan berkilat!

Tapi jangan risau, @hipster_pomade HERO ni water-based so senang la nak basuh. Bau yang harum dan mewah inspirasi daripada minyak wangi lelaki membuatkan AURA HERO tu meresap masuk ke dalam diri anda! FUHH! To girls, kalau boyfriend korang ke, adik lelaki korang even jiran korang still belum guna @hipster_pomade HERO, cepat-cepat belikan untuk diorang okay!

Macam mana nak dapat @hipster_pomade HERO ni guys? Korang boleh ke website @hipster_pomade iaitu www.hipsterpomade.com atau korang boleh pm diorang dekat @hipster_pomade atau Facebook : Hipster Pomade. @hipster_pomade pun ada Youtube channel tau. Like and subscribe Hipster Pomade TV di Youtube untuk maklumat lanjut.

Kalau korang nak jadi stokis atau ejen @hipster_pomade pun boleh, senang je. Korang whatsapp atau call 0132560117 / 0138030120 cepat-cepat.

THE HIPSTER POMADE HERO
BE A HERO!

#hipsterpomade #thehipsterpomade #thehipsterpomadeTV #BeAHero

Jom Dapatkan Lapel Pin The Hipster Pomade Sekarang!
.
Salam semua!!! The Hipster Pomade nak perkenalkan merchandise baru untuk anda, peminat setia The Hipster Pomade iaitu The Hipster Pomade Lapel Pin. Direka khas untuk menepati citarasa lelaki yang sebenar. .
Tunggu apa lagi, STOK TERHAD so dapatkan sekarang di website kami (link dibawah) dan PM kami di Instagram dan Facebook atau hubungi stokis-stokis dan agent-agent The Hipster Pomade yang berdekatan. .
Be awesome with Hipster Pomade

http://bit.ly/2q9WGZ4

http://bit.ly/2q9WGZ4

http://bit.ly/2q9WGZ4 .
No. 1 Pomade Brand in Malaysia
.
Hipster Pomade- Just Be Yourself
.
#hipsterpomade #thehipsterpomade #Pomade #pomademalaysia #pomadelokal #justbeyourself #tempatanfest #lokalbrand #supportlocal #malaysia

Assalamualaikum semua !😎😎😎
.
Hipster Pomade berciri-ciri strong hold dan tersedia dalam tiga flavour yang wangi & diperbuat daripada bahan berasaskan air.
Pilih dari flavour:
.
Apple ✔Vanilla ❌& Mix Berries✔
.
Jom bikin rambut jadi stylo milo dengan Hipster Pomade!
.
Hanya RM35 sahaja untuk setiap jar !
.
Whatsapp untuk membuat order anda sekarang!
.
Be awesome with Hipster Pomade.
.
Hipster Pomade – Just Be Yourself.
.
#hipsterpomade #thehipsterpomade #pomade #pomademalaysia #pomadelokal #qualitypomade #justbeyourself #tempatanfest #lokalbrand #supportlocal #malaysia #singapore #bruneiu

・・・
Subhanallah look at the view.
.
Hipster Pomade Hero at Beatenberg, Switzerland.
.
Hanya RM45 sahaja satu jar!!! .
Whatsapp 0199021795 untuk tempahan. . #hipsterpomade #hipsterpomadehero #thehipsterpomade

THE HIPSTER POMADE ORIGINAL!
.

Korang semua mesti pernah dengar pasal @hipster_pomade ni kan. Kalau korang nak tahu @hipster_pomade ni dah bertapak di Malaysia sejak tahun 2015 lagi dan sekarang ni @hipster_pomade ni dah ada beberapa haruman yang menjadi pilihan, saya. Ramai jugak yang tanya kenapa @hipster_pomade ni lain dari yang lain.
.

So, SEBAB APA?
.

Sebab @hipster_pomade ni kualiti dia memang terjamin. Dah lah ada GMP, ISO dengan pengiktirafan dari Kementerian Kesihatan Malaysia, owner dia pun handsome. Haha. Tapi korang kena cuba @hipster_pomade Original line sebab diorang ada banyak haruman yang wangi-wangi, antaranya @hipster_pomade Apple, Vanilla, Grape dan haa yang saya pegang tu @hipster_pomade Mix Berries. Selain bau dia yang wangi, @hipster_pomade ni strong hold. Haa rambut confirm berkilat punya. Senang sikit nak basuh kalau pakai @hipster_pomade ni sebab pomade ni water-based dan dia takkan tinggalkan sebarang kesan berminyak kepada rambut. Baikk kann The Hipster Pomade!
.

MACAM MANA NAK DAPATKAN?
Korang pegi je kat website Hipster Pomade di www.hipsterpade.com atau boleh check out instagram: @hipster_pomade dan Facebook: Hipster Pomade. Nanti korang boleh pilih lah either korang nak beli @hipster_pomade Original atau @hipster_pomade Premium Edition HERO ! Semua pon best !
.

Haa ni lagi satu, setiap pembelian korang layak dapat cabutan bertuah setiap bulan dari Hispter Pomade. Hadiah semua lumayan tau! Nak jadi agen? Pun boleh dgn Hipster Pomade! Korang call/whatsapp no ni sekarang 0132560117 / 0138030120.
.

THE HIPSTER POMADE, JUST BE YOURSELF!

#hipsterpomade #thehipsterpomade #thehipsterpomadeTV #justbeyourself

Selamat Pagi 😎
Boleh lihat di IG @etyflora_2
Jejaka ni gunakan Hipster Pomade supaya rambutnya tampil segak, bergaya dan kemas. 👉Bermacam macam flavour ada 😎 👉Boleh whatsapp 013-6672509 NOW!!!!!
#etyflora
#etyflora_2
#cod
#hpcodjitra
#thehipsterpomade

[CABUTAN BERTUAH HIPSTER POMADE 2017]

Rebut peluang anda utk menyertai Kempen Cabutan Bertuah Hipster Pomade!
.
WOW!!! Banyak hadiah menarik menanti anda!!!!
.
Hadiah Utama : Perodua Axia (Model G1GX : Auto 1000G)
Hadiah kedua: Yamaha LC135
Hadiah Ketiga: SYM JETPOWER
.
Hadiah bulanan: Gadget dan hadiah bernilai lebih rm25 ribu! .
Apa langkah2 yg perlu anda buat utk menyertai Cabutan Bertuah Hipster Pomade??? .
. --->>>> Menggunakan SERIAL NUMBER

1. Sila lawat www.hipsterpomadebase.com/luckydraw
2. Isi borang dengan lengkap.
3. Tekan butang Submit.
4. SELAMAT BERJAYA!
5. Pemenang bulanan akan diumumkan pada hari ke -30 setiap bulan di Facebook Hipster Pomade.
6. Pemenang hadiah Utama akan diumumkan pada 30 June 2017!!
. --->>>> Menggunakan QR CODE

1. Muat turun QR CODE Scanner dari Google PlayStore / iOS Appstore.
2. Imbas QR Code di belakang tin Hipster Pomade.
3. Isi borang dengan lengkap.
4. Tekan butang SUMBIT.
5. SELAMAT BERJAYA!!!
6. Pemenang bulanan akan diumumkan pada hari ke-30 setiap bulan di Facebook Hipster Pomade. . --->>>> 1 tin bersamaan dgn 1 penyertaan. Tiada had penyertaan. Lagi banyak tin anda beli lagi tinnggi peluang anda utk menangi cabutan bertuah!!! 😊

Hipster Pomade - Just be Yourself
.
#hipsterpomade #thehipsterpomade #Pomade #pomademalaysia #pomadelokal #qualitypomade #justbeyourself #tempatanfest #lokalbrand #supportlocal #malaysia #singapore #brunei

HAPPY BIRTHDAY CEO!!!😎😎😎
.
Sempena dgn Birthday CEO Hipster Pomade @amirsyakireen yg ke-29 tak lama lagi. Wow CEO baru 29 tahun ke?? Yezzaa
.
Hipster Pomade akan adakan PROMOSI CEO 29th BIRTHDAY BASH!!
.
Beli mana2 HIPSTER POMADE Original (Apple / Vanilla / Mixed Berries / Grape)
dengan harga RM29 !!
PROMOSI RM29 sah utk HIPSTER POMADE Original!! Untuk masa yang terhad sahaja!!!
.
Follow instagram 🔛 @hipsterpomade_distributor
.
PM reseller/borong whatsapp
👇👇Direct link to whatsapp👇👇 www.wasap.my/60194039721
.
.
Be awesome with Hipster Pomade
.
No. 1 Pomade Brand in Malaysia
.
Hipster Pomade – Just Be Yourself
.
.
Layari www.hipsterpomade.com

#followback #pomade #murah #pomademurah #online #likes4likes #bazaarpaknil #bazaaronline #supportmalay #hipsterpomade #thehipsterpomade #pomademalaysia #pomadelokal #qualitypomade #lokalbrand #tempatanfest #supportlocal #malaysia

ASSALAMUMUALAIKUM .
Promotion hipster pomade . Sempena harijadi CEO yg ke 29 tahun . Promotion 26may - 9 june 2017 . Harga setiap 1 tin RM 29 . Habis promotion harga jadi RM 35 .

W/sapp 0139420201
W/id birupermata

#thehipsterpomade
#abampakai
#abamjual

MOST RECENT

Assalamualaikum semua !😎😎😎
.
Hipster Pomade berciri-ciri strong hold dan tersedia dalam tiga flavour yang wangi & diperbuat daripada bahan berasaskan air.
Pilih dari flavour:
.
Apple ✔Vanilla ❌& Mix Berries✔
.
Jom bikin rambut jadi stylo milo dengan Hipster Pomade!
.
Hanya RM35 sahaja untuk setiap jar !
.
Whatsapp untuk membuat order anda sekarang!
.
Be awesome with Hipster Pomade.
.
Hipster Pomade – Just Be Yourself.
.
#hipsterpomade #thehipsterpomade #pomade #pomademalaysia #pomadelokal #qualitypomade #justbeyourself #tempatanfest #lokalbrand #supportlocal #malaysia #singapore #bruneiu

Ok, done restock...mana² yg nak beli atau nak tambah income mai PM...nak jadi agent, dropship ke atau nk beli sahaja pun boleh, PM cepat²... Mai grab cepat sementara promo masih ada... HAPPY BIRTHDAY CEO!!!
.
Sempena dgn Birthday CEO Hipster Pomade @amirsyakireen yg ke-29 tak lama lagi. Wow CEO baru 29 tahun ke?? Yezzaa!
.
Hipster Pomade akan adakan PROMOSI CEO 29th BIRTHDAY BASH!! .
Beli mana2 HIPSTER POMADE Original (Apple / Vanilla / Mixed Berries / Grape)
dengan harga RM29 !!
.
PROMOSI RM29 sah utk HIPSTER POMADE Original!! Untuk masa yang terhad sahaja!!!
.
PM dan whatsapp kami terus!

Jom Whatsapp saya laju-laju untuk dapatkan Hipster Pomade:
>>> 017-7723516
>>> 017-7723516
>>> 017-7723516
.
Hanya klik disini untuk order > .www.wasap.my/60177723516

Be awesome with Hipster Pomade.
.
Hipster Pomade – Just Be Yourself. 😎
.
#hipsterpomadeempire #thehipsterpomade #pomademalaysia #qualitypomade #pomademurah #localproduct #bergayabersamahipsterpomade #hipsterpomadeweloveu #hipsterpomadefamily #HPcodPUCHONG #HPcodBANTING #HPcodSUNWAY #HPcodBUKITJALIL #HPcodSERDANG #HPcodSRIPETALING #HPcodKLEBANG #HPcodTENGKERA #HPcodDURIANTUNGGAL #HPcodMELAKAPINDAH #HPcodALORGAJAH #HPcodTANJUNGMINYAK #HPcodPANTAIPUTERI #HPcodREMBAU #HPcodTAMPIN

“SENANG STYLE TAK CEPAT KERINGG!” 😍
.
Cayalahh bang. Bila pakai Hipster Pomade rambut senang nak style tu. And then dah pakai tu rambut pon tak cepat kering. Memang terbaiklahh.
.
Siapa taknakkan rambut kelihatan basah dan bermaya sepanjang hari. Rambut ni kan asset utama buat lelaki. Mestilah nak kene jaga supaya diri tu rasa confident jee. .
Adi pon ada COD jugak. Korang boleh try bau perisa apa korang nak time COD.
.
Jom Whatsapp Adi laju-laju di :
>>> 01126550832
>>> 01126560832
>>> 01126560832
.
Be awesome with Hipster Pomade.
.
Hipster Pomade – Just Be Yourself.
.
#hipsterpomade #thehipsterpomade #pomade #pomadekl #pomademalaysia #pomadelokal #qualitypomade #pomadebest #justbeyourself #tempatanfest #pomadelocal #lokalbrand #supportlocal #malaysia #singapore #brunei


.
Salam guys!! Hipster Pomade 2.0 available here!!
.
Hipster pomade sekarang boleh didapati di @shopatecubee cube M6/M7 & @nee_sya.collection cube N03
.
Mau murah? Beli banyak.. ada promotion..
.
Text/WA untuk sebarang pertanyaan
⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
.
+673 8680335
+673 8680335
+673 8680335
.
Be awesome with Hipster Pomade
.
Hipster Pomade - Just Be Yourself
.
@hipster_pomade.bn
@hipster_pomade.bn
@hipster_pomade.bn
.
#hipsterpomade #thehipsterpomade #hipsterpomadehero #hipsterpomadeBN #hipsterpomadeMY #hipsterpomadeSG #hipsterpomadebrunei #beawesome #beahero #pomadebrunei #bruneipomade #justbeyourself

assalamualaikum... .
selamat berbuka puasa kepada seluruh ummat islam
.
#ramadhan #hipsterpomade #thehipsterpomade #pomademalaysia

Hi guys.😎😎😎 Bersempena dgn Birthday CEO tak lama lagi, Hipster Pomade akan adakan promosi “CEO-29th Birthday Bash”.🎉🎈👑🎊
.
🎈Promotion : RM29 Hipster Pomade ORIGINAL ONLY
🎈Campaign Duration: 26th May- 26th June 2017
Apa tunggu lagi tengah ada promotion ni 😍 Sampai bila nak nampak biasa biasa Cuba jadi luar biasa pulak dengan HIPSTER POMADE ni . Kami pasti Abang abang akan nampak lebih kacak bila sapu HIPSTER POMADE NI 👍🏻
.
✨ MIX BERRIES
✨ APPLE
✨ VANILLA
✨ GRAPE
RM 29 pcs
RM 5 postage
FREE GIFT
WASEP 012 - 9782475
#hipsterpomade #thehipsterpomade #pomade #pomademalaysia #pomadelokal #qualitypomade #justbeyourself #tempatanfest #lokalbrand #supportlocal #malaysia #singapore #brunei #hpcodserikembangan #putrajaya #cyberjaya #puchong #seriserdang #equine #upm #ukm #kptmbangi #uniten

MAIN GAME HIPSTER POMADE DAPAT POMADE FREE??
.
Selamat datang ke Aplikasi Game Hipster Pomade Drone Delivery!!! Download adalah percuma! Menang anda dapat hadiah!
.
Misi anda adalah untuk menjadi Drone Pilot untuk deliver The Hipster Pomade HERO kepada customer Hipster Pomade. .
Ada beberapa tips sebelum anda bermula:
• Pastikan penerbangan anda berjalan lancar dan selamat dengan elak daripada melanggar Awan Hitam yang jahat !
• Hati-hati dengan bangunan yang tinggi kerana jika anda melanggar mana-mana bangunan, drone anda akan hilang kawalan dan misi anda akan gagal !!
.
BERITA BAIK KEPADA ANDA YANG DAPAT SKOR LEBIH 100!!
.
Anda berpeluang untuk menangi produk The Hipster Pomade dengan mengisi borang cabutan bertuah yang akan muncul di skrin!!! Kita akan beri 10 Hipster Pomade FREE kepada anda yang bertuah setiap bulan!!
.
>>>DOWNLOAD, COMMENT, SHARE DAN MENANG HIPSTER POMADE<<<
>>>DOWNLOAD, COMMENT, SHARE DAN MENANG HIPSTER POMADE<<<
>>>DOWNLOAD, COMMENT, SHARE DAN MENANG HIPSTER POMADE<<<
.
Untuk masa yang terhad sahaja! Jika anda sudah download game kami.
1. Upload gambar screencap di ruangan komen di bawah.
2. Share post ini di wall anda
.
Kami akan pilih TIGA pemenang bertuah daripada komen dibawah untuk mendapat Hipster Pomade secara FREE. Masa pemilihan adalah secara random. Jom viralkan kepada kawan2! .
Be awesome with Hipster Pomade
.
Hipster Pomade- Just Be Yourself

Android Play Store : https://play.google.com/store/apps/details…
Apple App Store : https://itunes.apple.com/…/hipster-pomade-dro…/id1208771871…
.
#hipsterpomade #thehipsterpomade #Pomade #pomademalaysia #pomadelokal#qualitypomade #justbeyourself #tempatanfest #lokalbrand #supportlocal #malaysia#singapore #brunei
.

・・・
Subhanallah look at the view.
.
Hipster Pomade Hero at Beatenberg, Switzerland.
.
Hanya RM45 sahaja satu jar!!! .
Whatsapp 0199021795 untuk tempahan. . #hipsterpomade #hipsterpomadehero #thehipsterpomade

[CABUTAN BERTUAH HIPSTER POMADE 2017]

Rebut peluang anda utk menyertai Kempen Cabutan Bertuah Hipster Pomade!
.
WOW!!! Banyak hadiah menarik menanti anda!!!!
.
Hadiah Utama : Perodua Axia (Model G1GX : Auto 1000G)
Hadiah kedua: Yamaha LC135
Hadiah Ketiga: SYM JETPOWER
.
Hadiah bulanan: Gadget dan hadiah bernilai lebih rm25 ribu! .
Apa langkah2 yg perlu anda buat utk menyertai Cabutan Bertuah Hipster Pomade??? .
. --->>>> Menggunakan SERIAL NUMBER

1. Sila lawat www.hipsterpomadebase.com/luckydraw
2. Isi borang dengan lengkap.
3. Tekan butang Submit.
4. SELAMAT BERJAYA!
5. Pemenang bulanan akan diumumkan pada hari ke -30 setiap bulan di Facebook Hipster Pomade.
6. Pemenang hadiah Utama akan diumumkan pada 30 June 2017!!
. --->>>> Menggunakan QR CODE

1. Muat turun QR CODE Scanner dari Google PlayStore / iOS Appstore.
2. Imbas QR Code di belakang tin Hipster Pomade.
3. Isi borang dengan lengkap.
4. Tekan butang SUMBIT.
5. SELAMAT BERJAYA!!!
6. Pemenang bulanan akan diumumkan pada hari ke-30 setiap bulan di Facebook Hipster Pomade. . --->>>> 1 tin bersamaan dgn 1 penyertaan. Tiada had penyertaan. Lagi banyak tin anda beli lagi tinnggi peluang anda utk menangi cabutan bertuah!!! 😊

Hipster Pomade - Just be Yourself
.
#hipsterpomade #thehipsterpomade #Pomade #pomademalaysia #pomadelokal #qualitypomade #justbeyourself #tempatanfest #lokalbrand #supportlocal #malaysia #singapore #brunei

Kami buat survey 1000 org utk new Hipster Pomade flavour.
Majoriti nak scent ni
.
Scent ni feel dia "elegant and fresh". .
Kalau bro pakai , bro rasa elegant and fresh gila bro!
.
Org tersayang pun pasti suka!!😊😊😊
.
Jgn tunggu lagi! Kami mmg formulasikan khas utk peminat setia Hipster Pomade!
.
hanya RM35 satu jar!
whatsapp 0199021795 untuk tempahan Pastikan anda org pertama yg dapatkanya!!!
😎😎😎😎😎😎😎
.
No. 1 Pomade Brand in Malaysia
.
Hipster Pomade- Just Be Yourself
.
#hipsterpomade #thehipsterpomade #Pomade #pomademalaysia #pomadelokal #justbeyourself #tempatanfest #lokalbrand #supportlocal #malaysia"

Boleh lepak sepanjang hari, tanpa perlu touch up rambut setiap masa.
.
Memang sangat memudahkan Hipster Pomade ni! Tak perlu dah nak risau untuk ke tandas setiap masa hanya untuk periksa rambut masih stail atau tidak. Sekali pakai, boleh tahan sepanjang hari! .
Pilih dari 4 jenis bau:
• Apple
• Vanilla
• Mix berries
• Grape (NEW)

1 - RM 35
3 - RM 100 (FREE POSTAGE)😱😱😱
.
BELI 1 DAPAT 2 FREE GIFT🔥🔥🔥
.
BERMINAT ?
.
🔵WHATSAPP "HP" KE 0192461410🔵
🔵WHATSAPP "HP" KE 0192461410🔵
🔵WHATSAPP "HP" KE 0192461410🔵
.
Ataupun anda boleh terus direct wasap tanpa save number admin , boleh terus tekan link kat bio
.
COD - PETALING JAYA | JALAN KLANG LAMA | SHELL PETALING UTAMA
.
POS : RM 5 (SM) | RM 10 (SS)
.
Hanya RM35 sahaja untuk setiap jar! Whatsapp kami untuk membuat order anda sekarang! .
#hipsterpomade #thehipsterpomade #Pomade #pomademalaysia #pomademurah
#pomadelokal #qualitypomade #justbeyourself #tempatanfest #lokalbrand #supportlocalbrand
#hpcodpj
#hpcodjalanklanglama
#Barbershopmalaysia
#barbermalaysia
#perniagaananakmelayu

CABUTAN BERTUAH HIPSTER POMADE
21 November 2016 - 30 July 2017

Rebut peluang anda utk menyertai Kempen Cabutan Bertuah Hipster Pomade!

WOW!!! Banyak hadiah menarik menanti anda!!!!
.
Hadiah Utama : Perodua Axia (Model G1GX : Auto 1000G)
Hadiah kedua: Yamaha LC135
Hadiah Ketiga: SYM JETPOWER

Hadiah bulanan: Gadget dan hadiah bernilai lebih rm25 ribu! .

Apa langkah2 yg perlu anda buat utk menyertai Cabutan Bertuah Hipster Pomade??? .
. --->>>>Menggunakan SERIAL NUMBER
.
1. Sila lawat www.hipsterpomadebase.com/luckydraw
2. Isi borang dengan lengkap.
3. Tekan butang Submit.
4. SELAMAT BERJAYA!
5. Pemenang bulanan akan diumumkan pada hari ke -30 setiap bulan di Facebook Hipster Pomade.
6. Pemenang hadiah Utama akan diumumkan pada 30 July 2017!! .
Start tahun hadapan (2017)
---->>>>Menggunakan QR CODE SCANNER
.
1. Muat turun QR Code Scanner dari Google PlayStore or iOS Appstore.
2. Imbas QR Code di belakang tin Hipster Pomade.
3. Isi borang dengan lengkap.
4. Tekan butang Submit.
5. SELAMAT BERJAYA!
6. Pemenang bulanan akan diumumkan pada hari ke -30 setiap bulan di Facebook Hipster Pomade
.
--->>>> 1 tin bersamaan dgn 1 penyertaan. Tiada had penyertaan. Lagi banyak tin anda beli lagi tinnggi peluang anda utk menangi cabutan bertuah!!! 😊
.
Be awesome with Hipster Pomade
.
No. 1 Pomade Brand in Malaysia
.
Hipster Pomade- Just Be Yourself
.
Whatsapp 0132560117
#hipsterpomade #thehipsterpomade #Pomade #pomademalaysia #pomadelokal #justbeyourself #tempatanfest #lokalbrand #supportlocal #malaysia

COMING SOON

Sesuatu yang awesome akan menemui anda. Nantikan kemunculannya tidak lama lagi ! .

Hipster Pomade (RM29) (Original Scents) 👉 APPLE 👉 VANILLA 👉 MIX BERRIES 👉 GRAPE
Whatsapp 0136855988… untuk membuat order anda sekarang!
.
Be awesome with Hipster Pomade.
.
Hipster Pomade – Just Be Yourself.
.
#hipsterpomade #thehipsterpomade #pomade #pomademalaysia #pomadelokal #qualitypomade #justbeyourself #tempatanfest #lokalbrand #supportlocal #malaysia #HPcodseremban #HPcodsenawang #abangpomade #pomade #murah #terbaik #hipsterpomade #comingsoon #thehipsterpomadeTV #jangansembang #masthevsmy

Asalamualaikum Dan selamat petang
Bagi sesiapa yang berminat nak beli atau order hipster pomade dengan saya.....
Ready stock masih ada dgn saya hipster pomade
Hubungi nombor tetera DM/WhatsApp 013-8910450
#hipsterpomade #thehipsterpomade #pomade #supportlocal #lokalbrand #malaysia #singapore #brunei

Jom Dapatkan Lapel Pin The Hipster Pomade Sekarang!
.
Salam semua!!! The Hipster Pomade nak perkenalkan merchandise baru untuk anda, peminat setia The Hipster Pomade iaitu The Hipster Pomade Lapel Pin. Direka khas untuk menepati citarasa lelaki yang sebenar. .
Tunggu apa lagi, STOK TERHAD so dapatkan sekarang di website kami (link dibawah) dan PM kami di Instagram dan Facebook atau hubungi stokis-stokis dan agent-agent The Hipster Pomade yang berdekatan. .
Be awesome with Hipster Pomade

http://bit.ly/2q9WGZ4

http://bit.ly/2q9WGZ4

http://bit.ly/2q9WGZ4 .
No. 1 Pomade Brand in Malaysia
.
Hipster Pomade- Just Be Yourself
.
#hipsterpomade #thehipsterpomade #Pomade #pomademalaysia #pomadelokal #justbeyourself #tempatanfest #lokalbrand #supportlocal #malaysia

“RAMBUT MENTEN DARI PAGI SAMPAI MALAM?!”
.
Betul ke rambut kekal dari pagi sampai ke malam? Macam tak caye je! 😝
.
Mestilah betul apa pulak tak betul. Hipster Pomade ni memang boleh kekalkan rambut korang dari pagi sampai ke malam. Kene angin pon sama je rambut. Tetap style rambut korang tu.
.
Bukan tu je, Hipster Pomade ni mempunyai haruman yang sangat WANGI sampai mampu meningkatkan SELF CONFIDENCE korang!
.
Cepat-cepat Whatsapp Adi sekarang juga di:
>>> 01126560832
>>> 01126560832
>>> 01126560832
.
Be awesome with Hipster Pomade.
.
Hipster Pomade – Just Be Yourself.
.
#hipsterpomade #thehipsterpomade #pomade #pomadekl #pomademalaysia #pomadelokal #qualitypomade #pomadebest #justbeyourself #tempatanfest #pomadelocal #lokalbrand #supportlocal #malaysia #singapore #brunei

Assalamualaikum & Selamat pagi semua.

BRO BRO SEKALIAN JOMLA TRY HIPSTER POMADE NI 💯 ORIGINAL. LAGI BAGUS SIMPAN STOK UTK RAYA NNTI. NK BERAYA MESTILA KENA BERGAYA DGN HIPSTER POMADE BARULA HENSEM. AWEK PON MELTING TNGOK KITA. HUHU😍
.
kalau anda sedang mencari gel rambut yg "all rounder" dan tahan lasak-Hipster Pomade adlah gel rambut yg anda mahu!
.
Pomade water- based didapati dalam 4 bau yg unik:
.
•Vanilla-Menyerlah kan aura lelaki✔️
•Apple-Menyegar kan serta merta✔️
•Mix barries-Menarik semua yg bau✔️
•Grape-Menaikkan keyakinan seOrg lelaki✔️
.

Hanya RM35 sahaja untuk setiap jar!whatassap saya 01127813452📲
.
Nampak menarik dengan Hipster Pomade.

Hipster Pomade untuk diri anda!! #hipsterpomade #thehipsterpomade #pomade #pomademalaysia #pomadelokal #qualitypomade #justbeyourself #tempatanfest #lokalbrand #supportlokal #malaysia #singapore #brunei

@Regrann from @hipster_pomade - CABUTAN BERTUAH HIPSTER POMADE
21 November 2016 - 30 July 2017

Rebut peluang anda utk menyertai Kempen Cabutan Bertuah Hipster Pomade!

WOW!!! Banyak hadiah menarik menanti anda!!!!
.
Hadiah Utama : Perodua Axia (Model G1GX : Auto 1000G)
Hadiah kedua: Yamaha LC135
Hadiah Ketiga: SYM JETPOWER

Hadiah bulanan: Gadget dan hadiah bernilai lebih rm25 ribu! .

Apa langkah2 yg perlu anda buat utk menyertai Cabutan Bertuah Hipster Pomade??? .
. --->>>>Menggunakan SERIAL NUMBER
.
1. Sila lawat www.hipsterpomadebase.com/luckydraw
2. Isi borang dengan lengkap.
3. Tekan butang Submit.
4. SELAMAT BERJAYA!
5. Pemenang bulanan akan diumumkan pada hari ke -30 setiap bulan di Facebook Hipster Pomade.
6. Pemenang hadiah Utama akan diumumkan pada 30 July 2017!! .
Start tahun hadapan (2017)
---->>>>Menggunakan QR CODE SCANNER
.
1. Muat turun QR Code Scanner dari Google PlayStore or iOS Appstore.
2. Imbas QR Code di belakang tin Hipster Pomade.
3. Isi borang dengan lengkap.
4. Tekan butang Submit.
5. SELAMAT BERJAYA!
6. Pemenang bulanan akan diumumkan pada hari ke -30 setiap bulan di Facebook Hipster Pomade
.
--->>>> 1 tin bersamaan dgn 1 penyertaan. Tiada had penyertaan. Lagi banyak tin anda beli lagi tinnggi peluang anda utk menangi cabutan bertuah!!! 😊
.
Be awesome with Hipster Pomade
.
No. 1 Pomade Brand in Malaysia
.
Hipster Pomade- Just Be Yourself
.
Whatsapp 0173420120
#hipsterpomade #thehipsterpomade #Pomade #pomademalaysia #pomadelokal #justbeyourself #tempatanfest #lokalbrand #supportlocal #malaysia

Most Popular Instagram Hashtags