[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#thehipsterpomade

18769 posts

TOP POSTS

THE HIPSTER POMADE ADALAH KUNCI KEPADA KEYAKINAN!
.
Ramai yang kata saya nampak macho dan maskulin 😜. Tapikan sebenarnya macho dan maskulin tu bermula dengan keyakinan yang ada dalam diri kita sendiri.
.
So macam mana nak nampak lebih yakin? Mestilah dengan @hipster_pomade!
.
Everytime saya pakai @hipster_pomade ni mesti rasa confident dia tu LAIN MACAM !
.
So, korang yang lelaki tu tunggu apa lagi? Dapatkan @hipster_pomade sekarang kalau nak nampak bergaya dan maskulin macam saya. Ehem.. tak segan ke kalau rambut kusut masai? Pakai je @hipster_pomade mesti rambut nampak lagi kemas dan rapi. Barulah boleh pikat hati crush-crush korang tu 😊.
.
Lagipun, ciri-ciri @hipster_pomade ni dia tahan lama so korang tak payah dah nak touch up rambut korang banyak-banyak kali, kan dah jimat masa. Nak basuh pun senang sebab @hipster_pomade ni water-based. So memang best!
.
Kepada yang perempuan pulak, kalau boyfriend korang, suami korang, abang atau adik lelaki korang tak pakai @hipster_pomade lagi, cepat-cepat belikan untuk diorang!
.
Kat mana nak beli? Korang pegi je kat website Hipster Pomade di www.hipsterpade.com atau boleh check out instagram: @hipster_pomade dan Facebook: Hipster Pomade. Nanti korang boleh pilih lah either korang nak beli The Hipster Pomade Original atau The Hipster Pomade Premium Edition HERO! Semua pon best!
.
Haa ni lagi satu, setiap pembelian korang layak dapat cabutan bertuah setiap bulan dari Hispter Pomade. Hadiah semua lumayan tau!
.
Nak jadi agen? Pun boleh dgn Hipster Pomade! Korang call/whatsapp no ni sekarang 0132560117 / 0138030120.
.
THE HIPSTER POMADE, JUST BE YOURSELF !
#hipsterpomade #thehipsterpomade #thehipsterpomadeTV #justbeyourself

INTRODUCING THE NEW RELEASE FROM THE HIPSTER POMADE!
PRO 1 PREMIUM COMB BY THE HIPSTER POMADE.
.
Carbon Antistatic Pro 1 Premium Comb by The Hipster Merch ini DISYORKAN OLEH BARBER PROFESSIONAL ANTARABANGSA ! Ia diperbuat daripada resin termoplastik yang menjadikan sikat ini bersifat anti-statik! Wow, so bila anda sikat rambut, takde rambut terangkat2 sebab static.
.
Saiz sikat yang besar dan panjang membolehkan anda membentuk rambut anda dengan lebih mudah. Panjang 8.5 inci tu!
.
SIkat ini juga tidak tajam dan direka khas supaya tidak akan mencederakan kulit kepala anda. Ciri-ciri ini membolehkan anda menggayakan rambut anda dengan lebih kemas tanpa meninggalkan rambut-rambut gatal dan degil sesuai dengan gaya rambut yang hipster seperti di Barber profesional !
.
Dapatkan pada harga RM 14.99 sahaja !
Buzz our sales number below to get The Hipster Merch line up!
+60132560117 / +60 13 803 0120 +60132560117 / +60 13 803 0120 .
#hipsterpomade #hipstermerch #BeAHero #DareYourLimits #JustBeYourself #pomade #merchandise hipsterpomade #thehipsterpomade #Pomade #pomademalaysia #pomadelokal #justbeyourself #tempatanfest #lokalbrand #supportlocal #malaysia

BERITA BAIK KEPADA SEMUA PELANGGAN SETIA THE HISPTER POMADE!🎉🎉🎉🎉
THE HIPSTER POMADE LUCKY DRAW AND CRAZY RAYA DEAL EXTENDEDDDDDD!🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻‼️‼️
Salam guys! Oleh kerana sambutan yang sangat menggalakkan untuk THE HIPSTER POMADE CRAZY RAYA DEALS so berita baik untuk korang sebab kitorang nak lanjutkan promo SAMPAI HABIS RAYA iaitu sehingga 30 Julai 2017 dan CABUTAN BERTUAH juga dilanjutkan sebab ramai yang merayu-rayu nak join sebab nak menang hadiah bernilai lebih RM 100,000 ! 😱😱😱😱 FUHHHH !😎
.
WOW! WOW! WOW!
.
SPREAD THE AWESOMENESS GUYS!
HIPSTER POMADE ORIGINALS (APPLE, MIXBERRIES, VANILLA, CARAMEL & HONEYDEW)
Rm29.00!!! (Normal price Rm35.00) - free Wristband (worth RM 8) - free keychain@handstrap (worth RM 8) - free sticker
- free lucky draw PERODUA AXIA !
.

HIPSTER POMADE PREMIUM (HERO & EXTREME)
Rm39.00!! (Normal price Rm45.00) - free wristband (worth Rm 8) - free lanyard (worth RM 15) - free sticker
- free lucky draw Produa Axia
.
Dapatkan sekarang The Hipster Pomade sepanjang Hari Raya Aidilfitri!
.

MACAM MANA NAK DAPATKAN?
Korang pegi je kat website Hipster Pomade di www.hipsterpade.com atau boleh check out instagram: @hipster_pomade dan Facebook: Hipster Pomade. Nanti korang boleh pilih lah either korang nak beli @hipster_pomade Original atau @hipster_pomade Premium Edition sempena raya ni.
Semua pon best ! ‼️‼️
.
Haa ni lagi satu, setiap pembelian korang layak dapat cabutan bertuah setiap bulan dari Hispter Pomade. Hadiah semua lumayan tau!! Apa? Nak jadi agen? Pon boleh dgn Hipster Pomade! Korang call/whatsapp no ni sekarang 0132560117 / 0138030120.
THE HIPSTER POMADE, JUST BE YOURSELF !
#hipsterpomade #thehipsterpomade#thehipsterpomadeTV #justbeyourself
#hipsterpomade
#justbeyourself

RepostBy @fattahaminz: "THE HIPSTER POMADE HERO
.
Eh semalam, saya ada cerita pasal The @hipster_pomade Hero kan?
.
Haa yang sebelah saya tu @amirsyakireen iaitu owner @hipster_pomade. Hebat orangnya ni sebab dia satu-satunya owner pomade yang berani ke depan untuk bersaing dengan jenama-jenama lain dari luar. Lepas kenal dengan Mr. Amir ni barulah saya tahu yang jenama @hipster_pomade ini diusahakan oleh beliau bermula dari bawah sehinggalah jenama @hipster_pomade mendapat tempat di hati ramai peminat setia @hipster_pomade termasuklah saya. Kagum betul saya dengan dia ni.
.
Lepas sembang dgn dia, barulah sy tahu tak semua orang akan happy dengan kejayaan kita. Sampaikan ada orang sanggup ciplak jenama @hipster_pomade & jual dgn harga yg murah. Nasib baik Hipster Pomade ade Sticker Hologram yg tak boleh ditiru sebagai sekuriti. Nasihat sy mudah je, pastikan guna pomade yg betul2 ori. Pastikan ade Sticker Hologram Hipster Pomade!
.
Kalau ragu2 korang pegi je kat www.hipsterpomade.com. Gunakan kuasa kita sebagai pengguna. Jadilah pengguna yg bijak! .
.
Sambil2 tu korang boleh jadi agent Hispter Pomade. Hanya WHATSAPP "AGENT" ke 0132560117 / 0138030120
The Hipster Pomade Hero
Be A Hero
#Thehipsterpomade
#beAHero" (via #InstaRepost @AppsKottage)

JADILAH HERO!

Bila saya bawa watak hero di dalam filem atau drama, saya perlu untuk nampak lebih yakin, bergaya dan kemas persis seorang hero! Dengan @hipster_pomade HERO, saya lebih mudah untuk menghayati watak saya sebagai seorang hero. Tekstur @hipster_pomade ni sangat strong hold membuatkan rambut saya nampak style dan berkilat!

Tapi jangan risau, @hipster_pomade HERO ni water-based so senang je nak basuh. Bau yang harum dan mewah inspirasi daripada minyak wangi lelaki membuatkan AURA HERO tu meresap masuk ke dalam diri anda! To girls, kalau boyfriend korang ke, adik lelaki korang abang korang still belum guna @hipster_pomade HERO, cepat-cepat belikan untuk diorang okay!

Macam mana nak dapat @hipster_pomade HERO ni guys? Korang boleh ke website @hipster_pomade iaitu www.hipsterpomade.com atau korang boleh pm diorang dekat @hipster_pomade atau Facebook : Hipster Pomade. @hipster_pomade pun ada Youtube channel tau. Like and subscribe Hipster Pomade TV di Youtube untuk maklumat lanjut.

Kalau korang nak jadi stokis atau ejen @hipster_pomade pun boleh, senang je. Korang whatsapp atau call 0123248928 / 0123248928 cepat-cepat.

THE HIPSTER POMADE HERO
BE A HERO!

#hipsterpomade #thehipsterpomade#thehipsterpomadeTV #BeAHero #kacak

JADILAH HERO!

Bila saya bawa watak hero di dalam filem atau drama, saya perlu untuk nampak lebih yakin, bergaya dan kemas persis seorang hero! Dengan @hipster_pomade HERO, saya lebih mudah untuk menghayati watak saya sebagai seorang hero. Tekstur @hipster_pomade ni sangat strong hold membuatkan rambut saya nampak style dan berkilat!

Tapi jangan risau, @hipster_pomade HERO ni water-based so senang je nak basuh. Bau yang harum dan mewah inspirasi daripada minyak wangi lelaki membuatkan AURA HERO tu meresap masuk ke dalam diri anda! To girls, kalau boyfriend korang ke, adik lelaki korang abang korang still belum guna @hipster_pomade HERO, cepat-cepat belikan untuk diorang okay!

Macam mana nak dapat @hipster_pomade HERO ni guys? Korang boleh ke website @hipster_pomade iaitu www.hipsterpomade.com atau korang boleh pm diorang dekat @hipster_pomade atau Facebook : Hipster Pomade. @hipster_pomade pun ada Youtube channel tau. Like and subscribe Hipster Pomade TV di Youtube untuk maklumat lanjut.

Kalau korang nak jadi stokis atau ejen @hipster_pomade pun boleh, senang je. Korang whatsapp atau call 0132560117 / 0138030120 cepat-cepat.

THE HIPSTER POMADE HERO
BE A HERO!

#hipsterpomade #thehipsterpomade#thehipsterpomadeTV #BeAHero

Hipster Pomade berciri-ciri strong hold dan tersedia dalam tiga flavour yang wangi & diperbuat daripada bahan berasaskan air. Pilih dari flavour:
.
Apple, Vanilla & Mix Berries.
.
Coming soon One more Pomade.
.
Jom bikin rambut jadi stylo milo dengan Hipster Pomade!
.
Hanya RM35 sahaja untuk setiap jar!
.
Whatsapp 0132560117ntuk membuat order anda sekarang!
.
Credit to @encikarylofficial
.
Be awesome with Hipster Pomade.
.
Hipster Pomade – Just Be Yourself.
.
#hipsterpomade #thehipsterpomade #pomade #pomademalaysia #pomadelokal #qualitypomade #justbeyourself #tempatanfest #lokalbrand #supportlocal #malaysia #singapore #brunei

Abg ad jual the pomade hipster.. Ad yg berminat boleh pm abg.. Cod abg buat jgk slow2.. Cod Kat Kuala Terengganu &Kuala Nerus #Gkbarbershop#thehipsterpomade#tganu#sekmung#maripakatbeli

MOST RECENT

Bukan orang dewasa je boleh guna Hipster Pomade tau, budak-budak pun boleh. .
Anda nak tau tak, Hipster Pomade diperbuat daripada bahan berasaskan air dan diiktiraf oleh KKM. Gel rambut Hipster Pomade selamat digunakan untuk orang dewasa & juga kanak-kanak. Guna kat rambut tau, jangan makan pulak. 🤣🤣🤣
.
Raya Promo masih berlansung - hanya RM29 sahaja!! (NP: RM35). Untuk membuat order anda sekarang ☎ Whatsapp 0189534880 or follow link kat dalam bio 👆🏻👆🏻👆🏻
.
Be awesome with Hipster Pomade.
.
Hipster Pomade – Just Be Yourself.
.
#hipsterpomade #thehipsterpomade #pomade #pomademalaysia #pomadelokal #qualitypomade #justbeyourself #tempatanfest #lokalbrand #supportlocal #malaysia #singapore #brunei #heropomade #shahalam #hipsterpomadeshahalam #xtremepomade

SELAMAT MENYAMBUT AWAL MUHARRAM 1439H
.
Salam Maal Hijrah dari The Hipster Pomade kepada semua umat Islam di seluruh dunia. Hijrah memberi makna yang sangat besar di dalam hidup manusia. “Hijrah tidak akan terhenti hingga terputusnya pintu taubat dan pintu taubat tidak akan terhenti hingga matahari terbit dari barat” (HR Abu Daud).
.
The Hipster Pomade, Produk Malaysia, Untuk Dunia!
.
#hipsterpomade #thehipsterpomade #pomade #pomademalaysia #pomadelokal #qualitypomade #justbeyourself #tempatanfest #lokalbrand #supportlocal #malaysia #singapore #brunei #exportready #barbershop

Boleh lepak sepanjang hari, tanpa perlu touch up rambut setiap masa.
.
Memang sangat memudahkan Hipster Pomade ni!
.
Tak perlu dah nak risau untuk ke tandas setiap masa hanya untuk periksa rambut masih stail atau tidak. Sekali pakai, boleh tahan sepanjang hari! .
Pilih dari 3 jenis bau:
• Apple
• Vanilla
• Mix berries
• Grape
• Honey Dew
• Caramel
.
Hanya RM35 sahaja untuk setiap jar! Whatsapp kami untuk membuat order anda sekarang!
.
Be awesome with Hipster Pomade.
.
Hipster Pomade – Just Be Yourself.
.
#hipsterpomade #thehipsterpomade #pomade #pomademalaysia #pomadelokal #qualitypomade #justbeyourself #tempatanfest #lokalbrand #supportlocal #malaysia #singapore #brunei #exportready #barbershop

Hipster Pomade jadi kegilaan ramai!
.
Anda tau tak Hipster Pomade ini adalah WATER-BASED pomade yang boleh membantu mengurangkan masalah kulit kepala?
.
Haa! Jangan main-main. Dengan Hipster Pomade, anda bukan sahaja boleh bergaya, anda juga boleh MELINDUNGI KULIT KEPALA ANDA DARI KELUMUMUR.
.
Hanya RM35 sahaja untuk setiap jar! Whatsapp saya untuk membuat order anda sekarang!
.
Be awesome with Hipster Pomade.
.
Hipster Pomade – Just Be Yourself.
.
#hipsterpomade #thehipsterpomade #pomade #pomademalaysia #pomadelokal #qualitypomade #justbeyourself #tempatanfest #lokalbrand #supportlocal #malaysia #singapore #brunei

SELAMAT MENYAMBUT AWAL MUHARRAM 1439H
.
Salam Maal Hijrah dari The Hipster Pomade & eager barbershop kepada semua umat Islam di seluruh dunia. Hijrah memberi makna yang sangat besar di dalam hidup manusia. “Hijrah tidak akan terhenti hingga terputusnya pintu taubat dan pintu taubat tidak akan terhenti hingga matahari terbit dari barat” (HR Abu Daud).
.
The Hipster Pomade, Produk Malaysia, Untuk Dunia!
.
#hipsterpomade #thehipsterpomade #pomade #pomademalaysia #pomadelokal #qualitypomade #justbeyourself #tempatanfest #lokalbrand #supportlocal #malaysia #singapore #brunei #exportready #barbershop - #regrann

Salam !
.
Hipster Pomade berada di Welterbeblick !
.
Be awesome with Hipster.
.
Pomade,bring it wherever you go
.
Hipster Pomade- Just Be Yourself
.
#hipsterpomade #thehipsterpomade #Pomade #pomademalaysia #pomadelokal #qualitypomade #justbeyourself #tempatanfest #lokalbrand #supportlocal #malaysia

SELAMAT MENYAMBUT AWAL MUHARRAM 1439H
.
Salam Maal Hijrah dari The Hipster Pomade kepada semua umat Islam di seluruh dunia. Hijrah memberi makna yang sangat besar di dalam hidup manusia. “Hijrah tidak akan terhenti hingga terputusnya pintu taubat dan pintu taubat tidak akan terhenti hingga matahari terbit dari barat” (HR Abu Daud).
.
The Hipster Pomade, Produk Malaysia, Untuk Dunia!
.
#hipsterpomade #thehipsterpomade#pomade #pomademalaysia #pomadelokal#qualitypomade #justbeyourself#tempatanfest #lokalbrand #supportlocal#malaysia #singapore #brunei #exportready #barbershop

Hipster Pomade berciri-ciri strong hold dan tersedia dalam tiga flavour yang wangi & diperbuat daripada bahan berasaskan air. Pilih dari flavour:
.
Apple, Vanilla & Mix Berries.
.
Coming soon One more Pomade.
.
Jom bikin rambut jadi stylo milo dengan Hipster Pomade!
.
Hanya RM35 sahaja untuk setiap jar!
.
Whatsapp 0132560117ntuk membuat order anda sekarang!
.
Credit to @encikarylofficial
.
Be awesome with Hipster Pomade.
.
Hipster Pomade – Just Be Yourself.
.
#hipsterpomade #thehipsterpomade #pomade #pomademalaysia #pomadelokal #qualitypomade #justbeyourself #tempatanfest #lokalbrand #supportlocal #malaysia #singapore #brunei

#justbeyourself .
To the guys should try this product for u'r hair. Boleh lepak sepanjang hari, tanpa perlu touch up rambut setiap masa.
.
Memang sangat memudahkan Hipster Pomade ni!
.
Tak payah susah susah nak tunggu 2-3 minit baru nak keras & Tak perlu dah nak risau untuk ke tandas setiap masa hanya untuk periksa rambut masih stail atau tidak. Sekali pakai, boleh tahan sepanjang hari! Jimat Masa Anda!!!! .
KELEBIHAN :-
.
❤️Rambut kerinting boleh lurus dengan pemakaian yang betul.
.
❤️Terdapat 5 pilihan bau yg menarik :-
• Apple
• Vanilla
• Mix berries
• Grape
• Honey Dew
• Caramel
.
❤️Restyle All Day.
.
❤️Terdapat khasiat Vitamin E dalam RETROBEE POMADE, Vitamin E bertindak melembutkan rambut selepas mandi seolah2 memakai conditioner.
.
❤️Lulus KKM(Kementerian Kesihatan Malaysia)
.
❤️Bahan Mentah di Import dari USA sblom di kilangkan d Malaysia
.
❤️ SAH DI BAWA SOLAT

DETAIL :-
- Strong hold
- High shine
- Weight 150gram
- Waterbase / Senang cuci
setiap pembelian kita payung FREE sikat.
.
INTRODUCING THE NEW RELEASE FROM THE HIPSTER POMADE!
PRO 1 PREMIUM COMB BY THE HIPSTER POMADE.
.
Carbon Antistatic Pro 1 Premium Comb by The Hipster Merch ini DISYORKAN OLEH BARBER PROFESSIONAL ANTARABANGSA ! Ia diperbuat daripada resin termoplastik yang menjadikan sikat ini bersifat anti-statik! Wow, so bila anda sikat rambut, takde rambut terangkat2 sebab static.
.
Saiz sikat yang besar dan panjang membolehkan anda membentuk rambut anda dengan lebih mudah. Panjang 8.5 inci tu!
.
SIkat ini juga tidak tajam dan direka khas supaya tidak akan mencederakan kulit kepala anda. Ciri-ciri ini membolehkan anda menggayakan rambut anda dengan lebih kemas tanpa meninggalkan rambut-rambut gatal dan degil sesuai dengan gaya rambut yang hipster seperti di Barber profesional !
.
Be awesome with Hipster Pomade.Leh dm klau nak @afifaizad_ / 01124200750
.
Hipster Pomade – Just Be Yourself.
.
#hipsterpomade #thehipsterpomade #pomade #pomademalaysia #pomadelokal #qualitypomade #justbeyourself #tempatanfest #lokalbrand #supportlocal #malaysia #singapore #brunei #exportready #barbershop #pomadeipoh

SELAMAT MENYAMBUT AWAL MUHARRAM 1439H
.
Salam Maal Hijrah dari The Hipster Pomade kepada semua umat Islam di seluruh dunia. Hijrah memberi makna yang sangat besar di dalam hidup manusia. “Hijrah tidak akan terhenti hingga terputusnya pintu taubat dan pintu taubat tidak akan terhenti hingga matahari terbit dari barat” (HR Abu Daud).
.
The Hipster Pomade, Produk Malaysia, Untuk Dunia!
.
#hipsterpomade #thehipsterpomade#pomade #pomademalaysia #pomadelokal#qualitypomade #justbeyourself#tempatanfest #lokalbrand #supportlocal#malaysia #singapore #brunei #exportready #barbershop

Kami ada 6 scent atau bauan Original Line yang hanya berharga RM35 sahaja..siap ado freegift lagi tuuu..siap free cod lagi tu huiiiii.. 😍😎😍😎😍
.
.
WhatsApp 0145006489 untuk pembelian 😍
.
#thehipsterpomade #hipsterpomade #poamde #freegift #freecod #hpcodklang #hpcodsrikembangan #hpcodshahalam #hpcodsubang

Thursday bruhh 🤓
.
.
Rm35 freegift sticker n comb/sikat
.
#hipsterpomade #thehipsterpomade #pomade #pomadebest #pomadeshop #barbershop

Nak jadi handsome macam Fattah amin? Kasi ejaz sikit rambut tu😆 . .
Selalunya bila pakai gel rambut lain dan berjalan bawah matahari, memang serabai la rambut selepas beberapa minit disebabkan gel tak boleh tahan kepanasan matahari. .
TETAPI, dengan memakai Hipster Pomade HERO , anda tak perlu risau lagi tentang masalah gel cair ni. Pakai sekali untuk sepanjang hari! .
Hanya RM39 sahaja untuk setiap jar! Whatsapp
0145474324 untuk membuat order anda sekarang! .
Be awesome with Hipster Pomade. .
Hipster Pomade – Just Be Yourself. .
#hipsterpomade #thehipsterpomade #pomade #hpcod #hpcodklcc
#pomademalaysia #pomadelokal #qualitypomade #justbeyourself #tempatanfest #lokalbrand #supportlocal #malaysia #singapore #brunei

SELAMAT MENYAMBUT AWAL MUHARRAM 1439H
.
Salam Maal Hijrah dari The Hipster Pomade kepada semua umat Islam di seluruh dunia. Hijrah memberi makna yang sangat besar di dalam hidup manusia. “Hijrah tidak akan terhenti hingga terputusnya pintu taubat dan pintu taubat tidak akan terhenti hingga matahari terbit dari barat” (HR Abu Daud).
.
The Hipster Pomade, Produk Malaysia, Untuk Dunia!
.
#hipsterpomade #thehipsterpomade #pomade #pomademalaysia #pomadelokal #qualitypomade #justbeyourself #tempatanfest #lokalbrand #supportlocal #malaysia #singapore #brunei #exportready #barbershop

INTRODUCING THE NEW RELEASE FROM THE HIPSTER POMADE!
PRO 1 PREMIUM COMB BY THE HIPSTER POMADE.
.
Carbon Antistatic Pro 1 Premium Comb by The Hipster Merch ini DISYORKAN OLEH BARBER PROFESSIONAL ANTARABANGSA ! Ia diperbuat daripada resin termoplastik yang menjadikan sikat ini bersifat anti-statik! Wow, so bila anda sikat rambut, takde rambut terangkat2 sebab static.
.
Saiz sikat yang besar dan panjang membolehkan anda membentuk rambut anda dengan lebih mudah. Panjang 8.5 inci tu!
.
SIkat ini juga tidak tajam dan direka khas supaya tidak akan mencederakan kulit kepala anda. Ciri-ciri ini membolehkan anda menggayakan rambut anda dengan lebih kemas tanpa meninggalkan rambut-rambut gatal dan degil sesuai dengan gaya rambut yang hipster seperti di Barber profesional !
.
Dapatkan pada harga RM 14.99 sahaja !
Buzz our sales number below to get The Hipster Merch line up!
+60132560117 / +60 13 803 0120 +60132560117 / +60 13 803 0120 .
#hipsterpomade #hipstermerch #BeAHero #DareYourLimits #JustBeYourself #pomade #merchandise hipsterpomade #thehipsterpomade #Pomade #pomademalaysia #pomadelokal #justbeyourself #tempatanfest #lokalbrand #supportlocal #malaysia

THE HIPSTER POMADE PRESENTS THE HIPSTER POMADE EXTREME
.
DARE YOUR LIMITS !
.
Recommended by Champion Fear Factor Celebrity Malaysia @hairulazreen !
.
Pomade ini:-
1. Diperbuat dari bahan berkualiti tinggi dan PREMIUM
2. Bau yang wangi dengan scent AMAZON BERRIES.
3. Diformulasikan khas untuk memberikan EXTREME HOLD.
4. Sesuai untuk mereka yang EXTREME dan mempunyai gaya hidup AKTIF.

LIMITED EDITION SAHAJA! JANGAN LEPASKAN PELUANG UNTUK DAPATKAN THE HIPSTER POMADE EXTREME !
.
Come on bro! Lets go! 💪🏻
.
Whatsapp kami sekarang
+60163776765
atau click link di bio
.
Be awesome with Hipster Pomade
.
THE HIPSTER POMADE EXTREME- DARE YOUR LIMITS
.
#hipsterpomade #thehipsterpomade #Pomade #pomademalaysia #pomadelokal #qualitypomade #justbeyourself #tempatanfest #lokalbrand #supportlocal #malaysia #singapore #brunei

""Hijrah tak akan terhenti hingga terputusnya pintu taubat. Dan pintu taubat tak akan terhenti hingga matahari terbit dari barat". (HR Abu Daud)... Salam Maal Hijrah dri Sukma Barbershop dan The Hipsterpomade...
#hipsterpomade #thehipsterpomade #pomade #pomadelokal #supportlocal #lokalbrand #pomademalaysia #malaysia #singapore #brunei #hpcodkuantan #barberkuantan #barbermalaysia #exportready #tempatanfest #barbershop #ump #kuipsas #wargakuantan
💈0139960113💈

Most Popular Instagram Hashtags