[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#thegratefulproject

1544 posts

TOP POSTS

Kemarin dapet invitation dateng ke HC Day,acaranya seru banget. dan Alhamdulillah dapet rezeky tak terduga juga 😍 thank you @hijup dan @hijaberscommunityofficial buat vouchernya 😊, sukses selalu πŸ’• #hijupxhijaberscommunity #hcday2017 #thegratefulproject

Alhamdulillah booth nya makin rame karena banyak diskon. Yuuk, yang mau pada belanja buat lebaran, disini banyak loh baju-baju muslim yang kece..
Ditunggu yah di The Hall Senayan, lt 8.
Jangan lupa lewat escalator yah, karena lift tidak sampai lt 8.
#HijabersCommunity #HCDAY2017 #TheGratefulProject #hijaberscommunityofficial #SENAYANCITY

*pake baju koko, pake peci*
EHEM! Assalamualaikum! Sabtu ini ane di Senayan City! Yuk ramein! Ada bang yon juga lho @aulion πŸ˜™πŸ‘πŸ»
.
More info check @hijaberscommunityofficial yah!
.
Hijabers Community & Wardah
humbly presents
"HC DAY 2017 The Grateful Project"
.
Saturday, 6th May 2017
10.00 - 21.00
The Hall Senayan City
.
Ticket :
Presale (30-5 May) : IDR 20,000
Available at @muslimarketid & @rumahayu
.
(30 - 6 May ) IDR 25,000 at Go-Tix
.
On The Spot IDR 25,000 (6 May ) D-Day at HC Day Ticket Booth.
.
#HijabersCommunity #HCDAY2017 #TheGratefulProject
.
🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈
Kalian juga bisa undang gue lho untuk ngisi acara, seminar ataupun talkshow. Buat di sekolah, kampus, kantor atau event. Tinggal kirim email aja ke alamat yang ada di BIO yah πŸ™πŸ»
#EventBena
πŸš—πŸš—πŸš—πŸš—πŸš—πŸš—πŸš—πŸš—πŸš—πŸš—πŸš—

Assalamualaikum, buat temen-temen nanti yang beli tiket Hc Day, kalian bisa loh tukarkan tiket kalian dengan voucher pulsa sebesar 25.000 ke booth @shopbackid .
.
Jangan lupa yah, dateng ke Hijabers Community hari Sabtu 6 Mei 2017 di The Hall Senayan City. Tiketnya 25.000 dan bisa di tuker pulsa juga di booth @shopbackid
#TheGratefulProject #HCDAY2017 #HijabersCommunity #shopback

Sister from another mother and different fatherπŸ‘­πŸ˜¬ percayalah hihi..
Aku tunggu projectnya kaka-kaka Q😘😘😘
#HijabersCommunity #HCDAY2017 #TheGratefulProject

Bismillahirrahmanirrahim

Hijabers Community & Wardah
humbly presents
"HC DAY 2017 The Grateful Project"
.
Saturday, 6th May 2017
10.00 - 21.00
The Hall Senayan City
.
Guest stars :

Abi Makki-Ummi Makki , Alvin-Larissa Chou, and Dimas Seto-Dhini Aminarti, Bena Kribo - Aulion, Mega Iskanti, Nabila Hatifa, Dwi Handayani, Ustad Bobby Herwibowo, Mimi Jamilah, Hamas Syahid, Jenahara, Ria Miranda, Nalia Rifika, Adritia, Lulu El Hasbu, and HC Commite, Pritavaudika, Muhammad Assad, Hanum Rais, Hanna Faridl, Suci Utami, Fitri Aulia and Rani Hatta.
-------
.
Ticket :
Presale (30-5 May) : IDR 20,000
Available at @muslimarketid & @rumahayu
.
(30 - 6 May ) IDR 25,000 at Go-Tix
.
On The Spot IDR 25,000 (6 May ) D-Day at HC Day Ticket Booth.
. ------
Mark your calender and let's join us with your friends in #HCDay2017. See you there πŸ™‚
.
Sponsored by:
Wardah : @wardahbeauty
Ever E : @cantiknyakulitsehat
Kami X Etu : @kamiidea @etuofficial
Shopback : @shopbackid
Suqma : @suqmaid
Ria Miranda : @inforiamiranda
Akasya : @akasyacateringandco
Tumpeng Mini : @tumpengmini
Dapoer None : @dapoer_none
Kangen Water : @ronirich4444
Gojek : @gojekindonesia
.

#HijabersCommunity #HCDAY2017 #TheGratefulProject

Still about yesterday. First time banget ketemu ka @nabilahatifa & ka @megaiskanti 😍 kalo sama ka @dwihandaanda udah pernah hihi, pertama kali di Hijab Day tahun 2015 lalu, tapi masih selalu excited buat foto bareng hehe. Jangan bosen2 ya ka kalo ketemu terus aku minta foto bareng lagi πŸ˜‚πŸ˜‹ So nice meeting you kaka-kaka cantik πŸ’œπŸ’œ
.
.
.
#HijabersCommunity #HCDAY2017 #TheGratefulProject πŸ’•πŸ’•

Terimakasih yaaa @hijaberscommunityofficial, acara #HCDay2017 kemarin seru banget.. workshop di ministage nya juga bikin betah eh tau2 udah abis aja waktunya πŸ˜… (alhamdulillah nambah ilmu tentang loose watercolour dari @ngutakngatik )
.
Tahun ini sponsornya ramee euuy, dapet pulsa 25rb dari @shopbackid, goodiebag wardah, dan kemarin aku dapet Free tiket + 3 produk sponsor yg useful sekaliii (yeaay) @trezenska @tazkyabywina @nrh.official makaasii kak Tria, kak Wina dn kak NabilπŸ’‹
.
Barakallah.. semoga usahanya lanchaaar jayaa dan tahun depan jadi sponsor lagi πŸ˜πŸ’•
.
#thegratefulproject #neydapetgift #neydapetgratisan #haha

MOST RECENT

Last night we challenged our group with this small task! It's the perfect way to start your day off on a positive, grateful note. Our groups are NOT just fitness and nutrition related, they are truly about BUILDING A BETTER YOU from the inside out!! #startswithmindset .
LIFE has a bad habit of letting us focus on all the things that go wrong, so we have to train our minds to instead think of the things we are grateful for! I had my challengers write this down FIRST thing in the morning before their day had the chance to take it away from them. We get so busy living our lives and let the bad bring us down. We were not put on this earth to be stressed out all of the time and negative. REMEMBER THAT!
.
I hope anyone reading this NEEDED this little reminder - because there are FAR more things to be grateful for! Happy Wednesday!! #thegratefulproject #positivevibes

THE VIRTUAL CONFERENCE THAT TRUMPS ALL VIRTUAL CONFERENCES.

YOUR SURROUNDINGS AFFECT YOUR SUCCESS.

Matthew 9:20
..... touch the edge of his cloak.

UNDERSTAND THIS... if you are among winners, you will win if you have the right attitude, don't hate, celebrate! Being around winners, you're touching their cloak, you to will be made a winner in your process.

JOIN THE CONFERENCE AND GET ACCESS TO SOME
#RealGoGetters

Iolande Vitt Argent is bringing together over 25 dynamic speakers for the Business Women Virtual Success Conference, scheduled August 31 & Sept. 1, 2017.
#GrowYourNetwork #OwnYourShePower

Dont Delay...Register today: www.wbsvs.com

#WomenConference #ShePowerAmbassador #TheGratefulProject #VirtualConference #ArleanaWaller

LEARN MORE ABOUT ARLEANA www.ArleanaWaller.com

THE VIRTUAL CONFERENCE THAT TRUMPS ALL VIRTUAL CONFERENCES.

YOUR SURROUNDINGS AFFECT YOUR SUCCESS.

Matthew 9:20
..... touch the edge of his cloak.

UNDERSTAND THIS... if you are among winners, you will win if you have the right attitude, don't hate, celebrate! Being around winners, you're touching their cloak, you to will be made a winner in your process.

JOIN THE CONFERENCE AND GET ACCESS TO SOME
#RealGoGetters

Iolande Vitt Argent is bringing together over 25 dynamic speakers for the Business Women Virtual Success Conference, scheduled August 31 & Sept. 1, 2017.
#GrowYourNetwork #OwnYourShePower

Dont Delay...Register today: www.wbsvs.com

#WomenConference #ShePowerAmbassador #TheGratefulProject #VirtualConference #ArleanaWaller

LEARN MORE ABOUT ARLEANA www.ArleanaWaller.com

Most Popular Instagram Hashtags