#thebestfoundation

MOST RECENT

❤Easy-to-apply Foundation.Beautify your skin in just one minute.
.
❤Combination of Foundation and Serum. It acts as a treatment to your skin while applying as makeup.
.
❤International grade quality ingredients as of international products.
.
❤Long lasting up to 12 hours.
.
❤The more you sweat,the more you'll glow!
.
❤Easy to wash and remove.
.
❤Foundation texture is soft, lightweight and easy to blend with the skin.
.
❤Suitable for all types of Asian women's skin
.
❤Free silicone and chemical substance ban
.
❤Foundation is non-sticky and less oily.
.
Entitled to FREE GIFT w every purchase of Foundation.

#Mollusorganik #mollusbeauty #mollustestimoni
#teamMollushebat #jerawatjeragathilang #pigmentation #mukakusam #mukacerah #serumfoundation #serum #foundation #singapore #instock #halal #flowerbox #hijabi #organic #thebestfoundation #smoothtexture #dewylook

🌸FOUNDATION MARYKAY🌸

ramai yg mengadu dgn akak bila pakai foundation muka berminyak,bercapuk2,warna tak sekata,melekit mcm2 lagi lah yg diaorg mengadu... akak suggestkan diaorg foundation marykay...diaorg tanya apa yg istimewa sgt??nak tau x apa yg istimewa sgt....😘😘 ade 2 jenis tau ✅LUMINOUS WEAR
utk kulit kering ✅MATTE WEAR
utk kulit berminyak

jadinya sapa yg xtau jenis kulit dia cmner meh rujuk dgn akak dan akak akan suggestkan apa yg u all perlukan....😊😊 💐Jaja Anfiza
📱0195577009
ur beauty consultant

#makeupmarykaymalaysia#foundationmarykaybest#freemakeup#beautyskincare #foundationmarykaybest #thebestfoundation #stewardesschoice #jerawat #jeragat #kulitlembab #flawless #healtyskin #serumbotanical #dermacol #sephora #arianilovers #neelofashawl #flightattendant

PROMO!! PROMO !! PROMO !!
FOUNDATION TAHAN BERJAM-JAM ATAS MUKA. TAK KUSAM PUN!
.
Sis tahu ramai gadis di luar sana ada masalah dengan foundation. Buat kulit nampak kusam lah, mekap cair lah, paling sedih bila kawan tegur muka tak glowing ☹️
.
.
✅ Kesan makeup yang glowing
✅ Menyembunyikan jerawat
✅ Tiada lagi masalah makeup berkerak
✅ Tahan hujan & terik mentari
✅ Sesuai dengan semua jenis kulit
.
Siapa yang dah ada suami tu sis yakin suami rasa nak gigit je pipi sebab foundation Dengan penuh kesaktian, MAGIC FOUNDATION mampu memberikan kesan seperti .
Siapa yang belum terkena panahan ajaib MAGIC FOUNDATION,boleh dapatkan sekarang sementara ada promosi Big Boss buang harga!! 😱
.
.
Nak order? Tekan link Whatsapp di bawah

http://www.wasap.my./601111414820

Nak jadi dropship dan stockist pun boleh.
.
XOXO,
Syaa💋
.
#foundation #foundationbest #thebestfoundation #foundationviral #foundationringan #highcoveragefoundation #foundationkukuh #taklunturdekhujan #takcairdekpanas #foundationpilihanramai #sayajualfoundation

PROMO!! PROMO !! PROMO !!
FOUNDATION TAHAN BERJAM-JAM ATAS MUKA. TAK KUSAM PUN!
.
Sis tahu ramai gadis di luar sana ada masalah dengan foundation. Buat kulit nampak kusam lah, mekap cair lah, paling sedih bila kawan tegur muka tak glowing ☹️
.
.
✅ Kesan makeup yang glowing
✅ Menyembunyikan jerawat
✅ Tiada lagi masalah makeup berkerak
✅ Tahan hujan & terik mentari
✅ Sesuai dengan semua jenis kulit
.
Siapa yang dah ada suami tu sis yakin suami rasa nak gigit je pipi sebab foundation Dengan penuh kesaktian, MAGIC FOUNDATION mampu memberikan kesan seperti .
Siapa yang belum terkena panahan ajaib MAGIC FOUNDATION,boleh dapatkan sekarang sementara ada promosi Big Boss buang harga!! 😱
.
.
Nak order? Tekan link Whatsapp di bawah

http://www.wasap.my./601111414820

Nak jadi dropship dan stockist pun boleh.
.
XOXO,
Syaa💋
.
#foundation #foundationbest #thebestfoundation #foundationviral #foundationringan #highcoveragefoundation #foundationkukuh #taklunturdekhujan #takcairdekpanas #foundationpilihanramai #sayajualfoundation

PROMO!! PROMO !! PROMO !!
FOUNDATION TAHAN BERJAM-JAM ATAS MUKA. TAK KUSAM PUN!
.
Sis tahu ramai gadis di luar sana ada masalah dengan foundation. Buat kulit nampak kusam lah, mekap cair lah, paling sedih bila kawan tegur muka tak glowing ☹️
.
.
✅ Kesan makeup yang glowing
✅ Menyembunyikan jerawat
✅ Tiada lagi masalah makeup berkerak
✅ Tahan hujan & terik mentari
✅ Sesuai dengan semua jenis kulit
.
Siapa yang dah ada suami tu sis yakin suami rasa nak gigit je pipi sebab foundation Dengan penuh kesaktian, MAGIC FOUNDATION mampu memberikan kesan seperti .
Siapa yang belum terkena panahan ajaib MAGIC FOUNDATION,boleh dapatkan sekarang sementara ada promosi Big Boss buang harga!! 😱
.
.
Nak order? Tekan link Whatsapp di bawah

http://www.wasap.my./601111414820

Nak jadi dropship dan stockist pun boleh.
.
XOXO,
Syaa💋
.
#foundation #foundationbest #thebestfoundation #foundationviral #foundationringan #highcoveragefoundation #foundationkukuh #taklunturdekhujan #takcairdekpanas #foundationpilihanramai #sayajualfoundation

Mai mai pilih nak color ape... 😍😍😍 Freegift nii sheera nak bg.
.
Berminat ? Click Bio for order okay 😉😉👆👆👆
.
#teamAina #dyxycosmetics #mascaradyxy #dyxylover #dyxyfreegift #bbcreamdyxy #dyxybrush #dyxymattelipstick #dyxyfacemistgreentea #dyxylipstick #productbest #thebestfoundation #trusteddyxyseller #mascarabest #bccreamdyxy #facemistspray

Peminat2 mib foundation

jgn tertipu,
nnt rosak muka uolss hakak xtau.

Sekian pantun 2 kerat dari kak miza😝

Ade yg tgh tercari2 foundation best utk raya nnt..tahan lama, walaupon berpanas terik raya ni...try la mib foundation ni..confirm jatuh hati

Whatsapp kak miza utk order
📲 0123589767
📲 0123589767
📲 0123589767
#mibfoundation #thebestfoundation #foundationmurah #makeupmurah #makeupkualiti #makeupcantik #makeupartist

Jeng jeng jeng..SPECIAL FREEGIFT🎉🎉🎉🎉 JAM DANIEL WELLINGTON sheera nak bagi free free je kat korang. Beli set dyxy dapat free gift jam!! Omgg!! .
10 SET ONLY❗❗
.
Jam DANIEL WELLINGTON menanti anda semua untuk siapa yang beli set dyxy dengan sheera!!! Wahhh semakin hari semakin hebat offer dyxy ni kannn. Macam2 freegift dia nak kasi. So korang. Rebut la peluang ni, hanya untuk 10 orang terawal saja tauu.. First come first serve..😍😍😍
.
Berminat ? Click Bio for order okay 😉😉👆👆👆
.
#teamAina #dyxycosmetics #mascaradyxy #dyxylover #dyxyfreegift #bbcreamdyxy #dyxybrush #dyxymattelipstick #dyxyfacemistgreentea #dyxylipstick #productbest #thebestfoundation #trusteddyxyseller #mascarabest #bccreamdyxy #facemist

❤Easy-to-apply Foundation.Beautify your skin in just one minute.
.
❤Combination of Foundation and Serum. It acts as a treatment to your skin while applying as makeup.
.
❤International grade quality ingredients as of international products.
.
❤Long lasting up to 12 hours.
.
❤The more you sweat,the more you'll glow!
.
❤Easy to wash and remove.
.
❤Foundation texture is soft, lightweight and easy to blend with the skin.
.
❤Suitable for all types of Asian women's skin
.
❤Free silicone and chemical substance ban
.
❤Foundation is non-sticky and less oily.
.
Entitled to FREE GIFT w every purchase of Foundation.

#Mollusorganik #mollusbeauty #mollustestimoni
#teamMollushebat #jerawatjeragathilang #pigmentation #mukakusam #mukacerah #serumfoundation #serum #foundation #singapore #instock #halal #flowerbox #hijabi #organic #thebestfoundation #smoothtexture #dewylook

Sis tahu ramai gadis di luar sana ada masalah memilih foundation yang sesuai. Buat kulit nampak kusam lah, mekap cair lah, paling sedih bila kawan tegur muka tak glowing ☹️
.
Lepas ni jangan risau lagi. SHE Found It Foundation datang menyelamatkan anda! .
Dengan penuh kesaktian, SHE Found It Foundation mampu memberikan kesan seperti ⬇️⬇️
.
✅ Kesan makeup yang glowing
✅ Menyembunyikan jerawat
✅ Tiada lagi masalah makeup berkerak
✅ Tahan hujan & terik mentari
✅ Sesuai dengan semua jenis kulit
.
Siapa yang dah ada suami tu sis yakin suami rasa nak gigit je pipi sebab foundation ni bau sedap sangat macam kek! 🍰🍫🍦🍩
.
Siapa yang belum terkena panahan ajaib SHE Found It Foundation ni, boleh dapatkan sekarang sementara ada promosi April😱
.
1 = RM68
4 = RM250
.
Harga asal RM88 yerrr😱😱😱 dan jangan risau, POSTAGE & FOUNDATION BRUSH masih diberikan secara PERCUMA! Ada free lagi tak? Ada!! Dapat FREE PERFUME lagi tau 😍
.
Nak order? Tekan link Whatsapp di bawah⬇️⬇️
.
📞0104502801 (Arfa)
📲wasap.my/+60104502801/SheFoundIt
.
Nak jadi dropship dan stockist pun boleh. Ejen Berpeluang untuk memenangi handbag COACH! tak caya? Tekan link ni :
https://goo.gl/Em5Za7
.
Pm je nombor 📞+60104572801 (SHE Cosmetics HQ)
📲wasap.my/+60104572801/Dropship
.
Facebook Page :
https://www.facebook.com/shecosmeticsmy/
.
Instagram :
https://www.instagram.com/shecosmeticsmy/
.
XOXO,
SHE 💋
.
#shecosmetics #shecosmeticsmy #shefoundit #foundation #foundationbest #thebestfoundation #foundationviral #foundationringan #highcoveragefoundation #foundationkukuh #taklunturdekhujan #takcairdekpanas #foundationpilihanramai #sayajualfoundation

Giorgio Armani Beauty Press Event.
พบกับ Boutique Shop ได้ในวันที่ 4/5/18 ที่เซ็นทรัลลาดพร้าว Waiting is Over! @armanibeauty #thebestfoundation #luminoussilkfoundation #musthave #รองพื้นที่ทุกคนต้องมี #elegant #confident #empire #armanibeautyTH

PROMO!! PROMO !! PROMO !!
FOUNDATION TAHAN BERJAM-JAM ATAS MUKA. TAK KUSAM PUN!
.
Sis tahu ramai gadis di luar sana ada masalah dengan foundation. Buat kulit nampak kusam lah, mekap cair lah, paling sedih bila kawan tegur muka tak glowing ☹️
.
.
✅ Kesan makeup yang glowing
✅ Menyembunyikan jerawat
✅ Tiada lagi masalah makeup berkerak
✅ Tahan hujan & terik mentari
✅ Sesuai dengan semua jenis kulit
.
Siapa yang dah ada suami tu sis yakin suami rasa nak gigit je pipi sebab foundation Dengan penuh kesaktian, MAGIC FOUNDATION mampu memberikan kesan seperti .
Siapa yang belum terkena panahan ajaib MAGIC FOUNDATION,boleh dapatkan sekarang sementara ada promosi Big Boss buang harga!! 😱
.
.
Nak order? Tekan link Whatsapp di bawah

http://www.wasap.my./601111414820

Nak jadi dropship dan stockist pun boleh.
.
XOXO,
Syaa💋
.
#foundation #foundationbest #thebestfoundation #foundationviral #foundationringan #highcoveragefoundation #foundationkukuh #taklunturdekhujan #takcairdekpanas #foundationpilihanramai #sayajualfoundation

PROMO!! PROMO !! PROMO !!
FOUNDATION TAHAN BERJAM-JAM ATAS MUKA. TAK KUSAM PUN!
.
Sis tahu ramai gadis di luar sana ada masalah dengan foundation. Buat kulit nampak kusam lah, mekap cair lah, paling sedih bila kawan tegur muka tak glowing ☹️
.
.
✅ Kesan makeup yang glowing
✅ Menyembunyikan jerawat
✅ Tiada lagi masalah makeup berkerak
✅ Tahan hujan & terik mentari
✅ Sesuai dengan semua jenis kulit
.
Siapa yang dah ada suami tu sis yakin suami rasa nak gigit je pipi sebab foundation Dengan penuh kesaktian, MAGIC FOUNDATION mampu memberikan kesan seperti .
Siapa yang belum terkena panahan ajaib MAGIC FOUNDATION,boleh dapatkan sekarang sementara ada promosi Big Boss buang harga!! 😱
.
.
Nak order? Tekan link Whatsapp di bawah

http://www.wasap.my./601111414820

Nak jadi dropship dan stockist pun boleh.
.
XOXO,
Syaa💋
.
#foundation #foundationbest #thebestfoundation #foundationviral #foundationringan #highcoveragefoundation #foundationkukuh #taklunturdekhujan #takcairdekpanas #foundationpilihanramai #sayajualfoundation

PROMO!! PROMO !! PROMO !!
FOUNDATION TAHAN BERJAM-JAM ATAS MUKA. TAK KUSAM PUN!
.
Sis tahu ramai gadis di luar sana ada masalah dengan foundation. Buat kulit nampak kusam lah, mekap cair lah, paling sedih bila kawan tegur muka tak glowing ☹️
.
.
✅ Kesan makeup yang glowing
✅ Menyembunyikan jerawat
✅ Tiada lagi masalah makeup berkerak
✅ Tahan hujan & terik mentari
✅ Sesuai dengan semua jenis kulit
.
Siapa yang dah ada suami tu sis yakin suami rasa nak gigit je pipi sebab foundation Dengan penuh kesaktian, MAGIC FOUNDATION mampu memberikan kesan seperti .
Siapa yang belum terkena panahan ajaib MAGIC FOUNDATION,boleh dapatkan sekarang sementara ada promosi Big Boss buang harga!! 😱
.
.
Nak order? Tekan link Whatsapp di bawah

http://www.wasap.my./601111414820

Nak jadi dropship dan stockist pun boleh.
.
XOXO,
Syaa💋
.
#foundation #foundationbest #thebestfoundation #foundationviral #foundationringan #highcoveragefoundation #foundationkukuh #taklunturdekhujan #takcairdekpanas #foundationpilihanramai #sayajualfoundation

SPECIAL FREEGIFT🎉🎉🎉🎉
.
10 SET ONLY❗❗
.
Jam DANIEL WELLINGTON menanti anda semua untuk siapa yang beli set dyxy dengan sheera!!! Wahhh semakin hari semakin hebat offer dyxy ni kannn. Macam2 freegift dia nak kasi. So korang. Rebut la peluang ni, hanya untuk 10 orang terawal saja tauu.. First come first serve..😍😍😍
.
SET DEALOVA
✔️ Facemist
✔️ Brush
✔️ Bccream
✔️ Lipstick
✔️ Mascara
.
Berminat ? Click Bio for order okay 😉😉👆👆👆
.
#teamAina #dyxycosmetics #mascaradyxy #dyxylover #dyxyfreegift #bbcreamdyxy #dyxybrush #dyxymattelipstick #dyxyfacemistgreentea #dyxylipstick #productbest #thebestfoundation #trusteddyxyseller #mascarabest #bccreamdyxy #facemist

BELI FOUNDATION DAPAT FREE PERFUME & VOUCHER DISKAUN PENGINAPAN DI HOTEL??!! 🔥
.
Ini bukan biasa2 ni!!! Siapa je nak bagi voucher diskaun penginapan di hotel kalau beli foundation? Dah la dapat foundation brush, dapat perfume lagi.. dapat pulak voucher hotel??!! Siapa nak bagi macam ni punya banyak hadiah 😨😨
.
Hadiah ini sah kepada mereka yang membeli SHE Found It Foundation sebanyak 4 unit bernilai RM250 sahaja! FREE PERFUME BERJENAMA & VOUCHER DISKAUN PENGINAPAN. Cuti dah nak dekat ni.. apa kata grab combo promosi yang kita tawarkan. Dijamin puas hati 😍
.
🚚 FREE POSTAGE
🎁 FREE FOUNDATION BRUSH
.
Jangan buang masa lagi. Berbulan2 duk tenung je huhuhu ni Big Boss kasi chance grab lagi banyakkk boleh buat stok untuk raya terus 💃🏻
.
Sis nasihatkan uols grab sekarang sementara promosi ni. Kalau tak, confirm menyesal!! 😭😭
.
Nak Order? Hubungi atau Tekan Link Whatsapp di bawah⬇️⬇️
.
📞0104502801 (Arfa)
📲wasap.my/+60104502801/SheFoundIt
.
Nak jadi dropship dan stockist pun boleh. Ejen Berpeluang untuk memenangi handbag COACH! tak caya? Tekan link ni :
https://goo.gl/Em5Za7
.
Pm je nombor 📞+60104572801 (SHE Cosmetics HQ)
📲wasap.my/+60104572801/Dropship
.
Facebook Page :
https://www.facebook.com/shecosmeticsmy/
.
Instagram :
https://www.instagram.com/shecosmeticsmy/
.
XOXO,
SHE 💋
.
#shecosmetics #shecosmeticsmy #shefoundit #foundation #foundationbest #thebestfoundation #foundationviral #foundationringan #highcoveragefoundation #foundationkukuh #taklunturdekhujan #takcairdekpanas #foundationpilihanramai #sayajualfoundation

Perfect pairs 💕 have you tried our amazing foundation yet? With free shipping and a great return policy you have nothing to lose 🎉 www.limelightbyalcone.com/lisak #thebestfoundation #limelifebyalcone #professionalmakeup

❤Easy-to-apply Foundation.Beautify your skin in just one minute.
.
❤Combination of Foundation and Serum. It acts as a treatment to your skin while applying as makeup.
.
❤International grade quality ingredients as of international products.
.
❤Long lasting up to 12 hours.
.
❤The more you sweat,the more you'll glow!
.
❤Easy to wash and remove.
.
❤Foundation texture is soft, lightweight and easy to blend with the skin.
.
❤Suitable for all types of Asian women's skin
.
❤Free silicone and chemical substance ban
.
❤Foundation is non-sticky and less oily.
.
Entitled to FREE GIFT w every purchase of Foundation.

#Mollusorganik #mollusbeauty #mollustestimoni
#teamMollushebat #jerawatjeragathilang #pigmentation #mukakusam #mukacerah #serumfoundation #serum #foundation #singapore #instock #halal #flowerbox #hijabi #organic #thebestfoundation #smoothtexture #dewylook

Most Popular Instagram Hashtags