#theangguns

965 posts

TOP POSTS

The Angguns in action! Shooting for #mahligaicinta2017. #anggundarleesa #anggundarleena #identicaltwins #theangguns πŸ‘ΆπŸ‘Ά customised blankets @bea.and.bow

Loving the pink breezy sun canopy! Thank you @bugaboostrollers πŸŒΈπŸŒΈπŸ‘ΆπŸ‘Ά#anggundarleesa #anggundarleena #theangguns #identicaltwins #bugaboodonkeytwin #bugaboomomma #mahligaicinta2017 donning @wajieibrahim

I still remember the days I prayed for the things l have now - a wonderful husband and two beautiful angels aka mini me ! #blessed #couldntaskformore #wouldntchangeitfortheworld #mylilfamilia #theangguns #anggundarleesa #anggundarleena #mahligaicinta2017 #tv3 πŸ‘¨πŸ‘©πŸ‘ΆπŸ‘Άβ€οΈ donning @wajieibrahim || the angguns customised blankets @bea.and.bow

Darleena why tgk mama mcm tu?? I think im gona go wt mama la mcm cute pula.. Tq uncle @ryzal_jaafar tlg dukungkan Darleesa yg tgh poopoo ( he doesnt know that! Thats why muka Darleesa mcm tu ) πŸ’©πŸ’©πŸ˜‚πŸ˜‚ #kensapothecarylaunch #theangguns #anggundarleesa #anggundarleena #identicaltwins πŸ‘ΆπŸ‘ΆπŸΌπŸΌ Cute Headbands from @allthatbaby ❀️

Darleena wants to say 'meowwwww- ning' πŸ˜»πŸ‘Ά#anggundarleena #mymanjagirl #theangguns #babygirl

Happy first mother's day Lady momma and not to forget to all the AMAZING mommies out there. MOM IS OUR SUPERHERO ( sorry daddy ) XOXO THE ANGGUNS . πŸ‘ΆπŸ‘Ά 🍼🍼For a 20% discount, use discount code : theangguns20/diananasir20 and you can get 20% off their entire range at www.twistshake.com and ps/ they even ship worldwide! @twistshakebaby @sara.contact #twistshakebaby #twistshakemalaysia #theangguns #anggundarleesa #anggundarleena #twistshakeambassadorformalaysia #representingmalaysia

Momma is telling us a very interesting bedtime story.. A story about how a king named azwan fell in love with his queen D.. Owh wait a minute, king azwan and queen D? Nama so familiar laaaa mama hmmmm πŸ˜πŸ˜‚πŸ‘ΆπŸ‘ΆπŸΌπŸΌ #anggundarleesa #anggundarleena #theangguns #bedtimestory @the_angguns

Special delivery for #theangguns .. Cutest #customrompers everrrr! Thank you Yatie @pink_heart_craft ! Nanti the angguns besaq sikit ill get them to wear and pose. 😘❀️ #appreciationpost #AnggunDarleesa&AnggunDarleenaGiftReviewsπŸ‘ΆπŸ‘ΆπŸΌπŸΌ

MOST RECENT

ASSALAMUALAIKUM

FEEDBACK CEKAK BENGKUNG LAGI... πŸ‘‰SELESA PAKAI πŸ‘‰TAK SAKIT
πŸ‘‰TAK SESAK NAFAS
πŸ‘‰SENANG NK BERGERAK
.
#letsbeautytalkwithjojo
#repeatodercekakbengkung #feedbackcekakbengkung #bengkungmurah #barangbaik
#cekakbengkung
#abpbh30
#abpbh
#heroseorangcinderella
#theangguns
#stokisterengganu
#teamfattahamin
#instaboomakademi
#fitnessmom
#kerenggakurus
#ibuhamilmuda
#heroseorangcinderalla
#fattzuraonly
#jomkurus
#perempuancantik
#sharifahsakinah
πŸ™πŸ»πŸ™πŸ»πŸ™πŸ»
πŸ™πŸ»πŸ™πŸ»
πŸ™πŸ»

@Regrann from @cekakbengkung_terengganu - SETIAP WANITA WAJIB ADA SATU kerana CEKAK BENGKUNG amat sesuai untuk mereka yg tidak bersalin atau pun selpas bersalinπŸ’‹
#cekakbengkung #cekakbengkung
🚏apa jua bentuk n jenis bdn anda..lemak tetap juga akn terhasil bila mana anda meremehkn hal2 penjagaan makanan
🍐ini adalah kerana faktor usia n kesan pengambilan makan yg tidak dikawal
⏳jika anda mengamalkn bengkung..selera mkn anda akn dpt dikawal ini kerana anda akn mudah merasa kenyang
πŸ”»simple bukan?..
🍎so mulakn dgn tabiat memakai bengkung bg peringkat pertama diet anda. πŸ†πŸ† quality kain PREMIUM yg πŸ“
πŸ’« TAHAN LAMA
πŸ’« TAK PANAS
πŸ’« LEMBUT
πŸ’« TAK BERGULUNG
πŸ’« TAK KEMBANG

READY STOCK
Size lets bengkung juga (bergantung pda keadaan lemak di perot ya πŸ‘ŒπŸ»)
πŸ’₯ bole rujuk hakak untuk saiz yang
πŸ’₯saiz yg betol amat penting untuk memakai bengkung ya.
❌ Saiz β›” M & S
- akn dpt bengkung 1 tulang 1 line
❌ Saiz β›” L & XL 2 tulang 3 line
πŸ’₯ untuk lebih maklumat lanjut untuk kelebihan #cekakbengkung ️ #letsbeautytalkwithjojo
#repeatodercekakbengkung #feedbackcekakbengkung #bengkungmurah #barangbaik
#cekakbengkung
#abpbh30
#abpbh
#stokisterengganu
#teamfattahamin
#instaboomakademi
#heroseorangcinderella
#fattzura
#astro
#fitness
#theangguns
#kerengga
#jomkurus
#misikurus2017
#misikurus
#paknillbaazar
#teamnoradanish
#koleksiraya
#gengkerengga
#fitnessinspiration
πŸ™πŸ»πŸ™πŸ»πŸ™πŸ»
πŸ™πŸ»πŸ™πŸ»
πŸ™πŸ»

Ape warna tema raya ni uolssss!?? βš€βšβš‚βšƒβš„βš…
.
.
Kita pun tengah pikir lagi ni...alang2 Rizman Ruzaini - pereka fesyen terkenal - dah buatkan design2 tudung cecantik untuk usahawan gojes SHOM!πŸ‘ΈπŸ‘°
.
.
Baru lah banyak idea dtg nk pilih tema warna ape raya nnt πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜πŸ˜™
.
.
Meh cuci2 mata dulu...siap dapat free brooch by RR tau...klu berminat boleh terus inbox kita! 😎
.
.
πŸ‘± izazi πŸ“²πŸ“²0199620887
.
.
.
#teachersfollowteachers #terapiinstagram #terengganu #aurawhite #dherbsterlajaklaris #glowglowing #tatiskincare #theangguns #themagicofpartime #bazaronline #bazarpaknil #sayajualmurah #vasia #quputehmurah #pamoga #honeybeevenom #herbaMaharani #dauraminyakkelapadaraoriginal #kkolly #boosterwhitening #womendesire #ivmist #dianzvitamin #ariani #duckscarves #mumuscarves

ASSALAMUALAIKUM

FEEDBACK CEKAK BENGKUNG LAGI... πŸ‘‰SELESA PAKAI πŸ‘‰TAK SAKIT
πŸ‘‰TAK SESAK NAFAS
πŸ‘‰SENANG NK BERGERAK
.
#letsbeautytalkwithjojo
#repeatodercekakbengkung #feedbackcekakbengkung #bengkungmurah #barangbaik
#cekakbengkung
#abpbh30
#abpbh
#heroseorangcinderella
#theangguns
#stokisterengganu
#teamfattahamin
#instaboomakademi
#fitnessmom
#kerenggakurus
#ibuhamilmuda
#heroseorangcinderalla
#fattzuraonly
#jomkurus
#perempuancantik
#sharifahsakinah
πŸ™πŸ»πŸ™πŸ»πŸ™πŸ»
πŸ™πŸ»πŸ™πŸ»
πŸ™πŸ»

CANNOT WAIT! @sara.contact @twistshakebaby β€οΈπŸ‘ΆπŸ‘ΆπŸΌπŸΌ #malaysiasweden #twistshakebaby #twistshakeambassador #theangguns

SETIAP WANITA WAJIB ADA SATU kerana CEKAK BENGKUNG amat sesuai untuk mereka yg tidak bersalin atau pun selpas bersalinπŸ’‹
#cekakbengkung #cekakbengkung
🚏apa jua bentuk n jenis bdn anda..lemak tetap juga akn terhasil bila mana anda meremehkn hal2 penjagaan makanan
🍐ini adalah kerana faktor usia n kesan pengambilan makan yg tidak dikawal
⏳jika anda mengamalkn bengkung..selera mkn anda akn dpt dikawal ini kerana anda akn mudah merasa kenyang
πŸ”»simple bukan?..
🍎so mulakn dgn tabiat memakai bengkung bg peringkat pertama diet anda. πŸ†πŸ† quality kain PREMIUM yg πŸ“
πŸ’« TAHAN LAMA
πŸ’« TAK PANAS
πŸ’« LEMBUT
πŸ’« TAK BERGULUNG
πŸ’« TAK KEMBANG

READY STOCK
Size lets bengkung juga (bergantung pda keadaan lemak di perot ya πŸ‘ŒπŸ»)
πŸ’₯ bole rujuk hakak untuk saiz yang
πŸ’₯saiz yg betol amat penting untuk memakai bengkung ya.
❌ Saiz β›” M & S
- akn dpt bengkung 1 tulang 1 line
❌ Saiz β›” L & XL 2 tulang 3 line
πŸ’₯ untuk lebih maklumat lanjut untuk kelebihan #cekakbengkung ️ #letsbeautytalkwithjojo
#repeatodercekakbengkung #feedbackcekakbengkung #bengkungmurah #barangbaik
#cekakbengkung
#abpbh30
#abpbh
#stokisterengganu
#teamfattahamin
#instaboomakademi
#heroseorangcinderella
#fattzura
#astro
#fitness
#theangguns
#kerengga
#jomkurus
#misikurus2017
#misikurus
#sharifahsakinah
πŸ™πŸ»πŸ™πŸ»πŸ™πŸ»
πŸ™πŸ»πŸ™πŸ»
πŸ™πŸ»

@Regrann from @cekakbengkung_terengganu - SETIAP WANITA WAJIB ADA SATU kerana CEKAK BENGKUNG amat sesuai untuk mereka yg tidak bersalin atau pun selpas bersalinπŸ’‹
#cekakbengkung #cekakbengkung
🚏apa jua bentuk n jenis bdn anda..lemak tetap juga akn terhasil bila mana anda meremehkn hal2 penjagaan makanan
🍐ini adalah kerana faktor usia n kesan pengambilan makan yg tidak dikawal
⏳jika anda mengamalkn bengkung..selera mkn anda akn dpt dikawal ini kerana anda akn mudah merasa kenyang
πŸ”»simple bukan?..
🍎so mulakn dgn tabiat memakai bengkung bg peringkat pertama diet anda. πŸ†πŸ† quality kain PREMIUM yg πŸ“
πŸ’« TAHAN LAMA
πŸ’« TAK PANAS
πŸ’« LEMBUT
πŸ’« TAK BERGULUNG
πŸ’« TAK KEMBANG

READY STOCK
Size lets bengkung juga (bergantung pda keadaan lemak di perot ya πŸ‘ŒπŸ»)
πŸ’₯ bole rujuk hakak untuk saiz yang
πŸ’₯saiz yg betol amat penting untuk memakai bengkung ya.
❌ Saiz β›” M & S
- akn dpt bengkung 1 tulang 1 line
❌ Saiz β›” L & XL 2 tulang 3 line
πŸ’₯ untuk lebih maklumat lanjut untuk kelebihan #cekakbengkung ️ #letsbeautytalkwithjojo
#repeatodercekakbengkung #feedbackcekakbengkung #bengkungmurah #barangbaik
#cekakbengkung
#abpbh30
#abpbh
#stokisterengganu
#teamfattahamin
#instaboomakademi
#heroseorangcinderella
#fattzura
#astro
#fitness
#theangguns
#kerengga
#jomkurus
#misikurus2017
#misikurus
#paknillbaazar
#teamnoradanish
#koleksiraya
#gengkerengga
#fitnessinspiration
πŸ™πŸ»πŸ™πŸ»πŸ™πŸ»
πŸ™πŸ»πŸ™πŸ»
πŸ™πŸ»

@Regrann from @cekakbengkung_terengganu - SETIAP WANITA WAJIB ADA SATU kerana CEKAK BENGKUNG amat sesuai untuk mereka yg tidak bersalin atau pun selpas bersalinπŸ’‹
#cekakbengkung #cekakbengkung
🚏apa jua bentuk n jenis bdn anda..lemak tetap juga akn terhasil bila mana anda meremehkn hal2 penjagaan makanan
🍐ini adalah kerana faktor usia n kesan pengambilan makan yg tidak dikawal
⏳jika anda mengamalkn bengkung..selera mkn anda akn dpt dikawal ini kerana anda akn mudah merasa kenyang
πŸ”»simple bukan?..
🍎so mulakn dgn tabiat memakai bengkung bg peringkat pertama diet anda. πŸ†πŸ† quality kain PREMIUM yg πŸ“
πŸ’« TAHAN LAMA
πŸ’« TAK PANAS
πŸ’« LEMBUT
πŸ’« TAK BERGULUNG
πŸ’« TAK KEMBANG

READY STOCK
Size lets bengkung juga (bergantung pda keadaan lemak di perot ya πŸ‘ŒπŸ»)
πŸ’₯ bole rujuk hakak untuk saiz yang
πŸ’₯saiz yg betol amat penting untuk memakai bengkung ya.
❌ Saiz β›” M & S
- akn dpt bengkung 1 tulang 1 line
❌ Saiz β›” L & XL 2 tulang 3 line
πŸ’₯ untuk lebih maklumat lanjut untuk kelebihan #cekakbengkung ️ #letsbeautytalkwithjojo
#repeatodercekakbengkung #feedbackcekakbengkung #bengkungmurah #barangbaik
#cekakbengkung
#abpbh30
#abpbh
#stokisterengganu
#teamfattahamin
#instaboomakademi
#heroseorangcinderella
#fattzura
#astro
#fitness
#theangguns
#kerengga
#jomkurus
#misikurus2017
#misikurus
#sharifahsakinah
πŸ™πŸ»πŸ™πŸ»πŸ™πŸ»
πŸ™πŸ»πŸ™πŸ»
πŸ™πŸ» - #regrann

@Regrann from @cekakbengkung_terengganu - FEEDBACK CEKAK BENGKUNG LAGI... SELESA PAKAI SAMPAI NK ORDER PLAK KO RASE BEST KE BEST
.
#letsbeautytalkwithjojo
#repeatodercekakbengkung #feedbackcekakbengkung #bengkungmurah #barangbaik
#cekakbengkung
#abpbh30
#abpbh
#heroseorangcinderella
#theangguns
#stokisterengganu
#teamfattahamin
#instaboomakademi
#sharifahsakina
πŸ™πŸ»πŸ™πŸ»πŸ™πŸ»
πŸ™πŸ»πŸ™πŸ»
πŸ™πŸ» - #regrann

@Regrann from @cekakbengkung_terengganu - SETIAP WANITA WAJIB ADA SATU kerana CEKAK BENGKUNG amat sesuai untuk mereka yg tidak bersalin atau pun selpas bersalinπŸ’‹
#cekakbengkung #cekakbengkung
🚏apa jua bentuk n jenis bdn anda..lemak tetap juga akn terhasil bila mana anda meremehkn hal2 penjagaan makanan
🍐ini adalah kerana faktor usia n kesan pengambilan makan yg tidak dikawal
⏳jika anda mengamalkn bengkung..selera mkn anda akn dpt dikawal ini kerana anda akn mudah merasa kenyang
πŸ”»simple bukan?..
🍎so mulakn dgn tabiat memakai bengkung bg peringkat pertama diet anda. πŸ†πŸ† quality kain PREMIUM yg πŸ“
πŸ’« TAHAN LAMA
πŸ’« TAK PANAS
πŸ’« LEMBUT
πŸ’« TAK BERGULUNG
πŸ’« TAK KEMBANG

READY STOCK
Size lets bengkung juga (bergantung pda keadaan lemak di perot ya πŸ‘ŒπŸ»)
πŸ’₯ bole rujuk hakak untuk saiz yang
πŸ’₯saiz yg betol amat penting untuk memakai bengkung ya.
❌ Saiz β›” M & S
- akn dpt bengkung 1 tulang 1 line
❌ Saiz β›” L & XL 2 tulang 3 line
πŸ’₯ untuk lebih maklumat lanjut untuk kelebihan #cekakbengkung ️ #letsbeautytalkwithjojo
#repeatodercekakbengkung #feedbackcekakbengkung #bengkungmurah #barangbaik
#cekakbengkung
#abpbh30
#abpbh
#stokisterengganu
#teamfattahamin
#instaboomakademi
#heroseorangcinderella
#fattzura
#astro
#fitness
#theangguns
#kerengga
#jomkurus
#misikurus2017
#misikurus
#sharifahsakinah
πŸ™πŸ»πŸ™πŸ»πŸ™πŸ»
πŸ™πŸ»πŸ™πŸ»
πŸ™πŸ» - #regrann

@Regrann from @cekakbengkung_terengganu - SETIAP WANITA WAJIB ADA SATU kerana CEKAK BENGKUNG amat sesuai untuk mereka yg tidak bersalin atau pun selpas bersalinπŸ’‹
#cekakbengkung #cekakbengkung
🚏apa jua bentuk n jenis bdn anda..lemak tetap juga akn terhasil bila mana anda meremehkn hal2 penjagaan makanan
🍐ini adalah kerana faktor usia n kesan pengambilan makan yg tidak dikawal
⏳jika anda mengamalkn bengkung..selera mkn anda akn dpt dikawal ini kerana anda akn mudah merasa kenyang
πŸ”»simple bukan?..
🍎so mulakn dgn tabiat memakai bengkung bg peringkat pertama diet anda. πŸ†πŸ† quality kain PREMIUM yg πŸ“
πŸ’« TAHAN LAMA
πŸ’« TAK PANAS
πŸ’« LEMBUT
πŸ’« TAK BERGULUNG
πŸ’« TAK KEMBANG

READY STOCK
Size lets bengkung juga (bergantung pda keadaan lemak di perot ya πŸ‘ŒπŸ»)
πŸ’₯ bole rujuk hakak untuk saiz yang
πŸ’₯saiz yg betol amat penting untuk memakai bengkung ya.
❌ Saiz β›” M & S
- akn dpt bengkung 1 tulang 1 line
❌ Saiz β›” L & XL 2 tulang 3 line
πŸ’₯ untuk lebih maklumat lanjut untuk kelebihan #cekakbengkung ️ #letsbeautytalkwithjojo
#repeatodercekakbengkung #feedbackcekakbengkung #bengkungmurah #barangbaik
#cekakbengkung
#abpbh30
#abpbh
#stokisterengganu
#teamfattahamin
#instaboomakademi
#heroseorangcinderella
#fattzura
#astro
#fitness
#theangguns
#kerengga
#jomkurus
#misikurus2017
#misikurus
πŸ™πŸ»πŸ™πŸ»πŸ™πŸ»
πŸ™πŸ»πŸ™πŸ»
πŸ™πŸ» - #regrann

@Regrann from @cekakbengkung_terengganu - FEEDBACK CEKAK BENGKUNG LAGI... SELESA PAKAI SAMPAI NK ORDER PLAK KO RASE BEST KE BEST
.
#letsbeautytalkwithjojo
#repeatodercekakbengkung #feedbackcekakbengkung #bengkungmurah #barangbaik
#cekakbengkung
#abpbh30
#abpbh
#heroseorangcinderella
#theangguns
#stokisterengganu
#teamfattahamin
#instaboomakademi
πŸ™πŸ»πŸ™πŸ»πŸ™πŸ»
πŸ™πŸ»πŸ™πŸ»
πŸ™πŸ» - #regrann

Most Popular Instagram Hashtags