#thanksforthesupports

MOST RECENT

Another success from Birdy Records last night @ Darwin Railway Club 29/07/2018. Good show!! Check out all the pictures from last night...!!πŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘πŸ‘πŸ‘
.
.
.
.
#Birdy records #Backatitagain #Black Bird #Ali-Jhon #darwinrailwayclub #thanksforthesupports #2018

Jumpa esok di Megamall Kuantan.. 😍

Jangan cakap akak tak bagitau ye.. Jom singgah booth #RastaAndTheGang with special menu by my bestest chef!! #thanksforthesupports
@tartsbyrasta
@browniesbyermie
#bakerslakibini
#bakewithlove
#syukur
#RastaAndTheGang
#berjayamegamallkuantan

Alhamdulillah.. Sempat lagi i singgah ngantor #homemadepineappletartwithhomemadepineapplejem kat adik manis @izzaachemud pagi ni.. Tq cayang repeat order and sabar menanti ye..😍 Izzaa ni salah sorang yang tak gemarkan kueh berasaskan butter tapi lepas dia makan tart nenas akak ni tekak dia terkejut mintak lagi..hehe 🀣
Haa..hadap la ye sampai puasan..dok cukup nanti mari rumoh kita la plok..😊 #thanksforthesupports
#@tartsbyrasta
#homemadepineappletartwithhomemadepineapplejem
#bakerslakibini
#syukur
#bakewithlove

Done mengetart untuk orang Balok yang dah lama menunggu.. πŸ˜‹

Esok pagi2 sambil lalu nak ke Dungun hantar sang teruna masuk Uitm kita singgah ye @izzaachemud
Maaf ye lama menunggu..busy yakmat!! πŸ˜‚
Btw.....
#rayatakhabislagisambungrayahaji πŸ€—πŸ€—πŸ€— #thanksforthesupports
#homemadepineappletartwithhomemadepineapplejem
@tartsbyrasta
#bakerslakibini
#syukur

Thank you Iza order cheese@tartsbyrasta untuk jamuan hari raya TM (csm opis) πŸ’πŸ’ Haaa..uols kalau nak buat open house boleh la roger2 akak ye..
@browniesbyermie
#sempretlakibini #homemadepineappletartwithhomemadepineapplejem & photographer pun ada 😊

#bakerslakibini #photographerbaker
#@lovingcouplestudio
#thanksforthesupports
#syukur

Pineapple in the house!! Ye ye..sabarrrrrr
Baru nak buat jem ni..hehe

Sapa lagi x puas makan haritu..jangan susah hati..
Boleh beli #homemadepineappletartwithhomemadepineapplejem
@tartsbyrasta
@browniesbyermie
#sempretbylakibini kat booth 21
Rasta & The Gang di Berjaya Megamall Kuantan Jumaat sampai Ahad nanti ye.. Weekdays boleh dapatkan di @kedai menjaja πŸ˜„

1st event after sakan ternak lemak di hari raya 🀣🀣
Bakerslakibini dah start bergasak kat dapor semula..hahaha

Jumpa uols di sana 😍😘 #bakerslakibini
#thanksforthesupports
#bakewithlove
#photographerbaker
#syukur

Kelmarin raya punya crite.. As a photographer akak slalu ambik gambar client and guide them to pose tapi bila diri sendiri berposing dan org lain plak hala camera ke kita terasa seksa yakmat..
Tapi raya punya pasal ku cuba lahhh πŸ˜‚πŸ˜‚ Padan gelak je nak ke dapat gambar bajet cuns..hahaha

Setahun sekali je pun..so toksah la hati hitam sangat nak kecam akak..akak pun nak fefeling model gaks..lol
#photographer
#imaphotographerbaker
#photographerlakibini
#photographerkuantankl
#photographermalaysia
#lovingcouplestudio
#thanksforthesupports

Selamat Hari Raya uols 😍

Ku susun sepuluh jari memohon kemaafan andai ada salah dan silap sepanjang waktu perkenalan kita semua..
Semoga Aidilfitri kali ini terus merapatkan dan kekalkan persahabatan kita semua.. Thank you for the supports and be part of my life..
May We Be Blessed!! ❀❀ Selamat Hari Raya Aidilfitri & Maaf Zahir Batin dari kami The Ermie's 😘

#bakerslakibini
#lovingcoplestudio
#thanksforthesupports
#maywebeblessed
#family1stpriority
#lovefrombesut

In the process of settling our Tellabytes. Those who have ordered with us, do wait for the updates and delivery will be coming to u soon. Jgn lupe, taste it, love it, tag us. #tbsraya18 #thanksforthesupports 😘😘

Order Closed!! 😊

Thanks for the supports..
Sorry pada yang tak sempat order ye..jangan kecewa..ada rezeki kita jumpa lagi nanti..
BUT..SEMPRET BUNGA CINA yang cair leleh dalam mulut still available..😍😍 Ok..let's mengetart!! πŸ’ͺπŸ’ͺ Jumpa uols di Vsco RayaFest di Stadium Tertutup Sukpa Indera Mahkota hujung minggu ni 8-10/6.. @Rasta&TheGang ada disanaaaaa..
Kueh raya,kueh tradisi dan makanan berbuka pun ada..air cincau homemade lagi la adaa..nyamannnn πŸ˜‹πŸ˜‹ #thanksforthesupports
#tartsbyrasta
#browniesbyermie
#homemadepineappletartwithhomemadepineapplejam
#sempretbybakerslakibini
#bakerslakibini
#Rasta&;TheGang
#vsco
#rayafest
#sukpa

Coming soon 😍

Yeayyyy..
Tak lama dah uols!! Jom semua ke Stadium Tertutup Sukpa Indera Mahkota pada 8-10 June ini dan meriahkan suasana menjelang hari raya di #vscorayafest2018 bersama artis2 havoc.. Jangan lupa datang ke booth #Rasta&;TheGang beli juadah berbuka dan kueh2 raya yang super duper awesome..πŸ˜‰ Yang pasti
Homemade Pineapple Tart by @tartsbyrasta
@browniesbyermie &
#sempretbungacina by #bakerslakibini dan macam2 lagi ada nanti tau.. #thanksforthesupports
#vscofest
#photographerbaker
#bakewithlove
#syukur

Assalamualaikum.. Hi ols 😊
Haaa..ni dia new product #sempretbungacina by #bakerslakibini.. 😍

Sedap oii!!
Masuk mulut terus cair.. mmg x sedar habis sebalang..hehe
Macam tart nenas gak la..rasa sekali pasti mau lagi πŸ˜‹πŸ˜‹ Nak order boleh pm/ws akak teruih ye..01116866096.. Cepat cepat..jangan lambat lambat πŸ’ƒπŸ’ƒ #thanksforthesupports
#bakerslakibini
#sempretbungacina
#tartsbyrasta
#browniesbyermie
#syukur
#bakewithlove
#imasimplebaker

Crite harini.. Akak datang menyibuk je kat Kuantan Parade for Karnival Pengantin ni..memeriahkan majlis..hehe 😊

Ni geng kunyit namanya..bukan akak kata tau..tapi mmg produk dorang ni namanya Kunyit Power!! πŸ˜…

Blakang akak tu pelakon crite Dukun Avaa Vanja..sebelah dia rambut blonde namanya glamernya DekRose..nama ic dia Rostam..hahaha..havoc2 dorang ni..πŸ˜‚πŸ˜‚ Tu je nak share 😁

Oh btw..@tartsbyrasta & @browniesbyermie #bakerslakibini punya produk ada kat kp ye uols..cepat2 ada masa lagi ni utk borong kasi habis 😘😘 #thanksforthesupports
#webakewithlove
#imasimplebaker
#syukur

Salam Jumaat semua..
Rezeki datang menjelma.. Terima kasih semua yang mendoakan kesihatan akak..😘😘
Alhamdulillah..demam mmg dah hilang cuma tinggal sakit badan je but mmg dah rasa sangat lega..
Jangan risau ye uols..akak wat keje slow2 je ni..rezeki datang akak x mampu nak tolak..syukur yg amat.

Haaa..jeling2 la @tartsbyrasta tu..montel2 macam tuannya kan..lol
Kalau nak oder kena tgu minggu depan ye..esok nak ngantor anak balik Besut dah..😊 #tartsbyrasta
#bakerslakibini
#thanksforthesupports
#syukur
#imasimplebaker
#bakewithlove

grape creamsicle+Funfetti cake batter= grape funfetti creamsicle!! I like the color and texture it made β™₯️😍 - -
Today’s shoutout: @paige_slimesandsquishies - -
Nice thingy: spend time with someone
- -
Dogs or cats?? - -
~Ray
- -
#slime #satisfy #me #love #slimey #sparkles #mix #mixing #mixingslimes #satisfy #satisfying #satisfyingslime #asmr #lovethisslime #followmeformore #thanksforthesupports #slimeysatisfy #haveaniceday #mcdonalds

Happy holiday ols 😍😍 Musim kawen dah kunjung tiba..
Harini akak jadi backup photog je temankan toklaki yang lututnya sakit πŸ˜…πŸ˜‚
Harap dia bertahan sampai sesi outdoor..hahaha
I is malas nak gantung kamera yang berat itu di leher i yang jinjang ini πŸ˜„πŸ˜† @lovingcouplestudio
#weddingphotographer
#weddingvideographer
#wetravelallmalaysia
@w.ermie.hanafisu.photography
@rastaherny
#photoglakibini
#thanksforthesupports
#syukur

#Repost rastaherny: Hi ols.. Assalamualaikum..
Harini ada yang dapat BRIM kannnn..
Haaa apa tunggu lagi,jom JJCM..
#combolakibini ada di @kedai menjaja ye..baru je topup 😊

#thanksforthesupports
#bakerslakibini
#@tartsbyrasta
#@browniesbyermie
#syukur

Hi ols.. Assalamualaikum..
Harini ada yang dapat BRIM kannnn..
Haaa apa tunggu lagi,jom JJCM..
#combolakibini ada di @kedai menjaja ye..baru je topup 😊

#thanksforthesupports
#bakerslakibini
#@tartsbyrasta
#@browniesbyermie
#syukur

It’s such a privilege to be voted as the #1 restaurant in BruneiπŸ‡§πŸ‡³οΈπŸ‡§πŸ‡³οΈ at TripAdvisor. This is a huge encouragement for usπŸ’šπŸ’šπŸ˜‹πŸ˜˜. Authentic Local Delicacy
#thanksforthesupports #1strank #bruneirestaurants #striveforthebest #asianfood #rotipratha #brunei #batubersurat #roticulturebrunei #authenticlocaldelicacy

It’s such a privilege to be voted as the #1 restaurant in BruneiπŸ‡§πŸ‡³οΈπŸ‡§πŸ‡³οΈ at TripAdvisor. This is a huge encouragement for usπŸ’šπŸ’šπŸ˜‹πŸ˜˜. Authentic Local Delicacy
#thanksforthesupports #1strank #bruneirestaurants #striveforthebest #asianfood #rotipratha #brunei #batubersurat #roticulturebrunei #authenticlocaldelicacy

Most Popular Instagram Hashtags