#thanksfilter

MOST RECENT

[METTICI LA FACCIA]
🐱🌕😶🌕🐱
A quanto dicono gli esperti per essere visibile nei social e far sì che il proprio profilo sia seguito e funzioni per il proprio business, non basta mostrare il proprio lavoro, ma è necessario far conoscere all'utente chi sei e che faccia hai.
.
Io, in particolare, non sono un'amante dei selfie e le foto mi piace farle in compagnia, di mio non mi sono mai sentita fotogenica. Quindi nonostante sia una makeup artist e abbia le skills per rendere al meglio in foto. Io mi vedo sempre un po' scema 😂 e con svariati difetti.
.
Spero possiate apprezzare l'impegno, anche se non vi guardo "dritto nelle palle degli occhi". Io ringrazio la mia motivatrice @wonder_glitter di cui seguo i preziosi consigli. ❤
.
Ciao a tutti sono Giada, #followthemakeupartist e in questa foto le onde da Ariel la sirenetta mi erano venute proprio bene. 😍
.
#proudofmyself #mua #makeupartist #hairstylist #waveshair #makeup #makeupaddicted #iamredhead #redhead #redwoman
#redhairgirl #eyeliner #eyeflicks #thanksfilter

How to look good on Monday ? Use filters!!! 😄😂
#filters #mondaymood #thanksfilter #lookoftheday #monday #commeunlundi #woman

There are so many beautiful reasons to be happy. 🌸

#thanksfilter #snapchats #bulumataxtahan

Who can’t sleep???

Love of my life ❤️#Thanksfilter #Fynatido
Amek masa berbulan bulan juga nk bina self confident balik .. Bila dah habis pantang, focus untuk Jaga anak sepenuh masa while Daddy dia kerja sampai la usia anak 8 bulan..memang dah niat nak asuh,Jaga anak sendiri sampai dia besar sikit, nak tengok depan mata sendiri setiap perkembangan dia membesar Alhamdulillah..
_
saya memang tak percaya mana mana pengasuh sebab tu lebih memilih untuk jaga anak sendiri..kalau jumpe client mintak tolong Parents jaga kan sekejap..Tapi Sepanjang jaga anak masa untuk berjumpa client jd terhad itu pon jumpe exiting client sahaja..New client tak cari pon, tu yang confident level berkurang..masa banyak kat rumah..bila terperap duduk rumah ni energy dia jadi lain, sebab kurang bergaul dgn orang .
_
Then self jadi shock dengan perubahan life , Firstime jadi Mommy..perubahan fizikal mental emosi...pulak tu tetiba kene bersalin awal🤣 Itu yang bila time nak amek gambar ke selfie rasa malunya nak tengok camera,
_
Now Alhamdulillah...syukur dapat balik self confident .. Bila start set balik Goals yg nak dicapai this year, focus kerja , focus perjlanan merealisasikan Matlamat impian yg bertangguh, attend trainning..Jumpe Mentor..jumpe dan bercakap dengan orang yang baru kenal lagi ramai ..so dgn cara itu dapat naikkan my confident level..I love My self ❤️❤️❤️Love my Family 😘

We stayed up late, had a plethora of snacks and watched girly 📺 movies all weekend! ❤ U! #laternighters #tacobell #snacks #girltime #nomakeup #thanksfilter #yolo #livewhileweareyoung

Ay #nofilter desem çok mu büyük yalan olur? 🤥 #thanksfilter #butstillme #lovefilter #2015

HEERLIJKE filter en kauwen op ??truidraadjes?? Noem je dat zo?? Help?? #thanksfilter #ineededyou #beterals #dan #neeeeeebeterhe #help

gendang gendut tali kecapi #thanksfilter #paucheeksareawesome

Ce chapeau est-il susceptible d’intéresser une échoppe de seconde main ou aura-t-il la déveine de finir en chiffon? #questionexistentielle #viveletri #unchapeauenmoinsdelaplaceenplus #thanksfilter

Hallo Nürnberg 👋 Heute bin ich bei Radio Bayern Plus live on air von 19:00 - 21:30 Uhr. Mit im Gepäck hab ich natürlich mein neues Album „ALLES WEISS“ Also - wir hören uns später 🤗 #bayern #radio #onair #allesweiss #weiss #weiß #nürnberg #rundfunk #music #nochetwasmüde #freitag #thanksfilter

Most Popular Instagram Hashtags