[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#tgvcinema

10129 posts

TOP POSTS

"A silent voice"
"A shape of voice"
"Koe no Katachi"
πŸ“Έ @_arifu_
#vscocam #koenokatachi #tgvcinema

PERANGAI!!!!!!
Nasib aku baik...
.
.
.
. 🀣😝
#burittocombo #tgvcinema #oneutamashoppingcentre

Who is the next King?? #kingarthurmovie #tgvcinema

With ma boysss πŸ™†πŸ™†πŸ™†πŸ€˜πŸ’•
#ByMySide #Premiere #jinnyboytv #TGVCinema #tontonmy

When the🎈from 🀑 is not happiness anymore 😲πŸ’₯
ζ€»η»“οΌŒθΏ™ζˆζˆ‘δΈ€ε…±θ’«ε“δΊ†οΌŒ2欑 πŸ™‹
#yesterday #tgvcinema #itmovie2017

MOST RECENT

TAJUK FILEM : KINGSMAN : THE GOLDEN CIRCLE
TARIKH TAYANGAN : 21 September 2017
BAHASA : Inggeris
NOTIS : MAY CONTAIN SPOILER. BACA ATAS RISIKO SENDIRI.
SINOPSIS : Eggsy perlu berkerjasama dgn sekutu mereka yg berpengkalan di US - dipanggil Statesman apabila pengkalan mrk di bom & dunia sdg diugut oleh seorg pengedar dadah bernama Poppy. Di US Kingsman perlu berganding bahu dgn Statesman wlupun pd awalnya agak kekok. Di US, mrk juga menemui Harry yg disangkakan mati ditembak Valentine. Kesan dadah yg diedarkan Poppy menyebabkan pengambilnya akan melalui bbrp fasa sblm mati. Eggsy kini kesuntukan masa kerana kekasihnya - Puteri Tilde turut menjadi mangsa...
REVIEW : Pilem ni mmg tebaboo kebabom. Eksyen dia mmg out of this world yet very entertaining. Banyak nau gajet dlm pilem ni which is inilah yg kite nak dlm pilem spy mcm ni sbb utk pilem James Bond lately dah x de gajet2 cenggini. Dia punya violebt tok sah habaqlah tp thats make this film interesting. Additional Statesmen named Tequilla, Ginger Ale, Champagne & Whiskey memeriahkan lg pilem ni. Tp Channing Tatum & Halle Berry sikit sangat - kene tgu Kingsman 3 lah baru watak diorg di explore. Kite suke watak Julianne Moore sbg Poppy - seorg villain yg cool yet lunatic. Dia punya psiko x yah angkat pistol cukup dgn lirikan mata & senyuman yg sinis. Mati pun boleh senyum πŸ˜… pilem mcm ni mmg sdp layan sambil makan popcorn. #kitesukesangat
JUMLAH PISANG : #7pisang 🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌
#kingsman
#statesman
#thegoldencircle
#gsc
#gsccinema
#tgv
#tgvcinema
#mbo
#mbocinema
#movies
#movielover
#movieaddict

TAJUK FILEM : BISIK PADA LANGIT
TARIKH TAYANGAN : 21 September 2017
BAHASA : Melayu
NOTIS : MAY CONTAIN SPOILER. BACA ATAS RISIKO SENDIRI.
SINOPSIS : Wak Selamat sangat menyayangi Hajar, satu2nya anak perempuan dlm 3 beradik. Abangnya Zaidi & adiknya Ikram seperti tidak wujud di mata Wak Selamat. Ketika belajar di Australia, Hajar terlibat dlm kemalangan & dlm keadaan kritikal. Wak Selamat sanggup bergolok gadai demi untuk melawat Hajar. Zaidi yg selama ini beralah mula mempersoalkan perbezaan perhatian Wak Selamat kepadanya manakala Ikram sejak awal lagi memberontak. Keadaan semakin runcing & Wak Selamat perlu segera melawat Hajar sebelum terlambat...
REVIEW : "Hati kau keras Roy..." Agak2 Lembut tak hati Roy klu nonton pilem ni ? Hati kite bukan lembut lg dah, terus meleleh 😭. Kalo ayah korg dah x de, makin kuat perasaan sedih tu. Tp klu ada lg, pasti korg x sabar2 nak balik jumpa dia. Pilem ni siyes sedih. Semua watak ada peranan masing2. Selain sedih dgn kasih ayah, kite juga sedih dgn abg dia yg sanggup berkorban. @jalilhamid is beyond oosom. @umminazeera is great & sweet. @beto_kusyairy pulak awal2 mcm pasif tp lama2 baru kite faham perasaan yg dia simpan dlm hati. @naimdanielx pun bagus πŸ‘πŸ». Pilem ni buat kite terfikir, ttg benda yg kita sering abaikan & kalau sayang sesuatu biarlah berpada. Ending dia sangat menyentuh hati & perfectly how this movie end should be. Setiap yg berlaku ada hikmah & bersyukurlah dgn apa yg kita masih ada... kite nak merayu, PLEASE lah tonton pilem ni πŸ™πŸ»πŸ™πŸ». Sbb kite nak ada lg pilem mcm ni di masa depan. Good job @kabirbhatia_022 πŸ‘πŸ» and oh, the visual is stunning ! #kitesukesangat
JUMLAH PISANG : #7pisang 🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌
#bisikpadalangit
#kasihayah
#filemmelayu
#filemmalaysia
#supportfilemmalaysia
#gsc
#gsccinema
#tgv
#tgvcinema
#mbo
#mbocinema
#lfs
#lfscinema
@astroshaw

When the🎈from 🀑 is not happiness anymore 😲πŸ’₯
ζ€»η»“οΌŒθΏ™ζˆζˆ‘δΈ€ε…±θ’«ε“δΊ†οΌŒ2欑 πŸ™‹
#yesterday #tgvcinema #itmovie2017

Sept, 24

Midnight movie πŸ˜‰

Tengah malam baru ada masa untuk diri sendiri πŸ˜‚ & baru bkesempatan nak tengok #alf2 ni. Orang lain dah kemain lama tengokkan πŸ˜‚πŸ˜‚ #midnightmovie #tgvcinema

Siang tadi abg @budiey bg kitaorg peluang menonton Kingsman kat panggung Indulge TGV Sunway Velocity...perghhh tetiba rasa cam org kaya lak kan...hihihi...korang acu cuba try lah, best tau...silap2 blh tido πŸ˜‚.
Thanks tau abg Budiey, lama tak jmpa & lepak2 ngan abg sbnrnya...slalu tu jmpa hi2 bye2 je...next time kita gossip lg k abg budiey, aiman & rifhan....
😘😘.
.
Pic drp fb abg @budiey tq abg....
.
#Budieyators #kingsman #indulge #tgvcinema @budiey @gus.aiman @tgvcinemas

Siang tadi abg @budiey bg kitaorg peluang menonton Kingsman kat panggung Indulge TGV Sunway Velocity...perghhh tetiba rasa cam org kaya lak kan...hihihi...korang acu cuba try lah, best tau...silap2 blh tido πŸ˜‚.
Thanks tau abg Budiey, lama tak jmpa & lepak2 ngan abg sbnrnya...slalu tu jmpa hi2 bye2 je...next time kita gossip lg k abg budiey, aiman & rifhan....
😘😘.
.
#Budieyators #kingsman #indulge #tgvcinema @budiey @gus.aiman @tgvcinemas

Tebusss tiket free...yeaaahhaaa... tukar kad baru..yeahh... #singleisbetter #jiwakental #mentalkental #tgvcinema #kingsman #kingmanthegoldencircle

Most Popular Instagram Hashtags