[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#testimonypikko

80 posts

TOP POSTS

JERAWAT MENGECUT? ESOK NAK OUTING DENGAN KAWAN KAWAN? 😩😫
.
.
"Jerawat be like SURPRISE! Stress betul yang jenis keluar tiba tiba ni. Esok dah la nak keluar dengan BFF/BF/GF semua macam mana ni? Takda ke sabun yang kita sapu hari ni esok terus kecut jerawat tu? ☹️"
.
.
Meh cuba sabun Pikko ni! Jerawat kecut secara naturally dengan bantuan lendir siput dan madu 🍯 🐌 Tak percaya? Cuba dulu baru percaya! 😜😘
.
.
Nak dapatkan #Pikko ?
.
.
Whatsapp "PIKKO" ke +60 11993 9303
Whatsapp "PIKKO" ke +60 11993 9303
.
.
Comment "PM" di ruangan comment
Comment "PM" di ruangan comment .
.
#selfiePikkO #pikko #snail #slime #pikkosnailsoap #testimonypikko #lendirsiput #snailfacial #nlko #nasilemakkopio #firstinmalaysia #mencariagent #mencaristokist #malaysia #mrpikko #sayajual #sayajualmurah

I've been busy this week. Closing, taking orders, packing. Kerja nak cari agent/stokist je sebulan ni. 2017 is going to be a great year insyaallah! Promosi agent yang sangat berbaloi sekarang! Like FB page : Pikko HQ 🏳
.
.
#selfiePikkO #pikko #snail #slime #pikkosnailsoap #testimonypikko #lendirsiput #snailfacial #nlko #nasilemakkopio #firstinmalaysia #mencarireseller #malaysia #mrpikko

🌹Penangan #pikkosnailsoap
Korangg tak de masalah punnn untuk lelaki yg nak guna sabun pikko ni..hello !!! lelaki pun kna jga kulit muka jgak taww!!πŸ’πŸΌβ€β™‚οΈπŸ’πŸΌβ€β™‚οΈ ade gatal2 kt hidung ke jrawat semua pun boleh hilang jgak taww!! 1 bdan nak bgi putihhh pun bolehh!!haaa jgan tnya knp kalau muka berubah lpas ni mcm retisss!! gitchuuuu...πŸ˜…Ramai lelaki dok PM tnya #sabunpikko ni..tak de masalah pun jgan malu2 nak bertanyaa...PM jek syπŸ™‹πŸΌok.. #pikkosnailsoap #testimonypikko #pikkothebest #teamdropshipcikayu #sabunpikkoπŸ‘πŸ»

Customer saya ni asalnya hanya sebagai pengguna sabun pikko tapi terus repeat order dengan membeli dengan harga agent. Lebih mudah menjual apabila kita sendiri menggunakannya....yang mana belum try tu tak terliur ker?πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰ JOM BER PIKKO! 😍😍😍 Technology "snail slime" atau "snail facial" yang dah 3 tahun trending di Jepun kini di Malaysia! βœ…βœ…βœ…Diluluskan oleh KKM πŸ”·No Rujukan - NOT161000316KπŸ”· βœ…Menyihatkan kulit, memutihkan serta menegangkan.
βœ… Kulit terlihat lebih muda serta sihat.
βœ… Mengawal minyak berlebihan pada kulit.
βœ… Melembutkan serta menghaluskan struktur kulit yang kering kerana dehidrasi dan kekurangan nutrisi.
βœ… Melindungi kulit dari pencemaran udara dan sinaran matahari βœ… Memproseskan perubahan sel kulit baru.
βœ… Membuat kulit sihat, kenyal serta tegang.
βœ… Membuat kulit terlihat lebih bercahaya.
βœ… Mengurangi sisa jerawat serta jaringan parut pada kulit.
βœ… Memperkecil lubang pori-pori serta mengatur minyak berlebihan pada permukaan susunan kulit.
βœ… Memastikan kulit sentiasa lembab serta menghidrasi kulit.
βœ… Memperlambat efek penuaan dan mengurangkan kerutan, garis-garis halus, ruam, jerawat atau sisa jerawat.
βœ… Meningkatkan penghasilan kolagen serta elastin untuk kulit lebih bersinar serta terlihat lebih muda. πŸ”ΈReseller amat dialukan. Kerana kami first in Malaysia πŸ‡²πŸ‡Ύ untuk membawa masuk technology "snail slime" atau "snail facial" ni. Confirm menjadi viral! Jom join Pikko sekarangπŸ”Έ

PM/Call: 012-2350598 / 012-3313960
PM/Call: 012-2350598 / 012-3313960
πŸ”΅Hanya RM49 SahajaπŸ”΅

#pikko #pikkoselangor #stokisselangor #codshahalamputrajayabangikajang #snailsoap #agentdropshipneeded #diluluskanolehkkm #selfiepikko #pikkosnailsoap #testimonypikko #firstinmalaysia

#Repost @by.msr with @repostapp
・・・
Kebaikan Pikko Snail Soap: 🐌 🐌 🐌 βœ…Menyihatkan kulit, memutihkan serta menegangkan.
βœ… Kulit terlihat lebih muda serta sihat.
βœ… Mengawal minyak berlebihan pada kulit.
βœ… Melembutkan serta menghaluskan struktur kulit yang kering kerana dehidrasi dan kekurangan nutrisi.
βœ… Melindungi kulit dari pencemaran udara dan sinaran matahari βœ… Memproseskan perubahan sel kulit baru.
βœ… Membuat kulit sihat, kenyal serta tegang.
βœ… Membuat kulit terlihat lebih bercahaya.
βœ… Mengurangi sisa jerawat serta jaringan parut pada kulit.
βœ… Memperkecil lubang pori-pori serta mengatur minyak berlebihan pada permukaan susunan kulit.
βœ… Memastikan kulit sentiasa lembab serta menghidrasi kulit.
βœ… Memperlambat efek penuaan dan mengurangkan kerutan, garis-garis halus, ruam, jerawat atau sisa jerawat.
βœ… Meningkatkan penghasilan kolagen serta elastin untuk kulit lebih bersinar serta terlihat lebih muda. πŸ”ΈReseller amat dialukan. Kerana kami first in Malaysia πŸ‡²πŸ‡Ύ untuk membawa masuk technology "snail slime" atau "snail facial" ni. Confirm menjadi viral! Jom join Pikko sekarangπŸ”Έ

PM/Call: 012-2350598 / 012-3313960
PM/Call: 012-2350598 / 012-3313960
πŸ”΅Hanya RM49 SahajaπŸ”΅

#pikko #pikkoselangor #stokisselangor #codshahalamputrajayabangikajang #snailsoap #agentdropshipneeded #diluluskanolehkkm #selfiepikko #pikkosnailsoap #testimonypikko #firstinmalaysia

Jerewat Mati ?? Waaa hebat Sabun Pikko
Jerawat Cepat KECUT... INfo kelebihan Pikko 🐌 soap ya βœ” Menghilangkan jeragat dengan pantas
βœ” Mencerahkan kulit
βœ” Anti-penuaan
βœ” Menghilangkan jerawat
βœ” Memudarkan kesan parut
βœ” Menanggalkan sel kulit mati
βœ” Melembapkan dan melembutkan kulit wajah
βœ” Amat Sesuai untuk kulit yang rosak akibat bahan kimia 🐌 soap ini sesuai untuk semua jenis kulit 🐌 soap boleh diguna seawal usia 2 tahun
🐌 soap juga boleh digunakan pada tubuh bagi yang masalah jerawat dibelakang dan dada

apa lagi, jangan tunggu lama-lama untuk buat keputusan membeli kerana anda pasti jatuh 😍 dengan kebaikkan getah snail ini

Info/πŸ“² www.wasap.my/60164946976

#pikkosnailsoap #testimonypikko #lendirsiput #snailfacial #sabun #pikkohq #sayajual #bazarpaknil #kedaionlinemalaysia #usmpenang #tvalhijrah #produkmuslim #malaysia #like4like #acne #scars #lokalbz #lofattah #ohabangkosmetik #doayangbaikbaik #sayajualonline #shoppingonline #mrpikko #kosmo#lendirsiput#sabunpikko

ANAK SAYA KENA PENYAKIT TANGAN KAKI & MULUT 😭
.
.
Alhamdulillah! Lagi satu #testimonypikko untuk HFMD / penyakit tangan kaki & mulut. Macam bermusim pulak penyakit ni. πŸ˜– kesian tengok adik adik kecil sakit dan tidak selasa untuk membuat aktiviti harian seperti biasa. Yang minum susu pun kesian pulak sebab pedih. Jom dapatkan #PikkoSnailSoap sekarang. .
.
Anda kenal siapa siapa yg ada HFMD? Atau anak anda sendiri? Jom tag saudara mara dan kawan kawan. Sama sama kita sebarkan kebaikan ni. Kita ikhtiar insya'Allah.
.
.
Inbox kami atau tinggalkan no. tel anda di ruangan comment. Atau Whatsapp kami terus untuk fast respond! 011-1993-9303

[LENDIR SIPUT MERAWAT KULIT MUKA]
.
.
Customer Abang Pikko share testimony selepas 1 MINGGU. 1 minggu baru tau okay tapi dah boleh nampak ketara kan sebelum & selepas? Dia kata nanti selepas 1 bulan dia share lagi testimony terbaru! Please keep in mind yang produk dari πŸ’― natural ingredients tak sama dengan produk yang ada bahan kimia ya. Biar lambat merawat tetapi tidak memudaratkan kulit muka kita!
.
.
#selfiePikkO #pikko #snail #slime #pikkosnailsoap #testimonypikko #lendirsiput #snailfacial #nlko #nasilemakkopio #firstinmalaysia #mencariagent #mencaristokist #malaysia #mrpikko #sayajual #sayajualmurah #AbangPikko #kosmo

[ LAMBAT TAPI BERBALOI ]
.
.
Satgi Abang Pikko share gambar sis ni nah!Abang Pikko bagitahu awal awal na sabun Abang ni takda bahan terlarang yang hari ni pakai esok terus boleh masuk front cover majalah. Sebab sabun Abang ni abang jaga helok helok quality dia dan πŸ’― organik. Memang ambik masa sikit tapi berbaloi hakak hakak semua jangan risau. Bagi at least 1-2 minggu then uolls tengok la macam mana lendir siput abang ni bekerja πŸ‘ŒπŸ»πŸ‘ŒπŸ»
.
.
#selfiePikkO #pikko #snail #slime #sabunsiput #pikkosnailsoap #testimonypikko #lendirsiput #snailfacial #nlko #nasilemakkopio #firstinmalaysia #mencariagent #mencaristokist #malaysia #mrpikko #sayajual #sayajualmurah

MOST RECENT

New Stock Arrived!! Amazing & 100% Satisfaction
Pikko Snail Soap boleh dipotong...save kan... .Wangi pula tu😊

INfo kelebihan Pikko 🐌 βœ” Menghilangkan jeragat dengan pantas
βœ” Mencerahkan kulit
βœ” Anti-penuaan
βœ” Menghilangkan jerawat
βœ” Memudarkan kesan parut
βœ” Menanggalkan sel kulit mati
βœ” Melembapkan dan melembutkan kulit wajah
βœ” Amat Sesuai untuk kulit yang rosak akibat bahan kimia 🐌 soap ini sesuai untuk semua jenis kulit 🐌 soap boleh diguna seawal usia 2 tahun
🐌 soap juga boleh digunakan pada tubuh bagi yang masalah jerawat dibelakang dan dada

apa lagi, jangan tunggu lama-lama untuk buat keputusan membeli kerana anda pasti jatuh 😍 dengan kebaikkan getah snail ini

Info/πŸ“² www.wasap.my/60164946976

#pikkosnailsoap #testimonypikko #lendirsiput #snailfacial #sabun #pikkohq #sayajual #bazarpaknil #kedaionlinemalaysia #usmpenang #tvalhijrah #produkmuslim #malaysia #like4like #acne #scars #lokalbz #lofattah #ohabangkosmetik #doayangbaikbaik #sayajualonline #shoppingonline #eczema #kosmo#lendirsiput#sabunpikko

[[ Testimoni Terkini ]] Parut Pudar & Sunburn Hilang ☘ INfo kelebihan Pikko 🐌 soap ya βœ” Menghilangkan jeragat dengan pantas
βœ” Mencerahkan kulit
βœ” Anti-penuaan
βœ” Menghilangkan jerawat
βœ” Memudarkan kesan parut
βœ” Menanggalkan sel kulit mati
βœ” Melembapkan dan melembutkan kulit wajah
βœ” Amat Sesuai untuk kulit yang rosak akibat bahan kimia 🐌 soap ini sesuai untuk semua jenis kulit 🐌 soap boleh diguna seawal usia 2 tahun
🐌 soap juga boleh digunakan pada tubuh bagi yang masalah jerawat dibelakang dan dada

apa lagi, jangan tunggu lama-lama untuk buat keputusan membeli kerana anda pasti jatuh 😍 dengan kebaikkan getah snail ini

Info/πŸ“² www.wasap.my/60164946976

#pikkosnailsoap #testimonypikko #lendirsiput #snailfacial #sabun #pikkohq #sayajual #bazarpaknil #kedaionlinemalaysia #usmpenang #tvalhijrah #produkmuslim #malaysia #like4like #acne #scars #lokalbz #lofattah #ohabangkosmetik #doayangbaikbaik #sayajualonline #shoppingonline #eczema #kosmo#lendirsiput#sabunpikko

Pikko Snail Soap boleh dipotong...save kan... .Wangi pula tu😊

INfo kelebihan Pikko 🐌 βœ” Menghilangkan jeragat dengan pantas
βœ” Mencerahkan kulit
βœ” Anti-penuaan
βœ” Menghilangkan jerawat
βœ” Memudarkan kesan parut
βœ” Menanggalkan sel kulit mati
βœ” Melembapkan dan melembutkan kulit wajah
βœ” Amat Sesuai untuk kulit yang rosak akibat bahan kimia 🐌 soap ini sesuai untuk semua jenis kulit 🐌 soap boleh diguna seawal usia 2 tahun
🐌 soap juga boleh digunakan pada tubuh bagi yang masalah jerawat dibelakang dan dada

apa lagi, jangan tunggu lama-lama untuk buat keputusan membeli kerana anda pasti jatuh 😍 dengan kebaikkan getah snail ini

Info/πŸ“² www.wasap.my/60164946976

#pikkosnailsoap #testimonypikko #lendirsiput #snailfacial #sabun #pikkohq #sayajual #bazarpaknil #kedaionlinemalaysia #usmpenang #tvalhijrah #produkmuslim #malaysia #like4like #acne #scars #lokalbz #lofattah #ohabangkosmetik #doayangbaikbaik #sayajualonline #shoppingonline #eczema #kosmo#lendirsiput#sabunpikko

ECZEMA SOLUTION Waaa hebat Sabun Pikko
Jerawat Cepat KECUT... INfo kelebihan Pikko 🐌 soap ya βœ” Menghilangkan jeragat dengan pantas
βœ” Mencerahkan kulit
βœ” Anti-penuaan
βœ” Menghilangkan jerawat
βœ” Memudarkan kesan parut
βœ” Menanggalkan sel kulit mati
βœ” Melembapkan dan melembutkan kulit wajah
βœ” Amat Sesuai untuk kulit yang rosak akibat bahan kimia 🐌 soap ini sesuai untuk semua jenis kulit 🐌 soap boleh diguna seawal usia 2 tahun
🐌 soap juga boleh digunakan pada tubuh bagi yang masalah jerawat dibelakang dan dada

apa lagi, jangan tunggu lama-lama untuk buat keputusan membeli kerana anda pasti jatuh 😍 dengan kebaikkan getah snail ini

Info/πŸ“² www.wasap.my/60164946976

#pikkosnailsoap #testimonypikko #lendirsiput #snailfacial #sabun #pikkohq #sayajual #bazarpaknil #kedaionlinemalaysia #usmpenang #tvalhijrah #produkmuslim #malaysia #like4like #acne #scars #lokalbz #lofattah #ohabangkosmetik #doayangbaikbaik #sayajualonline #shoppingonline #eczema #kosmo#lendirsiput#sabunpikko

Jerewat Mati ?? Waaa hebat Sabun Pikko
Jerawat Cepat KECUT... INfo kelebihan Pikko 🐌 soap ya βœ” Menghilangkan jeragat dengan pantas
βœ” Mencerahkan kulit
βœ” Anti-penuaan
βœ” Menghilangkan jerawat
βœ” Memudarkan kesan parut
βœ” Menanggalkan sel kulit mati
βœ” Melembapkan dan melembutkan kulit wajah
βœ” Amat Sesuai untuk kulit yang rosak akibat bahan kimia 🐌 soap ini sesuai untuk semua jenis kulit 🐌 soap boleh diguna seawal usia 2 tahun
🐌 soap juga boleh digunakan pada tubuh bagi yang masalah jerawat dibelakang dan dada

apa lagi, jangan tunggu lama-lama untuk buat keputusan membeli kerana anda pasti jatuh 😍 dengan kebaikkan getah snail ini

Info/πŸ“² www.wasap.my/60164946976

#pikkosnailsoap #testimonypikko #lendirsiput #snailfacial #sabun #pikkohq #sayajual #bazarpaknil #kedaionlinemalaysia #usmpenang #tvalhijrah #produkmuslim #malaysia #like4like #acne #scars #lokalbz #lofattah #ohabangkosmetik #doayangbaikbaik #sayajualonline #shoppingonline #mrpikko #kosmo#lendirsiput#sabunpikko

Jerewat Mati ?? Waaa hebat Sabun Pikko
Jerawat Cepat KECUT... INfo kelebihan Pikko 🐌 soap ya βœ” Menghilangkan jeragat dengan pantas
βœ” Mencerahkan kulit
βœ” Anti-penuaan
βœ” Menghilangkan jerawat
βœ” Memudarkan kesan parut
βœ” Menanggalkan sel kulit mati
βœ” Melembapkan dan melembutkan kulit wajah
βœ” Amat Sesuai untuk kulit yang rosak akibat bahan kimia 🐌 soap ini sesuai untuk semua jenis kulit 🐌 soap boleh diguna seawal usia 2 tahun
🐌 soap juga boleh digunakan pada tubuh bagi yang masalah jerawat dibelakang dan dada

apa lagi, jangan tunggu lama-lama untuk buat keputusan membeli kerana anda pasti jatuh 😍 dengan kebaikkan getah snail ini

Info/πŸ“² www.wasap.my/60164946976

#pikkosnailsoap #testimonypikko #lendirsiput #snailfacial #sabun #pikkohq #sayajual #bazarpaknil #kedaionlinemalaysia #usmpenang #tvalhijrah #produkmuslim #malaysia #like4like #acne #scars #lokalbz #lofattah #ohabangkosmetik #doayangbaikbaik #sayajualonline #shoppingonline #mrpikko #kosmo#lendirsiput#sabunpikko

🌹Penangan #pikkosnailsoap
Korangg tak de masalah punnn untuk lelaki yg nak guna sabun pikko ni..hello !!! lelaki pun kna jga kulit muka jgak taww!!πŸ’πŸΌβ€β™‚οΈπŸ’πŸΌβ€β™‚οΈ ade gatal2 kt hidung ke jrawat semua pun boleh hilang jgak taww!! 1 bdan nak bgi putihhh pun bolehh!!haaa jgan tnya knp kalau muka berubah lpas ni mcm retisss!! gitchuuuu...πŸ˜…Ramai lelaki dok PM tnya #sabunpikko ni..tak de masalah pun jgan malu2 nak bertanyaa...PM jek syπŸ™‹πŸΌok.. #pikkosnailsoap #testimonypikko #pikkothebest #teamdropshipcikayu #sabunpikkoπŸ‘πŸ»

Jerewat Mati ?? Waaa hebat Sabun Pikko
Jerawat Cepat KECUT... INfo kelebihan Pikko 🐌 soap ya βœ” Menghilangkan jeragat dengan pantas
βœ” Mencerahkan kulit
βœ” Anti-penuaan
βœ” Menghilangkan jerawat
βœ” Memudarkan kesan parut
βœ” Menanggalkan sel kulit mati
βœ” Melembapkan dan melembutkan kulit wajah
βœ” Amat Sesuai untuk kulit yang rosak akibat bahan kimia 🐌 soap ini sesuai untuk semua jenis kulit 🐌 soap boleh diguna seawal usia 2 tahun
🐌 soap juga boleh digunakan pada tubuh bagi yang masalah jerawat dibelakang dan dada

apa lagi, jangan tunggu lama-lama untuk buat keputusan membeli kerana anda pasti jatuh 😍 dengan kebaikkan getah snail ini

Info/πŸ“² www.wasap.my/60164946976

#pikkosnailsoap #testimonypikko #lendirsiput #snailfacial #sabun #pikkohq #sayajual #bazarpaknil #kedaionlinemalaysia #usmpenang #tvalhijrah #produkmuslim #malaysia #like4like #acne #scars #lokalbz #lofattah #ohabangkosmetik #doayangbaikbaik #sayajualonline #shoppingonline #mrpikko #kosmo#lendirsiput#sabunpikko

Testimoni Pikko Snail Soap
INfo kelebihan Pikko 🐌 soap ya βœ” Menghilangkan jeragat dengan pantas
βœ” Mencerahkan kulit
βœ” Anti-penuaan
βœ” Menghilangkan jerawat
βœ” Memudarkan kesan parut
βœ” Menanggalkan sel kulit mati
βœ” Melembapkan dan melembutkan kulit wajah
βœ” Amat Sesuai untuk kulit yang rosak akibat bahan kimia 🐌 soap ini sesuai untuk semua jenis kulit 🐌 soap boleh diguna seawal usia 2 tahun
🐌 soap juga boleh digunakan pada tubuh bagi yang masalah jerawat dibelakang dan dada

apa lagi, jangan tunggu lama-lama untuk buat keputusan membeli kerana anda pasti jatuh 😍 dengan kebaikkan getah snail ini

Info/πŸ“² www.wasap.my/60164946976

#pikkosnailsoap #testimonypikko #lendirsiput #snailfacial #sabun #pikkohq #sayajual #bazarpaknil #kedaionlinemalaysia #usmpenang #tvalhijrah #produkmuslim #malaysia #like4like #acne #scars #lokalbz #lofattah #ohabangkosmetik #doayangbaikbaik #sayajualonline #shoppingonline #mrpikko #kosmo#lendirsiput#sabunpikko

Jerawat Cepat KECUT... INfo kelebihan Pikko 🐌 soap ya βœ” Menghilangkan jeragat dengan pantas
βœ” Mencerahkan kulit
βœ” Anti-penuaan
βœ” Menghilangkan jerawat
βœ” Memudarkan kesan parut
βœ” Menanggalkan sel kulit mati
βœ” Melembapkan dan melembutkan kulit wajah
βœ” Amat Sesuai untuk kulit yang rosak akibat bahan kimia 🐌 soap ini sesuai untuk semua jenis kulit 🐌 soap boleh diguna seawal usia 2 tahun
🐌 soap juga boleh digunakan pada tubuh bagi yang masalah jerawat dibelakang dan dada

apa lagi, jangan tunggu lama-lama untuk buat keputusan membeli kerana anda pasti jatuh 😍 dengan kebaikkan getah snail ini

Info/πŸ“² www.wasap.my/60164946976

#pikkosnailsoap #testimonypikko #lendirsiput #snailfacial #sabun #pikkohq #sayajual #bazarpaknil #kedaionlinemalaysia #usmpenang #tvalhijrah #produkmuslim #malaysia #like4like #acne #scars #lokalbz #lofattah #ohabangkosmetik #doayangbaikbaik #sayajualonline #shoppingonline #mrpikko #kosmo#lendirsiput#sabunpikko

Kebaikan/Manfaat Pikko Snail Soap?
.
.
βœ” Memudarkan jeragat dengan pantas
βœ”οΈ Merawat masalah kulit berminyak
βœ” Mencerahkan kulit
βœ” Anti-penuaan
βœ” Menghilangkan jerawat
βœ” Memudarkan kesan parut
βœ” Menanggalkan sel kulit mati
βœ” Melembapkan dan melembutkan kulit wajah
βœ”οΈ Menutup pori pori βœ” Amat sesuai untuk kulit yang rosak akibat bahan kimia
βœ”οΈ Merawat penyakit tangan kaki & mulut βœ”οΈ Merawat eczema βœ”οΈ Merawat sunburn / kulit terbakar

#selfiePikkO #pikko #snail #slime #pikkosnailsoap #testimonypikko #lendirsiput #snailfacial #nlko #nasilemakkopio #malaysia #mrpikko#sayajual #lofattah #ohabangkosmetik #igshop #like4like #acne #scars #lokalbz #aurainsta #sunburn

Sunburn Kurang ....Repeat Oder !

Anda mempunyai masalah:

KULIT TERBAKAR AKIBAT BERJEMUR DI BAWAH MATAHARI?
JERAGAT?
JERAWAT PASIR?
KULIT BERMINYAK?
KULIT KUSAM?
TONA TAK SEKATA?
KULIT KERING?
PARUT JERAWAT TAK HILANG?
KULIT MENGGELUPAS AKIBAT MEMAKAI BAHAN MERKURI? .

dan TAK MAMPU MERAWAT DI SPA ??? ⭐⭐ TERBUKTI! LENDIR SIPUT BAGUS UNTUK KULIT ⭐⭐
.
Jangan risau! Sabun PikkO ada .
Antara kebaikan Pikko Snail Soap ni ↙
.
Diluluskan KKM βœ…
.
βœ” Menghilangkan jeragat dengan pantas
βœ” Mencerahkan kulit
βœ” Anti-penuaan
βœ” Menghilangkan jerawat
βœ” Memudarkan kesan parut
βœ” Menanggalkan sel kulit mati
βœ” Melembapkan dan melembutkan kulit wajah
βœ” Menutup pori pori βœ” Amat Sesuai untuk kulit yang rosak akibat bahan kimia
.
.
🐌 soap ini sesuai untuk semua jenis kulit 🐌 soap boleh diguna seawal usia 2 tahun
🐌 soap juga boleh digunakan pada tubuh bagi yang masalah jerawat dibelakang dan dada

Cubalah......
Ready Stock

Info/ OrderπŸ“² www.wasap.my/60164946976
.
.
#selfiePikkO #pikko #snail #slime #pikkosnailsoap #testimonypikko #lendirsiput #snailfacial #nlko #nasilemakkopio #malaysia #mrpikko#sayajual #lofattah #ohabangkosmetik #igshop #like4like #acne #scars #lokalbz #aurainsta #sunburn

Sunburn Kurang ....Repeat Oder !

Anda mempunyai masalah:

KULIT TERBAKAR AKIBAT BERJEMUR DI BAWAH MATAHARI?
JERAGAT?
JERAWAT PASIR?
KULIT BERMINYAK?
KULIT KUSAM?
TONA TAK SEKATA?
KULIT KERING?
PARUT JERAWAT TAK HILANG?
KULIT MENGGELUPAS AKIBAT MEMAKAI BAHAN MERKURI? .

dan TAK MAMPU MERAWAT DI SPA ??? ⭐⭐ TERBUKTI! LENDIR SIPUT BAGUS UNTUK KULIT ⭐⭐
.
Jangan risau! Sabun PikkO ada .
Antara kebaikan Pikko Snail Soap ni ↙
.
Diluluskan KKM βœ…
.
βœ” Menghilangkan jeragat dengan pantas
βœ” Mencerahkan kulit
βœ” Anti-penuaan
βœ” Menghilangkan jerawat
βœ” Memudarkan kesan parut
βœ” Menanggalkan sel kulit mati
βœ” Melembapkan dan melembutkan kulit wajah
βœ” Menutup pori pori βœ” Amat Sesuai untuk kulit yang rosak akibat bahan kimia
.
.
🐌 soap ini sesuai untuk semua jenis kulit 🐌 soap boleh diguna seawal usia 2 tahun
🐌 soap juga boleh digunakan pada tubuh bagi yang masalah jerawat dibelakang dan dada

Cubalah......
Ready Stock

Info/ OrderπŸ“² www.wasap.my/60164946976
.
.
#selfiePikkO #pikko #snail #slime #pikkosnailsoap #testimonypikko #lendirsiput #snailfacial #nlko #nasilemakkopio #malaysia #mrpikko#sayajual #lofattah #ohabangkosmetik #igshop #like4like #acne #scars #lokalbz #aurainsta #sunburn

[LENDIR SIPUT MERAWAT KULIT MUKA]
.
.
Customer share testimony selepas 1 MINGGU. 1 minggu baru tau okay tapi dah boleh nampak ketara kan sebelum & selepas? Dia kata nanti selepas 1 bulan dia share lagi testimony terbaru! Please keep in mind yang produk dari πŸ’― natural ingredients tak sama dengan produk yang ada bahan kimia ya. Biar lambat merawat tetapi tidak memudaratkan kulit muka kita!

Info/ OrderπŸ“² www.wasap.my/60164946976
.
.
#selfiePikkO #pikko #snail #slime #pikkosnailsoap #testimonypikko #lendirsiput #snailfacial #nlko #nasilemakkopio #malaysia #mrpikko

[ LAMBAT TAPI BERBALOI ]
.
.
Scroll ke tepi untuk gambar terkini!
Perhati elok elok gambar sis ni sebelum dia jatuh cinta dengan Abang. Eh, dengan sabun Abang. Hihi. Ni case hormone tidak stabil ye. Memang kurang tenang kan bila kondisi muka kita macam ni? Sis ni dah bosan dah orang duk tanya awat muka makin teruk. So apa sis ni buat? .
.
Dia mengambil tindakan yang betul sekali untuk kasi peluang try sabun Abang selama 1 bulan. Terkezuttt tengah hari tadi dia whatsapp dekat Abang Pikko gambar selfie yang sekarang! 😡dari muka susah Nak senyum sekarang senyum lebar uolls. Jutaan terima kasih ye sebab percayakan sabun Abang Pikko ni ❀
.
.
#selfiePikkO #pikko #snail #slime #sabunsiput #pikkosnailsoap #testimonypikko #lendirsiput #snailfacial #nlko #nasilemakkopio #firstinmalaysia #mencariagent #mencaristokist #malaysia #mrpikko #sayajual #sayajualmurah

[ LAMBAT TAPI BERBALOI ]
.
.
Satgi Abang Pikko share gambar sis ni nah!Abang Pikko bagitahu awal awal na sabun Abang ni takda bahan terlarang yang hari ni pakai esok terus boleh masuk front cover majalah. Sebab sabun Abang ni abang jaga helok helok quality dia dan πŸ’― organik. Memang ambik masa sikit tapi berbaloi hakak hakak semua jangan risau. Bagi at least 1-2 minggu then uolls tengok la macam mana lendir siput abang ni bekerja πŸ‘ŒπŸ»πŸ‘ŒπŸ»
.
.
#selfiePikkO #pikko #snail #slime #sabunsiput #pikkosnailsoap #testimonypikko #lendirsiput #snailfacial #nlko #nasilemakkopio #firstinmalaysia #mencariagent #mencaristokist #malaysia #mrpikko #sayajual #sayajualmurah

Most Popular Instagram Hashtags