[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#testimonyfoodmaskuser

2953 posts

TOP POSTS

FOOD MASK BY LUSH GARDEN™100% PURE🌱
_
・・・
Mix dengan air boleh, mix dengan yougurt boleh, mix dengan lemon pun boleh
_

Tak nak mix dengan apa-apa pun boleh, basahkan dengan air suam sahaja. Best kan
____________________________
Cara guna terbaik #foodmask

FoodMask 100% boleh dijadikan masker dan scrub gitu, jangan tak tau
_
1) Sebagai Masker:
Campurkan #foodmask dengan sedikit air jadikan thick paste, gaul & sapu menyeluruh di muka rata-rata, biarkan kering dan cuci. Awak akan rasa kulit sangat ketat, tujuannya untuk menarik kekotoran habuk, sisa mekap dan membersihkan pori kulit dengan efektif

2) Sebagai Scrub:
Selepas masker betul2 kering, Basahkan tapak tangan , kemudian scrub muka perlahan2 sehingga diyakni bersih then bilas

_
Fresh Ingredients:
Natural fine Whole Australian Rolled Oats (Avena Sativa), milled Asian White Rice (Oryza Sativa) , Turmeric (Curcuma longa). _

Jika berminat roger saya 🤳 +60168222088
.
.
Ada good news untuk anda!

_

#faceandbodyscrub
#foodmask
#lushgarden
#lushgardenasia
#foodmaskbylushgarden
#mask
#detoxskin
#detoxmask
#freshingredients
#freshface
#maskforallskintypes
#bodyscrub
#coffeescrub
#turmericmask
#ricemask
#oatmealmask
#homemademask
#handmademask
#naturalingredients
#nochemicals
#naturalproducts
#organicskincare
#nopreservatives
#nocolouring
#noflavouring
#makeupartis
#facemask
#foodskin
#skincare
#testimonyfoodmaskuser

Tahukah anda air cucian beras tersebut mengandung berbagai khasiat menakjubkan bagi manusia!

Ya, Air bekas cucian beras memiliki kandungan khasiat yang sangat bagus untuk kulit wajah, jerawat, dan masalah kulit badan. Jadi untuk memudahkan anda semua Lush Garden buat khas FOODMASK 100% untuk anda menikmati mandi beras.

_
_

#mask
#detoxmasker
#detoxskin
#detoxmask
#freshingredients
#freshface
#maskforallskintypes
#bodyscrub
#coffeescrub
#turmericmask
#ricemask
#oatmealmask
#lushgarden
#lushgardeasia
#lushgardenmalaysia
#productnatural
#homemademask
#handmademask
#naturalbeauty
#foodmask
#nochemicals
#nopreservatives
#nocolouring
#noflavouring
#makeupartis
#giveawayindonesia
#facemask
#foodskin
#borneo
#testimonyfoodmaskuser

FUNGSI UTAMA FOODMASK BY LUSH GARDEN 100% PURE:

Pertama nya adalah untuk menegangkan kulit wajah kita.
_
Kedua, untuk menutup liang-liang pori, yang mana, kita terdedah dengan peluh, haba, debu, yang buat liang pori2 kita tersumbat. Bila kita pakai masker ni, dia boleh freshkan kite punya kulit wajah.

_
Ketiga, boleh melembapkan kulit wajah. Yakni, di dalam masker ada bahan yang mana boleh melembap dan melembutkan kulit wajah kita. Try, test, lepas pakai masker, dan sentuh mesti rasa cm flawless la kulit wajah..hehe.. cam kulit baby.

_

Keempat, rasa cam elastik jer kulit..Cam getah..tegang, pejal cam tu rasa. kalau cubit pipi pon rasa cam nak cubit lagi..hehe.. _

Kelima, boleh hilangkan stress! bila kita pakai mask kene duk diam-diam, ambik mood..rasa cam relax je, hilang masalah..Tambah-tambah, kita letak timun atas mata.. Sangat best!

_

#mask
#detoxmasker
#detoxskin
#detoxmask
#freshingredients
#freshface
#maskforallskintypes
#bodyscrub
#coffeescrub
#turmericmask
#ricemask
#oatmealmask
#lushgarden
#lushgardeasia
#lushgardenmalaysia
#productnatural
#homemademask
#handmademask
#viral
#foodmask
#nochemicals
#nopreservatives
#nocolouring
#noflavouring
#makeupartis
#giveawayindonesia
#facemask
#fattzura
#borneo
#testimonyfoodmaskuser

🌟Hot Selling🌟

_
“ Food Mask by Lush Garden™ 100% Pure = "Detox" Mask
_

Membantu mengembalikan seri wajah yang kusam dgn menanggalkan sel-sel kulit mati dan mampu mengembalikan keremajaan kulit dan membersihkan kulit daripada debu, racun-racun yang berasal dari radikal bebas. FoodMask juga mengandungi pelbagai jenis vitamin, mineral, protein, antiseptik dan zat besi untuk makanan dan kesihatan kulit.
_
Antara bahan-bahan digunakan:
_
🌟Beras 🌟Oat premium(Australia)
🌟IBU Kunyit Asli
_

#mask
#detoxmasker
#detoxskin
#detoxmask
#freshingredients
#freshface
#maskforallskintypes
#bodyscrub
#coffeescrub
#turmericmask
#ricemask
#oatmealmask
#lushgarden
#lushgardeasia
#lushgardenmalaysia
#productnatural
#homemademask
#handmademask
#viral
#foodmask
#nochemicals
#nopreservatives
#nocolouring
#noflavouring
#makeupartis
#giveawayindonesia
#facemask
#fattzura
#borneo
#testimonyfoodmaskuser

🌟Hot Selling🌟

_
“ Food Mask by Lush Garden™ 100% Pure = "Detox" Mask
_

Membantu mengembalikan seri wajah yang kusam dgn menanggalkan sel-sel kulit mati dan mampu mengembalikan keremajaan kulit dan membersihkan kulit daripada debu, racun-racun yang berasal dari radikal bebas. FoodMask juga mengandungi pelbagai jenis vitamin, mineral, protein, antiseptik dan zat besi untuk makanan dan kesihatan kulit.
_
Antara bahan-bahan digunakan:
_
🌟Beras 🌟Oat premium(Australia)
🌟IBU Kunyit Asli
_

#mask
#detoxmasker
#detoxskin
#detoxmask
#freshingredients
#freshface
#maskforallskintypes
#bodyscrub
#coffeescrub
#turmericmask
#ricemask
#oatmealmask
#lushgarden
#lushgardeasia
#lushgardenmalaysia
#productnatural
#homemademask
#handmademask
#viral
#foodmask
#nochemicals
#nopreservatives
#nocolouring
#noflavouring
#makeupartis
#giveawayindonesia
#facemask
#fattzura
#borneo
#testimonyfoodmaskuser

FOOD MASK BY LUSH GARDEN™100% PURE🌱
_
・・・
Mix dengan air boleh, mix dengan yougurt boleh, mix dengan lemon pun boleh

Tak nak mix dengan apa-apa pun boleh, basahkan dengan air suam sahaja. Best kan
____________________________
Cara guna terbaik #foodmask

FoodMask 100% boleh dijadikan masker dan scrub gitu, jangan tak tau
_
1) Sebagai Masker:
Campurkan #foodmask dengan sedikit air jadikan thick paste, gaul & sapu menyeluruh di muka rata-rata, biarkan kering dan cuci. Awak akan rasa kulit sangat ketat, tujuannya untuk menarik kekotoran habuk, sisa mekap dan membersihkan pori kulit dengan efektif

2) Sebagai Scrub:
Selepas masker betul2 kering, Basahkan tapak tangan , kemudian scrub muka perlahan2 sehingga diyakni bersih then bilas

_
Fresh Ingredients:
Natural fine Whole Australian Rolled Oats (Avena Sativa), milled Asian White Rice (Oryza Sativa) , Turmeric (Curcuma longa). _

Jika berminat roger saya 🤳 +60168222088
.
.
Ada good news untuk anda!

_

#faceandbodyscrub
#foodmask
#lushgarden
#lushgardenasia
#foodmaskbylushgarden
#mask
#detoxskin
#detoxmask
#freshingredients
#freshface
#maskforallskintypes
#bodyscrub
#coffeescrub
#turmericmask
#ricemask
#oatmealmask
#homemademask
#handmademask
#naturalingredients
#nochemicals
#naturalproducts
#organicskincare
#nopreservatives
#nocolouring
#noflavouring
#makeupartis
#facemask
#foodskin
#skincare
#testimonyfoodmaskuser

MOST RECENT

@Regranned from @lush.garden - @lalajosly via @renstapp ···
“ Selamat ber sabtu day semua! 🌈
.
Antara kebaikan beras ialah membantu mengurangkan minyak muka, menyihatkan kulit, menyekatakan tona kulit, menanggalkan kulit mati & mencerahkan kulit. .
Cara2 menyediakan & menggunakan food mask;
1. Campurkan 1 sudu teh food mask dengan air suam sehingga menjadi adunan yg cair.
2. Kemudian sapu rata di muka sehingga kering.
3. Basahkan sedikit mask yg sudah kering, scrub perlahan, kemudian bilas menggunakan air yg bersih. Siap!
.
Sebarang pertanyaan boleh direct PM or DM. Happy shopping food mask! 🌈 ”

_

_
_
follow :
@lushgarden_stockist_sabah
@lalajosly

#mask
#detoxmasker
#detoxskin
#detoxmask
#freshingredients
#freshface
#maskforallskintypes
#bodyscrub
#coffeescrub
#turmericmask
#ricemask
#oatmealmask
#lushgarden
#lushgardeasia
#lushgardenmalaysia
#productnatural
#homemademask
#handmademask
#naturalbeauty
#foodmask
#nochemicals
#nopreservatives
#nocolouring
#noflavouring
#makeupartis
#giveawayindonesia
#facemask
#foodskin
#borneo
#testimonyfoodmaskuser

@Regranned from @lush.garden - FOOD MASK BY LUSH GARDEN™100% PURE🌱
_
・・・
Mix dengan air boleh, mix dengan yougurt boleh, mix dengan lemon pun boleh
_

Tak nak mix dengan apa-apa pun boleh, basahkan dengan air suam sahaja. Best kan
____________________________
Cara guna terbaik #foodmask

FoodMask 100% boleh dijadikan masker dan scrub gitu, jangan tak tau
_
1) Sebagai Masker:
Campurkan #foodmask dengan sedikit air jadikan thick paste, gaul & sapu menyeluruh di muka rata-rata, biarkan kering dan cuci. Awak akan rasa kulit sangat ketat, tujuannya untuk menarik kekotoran habuk, sisa mekap dan membersihkan pori kulit dengan efektif

2) Sebagai Scrub:
Selepas masker betul2 kering, Basahkan tapak tangan , kemudian scrub muka perlahan2 sehingga diyakni bersih then bilas

_
Fresh Ingredients:
Natural fine Whole Australian Rolled Oats (Avena Sativa), milled Asian White Rice (Oryza Sativa) , Turmeric (Curcuma longa). _

Jika berminat nak jadi agent atau membership roger saya 🤳 +60128689848 .
.
Ada good news untuk anda!

_

#faceandbodyscrub
#foodmask
#lushgarden
#lushgardenasia
#foodmaskbylushgarden
#mask
#detoxskin
#detoxmask
#freshingredients
#freshface
#maskforallskintypes
#bodyscrub
#coffeescrub
#turmericmask
#ricemask
#oatmealmask
#homemademask
#handmademask
#naturalingredients
#nochemicals
#naturalproducts
#organicskincare
#nopreservatives
#nocolouring
#noflavouring
#makeupartis
#facemask
#foodskin
#skincare
#testimonyfoodmaskuser

@Regranned from @lush.garden - @lalajosly via @renstapp ···
“ Selamat ber sabtu day semua! 🌈
.
Antara kebaikan beras ialah membantu mengurangkan minyak muka, menyihatkan kulit, menyekatakan tona kulit, menanggalkan kulit mati & mencerahkan kulit. .
Cara2 menyediakan & menggunakan food mask;
1. Campurkan 1 sudu teh food mask dengan air suam sehingga menjadi adunan yg cair.
2. Kemudian sapu rata di muka sehingga kering.
3. Basahkan sedikit mask yg sudah kering, scrub perlahan, kemudian bilas menggunakan air yg bersih. Siap!
.
Sebarang pertanyaan boleh direct PM or DM. Happy shopping food mask! 🌈 ”

_

_
follow :
@lushgarden_stockist_sabah
@miszely86
@lalajosly
#mask
#detoxmasker
#detoxskin
#detoxmask
#freshingredients
#freshface
#maskforallskintypes
#bodyscrub
#coffeescrub
#turmericmask
#ricemask
#oatmealmask
#lushgarden
#lushgardeasia
#lushgardenmalaysia
#productnatural
#homemademask
#handmademask
#naturalbeauty
#foodmask
#nochemicals
#nopreservatives
#nocolouring
#noflavouring
#makeupartis
#giveawayindonesia
#facemask
#foodskin
#borneo
#testimonyfoodmaskuser

FOOD MASK BY LUSH GARDEN™100% PURE🌱
_
・・・
Mix dengan air boleh, mix dengan yougurt boleh, mix dengan lemon pun boleh
_

Tak nak mix dengan apa-apa pun boleh, basahkan dengan air suam sahaja. Best kan
____________________________
Cara guna terbaik #foodmask

FoodMask 100% boleh dijadikan masker dan scrub gitu, jangan tak tau
_
1) Sebagai Masker:
Campurkan #foodmask dengan sedikit air jadikan thick paste, gaul & sapu menyeluruh di muka rata-rata, biarkan kering dan cuci. Awak akan rasa kulit sangat ketat, tujuannya untuk menarik kekotoran habuk, sisa mekap dan membersihkan pori kulit dengan efektif

2) Sebagai Scrub:
Selepas masker betul2 kering, Basahkan tapak tangan , kemudian scrub muka perlahan2 sehingga diyakni bersih then bilas

_
Fresh Ingredients:
Natural fine Whole Australian Rolled Oats (Avena Sativa), milled Asian White Rice (Oryza Sativa) , Turmeric (Curcuma longa). _

Jika berminat roger saya 🤳 +60168222088
.
.
Ada good news untuk anda!

_

#faceandbodyscrub
#foodmask
#lushgarden
#lushgardenasia
#foodmaskbylushgarden
#mask
#detoxskin
#detoxmask
#freshingredients
#freshface
#maskforallskintypes
#bodyscrub
#coffeescrub
#turmericmask
#ricemask
#oatmealmask
#homemademask
#handmademask
#naturalingredients
#nochemicals
#naturalproducts
#organicskincare
#nopreservatives
#nocolouring
#noflavouring
#makeupartis
#facemask
#foodskin
#skincare
#testimonyfoodmaskuser

Food Mask by Lush Garden™ 100% Pure
_
♀️♂️ "Detox" Mask
.
.
Membantu mengembalikan seri wajah yang kusam dgn menanggalkan sel-sel kulit mati dan mampu mengembalikan keremajaan kulit dan membersihkan kulit daripada debu, racun-racun yang berasal dari radikal bebas. FoodMask juga mengandungi pelbagai jenis vitamin, mineral, protein, antiseptik dan zat besi untuk makanan dan kesihatan kulit.
_
Antara bahan-bahan digunakan:
_
🌟Beras 🌟Oat premium(Australia)
🌟IBU Kunyit Asli
_

#mask
#detoxmasker
#detoxskin
#detoxmask
#freshingredients
#freshface
#maskforallskintypes
#bodyscrub
#coffeescrub
#turmericmask
#ricemask
#oatmealmask
#lushgarden
#lushgardeasia
#lushgardenmalaysia
#productnatural
#homemademask
#handmademask
#viralmask
#foodmask
#nochemicals
#nopreservatives
#nocolouring
#noflavouring
#makeupartis
#facemask
#naturalskincare
#borneo
#testimonyfoodmaskuser

FOOD MASK BY LUSH GARDEN™100% PURE🌱
_
・・・
Mix dengan air boleh, mix dengan yougurt boleh, mix dengan lemon pun boleh

Tak nak mix dengan apa-apa pun boleh, basahkan dengan air suam sahaja. Best kan
____________________________
Cara guna terbaik #foodmask

FoodMask 100% boleh dijadikan masker dan scrub gitu, jangan tak tau
_
1) Sebagai Masker:
Campurkan #foodmask dengan sedikit air jadikan thick paste, gaul & sapu menyeluruh di muka rata-rata, biarkan kering dan cuci. Awak akan rasa kulit sangat ketat, tujuannya untuk menarik kekotoran habuk, sisa mekap dan membersihkan pori kulit dengan efektif

2) Sebagai Scrub:
Selepas masker betul2 kering, Basahkan tapak tangan , kemudian scrub muka perlahan2 sehingga diyakni bersih then bilas

_
Fresh Ingredients:
Natural fine Whole Australian Rolled Oats (Avena Sativa), milled Asian White Rice (Oryza Sativa) , Turmeric (Curcuma longa). _

Jika berminat roger saya 🤳 +60126995442

#faceandbodyscrub
#foodmask
#lushgarden
#lushgardenasia
#foodmaskbylushgarden
#mask
#detoxskin
#detoxmask
#freshingredients
#freshface
#maskforallskintypes
#bodyscrub
#coffeescrub
#turmericmask
#ricemask
#oatmealmask
#homemademask
#handmademask
#naturalingredients
#nochemicals
#naturalproducts
#organicskincare
#nopreservatives
#nocolouring
#noflavouring
#makeupartis
#facemask
#foodskin
#skincare
#testimonyfoodmaskuser

FOOD MASK BY LUSH GARDEN™100% PURE🌱
_
・・・
Mix dengan air boleh, mix dengan yougurt boleh, mix dengan lemon pun boleh

Tak nak mix dengan apa-apa pun boleh, basahkan dengan air suam sahaja. Best kan
____________________________
Cara guna terbaik #foodmask

FoodMask 100% boleh dijadikan masker dan scrub gitu, jangan tak tau
_
1) Sebagai Masker:
Campurkan #foodmask dengan sedikit air jadikan thick paste, gaul & sapu menyeluruh di muka rata-rata, biarkan kering dan cuci. Awak akan rasa kulit sangat ketat, tujuannya untuk menarik kekotoran habuk, sisa mekap dan membersihkan pori kulit dengan efektif

2) Sebagai Scrub:
Selepas masker betul2 kering, Basahkan tapak tangan , kemudian scrub muka perlahan2 sehingga diyakni bersih then bilas

_
Fresh Ingredients:
Natural fine Whole Australian Rolled Oats (Avena Sativa), milled Asian White Rice (Oryza Sativa) , Turmeric (Curcuma longa). _

Jika berminat roger saya 🤳 +60168222088
.
.
Ada good news untuk anda!

_

#faceandbodyscrub
#foodmask
#lushgarden
#lushgardenasia
#foodmaskbylushgarden
#mask
#detoxskin
#detoxmask
#freshingredients
#freshface
#maskforallskintypes
#bodyscrub
#coffeescrub
#turmericmask
#ricemask
#oatmealmask
#homemademask
#handmademask
#naturalingredients
#nochemicals
#naturalproducts
#organicskincare
#nopreservatives
#nocolouring
#noflavouring
#makeupartis
#facemask
#foodskin
#skincare
#testimonyfoodmaskuser

FOOD MASK BY LUSH GARDEN™ 100% PURE
_
❣membantu mengembalikan seri wajah yang kusam dgn menanggalkan sel-sel kulit mati dan mampu mengembalikan keremajaan kulit dan membersihkan kulit daripada debu, racun-racun yang berasal dari radikal bebas. 🍚Food Mask juga mengandungi pelbagai jenis vitamin, mineral, protein, antiseptik dan zat besi untuk makanan dan kesihatan kulit.
_

_

_

#faceandbodyscrub
#foodmask
#lushgarden
#lushgardenasia
#foodmaskbylushgarden
#mask
#detoxmasker
#detoxskin
#detoxmask
#freshingredients
#freshface
#maskforallskintypes
#bodyscrub
#coffeescrub
#turmericmask
#ricemask
#oatmealmask
#productnatural
#homemademask
#handmademask
#naturalingredients
#nochemicals
#nopreservatives
#nocolouring
#noflavouring
#makeupartis
#facemask
#foodskin
#borneo
#testimonyfoodmaskuser

・・・
EXTRA TIPS KENIKMATAN FOODMASK BY LUSH GARDEN

_
Ehem tau kan lemon & yogurt masing2 ada kelebihan sendiri? So apa lg bole jak uols campurkan foodmask dgn 2 magic ingredients yg superb ni!
Jadi kalau yg guna jenis honey almond foodmask ni kamu sudah dpt benefits of almond, honey, oat, rice, yogurt & lemon. All in 1 jar! 😉

_
Oh hello glowing healthy skin! 💚💚💚 _
Tq for ur testimony dear... 😘😘😘
.

_

_

#faceandbodyscrub
#foodmask
#lushgarden
#lushgardenasia
#foodmaskbylushgarden
#mask
#detoxmasker
#detoxskin
#detoxmask
#freshingredients
#freshface
#maskforallskintypes
#bodyscrub
#coffeescrub
#turmericmask
#ricemask
#oatmealmask
#productnatural
#homemademask
#handmademask
#naturalingredients
#nochemicals
#nopreservatives
#nocolouring
#noflavouring
#makeupartis
#facemask
#foodskin
#borneo
#testimonyfoodmaskuser

What are the Benefits of Honey for Skin and Face? 
_
🐝Moisturises the skin deeply
.
🐝Acts as a Pore Cleanser
.
🐝Gentle Exfoliator
.
🐝Lightens Scars
.
🐝Cure for Sunburn
.
🐝Fights Acne & Pimples
.
🐝Reverses age
.
🐝Adds a natural glow
.
🐝Hydrates the skin
.
🐝Improves complexion
.
🐝Reduces Wrinkles
.
🐝Brightens Skin Complexion

_

_

#faceandbodyscrub
#foodmask
#lushgarden
#lushgardenasia
#foodmaskbylushgarden
#mask
#detoxmasker
#detoxskin
#detoxmask
#freshingredients
#freshface
#maskforallskintypes
#bodyscrub
#coffeescrub
#turmericmask
#ricemask
#oatmealmask
#productnatural
#homemademask
#handmademask
#naturalingredients
#nochemicals
#nopreservatives
#nocolouring
#noflavouring
#makeupartis
#facemask
#foodskin
#borneo
#testimonyfoodmaskuser

FEEDBACK FROM 🇧🇳
・・・
OAT & RICE FOOD MASK BY LUSH GARDEN 100% PURE

Membantu mengembalikan seri wajah yang kusam  dengan menanggalkan sel-sel kulit mati dan mampu mengembalikan keremajaan kulit dan membersihkan kulit daripada debu, racun-racun yang berasal dari radikal bebas. Foodmask juga mengandungi pelbagai jenis vitamin, mineral, protein, antiseptik, dan zat besi untuk makanan dan kesihatan kulit.

_
Love Your Skin, Love Yourself

_

#faceandbodyscrub
#foodmask
#lushgarden
#lushgardenasia
#foodmaskbylushgarden
#mask
#detoxmasker
#detoxskin
#detoxmask
#freshingredients
#freshface
#maskforallskintypes
#bodyscrub
#coffeescrub
#turmericmask
#ricemask
#oatmealmask
#productnatural
#homemademask
#handmademask
#naturalingredients
#nochemicals
#nopreservatives
#nocolouring
#noflavouring
#makeupartis
#facemask
#foodskin
#borneo
#testimonyfoodmaskuser

Top 4 Skin Whitening Ingredients Dermatologists' Recommend | LushGarden

_
👨‍⚕️ Rice Bran
👨‍⚕️ Oat (High-quality)
👨‍⚕️ 100% Pure Raw Honey
👨‍⚕️ 100% Organic Almond

_
These natural face mask recipes are made with food ingredients so they are naturally non- toxic, safe enough to eat and great for skin!
.
.
.
Love Your Skin, Love Yourself

_

_

_

#faceandbodyscrub
#foodmask
#lushgarden
#lushgardenasia
#foodmaskbylushgarden
#mask
#detoxmasker
#detoxskin
#detoxmask
#freshingredients
#freshface
#maskforallskintypes
#bodyscrub
#coffeescrub
#turmericmask
#ricemask
#oatmealmask
#productnatural
#homemademask
#handmademask
#naturalingredients
#nochemicals
#nopreservatives
#nocolouring
#noflavouring
#makeupartis
#facemask
#foodskin
#borneo
#testimonyfoodmaskuser

🌟🌟🌟🌟🌟 FEEDBACK FROM @theratsgene

_

Lama tidak bergambar dengan foodmask...dalam 5 bulan hampir 3 botol sudah saya habiskan... _

_
Saya guna 2-3 kali saja dalam seminggu itupun ikut kerajinan haha 😂 Tapi ini lah cara sihat & selamat untuk kekalkan kecantikan kulit yay!

_
Jika berminat roger saya 🤳 +60168222088
.
.
Ada good news untuk anda!

_

#faceandbodyscrub
#foodmask
#lushgarden
#lushgardenasia
#foodmaskbylushgarden
#mask
#detoxskin
#detoxmask
#freshingredients
#freshface
#maskforallskintypes
#bodyscrub
#coffeescrub
#turmericmask
#ricemask
#oatmealmask
#homemademask
#handmademask
#naturalingredients
#nochemicals
#naturalproducts
#organicskincare
#nopreservatives
#nocolouring
#noflavouring
#makeupartis
#facemask
#foodskin
#skincare
#testimonyfoodmaskuser

FOOD MASK BY LUSH GARDEN™100% PURE🌱
_
・・・
Mix dengan air boleh, mix dengan yougurt boleh, mix dengan lemon pun boleh

Tak nak mix dengan apa-apa pun boleh, basahkan dengan air suam sahaja. Best kan
____________________________
Cara guna terbaik #foodmask

FoodMask 100% boleh dijadikan masker dan scrub gitu, jangan tak tau
_
1) Sebagai Masker:
Campurkan #foodmask dengan sedikit air jadikan thick paste, gaul & sapu menyeluruh di muka rata-rata, biarkan kering dan cuci. Awak akan rasa kulit sangat ketat, tujuannya untuk menarik kekotoran habuk, sisa mekap dan membersihkan pori kulit dengan efektif

2) Sebagai Scrub:
Selepas masker betul2 kering, Basahkan tapak tangan , kemudian scrub muka perlahan2 sehingga diyakni bersih then bilas

_
Fresh Ingredients:
Natural fine Whole Australian Rolled Oats (Avena Sativa), milled Asian White Rice (Oryza Sativa) , Turmeric (Curcuma longa). _

Jika berminat roger saya 🤳 +60168222088
.
.
Ada good news untuk anda!

_

#faceandbodyscrub
#foodmask
#lushgarden
#lushgardenasia
#foodmaskbylushgarden
#mask
#detoxskin
#detoxmask
#freshingredients
#freshface
#maskforallskintypes
#bodyscrub
#coffeescrub
#turmericmask
#ricemask
#oatmealmask
#homemademask
#handmademask
#naturalingredients
#nochemicals
#naturalproducts
#organicskincare
#nopreservatives
#nocolouring
#noflavouring
#makeupartis
#facemask
#foodskin
#skincare
#testimonyfoodmaskuser

FOOD MASK BY LUSH GARDEN 100% PURE
_
・・・
Berseri-seri tak wajah bangun tidur pagi ni?

_
Betul tak saya cakap 1-2x penggunaan FoodMask 100% boleh dapat hasil Awesome! , FoodMask ni bkn je utk bantu cerahkan kulit tapi juga berfungsi sebagai agen antipenuaan. Kulit maintain awet muda.
_

_
#faceandbodyscrub
#mask
#detoxmasker
#detoxskin
#detoxmask
#freshingredients
#freshface
#maskforallskintypes
#bodyscrub
#coffeescrub
#turmericmask
#ricemask
#oatmealmask
#lushgarden
#lushgardeasia
#lushgardenmalaysia
#productnatural
#homemademask
#handmademask
#naturalbeauty
#foodmask
#nochemicals
#nopreservatives
#nocolouring
#noflavouring
#makeupartis
#muamalaysia
#testimonyfoodmaskuser

Hai semua! saya @wakilala 🙋
.
Jangan lupa ambil masa untuk detox your skin bersama Food Mask 100% by Lush Garden
.
.
Apa yang best apa foodmask ini adalah 3 in 1 selaku mask, scrub & dipenuhi khasiat beras,oat & ibu kunyit asli 100% Asli okey..Untuk lebih lanjut google laa sendiri okey manfaat yang saya sebutkan tadi. Bye 👋
_

#faceandbodyscrub
#foodmask
#lushgarden
#lushgardenasia
#foodmaskbylushgarden
#mask
#detoxmasker
#detoxskin
#detoxmask
#freshingredients
#freshface
#maskforallskintypes
#bodyscrub
#coffeescrub
#turmericmask
#ricemask
#oatmealmask
#productnatural
#homemademask
#handmademask
#naturalingredients
#nochemicals
#nopreservatives
#nocolouring
#noflavouring
#makeupartis
#facemask
#foodskin
#borneo
#testimonyfoodmaskuser

FUNGSI UTAMA FOODMASK BY LUSH GARDEN 100% PURE:

Pertama nya adalah untuk menegangkan kulit wajah kita.
_
Kedua, untuk menutup liang-liang pori, yang mana, kita terdedah dengan peluh, haba, debu, yang buat liang pori2 kita tersumbat. Bila kita pakai masker ni, dia boleh freshkan kite punya kulit wajah.

_
Ketiga, boleh melembapkan kulit wajah. Yakni, di dalam masker ada bahan yang mana boleh melembap dan melembutkan kulit wajah kita. Try, test, lepas pakai masker, dan sentuh mesti rasa cm flawless la kulit wajah..hehe.. cam kulit baby.

_

Keempat, rasa cam elastik jer kulit..Cam getah..tegang, pejal cam tu rasa. kalau cubit pipi pon rasa cam nak cubit lagi..hehe.. _

Kelima, boleh hilangkan stress! bila kita pakai mask kene duk diam-diam, ambik mood..rasa cam relax je, hilang masalah..Tambah-tambah, kita letak timun atas mata.. Sangat best!

_

#faceandbodyscrub
#foodmask
#lushgarden
#lushgardenasia
#foodmaskbylushgarden
#mask
#detoxmasker
#detoxskin
#detoxmask
#freshingredients
#freshface
#maskforallskintypes
#bodyscrub
#coffeescrub
#turmericmask
#ricemask
#oatmealmask
#productnatural
#homemademask
#handmademask
#naturalingredients
#nochemicals
#nopreservatives
#nocolouring
#noflavouring
#makeupartis
#facemask
#foodskin
#borneo
#testimonyfoodmaskuser

Ramai yg tanya apa beza oat rice turmeric & oat rice food mask kami ni?

Sebenarnya .. kedua-dua food mask ini dihasilkan untuk: .
✅mencerah dan menghaluskan
✅melembapkan kulit
✅anti inflamasi & jerawat
✅menyerap minyak berlebihan
✅masalah lingkaran gelap bawah mata.

Cuma tambahan ibu kunyit 100% asli ini adalah bagi mereka yg inginkan EKSTRA penjagaan kulit yg ada jerawat yg terlalu teruk, menaikkan seri wajah,eczema, luka2 ( antiseptik semulajadi). _

_
_
Fresh Ingredients:
Natural fine Whole Australian Rolled Oats (Avena Sativa), milled Asian White Rice (Oryza Sativa) , Turmeric (Curcuma longa). _

Jika berminat roger saya 🤳 +60168222088
.
.
Ada good news untuk anda!

_

#faceandbodyscrub
#foodmask
#lushgarden
#lushgardenasia
#foodmaskbylushgarden
#mask
#detoxskin
#detoxmask
#freshingredients
#freshface
#maskforallskintypes
#bodyscrub
#coffeescrub
#turmericmask
#ricemask
#oatmealmask
#homemademask
#handmademask
#naturalingredients
#nochemicals
#naturalproducts
#organicskincare
#nopreservatives
#nocolouring
#noflavouring
#makeupartis
#facemask
#foodskin
#skincare
#testimonyfoodmaskuser

MERAH KE PUTIH🤔
_
Sejak saya berniaga 9bulan tak terfikir pun nak bagi hadiah untuk pelanggan Food Mask By Lush Garden 100% Pure.
_
Tapi kali ini LUSH GARDEN bersama kempen "AKUPUNYABAH" nak belanja hadiah penghargaan buat pelanggan food mask pada tahun 2018 ini dengan sebuah kereta VIOS secara percuma! Nak tahu bagaimana join @lushgardenasia boleh follow & DM okey.

_

#mask
#detoxmasker
#detoxskin
#detoxmask
#freshingredients
#freshface
#maskforallskintypes
#bodyscrub
#coffeescrub
#turmericmask
#ricemask
#oatmealmask
#lushgarden
#lushgardeasia
#lushgardenmalaysia
#productnatural
#homemademask
#handmademask
#naturalbeauty
#foodmask
#nochemicals
#nopreservatives
#nocolouring
#noflavouring
#makeupartis
#giveawayindonesia
#facemask
#foodskin
#skincare
#testimonyfoodmaskuser

FOOD MASK BY LUSH GARDEN™100% PURE🌱
_
・・・
Mix dengan air boleh, mix dengan yougurt boleh, mix dengan lemon pun boleh

Tak nak mix dengan apa-apa pun boleh, basahkan dengan air suam sahaja. Best kan
____________________________
Cara guna terbaik #foodmask

FoodMask 100% boleh dijadikan masker dan scrub gitu, jangan tak tau
_
1) Sebagai Masker:
Campurkan #foodmask dengan sedikit air jadikan thick paste, gaul & sapu menyeluruh di muka rata-rata, biarkan kering dan cuci. Awak akan rasa kulit sangat ketat, tujuannya untuk menarik kekotoran habuk, sisa mekap dan membersihkan pori kulit dengan efektif

2) Sebagai Scrub:
Selepas masker betul2 kering, Basahkan tapak tangan , kemudian scrub muka perlahan2 sehingga diyakni bersih then bilas

_
Fresh Ingredients:
Natural fine Whole Australian Rolled Oats (Avena Sativa), milled Asian White Rice (Oryza Sativa) , Turmeric (Curcuma longa). _

Jika berminat roger saya 🤳 +60168222088
.
.
Ada good news untuk anda!

_

#faceandbodyscrub
#foodmask
#lushgarden
#lushgardenasia
#foodmaskbylushgarden
#mask
#detoxskin
#detoxmask
#freshingredients
#freshface
#maskforallskintypes
#bodyscrub
#coffeescrub
#turmericmask
#ricemask
#oatmealmask
#homemademask
#handmademask
#naturalingredients
#nochemicals
#naturalproducts
#organicskincare
#nopreservatives
#nocolouring
#noflavouring
#makeupartis
#facemask
#foodskin
#skincare
#testimonyfoodmaskuser

JENAMA NO 1 COFFEE SCRUB BERASASKAN BERAS & AUSTRALIAN OATS YANG PERTAMA DI MALAYSIA DAN ASIA.

_

Good morning uolls! Jangan lupa scrub muka dengan coffe scrub untuk makeup tahan lama dan tak bercapuk! . Coffee scrub ni fungsi dia buang semua kulit mati, dan bersihkan pori-pori muka anda.Berbaloi untuk dimiliki kerana kesan dan harganya.
_

#faceandbodyscrub
#foodmask
#lushgarden
#lushgardenasia
#foodmaskbylushgarden
#mask
#detoxmasker
#detoxskin
#detoxmask
#freshingredients
#freshface
#maskforallskintypes
#bodyscrub
#coffeescrub
#turmericmask
#ricemask
#oatmealmask
#productnatural
#homemademask
#handmademask
#naturalingredients
#nochemicals
#nopreservatives
#nocolouring
#noflavouring
#makeupartis
#facemask
#foodskin
#borneo
#testimonyfoodmaskuser

Ramai yg tanya apa beza oat rice turmeric & oat rice food mask kami ni?

Sebenarnya .. kedua-dua food mask ini dihasilkan untuk:
_
_
✅mencerah dan menghaluskan
✅melembapkan kulit
✅anti inflamasi & jerawat
✅menyerap minyak berlebihan
✅masalah lingkaran gelap bawah mata.

Cuma tambahan ibu kunyit 100% asli ini adalah bagi mereka yg inginkan EKSTRA penjagaan kulit yg ada jerawat yg terlalu teruk, menaikkan seri wajah,eczema, luka2 ( antiseptik semulajadi). _

_
Fresh Ingredients:
Natural fine Whole Australian Rolled Oats (Avena Sativa), milled Asian White Rice (Oryza Sativa) , Turmeric (Curcuma longa). _

Jika berminat roger saya 🤳 +60168222088
.
.
Ada good news untuk anda!

_

#faceandbodyscrub
#foodmask
#lushgarden
#lushgardenasia
#foodmaskbylushgarden
#mask
#detoxskin
#detoxmask
#freshingredients
#freshface
#maskforallskintypes
#bodyscrub
#coffeescrub
#turmericmask
#ricemask
#oatmealmask
#homemademask
#handmademask
#naturalingredients
#nochemicals
#naturalproducts
#organicskincare
#nopreservatives
#nocolouring
#noflavouring
#makeupartis
#facemask
#foodskin
#skincare
#testimonyfoodmaskuser

FOOD MASK BY LUSH GARDEN™100% PURE🌱
_
・・・
Mix dengan air boleh, mix dengan yougurt boleh, mix dengan lemon pun boleh

Tak nak mix dengan apa-apa pun boleh, basahkan dengan air suam sahaja. Best kan
____________________________
Cara guna terbaik #foodmask

FoodMask 100% boleh dijadikan masker dan scrub gitu, jangan tak tau
_
1) Sebagai Masker:
Campurkan #foodmask dengan sedikit air jadikan thick paste, gaul & sapu menyeluruh di muka rata-rata, biarkan kering dan cuci. Awak akan rasa kulit sangat ketat, tujuannya untuk menarik kekotoran habuk, sisa mekap dan membersihkan pori kulit dengan efektif

2) Sebagai Scrub:
Selepas masker betul2 kering, Basahkan tapak tangan , kemudian scrub muka perlahan2 sehingga diyakni bersih then bilas

_
Fresh Ingredients:
Natural fine Whole Australian Rolled Oats (Avena Sativa), milled Asian White Rice (Oryza Sativa) , Turmeric (Curcuma longa). _

Jika berminat roger saya 🤳 +60168222088
.
.
Ada good news untuk anda!

_

#faceandbodyscrub
#foodmask
#lushgarden
#lushgardenasia
#foodmaskbylushgarden
#mask
#detoxskin
#detoxmask
#freshingredients
#freshface
#maskforallskintypes
#bodyscrub
#coffeescrub
#turmericmask
#ricemask
#oatmealmask
#homemademask
#handmademask
#naturalingredients
#nochemicals
#naturalproducts
#organicskincare
#nopreservatives
#nocolouring
#noflavouring
#makeupartis
#facemask
#foodskin
#skincare
#testimonyfoodmaskuser

FOOD MASK BY LUSH GARDEN™100% PURE🌱
_
・・・
Mix dengan air boleh, mix dengan yougurt boleh, mix dengan lemon pun boleh

Tak nak mix dengan apa-apa pun boleh, basahkan dengan air suam sahaja. Best kan
____________________________
Cara guna terbaik #foodmask

FoodMask 100% boleh dijadikan masker dan scrub gitu, jangan tak tau
_
1) Sebagai Masker:
Campurkan #foodmask dengan sedikit air jadikan thick paste, gaul & sapu menyeluruh di muka rata-rata, biarkan kering dan cuci. Awak akan rasa kulit sangat ketat, tujuannya untuk menarik kekotoran habuk, sisa mekap dan membersihkan pori kulit dengan efektif

2) Sebagai Scrub:
Selepas masker betul2 kering, Basahkan tapak tangan , kemudian scrub muka perlahan2 sehingga diyakni bersih then bilas

_
Fresh Ingredients:
Natural fine Whole Australian Rolled Oats (Avena Sativa), milled Asian White Rice (Oryza Sativa) , Turmeric (Curcuma longa). _

Jika berminat roger saya 🤳 +60168222088
.
.
Ada good news untuk anda!

_

#faceandbodyscrub
#foodmask
#lushgarden
#lushgardenasia
#foodmaskbylushgarden
#mask
#detoxskin
#detoxmask
#freshingredients
#freshface
#maskforallskintypes
#bodyscrub
#coffeescrub
#turmericmask
#ricemask
#oatmealmask
#homemademask
#handmademask
#naturalingredients
#nochemicals
#naturalproducts
#organicskincare
#nopreservatives
#nocolouring
#noflavouring
#makeupartis
#facemask
#foodskin
#skincare
#testimonyfoodmaskuser

JANGAN JADI MANGSA PRODUK YANG MENJANJIKAN BULAN DAN BINTANG!! .
.

Produk kami tidak menjanjikan anda cerah seawal 3-7 hari!! Tetapi kami menjanjikan "SLOWLY BUT SURELY!" Produk kami bebas BAHAN PEWARNA, PEWANGAI,PENGAWET DAN BEBAS BAHAN KIMIA TAPI MAMPU MERAWAT KEROSAKAN KULIT WAJAH ANDA.
_
Fresh Ingredients:
Natural fine Whole Australian Rolled Oats (Avena Sativa), milled Asian White Rice (Oryza Sativa) , Turmeric (Curcuma longa). _

Jika berminat roger saya 🤳 +6738846035
.
.
Ada good news untuk anda!

_

#faceandbodyscrub
#foodmask
#lushgarden
#lushgardenasia
#foodmaskbylushgarden
#mask
#detoxskin
#detoxmask
#freshingredients
#freshface
#maskforallskintypes
#bodyscrub
#coffeescrub
#turmericmask
#ricemask
#oatmealmask
#homemademask
#handmademask
#naturalingredients
#nochemicals
#naturalproducts
#organicskincare
#nopreservatives
#nocolouring
#noflavouring
#makeupartis
#facemask
#foodskin
#skincare
#testimonyfoodmaskuser

FOOD MASK BY LUSH GARDEN™100% PURE🌱
_
No Chemicals? No preservative? No problem. Here at Lush Garden we handmake our own products from natural grown or harvested ingredients. Most of our products are made with locally sourced ingredients while those which are not locally available are aquired with the finest quality in mind. We pride ourselves in making the best products which is safe, natural and as fresh as possible. Proudly made in Sabah! .

_
_
🍚 FACE AND BODY SCRUB .
🏡Homemade|Handmade
💊No preservatives .
☠️No Chemical .
🎨No Colouring .
🍭No Flavouring

_
Fresh Ingredients:
Natural fine Whole Australian Rolled Oats (Avena Sativa), milled Asian White Rice (Oryza Sativa) , Turmeric (Curcuma longa). _

Jika berminat roger saya 🤳 +60109443092
.
.
Ada good news untuk anda!

_

#faceandbodyscrub
#foodmask
#lushgarden
#lushgardenasia
#foodmaskbylushgarden
#mask
#detoxskin
#detoxmask
#freshingredients
#freshface
#maskforallskintypes
#bodyscrub
#coffeescrub
#turmericmask
#ricemask
#oatmealmask
#homemademask
#handmademask
#naturalingredients
#nochemicals
#naturalproducts
#organicskincare
#nopreservatives
#nocolouring
#noflavouring
#makeupartis
#facemask
#foodskin
#skincare
#testimonyfoodmaskuser

REMINDER ⏰

_
Korang jangan lupa ambil masa 15minit untuk detox kulit muka anda mengunakan food mask by lush garden 100% pure okey😉! _

_
Naturally Homemade, Naturally Handsome!
PM🤳: +60123011712

_
Fresh Ingredients:
Natural fine Whole Australian Rolled Oats (Avena Sativa), milled Asian White Rice (Oryza Sativa) , Turmeric (Curcuma longa). _

_
#faceandbodyscrub
#foodmask
#lushgarden
#lushgardenasia
#foodmaskbylushgarden
#mask
#detoxskin
#detoxmask
#freshingredients
#freshface
#maskforallskintypes
#bodyscrub
#coffeescrub
#turmericmask
#ricemask
#oatmealmask
#homemademask
#handmademask
#naturalingredients
#nochemicals
#naturalproducts
#organicskincare
#nopreservatives
#nocolouring
#noflavouring
#makeupartis
#facemask
#foodskin
#skincare
#testimonyfoodmaskuser

SERIOUS SAYA TAK PERCAYA.

Lajunya FOOD MASK 100% clearkan stok.
.
.
Baru sangat sampai kat tangan dah kata nak restock lagi.
.
.
Yang belum dapat stok pula nak upgrade terus.
.
.
.
Saya rasa happy dengan sharing produk Food Mask By Lush Garden 100% Pure membawa berkat bersama foodmasklovers, formula inovasi terkini ,packaging CUN & feedback pun AWESOME!😍
.
.
.
Berpakat kita renew semangat baru 💪
.
.
Baru cerita kat family saja habis stok dah kat situ.
.
.
Belum lagi cerita kat kawan-kawan office mahupun sanak saudara.

Awesome kan? .
.
Jika berminat roger saya 🤳 +60109443092
.
.
Ada good news untuk anda!

_

#faceandbodyscrub
#foodmask
#lushgarden
#lushgardenasia
#foodmaskbylushgarden
#mask
#detoxskin
#detoxmask
#freshingredients
#freshface
#maskforallskintypes
#bodyscrub
#coffeescrub
#turmericmask
#ricemask
#oatmealmask
#homemademask
#handmademask
#naturalingredients
#nochemicals
#naturalproducts
#organicskincare
#nopreservatives
#nocolouring
#noflavouring
#makeupartis
#facemask
#foodskin
#skincare
#testimonyfoodmaskuser

Top 3 Skin Whitening Ingredients Dermatologists' Recommend | LushGardenAsia

_
These natural face mask recipes are made with food ingredients so they are naturally non- toxic, safe enough to eat and great for skin!

_
Love Your Skin, Love Yourself
PM🤳: +60123011712

_
Fresh Ingredients:
Natural fine Whole Australian Rolled Oats (Avena Sativa), milled Asian White Rice (Oryza Sativa) , Turmeric (Curcuma longa). _
_
#faceandbodyscrub
#foodmask
#lushgarden
#lushgardenasia
#foodmaskbylushgarden
#mask
#detoxskin
#detoxmask
#freshingredients
#freshface
#maskforallskintypes
#bodyscrub
#coffeescrub
#turmericmask
#ricemask
#oatmealmask
#homemademask
#handmademask
#naturalingredients
#nochemicals
#naturalproducts
#organicskincare
#nopreservatives
#nocolouring
#noflavouring
#makeupartis
#facemask
#foodskin
#skincare
#testimonyfoodmaskuser

FOOD MASK BY LUSH GARDEN 100% PURE🌱
_
These natural face mask recipes are made with food ingredients so they are naturally non- toxic, safe enough to eat and great for skin!

_ .
🍚 FACE AND BODY SCRUB .
🏡Homemade|Handmade
💊No preservatives .
☠️No Chemical .
🎨No Colouring .
🍭No Flavouring

_
Fresh Ingredients:
Natural fine Whole Australian Rolled Oats (Avena Sativa), milled Asian White Rice (Oryza Sativa) , Turmeric (Curcuma longa). _
_ .
#faceandbodyscrub
#foodmask
#lushgarden
#lushgardenasia
#foodmaskbylushgarden
#mask
#detoxskin
#detoxmask
#freshingredients
#freshface
#maskforallskintypes
#bodyscrub
#coffeescrub
#turmericmask
#ricemask
#oatmealmask
#homemademask
#handmademask
#naturalingredients
#nochemicals
#naturalproducts
#organicskincare
#nopreservatives
#nocolouring
#noflavouring
#makeupartis
#facemask
#foodskin
#skincare
#testimonyfoodmaskuser

🌟Hot Selling🌟

_
“ Food Mask by Lush Garden™ 100% Pure = "Detox" Mask
_

Membantu mengembalikan seri wajah yang kusam dgn menanggalkan sel-sel kulit mati dan mampu mengembalikan keremajaan kulit dan membersihkan kulit daripada debu, racun-racun yang berasal dari radikal bebas. FoodMask juga mengandungi pelbagai jenis vitamin, mineral, protein, antiseptik dan zat besi untuk makanan dan kesihatan kulit.
_
Antara bahan-bahan digunakan:
_
🌟Beras 🌟Oat premium(Australia)
🌟IBU Kunyit Asli
_

#mask
#detoxmasker
#detoxskin
#detoxmask
#freshingredients
#freshface
#maskforallskintypes
#bodyscrub
#coffeescrub
#turmericmask
#ricemask
#oatmealmask
#lushgarden
#lushgardeasia
#lushgardenmalaysia
#productnatural
#homemademask
#handmademask
#viral
#foodmask
#nochemicals
#nopreservatives
#nocolouring
#noflavouring
#makeupartis
#giveawayindonesia
#facemask
#fattzura
#borneo
#testimonyfoodmaskuser

🌟Hot Selling🌟

_
“ Food Mask by Lush Garden™ 100% Pure = "Detox" Mask
_

Membantu mengembalikan seri wajah yang kusam dgn menanggalkan sel-sel kulit mati dan mampu mengembalikan keremajaan kulit dan membersihkan kulit daripada debu, racun-racun yang berasal dari radikal bebas. FoodMask juga mengandungi pelbagai jenis vitamin, mineral, protein, antiseptik dan zat besi untuk makanan dan kesihatan kulit.
_
Antara bahan-bahan digunakan:
_
🌟Beras 🌟Oat premium(Australia)
🌟IBU Kunyit Asli
_

#mask
#detoxmasker
#detoxskin
#detoxmask
#freshingredients
#freshface
#maskforallskintypes
#bodyscrub
#coffeescrub
#turmericmask
#ricemask
#oatmealmask
#lushgarden
#lushgardeasia
#lushgardenmalaysia
#productnatural
#homemademask
#handmademask
#viral
#foodmask
#nochemicals
#nopreservatives
#nocolouring
#noflavouring
#makeupartis
#giveawayindonesia
#facemask
#fattzura
#borneo
#testimonyfoodmaskuser

@lalajosly via @renstapp ···
“ Selamat ber sabtu day semua! 🌈
.
Antara kebaikan beras ialah membantu mengurangkan minyak muka, menyihatkan kulit, menyekatakan tona kulit, menanggalkan kulit mati & mencerahkan kulit. .
Cara2 menyediakan & menggunakan food mask;
1. Campurkan 1 sudu teh food mask dengan air suam sehingga menjadi adunan yg cair.
2. Kemudian sapu rata di muka sehingga kering.
3. Basahkan sedikit mask yg sudah kering, scrub perlahan, kemudian bilas menggunakan air yg bersih. Siap!
.
Sebarang pertanyaan boleh direct PM or DM. Happy shopping food mask! 🌈 ”

_

_
follow :
@lushgardenasia

#mask
#detoxmasker
#detoxskin
#detoxmask
#freshingredients
#freshface
#maskforallskintypes
#bodyscrub
#coffeescrub
#turmericmask
#ricemask
#oatmealmask
#lushgarden
#lushgardeasia
#lushgardenmalaysia
#productnatural
#homemademask
#handmademask
#naturalbeauty
#foodmask
#nochemicals
#nopreservatives
#nocolouring
#noflavouring
#makeupartis
#giveawayindonesia
#facemask
#foodskin
#borneo
#testimonyfoodmaskuser

@lushgarden.stokiskl via @renstapp ···
“ 🍚 *OAT & RICE*
Food Mask by Lush Garden 100% Pure. ♂️♀️Sesuai bagi mereka yang mengalami masalah kulit

_ ✅kering
✅jerawat
✅kusam dan gelap
_ ⭐⭐⭐⭐
*Manfaat Beras:* 👍mengandungi *asam ferulic* sebagai antioksidan pada kulit 👍mengandungi *alantonin* bersifat anti inflamasi untuk atasi jerawat yang meradang. 👍memutihkan dan menghaluskan kulit 👍memperkecilkan pori 👍anti penuaan dan mengencangkan kulit
_ ⭐⭐⭐⭐⭐
*Manfaat Oat:* 👍sebagai *moisturiser* yang mengandungi polisakarida yang menjadi agar2 dalam air & lemak sihat bagi melawan masalah kering kulit 👍mengandungi Vitamin C, E & B II untuk serap minyak, memutih, memulih masalah jerawat. 👍mengurangkan lingkaran gelap bawah mata , buang sel- sel mati& mengecilkan liang-liang pori 👍mengandungi saponin iaitu bahan ini biasa digunakan utk menghasilakn buih( pengemulsi) bagi syampu@ sabun. Oleh itu, oat bertindak sebagai sabun semulajadi.

Harga: Rm 39.90
Hubungi🤳: 012-3011712

atau DM Instagram untuk pembelian. ”

_

_
follow :
@lushgardenasia

#mask
#detoxmasker
#detoxskin
#detoxmask
#freshingredients
#freshface
#maskforallskintypes
#bodyscrub
#coffeescrub
#turmericmask
#ricemask
#oatmealmask
#lushgarden
#lushgardeasia
#lushgardenmalaysia
#productnatural
#homemademask
#handmademask
#naturalbeauty
#foodmask
#nochemicals
#nopreservatives
#nocolouring
#noflavouring
#makeupartis
#giveawayindonesia
#facemask
#foodskin
#borneo
#testimonyfoodmaskuser

FUNGSI UTAMA FOODMASK BY LUSH GARDEN 100% PURE:

Pertama nya adalah untuk menegangkan kulit wajah kita.
_
Kedua, untuk menutup liang-liang pori, yang mana, kita terdedah dengan peluh, haba, debu, yang buat liang pori2 kita tersumbat. Bila kita pakai masker ni, dia boleh freshkan kite punya kulit wajah.

_
Ketiga, boleh melembapkan kulit wajah. Yakni, di dalam masker ada bahan yang mana boleh melembap dan melembutkan kulit wajah kita. Try, test, lepas pakai masker, dan sentuh mesti rasa cm flawless la kulit wajah..hehe.. cam kulit baby.

_

Keempat, rasa cam elastik jer kulit..Cam getah..tegang, pejal cam tu rasa. kalau cubit pipi pon rasa cam nak cubit lagi..hehe.. _

Kelima, boleh hilangkan stress! bila kita pakai mask kene duk diam-diam, ambik mood..rasa cam relax je, hilang masalah..Tambah-tambah, kita letak timun atas mata.. Sangat best!

_

#mask
#detoxmasker
#detoxskin
#detoxmask
#freshingredients
#freshface
#maskforallskintypes
#bodyscrub
#coffeescrub
#turmericmask
#ricemask
#oatmealmask
#lushgarden
#lushgardeasia
#lushgardenmalaysia
#productnatural
#homemademask
#handmademask
#viral
#foodmask
#nochemicals
#nopreservatives
#nocolouring
#noflavouring
#makeupartis
#giveawayindonesia
#facemask
#fattzura
#borneo
#testimonyfoodmaskuser

Food Mask By Lush Garden 100% Pure.

_
Penggunaan masker wajah dapat membantu mengangkat sel-sel kulit mati. Kandungan vitamin dalam masker mampu mengembalikan keremajaan kulit dan membersihkan kulit dari racun-racun yang berasal dari radikal bebas.

_
_

#mask
#detoxmasker
#detoxskin
#detoxmask
#freshingredients
#freshface
#maskforallskintypes
#bodyscrub
#coffeescrub
#turmericmask
#ricemask
#oatmealmask
#lushgarden
#lushgardeasia
#lushgardenmalaysia
#productnatural
#homemademask
#handmademask
#viral
#foodmask
#nochemicals
#nopreservatives
#nocolouring
#noflavouring
#makeupartis
#giveawayindonesia
#facemask
#fattzura
#borneo
#testimonyfoodmaskuser

Tahukah anda air cucian beras tersebut mengandung berbagai khasiat menakjubkan bagi manusia!

Ya, Air bekas cucian beras memiliki kandungan khasiat yang sangat bagus untuk kulit wajah, jerawat, dan masalah kulit badan. Jadi untuk memudahkan anda semua Lush Garden buat khas FOODMASK 100% untuk anda menikmati mandi beras.

_
_

#mask
#detoxmasker
#detoxskin
#detoxmask
#freshingredients
#freshface
#maskforallskintypes
#bodyscrub
#coffeescrub
#turmericmask
#ricemask
#oatmealmask
#lushgarden
#lushgardeasia
#lushgardenmalaysia
#productnatural
#homemademask
#handmademask
#naturalbeauty
#foodmask
#nochemicals
#nopreservatives
#nocolouring
#noflavouring
#makeupartis
#giveawayindonesia
#facemask
#foodskin
#borneo
#testimonyfoodmaskuser

FOOD MASK BY LUSH GARDEN 100% PURE.

_
Fungsi:
♀♂
Membantu mengembalikan seri wajah yang kusam dgn menanggalkan sel-sel kulit mati dan mampu mengembalikan keremajaan kulit dan membersihkan kulit daripada debu, racun-racun yang berasal dari radikal bebas.FoodMask juga mengandungi pelbagai jenis vitamin, mineral, protein, antiseptik dan zat besi untuk makanan dan kesihatan kulit.
_

#mask
#detoxmasker
#detoxskin
#detoxmask
#freshingredients
#freshface
#maskforallskintypes
#bodyscrub
#coffeescrub
#turmericmask
#ricemask
#oatmealmask
#lushgarden
#lushgardeasia
#lushgardenmalaysia
#productnatural
#homemademask
#handmademask
#naturalbeauty
#foodmask
#nochemicals
#nopreservatives
#nocolouring
#noflavouring
#makeupartis
#giveawayindonesia
#facemask
#foodskin
#borneo
#testimonyfoodmaskuser

“ Food Mask by Lush Garden™ 100% Pure = "Detox" Mask
_

Membantu mengembalikan seri wajah yang kusam dgn menanggalkan sel-sel kulit mati dan mampu mengembalikan keremajaan kulit dan membersihkan kulit daripada debu, racun-racun yang berasal dari radikal bebas. FoodMask juga mengandungi pelbagai jenis vitamin, mineral, protein, antiseptik dan zat besi untuk makanan dan kesihatan kulit.
_
Antara bahan-bahan digunakan:
_
🌟Beras 🌟Oat premium(Australia)
🌟IBU Kunyit Asli
_

#mask
#detoxmasker
#detoxskin
#detoxmask
#freshingredients
#freshface
#maskforallskintypes
#bodyscrub
#coffeescrub
#turmericmask
#ricemask
#oatmealmask
#lushgarden
#lushgardeasia
#lushgardenmalaysia
#productnatural
#homemademask
#handmademask
#viral
#foodmask
#nochemicals
#nopreservatives
#nocolouring
#noflavouring
#makeupartis
#giveawayindonesia
#facemask
#fattzura
#borneo
#testimonyfoodmaskuser

Most Popular Instagram Hashtags