#testimonijr

414 posts

TOP POSTS

Alhamdulillahhh...
Alhamdulillahhh...
Alhamdulillahhh... Bagi akak buat keje jap yer..boss dah jeling jeling sayang dah tuu..dok packing & tulis detail customer dr td..
ehheehee...."SORRY BOHHH..." Boleh jer sesapa nk order lg..
Pos mcm biasa sblm pkol 3ptg,k.

Roger2 jer akak tau.

http://www.wasap.my/60133779337

#juicyraspberry #syazajuicyraspberry #juicyraspberryfiber #juicyraspberryselangor #Juicyraspberryputrajaya #Juicyraspberrypuchong #juicyraspberrymurah #jomkurus #jomkahwin #detox #nakkurus #bolehkurus #tipskurus #kuruscepat #pm #StokisJuicyraspberry
#kuruslepasraya #juskurus #testimoniJR

Thank you kaka ditunggu orderan selanjutnya 😊 #testimonijr #jualanbrownies #browniestoblerone #browniesovomaltine

Salah satu ukhti sholehah yg belanja lewat aplikasi #shopee
.
Alhamdulillah... Barakallah 💝
.
Belanja di shopee masih gratis ongkir seluruh indonesia yaaa... Yuk! 😘🛍
.
#Javaremediessurabaya #shopeefreeongkir #testimoniJR

Hi uolsss.... "I trun 14kg... Uolss?? "
Tgok je ker?? Scroll atas bawahh tak trun jugak lemak tu 😅😅😅 Nak tau rahsia adik manis ni 😎😎 PM / Whatsapp syha
📞📞 012-6518192

#pakejkurus
#JRhanya1perisashj
#readystock
#testimoniJR

Eila 0108910730

#TestimoniJR
👀Tgok je ker..?? ↕Scroll atas bawahh.. ↕atas bawah tak trun jugak lemak tu uolls😅😅😅
Nak tau rahsia akak manis ni👇👇 Just amalkan #juicyraspberry #jr setiap pagi 1x je..!! JOM LERRrr RASAI & NIKMATI BERSAMA #jr
😘😘😉. Minum #juicyrasberry ja secara konsisten. Mudah kan kan. Ehhe. Yg nak kurus sihat,mai wassap 😘😘
.
.kena minum air kosong sehari 3 liter lbh bnyk pun boleh insyallah,trbukti......
.
Blom cuba blom tau.Nak order boleh wassap eila laju2 ye....... 😘😘 ☎ Eila 0108910730 .
👍 Tanpa perlu bersenam
👍 Tanpa diet
👍 Meningkatkan Metabolisme
👍 Mengawal selera makan
👍 Mengenyangkan
👍 Menstabilkan hormon
👍 Susut inci badan
👍 Melawaskan pencernaan dan sembelit
👍 Mencantikkan kulit
👍 Detox
👍 Memberi tenaga

Nak order boleh wassap Eila laju2 😘😘 .
.

#PERUT_BUNCIT?!!!
Ramai orang kerap bergurau dgn mengatakan perut buncit ini tanda bahagia @ tanda kemewahan ttpi yg pastinya perut buncit telah terbukti scara saintifik berkait rapat dgn byk masalah kesihatan termasuklah masalah jantung... Lemak yg terkumpul di perut bole diumpakan lemak (viseral) di dlm organ2 dlm badan termasuklah hati, jantung & sebagainya... NAK KURUS??
RASAI & ALAMI PERUBAHANNYA DENGAN #JUICYRASPBERRY❤❤❤ ✔TURUN BERAT BADAN
✔KEMPISKAN PERUT BUNCIT
✔SUSUT INCI TUBUH
#TestimoniJR #JRlovers #jr #Detox #kuruselepasraya #juskurus

#TestimoniJR
Abam polis tanpa sengaja terrrrrr......
BAKAR .. BUANG.. BINA...
Turun 17kg dalam 2 bulan😱

BAKAR ➡ Bertindak sbg pemecah & pembakar lemak & kolestroL
BUANG ➡ Membuang lemak & toksin dalam badan
BINA ➡ Bina otot, elak kulit menggelebeh

Jom uolls sama2 kurus gojes💃/mantop💪 ke arah kehidupan yang lebih sihat dgn #juicyraspberry!

Seminggu hilang 3kg..!!
Klu 2mggu pulak entah-entah 6kg...🤔
Mau sebulan turun nak dekat 10kg😍😍💃 Tak diet ... Tak xcersice pun senang2 je bole kurus
Mmg ohsem lerr #juicyraspberry ni!!! #kuruslepasraya #juskurus #jk1m #nakkurus #jusdietkenyang #jr #jrlovers #nakselim #detox #testimoniJR

Uolss tahu apa itu Detox? Penting ke?
Perlu ke nak buat detox ni?
Ok,Detox ialah proses menyahtoksin dalam badan kita. Membuang kekotoran atau sisa yang tidak di perlukan dari badan. Dinding usus yang bersih dapat menyerap nutrien dengan lebih baik.
:
:
Tanda-tanda toksin berlebihan dalam badan
👉Sering letih, kurang bertenaga, sakit kepala, mulut berbau, badan berbau
👉Insomnia (masalah tidur), mata gelap, mata merah
👉Daya ingatan dan tumpuan yang lemah dan rasa cemas
👉Alahan, masalah sinus, sistem imun yang lemah
👉Masalah sistem pencernaan seperti sembelit dan kembung perut
👉Masalah sendi
👉Masalah kulit
👉🏻Sembelit & kenaikan berat badan

Kandungan yg terdapat dlm Juicy Raspberry adalah dr herba² & formula terbaik utk proses detox dan juga utk mencuci usus korang.
Bagi yang nak menurunkan berat badan, adalah lebih baik melalui proses ini dahulu bagi mengeluarkan segala toksin di dalam badan bagi memudahkan penyerapan vitamin lain.

Nak cuba..💃💃
📞 013-3779337 ☎ 📞 013-3779337 ☎
#TestimoniJR
#StokistJuicyRaspberry
#Tipskurus
#KurusSihatCantik

MOST RECENT

Yang murah menyakitkan..
Yang mahal belum tentu berkesan.. Banyak mana produk kesihatan dah uolls cuba utk turunkan berat badan???
Takkan sama dengan #juicyraspberry!!! Ibu anak 4 turun 12kg dalam Sebulan❤
📱📱
0136357969
0136357969
0136357969

#detox #jusdietkenyang #jk1m #nakkurus #naksihat #nakcantik #juskurus #Slim #testimoniJR #fiber #jomkurus

Alhamdulillahhh...
Alhamdulillahhh...
Alhamdulillahhh... Bagi akak buat keje jap yer..boss dah jeling jeling sayang dah tuu..dok packing & tulis detail customer dr td..
ehheehee...."SORRY BOHHH..." Boleh jer sesapa nk order lg..
Pos mcm biasa sblm pkol 3ptg,k.

Roger2 jer akak tau.

http://www.wasap.my/60133779337

#juicyraspberry #syazajuicyraspberry #juicyraspberryfiber #juicyraspberryselangor #Juicyraspberryputrajaya #Juicyraspberrypuchong #juicyraspberrymurah #jomkurus #jomkahwin #detox #nakkurus #bolehkurus #tipskurus #kuruscepat #pm #StokisJuicyraspberry
#kuruslepasraya #juskurus #testimoniJR

Hi gemorning semua🤗
#JomKurus macam sis💃💃💃
Haaa... Jgn jeles tgk pinggang sis, mmg sis sendiri tak sangka 1st time dapat pakai size S ni!!... Walaupun slps beranak 3, sis berjaya membuktikan sis boleh #SELIM_MELIM, #BERTENAGA & #HOT balik tau!! Nak tahu apa rahsia sis??? Hanya konsisten 1sachet setiap pagi sebelum sarapan dgn shake-shake #juicyraspberry jeerr.. SENANG KAN!!😍 #kurusselepasraya #jr #juskurus #jk1m #jusdietkenyang #selimmelim #nakcantik #nakkurus #naksihat #juicyfiber #jrlovers #testimoniJR

Pandanglah.. Lihatlah...
10kg hilang
Sudah posing kebaya!!😍 Haishhhh... Senang2 je nk kurus sihat cantik bergaya dgn jus ajaib #juicyraspberry ni.. ❌payah susah2 diet
❌payah penat2 dgn senaman xtreme
❌de nyer sakit2 perut @ pun cirit birit
Malahan.....
✔Lebih cargas btenaga sepanjang hari
✔Lebih awet muda
✔Lebih mnawan&hensem skrg drpd dulu
✔Lebih bertambah mantop💃

MEMANG BTOL2 OHSEM & MENJADIK!!! MEMANG BTOL2 RUGI LERR SAPA YG TAK CUBA LAGI TU!!..KLU TAK MEMANG DAH LAMA SELIM MELIM PAKAI BAJU IDAMAN TAU!! #detox #jusdietkenyang #jk1m #nakkurus #naksihat #nakcantik #juskurus #Slim #testimoniJR #fiber #jomkurus

Yang murah menyakitkan..
Yang mahal belum tentu berkesan.. Banyak mana produk kesihatan dah uolls cuba utk turunkan berat badan???
Takkan sama dengan #juicyraspberry!!! Ibu anak 4 turun 12kg dalam Sebulan❤

#detox #jusdietkenyang #jk1m #nakkurus #naksihat #nakcantik #juskurus #Slim #testimoniJR #fiber #jomkurus

Stokis-stokis #Juicyraspberry tak menang tangan dgn permintaan yg berdesup-desup.
Tapi #JR sentiasa #readystock!!
HQ akan sentiasa memastikan stock tidak putus bekalan.
❌Tiada Pre-order
❌Tiada ETA stock ready
Jadi uols tak perlu risau stock kering.

Produk laku keras kematu haruslah sentiasa ready kan!! Info/order whtsapp akak,k

http://www.wasap.my/60133779337

#juicyraspberry #syazajuicyraspberry #juicyraspberryfiber #juicyraspberryselangor #Juicyraspberryputrajaya #Juicyraspberrypuchong #juicyraspberrymurah #jomkurus #jomkahwin #detox #nakkurus #bolehkurus #tipskurus #kuruscepat #pm #StokisJuicyraspberry
#kuruslepasraya #juskurus #testimoniJR

🍹 BAKAR KALORI
🍹 KURANG RASA LAPAR
🍹 KINI SEMUA ORANG BOLEH KURUS
🍹 MUDAH, CEPAT DAN SELAMAT 🍹 MINUMAN FIBER BERKHASIAT

Jom Pulun Cantik Selepas Raya!
Tak smpi 1bln minum #juicyraspberry turun berkilo-kilo..inci makin hari makin mengecil!!
Tak rasa lapar & Cepat rasa kenyang!

Yg nak cuba, whtsapp akak,k 😉😉 http://www.wasap.my/60133779337

#juicyraspberry #syazajuicyraspberry #juicyraspberryfiber #juicyraspberryselangor #Juicyraspberryputrajaya #Juicyraspberrypuchong #juicyraspberrymurah #jomkurus #jomkahwin #detox #nakkurus #bolehkurus #tipskurus #kuruscepat #pm #StokisJuicyraspberry
#testimoniJR

Ibu- Ibu dh beza mmg berbeza habis!!😍
Magic btol #juicyraspberry ni
Kalau tau bole turun berkg2 & susut inci cenggini dah lama try!!
Raya sakan lerrr tahun ni....yeahhhh😎

NAK ATAU TIDAK JE KAN??
KALAU BETOL2 NAK SEMUANYA AKN TERJADI!! #detox #kurussebelumraya
#jr #jk1m #jomkurus #jomsihat #kurussebelumraya #detoks #serbukajaib #JRlovers #testimoniJR

#testimoniJR

4 hari hilang 2kg!
10 hari dah susut inci!
Certengok 👇👇 Baju yg sama sbelum ni ketat
Selepas 1 kotak #juicyraspberry
Baju yg sama juga dipakai dah mula longgar💃😍
MEMANG BETOL-BETOL BERKESAN!!! www.wasap.my/60126744707

#detox #jusdietkenyang #jk1m #nakkurus #naksihat #nakcantik #juskurus #Slim #testimoniJR #fiber #jomkurus

Anak dara cantik itu biasa,
Ibu-ibu cantik itu luar biasa!

Sebelum ni mmg selalu rasa rendah diri bila berat badan naik mendadak.. Tapi selepas amalkan #juicyraspberry lihat la keberkesanannya & lebih bagus uolls alami & rasainya sendiri mmg benar2 menjadi!!! WoW😍😍 Mommy anak 5 Gojes Kembali💃💃💃 #testimoniJR #fibredrink #jk1m #nakkurus #jomkurus #jusajaib #kurus #selim #nakcantik #naksihat #detox #jr
.
www.wasap.my/60126744707

Anak dara cantik itu biasa,
Ibu-ibu cantik itu luar biasa!

Sebelum ni mmg selalu rasa rendah diri bila berat badan naik mendadak.. Tapi selepas amalkan #juicyraspberry lihat la keberkesanannya & lebih bagus uolls alami & rasainya sendiri mmg benar2 menjadi!!! WoW😍😍 Mommy anak 5 Gojes Kembali💃💃💃 013 6357969

#testimoniJR #fibredrink #jk1m #nakkurus #jomkurus #jusajaib #kurus #selim #nakcantik #naksihat #detox #jr

#testimoniJR

4 hari hilang 2kg!
10 hari dah susut inci!
Certengok 👇👇 Baju yg sama sbelum ni ketat
Selepas 1 kotak #juicyraspberry
Baju yg sama juga dipakai dah mula longgar💃😍
MEMANG BETOL-BETOL BERKESAN!!! #detox
#jusdietkenyang
#jk1m
#nakkurus
#naksihat
#nakcantik
#juskurus
#Slim
#testimoniJR
#fiber #jomkurus

Tuuuu diaaaa tgk sendiri😱😱 #testimoniJR
Sembang kencang tak guna kalau takde bukti
Toksah dok paksa-paksa kalau tak menjadi.... 1st time g jumpa hadik nim mmg sgt "tutttt".... Alhamdulillah lepas hakak guide dia berjuicy secara konsisten, dgr kata punyer budak dia nim... Naik JB lg sekali, ALAMAK rasa terancam kita!!.. coz MEMANG BEZA HABIS... MEMANG KAW-KAW SELIM MELIM..!! PUAS HATI BERBUNGA2 TAU, BILA TERKESAN SANA SINI SUSUT INCI..!! KEPANTASAN #juicyraspberry hapuskan lelemaknya dgn MUDAH & SELAMAT TANPA PERLU DERITA IKAT PERUT trus hadik nim follow join biz #JR❤

UOLLS NAK JUGAK??
MAI LERR....PM

013 6357969
#READYSTOCK
#Kurusdenganmudah
#jomkurus
#7harikurus
#kurusdenganselamat
#kurusdansihat

#testimoniJR
17kg hilang!!
Susut saiz pinggang 7inci!
Semunya dalam 1 bulan sahaje!! 👍👍Berdezub2 KURUS CEPAT dengan #JuicyRaspberry❤
013 6357969

#jomkurussebelumraya
#jomkurus

#kurusdenganmudah
#7haribuanglemak

Most Popular Instagram Hashtags