[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#testimoniikat

33 posts

TOP POSTS

Berkat air sembahyang tahjud ke ni??? Licin halus gebu je kulit @lindarosli79 yg buat testimony ni... Flawless! patut la ...
ni la founder @addarbeautymalaysia yg serum mutiara tu.. xyah make up pon baru balik terawikh pon cantik kulit dia.. siapa nak cantik bersinar flawless utk raya ni boleh la check out page diorang. Rasanya @addarbeautymalaysia ni bagus utk org yg ada masalah kulit jeragat etc. Plus, sapa nak buat extra duit utk raya ni pon boleh la jadi agent/stockist mereka. Thank you for being sporting & for supporting our @aiskrimikat .

#aiskrim #aiskrimmalaysia #aiskrimikat #aiskrimmalaysiakl #icecream #halalproduk
#aiskrimmalaysiaselangor #akikah #cateringaiskrim #kateringaiskrim #supplieraiskrimmalaysia #aiskrimsedap #majlisaqiqah #aiskrimikat #halal #ikat #malaysiandesserts #sapotlokal #aiskrimmalaysia #juniorprenuer #wedding #akikah #cukurjambul #hantudesserts #homemadepopsicles #testimoniikat

Testimony IKAT dari gadis2 yg suatu masa hot di SMKSSAAS.. 😝
.
ok @aiskrimikat sedap.. nak tau apa lagi sedap? nampak x ada yg xmampu nak angkat muka melayan sepinggan char koay teow yg sgt lazat hingga rasa nak pengsan sedapnya.. hahaha siapa nak try boleh la ke @kueh13 masa moreh.. warning: highly addictive. kitorg nak repeat juga mlm ni👍🏻mcm kat penang pnya sani char koay teow & mcm koay teow kat bayan baru yg famous tu.
#aiskrim #aiskrimmalaysia #aiskrimikat #aiskrimmalaysiakl #icecream #halalproduk
#aiskrimmalaysiaselangor #akikah #cateringaiskrim #kateringaiskrim #supplieraiskrimmalaysia #aiskrimsedap #majlisaqiqah #aiskrimikat #halal #ikat #malaysiandesserts #sapotlokal #smkssaas #aiskrimmalaysia #juniorprenuer #wedding #akikah #cukurjambul #hantudesserts #homemadepopsicles #testimoniikat

haha cuteness overload. u know what they say, kids don't lie..
bila tnya adik makan perisa apa ni:
Rasa sedap ! jwpannya😂
nak reka la perisa baru, perisa sedap.. haha tq adik comel😘
#openhouselebihhappeningdgnikat
#aiskrim #aiskrimmalaysia #aiskrimikat #aiskrimmalaysiakl #icecream #ikat
#aiskrimmalaysiaselangor #cateringaiskrim #kateringaiskrim #ikat #halalfood #supplieraiskrimmalaysia #bazarpaknil #homemadepopsicles #malaysiandesserts #sapotlokal #halal #juniorprenuer #icecreamforraya #testimoniikat

MOST RECENT

Check out our new family member Nasi Lemak Cinta Sayang in Section 13, Shah Alam. (Next to KUEH 13). Our fave: Paru goreng, sambal sotong, sambal power & nasi lemak yg gebu😋 kat sini pelbagai lauk utk makan bersama nasi lemak.. mmg best👍🏻try ok 😉
#lebihhappeningdenganikat
#aiskrim #aiskrimmalaysia #aiskrimikat #aiskrimmalaysiakl #icecream #ikat
#aiskrimmalaysiaselangor #cateringaiskrim #kateringaiskrim #ikaticecream #halalfood #supplieraiskrimmalaysia #bazarpaknil #homemadepopsicles #malaysiandesserts #sapotlokal #halal #juniorprenuer #icecreamforevents #testimoniikat #icecreamforalloccasions

aunty xtahan tengok cuteness overdose ni! so siapa yg boleh post kat insta yg cute mcm ni pls tag #nakaiskrimikat nanti kita pilih pemenang & kita belanja aiskrim IKAT ok 😉. ni contoh je la.. sbb tadi scroll ternampak lara yg comel ni & gigi aunty dah ke depan 2cm😬😬. terus dpt idea mesti ramai yg cute2( tua muda smua boleh join).
.

boleh jadi apa saja x semestinya tiru lara, kalau sebut aiskrimikat dlm video tu added point lahhofcozz.
.
contest bermula skrg. Tarikh tutup 25 September 2017. Winner kite announce seminggu selepas ok 😉. Rasanya kita pilih sapa paling creative & cute. boleh hantar byk2 videoS.
and pls publickan profile kalau x kami xnampak post anda, tengkiu.
good luck😘
#Repost @schaalyahya (@get_repost)
・・・
I see you later Boo @laraalanaa
credit: @laraalanaa
#lebihhappeningdenganikat
#aiskrim #aiskrimmalaysia #aiskrimikat #aiskrimmalaysiakl #icecream #ikat
#aiskrimmalaysiaselangor #cateringaiskrim #kateringaiskrim #ikaticecream #halalfood #supplieraiskrimmalaysia #bazarpaknil #homemadepopsicles #malaysiandesserts #sapotlokal #halal #juniorprenuer #icecreamforevents #testimoniikat #icecreamforalloccasions

haha cuteness overload. u know what they say, kids don't lie..
bila tnya adik makan perisa apa ni:
Rasa sedap ! jwpannya😂
nak reka la perisa baru, perisa sedap.. haha tq adik comel😘
#openhouselebihhappeningdgnikat
#aiskrim #aiskrimmalaysia #aiskrimikat #aiskrimmalaysiakl #icecream #ikat
#aiskrimmalaysiaselangor #cateringaiskrim #kateringaiskrim #ikat #halalfood #supplieraiskrimmalaysia #bazarpaknil #homemadepopsicles #malaysiandesserts #sapotlokal #halal #juniorprenuer #icecreamforraya #testimoniikat

Berkat air sembahyang tahjud ke ni??? Licin halus gebu je kulit @lindarosli79 yg buat testimony ni... Flawless! patut la ...
ni la founder @addarbeautymalaysia yg serum mutiara tu.. xyah make up pon baru balik terawikh pon cantik kulit dia.. siapa nak cantik bersinar flawless utk raya ni boleh la check out page diorang. Rasanya @addarbeautymalaysia ni bagus utk org yg ada masalah kulit jeragat etc. Plus, sapa nak buat extra duit utk raya ni pon boleh la jadi agent/stockist mereka. Thank you for being sporting & for supporting our @aiskrimikat .

#aiskrim #aiskrimmalaysia #aiskrimikat #aiskrimmalaysiakl #icecream #halalproduk
#aiskrimmalaysiaselangor #akikah #cateringaiskrim #kateringaiskrim #supplieraiskrimmalaysia #aiskrimsedap #majlisaqiqah #aiskrimikat #halal #ikat #malaysiandesserts #sapotlokal #aiskrimmalaysia #juniorprenuer #wedding #akikah #cukurjambul #hantudesserts #homemadepopsicles #testimoniikat

Most Popular Instagram Hashtags