#testimoniikat

MOST RECENT

Ada 19 hari lagi. siapa yg blom join, boleh la post sblm tarikh tutup hujung bulan ni.
.
nak menang aiskrim ikat FREE? .
senang je , post je video anda yg cute& tag #nakaiskrimikat nanti kita pilih pemenang & kita belanja aiskrim IKAT ok πŸ˜‰. tua muda smua boleh join, yg penting video tu creative, comel & gila sikit ( pon boleh)
.

boleh jadi apa saja .
kalau sebut aiskrimikat dlm video tu added point lahhofcozz.
.
contest bermula skrg. Tarikh tutup 25 September 2017. ( lps kami balik HAJI ) Winner kite announce seminggu selepas ok πŸ˜‰. Rasanya kita pilih sapa paling creative & cute. boleh hantar byk2 videoS.
and pls publickan profile kalau x kami xnampak post anda, tengkiu.
good luck😘
#lebihhappeningdenganikat
#aiskrim #aiskrimmalaysia #aiskrimikat #aiskrimmalaysiakl #icecream #ikat
#aiskrimmalaysiaselangor #cateringaiskrim #kateringaiskrim #ikaticecream #halalfood #supplieraiskrimmalaysia #bazarpaknil #homemadepopsicles #malaysiandesserts #sapotlokal #halal #juniorprenuer #icecreamforevents #testimoniikat #icecreamforalloccasions

nak menang aiskrim ikat FREE? .
senang je , post je video anda yg cute& tag #nakaiskrimikat nanti kita pilih pemenang & kita belanja aiskrim IKAT ok πŸ˜‰. tua muda smua boleh join, yg penting video tu creative, comel & gila sikit ( pon boleh)
.

boleh jadi apa saja .
kalau sebut aiskrimikat dlm video tu added point lahhofcozz.
.
contest bermula skrg. Tarikh tutup 25 September 2017. ( lps kami balik HAJI ) Winner kite announce seminggu selepas ok πŸ˜‰. Rasanya kita pilih sapa paling creative & cute. boleh hantar byk2 videoS.
and pls publickan profile kalau x kami xnampak post anda, tengkiu.
good luck😘
#lebihhappeningdenganikat
#aiskrim #aiskrimmalaysia #aiskrimikat #aiskrimmalaysiakl #icecream #ikat
#aiskrimmalaysiaselangor #cateringaiskrim #kateringaiskrim #ikaticecream #halalfood #supplieraiskrimmalaysia #bazarpaknil #homemadepopsicles #malaysiandesserts #sapotlokal #halal #juniorprenuer #icecreamforevents #testimoniikat #icecreamforalloccasions

nak menang aiskrim ikat FREE? .
senang je , post je video anda yg cute& tag #nakaiskrimikat nanti kita pilih pemenang & kita belanja aiskrim IKAT ok πŸ˜‰. tua muda smua boleh join, yg penting video tu creative, comel & gila sikit ( pon boleh)
.

boleh jadi apa saja .
kalau sebut aiskrimikat dlm video tu added point lahhofcozz.
.
contest bermula skrg. Tarikh tutup 25 September 2017. Winner kite announce seminggu selepas ok πŸ˜‰. Rasanya kita pilih sapa paling creative & cute. boleh hantar byk2 videoS.
and pls publickan profile kalau x kami xnampak post anda, tengkiu.
good luck😘
#lebihhappeningdenganikat
#aiskrim #aiskrimmalaysia #aiskrimikat #aiskrimmalaysiakl #icecream #ikat
#aiskrimmalaysiaselangor #cateringaiskrim #kateringaiskrim #ikaticecream #halalfood #supplieraiskrimmalaysia #bazarpaknil #homemadepopsicles #malaysiandesserts #sapotlokal #halal #juniorprenuer #icecreamforevents #testimoniikat #icecreamforalloccasions

Check out our new family member Nasi Lemak Cinta Sayang in Section 13, Shah Alam. (Next to KUEH 13). Our fave: Paru goreng, sambal sotong, sambal power & nasi lemak yg gebuπŸ˜‹ kat sini pelbagai lauk utk makan bersama nasi lemak.. mmg bestπŸ‘πŸ»try ok πŸ˜‰
#lebihhappeningdenganikat
#aiskrim #aiskrimmalaysia #aiskrimikat #aiskrimmalaysiakl #icecream #ikat
#aiskrimmalaysiaselangor #cateringaiskrim #kateringaiskrim #ikaticecream #halalfood #supplieraiskrimmalaysia #bazarpaknil #homemadepopsicles #malaysiandesserts #sapotlokal #halal #juniorprenuer #icecreamforevents #testimoniikat #icecreamforalloccasions

aunty xtahan tengok cuteness overdose ni! so siapa yg boleh post kat insta yg cute mcm ni pls tag #nakaiskrimikat nanti kita pilih pemenang & kita belanja aiskrim IKAT ok πŸ˜‰. ni contoh je la.. sbb tadi scroll ternampak lara yg comel ni & gigi aunty dah ke depan 2cm😬😬. terus dpt idea mesti ramai yg cute2( tua muda smua boleh join).
.

boleh jadi apa saja x semestinya tiru lara, kalau sebut aiskrimikat dlm video tu added point lahhofcozz.
.
contest bermula skrg. Tarikh tutup 25 September 2017. Winner kite announce seminggu selepas ok πŸ˜‰. Rasanya kita pilih sapa paling creative & cute. boleh hantar byk2 videoS.
and pls publickan profile kalau x kami xnampak post anda, tengkiu.
good luck😘
#Repost @schaalyahya (@get_repost)
・・・
I see you later Boo @laraalanaa
credit: @laraalanaa
#lebihhappeningdenganikat
#aiskrim #aiskrimmalaysia #aiskrimikat #aiskrimmalaysiakl #icecream #ikat
#aiskrimmalaysiaselangor #cateringaiskrim #kateringaiskrim #ikaticecream #halalfood #supplieraiskrimmalaysia #bazarpaknil #homemadepopsicles #malaysiandesserts #sapotlokal #halal #juniorprenuer #icecreamforevents #testimoniikat #icecreamforalloccasions

Most Popular Instagram Hashtags