[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#teslian

3498 posts

TOP POSTS

just need to futz myself in tutor class, so that i could stop thinking about you.
#2ndsemester #teslian

cc: @ariffeaglehawk

Thanks for visiting tirah, lama nya tak jumpa its almost 3years 😭 take care dear be strong always hon 😘#unisza #teslian eh tudung koko tu pahal muka besar sangat kata tabata la alifbata la apedaaaa πŸ˜–

Thank you girls for today! Dah tu tak reti reti nak PM tepi ke? πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ‘­πŸ‘­ #teslian #menumpangkasih

I'm officially graduated πŸ’...whats next?😜 #3rdnov #kuptmkl #teslian

The final class for this semester.. #roadtofinalexams
#edu430
#counselling
#teslian
#uitm

Happy educators' day to all the educators out there! πŸ‘¨πŸΌβ€πŸ« #teslian #teslianinnonteachingline

#Uniselian #Teslian #PracticalTeachers #Vsco these are my beloved 1 Cekal..last day with them..remember be good to your new English teacher aite ladies and gentlemen πŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒ signing off..goodluck for final exam..

Terimakasih tak terhingga to my roomate since sem1 until habis semester di Unisel. Terimakasih sebab buat aku nangis tadi! Kata takdapat dtg, ada hal lah apa lah. Last last muncul surprisekan aku ngan bunga buat sendiri, ngan belon spongebobπŸ˜‚u are the best friend i ever had, u r also my enemy, my love, my sister, and my everythings. Terimakasih banyak2πŸ’‹ next year mu konvo, aku akan datang, inshaAllah. Banyak lagi nak spam gambar ni, satu satu k i post ! #DiraKonvo #DiraExcitedHarini #konvokesyen #unisel #teslian

Coz i think the photo is too pretty to be kept alone. 😝😝😝 #ladies #dinner #teslian

MOST RECENT

Most Popular Instagram Hashtags