#tescolovesbaby

695 posts

TOP POSTS

Haihhh la #tesco ... Sejak viral sokmo xdak size XL. Please produce banyak sikit@stock untuk XL size yer... Merata tesco dah pi ni bukan 1 tesco ja xdak.. Pampers tesco mmg the best quality n plg murah setakat ni.. Kami suka #tescolovesbaby .. Tolong jangan hampakan kami.. 😔 @tescomalaysia

Have been seeing alot of mothers review this brand.. thanks to @azaliasuhaimi too sure best ni. So here we go. Jom try. #tescolovesbaby #thriftmom

ลูกติดแม่มาก แค่เข้าห้องยังตาม แก้ปัญหานี้อย่างไรดีร่วมแชร์ประสบการณ์คุณแม่ที่ #TescoLovesBaby #Kids #ลูกติดแม่

Try yg nie pulak..ramai yg duk kata helok..😆 #tescolovesbaby

Sesiapa yang belum pernah cuba bagi anak pakai pempers ni, sila cuba sekarang wehhh.
MURAH dan sangat2 berbaloi. Harga tak sampai RM28 pun. Rasanya pempers ni yang paling terbaik saya pernah cuba untuk anak saya.

Setiap kali nak beli kat tesco, pempers ni la paling laris dijual. Kadang2 tak dan beli saiz anak, semua dah habis orang sapu. Beli pulak bukan 1 2. Borong terus 4 5 buat stok.
Jangan ragu2 nak beli. Pasti puas hati. Boleh didapati di semua cawangan tesco di seluruh Malaysia ni ye. Selamat membeli dan mencuba 😘

#tescolovesbaby #reallyrecommended
#babypempers
#diapers #babydiapers

Penangan Lazada Baby Fair.
😂
.
#lazadamalaysia #tescolovesbaby

เรื่องราวดีๆ ที่อยากแชร์ แม่ลูกผูกพัน ร่วมแชร์ประสบการณ์คุณแม่ที่ #TescoLovesBaby นะค่ะ
.
.
จออนุญาตโพสต่อ @tescolovesbabythailand - ลูกตัดผมครั้งแรก หลอกล่อยังไงดีหนอ?? ร่วมแชร์ประสบการณ์คุณแม่ที่ #TescoLovesBaby #Kids #ลูกตัดผมครั้งแรก

Okay....kite try dulu satu pack...tengok camne pergi nya nanti... hehehee.... Nanti boleh buat testimoni...Murah pon murah haaa..hihi... Skrg kne pandai berjimat...sume benda kne biat kira2...bukan berkira tp terpaksa kena kira 😂😂😂😂😂✌✌✌✌ #tescolovesbaby

Napok pakat dok oyt molep tesco love kta g beli laluh nga tok laki pete td 2 bukus nk try staro mn bare 😁😁 hafiyya pakai drypers bjebok kalu lambat tukar gak petpet pn jebok jgk. Tesco love ni harap ok lah ❤️ benaaa #tesco #tescolove #tescolovesbaby #8ogos2017 #maisarahafiyya

MOST RECENT

Try yg nie pulak..ramai yg duk kata helok..😆 #tescolovesbaby

"When the morning gather the rainbow
Want you to know I'm a rainbow too" 2 whole months of melting everytime you wake up from a nap, stretch, smile and make the worlds cutest noises #babyboy #newbaby #newmum #baby #2months #love #frugi #rainbow #stripes #babygrow #tescolovesbaby #rainbow #knitted #blanket #buildingblocks #milestone #maternity #ftm #pride #style #glasgow

Napok pakat dok oyt molep tesco love kta g beli laluh nga tok laki pete td 2 bukus nk try staro mn bare 😁😁 hafiyya pakai drypers bjebok kalu lambat tukar gak petpet pn jebok jgk. Tesco love ni harap ok lah ❤️ benaaa #tesco #tescolove #tescolovesbaby #8ogos2017 #maisarahafiyya

Most Popular Instagram Hashtags