[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#terusmencintai

25225 posts

TOP POSTS

Kak nana memang awesome pom @sitinordiana
@Regranned from @sweethoneyy47 - Alahaii comel bebenaw lah kak nana nii๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜@sitinordiana ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #sitinordiana #sitinordianafc #terusmencintai .
Igs kak pah - #regrann #nanazone

Touching sis tgk part ni...this cute kid came n hug k.nana...so sweet la...๐Ÿ’•๐Ÿ’ž๐Ÿ’•๐Ÿ’ž
Too cute both of u...๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜
Cr ig live kak yanasamsudin
@sitinordiana #sitinordiana #sitinordianafc #terusmencintai

Throwback #terusmencintai #sitinordiana di Gempak Selangor. Different angle drpd yg @sitinordiana post. Our perspective pulak.. Wish you all the best utk lagu ni. #terusmencintairoadtoajl insya Allah. Wish you luck ๐Ÿ€ and doa yg baik2 jer.

Kemunculan @jihanmuse dgn @nabilzira juga yang meletop di #AFMegaStar.. Tak sabar nak tgk GV4 next week..
..
..
Dapatkan SND Lipstick by @sitinordiana dengan kami ok.. Trusted Authorized Agent.. ๐Ÿ‘๐Ÿป
..
..
TERHANGAT!! TERHEBAT!! TERLARIS!! SMUA BTUL!!
..
..
๐Ÿ’‹SHOP NOW ๐Ÿ’„ SND Lipstick by Siti Nordiana..
..
..
Ada pelembap ok.. So dapat mengelakkan bibir kita dari kering dan mengelupas.. Sekali calit sure jatuh cinta.. ๐Ÿ’‹
..
..
Makin ramai yang sudah cuba SND Lipstick by @sitinordiana ni.. Semua berpuas hati dengan kualiti dan ciri2nya.. Alhamdulillah..
..
..
Masih dibuka untuk tempahan.. Tapi kena cepat sementara stok masih available ok..
..
..
Special dengan kami?? Ada FREE GIFT la kawan.. Kalau beli dua, boleh dapat FREE GIFT CD SINGLE #terusmencintai lagi dengan harga special..
..
..
Boleh dapatkan sekarang.. Ada tiga pilihan..
..
..
๐Ÿ’„Honeybee โœ…
๐Ÿ’„Honeylatte โœ…
๐Ÿ’„Honeyberry โœ…
..
..
HARGA :
..
..
Hanya RM 49 untuk 1 Pcs + RM 7 Postage + FREE GIFT
..
..
Hanya RM 100 untuk 2 Pcs + FREE POSTAGE + FREE GIFT
..
..
ORDER?
..
..
www.wasap.my/60179773382/SNDLipstick
www.wasap.my/60179773382/SNDLipstick
www.wasap.my/60179773382/SNDLipstick
..
..
Same2 pakai lipstick ๐Ÿ’„mcm @sitinordiana ok!!
..
..
#sndlipstick #sitinordiana #lipmatte #honeylatte #honeybee #produkviral #sitinordianafc #malaysia #cekelatsemanishoney #diasemanishoney #gincugincu #pengantinmusimsalju #merdeksale #lipstick #lipstickmurah @sndlipstick #lipstickmalaysia #afmegastar

Yang dress kelabu tu too cute to handle lah ๐Ÿ˜ thanks fr everything kak nana for one weeksโค๏ธthanks layan fans kak nana, reply and like... even kak nana busy tapi still layan peminat sampai tengah malam pon. Kadang2 smpai 2 pagi pon kak nana still duk reply komen2 fans ๐Ÿ˜˜ ni yang buat kami semua sayang sangat kak nana and we're so proud and happy of you kak nana โค๏ธโค๏ธโค๏ธ hana x lah sweet mana tapi hana nak cakap satu je.. MAYBE KAK NANA BUKAN LAH YANG PERTAMA TAPI HANA HARAP KAK NANA ADALAH YANG TERAKHIR DAN SELAMANYA jadi artis kesayangan hana,idola hana and my inspiration๐Ÿ˜ i love you so much kak nana ๐Ÿ˜๐Ÿ˜™ thanks for the love and take care kak nana ๐Ÿ˜ญ
@sitinordiana
#sitinordiana #sitinordianafc #terusmencintai

Semalam aku p tour kat youtube terjumpa la Cik Rukia Dagtan ni bagi komen pd MV Terus Mencintai... dalam aku menghayati lagu ni kan aku asyik tergelak jer... Tak boleh blah ngan reaksi muka dia mcm tu lagi2 bila Nana hempuk kek tu tercengang dia๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ... Jangan main2 dgn Nana tau nampak soft di luar sekali hempuk ambik kau hehehe #sitinordiana #terusmencintai

Yeah. She is gorgeous just like her voice ๐Ÿ˜ƒ She is so versatile & above all she is the most humble & grounded celebrity I have ever seen ๐Ÿ˜โœจ You are so pretty k. nana, always pretty โค @sitinordiana #terusmencintai #sitinordiana .
.
RepostBy @ezwanshah - With lovely and sweet @sitinordiana and her cat Bobo.. #theKUCINshow

still remember during this time in September I had a bad week due to something that really makes me not in the mood and what im only looking forward for on that week is only meeting Kak Nana.I kept saying "cepatlah hari Sabtu nak jumpa kak nana,nak amik gmbr,nak peluk kak nana,nak bagi kak nana bouquet chocolates" it keep repeating in my mind till the day has come and no words can explain how happy I was when I get to see you right in front of my eyes Kak Nana ๐Ÿ˜ Those bad days are like finally over and the good day has come which is because I get to meet you after 2 months plus ๐Ÿ˜˜Rasa rinduku melayang layang mengingatkan engkau seorang gitewww hehe,in shaa allah we will meet again kakak and till today I thank Allah swt for letting me know an angel like you that makes people happy all the time.May he bless you Kak Nana and your smile is one of those beautiful smile I've ever seen in my entire life ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜ Love you always kak nana ๐Ÿ’—๐Ÿ’‹๐ŸŒน #sitinordiana #terusmencintai #nisancinta @sitinordiana

MOST RECENT

Tq kak nana๐Ÿ’• @sitinordiana #terusmencintai

TAHNIAH DI UCAPKAN PADA PEMENANG GIVEAWAY SND LIPSTICK BY @sitinordiana DI TWITTER ERAZFADLI @erazfadli.. TAHNIAH SEKALI LAGI..
..
..
TERIMA KASIH KEPADA SIS Amira dari Muar sebab dapatkan 2 pcs SND Lipstick dengan kami.. Esok kami poskan ok.. ๐Ÿ‘๐Ÿป
..
..
Dapatkan SND Lipstick by @sitinordiana dengan kami ok.. Trusted Authorized Agent.. ๐Ÿ‘๐Ÿป
..
..
TERHANGAT!! TERHEBAT!! TERLARIS!! SMUA BTUL!!
..
..
๐Ÿ’‹SHOP NOW ๐Ÿ’„ SND Lipstick by Siti Nordiana..
..
..
Ada pelembap ok.. So dapat mengelakkan bibir kita dari kering dan mengelupas.. Sekali calit sure jatuh cinta.. ๐Ÿ’‹
..
..
Makin ramai yang sudah cuba SND Lipstick by @sitinordiana ni.. Semua berpuas hati dengan kualiti dan ciri2nya.. Alhamdulillah..
..
..
Masih dibuka untuk tempahan.. Tapi kena cepat sementara stok masih available ok..
..
..
Special dengan kami?? Ada FREE GIFT la kawan.. Kalau beli dua, boleh dapat FREE GIFT CD SINGLE #terusmencintai lagi dengan harga special..
..
..
Boleh dapatkan sekarang.. Ada tiga pilihan..
..
..
๐Ÿ’„Honeybee โœ…
๐Ÿ’„Honeylatte โœ…
๐Ÿ’„Honeyberry โœ…
..
..
HARGA :
..
..
Hanya RM 49 untuk 1 Pcs + RM 7 Postage + FREE GIFT
..
..
Hanya RM 100 untuk 2 Pcs + FREE POSTAGE + FREE GIFT
..
..
ORDER?
..
..
www.wasap.my/60179773382/SNDLipstick
www.wasap.my/60179773382/SNDLipstick
www.wasap.my/60179773382/SNDLipstick
..
..
Same2 pakai lipstick ๐Ÿ’„mcm @sitinordiana ok!!
..
..
#sndlipstick #sitinordiana #lipmatte #honeylatte #honeybee #produkviral #sitinordianafc #malaysia #cekelatsemanishoney #diasemanishoney #gincugincu #pengantinmusimsalju #merdeksale #lipstick #lipstickmurah @sndlipstick #lipstickmalaysia

TAHNIAH DI UCAPKAN PADA PEMENANG GIVEAWAY SND LIPSTICK BY @sitinordiana DI TWITTER ERAZFADLI @erazfadli.. TAHNIAH SEKALI LAGI..
..
..
TERIMA KASIH KEPADA SIS Amira dari Muar sebab dapatkan 2 pcs SND Lipstick dengan kami.. Esok kami poskan ok.. ๐Ÿ‘๐Ÿป
..
..
Dapatkan SND Lipstick by @sitinordiana dengan kami ok.. Trusted Authorized Agent.. ๐Ÿ‘๐Ÿป
..
..
TERHANGAT!! TERHEBAT!! TERLARIS!! SMUA BTUL!!
..
..
๐Ÿ’‹SHOP NOW ๐Ÿ’„ SND Lipstick by Siti Nordiana..
..
..
Ada pelembap ok.. So dapat mengelakkan bibir kita dari kering dan mengelupas.. Sekali calit sure jatuh cinta.. ๐Ÿ’‹
..
..
Makin ramai yang sudah cuba SND Lipstick by @sitinordiana ni.. Semua berpuas hati dengan kualiti dan ciri2nya.. Alhamdulillah..
..
..
Masih dibuka untuk tempahan.. Tapi kena cepat sementara stok masih available ok..
..
..
Special dengan kami?? Ada FREE GIFT la kawan.. Kalau beli dua, boleh dapat FREE GIFT CD SINGLE #terusmencintai lagi dengan harga special..
..
..
Boleh dapatkan sekarang.. Ada tiga pilihan..
..
..
๐Ÿ’„Honeybee โœ…
๐Ÿ’„Honeylatte โœ…
๐Ÿ’„Honeyberry โœ…
..
..
HARGA :
..
..
Hanya RM 49 untuk 1 Pcs + RM 7 Postage + FREE GIFT
..
..
Hanya RM 100 untuk 2 Pcs + FREE POSTAGE + FREE GIFT
..
..
ORDER?
..
..
www.wasap.my/60179773382/SNDLipstick
www.wasap.my/60179773382/SNDLipstick
www.wasap.my/60179773382/SNDLipstick
..
..
Same2 pakai lipstick ๐Ÿ’„mcm @sitinordiana ok!!
..
..
#sndlipstick #sitinordiana #lipmatte #honeylatte #honeybee #produkviral #sitinordianafc #malaysia #cekelatsemanishoney #diasemanishoney #gincugincu #pengantinmusimsalju #merdeksale #lipstick #lipstickmurah @sndlipstick #lipstickmalaysia

Terus mencintai versi jantan ๐Ÿคฃ๐ŸŒน #terusmencintai @sitinordiana

I see a cute girl today
Who stole my heart
and carried it away
All it took was to see her face
And my heart was
taken to a special place
A place filled with love
and smiles
So much loveย 
it stretched for miles
It's a wonderful placeย 
where these hearts go
If your wondering how I know
Because that heart'sย 
a Nana's heart you see
And that heart
filled with loveย 
belongs to me @sitinordiana ๐Ÿ’˜๐Ÿ’˜๐Ÿ’˜
.
.
#terusmencintai #sitinordiana

Rugi sgt korang tak cuba. Produk DYXY wajib cuba confirm puas hati๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
.
Apa tunggu lagi jom grab 1 set๐Ÿ’– Ada FREE GIFT best2 tau kite nak bagi๐ŸŽ๐ŸŽ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Best ke best ? Cepat cepat Ws ๐Ÿค—๐Ÿค—
๐Ÿ“ฒ ๐Ÿ“ฒ01155396364
.
#bccreambydyana
#milajirin
#wawazainal
#sitinordiana
#zulariffin
#makeupkelantan
#poriporibesar
#jerawat
#kulitkusam
#parutjerawat
#cameronhighland
#pantaipanjang
#kelantan
#pahang
#dyxy
#penang
#kotabharu
#titiancinta
#aisy
#mycoffeeprince
#bazaronline
#milalaattire
#onlineigshop
#michaelang
#terusmencintai
#aliffsyukri
#cantik
#bawallabuh
#sihat
#plussizemurah

Semalam aku p tour kat youtube terjumpa la Cik Rukia Dagtan ni bagi komen pd MV Terus Mencintai... dalam aku menghayati lagu ni kan aku asyik tergelak jer... Tak boleh blah ngan reaksi muka dia mcm tu lagi2 bila Nana hempuk kek tu tercengang dia๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ... Jangan main2 dgn Nana tau nampak soft di luar sekali hempuk ambik kau hehehe #sitinordiana #terusmencintai

TERIMA KASIH KEPADA SIS Amira dari Muar sebab dapatkan 2 pcs SND Lipstick dengan kami.. Esok kami poskan ok.. ๐Ÿ‘๐Ÿป
..
..
Dapatkan SND Lipstick by @sitinordiana dengan kami ok.. Trusted Authorized Agent.. ๐Ÿ‘๐Ÿป
..
..
TERHANGAT!! TERHEBAT!! TERLARIS!! SMUA BTUL!!
..
..
๐Ÿ’‹SHOP NOW ๐Ÿ’„ SND Lipstick by Siti Nordiana..
..
..
Ada pelembap ok.. So dapat mengelakkan bibir kita dari kering dan mengelupas.. Sekali calit sure jatuh cinta.. ๐Ÿ’‹
..
..
Makin ramai yang sudah cuba SND Lipstick by @sitinordiana ni.. Semua berpuas hati dengan kualiti dan ciri2nya.. Alhamdulillah..
..
..
Masih dibuka untuk tempahan.. Tapi kena cepat sementara stok masih available ok..
..
..
Special dengan kami?? Ada FREE GIFT la kawan.. Kalau beli dua, boleh dapat FREE GIFT CD SINGLE #terusmencintai lagi dengan harga special..
..
..
Boleh dapatkan sekarang.. Ada tiga pilihan..
..
..
๐Ÿ’„Honeybee โœ…
๐Ÿ’„Honeylatte โœ…
๐Ÿ’„Honeyberry โœ…
..
..
HARGA :
..
..
Hanya RM 49 untuk 1 Pcs + RM 7 Postage + FREE GIFT
..
..
Hanya RM 100 untuk 2 Pcs + FREE POSTAGE + FREE GIFT
..
..
ORDER?
..
..
www.wasap.my/60179773382/SNDLipstick
www.wasap.my/60179773382/SNDLipstick
www.wasap.my/60179773382/SNDLipstick
..
..
Same2 pakai lipstick ๐Ÿ’„mcm @sitinordiana ok!!
..
..
#sndlipstick #sitinordiana #lipmatte #honeylatte #honeybee #produkviral #sitinordianafc #malaysia #cekelatsemanishoney #diasemanishoney #gincugincu #pengantinmusimsalju #merdeksale #lipstick #lipstickmurah @sndlipstick #lipstickmalaysia

TERIMA KASIH KEPADA SIS Amira dari Muar sebab dapatkan 2 pcs SND Lipstick dengan kami.. Esok kami poskan ok.. ๐Ÿ‘๐Ÿป
..
..
Dapatkan SND Lipstick by @sitinordiana dengan kami ok.. Trusted Authorized Agent.. ๐Ÿ‘๐Ÿป
..
..
TERHANGAT!! TERHEBAT!! TERLARIS!! SMUA BTUL!!
..
..
๐Ÿ’‹SHOP NOW ๐Ÿ’„ SND Lipstick by Siti Nordiana..
..
..
Ada pelembap ok.. So dapat mengelakkan bibir kita dari kering dan mengelupas.. Sekali calit sure jatuh cinta.. ๐Ÿ’‹
..
..
Makin ramai yang sudah cuba SND Lipstick by @sitinordiana ni.. Semua berpuas hati dengan kualiti dan ciri2nya.. Alhamdulillah..
..
..
Masih dibuka untuk tempahan.. Tapi kena cepat sementara stok masih available ok..
..
..
Special dengan kami?? Ada FREE GIFT la kawan.. Kalau beli dua, boleh dapat FREE GIFT CD SINGLE #terusmencintai lagi dengan harga special..
..
..
Boleh dapatkan sekarang.. Ada tiga pilihan..
..
..
๐Ÿ’„Honeybee โœ…
๐Ÿ’„Honeylatte โœ…
๐Ÿ’„Honeyberry โœ…
..
..
HARGA :
..
..
Hanya RM 49 untuk 1 Pcs + RM 7 Postage + FREE GIFT
..
..
Hanya RM 100 untuk 2 Pcs + FREE POSTAGE + FREE GIFT
..
..
ORDER?
..
..
www.wasap.my/60179773382/SNDLipstick
www.wasap.my/60179773382/SNDLipstick
www.wasap.my/60179773382/SNDLipstick
..
..
Same2 pakai lipstick ๐Ÿ’„mcm @sitinordiana ok!!
..
..
#sndlipstick #sitinordiana #lipmatte #honeylatte #honeybee #produkviral #sitinordianafc #malaysia #cekelatsemanishoney #diasemanishoney #gincugincu #pengantinmusimsalju #merdeksale #lipstick #lipstickmurah @sndlipstick #lipstickmalaysia

โ™ฅ๐ŸŒน
.
#repost @sitinordiana
.
MasyaAllah happy nya nana bila semua nyanyi lagu #terusmencintai . Inilah moment yg paling best sekali!
Dan tq everyone yang dah menjadikan lagu #terusmencintai juara carta
@era_fm
@hotfm976
@thrgegar
@meletop minggu ini. Teruskan vote & support lagu #terusmencintai k!! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #sitinordiana

Rasa apaaa...rasa syggggg sgt๐Ÿ˜„ sayangg kak nanaaaaa ๐Ÿ˜š๐Ÿ˜š๐Ÿ˜š
@Regrann from @pija_kawaii - Goosebumps bila hmpir semua sing along lagu #terusmencintai @sitinordiana ๐Ÿ™Œ. Sampai abes plak tu sing along lagu #sitinordiana ni. ๐Ÿ‘๐Ÿ‘ Tumpang nanges jap n tumpang happy jugak.. sobs.. sobs.. ๐Ÿคง
.
.
[Gempak Selangor][Pandamaran, Klang][20171021]

Yeah. She is gorgeous just like her voice ๐Ÿ˜ƒ She is so versatile & above all she is the most humble & grounded celebrity I have ever seen ๐Ÿ˜โœจ You are so pretty k. nana, always pretty โค @sitinordiana #terusmencintai #sitinordiana .
.
RepostBy @ezwanshah - With lovely and sweet @sitinordiana and her cat Bobo.. #theKUCINshow

๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹SNDLIPSTICK MOISTURING MATTE LIP CREAM SEMUA PILIHAN COLOR CANTIK GILER!! ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹
.
๐Ÿ’„Harga Berbaloi - RM49 each!! Warna & Kualiti setaraf antarabangsa yg harga beratus tp yg ni hanya RM49 shja. Comfirm tak nyesal beli ulosss .
.
๐Ÿ’„Material Ringan - rasa & tekstur ringan macam tak pakai lipstick. Tak melekit, tak berminyak & plumping your lips!
.
๐Ÿ’„Wudhu' Friendly - walaupun tahan lama tp senang nak hilangkan. Pakai tisu basah - terus bleh tanggal. Tak perlu gosok kuat-kuat sampai luka atau pedih bibir!
.
๐Ÿ’„Tahan Lama - Bila Pakai boleh tahan lama sehingga 8 jam!! Tak perlu nak calit berulang kali.
.
๐Ÿ’„Tak Mengeringkan Bibir. Selalunya Matte Liquid Lipstick buat bibir kering. SND LIPSTICK ini diperkayakan dgn COLLAGEN yg akan elakkan bibir kering serta mengelupas.
.
๐Ÿ’„Warna Cantik & Menarik - colour memang in & trendy. Kulit cerah boleh, kulit tak berapa cerah pun boleh pakai!
.
๐Ÿ’„Mendapat Kelulusan KKM- SNDLIPSTICK mendapat kelulusan dari Kementerian Kesihatan Malaysia dan LULUS Clinically selamat digunakan & tidak mengandungi bahan bahaya utk bibir ๐Ÿ’‹
.
๐Ÿ’„BEBAS BAHAN KIMIA. Paling penting SNDLIPSTICK tidak mengandungi plumbum yg boleh menghitamkan bibir ulosss! Nak lipstick murah tp hati2 uloss ๐Ÿ˜‚
...
...
RAMAI YG TERTUNGGU2 SND LIPSTICK dgn
3 warna yang GOJESS utk semua warna kulit๐Ÿ‘‰๐Ÿผ ๐Ÿ’‹HONEYBEE
๐Ÿ’‹HONEYLATTE ๐Ÿ’‹HONEYBERRY .
...
...
3 warna pilihan ramai: ...
๐Ÿ’„Honeybee
๐Ÿ’„Honeylatte
๐Ÿ’„Honeyberry
...
1 pc ๐Ÿ’„ rm 49 + rm6
2 pcs ๐Ÿ’„ rm 100 include pos
3 pcs ๐Ÿ’„ rm147 *FREE POS*
...
dm ๐Ÿ“ฉ @ whatsapp ๐Ÿ“ฒ +60146040915 ...
COD ๐Ÿš— area MUKAH ...
#sitinordiana
#sndlipsticksarawakย  #sndlipstick
#honeylatte #honeybee #honeyberry #sendiripakaisendirijual
#sarawak
#terusmencintai
#nisancinta
#agentsarawak
#lipmatte
#lipcream
#onlineshopping
#pesananteragung
#cekelatsemanishoney
#diasemanishoney
#malaysia
#sitinordianafc
#mukah

Throwback #terusmencintai #sitinordiana di Gempak Selangor. Different angle drpd yg @sitinordiana post. Our perspective pulak.. Wish you all the best utk lagu ni. #terusmencintairoadtoajl insya Allah. Wish you luck ๐Ÿ€ and doa yg baik2 jer.

Dapatkan SND Lipstick by @sitinordiana dengan kami ok.. Trusted Authorized Agent.. ๐Ÿ‘๐Ÿป
..
..
TERHANGAT!! TERHEBAT!! TERLARIS!! SMUA BTUL!!
..
..
๐Ÿ’‹SHOP NOW ๐Ÿ’„ SND Lipstick by Siti Nordiana..
..
..
Ada pelembap ok.. So dapat mengelakkan bibir kita dari kering dan mengelupas.. Sekali calit sure jatuh cinta.. ๐Ÿ’‹
..
..
Makin ramai yang sudah cuba SND Lipstick by @sitinordiana ni.. Semua berpuas hati dengan kualiti dan ciri2nya.. Alhamdulillah..
..
..
Masih dibuka untuk tempahan.. Tapi kena cepat sementara stok masih available ok..
..
..
Special dengan kami?? Ada FREE GIFT la kawan.. Kalau beli dua, boleh dapat FREE GIFT CD SINGLE #terusmencintai lagi dengan harga special..
..
..
Boleh dapatkan sekarang.. Ada tiga pilihan..
..
..
๐Ÿ’„Honeybee โœ…
๐Ÿ’„Honeylatte โœ…
๐Ÿ’„Honeyberry โœ…
..
..
HARGA :
..
..
Hanya RM 49 untuk 1 Pcs + RM 7 Postage + FREE GIFT
..
..
Hanya RM 100 untuk 2 Pcs + FREE POSTAGE + FREE GIFT
..
..
ORDER?
..
..
www.wasap.my/60179773382/SNDLipstick
www.wasap.my/60179773382/SNDLipstick
www.wasap.my/60179773382/SNDLipstick
..
..
Same2 pakai lipstick ๐Ÿ’„mcm @sitinordiana ok!!
..
..
#sndlipstick #sitinordiana #lipmatte #honeylatte #honeybee #produkviral #sitinordianafc #malaysia #cekelatsemanishoney #diasemanishoney #gincugincu #pengantinmusimsalju #merdeksale #lipstick #lipstickmurah @sndlipstick #lipstickmalaysia #afmegastar

Dapatkan SND Lipstick by @sitinordiana dengan kami ok.. Trusted Authorized Agent.. ๐Ÿ‘๐Ÿป
..
..
TERHANGAT!! TERHEBAT!! TERLARIS!! SMUA BTUL!!
..
..
๐Ÿ’‹SHOP NOW ๐Ÿ’„ SND Lipstick by Siti Nordiana..
..
..
Ada pelembap ok.. So dapat mengelakkan bibir kita dari kering dan mengelupas.. Sekali calit sure jatuh cinta.. ๐Ÿ’‹
..
..
Makin ramai yang sudah cuba SND Lipstick by @sitinordiana ni.. Semua berpuas hati dengan kualiti dan ciri2nya.. Alhamdulillah..
..
..
Masih dibuka untuk tempahan.. Tapi kena cepat sementara stok masih available ok..
..
..
Special dengan kami?? Ada FREE GIFT la kawan.. Kalau beli dua, boleh dapat FREE GIFT CD SINGLE #terusmencintai lagi dengan harga special..
..
..
Boleh dapatkan sekarang.. Ada tiga pilihan..
..
..
๐Ÿ’„Honeybee โœ…
๐Ÿ’„Honeylatte โœ…
๐Ÿ’„Honeyberry โœ…
..
..
HARGA :
..
..
Hanya RM 49 untuk 1 Pcs + RM 7 Postage + FREE GIFT
..
..
Hanya RM 100 untuk 2 Pcs + FREE POSTAGE + FREE GIFT
..
..
ORDER?
..
..
www.wasap.my/60179773382/SNDLipstick
www.wasap.my/60179773382/SNDLipstick
www.wasap.my/60179773382/SNDLipstick
..
..
Same2 pakai lipstick ๐Ÿ’„mcm @sitinordiana ok!!
..
..
#sndlipstick #sitinordiana #lipmatte #honeylatte #honeybee #produkviral #sitinordianafc #malaysia #cekelatsemanishoney #diasemanishoney #gincugincu #pengantinmusimsalju #merdeksale #lipstick #lipstickmurah @sndlipstick #lipstickmalaysia #afmegastar

Insya Allah akan terus support dan Terus Mencintai. โคโคโค
.
Regranned from @sitinordiana - MasyaAllah happy nya nana bila semua nyanyi lagu #terusmencintai . Inilah moment yg paling best sekali!
Dan tq everyone yang dah menjadikan lagu #terusmencintai juara carta
@era_fm
@hotfm976
@thrgegar
@meletop minggu ini. Teruskan vote & support lagu #terusmencintai k!! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #sitinordiana

Most Popular Instagram Hashtags