#terusmencintai

19969 posts

TOP POSTS

Achey!! Mulai harini aku adalah fan club kau !! Tinggi nya suara kau ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ . Bravo!! @acheykintangkintung ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป #terusmencintai

okeyyy stay tuned ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜ kak nana x bawak sweater ke?? @sitinordiana
#terusmencintai
#sitinordiana
credit igs @zoeyrahman

@sitinordiana you are my rose ๐ŸŒน Kak nana, sebab Kak nana always memberikan Auli keharuman.
Kak nana juga adalah matahari Auli yang selalu bersinar, sinari hidup Auli dengan kehangatan yang Kak nana berikan,,, i love u ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Kak nana
#terusmencintai #sitinordiana #cekelatsemanishoney

Selamat malam team siti nordiana.
.
.
TERUS MENCINTAI di Nasi lemak kopi o pagi tadi .
.
Jgn lupa terus mengundi Terus Mencintai kesemua carta dan dptkan link undian di bio utama @sitinordianafc .
.
#sitinordiana
#terusmencintai
Creditvideo @syeeda.rasyed

Dekat fb pun kak nana dah rajin balas komen peminat2...tq kak nana... Love you so much kak nana... Sentiasa support kak nana...๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
#sitinordiana
#terusmencintai

Throwbbackkkkkk๐Ÿ˜š๐Ÿ˜š๐Ÿ˜š
@sitinordiana โ™กโ™กโ™กโ™ก
#sitinordiana
#TerusMencintai
#konsertkomedi

Kan dh ckp..Ahnaf dh jeles huhu..
Ok x msk cmpur ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
#Sitinordiana #Sitinordianafc #terusmencintai

Ahnaf- Masa untuk terjun.
Hani- Mamat gilerr ni lagi .
Arif- Hahahaha ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚. .
.
#sitinordiana #sitinordianafc
#terusmencintai #nisancinta #diasemanishoney
Igs @nur.syahida_

Assalamualaikum...
.
.
Tq #hotfm976 sebab mainkan lagu aunty Nana @sitinordiana ...#terusmencintai ...Sekali Husna pun joinlah...๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„

MOST RECENT

Hai, korg dh undi lagu Terus Mencintai dkt carta muzik2?? Link ada dkt bio sis. Korg klik je kat situ.. Boleh undi 20 kali setiap undian.. ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
Utk carta lain, korg bley tgk dkt ig @sitinordianafc .. @sitinordiana #sitinordiana #terusmencintai

sungguh..sungguh ku xbisa..
memaksa dirimu mencintaiku
#terusmencintai #repost

morning dear ๐Ÿ˜˜๐Ÿ’˜love u ๐Ÿ’•๐ŸŒน๐ŸŒน#gengburunghantusnd #gengstalkersnd #sitinordiana #terusmencintai @sitinordiana

Assalamualaikum & morning semua ๐Ÿ’• .
.
.

#sitinordiana #sitinordianafc #teamsitinordiana #done #vote #terusmencintai
#erafm
#suriafm
#muzikmuzik
#thrgegar
#love #muchmuch #mayallahblessus ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ’˜

Pepagi masuk opiss dah tesenyum..dah mcm kena jampi๐Ÿ˜….. yoo lahh, lama kita pendam nak jumpa @sitinordiana ..tiba2 Allah bg rezeki ni..๐Ÿ˜Œ nak throwbekk sikit la pepagi ni, asalkan aku bahagia ok!๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜˜ @sitinordiana
#sitinordiana
#terusmencintai

FREE GIFT CD SINGLE TERUS MENCINTAI SITI NORDIANA? BKN SNG TU.. 1ST COME 1ST SERVE!! ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
..
..
๐Ÿ’‹SHOP NOW ๐Ÿ’„ SND Lipstick by Siti Nordiana..
..
..
๐Ÿ˜‰
Makin ramai yang sudah cuba SND Lipstick by @sitinordiana ni.. Walaupun masih baru, semua berpuas hati dengan kualiti dan ciri2nya.. Alhamdulillah..
..
..
Masih dibuka untuk tempahan.. Tapi kena cepat sementara stok masih available ok..
..
..
Special dengan kami?? Ada FREE GIFT la kawan.. Kalau beli dua, boleh dapat FREE GIFT CD SINGLE #terusmencintai lagi..
..
..
Boleh dapatkan sekarang.. Ada tiga pilihan..
..
..
๐Ÿ’„Honeybee โœ…
๐Ÿ’„Honeylatte โœ…
๐Ÿ’„Honeyberry โœ…
..
..
Untuk details, boleh whatsapp 017-977 3382 sekarang!! Harga hanya RM 49 sahaja + RM 7 postage utk 1 pcs.. Selain tu akan dapat FREE GIFT ๐ŸŽ juga..
..
..
Kalau beli 2 pcs, hanya RM 100 termasuk postage!! Ada free gift berganda!! ๐ŸŽ๐ŸŽ
..
..
www.wasap.my/60179773382/SNDLipstick
www.wasap.my/60179773382/SNDLipstick
www.wasap.my/60179773382/SNDLipstick
..
..
Same2 pakai lipstick ๐Ÿ’„mcm @sitinordiana ok!!
..
..
#sitinordiana
#diasemanishoney
#pengantinmusimsalju
#sndlipstick
#cekelatsemanishoney
@sndlipstick
#lipmatte
#honeybee
#honeylatte
#honeyberry

FREE GIFT CD SINGLE TERUS MENCINTAI SITI NORDIANA? BKN SNG TU.. 1ST COME 1ST SERVE!! ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
..
..
๐Ÿ’‹SHOP NOW ๐Ÿ’„ SND Lipstick by Siti Nordiana..
..
..
๐Ÿ˜‰
Makin ramai yang sudah cuba SND Lipstick by @sitinordiana ni.. Walaupun masih baru, semua berpuas hati dengan kualiti dan ciri2nya.. Alhamdulillah..
..
..
Masih dibuka untuk tempahan.. Tapi kena cepat sementara stok masih available ok..
..
..
Special dengan kami?? Ada FREE GIFT la kawan.. Kalau beli dua, boleh dapat FREE GIFT CD SINGLE #terusmencintai lagi..
..
..
Boleh dapatkan sekarang.. Ada tiga pilihan..
..
..
๐Ÿ’„Honeybee โœ…
๐Ÿ’„Honeylatte โœ…
๐Ÿ’„Honeyberry โœ…
..
..
Untuk details, boleh whatsapp 017-977 3382 sekarang!! Harga hanya RM 49 sahaja + RM 7 postage utk 1 pcs.. Selain tu akan dapat FREE GIFT ๐ŸŽ juga..
..
..
Kalau beli 2 pcs, hanya RM 100 termasuk postage!! Ada free gift berganda!! ๐ŸŽ๐ŸŽ
..
..
www.wasap.my/60179773382/SNDLipstick
www.wasap.my/60179773382/SNDLipstick
www.wasap.my/60179773382/SNDLipstick
..
..
Same2 pakai lipstick ๐Ÿ’„mcm @sitinordiana ok!!
..
..
#sitinordiana
#diasemanishoney
#pengantinmusimsalju
#sndlipstick
#cekelatsemanishoney
@sndlipstick
#lipmatte
#honeybee
#honeylatte
#honeyberry

Morning korangggg..make sure pegi undi tau๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜˜kita support kak @sitinordiana selagi terdaya๐Ÿ˜Š
#gengtyposnd
#terusmencintai
#sitinordiana

Assalamu'alaikum & selamat pagi manusia2 hebat๐Ÿ˜Šโค๐Ÿ’• ____________________________________________________ ..... ุงู„ู„ู‡ู… ุตู„ ุนู„ู‰ ุณูŠุฏู†ุง ู…ุญู…ุฏ ูˆุนู„ู‰ ุขู„ู‡ ูˆุตุญุจู‡ ูˆุจุงุฑูƒ ูˆุณู„ู… .....
-----------------------------------------------------------------------------------
.
#muhasabah #muhasabahdiri #muhasabahbersama
#terusmencintai #sitinordiana #positivevibes
#motivationalquotes #kemuliaan #doayangbaikbaik

Good morning world!! ๐ŸŒˆ have a nice day & teruskan vote lagu #terusmencintai ok ๐Ÿ˜‰ semoga urusan kita semua dipermudahkan oleh Allah ๐Ÿ˜Šโค๐ŸŒน @sitinordiana
#terusmencintai #alwayssupportsnd #gengstalkersnd #teamsitinordiana #palingcomeldihatiku #sitinordiana

Part2.. konsep dapur dua pintu
.
Tak kisah pintuu mana2 pon..yg pasti sy nk msk pintuu hati awak ๐Ÿ˜š๐Ÿ˜—๐Ÿ˜๐Ÿ˜ @sitinordiana
#sitinordiana
#TerusMencintai
#dapurduapintu
#throwback

Cak!!๐Ÿ˜š๐Ÿ˜š๐Ÿ˜škonsep dapur 2 pintuu..tapi umah shaye dpur xde pintuuu๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ .
#sitinordiana
#TerusMencintai
#dapurduapintu
#throw๐Ÿ”™

Most Popular Instagram Hashtags