#terusmencintai

17986 posts

TOP POSTS

Bila lagu #terusmencintai di nyanyi kn bersama geng2 makcik marhaban @usrahfitrah yg lupa lirik. Presidennya kak @awinseindahwajah dan penolong kanan @nurhelizahelmi , x dilupa juga back up vokal @yatthamzah_mrs_zul dan @shakilaadnan πŸ˜‚πŸ˜‚ #sitinordiana . Haaa ..yg penting makcik2 marhaban ni dah vote lagu terus mencintai di carta Era fm & carta Suria 30. So korang pun kena voted jugak k . Love uols πŸ’˜πŸ˜πŸ˜˜

Suratan atau kebetulanβ™₯β™₯β™₯β™₯ My twinss @sitinordiana
#sitinordiana
#TerusMencintai
#syukurselalu
#kalaujodohtakkemana
#meetagain

Sempat kak @nurhelizahelmi nyanyi menyambut ketibaan kak @sitinordiana 😁
#openhouse #29syawal 😊
#gengtyposnd
#terusmencintai
#sitinordiana
Credit igs amin idris

Terus mencintai..😍😍😍 @sitinordiana @sndsoulentertainment
#sitinordiana
#terusmencintai

So gorgeous la kak Nana ni πŸ˜β€οΈπŸ’― @sitinordiana πŸ“Έ @lieyanarazak #sitinordiana #terusmencintai #nisancinta

nila org tengur pipi kak nana dh naik πŸ˜‚πŸ˜‚ cmel β€οΈπŸ˜˜πŸ’•πŸŒΉπŸ’˜πŸ˜πŸ˜ #gengburunghantusnd #gengstalkersnd #sitinordiana #terusmencintai @sitinordiana

Tiada lagi gurau berkasih antara kita..kini memori berkasih dan terus mencintaimu.
Gittew.. #raya #syawal2017 #openhouse #raya2017
#sitinordiana #terusmencintai

tumpahknnn minyakkkkkk ? 😱 tk kisah lahh . jnji cute yg pangku baby tuhhh πŸ™ˆπŸ˜˜ .

#terusmencintai
credit igs - @nurhelizahelmi

Anak sapo tu.. berani yer awk buat tanduk kat aunty @sitinordiana yer... hehehe.. #sitinordiana #openhouse #terusmencintai
Cdt to @munirahibrhm

MOST RECENT

Tq so much kak awin😍syg kak awin😘😘😘nah munge πŸŒΉπŸŒ·πŸ’πŸ˜
#gengtyposnd
#terusmencintai
#sitinordiana
#Regrann from @awinseindahwajah - 2.40am.....Okkkkk... atas permintaan peminat kak nana, jadi kak awin upload satu dulu mlm ni ok.. akak still ada tetamu ni tp kugigihkan demi peminat nana πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚. #jadikorangkenesayangkakawinjugakok πŸ˜‚
Gambar lain akak upload esok.
Tgk ig story dulu ok ❀❀❀
@sitinordiana

Ya Allah rindunya saat ni 😒❀️ andai dpt ku undurkan putaran dunia 😌 miss kak nana so much @sitinordiana ❀️.
.
#sitinordiana #teamsitinordiana #terusmencintai #diehardfanssnd #kakikipassusahmatisnd

Setiap cinta mempunyai tujuan. Jika telah hilang tujuan itu, maka hilanglah cinta.Β (Al-Junaid) ____________________________________________________ ..... Ψ§Ω„Ω„Ω‡Ω… Ψ΅Ω„ ΨΉΩ„Ω‰ Ψ³ΩŠΨ―Ω†Ψ§ Ω…Ψ­Ω…Ψ― ΩˆΨΉΩ„Ω‰ Ψ’Ω„Ω‡ ΩˆΨ΅Ψ­Ψ¨Ω‡ ΩˆΨ¨Ψ§Ψ±Ωƒ ΩˆΨ³Ω„Ω… .....
-----------------------------------------------------------------------------------
.
#muhasabah #muhasabahdiri #muhasabahbersama
#terusmencintai #sitinordiana #sisdakwah
#dakwahsantai #janjisampai
#cinta #nisancinta #kalamcinta

Nana... Kami ni geng2 marhaban ke, merapu meraban.. Haha! πŸ˜‚πŸ˜πŸ˜ Ukhwah yang sering dirindui.. Jarang2 jumpa.. tapi bila jumpa macam ni lah kami. .Penghujung Syawal kami bertemu.. .
.
Sayang korang semua.. Lillahitaala.. ❀😍 Semoga ukhwah hingga ke Jannah-Ameen. .
Rindu musafir, rindu ukhwah, rindu semuanya.. πŸ˜‚πŸ˜
.
#ukhwahfillah #usrahfitrah #sahabat #terusmencintai #bersyukurselalu
.
By @sitinordiana "Bila lagu #terusmencintai di nyanyi kn bersama geng2 makcik marhaban @usrahfitrah yg lupa lirik. Presidennya kak @awinseindahwajah dan penolong kanan @nurhelizahelmi , x dilupa juga back up vokal @yatthamzah_mrs_zul dan @shakilaadnan πŸ˜‚πŸ˜‚ #sitinordiana . Haaa ..yg penting makcik2 marhaban ni dah vote lagu terus mencintai di carta Era fm & carta Suria 30. So korang pun kena voted jugak k . Love uols πŸ’˜πŸ˜πŸ˜˜

Part 2-
Lagu ni, salah 1 lagu ctdk yg sis suka. Lagu kesilapanmu keegoanmu ni nana pernah nyanyi di konsert megagegarvaganza.. Jomm kita layan... 😊😊😊😊
(cr vid :syeedarasyed)
@sitinordiana #sitinordiana #konsertmegagegarvaganza #terusmencintai

Part 1-
Lagu ni, salah 1 lagu ctdk yg sis suka. Lagu kesilapanmu keegoanmu ni nana pernah nyanyi di konsert megagegarvaganza.. Jomm kita layan... 😊😊😊😊
(cr vid : syeedarasyed)
@sitinordiana #sitinordiana #konsertmegagegarvaganza #terusmencintai

I look princess in My dream 😴,she is so beautiful 😍 and she so cute.
Then the princess call my name,I so surprised 😱,,,The princess is Kak @sitinordiana you always in my heart πŸ’– Kak nana,,, love u 😘😘😘 Kak nana,,, #terusmencintai #sitinordiana

Assalamualaikum ....
Korang tgh lunch ke tuu???
huhu...jom ler kita undi k.nn jap ...
Jom ...search jer kat google SURIA 30 @ nak sng save link kat wasap korang tu... tekan link terus direct ke web nanti ...n proceed undi mcm biasa (boleh rujuk vid diats) ...macehh sbb sudi baca smpai habis πŸ˜˜πŸ‘
.
#sitinordiana
#terusmencintai

Happy monday🌷

Ceriakan hari uolsss dengan

Bersyukur dan tersenyum 😊

Lagi manis dengan #SndLipstick by Siti Nordiana

Lets grab.. buy 2 pcs lebih JIMAT
Whatsapp 0194604069

#sndlipstick #sitinordiana #sndlovers #nanarayyanhijabs #terusmencintai #lipmatte #lipcream #makeup #lips #matte #hudabeauty #mac #mua #makeupaddict #shoppingonline #bazaarpaknil #seremban #agentseremban #malaysia
#mencintaimumrphotographer #malaysiaonlineshop #AuraInsta #AuraInstaBatch9

Ni lah gambar pertama kali jumpa kak nana time ni jumpa @sitinordiana rase macam nak nangis pun ade sebab memang da lama sangat nak jumpa kak nana alhamdulilah tercapai impian Ku sanggup dari singapore turun ke dasaru untuk berjumpa dengan kak nana demi kak nana ku akan buat apa saja untuk sis walaupun kita tak dapat berselfie bersama masa tu Insyallah ade rezeki kita jumpa lagi ok!❀❀❀ Ku sentiasa akan support kak nana Love You So MuchπŸ’• Will keep this as our memori foreverπŸ’žπŸ’žπŸ’ž @sitinordiana #sitinordiana #missyousomuch #terusmencintai

Mengapa rindumu padaku x sebesar rasa sayangku padamu. 😌 @sitinordiana #terusmencintai πŸ’”
Btw idola @sitinordiana nyanyi best giler giler giler。 MELTING ite..πŸ˜† semoga kakak idol terus berjaya dlm hidup n cantik2 slalu.. aihhh hahahah

Terkenang Achik
Auli pun rindu akan sosok Achik Spin,tapi apa boleh buat Tuhan berkehendak lain,,,tapi ketika Auli rindu dengan Achik Spin Auli mesti putar lagu favorit Auli yaitu lagu 'Tiada Beza Di Sisi Nya' kerana lagu sangat menyentuh hati bila Auli dengar,,, tapi saat nii Auli masih punya Kak nana yang comel jadi Auli tak sendiri lah,,love u 😘😘😘 Kak nana,,, #terusmencintai #sitinordiana #achikspin

Bila lagu #terusmencintai di nyanyi kn bersama geng2 makcik marhaban @usrahfitrah yg lupa lirik. Presidennya kak @awinseindahwajah dan penolong kanan @nurhelizahelmi , x dilupa juga back up vokal @yatthamzah_mrs_zul dan @shakilaadnan πŸ˜‚πŸ˜‚ #sitinordiana . Haaa ..yg penting makcik2 marhaban ni dah vote lagu terus mencintai di carta Era fm & carta Suria 30. So korang pun kena voted jugak k . Love uols πŸ’˜πŸ˜πŸ˜˜

Charity showcase with @sitinordiana 12 ogos 2017 - palm garden hotel ioi resort putrajaya - tickets- www.ilassotickets.com #sitinordiana #gegarvaganza #terusmencintai #nanarayyanhijab #diasemanishoney

Most Popular Instagram Hashtags