#tersang

MOST RECENT

Hari Nie Kita Punye... Prog Bersama Sk Tersang 3 .. Baju Merdeka Dari @myfriendlyshop .. #MalaysiaKitaPunya
#BulanKemerdekaan
#Tersang

Siapa nak try #ainaacosmetics angkat tangan! 🙋
.
.
Nak tahu best ke tak best #ainacosmetics nie kne la try sendiri yedokk?
.
.
Jom order dengan hanya click link dekat bio. Nanti wanie reply 😉

Cantikkan aina mekap menggunakan Ainaa cushion stick foundation & Ainaa lipsmatte soft cream 😘

RM79 sahaja ! RM79 sahaja ! .
.
📲 017-9841526
@nsabeauty.raub

.
Order sehelai pun boleh..nak order Wasap no di bawah ok!
.
0199790793
whatapps : http://cinonexapparel.wasap.my
.
#cetakbaju
#printingtshirt
#sulam
#embroidery
#customshirt
#tersang
#cinonexapparel
#printing
#sungaikoyan
#raub
#kualalipispahang
#jersy
#jersi
#jersisublimationmurah

.
Order sehelai pun boleh..nak order Wasap no di bawah ok!
.
0199790793
whatapps : http://cinonexapparel.wasap.my
.
#cetakbaju
#printingtshirt
#sulam
#embroidery
#customshirt
#tersang
#cinonexapparel
#printing
#sungaikoyan
#raub
#kualalipispahang
#jersy
#jersi
#jersisublimationmurah

Positive feedback from Brunei 🇧🇳 ❤
.
As you guys boleh nampak semua jerawat dekat muka dia dah hilang and kecut😍 Siapa yang tak happy kan bila kulit muka sendiri makin SIHAT and FRESH
.
Selepas penggunaan 4 BOTOL AINAA SERUM secara consistent, Alhamdulillah happy je customer ni bila semua masalah dia dah selesai .
.
So siapa yang rasa ada masalah kulit terutama JERAWAT and SCARS cepat cepat la ambil tindakan sebelum terlambat😉

#NSATRICKS : You guys pasti wajah korang dah benar benar bebas dari makeup and kotoran? Let's have double cleansing with AINAA CLEANSER
.
Fyi, double cleansing banyak gila kelebihan dia seperti :
1. Bersihkan our pores dengan lebih mendalam
2. Remove waterproof makeup dengan lebih mudah
3. Buang segala kotoran yang berasaskan minyak .
.
Senang je step, cuci muka dengan AINAA CLEANSER tanpa air then gosok and bilas. Then cuci again muka dengan AINAA CLEANSER with water, bilas dan siap! .
.
Double cleansing ni one of daily routine bagi wanita di Korea and Jepun and sebab tu la kulit diorang flawless and cantik je. So apa tunggu lagi, change your ways and start your double cleansing with AINAA CLEANSER 💋

#NSATRICKS : Haih susah ye nak jaga kulit muka kalau ada jerawat ni😪 Dah macam macam produk guna but still takda kesan .
.
So today NSA nak share kan cara penjagaan kulit yang berjerawat tak kira untuk lelaki atau perempuan
.
1. PALING PENTING! Cuci muka paling kurang 2 kali sehari dengan AINAA CLEANSER

2. JAGA PEMAKANAN. Elakkan makanan yang berminyak atau segera

3. ELAKKAN daripada mengguna tuala badan untuk mengelap muka

4. BERSENAM
5. JANGAN PICIT JERAWAT
.
Ingat tau! Kulit yang berjerawat boleh dirawat tapi dengan syarat kena rajin dan consistent 💋
.
.
📲 017-9841526
@nsabeauty.raub

Building your perfect skin care routine and it will give you incredibly important when developing for optimal results 🌹
.
.
Whatsapp 📲 017-9841526
@nsabeauty.raub

.
Order sehelai pun boleh..nak order Wasap no di bawah ok!
.
0199790793
whatapps : http://cinonexapparel.wasap.my
.
#cetakbaju
#printingtshirt
#sulam
#embroidery
#customshirt
#tersang
#cinonexapparel
#printing
#sungaikoyan
#raub
#kualalipispahang
#jersy
#jersi
#jersisublimationmurah

.
Order sehelai pun boleh..nak order Wasap no di bawah ok!
.
0199790793
whatapps : http://cinonexapparel.wasap.my
.
#cetakbaju
#printingtshirt
#sulam
#embroidery
#customshirt
#tersang
#cinonexapparel
#printing
#sungaikoyan
#raub
#kualalipispahang
#jersy
#jersi
#jersisublimationmurah

Use our AINAA SERUM and AINAA CLEANSER morning and night to soothe and prep skin for maximum moisture absorption
.
.
I'll promise you will fall in love with your new skin 😍
.
.
📲 017-9841526
@nsabeauty.raub

.
Order sehelai pun boleh..nak order Wasap no di bawah ok!
.
0199790793
whatapps : http://cinonexapparel.wasap.my
.
#cetakbaju
#printingtshirt
#sulam
#embroidery
#customshirt
#tersang
#cinonexapparel
#printing
#sungaikoyan
#raub
#kualalipispahang
#jersy
#jersi
#jersisublimationmurah

.
Order sehelai pun boleh..nak order Wasap no di bawah ok!
.
0199790793
whatapps : http://cinonexapparel.wasap.my
.
#cetakbaju
#printingtshirt
#sulam
#embroidery
#customshirt
#tersang
#cinonexapparel
#printing
#sungaikoyan
#raub
#kualalipispahang
#jersy
#jersi
#jersisublimationmurah

Berniaga adalah 9/10 dari rezeki.. Alhamdulillah.. Bermula langkah sebagai peniaga kecil- kecilan.. #vape #vapeindustry #eliquid #ecig #peniagakecil #raub #kualalipis #tersang #sungaikoyan #cameron

.
Order sehelai pun boleh..nak order Wasap no di bawah ok!
.
0199790793
whatapps : http://cinonexapparel.wasap.my
.
#cetakbaju
#printingtshirt
#sulam
#embroidery
#customshirt
#tersang
#cinonexapparel
#printing
#sungaikoyan
#raub
#kualalipispahang
#jersy
#jersi
#jersisublimationmurah

.
Order sehelai pun boleh..nak order Wasap no di bawah ok!
.
0199790793
whatapps : http://cinonexapparel.wasap.my
.
#cetakbaju
#printingtshirt
#sulam
#embroidery
#customshirt
#tersang
#cinonexapparel
#printing
#sungaikoyan
#raub
#kualalipispahang
#jersy
#jersi
#jersisublimationmurah

Good skin days and right this way👉🏻 Our AINAA SERUM and AINAA CLEANSER enhances your natural and healthy beauty with natural ingredients. Then we can see you glowing from here!
.
.
Enjoy deals on our love babies AINAA SERUM, AINAA CLEANSER AND AINAA COSMETICS ⚽️ To grab it directly tap the link at my bio because time is limited ‼️

⚽️ OLA BOLA NSA ⚽️ .
.
For support WORLD CUP 2018, NSA is having Combo deals starting from today 5 July 2018 until 22 July 2018 😊
.
.
Enjoy deals on our love babies AINAA SERUM, AINAA CLEANSER AND AINAA COSMETICS ⚽️ .
.
To grab it directly tap the link at my bio or contact directly 017-9842526! .
.
Don't forget to purchase and enjoy your favourite game's team ❤️

Most Popular Instagram Hashtags