#tersang

MOST RECENT

~ plaase shut up! Nak bina otot jangan guna mulut saja ya..nak order Wasap no di bawah ok!
.
0199790793
whatapps : http://cinonexapparel.wasap.my
.
#cinonex
#cinonexapparel
#cetakbaju
#printingtshirt
#sulam
#embroidery
#customshirt
#tersang
#cinonexapparel
#printing
#sungaikoyan
#raub
#kualalipispahang
#jersy
#jersi
#jersisublimationmurah

~ plaase shut up! Nak bina otot jangan guna mulut saja ya..nak order Wasap no di bawah ok!
.
0199790793
whatapps : http://cinonexapparel.wasap.my
.
#cinonex
#cinonexapparel
#cetakbaju
#printingtshirt
#sulam
#embroidery
#customshirt
#tersang
#cinonexapparel
#printing
#sungaikoyan
#raub
#kualalipispahang
#jersy
#jersi
#jersisublimationmurah

AINAA SERUM MEMANG THE BOOM💥"
.
.
Mak aih dah 12 botol @nurulnajlaahmad_ pakai, patut la makin sihat je kulit dia kan? Siapa setuju bila pakai AINAA SERUM ni rasa best je kulit dia macam kulit baby😍🙌🏻
.
Haaa yang tengah tengok ni tak rasa jealous ke dengan skin dia? Kena ingat tau penggunaan yang secara konsisten akan nampak hasilnya lagi-lagi bila guna AINAA SERUM dan AINAA CLEANSER yang terbukti daripada natural ingredients sahaja
.
So apa tunggu lagi? Pastikan korang grab AINAA SERUM dan AINAA CLEANSER ni tau💋
.
.
📲 017-9841526
🚛 Pos seluruh Malaysia
.
.
#nsabeautyofficial
#IDahCantikYouBilaLagi
#ainaaserum
#ainaacleanser

~ jangan main2, patuk dicobra sat lagi, order from customer..nak order Wasap no di bawah ok!
.
0199790793
whatapps : http://cinonexapparel.wasap.my
.
#cinonex
#cinonexapparel
#cetakbaju
#printingtshirt
#sulam
#embroidery
#customshirt
#tersang
#cinonexapparel
#printing
#sungaikoyan
#raub
#kualalipispahang
#jersy
#jersi
#jersisublimationmurah

~ jangan main2, patuk dicobra sat lagi, order from customer..nak order Wasap no di bawah ok!
.
0199790793
whatapps : http://cinonexapparel.wasap.my
.
#cinonex
#cinonexapparel
#cetakbaju
#printingtshirt
#sulam
#embroidery
#customshirt
#tersang
#cinonexapparel
#printing
#sungaikoyan
#raub
#kualalipispahang
#jersy
#jersi
#jersisublimationmurah

“AINAA SERUM BAGI SAYA KULIT SIHAT”
.
.
Tengok pakai makeup nipis nipis pun nampak cantik je. Tak perlu nak makeup tebal semata2 nak cover parut la, jerawat la and dark circle
.
Baru la rasa confident je nak keluar rumah and level confident pun kebaboom sebab happy dapat kulit yang sihat disebabkan AINAA SERUM❤️ Terima kasih AINAA SERUM❤️
#nsabeautyofficial
#IDahCantikYouBilaLagi
#ainaaserum
#ainaacleanser

💕 AINAA SERUM by Syafiqah Aina 💕

Serum ini terdiri daripada 5 bahan semulajadi seperti
Timun, Lavender, Aloe Vera, Saponaria Officinalis / Soapworts, dan Asparagopsis Armata.
.
.
Banyak KEBAIKAN yang ada dalam serum ni. Jom baca! 😘
.
.
🍁 Kebaikan Timun
1- Untuk kulit kita segar (hydration)
2- Kulit lebih nampak muda
3- Kulit nampak cerah
4- Mengurangkan eyebag
5- Melegakan sunburn
6- Melembabkan kulit
7- Melewatkan proses penuaan
8- Mengurangkan kedutan
.
.
🍁 Kebaikan Lavender
1- Anti Penuaan
2- Menyihatkan kulit
3- Sifat Anti Oksida untuk mengelakkan iritasi kulit
4- Sesuai untuk orang yang kulit kering, ekzema, dan jerawat
.
.
🍁 Kebaikan Aloe Vera
1- Mengurangkan pigmentasi
2- Menghilangkan parut jerawat , jeragat
3- Melembabkan kulit wajah
4- Merawat luka external
.
.
🍁 Kebaikan Saponaria Officinalis
1- Merawat Psoriasis - Penyakit Kulit Bersisik
2- Merawat Ekzema - Penyakit kulit merah, gatal, dan merekah. Kebiasaanya disebabkan genetik.
3- Merawat Bisul
4- Merawat Jerawat
.
.
🍁 Kebaikan Asparagopsis Armata
1- Membantu membersihkan kulit dari dalam
2- Sekatakan tona wajah
3- Anti bakteria dan anti fungus di kulit wajah dan kulit kepala
4- Sesuai untuk kulit berminyak dan kulit kusam
.
.
📲 WHATSAPP 017-9841526
🚛 COD sekitar RAUB gaisss

Caring for your skin daily is one of the easiest way to have long term youthfulness and confidence
.
Our natural ingredients combines lavender, aloe vera, cucumber, soapwort and armata which can heal and restore your skin without harming
.
If you love natural skin care products, check out our AINAA SERUM and AINAA CLEANSER now! 🌸
.
#nsabeautyofficial
#IDahCantikYouBilaLagi
#ainaaserum
#ainaacleanser
#nsawanisquad

Do you know what makes AINAA SERUM is special than other serum? Most of the ingredients used in the serum are organic-based! .
.
The natural ingredients used to enhance skin conditions and nourish your skin with natural moisturizing factors for a smoother and healthier skin complexion✨
#nsabeautyofficial
#IDahCantikYouBilaLagi
#ainaaserum
#ainaacleanser
.
.
📲 WHATSAPP 017-9841526
🚛 COD sekitar RAUB gaisss

🍀RAWAT KULIT MUKA DENGAN BAHAN SEMULAJADI🍀
.
.
Trend terbaru yang diamalkan orang ramai untuk penjagaan serta rawatan muka dari masalah :
.
.
✔ Jerawat
✔ Jeragat
✔ Pori Terbuka
✔ Parut Jerawat
✔ Muka Kusam
✔ Alergik
✔ Salah Guna Produk
.
.
JOM KEMBALIKAN KECANTIKAN WAJAH ANDA DENGAN SET AINAA CLEANSER + AINAA SERUM.
.
.
📲 WHATSAPP 017-9841526

~ heatpress gold printing, segak tak? Kami di cinonex apparel sangat pentingkam kualiti agar pelanggan puas hati dengan final result.nak tempah sehalai boleh, banyak helai lagi la boleh..nak order Wasap no di bawah ok!
.
0199790793
whatapps : http://cinonexapparel.wasap.my
.
#cinonex
#cinonexapparel
#cetakbaju
#printingtshirt
#sulam
#embroidery
#customshirt
#tersang
#cinonexapparel
#printing
#sungaikoyan
#raub
#kualalipispahang
#jersy
#jersi
#jersisublimationmurah

Haih seramnya tengok kesan pakai produk merkuri ni. Ini la beza bila pakai produk merkuri yang berbahaya dengan produk yang menggunakan bahan semulajadi
.
So guys, lepas ni kena berhati-hati pilih produk yang sesuai untuk kulit. Alhamdulillah dengan bantuan AINAA SERUM, kulit dia slowly sembuh
.
Remember guys, Sebab kulit kita ni nak pakai lama tau! So becareful guys ❤️
.
.
📲 017-9841526
🚛 COD sekitar RAUB gaissss
.
.

#nsabeautyofficial
#IDahCantikYouBilaLagi
#ainaaserum
#ainaacleanser

Sape nak jimat??
.
.
Foundation + Lipmatte just RM79 gaisss. Dah la dapat dalam box lawaaa. Serious berbaloii 😍
.
.
Btw foundation tu saiz dia handy tau so senang nak touch up after solat. Attached with sponge pulak tu!!
.
.
Jom grab sebelum stock habissss !
.
.
📲 017-9841526
🚛 COD available sekitar Raub gaiss

~ heatpress gold printing, segak tak? Kami di cinonex apparel sangat pentingkam kualiti agar pelanggan puas hati dengan final result.nak tempah sehalai boleh, banyak helai lagi la boleh..nak order Wasap no di bawah ok!
.
0199790793
whatapps : http://cinonexapparel.wasap.my
.
#cinonex
#cinonexapparel
#cetakbaju
#printingtshirt
#sulam
#embroidery
#customshirt
#tersang
#cinonexapparel
#printing
#sungaikoyan
#raub
#kualalipispahang
#jersy
#jersi
#jersisublimationmurah

~ heatpress printing for unlimited colour..nak tempah sehalai boleh, banyak helai lagi la boleh..nak order Wasap no di bawah ok!
.
0199790793
whatapps : http://cinonexapparel.wasap.my
.
#cinonex
#cinonexapparel
#cetakbaju
#printingtshirt
#sulam
#embroidery
#customshirt
#tersang
#cinonexapparel
#printing
#sungaikoyan
#raub
#kualalipispahang
#jersy
#jersi
#jersisublimationmurah

Hidup merupakan sebuah kenikmatan dan ketika menyedarinya baru kita tahu this is the Real definition of Indahnya ciptaan tuhan😍
.
.

Dengan Sejuk mata melihat pemandangan yang indah dan sejuk mata memandang @syafiqahaina ni, sejuk lagi muka bila dapat dibelai dengan AINAA SERUM❤️
.
. 📲 017-9841526
🚛 COD sekitar Raub gaiss

~ heatpress printing for unlimited colour..nak tempah sehalai boleh, banyak helai lagi la boleh..nak order Wasap no di bawah ok!
.
0199790793
whatapps : http://cinonexapparel.wasap.my
.
#cinonex
#cinonexapparel
#cetakbaju
#printingtshirt
#sulam
#embroidery
#customshirt
#tersang
#cinonexapparel
#printing
#sungaikoyan
#raub
#kualalipispahang
#jersy
#jersi
#jersisublimationmurah

Mulakan pagi anda dengan mensyukuri nikmat2 yang kita ada. Alhamdulillah ❤

Sedap plak nasi goreng kampung 14 tahun ni...
_____
Hahaha
#pahang #koyan #cameron #foodhunter #melihoneybeesoap#tersang #momos #tiger #travel #tour #food

Most Popular Instagram Hashtags