[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#terpengaruh

1427 posts

TOP POSTS

ngliat temen jadi siap seriusan tpi kalau ngliat temen yng satunya jadi takut πŸ˜πŸ˜‚(bab keharmonisan) #terpengaruh #penakut

Pakcik hot πŸ”₯ bersama Seroja Erdina 🌸 hahahahahaha #terpengaruh πŸ˜‚

Walaupun sayatme mummy banyak pasal Maysaa je, takpelah ye. First time instastory banyak gilaaaa sebab jawab sayatme tu πŸ˜‚ #Terpengaruh #PeerPressure

gdnite πŸ’•πŸ’•πŸ’• #terpengaruh

Alhamdulillah πŸ™πŸ»πŸŽ“πŸ‘­

U better work well on me OIL! #terpengaruh #youngliving #lemon #makmak πŸ’›πŸ‹

Semangat lah masak lepas ni. Cakap lah, nak makan apa? Masak lemak, rendang, carbonara, apa? Apa? Cakap lah. Tengah rajin masak ni
.
Coocan Diamond Pan baru khennn.. Nak masak senang, nak baru senang πŸ’…πŸ» .
beli je dengan @cjwowshop #terpengaruh

MOST RECENT

gdnite πŸ’•πŸ’•πŸ’• #terpengaruh

Alhamdulillah πŸ™πŸ»πŸŽ“πŸ‘­

Kiteww dah semangat Christmas giteww πŸ˜‚ @chandishine.j ulih adu photoshoot Christmas theme ka hahaha #terpengaruh

😍😍😍 cantiknya... #terpengaruh teruk dah ni...

Apa yang kita dapatkan bila hanya berdiam diri , apa yang kita tunggu bila kabar itu belum pasti ,dan apa yang akan kita hasilkan bila kita fokus dengan keduanya itu .
Apa coba ? ............ πŸ’«πŸ’’πŸ’₯😯 #hmmmmm 😰
. .
.
#wes #orakusah #keakehan #mikir ... #intinya #kita #ojo #terpengaruh #karo #fikiran
.... #sing #penting #gerak #usaha #ojomager ..... #and #ojolali #sholat #wesiku #berdoa #and #njaluk #karo #gusti #allah ...
#oke #koncokonco ... #sip πŸ˜‰

mommy ngan anak dara mommy ber tak tun tuang.... hampunnn....saya nak jugak...lol!

#terpengaruh #nadrahandmommy

Ramai orang nak berjaya dan nak capai impian yang dikehendakinya. Akan tetapi bila ada rakan dan orang sekeliling telah memberi dorongan negatif atau 'membunuh' menyebabkan dirinya terpengaruh dan terus gagal. Inilah di katakan orang yang sudah ada penyakit 'SNIOP' (Susceptible to Negative Influence of Other People). Mudah terkena dan terpengaruh dengan perkara atau perkataan negatif orang lain. .
.

Berhati-hati, ramai di luar sana yang men-SNIOP-kan anda. Jadikan ia cabaran dalam meniti dan mencari kejayaan. .
.

#muizmukhtar #nakberjaya #nakkaya #terpengaruh #usahalagi

Resiko hidup !! punya mslah
.
.
#baik #hidupmupilihanmuπŸ’¨ #jangan #terpengaruh

Bukak2 wasap sblm lelapkan mata dgn semgt nk tau kot kot brekpes tok esok. Skali pengaruh 5mnt craft. Hahahahaha... @mamaechah yg #terpengaruh hahahaha

pagi-pagi layannn kedondong+asam.. #terpengaruh πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†

I’m gonna be king of the pirates! #pantai #cinta #berahi #terpengaruh #dengan #one #piece

Satu on the way.
Dua kat rumah.
Tiga baru sampai tatsat ni.

Ada enam je kan @noorsyuhada_alc ?

Lepasni kalau mamikino tak jadi novelis jugak, xtau lah. Kekekekeke.

#mamikino #terapiinstagram #ajimaura #aurainsta #igsokongan #igmashup #tijm #super100k #inijugakamanah #cikguseo #melurjelita #unsunghero #asst #divazjelitawan #novels #novelisttobe #hobby #reading #abangpedas #firman #iris #terpengaruh #happypills #read

Hakak klu dah bengang..berdengut2 kelapa nih.. buruk jadinya..kih2.. #illusionmirror #terpengaruh

Ya allah bila dia memang untukku tolong dekatkan lagi ya allah apa bila allah belum mingijinkan dia untuk kembali tolong jaga dia dimn pun berada saat jauh dariku ya allah dan bila dia tak pantas untukku lagi bantu lah aku untuk melupakan dan membuka hati untuk wanita lain 😏
Hamba saat ini hanya bisa tersenyum melihatnya πŸ™πŸ˜’
#terjolimi
#temantakslamanyaindahdantemanadabatasnya
#terpengaruh

Most Popular Instagram Hashtags