#terlajaklakukeras

28 posts

TOP POSTS

Terima kasih Apek... Nanti wssp repeat order ye.. ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ‘
#Zestos #viral
#terlajaklakukeras

As'salam semua..sesiapa yg berminat dgn superfood Aryza Chia Seeds boleh order dgn sy..sementara stok masih ada lagi nie.!!๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€..sebabnya superfood nie amat lh terlajak laku keras.... Whatsapp 017-9063540

#chiaseed #healthyfood #terlajaklakukeras #yummilicious #ikutcarasendiri

๐ŸŒทSUSUK KEKAL DARA ๐ŸŒท ๐Ÿ‘ Sekali pakai cukup buat si suami mengerang manja dimalam hari..
AWAS! mampu membuatkan si suami kerinduan dirimu sepanjang masa๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ SUSUK KEKAL DARA merupakan ramuan terhebat produk jamu susuk dara ๐Ÿ‘ 100% bahan semulajadi tanpa bahan pengawet
Sebiji susuk kekal dara tahan 3 hari ketat.. โ™ฅ Memberi kejutan pada suami
โ™ฅMengikat rindu suami pada si isteri
โ™ฅmenutup rapat miss v yg terngaga.
โ™ฅ menyedut keputihan dalam faraj
โ™ฅKepuasan sempurna setiap malam ๐Ÿ‘ Layari lah bahtera di kamar anda dgn nikmat hubungan kelamin yg indah dan penuh kasih sayang.. Berminat????
Mai roger.....
Pm/wasapp 0182909524

#Produkjamususukdara
#SusukKekalDara
#Terlajaklakukeras
#Jamususukdara
#Online

Pilih mana berkenan darling!

Perbezaan :
DMS360 : RM139
* dari ekstrak honey dew + kolagen + alga.
* Beratnya : sabun 30g , krim 20g
* Spf 25.
* Jimat sehingga 2-3 bulan pggunaan.

CERMIN SERI : RM120
* Dari ektrak mutiara dan diamond
* Beratnya: sabun 30g , krim 20g.
* spf 30.
* Jimat sehingga 2-3 bulan penggunaan.

GLOWING SPEED : RM169.00
* Dari kolagen dan 24K gold
* Beratnya: sabun 40g, krim 30g.
* spf 45 * Jimat sehingga 4 bulan penggunaan.

Berminat nak tanya2 bole pm@whatsapp@telegram akak ye .. 016-7592314_hani

#DMS360
#DMSORIGINAL
#DIBDQUEENEMPIRE
#TERLAJAKLAKUKERAS

Cepat-cepat !!
Ajak kawan.. Kakak.. Adik.. Sepupu.. Jiran.. Ibu.. Biras.. Abang..Shopping produk Nurraysabeauty.. PM me Ahlia 019-9390494

#Ahliaeija_Nurraysabeauty
#AgentNurraysaChiniPahang
#Azzarichteam
#ProdukMesraWudhuk
#ProdukMesraSolat
#terlajaklakukeras

Anda diluar sana yang tercari2 produk yang senang jual dan repeat sales tinggi... Apa lagi grab peluang ni... nak join ???
wasap wawa cpt!!!
0133518262

#ivmist
#ivmistkids
#terlajaklakukeras
#ejendiperlukan
#stokisdiperlukan
#semburanajaib
#ajen/drppshipdperlukan
#WhatsApp0133518262

Hye,
Anda nak cari product BEBAS KIMIA ?? Admire Beauty adalah jawapanya.

2 Product yang #TERLAJAKLAKUKERAS ๐Ÿ’ขRose Glow Spray Adv ๐Ÿ’ขBare Weightless Foundation Adv

2 gabungan meletops hasilnya !
COD : JASIN, MELAKA
More info bole direct WhatsApp +60176093795
#AgentAdmireBeautyMelaka
#TeamAdmireBeauty
#ROSEGLOWSPRAYmelaka
#ellnuraa_beautyshop

#terlajaklaris
#sayajualmurah
#syjualonline
#bazarpaknil
#sayajual
#like4like
#hashtagjer
#murahgiler
#Villagepeople
#Sayajual

MOST RECENT

Siapa nak join POSTAGE ESOK ๐Ÿ”Š๐Ÿ”Š๐Ÿ”Š๐Ÿ”Š๐Ÿ”Š๐Ÿ”Š๐Ÿ”Š๐Ÿ”Š๐Ÿ”Š๐Ÿ”Š๐Ÿ”Š๐Ÿ”Š
Cepat text NJ naa.... NOW READY STOCK !!!!!!
#gorgoeusleemadvanced !!!!!!
Ubat kurus fav uolls ni โ˜บ
100% BERKESAN !!!! FOR minuman jamu #RatuKencurPremium tinggal lagi 3 botol shaja lagi.. Tiada siapa an punya... Fresh uolls baru sampai tadi petang !!!!!! Nak ?? boleh whatsapp NJ juga tau !!!!! Cepat siapa nak selit order utk esok whatsapp NJ SEKARANG! !!!!!
Whatsapp / Wechat / Telegram or Sms
๐Ÿ“ฑ0174346810 or 0184712995
Wechat ID
๐Ÿ“ฑJuwietalittrell or ainnorainn

#gorgoeusleemadvanced #gsa #gsareadystock #ubatkurus #kurus #slim #slimming #forslimming #terlajaklakukeras #officially_nj #dailypostage #postlaju #gemagavanza #RatuKencurPremium #airjamu #jamu #jamuoriginal #jamuasli #tulin #minumanjamu #kesihatan #airkencur #kencur #homamade #fresh

Nak kurus ???????
Alololo... Jgn laa muka monyokk mcm tu... NJ boleh bantu uolls.
Jangan malu2 utk whatsapp NJ ya โ˜บ Insya Allah NJ ada cara penyelesaiannya. Product NJ jual dari dulu hgga kini #gorgeousleemadvanced laa uollss..Xder yg lain.. !!!! Ianya 100% BERKESAN !!!! Dulu namanya #gorgeousleem saje.. Pastu now dah ber Advanced2 dah uolls.. Nampak effect lagiii boom laaa kan !!!! Xjual pun susah jugak.. Karang uolls cari.. Nak repeat order la.. Ubat kurus dah nak abis laa.. Bertahun lama x muncul2 tetiba nak kurus balik cari NJ laa.. So nampak dkt situ.. Bertapa hebatnya #ubatkurus #gorgeousleemadvanced ni !!! ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
Haa ada jugak yg nak kurus2 dari 5 6 tahun lepas pun.. Xkurus2 jugak.. Bkn giveup uolls.. Ni punca malas !!! Pastu xhadap nak ikut diet ketat2 ni.. Baik makan lagi best !!!! ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…Jgn gitu tau.. NJ ada ubat kurus special ni.. Memang xkan sama dgn yg lain... So siapa rasa diri tu down sgt, Selalu rasa pakai ape xelok, Jadi bahan gurau senda kawan2 atau saudara mara dgn saiz tubuh uolls ? Meh sini.. NJ nak bgtahu uollss #gorgeousleemadvanced memang boleh kasi uolls kurus !!!! Xcaye???? Cuba dlu baru tahu!!!! Buktikan pada org2 yg selalu buat uolls jadi bahan tu, "Igt ape.. Aku xboleh kurus ke?????" .. Haa.. Memandangkan #Raya pun dah nak dekat ni.. Ada masa lagi utk uolls nak kurus kan badan ni.. Jgn sampai jumpa saudara mara kawan2 raya ni pakat xperasan uolls nanti.. Haa meletopp uollss tau... ๐Ÿ˜‰

APA LAGIIIII... JOM ORDER #GORGEOUSLEEMADVANCED DGN KAMI !!!!! ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š [ More Info ]
Whatsapp / We chat / Telegram or Sms
0174346810 or 0184712995
Wechat ID
Juwietalittrell or ainnorainn

#gorgeousleemadvanced #gsa #gorgeousleem #ubatkurus #terlajaklakukeras #slim #gemuk #fattoslim #slimmingproduct #produkkurus #kuruspantas #kurusselamat #kurus #officially_nj

Nak kurus ???????
Jangan malu2 utk whatsapp NJ ya โ˜บ Insya Allah NJ akn bantu uolls. Product NJ jual dari dulu hgga kini #gorgeousleemadvanced laa uollss..Xder yg lain.. !!!! Ianya 100% BERKESAN !!!! Dulu namanya #gorgeousleem saje.. Pastu now dah ber Advanced2 dah uolls.. Nampak effect lagiii boom laaa kan !!!! Xjual pun susah jugak.. Karang uolls cari.. Nak repeat order la.. Ubat kurus dah nak abis laa.. Bertahun lama x muncul2 tetiba nak kurus balik cari NJ laa.. So nampak dkt situ.. Bertapa hebatnya #ubatkurus #gorgeousleemadvanced ni !!! ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
Haa ada jugak yg nak kurus2 dari 5 6 tahun lepas pun.. Xkurus2 jugak.. Bkn giveup uolls.. Ni punca malas !!! Pastu xhadap nak ikut diet ketat2 ni.. Baik makan lagi best !!!! ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…Jgn gitu tau.. NJ ada ubat kurus special ni.. Memang xkan sama dgn yg lain... So siapa rasa diri tu down sgt, Selalu rasa pakai ape xelok, Jadi bahan gurau senda kawan2 atau saudara mara dgn saiz tubuh uolls ? Meh sini.. NJ nak bgtahu uollss #gorgeousleemadvanced memang boleh kasi uolls kurus !!!! Xcaye???? Cuba dlu baru tahu!!!! Buktikan pada org2 yg selalu buat uolls jadi bahan tu, "Igt ape.. Aku xboleh kurus ke?????" .. Haa.. Memandangkan #Raya pun dah nak dekat ni.. Ada masa lagi utk uolls nak kurus kan badan ni.. Jgn sampai jumpa saudara mara kawan2 raya ni pakat xperasan uolls nanti.. Haa meletopp uollss tau... ๐Ÿ˜‰

Apa lagi... Order laa #gorgeousleemadvanced dgn NJ ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š [ More Info ]
Whatsapp / We chat / Telegram or Sms
0174346810 or 0184712995
Wechat ID
Juwietalittrell or ainnorainn

#gorgeousleemadvanced #gsa #gorgeousleem #ubatkurus #terlajaklakukeras #slim #gemuk #fattoslim #slimmingproduct #produkkurus #kuruspantas #kurusselamat #kurus #officially_nj

NAK MILIKI JAMBANG & MISAI YANG SIHAT DAN LEBAT ? LEBIH TERURUS ? NAK WAJAH BEBAS JERAWAT ,BERMINYAK ? JOM DAPATKAN DUA PRODUK ISTIMEWA NI๐Ÿ˜
====================================
TESTIMONI MOUSTACHE & BEARD OIL DAN JUGA FACIAL BEARD BAR
===================================
HARGA MOUSTACHE & BEARD OIL RM 80
KINI PROMOSI HANYA RM 60๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ HARGA FACIAL BEARD BAR RM 30

Semenanjung RM 8
Sabah Sarawak RM 12

Fungsi dan kelebihan (Moustache & Beard Oil)
=====================================
โœ”Menggalakkan pertumbuhan misai, janggut & jambang
โœ”Melebatkan misai, janggut & jambang
โœ”Melembutkan misai, janggut & jambang
โœ”Melembabkan kulit muka di bawah jambang
โœ”Mengelakkan kelumumur pd jambang dan gatal pada kulit muka
โœ”Memastikan misai, janggut & jambang tumbuh dgn lebih sihat, berkilat dan terurus ๐ŸšซBERGANTUNG PADA HORMON DAN JUGA GENETIK๐Ÿšซ

Fungsi dan kelebihan (Facial Beard Bar)
=====================================Sangat menyegarkan!! Maka kami cipta Beard & Facial Bar sekaligus! Jambang dan janggut semakin lembut dan mengurangkan kegatalan. Kulit muka semakin segar dan membuang sel kulit mati

Jika berminat boleh hubungi no ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ Whatsapp 017-9063540

#mensive #createdformen #terlajaklakukeras #terbaik #moustache #beard #beardset

Assalamualaikum & Selamat tengahri semua.. Ini adalah produk yang amat #terlajaklakukeras dikalangan kaum lelaki tetapi kaum wanita pun boleh menggunakan produk #mensive nie.. Kepada yg berminat @ tertarik dgn produk #createdformen #mensive
Boleh pm / whatsapp
0179063540

#createdformen #mensive #terlajaklaris #terlajaklakukeras #hairtonic #shampoo #pomade #moustache&;beardoil #facialcare #perfume #bodysoap

Terima kasih Apek... Nanti wssp repeat order ye.. ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ‘
#Zestos #viral
#terlajaklakukeras

As'salam semua..sesiapa yg berminat dgn superfood Aryza Chia Seeds boleh order dgn sy..sementara stok masih ada lagi nie.!!๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€..sebabnya superfood nie amat lh terlajak laku keras.... Whatsapp 017-9063540

#chiaseed #healthyfood #terlajaklakukeras #yummilicious #ikutcarasendiri

Assalamualaikum... Disini sy nk hebohkan psl produk yg agak #terlajaklakukeras iaitu Aryza Chia Seeds.. Sebabnya skrg ini aryza telah menaiktarafkn kepada botol yg lebih besar,kuantiti yg sama & jgn khuatir sebabnya harganya tetap sama.. 1 botol = Rm35 + postage Rm8

Whatsapp :017-9063540
Ig : mrharythmensive
fb : Mohd Harith al'hadi

#mensive #lakukeras #terlajaklaris #menonly #thorbaik #organik100% #akupakaikoygpanas #sayajualmurah #sayajualonline #bisnesonline #pomade #perfume #hairtonic #beard #moustache #bodysoap #facial #usahatanggakejayaan #createdformen #chiaseed #sihat #nopainnogain #slim #easyway #citarasasendiri #detox #fitness

Spe yg baru berjinak2 nak bentuk kening...
Mai sambar satu EYEBROW SET ni
Jimat+murah... Pm/whtsapp sis
017-3549425

#rhamloneyebrow#makupmurahmalaysia#letscantik#terlajaklaris#terlajaklakukeras#terlajaklaku

Stock dah xbanyak ni gaiss.. Sape nk lekaihhh pm tepi.. Boleh jumpa sis besok 12pm dkt petronas giant batu caves tu kalo xtahu jalan ke tmn seri gombak..
.
.
. ๐Ÿ’ธ๐Ÿ’ธ Rm10/pack je uolss macaroni lasagna(beef) ni.. Mana nk dpt kan?
.
.
.
Mmg rugi sape xnak cuba sekali.. Sbb sesuai utk lunch/dinner sgt kenyang berbaloi.. ๐Ÿ‘๐Ÿ‘
.
.

Tak cukup sebekas blh grab dua bekas utk diri sendiri. hahaa... ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
sbb sis mkn pn xcukup sebekas ni.. Rasa die masam manis masin berlemak semua complete.. Konfem menjilat bekas.. haha ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹
.
.
Pickup point 29/12/16(KHAMIS) : โ›ฝโ›ฝ Petronas Giant Batu Caves (12pm)
#sayajual #macaronilasagnasedap #konfemsedap #murahtapisedap #openorder #petronastamansamudera #petronasgiantbatucaves #HKL #sisjualwesternfood #sayajualmakanan #westernbajetmurah #foodie #foodhunter #hotselling #terlajaklakukeras #visitmyig #sekalicubapastinaklagi #produkmuslim #keluaranbumiputera #homemade #sesuaiuntuklunch #sesuaiuntukdinner #jamuanopis #potluckdays #makananbarat #dijaminhalal #readyfood #gombakfood #gombakmacaronilasagna

๐ŸŒทSUSUK KEKAL DARA ๐ŸŒท ๐Ÿ‘ Sekali pakai cukup buat si suami mengerang manja dimalam hari..
AWAS! mampu membuatkan si suami kerinduan dirimu sepanjang masa๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ SUSUK KEKAL DARA merupakan ramuan terhebat produk jamu susuk dara ๐Ÿ‘ 100% bahan semulajadi tanpa bahan pengawet
Sebiji susuk kekal dara tahan 3 hari ketat..
โ™ฅ Memberi kejutan pada suami
โ™ฅMengikat rindu suami pada si isteri
โ™ฅmenutup rapat miss v yg terngaga.
โ™ฅ menyedut keputihan dalam faraj
โ™ฅKepuasan sempurna setiap malam ๐Ÿ‘ Layari lah bahtera di kamar anda dgn nikmat hubungan kelamin yg indah dan penuh kasih sayang.. Berminat????
Mai roger.....
Pm/wasapp 013-9353530
.
#Produkjamususukdara
#SusukKekalDara
#Terlajaklakukeras
#Jamususukdara
#Online #stokisjsd
#kembalidara #uitm
#jamususukdara #sayajual #jamu #pencuciwanita #keputihan #jerawat #bersalin #berpantang #servismissv #masalahmissv #manjakani #tombong #rahimkembang #keletihan #missvketat #jamususukdarakl #senangnakboom #coklatlovehabibi #skd2 #intimgel #selamatpagi #kopianggunpesona

Ramai tanya,
Apa yang BESTTTT sangat Feminine Wash JSD ni?

Kpd yg belom Cuba.. Dalam FW ni ada : ๐ŸŒนExtract wangian bunga tanjung
๐ŸŒนMemberi kesegaran dan dingin berpanjangan sepanjang hari
๐ŸŒนMemberi keselesaan n rasa kering
๐ŸŒนBebas kuman,keputihan,gatal2 dan kutu kelamin
๐ŸŒนSesuai utk SEMUA KATEGORI WANITA

itulah dia feminine Wash jsd ๐Ÿ˜„

Nak cuba????
Meh pm/wasaap 0182909524

#Produkjamususukdara
#femininewash
#jamususukdara
#terlajaklakukeras

Assalamualaikum dan
Selamat malam

Anda mengalami masalah
Dibawah ini???? *LEMAK BERLEBIHAN
*KURAP
*PANAU
*KAYAP
*ECZEMA
*KULIT KUSAM
*TUMIT MEREKAH
*JERAWAT
*PARUT
*KETIAK, LEHER, CELAH PEHA HITAM
*BAU BADAN
*STRETCHMARK
*GATAL2 PADA ANGGOTA BADAN

Jom TUKAR sabun mandi anda dengan MAGIC BODY SLIM S0AP / ANGGUN PESONA SOAP. Dengan bahan-bahan asli seperti seaweed, pegaga, scrub beras, grapeseed, ia sangat bagus merawat kulit yang bermasalah, malah membuatkan kulit semakin halus, gebu, cerah & bercahaya.

#janganragu2
#produkjamususukdara
#terlajaklakukeras
#SabunAnggunPesona
#jamususukdara
#online

Jom dapatkan sekarang????
Berminat pm/wasapp 0182909524

๐ŸŒทSUSUK KEKAL DARA ๐ŸŒท ๐Ÿ‘ Sekali pakai cukup buat si suami mengerang manja dimalam hari..
AWAS! mampu membuatkan si suami kerinduan dirimu sepanjang masa๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ SUSUK KEKAL DARA merupakan ramuan terhebat produk jamu susuk dara ๐Ÿ‘ 100% bahan semulajadi tanpa bahan pengawet
Sebiji susuk kekal dara tahan 3 hari ketat.. โ™ฅ Memberi kejutan pada suami
โ™ฅMengikat rindu suami pada si isteri
โ™ฅmenutup rapat miss v yg terngaga.
โ™ฅ menyedut keputihan dalam faraj
โ™ฅKepuasan sempurna setiap malam ๐Ÿ‘ Layari lah bahtera di kamar anda dgn nikmat hubungan kelamin yg indah dan penuh kasih sayang.. Berminat????
Mai roger.....
Pm/wasapp 0182909524

#Produkjamususukdara
#SusukKekalDara
#Terlajaklakukeras
#Jamususukdara
#Online

Hye,
Anda nak cari product BEBAS KIMIA ?? Admire Beauty adalah jawapanya.

2 Product yang #TERLAJAKLAKUKERAS ๐Ÿ’ขRose Glow Spray Adv ๐Ÿ’ขBare Weightless Foundation Adv

2 gabungan meletops hasilnya !
COD : JASIN, MELAKA
More info bole direct WhatsApp +60176093795
#AgentAdmireBeautyMelaka
#TeamAdmireBeauty
#ROSEGLOWSPRAYmelaka
#ellnuraa_beautyshop

#terlajaklaris
#sayajualmurah
#syjualonline
#bazarpaknil
#sayajual
#like4like
#hashtagjer
#murahgiler
#Villagepeople
#Sayajual

Most Popular Instagram Hashtags