#teringinpunyapasal

872 posts

TOP POSTS

nasi lemak telur & cendawan...🍽️
#teringinpunyapasal

Dr mula pregnant teringin sngt nk mkn ramen samyang ni..dh hujung2 boleh la makan..masa makan ok lagi boleh tahan..abis je 1 cup. oh hoiii senyum la senyum laaaa, bapak pedas giler!! menjerit baby dlm perut.. #teringinpunyapasal 😜

Ubi rebus ubi goreng cicah sambal bilis pedas πŸ˜‹πŸ˜‹
Ada jgak agar2 milo πŸ˜‹

#teringinpunyapasal
#ubirebus
#ubikayurebus
#ubigoreng
#sambalbilispedas

Kek Coklat Siap😊😊😊😊
#kekcoklat
#airtanganku
#airtanganisteri
#teringinpunyapasal

Malam tadi punya cter...kasi lenjan ini kereta...abis letup2 kepala lutut dennnπŸ˜‚πŸ˜‚...nak pasang laguu...Fon pulak battery abis...adoiii...nasib ada back up fone..tq Nur ain Bambam...tolong layan drift semalam...hakhakhak πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ #teringinpunyapasal
#stadiumkajang
#santaitime
#bukanselalu

MOST RECENT

Assalamualaikum ❀ Hari tu iolls share gambar adunan n chocolate cadbury... Ni nak share hasil nya pulak 😁
Tadaa~ Kek Lapis India tanpa kelapa πŸ˜† Kalau ikut resepi asal mmg ada kelapa kering n serbuk santan.. Tp iolls letak serbuk santan jer nak bg rs berlemak sikit.. 😁
Lapisan demi lapisan agak gelap.. πŸ˜… Tp rasa sedap just kurang moist... Apapun ok la tu for first timer buat kek lapis india ni... Hilang dh rasa terigin ritu... Hehehe... Dapat 2x lapisan cadbury jer sebab adunan habis.. πŸ˜† Lagipun untuk mkn sendiri yang teringin jer.. Cukup la tu.. Hehehe... Okla, jumpa raya tahun depan ye.. InsyaAllah 😊 _25072017_ #rainbowtreatsbymissm #keklapisindia #untukmakansendiri #teringinpunyapasal #firsttimebakingkeklapisindia #aidilfitri2017 #syawal1438H #rayadahhabis

Macamana la nak diet.
Habaq mai teringin nak makan apa tengah malam pukui 1 - 2 pagi pun dia bawak pi cari.
#cenduldurian #12henggetsemangkuk #teringinpunyapasal #foodheaven #foodhunter

Kek Coklat Siap😊😊😊😊
#kekcoklat
#airtanganku
#airtanganisteri
#teringinpunyapasal

Pagi2 g pasar karat semata2 nak cr benda alah ni.πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚... sedapppppppp oooooo
#teringinpunyapasal

Disebabkan teringin ku gagahkn diri homemade kuih 'Bau Lu ' ni..πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹ #homemade #bahulu #masakcaraniyza #kuihbahulu #teringinpunyapasal

Most Popular Instagram Hashtags