#tergelak

MOST RECENT

Layan dulu BTS #AwakSukaSayaTakRaya.. seronok tgk diaorang dah start shooting... Hilman Intan dah kembali.. terubat rindu...hihihi
cc: #cumicumi
@alvinchong123
@emma_maembongofficial
.
.
.
➡Jgn lupa tau join pelancaran Novel baru @melurjelitaofficial bertajuk #awaksukasayatak2 yg merupakan sambungan selepas perkahwinan Hilman & Intan pd 28 Apr 2018 pukul 1pm di Pesta Buku Antrabangsa Kuala Lumpur 2018, PWTC.
-Jualan bermula dari jam 10 pagi dari 27hb Apr - 6 Mei 2018.
.
.
.
#TeamTakBolehMoveOn
#awaksukasayatak
#awaksukasayatakseason2 #ASST2 #awaksukasayatakraya
#dramamelekatdihati
#melurjelita #hilmanintan
#alvinchong
#emmamaembong .
.

#Credit dari igs @nizamzakaria .

Sebenar nye gmbo ni smua dh tgolek2 pijak batu xpi smua kontrol cun syg korg la#tergelak #tebahak2 #gelaksakan #xpi #happy #semuanye

Kek chipponkah nama dia,
Awat bila sejuk jadi mcm ghedot poottt haha @missgreyguppy umpama selimut yg beralun kikih.
So utk menjaga kredibiliti,maka kita potong sesiap naaa hihi..caghaaa tu...
Ok kena prektisss lebih giat
lagi naa...#sayadahcuba #awaktaksalah #keksaya #cerita #sajaceritabagitahu #nakhabaqmai #tudia #tergelak #kedut #cubalagi #pleasetryagain

Buat perangai betul kawan aku ni boleh pulak main ii lagi...
#tergelak aku di buat Nye...hahahaha

Pagi sudah dalam bingkai ini, malam masih dalam bingkai yg sama, guru #jamannow #tergelak #kelakuan #macammacamada

Bila duk sekali dgn kawan² mesti ada je permainan yg terfikir nak main.. biasa la nak hilangkan stress yg ada dlm kepala otak masing²😂😂 jadi terhasil la permainan ni sampaikan benjol dh kepala kiteorang💢🤕 #Tahangelakchallenge #before_exam #sahabat #mudah_terhibur #tergelak #sukasuka #happy #friends #Malaysiaigers #vinemalaysia #mens #lol #instavideo #videogame #funny #hiburansematamata #webstagram #forfollowers #like4like

@abfattah_ @al.mikhshaar @anskhn_1

@firdaus_aus7 @amiendude Alifaiman

cameraman 1-@riszatt_

cameraman 2-@ashx_x

Alamak x terprasan,tersama dgn alas meja.. hahaha 😂
#hahaha #tergelak #jap ..
#kuihlapis #talamlapis #merahhijau #sukasuka #sukahatiakulah

Mahu patah hidung orng tu buat #spidermanchallenge . tpi yg paling meriah mase ramai namati , hahahaha , habis yg bwh kene hempap , dh lh ramai , pelik pelik orng luar negara ni , haa ni yg tgk ni pon jgn tiru , jgn tiruuu ....
.
#bodohkandirisendiri #kitageng #member #masukair #spidermanchallenge #viral #luarnegara #jangantiru #igmy #share #like #tag #malaysia #sakit #takdehal #nohal #kuat #paperoger #menjerit #tergelak #perutsenak #takkuasa #tahpape #mengarut #vine #compilation #lawak #pecahperut #berdekah

🤣 #adakah #ini #gengster 🤣 #ni #dah #mcm #budak #bulat #orang #tengok #tak #takut #tapi #tergelak 😂😂 Abah tengok tergelak "anak abah bulat" 😂#anak #abah #anakabah

Tatkala mama klua kjap bsiap siaga untk tido, msuk blik...MASYAALLAH,,,baby nk dtidokan oleh ayah dgn cara dbedung dgn slimut korg kcik merah dlu...bukan main pasrah lg korg yeee...
#tergelak
#zazipandaibelakon
😍😍😍😍

170520 Kyu dan hyungdeul IG live :
LT: Kami membicarakan tentang ini, sebuah hadiah yang paling Kyuhyun inginkan sebelum wamil adalah sepeda. Harganya 1.280.000 won
KH: #tergelak Aku pikir sebagai pelayan masyarakat akan bagus jika aku mengendarai sepeda daripada mobil
SD: Ada dua sepeda yang tidak terpakai di dorm kan?
(*salah satu fansite Kyuhyun kebetulan memberinya sepeda) >>>>
@inchoherent
LT: We talked about it, a gift that kyuhyun wants the most before enlisting is bicycle. The price is 1,280,000 won
Kyu: *highpitched laughs* I thought as a public service officer it'd be good if I ride bicycle rather than car
SD: There are 2 unused bicycle at dorm tho?

Ternyata yang beliin Kyuhyun sepeda adalah Heechul hyung (*vote terbanyak kkkk)
Yaaaaaaaaah padahal seru kalau Teuk yang kena kkk
Btw itu Kim Heechul dan Kim Kyuhyun benar2 bikin hangaaaaaaat ❤❤❤❤ #superjunior #kyuhyun #goodbyefornow

Ondehhhh piak, basuiih bahaso lai 😂😁, colek @midka8284
#tergelak aku melihat gaya kamu mah LOL
#ntu ya kcek aku nya 😂😂😂

Jangan contohi laki ini yer....ape lagi la yg die blum try...😑😑😑 #tergelak #stock #terbahak2 #joke #hahaha #more #funny #littleig #smoke #vape #lawakhan

Ok cukupla dulu kerja2 saya utk harini. Siokni kerja dr rumah dan prepare my booking class dan order dr rumah jak. Kerja tu x semestinya duduk d opis,ada penghawa dingin, kerusi pusing2. Janji setiap kerja kita buat masyukkk dan dpt membantu org lain.

#tergelak baca status sahabat saya bila diminta pendapat pasal kerja tp bila sahabat saya ckp dia duduk rumah terus org tu x jd tanya...maka kawan saya tu kerjanya penulis...itu pun kerja...mungkin org tu mau kerja duduk di kerusi pusing2 kali baru namanya kerja.

#pinkbutterflyunit
#marykay
#kerja
#dimanapunbolehkerja
#flexible

Sekda Kabupaten Malang Abdul Malik, Bupati Malang Rendra Kresna, dan Kepala Dinas Komunikasi dan Informatika (Diskominfo) Kabupaten Malang Nazarudin Hasan, tergelak menyaksikan senam maumere yang ditunjukkan Kepala Dinas Pemuda dan Olahraga Kabupaten Malang Nurcahyo, Jum’at (7/4). Photo by: Bayu Mulya/Radar Kanjuruhan (@by_bayumulya)
#sekda #bupati #tergelak #saksikan #senam #maumere

Most Popular Instagram Hashtags