[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#tergelak

206 posts

TOP POSTS

Ondehhhh piak, basuiih bahaso lai 😂😁, colek @midka8284
#tergelak aku melihat gaya kamu mah LOL
#ntu ya kcek aku nya 😂😂😂

Tatkala mama klua kjap bsiap siaga untk tido, msuk blik...MASYAALLAH,,,baby nk dtidokan oleh ayah dgn cara dbedung dgn slimut korg kcik merah dlu...bukan main pasrah lg korg yeee...
#tergelak
#zazipandaibelakon
😍😍😍😍

They always make me happy 💕
#tergelak #tersnap #photoshoot #euphoric

170520 Kyu dan hyungdeul IG live :
LT: Kami membicarakan tentang ini, sebuah hadiah yang paling Kyuhyun inginkan sebelum wamil adalah sepeda. Harganya 1.280.000 won
KH: #tergelak Aku pikir sebagai pelayan masyarakat akan bagus jika aku mengendarai sepeda daripada mobil
SD: Ada dua sepeda yang tidak terpakai di dorm kan?
(*salah satu fansite Kyuhyun kebetulan memberinya sepeda) >>>>
@inchoherent
LT: We talked about it, a gift that kyuhyun wants the most before enlisting is bicycle. The price is 1,280,000 won
Kyu: *highpitched laughs* I thought as a public service officer it'd be good if I ride bicycle rather than car
SD: There are 2 unused bicycle at dorm tho?

Ternyata yang beliin Kyuhyun sepeda adalah Heechul hyung (*vote terbanyak kkkk)
Yaaaaaaaaah padahal seru kalau Teuk yang kena kkk
Btw itu Kim Heechul dan Kim Kyuhyun benar2 bikin hangaaaaaaat ❤❤❤❤ #superjunior #kyuhyun #goodbyefornow

Apabila kawan sebelah cte berak dalam plastik baling dlm rok... Hahahhahahah #tergelak #terbahak2 #sumer☀️ #lamanseni

Bahagia itu sederhana.... #tergelak bersamamu😉

MOST RECENT

Bila duk sekali dgn kawan² mesti ada je permainan yg terfikir nak main.. biasa la nak hilangkan stress yg ada dlm kepala otak masing²😂😂 jadi terhasil la permainan ni sampaikan benjol dh kepala kiteorang💢🤕 #Tahangelakchallenge #before_exam #sahabat #mudah_terhibur #tergelak #sukasuka #happy #friends #Malaysiaigers #vinemalaysia #mens #lol #instavideo #videogame #funny #hiburansematamata #webstagram #forfollowers #like4like

@abfattah_ @al.mikhshaar @anskhn_1

@firdaus_aus7 @amiendude Alifaiman

cameraman 1-@riszatt_

cameraman 2-@ashx_x

Alamak x terprasan,tersama dgn alas meja.. hahaha 😂
#hahaha #tergelak #jap ..
#kuihlapis #talamlapis #merahhijau #sukasuka #sukahatiakulah

#terkejut #tergelak #cicakkudung thaks ye @nurniki buat aku tergelak besor hahahaha

🤣 #adakah #ini #gengster 🤣 #ni #dah #mcm #budak #bulat #orang #tengok #tak #takut #tapi #tergelak 😂😂 Abah tengok tergelak "anak abah bulat" 😂#anak #abah #anakabah

Tatkala mama klua kjap bsiap siaga untk tido, msuk blik...MASYAALLAH,,,baby nk dtidokan oleh ayah dgn cara dbedung dgn slimut korg kcik merah dlu...bukan main pasrah lg korg yeee...
#tergelak
#zazipandaibelakon
😍😍😍😍

Most Popular Instagram Hashtags