#terengganu

MOST RECENT

#SPRINGSUMMERCOLLECTION
.
OPEN FOR PRE ORDER (ETA : 1 Month)

COACH Man Travel Wallet
.
FREE POSTAGE
.
Price : RM790.00 Only
Deposit : 50%, Balance-2 Months 😘
Colours : As Pictured Above

#DMAzBag
#Original
#Authentic
#PreOrder
#SayaJual
#SayaJualHandbag
#SayaJualCoach
#DMAzCoach #CoachMan #MRSD

#Kuching #Perlis #Kedah #PulauPinang #Perak #Selangor #NegeriSembilan #Melaka #Johor #Pahang #Kelantan #Terengganu #Sarawak #Sabah #KualaLumpur #Labuan #Langkawi #Malaysia
PIC: 0128855586 (Azlan) - SMS/WhatsApp))

#SPRINGSUMMERCOLLECTION
.
OPEN FOR PRE ORDER (ETA : 1 Month)

COACH Man Travel Wallet
.
FREE POSTAGE
.
Price : RM690.00 Only
Deposit : 50%, Balance-2 Months 😘
Colours : As Pictured Above

#DMAzBag
#Original
#Authentic
#PreOrder
#SayaJual
#SayaJualHandbag
#SayaJualCoach
#DMAzCoach #CoachMan #MRSD

#Kuching #Perlis #Kedah #PulauPinang #Perak #Selangor #NegeriSembilan #Melaka #Johor #Pahang #Kelantan #Terengganu #Sarawak #Sabah #KualaLumpur #Labuan #Langkawi #Malaysia
PIC: 0128855586 (Azlan) - SMS/WhatsApp))

Jarang Jarang abang post haha..Cume nak ucap selamat malam jew
#terengganu

Masjid terapung Tengku tengah zaharah terenggganu...
#roadtrip
#terengganu
#mtcgoestomalaysia

1st Life Style Jamu in Malaysia
.

Hello #jttbabes.

Ni nak bagitahu, sekarang dengan setiap pembelian 1 kotak Jamu Tun Teja, akan dapat PERCUMA Sabun Herba Ginseng tau. .

Jadi whatsapp Dell terus untuk dapatkan segera sementara stok masih ada. Terhad sangat. .

Boleh klik link dekat bio. Tak perlu nak simpan nombor lagi dah. Mudah dan cepat. Senang kan? .

Hye. I'm Dell.
Authorized Agent Kuantan
JTTA0017
📱 WhatsApp 0172506926 🚗 cod Kuantan
📮 post within Malaysia
🎁 free gift

#jamutunteja #jamupremiumquality #jamumoden #modernjamu #lifestylejamu #jamucollagen #jamutuntejadell #jamutuntejakuantan #jttbabes #ekinjttteam #kuantan #codkuantan #kuantanese #pantaitimur #pahang #terengganu #kelantan #sayajualjamu #energybooster #healthylifestyle #jttginsengherbalsoap #dramamrgrey

Cantik tak dengan Satin Skin Cushion Furaiha?

Care For Your Skin with Furaiha Legacy

#FuraihaMalaysia | #FuraihaSingapore

Cantik dengan Satin Skin Cushion?
Dengan spf 50++ perfect untuk raya nanti

Care For Your Skin with Furaiha Legacy

#FuraihaMalaysia | #FuraihaSingapore

Elcah memang cantik. Lagin cantik guna FURAIHA.

Care For Your Skin with Furaiha Legacy

#FuraihaMalaysia | #FuraihaSingapore

Dah cuba pelbagai produk,
Tapi masih xda PERUBAHAN ?
.
Cik tek masih kekal layut ?
Cik tek macam senget sebelah sebab saiz xseimbang ?
Masih pakai cup A ?
Nak bukak bra depan hasben pon rasa malu ?
Konfiden level drop sampai ke bumi ?
.
Syukurlah cik gojess sekalian terjumpa Love Potion ni
Dengan 95% testimoni positif yg kami terima
Dengan kesan seawal 5 hari
.
Love Potion ni insyAllah akan bantu cik gojess setelkan masalah yg dihadapi 😊
.
Tak perlu susah2 nak surgeri
Tak perlu nak keluarkan modal ribu riban
Tak perlu nak risau nanti silicon bagi side effect
Sebab Love Potion akan bantu cik gojes sekalian utk dapatkan aset yang sempurna secara semulajadi !
.
Jom akak bantu korang dapatkan aset yg buat hasben lemas
.
📲 Whatsap Hush ke +60168364306 📲 Whatsap Hush ke +60168364306 📲 Whatsap Hush ke +60168364306

#lingeriemurah #lingeriemalaysia #pushupbramurah #pushupbramalaysia #payudara #payudaramontok #payudaraideal #wanita #projekpikatsuami #produkpayudara #kerjakeras #kualalumpur #selangor #negerisembilan #sabahinstashop #sabah #sapotlokal #sarawakinstashop #sarawak #langkawi #kedah #perak #pulaupinang #pahang #kelantan #melaka #putrajaya #terengganu

Tawaran Manifesto PAS untuk mengadakan Tabung Biasiswa Pelajar Cemerlang sebanyak RM5 juta setahun untuk anak Terengganu yang melanjutkan pengajian di peringkat Ijazah Pertama sepatutnya disambut baik oleh semua rakyat Terengganu.

Pendidikan adalah antara sektor terpenting dalam membina masyarakat yang berilmu dan berguna untuk dunia dan akhirat. Terima kasih PAS Terengganu kerana mengutamakan pendidikan generasi masa depan.

Undilah PAS demi generasi masa depan.

#undipas
#pru14
#ge14
#malaysiamemilih
#pilihanraya
#terengganu
#malaysia
#manifesto
#sejahtera
#sejahterabersamaislam
#terengganumajuberkatsejahtera

Selfie bersama Sherry
#MajlisPerasmianTD1303
#Program1MET
#terengganu
#e-keusahawanan

Abg fayyad dh besar, tau nk jalan sendiri kt Pantai Batu Buruk, hahaha
#Babyboi #squaredroid #picoftheday #likesforlikes #instalike #awesome #likes #Terengganu #KualaTerengganu #PBB #red

"SATU-SATUNYA FOUNDATION YG MENGGABUNGKAN TEKSTUR BB CREAM & CONCEALER , DAN TAK PERLU PAKAI BEDAK LAGI ❗️"
-
Wow magic foundation ke ni??? YES , BCCREAM DYXY MAGIC!
.
. -----------------------------------------------------
👑KELEBIHAN BCCREAM DYXY👑
------------------------------------------------------
💋magic foundation(ALL IN ONE)
💋sun block SPF 50+
💋tekstur sekata & mudah meresap
💋tidak berminyak
💋tahan lama (5-8 jam)
💋tekstur ringan selesa bila dipakai
.
.
Puluhan ribu testimoni yg dh terkumpul & berpuas hati dengan kesan magic BCCREAM DYXY.
.
.
Anda bila lagii?? Jom jangan tangguh2 lagi, rugiiii tak cuba taww 😱
.
😱10 FREE GIFT 🎁atau
😱1 FREE GIFT EXCLUSIVE (boleh pilih)
.
😱FREE POSTAGE / COD

WHATSAPP 013-4553384 (fast respon)
.
AGENT DIPERLUKAN
DROPSHIP DIPERLUKAN. 
#dyxyterengganu 
#dyxybccreamfoundation 
#dyxygreenteafacemist 
#codkualaterengganu 
#codterengganu 
#kualaterengganu 
#terengganu 
#uthm 
#kualanerus
#UNISZA
#bukitpayong 
#batuburuk 
#gongbadak
#dyxykualaterengganu 
#kualaibai
#dyxycosmeticsmalaysia
#manir 
#sekmung
#ganu 
#pantaitimur 
#bandarkualaterengganu
#tokjembal
#utm
#seberangtakir
#terengganumolekdoh
#ukmbangi
#uum
#ipgipoh
#ipg
#jururawatmalaysia

#skinlovers #skinloversofficial #produkputihgebu #produkmalaysia #produkno1terbaikuntukwanita #produklelaki #produkwanita #produkmurah #terengganu #produkviral #produk2018 #putihalami #putihkorea #putihglowing #bazar
#bazarpaknil
#bazaronline #bazarpaknilmurah #kulitcerah
#kulitglowing
#pinkish #kulitgebu

Putih 10x ganda tanpa injection 💖
.
Skin lovers whitening supplement mampu meresap masuk ke dalam sirkulasi darah secara neutral. Tidak perlu inject. .
Kesan seawal 3 biji sahaja. Satu bulan hanya spend RM50 sahaja means satu botol sahaja. .
Kalau yang period? Boleh simpan 2/3 biji dah kan.. sebab time period tak perlu makan 😘
.
.
.
🛍 RM50.00 (PROMOSI!)
.
📪 Postage: RM8 sm / RM12 ss
📪 POS everyday
🚗 COD everyday
.

Totebag S ni pun boleh tahan laku sebab corak semua lawa 😁 asyik habis , restocked, habis restocked je 😉 If you guys beli 4 beg dan ke atas boleh dapat free 1 coin purse comel 😍
.
🎀TOTEBAG S 🎀
.
Material ➡️ Thick Cotton Canvas
Measurement ➡️ 42 Height & 35 Width Cm
Price ➡️ RM 25 (Exclude postage)
Postage ➡️SM RM8 & SS RM12
➡No zipper
.
Whatsapp 0139486258
.
#slingbag
#slingbagmalaysia
#slingbagmurahmalaysia
#slingbagviral
#slingbagkorea
#slingbagkoreamurah
#bagmurahmalaysia
#bagmurah
#totebagmurah
#totebagmurahmalaysia
#totebagmalaysia
#dropshipbag
#dropshipwanted
#dropshipneeded
#bazaarpaknil
#melaka
#terengganu
#onlinemurah
#shoppingeverose

#skinlovers #skinloversofficial #produkputihgebu #produkmalaysia #produkno1terbaikuntukwanita #produklelaki #produkwanita #produkmurah #terengganu #produkviral #produk2018 #putihalami #putihkorea #putihglowing #bazar
#bazarpaknil
#bazaronline #bazarpaknilmurah #kulitcerah
#kulitglowing
#pinkish #kulitgebu

Putih 10x ganda tanpa injection 💖
.
Skin lovers whitening supplement mampu meresap masuk ke dalam sirkulasi darah secara neutral. Tidak perlu inject. .
Kesan seawal 3 biji sahaja. Satu bulan hanya spend RM50 sahaja means satu botol sahaja. .
Kalau yang period? Boleh simpan 2/3 biji dah kan.. sebab time period tak perlu makan 😘
.
.
.
🛍 RM50.00 (PROMOSI!)
.
📪 Postage: RM8 sm / RM12 ss
📪 POS everyday
🚗 COD everyday
.

Totebag S ni pun boleh tahan laku sebab corak semua lawa 😁 asyik habis , restocked, habis restocked je 😉 If you guys beli 4 beg dan ke atas boleh dapat free 1 coin purse comel 😍
.
🎀TOTEBAG S 🎀
.
Material ➡️ Thick Cotton Canvas
Measurement ➡️ 42 Height & 35 Width Cm
Price ➡️ RM 25 (Exclude postage)
Postage ➡️SM RM8 & SS RM12
➡No zipper
.
Whatsapp 0139486258
.
#slingbag
#slingbagmalaysia
#slingbagmurahmalaysia
#slingbagviral
#slingbagkorea
#slingbagkoreamurah
#bagmurahmalaysia
#bagmurah
#totebagmurah
#totebagmurahmalaysia
#totebagmalaysia
#dropshipbag
#dropshipwanted
#dropshipneeded
#bazaarpaknil
#melaka
#terengganu
#onlinemurah
#shoppingeverose

✨每個人都可以為社會、為地球做一些事。重點是,你想做嗎?你願意一起做嗎?✨ Olivier, oh Olivier, this funny, happy French man who always smile. We sang and danced with the broom and toothbrush in a very warm morning in Terengganu.
OLIVIER~ I believe he is 56 years old this year, I met him at the beginning of last year in Malaysia, #Terengganu . He has been living like the nomad for 16 years.
.
He is extremely fit 💪and healthy, with ZERO Fat. He cycles to see the world with bare essentials. He is always full of love, he loves people who smiles back, he loves our earth that he avoid creating waste every single day with his own utensils, no plastic bags, no disposal bottles....
✨
How can you not love this man?🎈
✨
Because of him, I began to say no plastic straws and no plastic bags (keep a foldable bag with me all the time)

I start with new small habits and slowly I will add one more Green habit, then one more and then one more.... Until I am SUPER Green!

I miss this happy man! Where is he now? Somewhere in Asia I guess?
有一次在大馬住民宿時,遇上一位巳當背包客16年的法國人,擁有一頭銀白髮的他已55歳,但他苗條的身材像二十出頭的年輕人。他是現代游牧民族,一人四處旅居,體驗異國文化。

沒有老婆,沒有小孩的他,看似浪子,過得快活。

但我被他的認真打動了,
他每天都密密為地球🌳減輕負擔:
他會自備餐具🍴,吃素的他當日用香蕉葉做碟,愛清潔四周,連別人的門前也打掃。我覺得他好有趣,開心果一名,說再見時,真的希望可以再和他相處多幾天。
後來,他去了台灣,還和當地小孩交流,分享他的見聞。

他的旅行是修行,過得很快樂,很踏實。因為他,我也反思自己有沒有做好本分。

#batikworkshop #coldwax #batik #蠟染 #Singapore #travelartist #深度遊 #東南亞 #星加坡 #gogreen💚 #zerowastelifestyle

Totebag S ni pun boleh tahan laku sebab corak semua lawa 😁 asyik habis , restocked, habis restocked je 😉 If you guys beli 4 beg dan ke atas boleh dapat free 1 coin purse comel 😍
.
🎀TOTEBAG S 🎀
.
Material ➡️ Thick Cotton Canvas
Measurement ➡️ 42 Height & 35 Width Cm
Price ➡️ RM 25 (Exclude postage)
Postage ➡️SM RM8 & SS RM12
➡No zipper
.
Whatsapp 0139486258
.
#slingbag
#slingbagmalaysia
#slingbagmurahmalaysia
#slingbagviral
#slingbagkorea
#slingbagkoreamurah
#bagmurahmalaysia
#bagmurah
#totebagmurah
#totebagmurahmalaysia
#totebagmalaysia
#dropshipbag
#dropshipwanted
#dropshipneeded
#bazaarpaknil
#melaka
#terengganu
#onlinemurah
#shoppingeverose

Totebag S ni pun boleh tahan laku sebab corak semua lawa 😁 asyik habis , restocked, habis restocked je 😉 If you guys beli 4 beg dan ke atas boleh dapat free 1 coin purse comel 😍
.
🎀TOTEBAG S 🎀
.
Material ➡️ Thick Cotton Canvas
Measurement ➡️ 42 Height & 35 Width Cm
Price ➡️ RM 25 (Exclude postage)
Postage ➡️SM RM8 & SS RM12
➡No zipper
.
Whatsapp 0139486258
.
#slingbag
#slingbagmalaysia
#slingbagmurahmalaysia
#slingbagviral
#slingbagkorea
#slingbagkoreamurah
#bagmurahmalaysia
#bagmurah
#totebagmurah
#totebagmurahmalaysia
#totebagmalaysia
#dropshipbag
#dropshipwanted
#dropshipneeded
#bazaarpaknil
#melaka
#terengganu
#onlinemurah
#shoppingeverose

Most Popular Instagram Hashtags