#terbaikestore

MOST RECENT

THRASHER
Ready stok
promo Rm 20 sehelai
3 helai Rm 50
free post SM, SS add Rm 10
material: 100%cotton
size/color : black size xl,blue size L,dark blue size xl
detail baju or info sila whatssap link dekat bio

#bajuraya2018 #bajupremium #bajucotton #bajumurah #bajumurahmalaysia #terbaikestore #trustedolshop #bajubaik #wilayahpersekutuan #kualalumpur #malaysia

QUIKSILVER
promo Rm45 sahaja
harga normal Rm 60
jom order cepat2
material : cotton combed premium
size : L-XL
nak info or detail sila whatssap link dekat bio

#bajuraya2018 #bajupremium #bajucotton #bajumurah #bajumurahmalaysia #terbaikestore #trustedolshop #bajubaik #wilayahpersekutuan #kualalumpur #malaysia

Lakukan yang terbaik hari ini agar hari esokmu lebih cemerlang
.
Follow @olpreneur untuk dapatkan inspirasi dan motivasi terbaik setiap hari
.
Like β€’ Follow β€’ Repost
Agar kami senantiasa bersemangat memberikan konten terbaik untuk Anda
.
#Terbaik #terbaikdidunia #terbaikhari #terbaikdariladang #terbaikkk #terbaikk #terbaikdanterindah #terbaikshopper #terbaiks #terbaikhairtonic #terbaikestore #terbaikdikelasnya #olpreneur #terbaikjual #terbaikder #terbaiklah #TerbaikDariLangit #terbaikdariladangsawit #beraniberhijrah #beranihijrah #berbagirasa #berbagisemangat

CANDY B (NEW) πŸ’―Ori
RM90jer percuma pos (SM)
Whatsap
http://www.wasap.my/60125451867

#candybsuami #candyb #bazaarmalaysia #terbaikestore

DEXANDRA TWIN VIRAL
RM 85(SM) ajer
Jom Like page Whatsap utk order‡
http://www.wasap.my/60125451867

Twin viral ni mengandungi 1xDexandra Air Freshner dan Dexandra Perfume (new).
πŸ’ŸBau mahal
πŸ’ŸBau x pening
πŸ’ŸBau kerlas
πŸ’ŸBau Oversea gitew

RM85 (SM)
Berminat??
Whatsap utk order

http://www.wasap.my/60125451867

Jom like page

https://www.facebook.com/aimazbeaute/

#terbaikestore #ootdperfume #wanitawangi #bazaarmalaysia

TABITA SKINCARE EXCLUSIVE
100% ORIGINAL INDONESIA
❀❀ - Merawat masalah kulit kusam & tidak berseri
- Menghilangkan jerawat
- Meratakan parut jerawat
- Menghilangkan bintik-bintik di wajah & pigmentasi/ warna kulit tidak rata
- Mencerahkan warna kulit
- Mengecilkan pori-pori
- Membuat kulit nampak bercahaya
- Meremajakan kulit
- Menegangkan kulit untuk anda nampak lebih muda

Kandungan Tabita Skincare Exclusive
- Collagen -Serbuk Mutiara
- Japanese Tea
- Japanese Papaya
- Vitamin C
- Vitamin E

Macamana nak detect Tabita tu ori or x πŸ€”πŸ€” πŸ’• 1) CLEANSER
- x ori kaler pink, tidak berbuih
- ori color oren papaya, berbuih πŸ’• 2) TONER
- x ori tidak berbau, tidak pedih
- ori bau tengik, pedih kena luka πŸ’• 3) DAY CREAM
- x ori cair (bila tonggengkan melimpah) & banyak minyak
- ori kental (bila ditonggengkan pun tak tumpah) & kurang berminyak (kekentalan bergantung pada suhu diluar namun ianya tidaklah cair sehingga ditonggeng melimpah keluar) πŸ’• 4) NIGHT CREAM
- x ori putih melepak (putih tepung)
- ori putih2 gelap (putih susu budak) πŸ’• 5) BEG TABITA EXCLUSIVE
- ori beg bahagian dalam color hitam
- x ori, beg bahagian dalam color putih. Ingat ya, beg dalam putih x ori

Kalau sayang kulit beli lah yang ORI sayang2.. Jangan main rembat jerr ASAL MURAHHH..kalau x, kesian kulit muka nanti.. PUNAH + BINASA☝️☝️ #keberkesanan bergantung pada kulit pemakai
#90% yang guna memang berkesan

Set Tabita Skincare Exclusive
- Facial Soap 120ml
- Smooth Lotion (Toner) 100ml
- Daily Cream (40g)
- Night Cream (40g)
- Tabita Hand & Body Lotion (FREE)
βœ” Tabita bag
βœ” Tabita Booklet
βœ” Tabita Paper Bag ** 1 set boleh digunakan untuk 3 bulan atau lebih bergantung kadar penggunaan
HARGA 1 SET : RM180
Caj Pos : RM10 (sm), RM15 (ss)
COD : Jitra @ Alor Setar @ Sungai Petani

Meh cantik di hari Raya 😍😍
Www.wasap.my/60175455831/TabitaExclusive

#tabitaskincare #tabita #tabitaexclusive #tabitaoriginal #tabita5in1 #tabitakedah #tabitasungaipetani #tabitajitra #kedah #jitra #sungaipetani #sayajualonline #sayajual #sayajualmurah #terbaik #terbaikestore #bazaria #bazarpaknil #bazaarpaknil #tabitajakarta

TABITA SKINCARE EXCLUSIVE
100% ORIGINAL INDONESIA
❀❀ - Merawat masalah kulit kusam & tidak berseri
- Menghilangkan jerawat
- Meratakan parut jerawat
- Menghilangkan bintik-bintik di wajah & pigmentasi/ warna kulit tidak rata
- Mencerahkan warna kulit
- Mengecilkan pori-pori
- Membuat kulit nampak bercahaya
- Meremajakan kulit
- Menegangkan kulit untuk anda nampak lebih muda

Kandungan Tabita Skincare Exclusive
- Collagen -Serbuk Mutiara
- Japanese Tea
- Japanese Papaya
- Vitamin C
- Vitamin E

Macamana nak detect Tabita tu ori or x πŸ€”πŸ€” πŸ’• 1) CLEANSER
- x ori kaler pink, tidak berbuih
- ori color oren papaya, berbuih πŸ’• 2) TONER
- x ori tidak berbau, tidak pedih
- ori bau tengik, pedih kena luka πŸ’• 3) DAY CREAM
- x ori cair (bila tonggengkan melimpah) & banyak minyak
- ori kental (bila ditonggengkan pun tak tumpah) & kurang berminyak (kekentalan bergantung pada suhu diluar namun ianya tidaklah cair sehingga ditonggeng melimpah keluar) πŸ’• 4) NIGHT CREAM
- x ori putih melepak (putih tepung)
- ori putih2 gelap (putih susu budak) πŸ’• 5) BEG TABITA EXCLUSIVE
- ori beg bahagian dalam color hitam
- x ori, beg bahagian dalam color putih. Ingat ya, beg dalam putih x ori

Kalau sayang kulit beli lah yang ORI sayang2.. Jangan main rembat jerr ASAL MURAHHH..kalau x, kesian kulit muka nanti.. PUNAH + BINASA☝️☝️ #keberkesanan bergantung pada kulit pemakai
#90% yang guna memang berkesan

Set Tabita Skincare Exclusive
- Facial Soap 120ml
- Smooth Lotion (Toner) 100ml
- Daily Cream (40g)
- Night Cream (40g)
- Tabita Hand & Body Lotion (FREE)
βœ” Tabita bag
βœ” Tabita Booklet
βœ” Tabita Paper Bag ** 1 set boleh digunakan untuk 3 bulan atau lebih bergantung kadar penggunaan
HARGA 1 SET : RM180
Caj Pos : RM10 (sm), RM15 (ss)
COD : Jitra @ Alor Setar @ Sungai Petani

Meh cantik di hari Raya 😍😍
Www.wasap.my/60175455831/TabitaExclusive

#tabitaskincare #tabita #tabitaexclusive #tabitaoriginal #tabita5in1 #tabitakedah #tabitasungaipetani #tabitajitra #kedah #jitra #sungaipetani #sayajualonline #sayajual #sayajualmurah #terbaik #terbaikestore #bazaria #bazarpaknil #bazaarpaknil #tabitajakarta

TABITA SKINCARE EXCLUSIVE
100% ORIGINAL INDONESIA
❀❀ - Merawat masalah kulit kusam & tidak berseri
- Menghilangkan jerawat
- Meratakan parut jerawat
- Menghilangkan bintik-bintik di wajah & pigmentasi/ warna kulit tidak rata
- Mencerahkan warna kulit
- Mengecilkan pori-pori
- Membuat kulit nampak bercahaya
- Meremajakan kulit
- Menegangkan kulit untuk anda nampak lebih muda

Kandungan Tabita Skincare Exclusive
- Collagen -Serbuk Mutiara
- Japanese Tea
- Japanese Papaya
- Vitamin C
- Vitamin E

Macamana nak detect Tabita tu ori or x πŸ€”πŸ€” πŸ’• 1) CLEANSER
- x ori kaler pink, tidak berbuih
- ori color oren papaya, berbuih πŸ’• 2) TONER
- x ori tidak berbau, tidak pedih
- ori bau tengik, pedih kena luka πŸ’• 3) DAY CREAM
- x ori cair (bila tonggengkan melimpah) & banyak minyak
- ori kental (bila ditonggengkan pun tak tumpah) & kurang berminyak (kekentalan bergantung pada suhu diluar namun ianya tidaklah cair sehingga ditonggeng melimpah keluar) πŸ’• 4) NIGHT CREAM
- x ori putih melepak (putih tepung)
- ori putih2 gelap (putih susu budak) πŸ’• 5) BEG TABITA EXCLUSIVE
- ori beg bahagian dalam color hitam
- x ori, beg bahagian dalam color putih. Ingat ya, beg dalam putih x ori

Kalau sayang kulit beli lah yang ORI sayang2.. Jangan main rembat jerr ASAL MURAHHH..kalau x, kesian kulit muka nanti.. PUNAH + BINASA☝️☝️ #keberkesanan bergantung pada kulit pemakai
#90% yang guna memang berkesan

Set Tabita Skincare Exclusive
- Facial Soap 120ml
- Smooth Lotion (Toner) 100ml
- Daily Cream (40g)
- Night Cream (40g)
- Tabita Hand & Body Lotion (FREE)
βœ” Tabita bag
βœ” Tabita Booklet
βœ” Tabita Paper Bag ** 1 set boleh digunakan untuk 3 bulan atau lebih bergantung kadar penggunaan
HARGA 1 SET : RM180
Caj Pos : RM10 (sm), RM15 (ss)
COD : Jitra @ Alor Setar @ Sungai Petani

Meh cantik di hari Raya 😍😍
Www.wasap.my/60175455831/TabitaExclusive

#tabitaskincare #tabita #tabitaexclusive #tabitaoriginal #tabita5in1 #tabitakedah #tabitasungaipetani #tabitajitra #kedah #jitra #sungaipetani #sayajualonline #sayajual #sayajualmurah #terbaik #terbaikestore #bazaria #bazarpaknil #bazaarpaknil #tabitajakarta

TABITA SKINCARE EXCLUSIVE
100% ORIGINAL INDONESIA
❀❀ - Merawat masalah kulit kusam & tidak berseri
- Menghilangkan jerawat
- Meratakan parut jerawat
- Menghilangkan bintik-bintik di wajah & pigmentasi/ warna kulit tidak rata
- Mencerahkan warna kulit
- Mengecilkan pori-pori
- Membuat kulit nampak bercahaya
- Meremajakan kulit
- Menegangkan kulit untuk anda nampak lebih muda

Kandungan Tabita Skincare Exclusive
- Collagen -Serbuk Mutiara
- Japanese Tea
- Japanese Papaya
- Vitamin C
- Vitamin E

Macamana nak detect Tabita tu ori or x πŸ€”πŸ€” πŸ’• 1) CLEANSER
- x ori kaler pink, tidak berbuih
- ori color oren papaya, berbuih πŸ’• 2) TONER
- x ori tidak berbau, tidak pedih
- ori bau tengik, pedih kena luka πŸ’• 3) DAY CREAM
- x ori cair (bila tonggengkan melimpah) & banyak minyak
- ori kental (bila ditonggengkan pun tak tumpah) & kurang berminyak (kekentalan bergantung pada suhu diluar namun ianya tidaklah cair sehingga ditonggeng melimpah keluar) πŸ’• 4) NIGHT CREAM
- x ori putih melepak (putih tepung)
- ori putih2 gelap (putih susu budak) πŸ’• 5) BEG TABITA EXCLUSIVE
- ori beg bahagian dalam color hitam
- x ori, beg bahagian dalam color putih. Ingat ya, beg dalam putih x ori

Kalau sayang kulit beli lah yang ORI sayang2.. Jangan main rembat jerr ASAL MURAHHH..kalau x, kesian kulit muka nanti.. PUNAH + BINASA☝️☝️ #keberkesanan bergantung pada kulit pemakai
#90% yang guna memang berkesan

Set Tabita Skincare Exclusive
- Facial Soap 120ml
- Smooth Lotion (Toner) 100ml
- Daily Cream (40g)
- Night Cream (40g)
- Tabita Hand & Body Lotion (FREE)
βœ” Tabita bag
βœ” Tabita Booklet
βœ” Tabita Paper Bag ** 1 set boleh digunakan untuk 3 bulan atau lebih bergantung kadar penggunaan
HARGA 1 SET : RM180
Caj Pos : RM10 (sm), RM15 (ss)
COD : Jitra @ Alor Setar @ Sungai Petani

Meh cantik di hari Raya 😍😍
Www.wasap.my/60175455831/TabitaExclusive

#tabitaskincare #tabita #tabitaexclusive #tabitaoriginal #tabita5in1 #tabitakedah #tabitasungaipetani #tabitajitra #kedah #jitra #sungaipetani #sayajualonline #sayajual #sayajualmurah #terbaik #terbaikestore #bazaria #bazarpaknil #bazaarpaknil #tabitajakarta

TABITA SKINCARE EXCLUSIVE
100% ORIGINAL INDONESIA
❀❀ - Merawat masalah kulit kusam & tidak berseri
- Menghilangkan jerawat
- Meratakan parut jerawat
- Menghilangkan bintik-bintik di wajah & pigmentasi/ warna kulit tidak rata
- Mencerahkan warna kulit
- Mengecilkan pori-pori
- Membuat kulit nampak bercahaya
- Meremajakan kulit
- Menegangkan kulit untuk anda nampak lebih muda

Kandungan Tabita Skincare Exclusive
- Collagen -Serbuk Mutiara
- Japanese Tea
- Japanese Papaya
- Vitamin C
- Vitamin E

Macamana nak detect Tabita tu ori or x πŸ€”πŸ€” πŸ’• 1) CLEANSER
- x ori kaler pink, tidak berbuih
- ori color oren papaya, berbuih πŸ’• 2) TONER
- x ori tidak berbau, tidak pedih
- ori bau tengik, pedih kena luka πŸ’• 3) DAY CREAM
- x ori cair (bila tonggengkan melimpah) & banyak minyak
- ori kental (bila ditonggengkan pun tak tumpah) & kurang berminyak (kekentalan bergantung pada suhu diluar namun ianya tidaklah cair sehingga ditonggeng melimpah keluar) πŸ’• 4) NIGHT CREAM
- x ori putih melepak (putih tepung)
- ori putih2 gelap (putih susu budak) πŸ’• 5) BEG TABITA EXCLUSIVE
- ori beg bahagian dalam color hitam
- x ori, beg bahagian dalam color putih. Ingat ya, beg dalam putih x ori

Kalau sayang kulit beli lah yang ORI sayang2.. Jangan main rembat jerr ASAL MURAHHH..kalau x, kesian kulit muka nanti.. PUNAH + BINASA☝️☝️ #keberkesanan bergantung pada kulit pemakai
#90% yang guna memang berkesan

Set Tabita Skincare Exclusive
- Facial Soap 120ml
- Smooth Lotion (Toner) 100ml
- Daily Cream (40g)
- Night Cream (40g)
- Tabita Hand & Body Lotion (FREE)
βœ” Tabita bag
βœ” Tabita Booklet
βœ” Tabita Paper Bag ** 1 set boleh digunakan untuk 3 bulan atau lebih bergantung kadar penggunaan
HARGA 1 SET : RM180
Caj Pos : RM10 (sm), RM15 (ss)
COD : Jitra @ Alor Setar @ Sungai Petani

Meh cantik di hari Raya 😍😍
Www.wasap.my/60175455831/TabitaExclusive

#tabitaskincare #tabita #tabitaexclusive #tabitaoriginal #tabita5in1 #tabitakedah #tabitasungaipetani #tabitajitra #kedah #jitra #sungaipetani #sayajualonline #sayajual #sayajualmurah #terbaik #terbaikestore #bazaria #bazarpaknil #bazaarpaknil #tabitajakarta

TABITA SKINCARE EXCLUSIVE
100% ORIGINAL INDONESIA
❀❀ - Merawat masalah kulit kusam & tidak berseri
- Menghilangkan jerawat
- Meratakan parut jerawat
- Menghilangkan bintik-bintik di wajah & pigmentasi/ warna kulit tidak rata
- Mencerahkan warna kulit
- Mengecilkan pori-pori
- Membuat kulit nampak bercahaya
- Meremajakan kulit
- Menegangkan kulit untuk anda nampak lebih muda

Kandungan Tabita Skincare Exclusive
- Collagen -Serbuk Mutiara
- Japanese Tea
- Japanese Papaya
- Vitamin C
- Vitamin E

Macamana nak detect Tabita tu ori or x πŸ€”πŸ€” πŸ’• 1) CLEANSER
- x ori kaler pink, tidak berbuih
- ori color oren papaya, berbuih πŸ’• 2) TONER
- x ori tidak berbau, tidak pedih
- ori bau tengik, pedih kena luka πŸ’• 3) DAY CREAM
- x ori cair (bila tonggengkan melimpah) & banyak minyak
- ori kental (bila ditonggengkan pun tak tumpah) & kurang berminyak (kekentalan bergantung pada suhu diluar namun ianya tidaklah cair sehingga ditonggeng melimpah keluar) πŸ’• 4) NIGHT CREAM
- x ori putih melepak (putih tepung)
- ori putih2 gelap (putih susu budak) πŸ’• 5) BEG TABITA EXCLUSIVE
- ori beg bahagian dalam color hitam
- x ori, beg bahagian dalam color putih. Ingat ya, beg dalam putih x ori

Kalau sayang kulit beli lah yang ORI sayang2.. Jangan main rembat jerr ASAL MURAHHH..kalau x, kesian kulit muka nanti.. PUNAH + BINASA☝️☝️ #keberkesanan bergantung pada kulit pemakai
#90% yang guna memang berkesan

Set Tabita Skincare Exclusive
- Facial Soap 120ml
- Smooth Lotion (Toner) 100ml
- Daily Cream (40g)
- Night Cream (40g)
- Tabita Hand & Body Lotion (FREE)
βœ” Tabita bag
βœ” Tabita Booklet
βœ” Tabita Paper Bag ** 1 set boleh digunakan untuk 3 bulan atau lebih bergantung kadar penggunaan
HARGA 1 SET : RM180
Caj Pos : RM10 (sm), RM15 (ss)
COD : Jitra @ Alor Setar @ Sungai Petani

Meh cantik di hari Raya 😍😍
Www.wasap.my/60175455831/TabitaExclusive

#tabitaskincare #tabita #tabitaexclusive #tabitaoriginal #tabita5in1 #tabitakedah #tabitasungaipetani #tabitajitra #kedah #jitra #sungaipetani #sayajualonline #sayajual #sayajualmurah #terbaik #terbaikestore #bazaria #bazarpaknil #bazaarpaknil #tabitajakarta

TABITA SKINCARE EXCLUSIVE
100% ORIGINAL INDONESIA
❀❀ - Merawat masalah kulit kusam & tidak berseri
- Menghilangkan jerawat
- Meratakan parut jerawat
- Menghilangkan bintik-bintik di wajah & pigmentasi/ warna kulit tidak rata
- Mencerahkan warna kulit
- Mengecilkan pori-pori
- Membuat kulit nampak bercahaya
- Meremajakan kulit
- Menegangkan kulit untuk anda nampak lebih muda

Kandungan Tabita Skincare Exclusive
- Collagen -Serbuk Mutiara
- Japanese Tea
- Japanese Papaya
- Vitamin C
- Vitamin E

Macamana nak detect Tabita tu ori or x πŸ€”πŸ€” πŸ’• 1) CLEANSER
- x ori kaler pink, tidak berbuih
- ori color oren papaya, berbuih πŸ’• 2) TONER
- x ori tidak berbau, tidak pedih
- ori bau tengik, pedih kena luka πŸ’• 3) DAY CREAM
- x ori cair (bila tonggengkan melimpah) & banyak minyak
- ori kental (bila ditonggengkan pun tak tumpah) & kurang berminyak (kekentalan bergantung pada suhu diluar namun ianya tidaklah cair sehingga ditonggeng melimpah keluar) πŸ’• 4) NIGHT CREAM
- x ori putih melepak (putih tepung)
- ori putih2 gelap (putih susu budak) πŸ’• 5) BEG TABITA EXCLUSIVE
- ori beg bahagian dalam color hitam
- x ori, beg bahagian dalam color putih. Ingat ya, beg dalam putih x ori

Kalau sayang kulit beli lah yang ORI sayang2.. Jangan main rembat jerr ASAL MURAHHH..kalau x, kesian kulit muka nanti.. PUNAH + BINASA☝️☝️ #keberkesanan bergantung pada kulit pemakai
#90% yang guna memang berkesan

Set Tabita Skincare Exclusive
- Facial Soap 120ml
- Smooth Lotion (Toner) 100ml
- Daily Cream (40g)
- Night Cream (40g)
- Tabita Hand & Body Lotion (FREE)
βœ” Tabita bag
βœ” Tabita Booklet
βœ” Tabita Paper Bag ** 1 set boleh digunakan untuk 3 bulan atau lebih bergantung kadar penggunaan
HARGA 1 SET : RM180
Caj Pos : RM10 (sm), RM15 (ss)
COD : Jitra @ Alor Setar @ Sungai Petani

Meh cantik di hari Raya 😍😍
Www.wasap.my/60175455831/TabitaExclusive

#tabitaskincare #tabita #tabitaexclusive #tabitaoriginal #tabita5in1 #tabitakedah #tabitasungaipetani #tabitajitra #kedah #jitra #sungaipetani #sayajualonline #sayajual #sayajualmurah #terbaik #terbaikestore #bazaria #bazarpaknil #bazaarpaknil #tabitajakarta

TABITA SKINCARE EXCLUSIVE
100% ORIGINAL INDONESIA
❀❀ - Merawat masalah kulit kusam & tidak berseri
- Menghilangkan jerawat
- Meratakan parut jerawat
- Menghilangkan bintik-bintik di wajah & pigmentasi/ warna kulit tidak rata
- Mencerahkan warna kulit
- Mengecilkan pori-pori
- Membuat kulit nampak bercahaya
- Meremajakan kulit
- Menegangkan kulit untuk anda nampak lebih muda

Kandungan Tabita Skincare Exclusive
- Collagen -Serbuk Mutiara
- Japanese Tea
- Japanese Papaya
- Vitamin C
- Vitamin E

Macamana nak detect Tabita tu ori or x πŸ€”πŸ€” πŸ’• 1) CLEANSER
- x ori kaler pink, tidak berbuih
- ori color oren papaya, berbuih πŸ’• 2) TONER
- x ori tidak berbau, tidak pedih
- ori bau tengik, pedih kena luka πŸ’• 3) DAY CREAM
- x ori cair (bila tonggengkan melimpah) & banyak minyak
- ori kental (bila ditonggengkan pun tak tumpah) & kurang berminyak (kekentalan bergantung pada suhu diluar namun ianya tidaklah cair sehingga ditonggeng melimpah keluar) πŸ’• 4) NIGHT CREAM
- x ori putih melepak (putih tepung)
- ori putih2 gelap (putih susu budak) πŸ’• 5) BEG TABITA EXCLUSIVE
- ori beg bahagian dalam color hitam
- x ori, beg bahagian dalam color putih. Ingat ya, beg dalam putih x ori

Kalau sayang kulit beli lah yang ORI sayang2.. Jangan main rembat jerr ASAL MURAHHH..kalau x, kesian kulit muka nanti.. PUNAH + BINASA☝️☝️ #keberkesanan bergantung pada kulit pemakai
#90% yang guna memang berkesan

Set Tabita Skincare Exclusive
- Facial Soap 120ml
- Smooth Lotion (Toner) 100ml
- Daily Cream (40g)
- Night Cream (40g)
- Tabita Hand & Body Lotion (FREE)
βœ” Tabita bag
βœ” Tabita Booklet
βœ” Tabita Paper Bag ** 1 set boleh digunakan untuk 3 bulan atau lebih bergantung kadar penggunaan
HARGA 1 SET : RM180
Caj Pos : RM10 (sm), RM15 (ss)
COD : Jitra @ Alor Setar @ Sungai Petani

Meh cantik di hari Raya 😍😍
Www.wasap.my/60175455831/TabitaExclusive

#tabitaskincare #tabita #tabitaexclusive #tabitaoriginal #tabita5in1 #tabitakedah #tabitasungaipetani #tabitajitra #kedah #jitra #sungaipetani #sayajualonline #sayajual #sayajualmurah #terbaik #terbaikestore #bazaria #bazarpaknil #bazaarpaknil #tabitajakarta

TABITA SKINCARE EXCLUSIVE
100% ORIGINAL INDONESIA
❀❀ - Merawat masalah kulit kusam & tidak berseri
- Menghilangkan jerawat
- Meratakan parut jerawat
- Menghilangkan bintik-bintik di wajah & pigmentasi/ warna kulit tidak rata
- Mencerahkan warna kulit
- Mengecilkan pori-pori
- Membuat kulit nampak bercahaya
- Meremajakan kulit
- Menegangkan kulit untuk anda nampak lebih muda

Kandungan Tabita Skincare Exclusive
- Collagen -Serbuk Mutiara
- Japanese Tea
- Japanese Papaya
- Vitamin C
- Vitamin E

Macamana nak detect Tabita tu ori or x πŸ€”πŸ€” πŸ’• 1) CLEANSER
- x ori kaler pink, tidak berbuih
- ori color oren papaya, berbuih πŸ’• 2) TONER
- x ori tidak berbau, tidak pedih
- ori bau tengik, pedih kena luka πŸ’• 3) DAY CREAM
- x ori cair (bila tonggengkan melimpah) & banyak minyak
- ori kental (bila ditonggengkan pun tak tumpah) & kurang berminyak (kekentalan bergantung pada suhu diluar namun ianya tidaklah cair sehingga ditonggeng melimpah keluar) πŸ’• 4) NIGHT CREAM
- x ori putih melepak (putih tepung)
- ori putih2 gelap (putih susu budak) πŸ’• 5) BEG TABITA EXCLUSIVE
- ori beg bahagian dalam color hitam
- x ori, beg bahagian dalam color putih. Ingat ya, beg dalam putih x ori

Kalau sayang kulit beli lah yang ORI sayang2.. Jangan main rembat jerr ASAL MURAHHH..kalau x, kesian kulit muka nanti.. PUNAH + BINASA☝️☝️ #keberkesanan bergantung pada kulit pemakai
#90% yang guna memang berkesan

Set Tabita Skincare Exclusive
- Facial Soap 120ml
- Smooth Lotion (Toner) 100ml
- Daily Cream (40g)
- Night Cream (40g)
- Tabita Hand & Body Lotion (FREE)
βœ” Tabita bag
βœ” Tabita Booklet
βœ” Tabita Paper Bag ** 1 set boleh digunakan untuk 3 bulan atau lebih bergantung kadar penggunaan
HARGA 1 SET : RM180
Caj Pos : RM10 (sm), RM15 (ss)
COD : Jitra @ Alor Setar @ Sungai Petani

Meh cantik di hari Raya 😍😍
Www.wasap.my/60175455831/TabitaExclusive

#tabitaskincare #tabita #tabitaexclusive #tabitaoriginal #tabita5in1 #tabitakedah #tabitasungaipetani #tabitajitra #kedah #jitra #sungaipetani #sayajualonline #sayajual #sayajualmurah #terbaik #terbaikestore #bazaria #bazarpaknil #bazaarpaknil #tabitajakarta

TABITA SKINCARE EXCLUSIVE
100% ORIGINAL INDONESIA
❀❀ - Merawat masalah kulit kusam & tidak berseri
- Menghilangkan jerawat
- Meratakan parut jerawat
- Menghilangkan bintik-bintik di wajah & pigmentasi/ warna kulit tidak rata
- Mencerahkan warna kulit
- Mengecilkan pori-pori
- Membuat kulit nampak bercahaya
- Meremajakan kulit
- Menegangkan kulit untuk anda nampak lebih muda

Kandungan Tabita Skincare Exclusive
- Collagen -Serbuk Mutiara
- Japanese Tea
- Japanese Papaya
- Vitamin C
- Vitamin E

Macamana nak detect Tabita tu ori or x πŸ€”πŸ€” πŸ’• 1) CLEANSER
- x ori kaler pink, tidak berbuih
- ori color oren papaya, berbuih πŸ’• 2) TONER
- x ori tidak berbau, tidak pedih
- ori bau tengik, pedih kena luka πŸ’• 3) DAY CREAM
- x ori cair (bila tonggengkan melimpah) & banyak minyak
- ori kental (bila ditonggengkan pun tak tumpah) & kurang berminyak (kekentalan bergantung pada suhu diluar namun ianya tidaklah cair sehingga ditonggeng melimpah keluar) πŸ’• 4) NIGHT CREAM
- x ori putih melepak (putih tepung)
- ori putih2 gelap (putih susu budak) πŸ’• 5) BEG TABITA EXCLUSIVE
- ori beg bahagian dalam color hitam
- x ori, beg bahagian dalam color putih. Ingat ya, beg dalam putih x ori

Kalau sayang kulit beli lah yang ORI sayang2.. Jangan main rembat jerr ASAL MURAHHH..kalau x, kesian kulit muka nanti.. PUNAH + BINASA☝️☝️ #keberkesanan bergantung pada kulit pemakai
#90% yang guna memang berkesan

Set Tabita Skincare Exclusive
- Facial Soap 120ml
- Smooth Lotion (Toner) 100ml
- Daily Cream (40g)
- Night Cream (40g)
- Tabita Hand & Body Lotion (FREE)
βœ” Tabita bag
βœ” Tabita Booklet
βœ” Tabita Paper Bag ** 1 set boleh digunakan untuk 3 bulan atau lebih bergantung kadar penggunaan
HARGA 1 SET : RM180
Caj Pos : RM10 (sm), RM15 (ss)
COD : Jitra @ Alor Setar @ Sungai Petani

Meh cantik di hari Raya 😍😍
Www.wasap.my/60175455831/TabitaExclusive

#tabitaskincare #tabita #tabitaexclusive #tabitaoriginal #tabita5in1 #tabitakedah #tabitasungaipetani #tabitajitra #kedah #jitra #sungaipetani #sayajualonline #sayajual #sayajualmurah #terbaik #terbaikestore #bazaria #bazarpaknil #bazaarpaknil #tabitajakarta

Warna lembut... Sesuai utk semua warna baju... Cepat dm sebelum abis stock... https://api.whatsapp.com/send?phone=60129523466&text=I'm%20interested%20in%20almari%20ciksiti
#sherryscarves #sherryibrahim #shawlraya #shawllembut #shawlcantikmurah #lelong #bazarpaknil #terbaikestore #bazaronline

Ketiakk hitam ?😱 berbau ?😱 leher berdaki ?? 😱

rasa tak selesa bila di khalayak ramai ?😭 JANGAN RISAU !! KAMI DI sini akan bantu anda untuk menyelesaikan masalah anda ..
dengan hanya menggunakan ceklawa, bawah lengan anda akan kembali cerah , dapat mengurangkan bau , menghilangkan daki & hitam , membantu menghaluskan kulit dan seterusnya .

jom cuba sekarang ..😘😘 DAPATKAN HARGA PROMOSI? Whatsapp 0175181209 atau click je kt bio!

#cassialeaf
#ivitaeyecare
#ivitamalaysia
#vitaminmata
#ivita
#rabunjauh
#rabundekat
#rabunjauh
#ceklawa
#krimpemutihketiak
#produkcassialeaf
#ceklawa #ceklawamalaysia #sayajual #sayabeli #bisnesonline #trustedsaler #testimoni #murah #tudungmurah #terbaikestore #putih #gebu #ketiak #kosmetik #noradanish #scha #viral #fenemona #artismalaysia #produkterbaik #igstore

Selain kain. Tudung pon ada. Jom join pre order dgn kami... Masa dah suntuk ni☺️☺️☺️ .
Boleh bayar deposit je dulu. πŸ€—πŸ€—
Closed : 18th April 2018
ETA : 22th April 2018
Postage : 23th April 2018
Wssp : 0132557507
❀️Boleh deposit dulu❀️
#lacemurah#lacemalaysiamurah#preorderlace#francelace#lace#murahmalaysia#telekungmurah#tudungcantik#tudungmurah#lace3d#laceglittermurah#laceglitter#laceweddingdress #bajukawenlace#lacesulam3d#lacesulammurah#terbaikestore #produkmalaysiaiklanfree#malaysiaonlinemall#gengperniagawanita#malaysiaonlineshopping #malaysiaonlinebusiness #malaysialacemurah #bazarpaknil#bajuraya#kainpasang#kainmurah#bajukahwin#lacekahwinmalaysia#tudungmurahcantik#tudungmurah

Most Popular Instagram Hashtags