#terappineforest

MOST RECENT

17 June 2018 / 03 Syawal 1439.

Macam tak percaya sekarang tengok awak pun dah dapat pahala. ๐Ÿ’•. Ok last spam semua. Harap tak rasa semak, kekeke.

Thank you pada yang menjayakan majlis kami. Terutama family kedua pihak. Kawan-kawan yang sudi datang. Bestfriend kami si Iefa yang sampai tak makan duk busy betul dia.

Memang puas hati makeup dari @tasyahazlim_mua, terutama bila husband bisik cakap kita cantik. Hihi.

Photographer kita @ashraf_rayyan_photography jangan cakaplah, memang thorbaikk. Guide posing pun dia, photographer pun dia, ada je idea dia memang terhibur sampai ke balik.

Bridals pula, @butik_julita_anje memang murah dan puas hati. Murah dia bukan gurau2. Hahaha cepat follow kalau nak jimat dalam masa sama nak majlis cantik.

Doakan kami bahagia sampai ke syurga. Aku doakan korang pun sama.

#cikmaibangciknikah #mayykong #imarriedmybestfriend #solemnization #armywife #bestfriendforeverforlife #bestfriendforevertilljannah

mata melihat tidak seperti hati yang menilai. cantik itu terlalu subjektif .
#terappineforest

fefeeling oversea
#terappineforest

Best woo.. #terappineforest.. #happy

๐Ÿ“ท๐Ÿ“ท Cuti-cuti @opahhomestay kali ni ke tarikan terbaru di Kulim, Terap Pine Forest #terappineforest, ๐ŸŒฒ๐ŸŒฒ๐ŸŒฒ hutan pokok pine ala-ala di Switzerland ๐Ÿ”๏ธ. Sangat cantik. Antara lokasi popular photoshoot perkahwinan. Boleh la kalau nak berpiknik, jungle trekking, enjoy the nature dan bergambar. ๐Ÿšต๐Ÿšถ๐Ÿ‘Ÿ
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
Hanya 24 km dari @opahhomestay atau lebih kurang 31 minit perjalanan. ๐Ÿš—๐Ÿš๐Ÿšƒ
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
๐Ÿ“ฑWhatsapp kami di 0124733226
๐Ÿ“ธ Follow IG kami di @opahhomestay โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
_______________________________________
~~authentic Malay kampong house~~
_______________________________________
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
#homestay #homestaymurah #homestaymalaysia #homestayfamily #homestaybajet #homestaykeluarga #homestaykedah #homestaypenang #homestaylunas #homestaykulim #homestayselesa #cosyhomestay #guesthouse #kulim #kulimkedah #kedah #padangserai #balikkampung #kampung #kuliminfo #penanginfo #opahhomestay #cuticutimalaysia #malaysianig #instamalaysia #visitpenang #visitkedah

๐Ÿ’‘ ๐Ÿ’
Sila Muntah ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
.
.
#HassnizaRaya
#terappineforest terima kasih anak tolong ambikkan gambor papa & bonda.. Tempat menarik, ramai pengantin buat outdoor photo shoot tapi sedih.. persekitaran tak terjaga.. pengunjung takde sivik bab kebersihan tempat awam.. sampah merata rata. Dicadangkan pengunjung yang datang jangan bawak sampah.. kalau bawak jugak sila bawak balik ek... Sekian sedihhh

Haiii... Assalamualaikum hampa..
Matpagiii โ›…โ›….. ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š Mulakan hari dgn senyuman hokay ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜.. Semoga kehidupan kita hari ini lebih baik dari semalam..Insyaallah..๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ #hakaksado #hakakpayung
#terappineforest #kulimkedah

Most Popular Instagram Hashtags