[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#terapiresdungherbanika

4463 posts

TOP POSTS

Terbaik jom guna tanpa was2.. #terapiresdungherbanika

Restock semula!
Lemon Terapi Resdung Herbanika akan derestock smula d Watty Collection kat Ujana Kewangan (UK) Labuan.
Kebaikan lemon terapi resdung herbanika:
1.Dapat menghilangkan penyakit hidung tesumbat disebabkan resdung.
2.Dapat menyembuhkan penyakit sesak nafas atau asma.
3.Dapat menghilangkan penyakit migraine atau sakit kepala.
4.Menghilangkan rasa mengantuk ketika penat bekerja.
5.Hanya perlu hidu ketika megunakanya,tidak perlu makan,atau rebus bahan tersebut.
6.100% xda bahan kimia.Diperbuat daripada bunga cengkih,buah pala ,lada hitam dan bunga lawang .
7.Dapat digunakan untuk semua peringkat umur termasuk kanak-kanak 5 tahun ke atas.
8.Senang dan ringan untuk dibawa kemana sahaja.
9.Tidak mempunyai sebarang kesan sampingan.
10.,Mempunyai harga yang berpatutan dan mampu milik untuk semua pihak.

#HERBSGO #terapiresdungherbanika #herbsgodropshippers #labuan

TERAPI RESDUNG HERBANIKA LANGKAWI

Terapi resdung herbanika mampu :- 🎈menyegarkan pernafasan
🎈mengubati resdung
🎈hidung tersumbat
🎈pening kepala 🎈selesema

yg pasti semua bahan yg digunakan adalah dari sumber asli dan halal.. jadi dapatkan segera sementara stok masih ada, anda pasti berpuas hati 😊

Cara Guna: hanya hidu menggunakan hidung sekerap yang perlu, tak perlu makan, tak perlu gosok.. mudah dan selamat 🙂

Kandungan:
~Bunga cengkih
~bunga lawang
~lada hitam
~Bunga pala

Berminat boleh wassap Kak Bie 📱📱 011-37494783

#terapiresdungherbanika
#sedutsedutlega
#terapiresdung

TERAPI HERBANIKA RESDUNG !! Intipati Wangian Ramuan dari 100% Herba Malaysia

Dapat Membantu Menyegarkan Pernafasan

Sebagai Terapi kepada Resdung

Melegakan Hidung Tersumbat

Melegakan Pening Kepala

Melegakan Selsema

RM10 SEBOTOL
poslaju rm7 sm / rm10 ss

Berminat whatsap http://wasap.my/60125216500 (kamal)

Atau http://wasap.my/60174023369 (ana)

#terapiresdungherbanika

#terapiresdung
#aromaherbanika
#terapiresdungherbanika
#terapiresdungmurah

Rm 10 sahaja tidak termasuk postage .

Wasap 01135278472 / dm

Pergi mana-mana setia dengan TERAPI RESDUNG HERBANIKA dia. Untuk keselesaan suami tercinta 💋

ADA YANG BERMINAT NAK ORDER TERAPI RESDUNG HERBANIKA? JOM WHATSAPP SEKARANG CUMA KLIK LINK INI 👉 http://www.wasap.my/60149026471

#airakarkayuamirna #terapiresdungherbanika #produkkesihatan #fbmhwhealthandbeauty

MOST RECENT

🌿 Terapi resdung
Rm12 x 1pcs
Borong Rm8.50 (min.5 pcs)
Harga tak termasuk pos
www.wasap.my/60199892385 atau
www.wasap.my/60179474090

Kelebihan Terapi Resdung Herbanika⤵⤵
✔ Mudah dibawa
✔ 100% herba
✔ Tanpa bahan kimia
✔ Hidu sahaja untuk kelegaan pernafasan anda
✔ Harga mampu milik dan tahan lama

Yang memiliki tanda - tanda tersebut perlu mendapatkan Terapi Resdung Herbanika⤵⤵
👉 Kerap bersin dipersekitaran sejuk
👉 Hidung berair
👉 Gatal-gatal muka
👉 Jerawat
👉 Nafas berbau
👉 Lendir selalu keluar daripada hidung & tekak
👉 Terasa berdenyut dibahagian kepala
👉 Tidur berdengkur 💓Cara Guna hanya sedut menggunakan hidung sekerap yang perlu. 🌱 bau yg ada:
🏵cengkih
🏵lemon
🏵strawberi
🏵lavender
🏵serai

#kosmetikmurahkelantan #kosmetikmurah #kosmetiktermurah #terapiresdung #terapiresdungherbanika #terapiresdungborong #terapiresdungmurah #terapiresdungrambomurah #kosmetikborong #kosmetikborongmurah #kosmetikborongtermurah

Pergi mana-mana setia dengan TERAPI RESDUNG HERBANIKA dia. Untuk keselesaan suami tercinta 💋

ADA YANG BERMINAT NAK ORDER TERAPI RESDUNG HERBANIKA? JOM WHATSAPP SEKARANG CUMA KLIK LINK INI 👉 http://www.wasap.my/60149026471

#airakarkayuamirna #terapiresdungherbanika #produkkesihatan #fbmhwhealthandbeauty

Boleh datang tempat kami
Kami ada sediakan tester khas
Kami tunjuk tindakbalas AAKA secara LIVE 😉

#airakarkayuamirna #terapiresdungherbanika #produklaris #produkkesihatan #fbmhwhealthandbeauty

Gigih si suami menumbuk colek, si isteri pulak tak menyempat nak posingkan TRTM sebelah tu haaaa 😅.. Tapi kalau ade resdung, bau pun dah boleh buat gosok2 hidung, mata mukaaa sebab belacan pun ade dlm tu. Nasib laaa kami tak de resdung 😏😏

TERAPI RESDUNG HERBANIKA🍃
TERAPI RESDUNG HERBANIKA🍃
TERAPI RESDUNG HERBANIKA🍃

Produk ni penggunaannya cuma perlu sedut. Terapi yang menenangkan minda dan fikiran mungkin disebabkan produk ni diperbuat dari herba semulajadi. Sungguh tak mengecewakan. Sekali sedut tak mahu lepas. Betul tak tipu. Produk ini membantu merawat masalah 😎 ✅ RESDUNG
✅ MIGRAIN
✅ SAKIT KEPALA
✅ PENING KEPALA
✅ GATAL MUKA
✅ GATAL HIDUNG
✅ SELSEMA
✅ HIDUNG TERSUMBAT
✅ MENGANTUK
✅ MABUK KENDERAAN

Jika anda kerap berhadapan masalah seperti di atas kami sangat syorkan anda menggunakan TERAPI RESDUNG HERBANIKA untuk bantu diri anda selesaikan masalah yang mengganggu anda selama ini. Produk keluaran muslim ini ternyata tidak akan mengecewakan anda. Atas izin ALLAH SWT. Jom cuba! 😍

HARGA - RM10 EXCLUDE POSTAGE
POSTAGE - RM8 (SM) RM10 (SS)
SELF PICKUP - MEDAN MAYANG PASIR BAYAN BARU 11950 BAYAN LEPAS PULAU PINANG

BERMINAT JOM WHATSAPP SEGERA 😘
KLIK http://www.wasap.my/60149026471
KLIK http://www.wasap.my/60149026471
KLIK http://www.wasap.my/60149026471

INFO SELANJUTNYA FOLLOW IG 👍
@wahidahbme
@wahidahbme
@wahidahbme

#terapiresdungherbanika #produkramboo #originalproduct #perisalemon #terapiresdung #terapiselsema #terapipeningkepala #terapimigrain #medanmayangpasirbayanbaru #bayanlepas #pulaupinang #fbmhwhealthandbeauty

LAKU SANGAT! ALHAMDULILLAH ❤

NAK ORDER AIR AKAR KAYU ATAU TERAPI RESDUNG HERBANIKA? JOM WHATSAPP KAMI KLIK SAHAJA LINK INI 👉 http://www.wasap.my/60149026471

FOLLOW US ON INSTAGRAM
@wahidahbme
@wahidahbme
@wahidahbme

#airakarkayuamirna #terapiresdungherbanika #produkkesihatan #fbmhwhealthandbeauty

.
🌟1 DAY SALES ONLY 22/11🌟
.
TERAPI RESDUNG
RM6 ONLY
EXCLUDED POSTAGE
.
ORDER ?
👉http://www.wasap.my/60102869689/1daysales2211_terapi_resdung_rm6
👉http://www.wasap.my/60172861866/1daysales2211_terapi_resdung_rm6
.
.
#sales #lelong #lelongmurah #lelongking #lelong2 #terapiresdung #terapiresdungherbanika #terapiresdungherba #kosmetik #kosmetikori #kosmetikmurah

Ini Gula-Gula Cinta❤

Ada customer request untuk jadikan doorgift cukur jambul. Kelassss kann 💕💕 Untuk korang yg rasa was was nk cuba yang 35ml, boleh try yg comel ni.

Lepass ni sapa2 yang nk buat event boleh laa jadikan #dexandra ni sebagai "DOORGIFT" untuk tetamu ye... Confirm tak nyesalll uollls.. 🎀🎀🎀Tester unit 3ml

PM OR WASSAP 0126387367
FREE DELIVERY SEKITAR MELAKA
COD AYER KEROH / B.KATIL / JASIN

#AshrinaEmpire inaEmpire
#DexandraPerfumes
#Terapiresdungherbanika
#Coffeescrub
#FashionableFrame
#codmelaka

Ini Gula-Gula Cinta❤

Ada customer request untuk jadikan doorgift cukur jambul. Kelassss kann 💕💕 Untuk korang yg rasa was was nk cuba yang 35ml, boleh try yg comel ni.

Lepass ni sapa2 yang nk buat event boleh laa jadikan #dexandra ni sebagai "DOORGIFT" untuk tetamu ye... Confirm tak nyesalll uollls.. 🎀🎀🎀Tester unit 3ml

PM OR WASSAP 0126387367
FREE DELIVERY SEKITAR MELAKA
COD AYER KEROH / B.KATIL / JASIN

#AshrinaEmpire RinaEmpire
#DexandraPerfumes
#Terapiresdungherbanika
#Coffeescrub
#FashionableFrame
#codmelaka

Ini Gula-Gula Cinta❤

Ada customer request untuk jadikan doorgift cukur jambul. Kelassss kann 💕💕 Untuk korang yg rasa was was nk cuba yang 35ml, boleh try yg comel ni.

Lepass ni sapa2 yang nk buat event boleh laa jadikan #dexandra ni sebagai "DOORGIFT" untuk tetamu ye... Confirm tak nyesalll uollls.. 🎀🎀🎀Tester unit 3ml

PM OR WASSAP 0126387367
FREE DELIVERY SEKITAR MELAKA
COD AYER KEROH / B.KATIL / JASIN

#TeamRinaEmpire
#DexandraPerfumes
#Terapiresdungherbanika
#Coffeescrub
#FashionableFrame
#codmelaka

Most Popular Instagram Hashtags