[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#terapiinstagram

364546 posts

TOP POSTS

Selamat Hari Raya Aidilfitri
Maaf Zahir Dan Batin

Yeayy akhirnya dapat juga shopping last minit 😍 Thank you husband bawa juga pergi shopping sebelum balik kampung. Tengah malam kang la baru sampai kampung 😂
_

#sharedbywawa #shoppingraya
#instadairy #instagram #instafamous #terapiinstagram #kitagunani #like4like #follow4follow #love #girl #niqabis #niqabisowsem #freedom #bazaarpaknil #lifestyle #ramadhan

Sebab dah dekat nak raya kann.. Jadi, sis kasi tutorial shawl n bawal je la eh..Btw ni tudung bawal ye.. Klik #tutorialshawlbyasca utk banyak lagi tutorial tudung yg labuh2 😉
.
Credit: love.farahlee

Awak @ctamamah ..masuk perlahan lahan eh..Sambunggggangnya tengok gambar 😊😊😊 Selamat Hari Raya Semua Aidilfitri Untuk Anda Semua ..Maaf Zahir Dan Batin.. #Terapiinstagram
#BestFmMalaysia
#NenekkuPahlawanku
#PenyampaiRadio
#AbgSambungggg

Di rumah nenek

Salam Ramadhan hari ke 30

Alhamdulillah, ucapkan tanda syukur ke hadrat Ilahi kerana telah berjaya melaksanakan ibadah puasa di bulan Ramadhan tahun ini. Sesungguhnya Aidilfitri itu tanda kemenangan buat orang-orang yang berpuasa

Ada yang ingin belajar online RAHSIA TEKNIK INSTAGRAM?

Sambil-sambil kunyah lemang ketupat, ligat jari menyaka dengan ilmu SAKA 4.0

Ilmu bukan sebarang ilmu, ilmu ni buat uolls tak lena tido malam

Terima kasih buat sifu @ajimaura dan Salam Aidilfitri untuk semua 😊

Agen Sah Ebook
Fayy Hamzah

#belajarinstagram
#kelasinstagram
#ebooksaka
#ebookinstagram
#terapiinstagram
#eusahawan
#bazaarpaknil
#kedaionline
#moodrepublik
#kitagunani
#raya2017
#bajuraya2017
#rayasakan
#moodrepublik

Selamat hari raya😍🌷 terima kasih sharing #ootdRaya 2017 menggayakan #medeenasyarimodern. Lawa sangat😍 sweetnya sedondon.
_
Photo credit to: @Shidahshaari

MOST RECENT

Thank you dear. 😘

Rahsia anak tergebu dan terputih tanpa sengaja
.
Mummy yg nak kulit cantik, sekali kita lak yang tergebu dan terputih sekali. Hehe
Mummy consume #dianz vitamin je masa dalam pantang sebab nak bagi kulit berseri .
.
Mummy kata kulit mummy makin licin dan flawless tau macam disuntik vitamin C
Sebab dianz ni ada vitamin C dan E, kesan memang meletop laa
.
Mummy gembira sangat sebab sama2 dapat kulit putih gebuu .
.
Wasap 011 11431974
-agentdianz
.
.
.
.
.
.#ubatjerawat
#jerawat
#batupahat
#terapiinstagram
#takgamakdah
#parut

Hari Raya Pertama bersama nenek...awat nenek tak pandang kamera huhu...pahtu, awat la pulak anak ibu menung lagu tuuuu... #salamkosongkosong
#selamathariraya2017
#aurainstabatch7
#aurainsta
#terapiinstagram
#ukhwati

Ma'assalamah Ya Ramadhan.Semoga kita dipanjangkan usia untuk bertemu ramadhan 2018. Boleh la start puasa 6 hari di bulan Syawal bagi yang berkemampuan 👉🏻MAKANAN YANG MENINGKATKAN RADIKAL BEBAS DALAM BADAN👈🏻 •Radikal Bebas boleh menyebabkan kerosakan pada sel serta DNA kita melalui proses pengoksidaan💁🏻‍♂💁🏻‍♂ 🥐🍞🧀🥖🥗🥙🌮🥓 》Lemak dan makanan berminyak
》Daging yang diproses -Makanan2 ni sememangnya boleh menghasilkan radikal bebas apabila terdedah dengan suhu yang tinggi dan sebagainya😮😮 Ohh, makanan raya ni macam mana??😁😁
Enjoy ja makan makanan raya, tapi kita perlu ambil makanan yang kaya dengan antioksidan seperti buah-buahan, air beralkali, jadi boleh kurangkan balik free radikal dalam badan😊😊 Di minggu raya, saya still ambil Vitamin C sustained release shaklee, so that saya boleh makan makanan raya sepuas2 hati😆😆, dalam masa yang sama kulit muka serta kesihatan

SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR DAN BATIN SEMUA😊😊 P/s : untuk dapatkan apa2 ilmu instagram jangan lupa follow @insta.tutor.malaysia
Dan @ajimaura untuk maklumat lanjut okay 😘
.
#terapiinstagram
#syukurselalu
#usahawanonline
#viral
#belajarinstagram
#usahawanmuda
#freedom
#semuabolehduit
#love
#freepromote
#gadgetmurahmalaysia
#youcanduit
#powergold
#shaklee
#dms360
#nurraysabeauty
#toneexcel
#testimoni
#jsd
#ukhwahti
#instagood
#eusahawan
#instafamous
#erezeki
#usahawan
#bisnesonline
#seminar
#kitagunani

Ya allah, geramnyaa tgkk ! .
Raya kedua ni korang g mana ? Dee duk umah ja 😭😭

Selamat hari raya.. #syukurselalu
#terapiinstagram

⏩⏩MERUANG⏪⏪ .
.
.
🚩Maksud MERUANG Faraj
MERUANG faraj adalah proses mengeluarkan sisa kotoran dari dalam faraj dengan menggunakan jari telunjuk. Bagi sesiapa yang belum pernah buat mungkin terasa ngilu kan? Takper..lama-lama kita akan terbiasa.
.
Sekiranya masih anak dara, cukuplah sekadar MERUANG hingga ruas 1 sahaja, bagi yang dah berkahwin MERUANG hingga ruas 3.
.
🚩Bila perlu MERUANG?
.
MERUANG perlu dilakukan setiap kali selepas berhadas besar iaitu selepas haid,nifas @ selepas bersetubuh dengan suami.
Jika kita mengamalkan amalan pantang tradisional,bidan-bidan kampung sangat menitik beratkan penjagaan faraj seperti bertangas dan MERUANG. .
Tujuannya adalah:
1. mengelakkan faraj berbau yang tidak menyenangkan akibat darah nifas
2. mencegah masalah KEPUTIHAN
3. mencegah penyakit kelamin
4. memantapkan rahim selepas melahirkan
.
Dalam JSD, MERUANG boleh dilakukan dengan menggunakan ;
✔MASKER VAGINA
✔SKD
✔JPD
.
In syaa ALLAH jika diamalkan dapat memelihara kesihatan rahim.😄
.
Hani 📲 019.2592.921
.
#jamususukdara
#jsd
#mv
#maskervagina
#meruang
#sucikanhati
#aurainsta
#terapiinstagram
#syukurselalu
#2syawal
#sayajual
#sayajualjsd
#tv3
#freereview
#kukirimcinta
#erezeki
#eusahawan
#youcanduit
#jutawanmuda
#bisnesonline
#shoppingonline
#trustedseller
#usahawanmuda
#sabah
#sarawak
#empireaurafidarich

"YOU MUST SHARE YOUR LIFE WITH OTHERS...FOR THE MORE YOU SHARE WITH OTHERS, THE MORE VALUABLE YOUR SHARE WILL BECOME...."
(DR.FOREST C.SHAKLEE)
Sambil raya sambil-sambil kita share opportunity SHAKLEE bersama insan tersayang...
Alhamdulillah, melebarkan sayap ke Melaka...
3 ways to join shaklee, USE, SHARE & BUILD..
.
WA or Call Kak Nina for more info 0192092649
.
#shakleeopportunity #opportunity #businessopportunity #millionaire #lifetimecareer #lifeisgood #shaklee #shakleecheras #shakleekajang #healthy #healthyfood #healthyeating #healthylifestyle #utm #ukm #uitm #msu #terapiinstagram

.
Benda takleh tinggal bile balik kampung 😄 Omega Guard wajib. Ostematrix penting. GLA perlu. Phytocol tuk #abangansem. Herblax fuhhhh tersangatla penting, perlu, wajib semuala.
.
#sayagunashaklee #sayajualshaklee #shakleeshahalam #shakleeselangor #shakleemalaysia #codshahalam #codsubangjaya #codputraheights #codbukitjelutong #codpuchong #usm #unisza #uia #um #ukm #usm #upm #utm #uitm #umt #viral #like4like #terapiinstagram #meletop

Beraya dengan Airil. #AndainyaTakdir. Eh! 😄

Most Popular Instagram Hashtags