#terapiinstagram

319571 posts

TOP POSTS

Alaa dengki betul la..Kena block dah tak boleh nak komen² dekat ig orang 😂Kita up gambar jela..Hehe Wawa memang sejenis suka komen² ig orang biarpun orang tak balas komen wawa its okayy 😚Wawa happy je
_

Siapa yang komen ig wawa pun wawa akan sedaya upaya balas komen melainkan wawa busy sangat maafla tak dapat nak balas 😂
Ney gara² balas komen n banyak komen ig org la ney sampai kena block 😢 Xpela nanti dah okay wawa sambung lagi mengomen kayy 😘 Hehe
_

#sharedbywawa #instagram #instadairy #instafamous #terapiinstagram #like4like #follow4follow #ukhwati #love #lifestyle #niqabis #niqabisowsem

Aiman Tino eh Tok 😁😁😁. @Regrann from @dukunsaka - Atok suka cara Aiman Tino ( gambar ) jaga diri. Muda muda lagi dah berjaya.
_
Atok bagi korang resipi istimewa ni. Korang cubalah yer.
_
10 cara untuk berjaya.
1) berdoa
2) berdoa
3) berdoa
4) berdoa
5) berdoa
6) berdoa
7) berserah
8) berserah
9) berserah
10) berusaha
_
Korang ingat yer.
Banyakan doa, serah pada Allah. Lepas tu korang baru berusaha. Niat korang kerana Allah. In shaa Allah pasti mudah segalanya.
_
Cubalah. Tenang di mana-mana.
_
Dapat belajar sesuatu?
Tag la kengkawan korangbkat komen atok ni.
_
Lagi ramai dapat belajar. Lagi bagus. In shaa Allah
_
Atok suko Aiman Tino.pepbret atok ni.
#terapiinstagram
#syukurselalu
#recent4recent
#viral
#belajarinstagram
#gaintrick
#freedom
#gainpost
#love
#lifestyle
#instadairy
#like4like
#powergold
#shaklee
#dms360
#nurraysabeauty
#toneexcel
#testimoni
#jsd
#rfr
#instagood
#instalike
#instafamous
#nakbelajar
#likeforlike
#ukhwahti
#seminar
#ajimaura

ASSALAMUALAIKUM.. Ni sya nk share salah satu ig sya yg bru create pd 12.5.17 .
Perghhhh tgk hasil penangan SAKA,..8 hari jer tau dpt 3148 followers ..nipun buat teknik saka 4.0 ni santai2 & sambil2 jer tau... Kalau buat betul2 ..sebulan bleh capai 10K..utk dptkan 10k followers bukan angan2 kosong lg.. Cepat dptkan segera ebook teknik saka 4.0..raya dah dekat ni.. Nk tingkatkan sale kena tingkatkan followers dulu.. Ramai followers menunjukkan ramai yg tahu atau sedar kewujudan bisnes kita
.
Followers yg ramai akan meningkatkan kepercayaan org kepada jenama kita dan sales lebih mudah berlaku
.
Ayuh kita ramaikan followers , bina keyakinan org kpd kita dan In Shaa Allah sales akan meletop .
Sya adalah ejen sah Ebook Teknik SAKA 4.0 ilham @insta.tutor.malaysia(Founder #terapiinstagram)
.
Teknik SAKA ver4.0 yg lebih power membuatkan FOLLOWERS mencanak naik dgn pantas & SALES meletop-letop
.
Jom dapatkan segera Ebook yg SUPER POWER ini sekarang, sementara ada diskaun RM50 ni. Sangat berbaloi- baloi. Jika berminat boleh dm atau hubungi sya 011-10550475.tqvm
.
DI SINI ANDA DITOLAK UNTUK NAIK, BUKAN DITOLAK UNTUK JATUH..IN SHAA ALLAH - @ajimaura

Dulu kecik kecik slalu layan Pi Mai Pi Mai tang tu..pergghh tak sangka dapat jumpa pagi ni..Thanks Mak Khatijah Tan sudi temankan kami dalam studio pg td..semoga sihat dan ceria selalu..amin amin
-
#gengpagihot #gph #dontsaybrothernotumbrella #umbrellamung #workhardandstayhumble #terapiinstagram #instagrammers #instagramers #instagram #instalike

.
.
FB page: Rises Perfumes
www.rises.com.my
.

Agent diperlukan.
.

Jom pantas dan tuntas Whatsapp kami di talian: .
+60 19-232 3031

ATAU click link dibawah, ianya akan terus ke aplikasi whatsapp anda dan terus berhubung dengan kami:
.

http://www.wasap.my/60192323031/Agen.RISES
http://www.wasap.my/60192323031/Agen.RISES

atau layari laman web kami

http://rises.com.my/rises-agent-form/

Salam sayang ❤️ Khai untuk semua.

#agenrisesperfumes #risesperfumes #khaibahar94 #rayataklamalagi #ramadhan2017 #RisesOfficial #JanaPendapatan #terapiinstagram #eusahawan #eusahawan2017 #perniagawati

MOST RECENT

Daripada Ubadah bin Somit, sabda Rasulullah SAW ;
.
.
“Ramadhan datang kepada kamu, bulan yang penuh berkat,
pada bulan itu Allah SWT akan memberikan naungan-Nya kepada kamu.
Dia menurunkan rahmat-Nya,
Dia menghapuskan kesalahan-kesalahan dan Dia kabulkan doa.
Pada bulan itu Allah akan melihatkan kamu berlumba-lumba melakukan kebaikkan.
Allah SWT akan menbanggakan kamu (di dadapan malaikat-Nya). Maka perhatikanlah kebaikan diri kamu kepada Allah,
sesungguhnya orang yang celaka adalah orang yang pada bulan itu tidak mendapat rahmat Allah” – Hadis riwayat : Tabrani
.
.
Demikianlan kebanggaan yang Allah SWT berikan kepada hamba-Nya yang berpuasa. Ini adalah sapaan Yang Maha Mulia pada bulan Ramadhan.
.
.
Sebelum menyambut bulan yg penuh barakah ini, Kami daripada team Hidayah Chocolate memohon ampun dan maaf kepada semua atas segala kekhilafan secara sedar ataupun tidak. Halalkan apa yg terkurang dan terlebih, terguris mahupun tersinggung.
.
.
Mudah-mudahan ramadhan tahun ini adalah ramadhan yang terbaik buat kita semua. InsyaAllah 😉
.
.
#coklatbar #kuihraya #coklatmalaysia #doorgiftmurah #doorgift #promosi #unic #coklat #coklatmurah #coklatenak #chocolate #lofattah #coklathomemade #aqiqah #aqiqahgift #shahalam #malaysia #raya2017 #bazarpaknilmurah #like4like #shoppingonline #instalike #bazaronline #bazaronlinemalaysia #aurainsta #terapiinstagram #hidayahchocolate #coklatsusu #coklathitam #coklatputih

#savethedate 26 May 2017 😍😍😍😍 #bellaammarasale #salepreramadhan
#BellaAmmaraLovers jangan lupa iinstant shawl ni tauuu!😍😍😍 Sale Price : RM 35
Normal Price: RM69

Bagaimana nak dapatkan ?? FULL PAYMENT only 💰💰 Boleh whatsapp: 019-2565226
Service charge apply for each sale item 😘😘😘 #BellaAmmara #Bellaammaralovers
#officialdsBAKL
#bazaarpaknil
#pkns
#selangor
#lofattah
#amyramar
#viral
#koleksiraya2017
#instafamous
#terapiinstagram
#nakbelajar
#syukurselalu
#like4like
#freedom
#gainpost
#lifestyle
#instadiary
#pamoga
#terlajaklaris
#drama
#tutorialbawalsatin
#tutorialtudung
#bellaammaraonline #preramadhansale

Hai uolls semua yang tunggu Pre launch Pic Azzura Kurung ni.😉😘😘 Petang-petang ni cuci Mata tengok gambar ni tau.

Kami ada 3 size untuk si manja anda Yang comel bak puteri tu tau😍😍😍
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 S (1-2yo)
M (3-4yo)
L (5-6yo)

Siapa Ada puteri-puteri manja comel yang umur macam di atas say I sikit😘😘 #bajusedondon
#kurungbudak
#kurungprincess
#bajumakanak
#bajurayacantik
#terapiinstagram
#bajurayapink
#kurungkanak2
#Comingsoon
#KurungRaya
#KazeKlozetXShaZaha
#Amllysha

❤SUMAYYAH DRESS ❤ Seindah namanya..😆😆 .
RM179 + FREE KHIMAR EKSKLUSIF + FREE POSTAGE
Nak order? Whatsapp sini 01135467364 http://Jacarandaluv.wasap.my/ .
(+)PERCUMA KHIMAR EKSKLUSIF BERNILAI RM 49.
(+)METERIAL DUBAI COMO CREPE.
(+) REKAAN DESIGN DUA LAYER..
(+)PUPLUM CUT DI BAHAGIAN TANGAN.
(+) WUDHU FRIENDLY DAN BF FRIENDLY.
(+) SUSUNAN BATU SWAROSKI
.
#basicjubah #wudhukfriendly #koleksiraya2017 #rayacollection2017 #bajuraya2017 #bajukenduri #bridesmaids #terapiinstagram #igshop

Berkat kesabaran consume 4 botol (2 bulan) haaa ni hasil dia. Pipi dah hilang chubby, tangan dah makin kecik, pinggang makin ramping. Just makan GulaGulaKurus je. mudah, sedap, selamat
.
.
nak try GulaGulaKurus ? whatsapp +601156908038 SEKARANG 😍😘

❤SUMAYYAH DRESS ❤ Seindah namanya..😆😆 .
RM179 + FREE KHIMAR EKSKLUSIF + FREE POSTAGE
Nak order? Whatsapp sini 01135467364 http://Jacarandaluv.wasap.my/ .
(+)PERCUMA KHIMAR EKSKLUSIF BERNILAI RM 49.
(+)METERIAL DUBAI COMO CREPE.
(+) REKAAN DESIGN DUA LAYER..
(+)PUPLUM CUT DI BAHAGIAN TANGAN.
(+) WUDHU FRIENDLY DAN BF FRIENDLY.
(+) SUSUNAN BATU SWAROSKI
.
#basicjubah #wudhukfriendly #koleksiraya2017 #rayacollection2017 #bajuraya2017 #bajukenduri #bridesmaids #terapiinstagram #igshop

7 FAKTA TENTANG FRESHIE FACIAL WASH YG WAJIB ANDA TAHU .
.
1️⃣ Dihasilkan di kilang di Malaysia yg berstatus GMP
2️⃣ Mendapat kelulusan KKM kerana kandungan VITAMINC yg tinggi
3️⃣ 100% HALAL dan dijamin selamat
4️⃣ Melalui proses penyelidikan yg rumit & BUKAN PRODUK REPACKING
5️⃣ High Quality kerana bahan2 yg digunakan sangat berkualiti tinggi
6️⃣ Mendapat MESTI certificate (keluaran 🇲🇾)
7️⃣ Kandungan sakura yg tinggi mampu mencerahkan wajah & menghapuskan jerawat degil ❌❌❌❌
.
.
99.99% yg dh mencuba #freshiefacialwash PASTI REPEAT ORDER. Ini fakta bukan auta. Kaknurul takkan tipu testimoni hanya utk lariskan jualan. Bagi yg dh lama duk usha produk terohsem nie inilah masanya SEBAB skrg ada SALE BESAR BESARAN 😱😱
.
.
🎀Harga Jualan Freshie Facial Wash🎀
🔴 1pcs RM50 🔴 2pcs RM80
🔴 3pcs RM110
🔴 4pcs RM130 .
.
Limited time offer. Ajak kengkawan dan sedara mara sharing2 untuk lebih JIMAT OKE! 📲 019 3715799 .
.
#terapiinstagram #highvitamin #vitaminc #allurebeauty #agentselangor #healthyskin #sale #freshiefacialwash #freshiefeedback #teamrocketsale #kakakbeautyhealth

.
Ramai orang tahu yang deodoran mengandungi bahan kimia dan barangkali boleh menyebabkan kanser jika dipakai secara berterusan dalam tempoh masa yang lama.
.
Beralihlah kepada #CelebrityLass yang hanya diperbuat daripada bahan-bahan semulajadi yang bermutu tinggi.
.
Sesuai dipakai seisi keluarga dan juga semua peringkat umur.
.
Kak Wan
0199298204

Nak cantikkan kulit??
Nak gebu gebasss di hari raya?? Pandang tak jemu..pandang tak jemu.
Yang putih gebass..pandang tak jemu.

Bagus untuk kulit,
Bagus untuk kesihatan umum.

Nak tahu details..wasep ciktura ye.

Order & free consultation

011-566 00769

#terapiinstagram
#ukhwahti
#shakleekl
#shakleeselangor
#shakleemurah
#vitamincantik
#vitcs
#blogger
#bloggermalaysia
#igshop
#igshopmurah
#igsokongan
#igshopmalaysia
#nurraysabeautyskincare
#skincare

Badan kecik tapi perut buncit, sakit hati bila tengok kat cermin. Selalu terpaksa beli baju over size gara² tak lepas tang perut 😞😣
.
.
Kena usik mengandung lagi ke? tu dah biasa sangat tak larat nak merajuk dah 😥😭
.
.
Haa, ni nak bagitau GulaGulaKurus dah bantu ramai customer kempiskan perut tau. Tak payah sit up gila² pon
.
.
nak try whatsapp +601156908038 SEKARANG 😍😘

Che jah @khadijahnazar

Buat mende tu 😂
.
@syarifahmarwa comel sokmo 😍
.
With @handsock.innertudung
@nurasmanazar

👉Koleksi #cssedondon
.
Koleksi #cssedondon
.
👰Kurung Mommy RM120
👨Sampin Daddy RM50
Poslaju Set RM10 SM|RM13 SS
🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀
👗Material: Cotton Lembut (Printed Songket)
.
👗
👰Kurung Mommy: XS,S,M,L,XL
2XL,3XL,4XL: add on RM10
.
👨Sampin Daddy: freesize
.
📌Design kurung moden, dutt dpn & blkg, zip belakang (effect slim serta merta)
📌Skirt Duyung, pinggang getah & zip
.
#sayajual #bazaarpaknil #plussize #model #fashion #wedding #raya2017 #igers #vscocam #johor #terengganu #ipoh #love #tbt #instafashion #instafamous #picstitch #picoftheday #terapiinstagram #cssdn

❤SUMAYYAH DRESS ❤ Seindah namanya..😆😆 .
RM179 + FREE KHIMAR EKSKLUSIF + FREE POSTAGE
Nak order? Whatsapp sini 01135467364 http://Jacarandaluv.wasap.my/ .
(+)PERCUMA KHIMAR EKSKLUSIF BERNILAI RM 49.
(+)METERIAL DUBAI COMO CREPE.
(+) REKAAN DESIGN DUA LAYER..
(+)PUPLUM CUT DI BAHAGIAN TANGAN.
(+) WUDHU FRIENDLY DAN BF FRIENDLY.
(+) SUSUNAN BATU SWAROSKI
.
#basicjubah #wudhukfriendly #koleksiraya2017 #rayacollection2017 #bajuraya2017 #bajukenduri #bridesmaids #terapiinstagram #igshop

Macam tak percaya hilang 7 kg! Haa macam tu sekali feedback customer. yela sebelum ni dah try macam² cara nak kuruskan badan susah betul nak nampak hasil
.
.
Kali ni sekadar kemam² je ehhh kurus dah. Uolls jangan lambat² sangat fikir tu. Promosi tinggal 6 hari je lagi
.
.
nak grab harga promo whatsapp +601156908038 SEKARANG 😍😘

"Dahaga main badminton tadi, jom pekena teh tarik ais depan tu"
.
Haa! Uolss pernah tak alami situasi macam ni? Baru je bakar kalori, nak tambah kalori plak 😂
.
.
Teh tarik ais segelas 100 kalori tau, kalau uolss nak bakar kalori teh tarik ni uolss kena main badminton 15 minit lagi plak. 15 minit bukan sekejap tau bila exercise😅😅
.
.
Tambah tambah uolss yang nak lari ke sana sani dengan bawa lemak penuh badan tu. Lagi parah lagi bila uolss jadikan habit setiap kali dahaga je minum air ais manis, selera makan akan naik tau.Alih-alih panggil mamak, roti canai satu boss 😋
.
.
Huish bahaya bahaya. Dari nak bakar lemak jadi tambah lemak lagi ada la! so uolss kena tentukan lifestyle macam mana uolss nak ok. Yang penting jangan lupa GulaGulaKurus. Jangan tak tau sekarang ada promosi gila-gila sempena nak dekat bulan puasa ni 😘

Apa kaitan selsema, nyamuk dan #IVMIST??
=============================Husband selsema sejak smpi kampung... asyik berair jer hidung

Paling seksa, masa tidur. Sebab masalah kesihatannya, dia susah nak bergerak. Jadi bila selsema... makin susah nak tidur.

Nasib baik teringat bawa balik #ivmist. Cheq sembuq sikit kat bantal dan sapu kat hidung. Spray sket kat tisu, letak kiri kanan katil belah dia.. Pagi tadi masa sahur dia bagitau, malam tadi nyamuk banyak walaupun dah sembur ubat nyamuk. Tapi lepas letak ivmist, bukan setakat lega hidung yang tersumbat, nyamuk pun lari katanya... Alhamdulillah... jimat. Lps ni tak yah dah beli aerosol, pakai #ivmistmagicoil jer. Saya sangat2 cadangkan ivmist untuk pengidap asthma yang allergic kepada aerosol.

Whatsapp 013-2757554(liza) untuk Maklumat lanjut .
Utk fast response klik link wsp d bwh
#ivmistmujarab #ivkids #ivsoap #terapiinstagram

#baglawa #handbaglawa
Bucket Bag 2in1 (SKZ)

Price : RM40
Free Pos 1 Malaysia
.
Whatsapp +60189457955
.
Available in 5 colors:
Black, Brown, Dark Grey, Maroon, Dark Green .
.
Item is ready stock and will be ship out within 2 - 3 working days after payment received.

#theernyboutique #handbagmurah #bagmurah #kakitangankerajaan #kakitanganawam #politeknik #uitm #uitmpretty #usm #upm #upsi #baju #bajumuslimah #tudung #shawl #mangomalaysia
#onlineshopmalaysia #handbagmalaysia #produkkecantikkan #kosmetik #bucketbag #slingbag #terapiinstagram - #regrann

Most Popular Instagram Hashtags