[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#terapiinstagram

625807 posts

TOP POSTS

Semoga ramai yang dah terkena panahan #mawaddah ❤ alhamdulillah stock mawaddah semakin surut, size XL dah banyak kaler habis.
_
Cecepat grab kalau tak nak terlepas. Kita tak janji tau ada restock atau tak untuk #mawaddahsyarie ni.
_
Untuk pilihan warna dan carta size boleh rujuk di katalog @bymuslimahexclusive , untuk tempahan boleh whatsapp ke +60129437015 for fast reply. ❤

Wah! Cantiknya customer pakai niqab salwa hidden eyes. Tak payah nak pakai pin dah. Sebab confirm tak jatuhh ke bawah. Hehe.

Jom dapatkan niqab by lala dan jadikan niqab favourite anda. Segera whatsapp Kek Ming untuk segala pertanyaan atau pembelian di +6017-9224218 💕

#tudunglabuh #tudunglasak #tudungberdagu #tudungbest #tudunglabuhmalaysia #tudungmalaysia #tudungmalaysia #tudung #tudunglabuh #tudungberdagu #softawning #niqablabuh #niqab #bazarpaknil #syukurselalu #moodrepublik #handsock #handsocksyahira #Terengganu #niqabi #niqabis #niqab #cadar #niqabmurah #khimar #jubah #wideshawl #lalahijab #terapiinstagram #ajimaura #instant #shawl #instantshawl


CEMBURU dan syak wasangka kerana suami tidak pulang selama dua hari dipercayai punca seorang suami berusia 28 tahun mati ditikam isteri dengan pisau pemotong sayur di rumah di Taman Pertama Indah, Sungai Abong, Muar, Johor, 2 petang semalam


Ketua Polis Daerah Muar Asisten Komisioner Zaharudin Rasip berkata, suspek yang berusia 17 tahun itu menghubungi majikan serta ibu bapa mangsa, sebelum bertemu suaminya itu di rumah yang dijadikan stor oleh majikan mangsa yang juga peniaga ayam di Pasar Awam Muar


Katanya, berlaku pertengkaran antara mereka yang kemudiannya bertukar pergelutan sebelum suspek tertikam mangsa menggunakan pisau pemotong sayur sepanjang 21 sentimeter


Menurut Zaharudin, siasatan awal mendapati suspek mengacukan sebilah pisau terhadap mangsa dipercayai hanya sebagai ugutan, malangnya berlakunya pergelutan antara mereka sehingga mangsa tertikam sekali di dada sebelah kanan


“Hasil siasatan terhadap suspek mendapati wanita berkenaan bertengkar dengan suaminya kerana cemburu dan syak wasangka apabila mangsa tidak pulang ke rumah selama dua hari


“Suspek mengesyaki suaminya menyembunyikan sesuatu apabila tidak pulang ke rumah selama dua hari menyebabkan berlaku pertengkaran yang mengakibatkan pergelutan antara mereka


“Ketika polis tiba di lokasi selepas mendapat maklumat daripada orang awam, kami menemui mangsa terbaring di ruang tamu manakala isterinya berada dalam keadaan ketakutan dan menangis di kawasan berhampiran,”katanya pada sidang media di Ibu Pejabat Polis Daerah (IPD) Muar, hari ini


Menurut Zaharudin, suspek turut membawa polis ke longkang di tepi rumah berkenaan untuk mengambil pisau yang digunakannya bagi membantu siasatan


Katanya, dalam masa sama, seorang saksi yang juga majikan mangsa turut berada di tempat kejadian dan polis sudah merekodkan percakapannya


Kami sudah menjalankan ujian saringan air kencing terhadap suspek dan mendapati dia negatif dadah dan kes disiasat mengikut Seksyen 302 Kanun Keseksaan, katanya


Malam semalam portal berita Harian Metro melaporkan seorang suami maut ditikam isterinya selepas berlaku pertengkaran di rumah di Taman Pertama Indah, Sungai Abong, Muar


-- @hmetromy

Risauu nak ambik ubat-ubat kurus ni. Kejap lagi mulalah berulang ke toilet. Tak sanggup lahhh

uolss jangan risau gula-gula kurus tak de kesan sampingan cirit birit pun😁

GULA-GULA KURUS terhangat. Dengan perasa oren yang sedap dan manis mcm gula-gula gitu tau, kemam-kemam je kurus dahh

Whatsapp kak zana +601128511631 kalau nak kurus 😘

Sek budu di negeri penyu 🐢
Esok balik Kelate yeayy
.
.
#terapiinstagram
#sekbududinegeripenyu
#budokkelate
#anokkelate
#squad
#balikkampung

Lawak je tengok gelagak budak2 ni 😂
.
.
🏰 Jom follow @lawak.amerika untuk FAKTA | LAWAK | VIDEO | QUOTES YANG MENARIK
.
🎪 Service PAID REVIEW dibuka kpd yg ingin Mempromosi Produk & Perniagaan anda. DM sy untuk lebih lanjut. Thanks

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

Jom Follow :
@lawak.tube 🔥
@abangcikgu 🔥
@jurugambar.alam 🔥


MOST RECENT

MAZ-2005 - Victoria Basic Blouse
Brand : Li-yana

RM 45
SM ADD RM7
SS ADD RM11

Material : Premium Koshibo + Mesh Embroidery
*Tidak jarang dan berat*
*Jahitan tempatan (keluaran Malaysia) yang kemas dan teliti*
*Material Premium Koshibo yang senang iron dan sejuk dipakai*
*Poket Mesh Embroidery yang unik di depan baju yang unik di depan baju*
*Side slit tepi yang menarik*

Ukuran Baju :- *Saiz M / 38*
Bahu: 38 cm / 15"
Dada: 97 cm / 38"
Pinggang: 94 cm / 37"
Punggung: 105 cm / 41"
Armhole: 48 cm / 19"
Lilit Lengan: 23 cm / 9"
Panjang Lengan: 57 cm / 22.5"
Pangjang baju: 70 cm / 27.5" *Saiz L / 40*
Bahu: 39 cm / 15.5"
Dada: 102 cm / 40"
Pinggang: 99 cm / 39"
Punggung: 110 cm / 43"
Armhole: 48 cm / 19"
Lilit Lengan: 23 cm / 9"
Panjang Lengan: 58 cm / 23"
Pangjang baju: 70 cm / 27.5" *Saiz XL / 42*
Bahu: 40 cm / 16"
Dada: 107 cm / 42"
Pinggang: 104 cm / 41"
Punggung: 115 cm / 45"
Armhole: 50 cm / 19.5"
Lilit Lengan: 24 cm / 9.5"
Panjang Lengan: 58 cm / 23"
Pangjang baju: 70 cm / 27.5"

Nak order? Whatsapp Ain 0196500658
Terima kasih.

#sayajual #blousemurah #blousecantik #dresslabuh #dresslawa #dropshipwanted #kurungmalaysia #slotakasia #inijugakamanah #aurora #awaksukasayatak #dramasangat #uitmshahalam #kurungraya #koleksiraya2017 #dramasangat #blouseplussize #peplummurah #peplumcantik #kualalumpur #likeforlike #f4f #ootd #jubahplainmurah #igupdate #bellablouse786 #terapiinstagram #bajubridesmaidmurah

Cerita semalam
#Assalamualaikum #SelamatPagi
Supaya tak hilang skill makeup walaupun tak pro macam MUA MUA . Terpaksa praktikkan juga , nak pula tang kening . Yelaa orang tade kening ni rasa pelik bila keluar rumah
Makeup simple tapi xreti lukis kening rasa macam kelakar look dia tu 😂😂😂
Even just pakai bedak , lipstick , celak itu je .
#SharedByHunny
#MakeupLover
#Girls
#NadearLover
#Mama
#NurHaziqah
#MyThirdChil
#GreyLens
#Throwback
#Semalam
#Pregnant
#4Months
#Lifestyle
#InstaFamous
#InstaDaily
#InstaMood
#InstaGood
#PasirGudang
#Johorean
#Johor
#SingleMom
#StrongMom
#HidupIniTakSelaluCerah
#KemanaKakiMelangkahIngatAllahSelalu
#HijjabLover
#InstaFamily
#TerapiInstagram
#Ajimaura

PENANTIAN SELAMA 7 TAHUN AKHIRNYA PREGNANT
.
.
INFO/ORDER 019.435.2249
.
.
#herbamaharani #pilmaharani #rahimsubur # hamil #pregnant #ikhtiarhamil #ajimaura #terapiinstagram

AWAK ❗️❗️❗️
YE AWAK ❗️❗️❗️❗️
.
.
.
Hari ni kita buat soal jawab tentang #bccreamdyxy okay 👌🏻
.
1️⃣ Kalau muka berminyak sesuai ke pakai bccream?
Sesuai sangat! Sebab bccream ni WATERBASED. Jadi ia boleh serap lebihan minyak. .
2️⃣ Kalau ada jerawat boleh ke pakai?
Boleh! Bccream mengandungi MINERAL, boleh merawat kulit pada waktu yang sama. Lagi lagi bila bergabung spray GreenTea Mineral Face Mist. .
3️⃣ Muka kering n sensitif sesuai ke?
Sesuai! Bccream hanya serap lebihan minyak bukan mengeringkan muka. Gabungan GreenTea Mineral Face Mist lagi melembapkan kulit & bertambah glowing. Nanti tengok testimoni kat bawah ya 👇
.
.
4️⃣ Parut jerawat boleh hilang?
Boleh! Masa untuk pulih bergantung pada kulit individu & pemakaian yang konsisten. VIT E yang yang terkandung dalam bccream boleh memudarkan parut. .
5️⃣ Boleh cerahkan kulit tak?
Tentunya boleh! Bccream juga mengandungi EKSTRAK ARBUTIN yang boleh putihkan kulit awak awak semua secara natural. .
6️⃣ Kena pakai day cream atau sunblock sebelum pakai bccream?
Tak perlu! Mudah kan ada bccream? DYXY bccream mempunya pelbagai manfaat. Satu produk merangkumi semua keperluan kulit. Termasuk concealer & spf50! 💕
.
☎️Berminat terus whatsapp 📱
01126047446

#dyxycosmetics #mylissafamilyy #likeforfollow #like4like #ajimaura #terapiinstagram #kk2pren #nakubahhidup #instashopmalaysia #jomboomboomajim #jimat #promosi #freesetmakeup #setmakeupmewah #terlajaklaris #kosmetikviral #trending #bccream #facemist #syukurselalu #igers #moodrepublik #bazaarpaknil #onlinebusiness #neelofa #awaksukasayatak #recent4recent #erezeki #usahawanonline

Assalamualaikum sayang2 semua 😍 Meh la tengok ni 👇
.
READY STOCK!!
READY STOCK!!
READY STOCK!!
.
HANDSOCK by Nur Be'lla( Double Renda )
.
💌Material high quality lycra
💌kain yang sangat sejuk
💌tidak akan rasa gatal
💌design yang simple
💌mempunyai saiz S dan M
.
💍Kelebihan handsocks💍
🎷melebihi siku dan tidak melorot.
🎷tidak berbulu apabila dibasuh .
😍 RM 15 sepasang😍

Meh whatsapp cepat 📱 012-3450254 , stock terhad
.
#ajimaura #terapiinstagram #handsockmalaysia #handsockmuslimah #handsockhaji #handsockumrah #handsockpastel #handsocksdoublerenda #handsockborong #handsocklace #handsockdwitone #handsockcantik #handsockring #handsockcotton #handsockplain #handsockselesa #handsockjari #handsockmurahmalaysia #handsocksiku #handsocklycra #handsockcincin #umrahhaji #handsockzip #handsockdoublerenda #takmelorot #handsockpanjang #handsockkedah #sungaipetani #handsocksungaipetani

..AGENT DI SELURUH NEGERI DIPERLUKAN...
.
anna nak open untuk uolls yang berada diluar jajahan kawasan anna sekitar selangor..
.
BERITA BAIK buat uolls yang berminat untuk mencari pendapatan biasa2 @ pendapatan yang luar biasa dengan menjadi agent dan sebahagian anggota ahli keluarga MEERACLEGEMSTONE BEAUTY bersama dengan team anna..
.
💎 AGENT TERENGGANU
💎 AGENT PERAK
💎 AGENT KELANTAN
💎 AGENT PAHANG
💎 AGENT MELAKA
💎 AGENT JOHOR
💎 AGENT NEGERI 9
💎 AGENT PERLIS
💎 AGENT KEDAH
💎 AGENT PULAU PINANG
💎 AGENT SABAH
💎 AGENT SARAWAK
.
**REWARD SETIAP BULAN
**CABUTAN BERTUAH SETIAP BULAN
**KELAS BIMBINGAN UTK BUAT SALE di FB dan IG
**KONGSI REZEKI BUAT AGENT YANG KURANG SALE
.
🚴..RESTOCK dan COD sekitar #KLANG #SHAHALAM #PORTKLANG
.
DM or WA anna for more info..
.
016-979 7742
016-979 7742
016-979 7742

BAWAL CHIFFON LABUH 50"/60"
.
MATERIAL TERBARU! "Saya memang pakai bawal je, tapi susah betul nak cari yang berkenan di hati, tapi bila jumpa AISYA saya dah tak pandang lain daahh😌" "Semua yang ada inginkan ada pada AISYA, labuh elok, senang bentuk, tak kejung, jatuh terletak je pakai.. yang paling best TAK JARANG 😍" Kerana kami memahami, muslimah pasti mencari-cari bawal yang :
❤ SUPER SENANG BENTUK! Pelanggan kami kata bawal dengar kata.
❤ TAK JARANG, tak perlu pakai inner.. selesa❄
❤ TAK KEJUNG, kalau pakai jatuh terletak bukan macam kotak🙈
❤ TAHAN RENYUK, ada yg kata bukak plastik terus pakai, iron sekali tahan berhari-hari!
❤ TAHAN LASAK, kain berkualiti, basuh pun tak luntur, nampak baruuuuuuu je.
❤ material chiffon PANAMERA berkualiti tinggi.. pegang pun dah tau😍
❤ JAHITAN BERKUALITI, jahit tepi piku rapat padat & tak mudah berbulu
❤ dan Yang penting LABUH ELOK, available bidang 50" & 60" sahaja.
.
PADA HARGA SUPER BERBALOI UNTUK KUALITI DI ATAS
.
Jangan Lepaskan Peluang Untuk Dapatkan koleksi bawal terbaru
.
📝 CARA TEMPAHAN:
📱Boleh sahaja whatsapp 👇
0134846389
0134846389
0134846389
.
Kami sedia berikan yang terbaik❤
.
#aizuqaifa #ajimaura #terapiinstagram #aurainsta #usim #uitm #bawallabuh #bawal #bidang60 #tudung #tudunglabuh #student #sayajual #hijab #hijablabuh #patuhsyariah #jualmurah #instafamous #tudungbawal
#jomboomboomajim #tudungonline #tudungbidang60 #bawalruffle #tudungmalaysia #syariahcompliance

Untuk merasai nikmat bahagia jangan kita tunggu sehingga minggu depan, jangan kita tunggu sehingga kita kaya, jangan kita tunggu sehingga memiliki apa yg kita inginkan tercapai. Pilih dan buatlah keputusan untuk bahagia sekarang. (Ustaz Ebit Lew)
.
.
Assalamualaikum
Semoga kita semua sentiasa bahagia dengan insan-insan tersayang.In Shaa Allah
.
.

#AryzaChiaSeed #AryzaChiaMiracleOil
#SalamKasihSayang
#ChiaSeedLovers#selamatpagi #SyukurSelalu #KulaiJohor #jdt #skudai #instashop #instafood #superfoods #chiaseed #chiaseeds #mycoffeeprince #sarakirana #titiancinta #redvelvet #utm #universalstudios #wanitaterakhir#essentialoils #chiaseedoil #universiti #ajimaura #terapiinstagram #cantik #sihat #berkhasiat #kesihatan

#testimoniwd
_
Jarang jarang kan kita dapat testimoni dari pengguna yang berpurdah. Nak ini dia, testimoni dari wanita yang berpurdah. ❤️
Jangan ingat org yang berpurdah takde masalah kulit wajah tau. Uols boleh nampak jelas kat situ jerawat bukan main meriah lagi kat dahi si cantek manis ni. .
.
Walaupun berpurdah tapi kecantikan tetap kena jaga saiyanggg. Jangan kata org tengok sakit mata, kite sendiri pun tengok sakit hati kan bila muka berjerawat. Boleh rasa hilang keyakinan diri juga la. Lagi lagi nak berdepan dgn suami kita kan. Mestilah nak sentiasa kelihatan cantik depan suami😘.
.
.
Pengakuan dari si cantek manis ni yang merupakan Dealer kami juga, pada mula nya memain je calit calit WD Ni. Mcm chipsmore, kejap calit kejap tak. Tapi bila tengok testimoni pengguna WD semuanye meletop letop, rasa tercabar beb, terus konsisten calit WD. Tobat tak mau dah memain calit lagi.
Nah! Sekarang hasilnya bila konsisten. Sekumpulan jerawat yang bermaharajalela dulu dah pindah rumah lain.💃🏻
.
.
Jom saiyanggg, jika yang berpurdah pun yakin nak guna WD, apatah lagi kita yang tak berpurdah ni.
Meh grab WD skrg sblm promo tamat.
Whatsapp 0182655485😘

Pin pin pin order dahh dibuka ampaaa.Boleh order sampai lebam sebelum pukul 10pm.

Whatsapp akak cikin dekat no ni nahh +60174811617.

#AkakCikinAmpa
#KPCbyChepFitrah

Shock Steel

Analog & Digital
Quality Steel
Battery Movement
Water Resistant
2 Bulan Warranty

Harga Offer : RM 100

Utk order whatsapp : 012-2449343

#jammurah #bazaarpaknil #viral
#gshockmurah #review #ajimaura
#terapiinstagram #love #girl #instashop
#like4like #follow4follow #lifestyle
#jambranded #gshockmalaysia #mudah
#neelofa #erezeki #sayajualmurah

😍😍EASY PEASY SCARF!😍😍 Assalamualaikum! Maaf ye, terlambat update plok..hehe
Gambaq kat atas tu antara koleksi EPS tawuu. Bukan je setiap koleksi ada special masing², tapi warna pon memang menawan hati!
.
Koleksi BEST SELLER sekarang adalah Bawal Saffiya sebab dia MAGIC! hehe.. tak tak..bawal tu tak hilang sendiri, dia MAGIC sebab dia mudah membentuk, elok terletak je 👍👍
.
Harga untuk setiap koleksi pon memang affordable tauuu.. kk, Pijah stop teaser dulu. Karang atau sat² gi Pijah upload details no.. 😆

#easypeasyscarf #bawal50 #bawal #ajimaura #bazarpaknil #kelantan #kotabharu #kubangkerian #dropship #usm #kampuskesihatan #husm #muslimah #terapiinstagram #tudungsemiinstant #pastel #cantik #bergaya #ceria #magic #soft #chiffon #crepe

Bila kita dinasihati, bukalah pintu hati dan masukkanlah nasihat dalam hati. Kemudian ubahlah diri.

Hakikatnya nasihat itu tanda kasih Allah pada kita. Dia yang ingin kita berubah.

Teguran itu datang daripada Allah dan di datangkan melalui manusia. Manusia hanya asbab sahaja
Credit : Akhi Izzuan
.

*QIESYA BLOUSE BY QAMISSQA*
.
.
SPECIAL CRITERIA
*Material : Exclusive Printed Cotton Silk*
*Saiz : Terdapat dari saiz S hingga XL*
✔ Material yg sgt lembut, selesa, tak panas
✔ Design moden yang feminin
✔ Potongan yang terletak di badan si empunya
✔ Potongan yang beralun
✔4 warna meruntun qalbu. Pasti rambang mata ✔ Terdapat dalam saiz S hingga XL
✔ Terdapat zip di bahagian baju untuk Nursing Friendly
✔ Wudhuk Friendly
✔ Shape cutting yang direka khas utk nampak cantik & kemas
✔ Boleh dipakai ke tempat kerja
.
.
🌹 PRICE RM 69
FREE POSTAGE
.
.
Wtsap 012-2397116 untuk order
.
.
PLS TAKE NOTE : warna pada gambar mungkin 10% berbeza dgn real disebabkan effect lighting semasa photoshoot dan effect lighting cahaya matahari.
READY STOK. LIMITED EDITION.
ONCE SOLD OUT, WILL NOT BE RESTOCKED.

Order akan diproses 2-3 hari berkerja
.
.
#terapiinstagram #feedback
#ajimaura #blouse #blousecantik #sayajual #blousemuslimah #tunicblouse #testimonial #muslimahfashion #freedom #muslimahblouse #blouselabuhmalaysia #hijabblouse #niqabis #nursingblouse #blouselovers #bisnessonline #likeforlike #igers #blousepregy #terlajaklaris #viral #bloustic #blousticlovers #instafamous #instagoodness #testimonial #uitmshahalam #trustedsellermalaysia

Eh.. grape purple ni manis je kak pijah tengok. Macam warna air ribena pulak. 😋😋
.
Blouse Jimat Letrik!
Gulung gulung masuk bag mudah bawa travel! .
🌻Material Moss Crepe Ironless
🌻RM50 sahaja! (*dengan syarat, kena beli combo dua pasang ke atas 😘) .
🌻Takpayah gosok! Takpayah gosok! Takpayah gosok! .
🌻Berpoket! Senang masuk segala harta yang ada 😅
🌻Strechable! senang tarik nak ambil wuduk
🌻Special untuk mak mak gojes! Nursing frenly tauu 😘
.
Whatsapp 011 10688819 atau tekan link di bio 😉

#blouse #blouselabuh #blouseberpoket #blouseplain #ironlessblouse #blousetravel #blousemenyusu #nursingblouse #maternityblouse #blousetakpayahiron #terapiinstagram #ajimaura #shahalam #uia #uitm #politeknik #bangi #puncakalam #lunablouseorkedlista #gengcikgu #gengmakmak #supermak #top #blousetakpayahgosok #blousemurah #blousecantik #blousekerja #nursingfriendly #blouseacut #blouseantikedut

10 KELEBIHAN SLYMOCHOCO YANG ANDA PERLU TAHU:-
.
1)Menurunkan berat badan atau perut buncit dengan pantas.

2)Membakar lemak.

3)Membuang toksin dalam badan.

4)Melambatkan proses penuaan.

5)Anti-Oksidan.

6)Mengelakkan sembelit.

7)Mengelakkan kanser.

8)Mencegah penyakit kardiovaskular.

9)Memperbaiki sistem pencernaan.

10)Meningkatkan metabolisma badan.
.
.
Jadi bagi mereka yang ingin turunkan berat badan, bakar lemak, detox badan tu boleh dapatkan sebotol slymochoco sekarang juga.
.
Sebotol untuk kegunaan sebulan.
.
.
Jom WhatsApp segera ke 📲 0192843446

Atau klik link nie👇🏻
.
www.wasap.my/60192843446
.
.
#slim #boroi #coklat #coklatkurus #tabletcoklat #diet #slymochoco #langsing #solid #nakkurus #fat #hilangbuncit #fatburner #detox #kuruscepat #kurussihat #jomkurus #kurusselamat #bakarlemak #ramping #kuruscantik #kuruslangsing #ajimaura #cikguseo #terapiinstagram #igshopmalaysia #bazarpaknil #cantiksihat #kuruscarasihat #supplementkurus

Hello beauties❤️ wishing you Happy Tuesday!!! Some people say I'm not a very pretty woman, but I'm a very beautiful woman inside. Stay fabulous with dyxy.crush babes 💋❤️ 📲Whatsapp +60123008817 with me lots of love🎀💕 While stocks last babe🌸 #magicfoundation #dyxyoriginal #dyxylover #dyxybyayu #dyxycrushco #bccream #dyxyagent #dyxy #foundationmalaysia #dcoconutlagoon #bccreambyayu #easyfoundation #makeupjunkie #makeupgeek #moisturizer #concealer #facecream #beauty #terapiinstagram

Most Popular Instagram Hashtags