[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#terangkat

2005 posts

TOP POSTS

Muka bila dpt iftar dgn geng² yg jarang dpt lepak skali 😂 #puasake7 #nasilemakwakkentut #terangkat #milokaw #orangjauh

Tak seharum mawar putih, dan juga tak sebauk bunga taik ayam.
Wkwk
#terangkat

Anda minat sambal n suka pedas.
Boleh cuba sambalicious kami..sambal penyet/padang yang #hangat #menyengat #terangkat..dimasak dengan kasih sayanh...x payah dah makan ayam penyet kat kedai..sedia dimakan bersama hidangan kegemaran anda..ayam keli tahu tempe..telur balado..sayur terung dan sebagainya..rencah nasi goreng masak lomak...cuba jangan xcuba..
Agen dropship dialu2kan...watsp kami 0196444303. 0196455593

Den da cubo...ghaso nk torai laie
#pakmansur
#terangkat

Exactly what i need right now!!! Air liur melilir just by looking at this picture. Need. Want. Now. Must. Order for Mak Long who is coming next week!!! @xxsophiaxcxx , u have to try this!! Can't get it in UK!!! Only from @kreyv.sg !!! AWESOMENESS!!!
#kreyvformanggajeruk #terangkat

Asam rebus cilipadi ikan susu..😋😋😍
#terangkat
#akusuka..

KAMBING BAKAR TERANGKAT…
Salam jumaat yg diberkahi …
Selamat pagi gais!
Kambinggolekkawg.com
#KGKG4U
#kambinggolek
#terangkat

Feeling kpop ari nii..mkn maggi+kimchi..
Nk beli homemade kimchi boleh oder dengan @msna_atiqah or @nraz_ruby ...confirm x nyesal.. #terangkat

MOST RECENT

🎉Antara sebahagian pelanggan2 yg berjaya di 'capture' oleh camera kami.❤ Terima kasih kepada semua yg sentiasa support dan repeat order #kepoklekorcrispy dari kami. Kami akan sentiasa berusaha memberikan yang terbaik untuk anda! Chaiyok 👍💪😘
.
#keropoklekor #sejukbeku #lekorcrispy #keropoklekorcrispy #originalterengganu #kepoklekorterengganu #kepokfrozen #sospower #terangkat #ohmykepok #sayajualkeropok #keropokfrozen #sedakboh

Staff PKNS mmg sporting..pelanggan setia Sambal Hitam Paduu💪 slalu order banyak..yela 1 je mana cukup kan?? Hehe..thank you sis🤗

Like FB page Sambal Hitam Paduu 👍

#sambalhitampaduu #sambalhitam #sambalhitampahang #sehinggamenjilatjari #satutakcukup #menuberbuka #repeatorder #sayajualmurah #sayajual #sayajualsambalhitam #pmtepi #testimoni #testimonisambalhitampaduu #pedas #memikat #terangkat

Sekali goreng, letak je habis..goreng lagi, letak je,sekelip mata hilang.. Aikk, pinggan bocor ke?? 😂😂 Penangan #kepoklekorcrispy #padubeb . Anak2 la yang paling suka 😘😘
.
Sarapan pagi 🔛
Minum petang 🔛
Kudap2 malam 🔛
---
1 pek: RM 9
3 pek: RM 24
Sos Pencicah (340ml): RM 4
---
Meh Wasap kami sentiasa 🔛❤
.
#fngeeshoppe #keropoklekor #sejukbeku #lekorcrispy #keropoklekorcrispy #originalterengganu #kepoklekorterengganu #kepokfrozen #sospower #terangkat #ohmykepok #damansaradamai #petalingjaya #subangjaya #usj #sungaibuloh #sayajual #sayajualkeropok #keropokfrozen #sukamakan #kakimakan #sedakboh

ALHAMDULILLAH.
WE ARE HIRED!!!
MAJLIS AQIQAH & MAULUD MINGGU INI!

Catering for 100pax of our #kepoklekorcrispy again!
Majlis Aqiqah & Maulud Muhammad Ammar Yasir @ Subang Bestari
Dated 17/09/2017, Ahad.

Menyerikan majlis anda dengan hidangan kepok lekor crispy kami. Makan selagi ada terhidang!

JAZAKALLAHKHUAIR kerana memberi peluang dan kepercayaan kepada kami.
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ CEPAT!! CEPAT!!!!! BOOK TARIKH ANDA UNTUK SEBARANG MAJLIS ATAU KENDURI KENDARA!

Kami sedia menerima tempahan dan memberikan servis kami yang terbaik.

Contact
Najihah www.wasap.my/60126778492
Firdaus www.wasap.my/60122803154

#kepokfrozen #keropoklekor #lekorcrispy #oriterengganu #sossedap #sospower #terangkat #keropoklekorcrispy #ganukite #fngeeshoppe #catering #livecooking #aqiqah #kendurikendara #cateringjob #ohmykepok #damansaradamai #petalingjaya #subangjaya #usj #subangbestari #sungaibuloh #sayajual #sayajualkeropok #keropokfrozen

Kasus ini memperbaiki bentuk hidung dengan mempertahankan tinggi hidung. Ujung hidung yang bulat dan lubang hidung sedikit keatas dapat diperbaiki dengan menambah panjang ujung hidung agar lubang tidak nampak seperti terangkat dan ujung terlihat lebih lancip.

#grandplasticsurgery #operasiplastik #Korea #KBeauty #Koreanbeauty #Operasi #Hidung #Ujung #Bulat #Lubang #Terangkat #Short #Nose #Surgery #Tip #Lancip #Silikon #tambahan #Wajah #WajahKecil #Hasil #Alami #Aman #Lebih #Cantik #BersamaGrand

. #pembesarpayudara #payudara menjadi kencang #besar #terangkat naik

. #pembesarpayudara #payudara menjadi kencang #besar #terangkat naik

Most Popular Instagram Hashtags