[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#tenang

101903 posts

TOP POSTS

Jangan banyak berharap pada dia yg tak menghargaimu.
Bahagialah dengan yang kamu miliki, dan jangan bersedih dengan yang tidak kamu miliki.... #pantai #tenang #sejuk #damai

Jangan terbang jika di puji tanpa alasan.
#slow#santai#tetap#tenang

Nikmati saja lah masa muda mu!! Jalani apa yg membuat mu ketawa
# Wakawaka, Mumpung semasih muda bsok klo ada udah tau gak bisa kyak gni lagi. #Tenang, Happy, gradag grudug ajk timpal sing kal ngdang bin, tungkulan ngitungan somah ajak panak gen mani , ao yen man jodoh ane luung mano # Yen man jodoh ane jelek be bikas ne, Sing ddi kelidin # Tungkulan ngitungan panak ajk somah gen berag mekente care gerang meterik # Bngsat cicing jugid!! #wakawakaaa
# Benci ane adan syg cinta!! # Leklek gede"an bngsat!!

Baru merasakan sulitnya hidup tetap berusaha dan berjuang...
#hitam
#malah
#tenang
#skipper

Jadi tenanglah kau tak perlu memintaku pergi. Karena kupastikan denganmu aku takkan pernah kembali.
.
.
.
.
.
#santai #tetap #tenang

Duduk tenang dan pikirkan suatu inspirasi yang dapat membuatmu merasa nyaman, jangan kamu gunakan waktu duduk dan berpikirmu untuk memikirkan hal yang membuatmu tidak nyaman

#foto #fotodiri #duduk #think #positivethinking #thuglife #pameran #mystyle #fotobiasa #bukanfotostudio #isengsaja #enjoy #salampemikir #tenang

karna hati tak perlu memilih , ia selalu tau kemana harus berlabuh dee lestari,perahu kertas~ 📸 @fidiyyah_
#curugnangka #holiday #airterjun #alam #cintaalam #fresh #yoga #sport #curug #goodplace #tenang #calm #nice

Always decide every morning that we are in a good mood | Have a great start ahead ✋🏻😶
#Gmorning #life #420 #tenang #positive #refreshing #wow_men #gayapojan #ikutcarakita #latergram

MOST RECENT

My cap is carhartt..🤙🏻
#tenang is good😌.

Nk post gmbr mkwe2 xde
Post gmbr sndri tu je yg mampu hahah
#tenang

Anda suka suasana air terjun yg dingin dan nyaman?

Rasa relaks je dengar deruan air terjun. Lagi best kalau boleh berendam dalam air kan. Lepas puas mandi lepak pula atas batu yg sejuk sambil makan bihun goreng💗💗Fuh

Saya bukan offer trip berkelah ke air terjun, tapi saya offer bawakan air terjun tu ke ruang tamu atau bilik anda.
nak buat macamana?

Senang je, pasangkan Luna Floral Curtain design air terjun ni, lepas tu boleh amik feel anytime💖💖

Alami keindahan alam di sini
Pantai pulau kekabu hanya 300 meter dari hotel kami!
Sesuai untuk percutian keluarga
Hubungi kami untuk tempahan penginapan anda!

#dekatje #hsmmarang #rangkaianhotelserimalaysia #selesalahbersamakami #tenang

Yaa' Takdir ....!!!!!! sederhana ya tak usah pakai logika. Pakai keyakinan berupa iman dan takwa. #jawaban #tenang #dan #rassa #bahagia #nikmat

Nikmati lah hidup ini sepuas2nya😊😊
#cuti2#tenang#aman#bahagia#hijaupadi

Nggak punya baju rapi apa lagi dasi warna warni..
Jabatan memang perlu, apalah daya anak dekil ini lebih memerlukan berjabat tangan dengan penghulu dan menghalalkanmu 🍃
.
.
.
.
.
.
.
#senyum
#tenang
#selamatsore
#selamatberharap
#penikmatsenja
#jeans

Most Popular Instagram Hashtags