#tenang

MOST RECENT

Gak usah banyak bicara
Kalau gak ada hasilnya
Gak perlu kebanyakan janji
Percuma kalau gak ada bukti🎶🏖
.
.
.
.
#sunset #pantai #jawabarat #sukabumi #pantailawu #pelabuhanratu #jalanjalan #mytripmyadventure #bersinarterang #indah #sejuk #langit #awan #menyendiri #tenang #bayangan #perisai #karangtaruna
By : @adenfiedels 📸

Sedapnya WonderCheese ni weh! Salam sayang semua... Jom dapat kan wonder cheese guys... Yang mana kerja or study tu boleh order dulu. Nanti awak balik saya cod.. 😆
.
Siapa yang nak boleh dm/WhatsApp kaknis terus okayy. WhatsApp 01128042299 (click link kat bio Kaknis terus je pun boleh) 😙 .
Apa tunggu lagi nak balik kampung tu bawaklah untuk family. Seisi keluarga boleh makan ni sebab 600gram banyak tuuu. Sibuk-sibuk buat assignment boleh mengunyah 😁 .

Kepada student #MSU meh lah beli dari kaknis. Kaknis boleh COD untuk awak semua. Customer jauh jauh kaknis boleh post kan 👍👍👍 #msu #aeonshahalam #wondercheeseshahalam #menaraU #menaraU2 #wondercheseemurah #bazarpaknil #ctdk #bangbang #produkmurah #cheesesedap #trustedseller #welovemart #shahalam #kitaokay #sampaijadi #kodahkenapa #murahmurah #tenang #tenangisgood #bujibuchempel #pubg #dota2 #farcry5 #makananenak #hariraya #nasikukus #kerepekcheese #kerepekcheesesedap

Ada yang tanya bawa jamu nak telan kat mana, macam mana?... eh kat mana2 pun boleh nak amik, lepas tu rasa tenang je nak telan.
.
Kalau tak, rasa tersekat, rasa tak lepas je, tak pun mau tercekik atau berterabur serbuk jamu...dan tu cari air mana air? 😬
.
Sekarang tak risau dah...JTT mmg diadun special, ibarat minum jus dalam sachet, nikmatnya 🤗😍
.
Tak payah la tunggu lagi, orang lain dah cantik sihat dengan jamu tun teja, uolls bila lagi?. Jom dapatkan jamu tun teja dengan Zaty hanya rm176/30 sachets, free postage dan free gift..jom w'apps
.
016-5325437
016-5325437
016-5325437
.
#jamu
#jamutuntejapenang
#lifestylejamu
#terapiinstagram
#ajimaura
#like4like
#likeforlike
#lfl
#wanita
#neelofa
#tidurlena
#jamusedap
#youcanduit
#noradanish
#jamutuntejabukitmertajam
#bazaarpaknil
#tenang
#jamutuntejaseberangjaya
#jamudalampantang
#instafamous
#allinone
#bertenaga
#eusahawan
#erezeki
#ikhtiarhamil
#love
#instagood

Usah DiPendam.. Usah DiTahan.. Kesihatan Badan Perlu DiUtamakan.. Iringi Perjalanan Dengan Senyuman.. Baru Hidup Kelihatan Girang.. Maajun SAKIT LUTUT SAKIT PINGGANG LEMAH BADAN.

WHATSAPP +60182111895

#sayajualsayamakan #kembalikan #sihat #radangsendi #viral #herba #onlineshopping #maajun #cergas #senyum #senyuman #agendiperlukan #dropship #janganmalu #jangansegan #tenang #solusi

Potensi wisata alam,@Jogja

Asal post terase 😌 ade buat something ke sis 😏 macam kau da bole cermin muka kauu tuh tau 😒
#Anda Rilex Anda Ok
#chill chill be happy 👌
#Tenang Is Good ✌

Cantik memang relatif tapi kalau menurtku bisa menata hati bisa lebih cantik (ngomong apa lho ga je)

#keepngeyel
#tenang
#dream
#fight
#belajarhijab
#belajarmenatadiri

Hari-hari hadap masalah yang sama...‼
Tak tahanlah macam ni...😩
.
Mudah rasa mengantuk... #Sakitkepala, #stress dan gangguan #migrain atau gangguan mood selalu tak berapa baik, cepat panik atau cepat marah.. ‼
.
Jangan risau senang saja nak selesaikan masalah ini... calit-calit wangian #aurakijang #kasturibidara #aufadyura di pergelangan dan sendi - sendi serta urut dengan #patikasturibidara di bahagian badan yang sakit-sakit.
.
InsyaAllah anda pasti rasa lebih #tenang #fikiran , #rasasegar , bantu tambah #fokus pada kerja serta boleh selesaikan kerja dengan mudah. Badan pun rasa ringan..
.
Mesti rasa kembali #segar dan #bersemangat kan. Rezeki pun akan mudah masuk, BETUL KE BETUL...‼ 😍
.
Jom #ikhtiar dengan #Aufa #Dyura...👍❤
.
Tak percaya kena cuba. Dah cuba baru tahu power tak KASTURI BIDARA AUFA DYURA ni.
.

ALHAMDULLILLAH KASTURI BIDARA AUFA DYURA MEMANG HEBAT 👍👍👍 Menghindari dan membantu anda dalam rawatan aura rohani & gangguan jin dengan mengamalkan Kasturi Bidara Aufa Dyura
.
JOM DAPATKAN SATU HARI INI JUGA ‼
📞 Roger 📞 Roger
#KakShiemaBidara :
.
📲📲📲 WA +60133746456
📲📲📲 WA +60133746456
📲📲📲 WA +60133746456

INSYAALLAH dengan IzinNYA.. ATAU Sila tinggalkan no WHATSAPP utk saya hubungi
Malas nak save nombor? Takpe, terus jer tekan link wassap ni :
.
http://AuraKasturiBidaraAufadyuraMalaysia.wasap.my/
.
http://AuraKasturiBidaraAufadyuraMalaysia.wasap.my/
.
http://AuraKasturiBidaraAufadyuraMalaysia.wasap.my/
.
.
#setiaptitisanamatbermakna
#KakShiemaBidarabyAufaDyura
#kasturibidaraaufadyurabyshiema
#ikhtiarbersama #dyura #ProdukHijau #ProdukBidara #wangi
#ikhtiarbidara #gangguanjin #rawatansihir #auraseriwajah #patikasturibidara #mandiankasturibidara

HARI-HARI HADAP MASALAH YANG SAMA... ‼️
.
Mudah rasa mengantuk... #Sakitkepala, #stress dan #migrain atau gangguan mood selalu tak berapa baik, cepat panik atau cepat marah.. !
.
Jangan risau senang saja nak selesaikan masalah ini... calit-calit wangian #aurakijang #kasturibidara #aufadyura di pergelangan dan sendi - sendi serta urut dengan #patikasturibidara di bahagian badan yang sakit-sakit.
.
InsyaAllah anda pasti rasa lebih #tenang #fikiran , #rasasegar , bantu tambah #fokus pada kerja serta boleh selesaikan kerja dengan mudah. Badan pun rasa ringan..
.
Mesti rasa kembali #segar dan #bersemangat kan. Rezeki pun akan mudah masuk, BETUL KE BETUL.. ‼️ 😍
.

INT3TREE adalah produk Minda yang MESRA POKET... .
Tak perlu ruang yang besar untuk makanan berkhasiat ini.
.
Kemana2 pun, boleh disisi dalam poket je.
Senang anak bawak bekal. Tak berat. Boleh selit di mana sahaja. 😉
.
Dah la sugar free.. hebat.. Pm.. Wasap 0193114513

#int3tree
#suplimenMindaEmosiDanFizikal
#stokisInt3tree
#resultAnakBagusDenganInt3tree
#fokus #bijak #tenang #semangat #pandai #sihat #dengarCakap #mesraPoket
#sugarFree

TAKUT TAK KALAU LEPAS EXAM JUMPA SANAK SAUDARA N MEREKA TANYA “ ANAK KO DPT BERAPA EXAM !!! .
soalan tu sy rasa soalan paling di geruni lebih gerun dari soalan seorang bujang yang di tanya kau bila nak kawin hahaahha..
.

Kami di HQ terima everyday testimoni yang sangatlah banyak sampai tak tau nak edit mana satu 😭...sangat2 owesame produk Minda
#int3tree ni.. Pm.. Wasap 0193114513

#stokisInt3tree
#resultAnakBagusDenganInt3tree
#fokus #bijak #tenang #semangat #pandai #sihat #DengarCakap

Assalamualaikum....Sahabat2 dan #khlovers sekalian...Mulakan pagi dengan POSITIVE MINDED.❤
.
.

_*SPIRITUAL COMMITMENT..*_ ☀☀☀☀☀☀
.

.
قُلْ إِنَّ صَلَاتِي وَنُسُكِي وَمَحْيَايَ وَمَمَاتِي لِلَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ
.
Katakanlah (Muhammad), .
"Sesungguhnya *SHALATKU, IBADAHKU, HIDUPKU* dan *MATIKU* .
*HANYALAH UNTUK ALLAH,* .
*TUHAN SELURUH ALAM* .
_(Surat Al-An'am, Ayat 162)_
☀☀☀☀☀
.
_Ya Allah.. Jadikanlah kami menjadi sebaik-baiknya Hamba Beriman yang sentiasa menyerahkan Shalat kami, ibadah kami, serta hidup dan mati kami Hanya kepada-Mu.. Aamiin Ya Allah
.
.
.
#assalamualaikum #selamatpagicinta #goodmorning #morningpost #goodsharing #islamituindah #muslim #syukurslalu #syukuralhamdulillah🌼🌻🌿🍀 #senyum😊 #happy #tenang #positivevibes

A’udzubillaahi minasyaithoonirrojiim Bismillahirrahmanirrahim masyaAllah tabaarakallah
alhamdulillah atas izin Allah allah izinkan bisa silaturrahim lagi
Dengan anak anak muda luarbiasa di kabupaten barru sulawesi selatan
@kurirlangit yang hari ini milad ke 4th @kurirlangit dengan #bergeraknyata
Semoga @kurirlangit bisa terus bergerak dan menggerakkan#bertumbuh bersama
Dari barru untuk indonesia #baik #besmartbeafreshmaker #tenang #bahagia #berkah #pontianak #jembatanamalsholeh #darikitauntuksemua #taubat #memberbaikidiri #tauhid #akhlaq #darikalbarmenyapaindonesia #indonesia #sampaijumpadibaitullah #sampaijumpadisurga #like4like #viral #Janganbosanjadiorangbaik #janganbosanjadiorangbaek #jangannakal #mustahilmiskin

Most Popular Instagram Hashtags