#temyraclekuantan

584 posts

TOP POSTS

ku kunci cinta mu dengan coffee scrub.. ceh waahh.. yes.. memang hati ku dah terkunci rapat dengan coffee scrub
.
jgn lupa.. promo ramadhan masih on ye.. Harga asal Rm29.. kita kasi less Rm2.. so jadi Rm27.. cepat grab sebelum terlambat..☺️☺️
.
#temyraclesayamesticari #coffeescrub #temyraclekuantan #cofee #ubatjerawat

PROMOSI hari ini sahaja! 😈
Less RM5 untuk pembelian DETOX MASK + COFFEE SCRUB
#timikaboutique #im7 #kuantanbutik #temyraclekuantan

Swipe left👉

#temyracleKUANTAN
COD KUANTAN & walk in butik:
🎈Timika vendor butik (IM7)
🎈Seraa Bloom Butik (Tg.Lumpur)

Siapa taktahu yang coffeescrub ni boleh campur
+ lemon + yogurt
+ madu
utk kesan yang lebih deboom! yang paling best mix dgn yogurt as mask. mask boleh bt hari hari, tapi jgn scrub hri hr ye. #temyracleagent #temyraclekuantan #temyraclepahang

Korang dah scrub bibir korang hari ni? Seminggu straight duk pakai lipstick p keje, bibir pun jadi kusam, kering merekah dan makin gelap! 😱
.
Macam mana nak dapatkan bibir sihat kembali? Kena lah scrub bibir tu sekurangnya seminggu sekali. Buang semua pigment2 lipstick yg masih melekat kat bibir, buang semua kulit kering kat bibir dgn cara selamat.
.
Belum scrub lg hari ni? Jom cepat2 scrub bibir korang 💋
.
#temyraclelipscrub #temyraclekuantan #codkuantan #irissential #irissentiallipscrub #lipscrubiris #smittenlipscrub #uiakuantan #bandarinderamahkota #kolejwidad #im5

COFFEE SCRUB PENCETUS FENOMENA .
☕ memudarkan parut jerawat ☕ membantu menghilangkan jerawat ☕ mengecilkan pori
☕ mencerahkan kulit
☕ melembut dan melembapkan kulit
☕ membuang sel sel kulit mati supaya krim muka dapat menyerap dgn baik
☕ menjadikan kulit 'glowing'
☕ memudarkan selulit
☕ blh digunakan pada muka & badan
.
Dapatkan sekarang di BUTIK LA PROMESSA @promessa_boutique.
.
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #coffeescrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #milksoap #facescrub #kopiskrub #kopi #organik #coffeescrub #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah #detoxmask #detoxmasktemyracle #promessaboutique #temyraclesayamesticari #teamemilya #temyraclekuantan #codkuantan

TEMYRACLE 💕
(Homemade + Natural)
.
Whitening Body Scrub
Hanya RM20/350g
.
Menanggalkan daki dan kotoran
Melembut dan melembapkan kulit
Mencerahkan kulit
Menghilangkan bau badan
Menghilangkan sunburn
Boleh menngantikan sabun
Bau wangi yang tahan lama
.
Dengan harga semurah tu dan kuantiti sebanyak tu memang berbaloi 😄. Tunggu apalagi? Jom order!
.
COD KUANTAN/POSTAGE
📞📞📞 Whatsapp 0199369656 atau nak senang click je link wasap kat atas

#temyracle #temyraclesayamesticari #agenttemyracle #temyraclekuantan #agentkuantan #scrubmurah #scrubbadan #scrubhomemade #bodyscrubmurah #codkuantan #kuantan

MOST RECENT

Hai chuolls, kalau nak cod TEMYRACLE area KUANTAN & sekitar boleh contact sis Hajar ni tau 013-6106695 ataupun klik jee link wasap dekat profile ats tu😉
.
Pandai bodek sikit dapat FREE GIFT lebih😜
.
Harini sis pakai tudung @tudungkekaboo
dari @aysaravendor lagikkk...haa, nampak tak sis mmg pencinta kekaboo😍rasa nak tambah koleksi lagikk🙊
.
#temyracleKUANTAN
#cantiktanpakimia #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #coffeescrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #milksoap #facescrub #kopiskrub #kopi #organik #coffeescrub #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah #temyraclekuantan  #temyracletanjunglumpur #seraabloomboutique #timikavendorboutique
#temyraclebukitsetongkolkuantan #temyraclecenderawasihkuantan #kampungjawakuantan

Yang muka breakout tu dont worry sebab sekarang sis ada solution untuk masalah awak. .
.
. .
DETOX MASK ni memang yang terbaik. Dapat bersihkan muka hilangkan jerawat sekali pakai pun dah boleh nampak kesan dia tau 😘 .
.
.
.
.
Berminat boleh ws sis sekarang 📲 01139529454
#temyracle #temyracleagent #temyracleserikembangan #temyraclekuantan #naturalbodyscrub #naturalfacescrub #coffeescrubsoap #homemadeproduct #homemadebodyscrub #skincaresayajual #murah #lipscrub #milkscrub #produkorganik #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmurah #coffeescrubmalaysia #detoxmask #detoxtemyracle #masalahjerawat #masalahbibirgelap #sayajualmurah #sayajualmurah

Lawa bersih je kan kulit akak ni 🙈
Taknak ke ada kulit bersih berseri macam ni ? Mesti nak kan 🤔
So uolls boleh guna coffee scrub temyracle macam yang akak ni guna 😘 .
.
.
TEMYRACLE SAYA MESTI CARI !
.
.
.
.

#temyracle #temyracleagent #temyracleserikembangan #temyraclekuantan #naturalbodyscrub #naturalfacescrub #coffeescrubsoap #homemadeproduct #homemadebodyscrub #skincaresayajual #murah #lipscrub #milkscrub #produkorganik #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmurah #coffeescrubmalaysia #detoxmask #detoxtemyracle #masalahjerawat #masalahbibirgelap #sayajualmurah #sayajualmurah

COFFEE SCRUB PENCETUS FENOMENA .
☕ memudarkan parut jerawat ☕ membantu menghilangkan jerawat ☕ mengecilkan pori
☕ mencerahkan kulit
☕ melembut dan melembapkan kulit
☕ membuang sel sel kulit mati supaya krim muka dapat menyerap dgn baik
☕ menjadikan kulit 'glowing'
☕ memudarkan selulit
☕ blh digunakan pada muka & badan
.
Dapatkan sekarang di BUTIK LA PROMESSA @promessa_boutique.
.
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #coffeescrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #milksoap #facescrub #kopiskrub #kopi #organik #coffeescrub #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah #detoxmask #detoxmasktemyracle #promessaboutique #temyraclesayamesticari #teamemilya #temyraclekuantan #codkuantan

COFFEE SCRUB ni adalah best seller temyracle. Kenapa ? Muka menjadi bersih, dapat menghilangkan blackheads dan whiteheads dan macam macam lagi. So rugi sangat kalau tak cuba tau 😘 .
.
.

Boleh ws sis sekarang 📲 01139529454

#temyracle #temyracleagent #temyracleserikembangan #temyraclekuantan #naturalbodyscrub #naturalfacescrub #coffeescrubsoap #homemadeproduct #homemadebodyscrub #skincaresayajual #murah #lipscrub #milkscrub #produkorganik #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmurah #coffeescrubmalaysia #detoxmask #detoxtemyracle #masalahjerawat #masalahbibirgelap #sayajualmurah #sayajualmurah

Assalamualaikum . Selamat pagi 💕
.
Semoga dipermudahkan segala urusan . .
#temyraclesayamesticari
#temyraclekuantan

KENAPA KENA PAKAI MAKEUP REMOVER JUGAK WALAUPUN TAK MAKEUP? .
Rata rata perempuan sekarang masih lagi tak tahu betapa pentingnya makeup remover walaupun diri sendiri tak menggunakan makeup. Sekadar cuci muka je dah cukup katanya. Sebenarnya makeup remover ni penting untuk memastikan kulit kita betul betul bersih
.
.

1. Kulit kita hari hari terdedah dengan segala jenis kotoran seperti habuk, asap kenderaan dan sebagainya.
2. Keadaan cuaca yang panas dan lembap di negara kita membuatkan kulit kita sentiasa berminyak dan sukar dibersihkan hanya dengan pencuci muka sahaja
3. whitehead dan blackhead juga rajin berada di sekitar kulit wajah dan tidak boleh dihilangkan dengan pencuci muka sahaja.

Antara kebaikan makeup remover :
1. Membersihkan pori pori kulit dari segala jenis kotoran.
2. Membuang sel kulit mati yang menyebabkan kulit jadi kusam
3. Menghilangkan blackhead dan whitehead jika rajin dan konsisten membersihkan dengan menggunakan makeup remover
4. Mampu menghindari kulit dari masalah jerawat dan jeragat
#jerawatbatu #jerawatpasir #jerawatnasi #jeragattebal #kulitnipis #kulitputih #kulithitam #nanogold24kserum #jerawatpasir #jerawatbreakout #breakoutsolution #kulitbreakout #kulitkering #kulitmengelupas #serummalaysia #serummukamalaysia #boosterserummalaysia
#temyraclesayamesticari #temyraclekuantan #mylaraskincarekuantan #Mylaraskincare #Mylaraskincarepahang

Harini mood TERajin nak bwk anak jalan2 kt tanah lapang depan rumah. Berpeluh2 tiak ibu tau
.
so harini turn scrub badan & muka. Yg muka tu sis buat mcm biasa la, dekat post sis share sebelum ni.
.
Untuk badan pulak, sis sental je guna WHITENING BODYSCRUB, pastu depend la pada korang nk guna sabun mandi lagi ke tak, kalau sis xguna dah sbb bodyscrub ni bila kita basuh dia akn berbuih mcm sabun mandi jgk😉
.
Semerbak tau bau wangi dalam toilet
.
Buat 3x je seminggu & KONSISTEN, hilang terus kerak2 daki tuh haa
.
MOST WANTED WHITENING BODYSCRUB (TOMATO)
.
RM20
.
Postage add RM8
.
Cod KUANTAN available & walk in butik:
🍉Timika vendor butik (IM7)
🍉Seraa bloom butik (Tg. Lumpur)

Ws +60136106695

#temyracleKUANTAN
#cantiktanpakimia #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #coffeescrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #milksoap #facescrub #kopiskrub #kopi #organik #coffeescrub #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah #temyraclekuantan  #temyracletanjunglumpur #seraabloomboutique #timikavendorboutique
#temyraclebukitsetongkolkuantan #temyraclecenderawasihkuantan #kampungjawakuantan

Most Popular Instagram Hashtags