[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#temyraclekuantan

435 posts

TOP POSTS

ku kunci cinta mu dengan coffee scrub.. ceh waahh.. yes.. memang hati ku dah terkunci rapat dengan coffee scrub
.
jgn lupa.. promo ramadhan masih on ye.. Harga asal Rm29.. kita kasi less Rm2.. so jadi Rm27.. cepat grab sebelum terlambat..☺️☺️
.
#temyraclesayamesticari #coffeescrub #temyraclekuantan #cofee #ubatjerawat

Haaaaa kepada peminat #temyraclekuantan #temyraclekuantan #sayamesticari mulai harini ada offer taww sampai malam rayaaa, semua item temyracle off rm2 haaa korang dah boleh jimat.
.
Nak raya bukan baju je nak cantik, muka pun kena laaa cantik bersih berseri2 jugakkk tak gitewww?
.
Jum singgah butik!

Yang mana pilihan hati anda? 😍
.
🌸fresh tomato
🌸sweet mixed fruit
🌸delicate milk yogurt
.
Temyracle whitening body scrub. Bantu mecerahkan kulit badan anda, terutama pada bahagian celah ketiak dan paha πŸ™ˆ. Yang leher gelap dan buku lali hitam pun boleh guna yang ni tau!
.
Rm20 tak termasuk postage
Whtsapp qist 013-2698387
.
#temyraclebodyscrub #temyraclekuantan #codkuantan #bodyscrub #whiteningbodyscrub

Sebelum beli coffee scrub Temyracle ni, tolong slide ke tepi dulu! πŸ’• TEMYRACLE COFFEE SCRUB πŸ’•
β˜•οΈ memudarkan parut jerawat
β˜•οΈ membantu menghilangkan jerawat
β˜•οΈ mengecilkan pori
β˜•οΈ mencerahkan kulit
β˜•οΈ melembut dan melembapkan kulit
β˜•οΈ membuang sel sel kulit mati supaya krim muka dapat menyerap dgn baik
β˜•οΈ menjadikan kulit 'glowing'
β˜•οΈ memudarkan selulit
β˜•οΈ blh digunakan pada muka & badan #temyraclesayamesticari #temyraclekuantan #temyracleagent #temyraclepahang #temyracle

#temyracle #temyraclekuantan
saya mesti cari!πŸ˜™

Coffee Scrub Temyracle
.
10 keistimewaannya,
1- mencerahkan dan menganjalkan kulit
2- Melembapkan kulit
3- Mengurangkan selulit
4- Menghilangkan daki
5- Menghilangkan parut baru dan lama
6- Menjadikan kulit lembut dan glowing
7- Merawat sunburn
8- Mengurangkan jerawat
9- Membuang sel kulit mati
10- Merawat kulit yg rosak .
100g | Rm29 exclude postage .
.
.
#TemyracleKuantan #CoffeeScrubTemyracle

haa siapa yang nak kulit licin gebu tanpa jerawat tanpa jeragat putih bersih meh sni sis nak bgthu sikit pasal detox mask ni. Ini mask taw, best gila! tak sama okay mcm krim kunyit tu, krim timbang tu tak sama taw. warna je kuning tapi bukan kunyit tau, homemade mask😘 murah je, no chemical tau? lg best dari coffeescrub!😘😘 whatssap 0139817670 #temyraclekuantan #temyracledetoxmask #temyracle #temyraclesayamesticari #temyracleagentkuantan

Sale! πŸ’—
Dapat kan produk Temyracle dengan diskaun RM2 untuk setiap item!
Natural beauty with @temyracle 😍
#timikaboutique #im7 #kuantan #malaysia #butikkuantan #temyraclekuantan #irissentialkuantangambang

Haaaaa kepada peminat #temyraclekuantan #temyraclekuantan #sayamesticari mulai harini ada offer taww sampai malam rayaaa, semua item temyracle off rm2 haaa korang dah boleh jimat.
.
Nak raya bukan baju je nak cantik, muka pun kena laaa cantik bersih berseri2 jugakkk tak gitewww?
.
Jum singgah butik!

MOST RECENT

OFFER! πŸ’‹
Each Temyracle product discount RM2 until this Saturday!
#TIMIKABOUTIQUE #IM7 #KUANTAN #MALAYSIA #BUTIKKUANTAN #TEMYRACLEKUANTAN

TEMYRACLE πŸ’•
(Natural + Homemade)
.
LIP SCRUB
Dapatkan bibir yang lembut dan licin tanpa sebarang masalah bibir kering, menggelupas dan rekahan πŸ˜—
.
COD KUANTAN/POSTAGE
πŸ“ž Whatsapp 0199369656 atau nak senang click link wasap kat atas tu

#temyracle #temyraclesayamesticari #teamqist #scrubmurah #lipscrub #lipscrubmurah #produkorganik #temyraclekuantan #agenttemyracle #agenttemyraclekuantan #codkuantan

Hai orang-orang KUANTANπŸ™‹β€β™€οΈ TEMYRACLE dah masuk dekat beberapa butik tau! Nanti senang-senang boleh terus walk in ke: 🌷Timika Vendour Boutique,
Indera Mahkota 7,
(Depan Manja Boutique Hotel),
Kuantan, Pahang.

Dan 🌷Seraa Bloom Boutique,
Tanjung Lumpur,
Kuantan, Pahang.
Operation hour:
Mon-Sun (10am-10pm)
Tuesday (CLOSED)

Sambil-sambil beli TEMYRACLE, boleh cuci mata sekaliiπŸ˜‰

Ws +60136106695

#temyracleKUANTAN
#cantiktanpakimia #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #coffeescrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #milksoap #facescrub #kopiskrub #kopi #organik #coffeescrub #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah #temyraclekuantanΒ  #temyracletanjunglumpur #seraabloomboutique #timikavendorboutique
#temyraclebukitsetongkolkuantan #temyraclecenderawasihkuantan #kampungjawakuantan

Coffee scrub rm27 ni mampu hilangkan parut parut dekat muka, bukan muka je? Badan pun boleh. Biar betul? Murah, homemade , selamat pulak tu takda chemical. Meletup letup uols! Alahaiii tak kuat camni!πŸ˜‹ #temyracle #temyraclepahang #temyraclekuantan #temyraclesayamesticari #coffeescrub #coffeescrubmurah #coffeescrubmalaysia #homemadecoffeescrub #homemadecoffeescrubmalaysia

Alahaiii tak kuat camni!πŸ˜‹ Glowing dengan coffeescrub dan facescrub Temyracle! .
.

Yang best tu tak risau lansung jerawat naik dekat muka. Best kan kalau macamni.
.
.
Minggu depan nak raya dah ni, awak risau tak jerawat awak naik time raya? Kalau risau cepat order Coffeescrub dengan Facescrub ! Whatssap 0102287670! #temyracle #temyraclepahang #temyraclekuantan #temyraclesayamesticari #coffeescrub #coffeescrubmurah #coffeescrubmalaysia #homemadecoffeescrub #homemadecoffeescrubmalaysia #temyracle #temyraclepahang #temyraclekuantan #temyraclesayamesticari #facescrubtemyracle #facescrubmurahmalaysia #facescrubmalaysia #homemadefacescrub #jeragat #jerawat #jerawatkecutcepat

Alahaiii tak kuat camni!πŸ˜‹ Glowing dengan coffeescrub dan facescrub Temyracle! .
.

Yang best tu tak risau lansung jerawat naik dekat muka. Best kan kalau macamni.
.
.
Minggu depan nak raya dah ni, awak risau tak jerawat awak naik time raya? Kalau risau cepat order Coffeescrub dengan Facescrub ! Whatssap 0102287670! #temyracle #temyraclepahang #temyraclekuantan #temyraclesayamesticari #coffeescrub #coffeescrubmurah #coffeescrubmalaysia #homemadecoffeescrub #homemadecoffeescrubmalaysia#temyracle #temyraclepahang #temyraclekuantan #temyraclesayamesticari #facescrubtemyracle #facescrubmurahmalaysia #facescrubmalaysia #homemadefacescrub #jeragat #jerawat #jerawatkecutcepat

Pika pun dah pakai Detox mask Temyracle dengan Coffeescrub temyracle.
.
.

Habis blackhead dia hilang! baru 2 kali pakai. Murah and berbaloi i cakap pada youπŸ˜‹ .
Ni lagi benefit dia ; .
.

BENEFITS OF DETOX MASK TEMYRACLE;
πŸƒ hilangkan parut
πŸƒ menjadikan kulit glowing
πŸƒ menghilangkan jerawat
πŸƒ merawat kulit yg rosak akibat pemakaian bahan kimia berlebihan
πŸƒ membersihkan pori
πŸƒ mencerahkan kulit
πŸƒ menjadikan kulit lembut dan halus
Ingredients: manuka honey, turmeric, geranium
.
. πŸ’• TEMYRACLE COFFEE SCRUB πŸ’•
β˜•οΈ memudarkan parut jerawat
β˜•οΈ membantu menghilangkan jerawat
β˜•οΈ mengecilkan pori
β˜•οΈ mencerahkan kulit
β˜•οΈ melembut dan melembapkan kulit
β˜•οΈ membuang sel sel kulit mati supaya krim muka dapat menyerap dgn baik
β˜•οΈ menjadikan kulit 'glowing'
β˜•οΈ memudarkan selulit
β˜•οΈ blh digunakan pada muka & badan
#temyracle #temyraclepahang #temyraclekuantan #temyraclesayamesticari #coffeescrub #coffeescrubmurah #coffeescrubmalaysia #homemadecoffeescrub #homemadecoffeescrubmalaysia

Pika pun dah pakai Detox mask Temyracle dengan Coffeescrub temyracle.
.
.

Habis blackhead dia hilang! baru 2 kali pakai. Murah and berbaloi i cakap pada youπŸ˜‹ .
Ni lagi benefit dia ; .
.

BENEFITS OF DETOX MASK TEMYRACLE;
πŸƒ hilangkan parut
πŸƒ menjadikan kulit glowing
πŸƒ menghilangkan jerawat
πŸƒ merawat kulit yg rosak akibat pemakaian bahan kimia berlebihan
πŸƒ membersihkan pori
πŸƒ mencerahkan kulit
πŸƒ menjadikan kulit lembut dan halus
Ingredients: manuka honey, turmeric, geranium
.
. πŸ’• TEMYRACLE COFFEE SCRUB πŸ’•
β˜•οΈ memudarkan parut jerawat
β˜•οΈ membantu menghilangkan jerawat
β˜•οΈ mengecilkan pori
β˜•οΈ mencerahkan kulit
β˜•οΈ melembut dan melembapkan kulit
β˜•οΈ membuang sel sel kulit mati supaya krim muka dapat menyerap dgn baik
β˜•οΈ menjadikan kulit 'glowing'
β˜•οΈ memudarkan selulit
β˜•οΈ blh digunakan pada muka & badan
Alahaiii tak kuat camni!πŸ˜‹ #temyracle #temyraclepahang #temyraclekuantan #temyraclesayamesticari #coffeescrub #coffeescrubmurah #coffeescrubmalaysia #homemadecoffeescrub #homemadecoffeescrubmalaysia

Pakai coffeescrub dengan rice milk soap Temyracle je muka dah okay sikit.😍
.
Sabar, nak cantik dengan bahan bahan natural memang takes time. Tapi awak akan cantik sampai tua tau? Itu yang penting! 😘
.

Coffee scrub ni berapa? Rm27 je awak sales raya tau sekarang.
.

Rice milk soap? 18 je sayang!πŸ˜‹ NAK ORDER ?? πŸ“²WA +60112287670 ❀️ #coffeescrub #coffeescrubmurah #coffeescrubmalaysia #temyracle #temyraclepahang #temyraclekuantan #temyraclesayamesticari #homemadecoffeescrub #homemadcoffeescrubmalaysia #coffescrubhomemade #ricemilksoap #ricemilksoapmurah #ricemilksoapiris #ricemilksoaptemyracle

Kulit cerah sekata, jerawat hilang serta jeragat.
.

Dahlah homemade takde chemical, dalam magic facescrub ni ada pitera tau siapa tahu khasiat pitera? sila google sekarang!😝
.

Pitera tu ada dalam SKII juga tauπŸ˜‹ NAK ORDER?? πŸ“²WA +60112287670 ❀️
#temyracle #temyraclepahang #temyraclekuantan #temyraclesayamesticari #facescrubtemyracle #facescrubmurahmalaysia #facescrubmalaysia #homemadefacescrub #jeragat #jerawat #jerawatkecutcepat

Muka lembut uols pakai coffee scrub temyracle 😝
.

Dahlah dengan harga rm27 je dapat lembut kan muka, hilangkan parut , hilang kan kusam, hilangkan kulit kering dan MENCERAH kan muka!! 😱😱
.

Alahaiii tak kuat camni!πŸ˜‹ NAK ORDER ?? πŸ“²WA +60112287670 ❀️ #temyracle #temyraclepahang #temyraclekuantan #temyraclesayamesticari #coffeescrub #coffeescrubmurah #coffeescrubmalaysia #homemadecoffeescrub #homemadecoffeescrubmalaysia

Kulit cerah sekata, jerawat hilang, jeragat hilang. .
.

Dahlah homemade takde chemical, dalam magic facescrub ni ada pitera tau siapa tahu khasiat pitera? sila google sekarang!😝 .

Pitera tu ada dalam SKII tauπŸ˜‹
#temyracle #temyraclepahang #temyraclekuantan #temyraclesayamesticari #facescrubtemyracle #facescrubmurahmalaysia #facescrubmalaysia #homemadefacescrub #jeragat #jerawat #jerawatkecutcepat

Muka lembut uols pakai coffee scrub temyracle 😝
. .

Dahlah dengan harga rm27 je dapat lembut kan muka, hilangkan parut , hilang kan kusam, kulit kering hilang, muka cerah .

Whatssap 0102287670!
Alahaiii tak kuat camni!πŸ˜‹ #temyracle #temyraclepahang #temyraclekuantan #temyraclesayamesticari #coffeescrub #coffeescrubmurah #coffeescrubmalaysia #homemadecoffeescrub #homemadecoffeescrubmalaysia

Salam Malam 10 Ramadhan semua ❀️Puasa puasa ni bibir selalu KERING kan? Jom scrub bibir dengan Temyracle Lip Scrub hok kecik molek niii mehhh ☺️ #irissentialtemybold #temyraclekuantan #codkotabharu #murahmurah #streetstyle #scrubsheaven #scrubsheavenco

Jerawat besar naik selepas stop certain skin care πŸ˜–
.
Nasib baik ada set detox mask dengan coffee scrub ni! Jerawat surut dan dah tak naik! Sekarang tinggal nak hilangkan parut jerawat je! πŸ˜†
.
Offer raya masih lagi ongoing ya! Whtsapp qist 013-2698387 kalau nk qist guide anda utk dapatkan kulit sihat berseri. 😊
.
#coffeescrub #maskkunyit #tumericmask #maskkuning #yellowmask #maskjerawat #parutjerawat #scrubparutjerawat #temyraclekuantan #temyraclecoffeescrub #temyracledetoxmask #detoxmask

MELEKITTT EUWWW KATAKAN TIDAK!! Hai semua selamat tengahari, mesti lepas balik kerja/sekolah badan melekit peluh ee tak best betul kan. Kat sini nabila nak kongsi, nabila pakai whitening body scrub from temyracle ni mixed fruits tau. Wangi and best gilaaaaa! Lepas scrub mesti licin and wangi badan, bilik air pun! .
Whitening Body Scrub ni ada 3 bau tau boleh pilih :
🌸mixed fruits (fruity and manis)
🌸milk and yogurt (vanila, mild je)
🌸tomato (macam shampoo yg wangi)
.
So apa ingredients Body scrub ni? Mesti lah 100% organik dan bebas kimia : 🍭 Mineral salt
🍭 Vitamins
🍭 Flavour 🍭 Colour
.
Tunggu apa lagi? Jom buang segala daki daki kat badan tuuu. Boleh ganti sabun tau scrub ni. So jimaaatzzzz!!! 😍😍😍 RM18 je tengah promo sale raya ni. Kalau tak harga RM20. Boleh tahan 2-3 bulan ✨
Nak ke nak?? #scrubsheavenco #scrubsheaven #scruborganikmalaysia #sale #irissentialtemybold #streetstyle #murahmurah #codkotabharu #temyraclekuantan #irissentialtemybold

WAH LICINNYA muka adik ni 😍 .
Happy la raya nanti 😘 Penangan Coffee Scrub + Face Milk Soap ni memang terbaikkk! ✨ Siapa nak cuba meh whatsapp Nabila, kalau nak tanya dulu pun boleh mana tahu kan dah tanya baru minat nak beli. .
Raya makin cantik 😍 #feedbacktemyracle #feedbacktemyraclecoffeescrub #scrubsheaven #scrubsheavenco #scruborganikmalaysia #temyraclekuantan #codkotabharu #irissentialtemybold #streetstyle #murahmurah

😱😱cepat cepat nanti tak sempat nak merasa sales raya by Temyracle ni!! .
Cepat cepat whatsapp Nabila πŸ“²017-9310572 🌸#scrubsheaven #scrubsheavenco #scruborganikmalaysia #wakdoyok #kuantan #malaysia #murahmurah #streetstyle #irissentialtemybold #temyraclekuantan #codkotabharu

Most Popular Instagram Hashtags