#temyraclekuantan

298 posts

TOP POSTS

Yang mana pilihan hati anda? 😍
.
🌸fresh tomato
🌸sweet mixed fruit
🌸delicate milk yogurt
.
Temyracle whitening body scrub. Bantu mecerahkan kulit badan anda, terutama pada bahagian celah ketiak dan paha 🙈. Yang leher gelap dan buku lali hitam pun boleh guna yang ni tau!
.
Rm20 tak termasuk postage
Whtsapp qist 013-2698387
.
#temyraclebodyscrub #temyraclekuantan #codkuantan #bodyscrub #whiteningbodyscrub

Siapa taktahu yang coffeescrub ni boleh campur
+ lemon + yogurt
+ madu
utk kesan yang lebih deboom! yang paling best mix dgn yogurt as mask. mask boleh bt hari hari, tapi jgn scrub hri hr ye. #temyracleagent #temyraclekuantan #temyraclepahang

TUTORIAL LIPS SCRUB
.
Mana yg tak tahu lagi cara nak pakai lips scrub blh tgk video ni.. happy watching ☺️☺️.
.
nk oder, whatsapp skrg 0129217068
.
#lipscrubtemyracle #lipscrub #temyraclesayamesticari #temyracle #temyracleagent #temyraclekuantan #codsungaikarangbeserahbalokbandar

TEMYRACLE 💕
.
COFFEE SCRUB.
(Boleh digunakan pada Muka + Badan)
.
Nakkan kulit muka cerah, lembap dan glowing tak? Haa kalau nak..kene lah rajin2 kan diri guna coffee scrub nih. Coffee scrub ni juga boleh membantu menyelesaikan masalah jerawat dan parut jerawat tau..jom miliki!.
.
RM29/100g
Harga tersangatlah berbaloi bila dh lihat kesannya nanti..mesti terkejut 😄. Tapi kene la konsisten ya sbb ni produk organik..bukan 1 kali guna dah cantik terus 😅.
.
#temyracle #temyraclesayamesticari #temyraclekuantan #agenttemyracle #temyracleagent #kopiskrub #coffeescrub

Siapa tak kenal famous brand skin, lips & body care ni 😍 👏 exclusive untuk #timikalovers 💕
Temyracle combo set:
Detox mask
Coffee scrub
Whitening body scrub
Lip scrub

4 items for RM100 only!! ✊ #temyraclesayamesticari #temyraclekuantan #im7 #kuantan #malaysia #butikkuantan #kuantanboutique

Coffee Scrub Temyracle
.
10 keistimewaannya,
1- mencerahkan dan menganjalkan kulit
2- Melembapkan kulit
3- Mengurangkan selulit
4- Menghilangkan daki
5- Menghilangkan parut baru dan lama
6- Menjadikan kulit lembut dan glowing
7- Merawat sunburn
8- Mengurangkan jerawat
9- Membuang sel kulit mati
10- Merawat kulit yg rosak .
100g | Rm29 exclude postage .
.
.
#TemyracleKuantan #CoffeeScrubTemyracle

#Repost @temyracle_fh with @repostapp
・・・
TUTORIAL pemakaian DETOX MASK TEMYRACLE... 1) Ambil mask hujung sudu je
2) Campurkan dgn yogurt/lemon/air
3) Sebatikan & TADAAAA....
4) Bilas bersih ataupun utk kesan lebih 'glowing', gunakan COFFEE SCRUB & bilas dengan cleanser sehingga bersih 🌼Boleh dipakai setiap hari.
🌼Recommended utk pakai dalam 30min - 1jam shj.
🌼Boleh disimpan dlm peti ais utk ketatkan pori & membuatkan mask tahan lebih lama.

Ws +60136106695 utk pertanyaan

COD KUANTAN (SELECTED AREA)
WALK IN Timika Vendor Butik (IM7) & @seraabloomboutique (Tg. Lumpur)

#temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #coffeescrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #milksoap #facescrub #kopiskrub #kopi #organik #coffeescrub #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah #temyraclekuantan #temyracletanjunglumpur #irisagentkuantan #temyraclegambang #seraabloomboutique #timikavendorboutique

haa ni lah kulit sis!💋💋 mcm mana nak dapat kulit mcm ni? senang je. cara pertama pakai Temyracle coffeescrub or detox mask. lepastu, pakai honeybee venom. lepastu?! SIAP!!!! dah boleh pergi dating😋 Siapa nak boleh whatssap 0139817670 #temyracle #temyraclekuantan #temyraclepahang #sayajualprodukkecantikan #sayajualprodukoriginal #sayajualprodukskincare #kuantanese #kuantanonline

MOST RECENT

TEMYRACLE 💕
.
COFFEE SCRUB.
(Boleh digunakan pada Muka + Badan)
.
Nakkan kulit muka cerah, lembap dan glowing tak? Haa kalau nak..kene lah rajin2 kan diri guna coffee scrub nih. Coffee scrub ni juga boleh membantu menyelesaikan masalah jerawat dan parut jerawat tau..jom miliki!.
.
RM29/100g
Harga tersangatlah berbaloi bila dh lihat kesannya nanti..mesti terkejut 😄. Tapi kene la konsisten ya sbb ni produk organik..bukan 1 kali guna dah cantik terus 😅.
.
#temyracle #temyraclesayamesticari #temyraclekuantan #agenttemyracle #temyracleagent #kopiskrub #coffeescrub

Hasil penggunaan secara KONSISTEN! Dah nampak hasil kan! Sis ni dah dapat kulit yang bersih dan sihat😍😍 Dahtu pulak disebabkan feedback ni Hq siap REWARD dengan menaja sis ni 6 bulan COFFEE SCRUB lagiii😘

Sebab tu Hajar memang sangat tekan kan penggunaan secara konsisten, kalau awak tak konsisten, pakai la produk beribu sekali pun memang xjadi.

Setakat pakai seminggu je, pastu claim produk xjadi, memang awak tak kan nampak hasil tau! Lagi satu PASTIKAN guna secara BETUL, ikut yg kami guide😉

#temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #coffeescrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #milksoap #facescrub #kopiskrub #kopi #organik #coffeescrub #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah #temyraclekuantan  #temyracletanjunglumpur #seraabloomboutique #timikavendorboutique
#temyraclebukitsetongkolkuantan #temyraclecenderawasihkuantan #kampungjawakuantan

Siapa taktahu yang coffeescrub ni boleh campur
+ lemon + yogurt
+ madu
utk kesan yang lebih deboom! yang paling best mix dgn yogurt as mask. mask boleh bt hari hari, tapi jgn scrub hri hr ye. #temyracleagent #temyraclekuantan #temyraclepahang

TUTORIAL LIPS SCRUB
.
Mana yg tak tahu lagi cara nak pakai lips scrub blh tgk video ni.. happy watching ☺️☺️.
.
nk oder, whatsapp skrg 0129217068
.
#lipscrubtemyracle #lipscrub #temyraclesayamesticari #temyracle #temyracleagent #temyraclekuantan #codsungaikarangbeserahbalokbandar

TEMYRACLE 💕
.
DETOX MASK 50g
(Manuka Honey + Turmeric + Geranium)
.
Detox Mask ni berkuasa membersih secara mendalam 😅. Yaa betul! Bayangkan kulit kita yang mengandungi beribu2 lemon (hehehe) sel2 kulit mati, minyak, kotoran dan sisa2 bahan makeup kalau tak dicuci bersih maka datanglah tetamu2 yang tak diundang. Bila dah guna detox mask ni rasailah perbezaannya 😍.
#feedbackdetoxmasktemyracle
.
COD KUANTAN/POSTAGE
📞 Whatsapp 0199369656 atau nak senang click je link wasap kat atas tu.

#teamqist #temyracle #temyracleagent #agenttemyracle #temyraclekuantan #agentkuantan #scrubmurah #detoxmaskmurah #detoxmasktemyracle #maskmurah #skincareorganik #jerawat #parut #resdung #whitehead #blackhead

Kecil tapi berbisaaa🐍

Siapa pandang sebelah mata kt DETOX MASK ni sila bukak satu lg mata! Hehe... Jom baca feedback sis ni taw...pakai DETOX MASK jerawat dah kecut! sis ni dah konsisten pakai produk TEMYRACLE, Inshaallah dia akn upgradre kpd dropship pulak. Sekarang ni Hajar tengah train dia step by step!

Hajar tau mesti ada yg jenis tak yakin dgn produk organik boleh sembuhkan masalah kulit kan, kalau baca byk2 feedback + buat research byk2 pasal apa kelebihan setiap ingredient produk TAPI masih tak yakin. Sila lah guna produk bermerkuri...kompom ploless tiptop!🤣Silaaa.... #temyracle
#kulitsihattanpakimia

#temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #coffeescrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #milksoap #facescrub #kopiskrub #kopi #organik #coffeescrub #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah #temyraclekuantan  #temyracletanjunglumpur #seraabloomboutique #timikavendorboutique
#temyraclebukitsetongkolkuantan #temyraclecenderawasihkuantan #kampungjawakuantan

💕 TEMYRACLE COFFEE SCRUB 💕
.
☕️ memudarkan parut jerawat
☕️ membantu menghilangkan jerawat
☕️ mengecilkan pori
☕️ mencerahkan kulit
☕️ melembut dan melembapkan kulit
☕️ membuang sel sel kulit mati supaya krim muka dapat menyerap dgn baik
☕️ menjadikan kulit 'glowing'
☕️ memudarkan selulit
☕️ blh digunakan pada muka & badan
.
Amboi bestnya! Banyak sgt niii kelebihan coffee scrub temyracle 😍 korang ada masalah kulit yg mcmna? Jerawat? Parut? Jom cuba coffee scrub ni. Pasti tak cari lainnnnn 👍🏻
.
TEMYRACLE.. SAYA MESTI CARI!
.
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #coffeescrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #milksoap #facescrub #kopiskrub #kopi #organik #coffeescrub #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah #temyraclepahang #temyraclekuantan #temyracleagent

TEMYRACLE COFFEE SCRUB
.
close up coffee scrub😍😍
.
whatsapp dilla nk tau lebih detail
0129217068
.
#temyracleagent #coffescrub #codkuantan #temyraclesayamesticari #temyraclekuantan #cofeescrubtemyracle

milik siapakah cofee scrub yg awesome ni..😄😄.. .
nak kulit sihat.. nak kulit lembut.. nak cantik di hari raya nanti.. meh try coffee scrub dari #temyracle
.
whatsapp dilla
0129217068
.
#coffescrub #homemadecoffeescrub #codsungaikarangbeserahbalokbandar #scrubmurah #cofeescrubtemyracle #temyraclesayamesticari #temyracle #temyraclekuantan #temyracleagent

TEMYRACLE 💕
.
WHITENING BODY SCRUB
RM20/350g
.
Ermmmm..dah tahap hari2 nak pakai body scrub nih sbb rasa segar dan wangi sesangat 😂. Haaihh..kene bawak bersabar sebab scrub bole guna 2 atau 3 kali je seminggu.
.
COD KUANTAN/POSTAGE
📞 Whatsapp 0199369656 atau nak senang click je link wasap kat atas tu.

#temyracle #temyraclesayamesticari #temyraclekuantan #temyracleagent #temyraclescrubno1dimalaysia #agenttemyracle #scrubbadan #scrubmurah #scrubhomemade #bodyscrubmurah #agentkuantan #codkuantan #kuantan

My fave..forever and always.
.
Sebab face scrub ni lah qist punya blackhead whitehead berkurang, pori2 di muka mengecil, jerawat pun takut nak naik!
.
Whtsapp 013-2698387
.
#temyraclekuantan #temyraclefacescrub #magicfacescrub #facescrubtemyracle #facescrub #naturalfacescrub #hilangkanblackhead #kecutjerawat #scrubblackhead #homemade

TEMYRACLE RICE MILK SOAP
.
korang yg dh lama ada masalah kulit berminyak tu.. memang wajib try rice milk soap ni.. Tapi ingat❗️❗️.. untuk kulit kering sangat tak digalakan tau..
.
ape yg korang akn dapat kalau guna rice milk soap ni.. melembutkn kulit, mengawal lebihan minyak, mencerahkan kulit..
.
best tak.. jum try.. whatsapp je dilla.. dilla akn guide uolls .
0129217068
.
#ricemilksoaptemyracle #ricemilksoap #temyracle #temyracleagent #temyraclekuantan #temyraclesayamesticari #codkuantan #codbalokkuantan #codsungaikarangbeserahbalokbandar

Activity rutin setiap hari ahad. WAJIB sental satu badan whitening body scrub. Biar hilang semua daki-daki cerah semua celah-celah..eh! 😜
.
Whtsapp 013-2698387
.
#temyraclebodyscrub #temyraclekuantan #codkuantan #whiteningbodyscrub #bodyscrub #scrubbadan #scrubmalaysia

#Repost @temyracle_fh with @repostapp
・・・
TUTORIAL pemakaian DETOX MASK TEMYRACLE... 1) Ambil mask hujung sudu je
2) Campurkan dgn yogurt/lemon/air
3) Sebatikan & TADAAAA....
4) Bilas bersih ataupun utk kesan lebih 'glowing', gunakan COFFEE SCRUB & bilas dengan cleanser sehingga bersih 🌼Boleh dipakai setiap hari.
🌼Recommended utk pakai dalam 30min - 1jam shj.
🌼Boleh disimpan dlm peti ais utk ketatkan pori & membuatkan mask tahan lebih lama.

Ws +60136106695 utk pertanyaan

COD KUANTAN (SELECTED AREA)
WALK IN Timika Vendor Butik (IM7) & @seraabloomboutique (Tg. Lumpur)

#temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #coffeescrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #milksoap #facescrub #kopiskrub #kopi #organik #coffeescrub #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah #temyraclekuantan #temyracletanjunglumpur #irisagentkuantan #temyraclegambang #seraabloomboutique #timikavendorboutique

Nak kulit cerah sekata? Selalu kena ejek muka putih tangan gelap?
.
Kalau macam tu set ini utk awak!
.
Whitening body scrub bergabung dengan body scrub! Bukan setakat cerah, selulit pun boleh hilang tau! 😉
.
Whtsapp qist 013-2698387
.
#temyracle #agenttemyracle #temyraclekuantan #coffeescrubmalaysia #bodyscrub #organicskincare #homemade #whiteningbodyscrub #temyraclebodyscrub #temyraclecoffeescrub

Most Popular Instagram Hashtags