#temyraclekuantan

522 posts

TOP POSTS

ku kunci cinta mu dengan coffee scrub.. ceh waahh.. yes.. memang hati ku dah terkunci rapat dengan coffee scrub
.
jgn lupa.. promo ramadhan masih on ye.. Harga asal Rm29.. kita kasi less Rm2.. so jadi Rm27.. cepat grab sebelum terlambat..☺️☺️
.
#temyraclesayamesticari #coffeescrub #temyraclekuantan #cofee #ubatjerawat

Siapa taktahu yang coffeescrub ni boleh campur
+ lemon + yogurt
+ madu
utk kesan yang lebih deboom! yang paling best mix dgn yogurt as mask. mask boleh bt hari hari, tapi jgn scrub hri hr ye. #temyracleagent #temyraclekuantan #temyraclepahang

Haaaaa kepada peminat #temyraclekuantan #temyraclekuantan #sayamesticari mulai harini ada offer taww sampai malam rayaaa, semua item temyracle off rm2 haaa korang dah boleh jimat.
.
Nak raya bukan baju je nak cantik, muka pun kena laaa cantik bersih berseri2 jugakkk tak gitewww?
.
Jum singgah butik!

Lipscrub Temyracle.💖
.
Memang wajib ada dalam handbag sbb harga die hanya RM9.😱
.
Byk kebaikan lipscrub ni. Ada siapa berminat?? .
#temyraclekuantan
#temyraclepekan
#temyraclepahang
#lipscrubtemyracle
#detoxmasktemyracle
#whiteningbodyscrubtemyracle
#coffeescrubtemyracle

Get @temyracle products at #timikaboutique, pilih skincare / product yg natural based! kulit muka nak pakai lama, jangan ingat nk cantik je, kesihatan kulit sangat penting! kulit sihat, baru cantik 💋#im7 #temyraclekuantan #kuantanbutik #vendorboutique #vendorkuantan

Kulit berminyak? Then this one is for you. Rice milk soap ni mamou menyerap segala minyak di kulit dan badan. Badan pun tak berbau bila pakai sabun ni. 😉
.
Whtsapp qist 013-2698387 ya. Diskaun rm2 masih on ya!
.
#temyraclekuantan #temyraclericemilksoap #sabunberas #kulitberminyak #ricemilksoap

TEMYRACLE 💕
(Natural + Homemade)
.
Coffee Scrub yang dh menjadi pilihan ramai. Kalau nak kulit muka lembut lembap dn glowing jomlah cuba 😉.
#feedbackcoffeescrubtemyracle
.
RM29 sahaja/100g
COD KUANTAN/POSTAGE
.
📞 Whatsapp 0199369656 atau nk senang click je link wasap kt atas

#teamqist #temyracle #temyraclesayamesticari #temyraclekuantan #agenttemyracle #kopiskrub #scrubmurah #coffeescrub #coffeescrubmurah #coffeescrubtemyracle #jerawat #parut #codkuantan #kuantan

MOST RECENT

💕 TEMYRACLE COFFEE SCRUB 💕
.
☕️ memudarkan parut jerawat
☕️ membantu menghilangkan jerawat
☕️ mengecilkan pori
☕️ mencerahkan kulit
☕️ melembut dan melembapkan kulit
☕️ membuang sel sel kulit mati supaya krim muka dapat menyerap dgn baik
☕️ menjadikan kulit 'glowing'
☕️ memudarkan selulit
☕️ blh digunakan pada muka & badan
.
Amboi bestnya! Banyak sgt niii kelebihan coffee scrub temyracle 😍 korang ada masalah kulit yg mcmna? Jerawat? Parut? Jom cuba coffee scrub ni. Pasti tak cari lainnnnn 👍🏻
.
TEMYRACLE.. SAYA MESTI CARI!
.
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #coffeescrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #milksoap #facescrub #kopiskrub #kopi #organik #coffeescrub #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah #temyraclepahang #temyraclekuantan

TEMYRACLE 💕
(Natural + Homemade)
.
Coffee Scrub yang dh menjadi pilihan ramai. Kalau nak kulit muka lembut lembap dn glowing jomlah cuba 😉.
#feedbackcoffeescrubtemyracle
.
RM29 sahaja/100g
COD KUANTAN/POSTAGE
.
📞 Whatsapp 0199369656 atau nk senang click je link wasap kt atas

#teamqist #temyracle #temyraclesayamesticari #temyraclekuantan #agenttemyracle #kopiskrub #scrubmurah #coffeescrub #coffeescrubmurah #coffeescrubtemyracle #jerawat #parut #codkuantan #kuantan

Ni cara pakai detox mask ya.😝😝 1. Bersihkan muka drpd minyak/kotoran

2. Amik hjung sudu detox mask dgn yogurt/lemon/lime/aloe vera atau pakai mcmtu je. Kalau nk pakai mcmtu je just amik air hujung jari dan blend kan dgn detox mask kat muka .Xperlu tebal sbb lapisan yg plg dkat dgn kulit je diserap. Mmbazir je pakai tebal2

3. Pakai maximum 1jam dan bilas bersih menggunakan pencuci muka.
4. Blh pakai pelembap kalau ada 😊

P/s: blh pakai hari2 tk kira masa
Blh pakai bwh mata utk dark circle

Benefits dia : 🍃 hilangkan parut
🍃 menjadikan kulit glowing
🍃 menghilangkan jerawat
🍃 merawat kulit yg rosak akibat pemakaian bahan kimia berlebihan
🍃 membersihkan pori
🍃 mencerahkan kulit
🍃 menjadikan kulit lembut dan halus

Ingredients: manuka honey, turmeric, geranium .
#temyracle #temyracleagent #temyraclekuantan #temyraclepahang #temyraclesayamesticari #sayajualdetoxmask #detoxmaskmurah #detoxmaskmalaysia #detoxmasktemyracle #detoxmaskterbaik #jeragat #jerawatbatu #produktanpamerkuri #produktanpabahankimia #produktanpakimia #jerawatbatu #skincareclass #Skincaremalaysia #skincaremurah #maskparut #maskjerawat #detoxmask

Ni cara pakai detox mask ya.😝😝 1. Bersihkan muka drpd minyak/kotoran

2. Amik hjung sudu detox mask dgn yogurt/lemon/lime/aloe vera atau pakai mcmtu je. Kalau nk pakai mcmtu je just amik air hujung jari dan blend kan dgn detox mask kat muka .Xperlu tebal sbb lapisan yg plg dkat dgn kulit je diserap. Mmbazir je pakai tebal2

3. Pakai maximum 1jam dan bilas bersih menggunakan pencuci muka.
4. Blh pakai pelembap kalau ada 😊

P/s: blh pakai hari2 tk kira masa
Blh pakai bwh mata utk dark circle

Benefits dia : 🍃 hilangkan parut
🍃 menjadikan kulit glowing
🍃 menghilangkan jerawat
🍃 merawat kulit yg rosak akibat pemakaian bahan kimia berlebihan
🍃 membersihkan pori
🍃 mencerahkan kulit
🍃 menjadikan kulit lembut dan halus

Ingredients: manuka honey, turmeric, geranium .
#temyracle #temyracleagent #temyraclekuantan #temyraclepahang #temyraclesayamesticari #sayajualdetoxmask #detoxmaskmurah #detoxmaskmalaysia #detoxmasktemyracle #detoxmaskterbaik #jeragat #jerawatbatu #produktanpamerkuri #produktanpabahankimia #produktanpakimia #jerawatbatu #skincareclass #Skincaremalaysia #skincaremurah #maskparut #maskjerawat #detoxmask

Get @temyracle products at #timikaboutique, pilih skincare / product yg natural based! kulit muka nak pakai lama, jangan ingat nk cantik je, kesihatan kulit sangat penting! kulit sihat, baru cantik 💋#im7 #temyraclekuantan #kuantanbutik #vendorboutique #vendorkuantan

TEMYRACLE WHITENING BODYSCRUB .
🌸 Diperbuat daripada garam mineral 🌸 Mencerahkan kulit 🌸 Menghilangkan sunburn & bau badan 🌸 Menanggalkan daki & hitam di celah2
🌸 Melembutkan & melembapkan kulit serta merta 🌸 Bau wangi yang tahan lama & boleh menggantikan sabun mandi .
.
Walk in BUTIK LA PROMESSA KUANTAN 👇👇
.
----LOKASI KAMI---------
.
La Promessa Boutique (Ground floor)
No.141 Jalan Tun Ismail, Sri Dagangan 2, 25000 Kuantan, Pahang Darul Makmur
.
-------LANDMARK--------
.
Deretan kedai sebelah Giomall Bandar Kuantan
KAMI bersebelahan secret recipe Jalan Tun Ismail & Coffee Street .
.
Jom tengok testimoni2 hebat temyracle 👇
#feedbackcoffeescrubtemyracle
#feedbackdetoxmasktemyracle
#feedbacksoaptemyracle
#feedbackbodyscrubtemyracle
#feedbacklipscrubtemyracle
#feedbackfacescrubtemyracle

#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #temyraclekuantan #temyraclesayamesticari #coduitmperlis #codkuantan #promessaboutique #vendorkuantan

SET KECUT JERAWAT/ SET KULIT GLOWING PALING BERKESAN PALING BEST ABAD INI😂😝RM79 inc pos!
.
Senang je nak dapatkan kulit glowing, 2 cara mudah. .
1. Bersihkan muka drpd minyak/kotoran

2. Amik hjung sudu detox mask dgn yogurt/lemon/lime/aloe vera atau pakai mcmtu je. Kalau nk pakai mcmtu je just amik air hujung jari dan blend kan dgn detox mask kat muka .Xperlu tebal sbb lapisan yg plg dkat dgn kulit je diserap. Mmbazir je pakai tebal2

3. Pakai maximum 1jam dan bilas bersih menggunakan pencuci muka.
4. Blh pakai pelembap kalau ada 😊

P/s: blh pakai hari2 tk kira masa
Blh pakai bwh mata utk dark circle

Benefits dia : 🍃 hilangkan parut
🍃 menjadikan kulit glowing
🍃 menghilangkan jerawat
🍃 merawat kulit yg rosak akibat pemakaian bahan kimia berlebihan
🍃 membersihkan pori
🍃 mencerahkan kulit
🍃 menjadikan kulit lembut dan halus

Ingredients: manuka honey, turmeric, geranium
.

#temyracle #temyracleagent #temyraclekuantan #temyraclepahang #temyraclesayamesticari #jerawat #detoxmask #detoxmaskmurah #detoxmaskterbaik #detoxmaskmalaysia #detoxmasktemyracle #coffeescrub #coffeescrubmurah #coffescrubhomemade #coffeescrubmalaysia #coffeescrubtemyracle

DETOX MASK TEMYRACLE RM50 inc pos! Active ingredients yang ada dalam Detox mask temyracle ni adalah kunyit. Pure kunyit, bukan kunyit beli dekat pasar buat goreng ayam😝
.
soalan yang cliche, kenapa kunyit? kunyit sebenarnya ada baaaaanyak sangat kebaikan dia pada kulit kita. And ada banyak cara untuk kita pakai Pure kunyit, setiap masalah cthnya jerawat, lain cara persiapan masker kunyit tu dibuat. Kalau kulit kering, lain pulak acuan&bancuhan untuk buat masker kunyit.
.
Tapi kalau kita jenis buat sendiri dekat rumah, confirm tak konsisten punya sebab malas nak siapkan bahan bahan dia. Takpayah susah susah, guna je Detox mask temyracle ni. Mudah, murah & berkesan.
.
Benefits dia : 🍃 hilangkan parut
🍃 menjadikan kulit glowing
🍃 menghilangkan jerawat
🍃 merawat kulit yg rosak akibat pemakaian bahan kimia berlebihan
🍃 membersihkan pori
🍃 mencerahkan kulit
🍃 menjadikan kulit lembut dan halus

Ingredients: manuka honey, turmeric, geranium .
#temyracle #temyraclekuantan #temyraclepahang #temyraclesayamesticari #detoxmask #detoxmaskmurah #detoxmaskterbaik #detoxmaskmalaysia #detoxmasktemyracle #maskparut #maskjerawat #parut #kulitrosak #kulitanjal #kulitputih #kulitnipis #jerawat #jeragattebal #Jeragatdegil #jerawatpasir

RAHSIA KULIT GLOWING TANPA MAKEUP?! .
Senang je, ikut cara dalam video ni😜 petang ni kakak akan share sikit produk knowledge tentang detox mask&coffeescrub Temyracle.
.
ingat, nak makeup yang cantik perlu ada based skin yang kukuh. #temyracle #temyraclekuantan #temyraclepahang #temyraclesayamesticari #detoxmask #detoxmasktemyracle #detoxmaskmalaysia #detoxmaskterbaik #coffeescrub #coffeescrubmurah #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #maskparut #maskjerawat #jerawat #jeragat

RAHSIA KULIT GLOWING TANPA MAKEUP?! .
Senang je, ikut cara dalam video ni😜 petang ni kakak akan share sikit produk knowledge tentang detox mask&coffeescrub Temyracle.
.
ingat, nak makeup yang cantik perlu ada based skin yang kukuh. #temyracle #temyraclekuantan #temyraclepahang #temyraclesayamesticari #detoxmask #detoxmasktemyracle #detoxmaskmalaysia #detoxmaskterbaik #coffeescrub #coffeescrubmurah #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #maskparut #maskjerawat #jerawat #jeragat

RAHSIA KULIT GLOWING TANPA MAKEUP?! .
Senang je, ikut cara dalam video ni😜 petang ni kakak akan share sikit produk knowledge tentang detox mask&coffeescrub Temyracle.
.
ingat, nak makeup yang cantik perlu ada based skin yang kukuh. #temyracle #temyraclekuantan #temyraclepahang #temyraclesayamesticari #detoxmask #detoxmasktemyracle #detoxmaskmalaysia #detoxmaskterbaik #coffeescrub #coffeescrubmurah #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #maskparut #maskjerawat #jerawat #jeragat

RAHSIA KULIT GLOWING TANPA MAKEUP?! .
Senang je, ikut cara dalam video ni😜 petang ni kakak akan share sikit produk knowledge tentang detox mask&coffeescrub Temyracle.
.
ingat, nak makeup yang cantik perlu ada based skin yang kukuh. #temyracle #temyraclekuantan #temyraclepahang #temyraclesayamesticari #detoxmask #detoxmasktemyracle #detoxmaskmalaysia #detoxmaskterbaik #coffeescrub #coffeescrubmurah #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #maskparut #maskjerawat #jerawat #jeragat

RAHSIA KULIT GLOWING TANPA MAKEUP?! .
Senang je, ikut cara dalam video ni😜 petang ni kakak akan share sikit produk knowledge tentang detox mask&coffeescrub Temyracle.
.
ingat, nak makeup yang cantik perlu ada based skin yang kukuh. #temyracle #temyraclekuantan #temyraclepahang #temyraclesayamesticari #detoxmask #detoxmasktemyracle #detoxmaskmalaysia #detoxmaskterbaik #coffeescrub #coffeescrubmurah #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #maskparut #maskjerawat #jerawat #jeragat

Fall in love with product Temyracle.💕
.
Sy sendiri pun jatuh cinta gan Temyracle ni. Mana taknye kulit muka & badan jd flawless sejak pki Temyracle ni & terus recommend, jual kat kawan2.
.
Semua happy sgt sbb msg2 ckp natural beauty giteww.😘
.
Bile apply makeup bertambah cantik laa sbb kulit muka mmg asal dahh cantik kan2..hehe💁
.
Korang taknak try ke? mmg tak rugi punn untungg adalaa.😍
.
#temyraclepahang
#temyraclekuantan
#temyraclepekan
#lipscrubtemyracle
#coffeescrubtemyracle
#detoxmasktemyracle
#whiteningbodyscrubtemyracle

Most Popular Instagram Hashtags