[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#temyracle

20906 posts

TOP POSTS

My happy family ❤️. Ni gambar raya pertama. Nanti petang kita update gambar raya kedua 😊. Ingat tau ! Raya raya jugak, balik jangan lupa scrub 😘 sayang korang semua
.
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia

TEMYRACLE BUAT SALES GUYS !!
SEMENTARA MASIH SEMPAT DO PLACE YOUR ORDER RIGHT NOW !! PM 01112957568 - TKAH

#TEMYRACLE

Yeayyyyy!!! Last day of work.. 😝 happy nau!! Padahal orang lain da smpai kampung halaman oiii.. .
No Baju kurung today since it's halfday but @shahidah_s kata kita pakai sluaq tidoq datang opis😑😑😑
.
Sabor jer la😅
.
Tau korang eksaited tapi #temyracle scrub jgn dilupa! Baru la glowing di hari raya😘
#noyashimer #temyraclesayamesticari

Sesiapa yg nk cuba benda ni saya sangat-sangat setuju sebab secara jujur banyak sgt kelebihan menggunakan scrub coffee ni. Korang boleh dptkan di @temyracle.hq kalau betul-betul berminat. Tak rugi sebab harga yg diorg offer berpatutan 👌🏻👌🏻 w/ @ainsuhadaahmad .
.
#Temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #coffeescrub #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah
#qbalainreview

Selamat pagi...
Salam 22 Ramadhan.. #temyracle
#dyxycosmetics
#teamfit

Hello guys! Why you guys should use coffee scrub? Because its organic! and 100% homemade. If you care much about your skin, u should use this organic scrub. No chemical at all 👌🏿 Get yours @temyracle.hq 🎈☕️ #Temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #coffeescrub #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah

sambil2 semua bz dgn persiapan raya esok, mira nk jamu mata korang dgn production house kami. Sangat kemas, bersih dan cantikkk! yela big boss kami sgt teliti org nya hehe. .
tiada sebab utk korang nak ragu2 dgn produk kami sebab semestinya bersih, selamat dan halal utk digunakan.
.
tunggu apa lagi sayanggg? Harini last day tau promo raya sale! jgn menyesal merayu mtk hrga sale dahla lps ni..wuuuu whatsapp mira 014-5312018 utk order tau!

#Kalikascrub #temyracle #temyraclemelaka #teamnabila

Shhhhh...... tahu tak malam niiii dah lasttt tau untuk RM2 less each item😥😥😥😥😥
.
Sape nak cod or order pm tie ea...🙋🙋🙋😊
Whtspp 0148008015 📲
.
#temyracle
#temyraclemestisayacari
#teamemilya

MOST RECENT

Dah dapatkan produk #temyracle?

Alhamdulillah makin lama makin ramai yang percaya dengan #temyracle. 💯% selamat digunakan & bahaya langsung untuk kulit. Preggy, sensitive skin, lelaki, perempuan semua digalakkan guna.

Syiokk tau bila dapat kulit yang makin sihat & cantik melalui bahan2 semulajadi.

Nak cuba?
WHATSAPP 📲 013 353 3934

#temyraclesayamesticari #temyraclecoffeescrub #scrubmalaysia #produkbebaskimia

🌟 FACE SCRUB BY TEMYRACLE 🌟
.
✨ Benefits of Face Scrub⤵
🌱 Menghaluskan kulit wajah sehalus kulit bayi
🌱 Menjadikan pipi kemerahan
🌱 Mengurangkan jeragat & garis halus
🌱 Membantu memudarkan parut.
🌱 Mengecilkan pori
🌱 Anti aging
🌱 Membersihkan liang pori yang tersumbat.
.
🍂 More info
✔ Mengandungi bahan Japanese Pitera! 😆
.
😎 Cara penggunaan
🍀 Basahkan muka
🍀 Gosok face scrub perlahan-lahan dimuka
🍀 Terus bilas tanpa perlu tinggal lama dikulit muka
🍀 Digunakan 2-3 kali seminggu
.
☁ Ingredients
🌾 Japanese pitera
🌾 Aloe vera
🌾 Rice seed
.
💲 Harga
Rm29 (50gm)
.
🚚 Postage
Rm8 Semenanjung
Rm12 Sabah & Sarawak
.
📲 To Order
WhatsApp : +60147400771

#temyracle #temyraclesayamesticari #Irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #coffeescrub #terapiinstagram #kitagunani #whiteningbodyscrub #lipscrub #milksoap #facescrub

"TAHUKAH ANDA MENGAPA PAKAR KULIT MENYARANKAN MAKE UP YANG SIHAT ADALAH YANG BERASASKAN MINERAL?"
.
KERANA ⁉️ @touchmineralsmy .
.
Bedak mineral tidak mengandungi bahan-bahan yang merengsakan kulit dan menyumbat pori-pori seperti:
.
❌TALKUM
❌PARABEN
❌AGEN PENGIKAT (cth: compact powder)
❌MINYAK MINERAL (cth: liquid foundation & bb cream)
❌PEWANGI
❌PEWARNA
.
ini bermakna BEDAK MINERAL "non comodogenic" iaitu sesuai untuk :
.
♻️Kulit Sensitif
♻️Kulit Berjerawat
.
TOUCH MINERALS Merupakan Bedak Minerals PERTAMA mengandungi KOLAGEN.
.
❤️Pilihan #makeup yang sihat untuk semua jenis kulit.
❤️Merawat masalah #jerawat.
❤️Menyerap minyak berlebihan pada kulit muka.
❤️Merawat kemerahan disebabkan oleh alahan pada kulit.
❤️Memastikan kulit kelihatan anjal dan bebas kedutan.
.
.
Mudah sahaja, hanya sapukan Touch Minerals di muka untuk mendapatkan kesan yang terbaik
.
🛍Price: RM39.90
📦Postage: RM8sm| RM12ss
📲WhatApp:019-2035390
📸Nak order Screen Shoot gambar sekali
.
Jom customize beauty box anda bersama @iconmsia
.
.
#iconmsia#myloveiconmsia#beuatybox#beautyboxmalaysia#dottsybeauty#dottsyfoundation#1minutemiraclefoundation#1mmf#temyracle#irriseential#magicskinprimer#nafura#hopegirl#trueisland#nudeconcealerbase#hermosabybelinda#cleansingwaterhermosa#hermosamalaysia#hbv#honeybeevenom#touchmineral#sugarbelle#ador#adorliquidmattes#sufiatottalycleanwipes#totallyclean#iflawless#minyakarganemas

Haii semua! 😍
.
Ada yang tanya apa beza warna2 body scrub ni ye? Whitening bodyscrub ni hanya berbeza pada bau je. Function nya sama sahaja iaitu untuk.
.
💓 Mencerahkan kulit serta merta!
💓 menjadikan kulit sangat lembut dan gebu
💓 Menghilangkan bau badan
💓 Menghilangkan daki di celah2 anggota badan seperti ketiak, pelipat paha, belakang leher
💓 Menghilangkan gatal gatal kulit.

Body scrub ni 💯 selamat! Bukan setakat kakak-kakak, mak mak je boleh guna. Anak-anak pun boleh guna tauuu

Gunanya hanya 2-3 kali sahaja seminggu di BADAN SAHAJA. Boleh bilas dengan air masa sapu body scrub kat badan, nanti akan berbuih macam sabun.
.
Berminat nak cuba? 📲 WhatsApp Hana +6014 7400 771
.
#temyracle #temyraclesayamesticari #Irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #coffeescrub #temyraclealorsetar #whiteningbodyscrub #lipscrub #milksoap #facescrub #terapiinstagram #kitagunani

Salam Aidilfitri dan maaf zahir batin kepada semua agent #NWclan, customer, HQ dan semua yang pernah berurusan dengan @beautytips_bynw . .
.
(admin @wawawafiyyah)
.
.
Semoga Syawal tahun ini lebih bermakna.
.
.
.
Beraya tu beraya jugak, dah cantik-cantik malam jangan jupa tanggal make up dengan Hermosa Cleansing Water dan scrub dengan Temyracle Coffee Scrub. So kulit muka kita boleh kekal untuk hari-hari raya yang seterusnya😘 #temyracle #hermosa #hermosacleansingwater #hariraya #admin

My happy family ❤️. Ni gambar raya pertama. Nanti petang kita update gambar raya kedua 😊. Ingat tau ! Raya raya jugak, balik jangan lupa scrub 😘 sayang korang semua
.
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia

Siapa yang sesuai gune Magic Face Scrub?
.
✅ Kulit Sensitif.
✅ Kulit Berjeragat.
✅ Pori Terbuka.
✅ Kulit Kasar.
✅ Yang Nak Awet Muda.
.
Satu-satunye bahan teristimewa yang terdapat di dalam Magic Face Scrub ni ialah Japanese Pitera yang sangat bagus untuk Anti Aging. Wajah awet mude gitu.
.
Selain itu ada Rice Seed untuk memudarkan jeragat di wajah, ade juge Sunflower Seed Oil untuk menghaluskan kulit wajah dan juge Aloe Vera untuk melembapkan kulit wajah kite.
.
Tekstur Magic Face Scrub ni die halus so sesuai untuk kulit sensitif, bau nye juge lembut bau rose,kalau nak fefeeling kulit halus macam baby,uols gunelah Magic Face Scrub ni.
.
#temyracle #TemyracleTeamNUR #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #kopi #organik #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #milksoap #facescrub #kopiskrub #coffeescrub #selangor #kualaselangor #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah

Alhamdullilah...semoga hari ini ada keberkatan aminnn😊
.
Orang yang nak beraya diharirayaaaa.... selamat hari rayaaa....😄😄😉😉
.
#temyracle
#temyraclesayamesticari
#teamemilya

Most Popular Instagram Hashtags