#temyracle

17088 posts

TOP POSTS

#giftreviewbyayu ❀MY FAVORITE ORGANIC PRODUCT❀
.
Sekarang ni ramai bising pasal produk yg ada checimal bahaya kan ? Pakai bermacam produk ingt nak cantik . Rupa2 makin byk pulak jerawat naik . .
Sekarang ni dah tak payah risau ! Temyracle.hq ada penyelesaian 😘 . Korang boleh follow @temyracle.hq @nature_organics .
.
Semua scrub yg dikeluarkan adalah homemade & bebas bahan kimia .
.
Ada masalah jerawat , parut , ayu recommend cuba detox mask ni . .
Whatsapp 0169227446 utk dapatkannya ! Nak tengok testimoni tekan sini
#feedbackdetoxmasktemyracle#feedbackcoffeescrubtemyracle
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #coffeescrub #giftreview #whiteningbodyscrub #lipscrub #milksoap #facescrub #kopiskrub #kopi #organik #coffeescrub #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia
#detoxmasktemyracle
#detoxmask

Im so in love with detox mask and coffee scrub @nature_organics because it works like magic!

Come beb! Habes semua jerawat i kecut uolss πŸ˜€. Lets do check them 0169237446 for your breakout skin.
.
.
#Temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia

Assalamualaikum & selamat pagi buat semua yg berada di luar sana . Semoga dalam keadaan sihat & baik2 belaka 😊
.
.
Harini temy rasa bersemangat sbb tak lama lagi kita dh nak menyambut bulan ramadhan . Lepastu hari raya aidilfitri 😍
.
.
Siapa lagi yg ada masalah jerawat susah nak kecut ? Parut lama susah nak hilang ? Nak kulit glowing dalam masa 2 minggu . Jom cuba scrub yg macam temy pakai ni . Inshaallah berkesan πŸ‘πŸΌ
.
.
Have a good day's guys . .
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #coffeescrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #milksoap #facescrub #kopiskrub #kopi #organik #coffeescrub #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia
#detoxmasktemyracle
#detoxmask

Sebelum tidur jum kite bercoffee #scrub duluu πŸ˜‰
#temyracle #coffeescrub

3 minit jadi lawa dengan Magic Face Scrub ? .
.
Perghh, first try face scrub ni memang betul2 jatuh hati, sejuk je muka masa apply. Bau pun wangi je rasa nak makan. Lepas bilas, licin je kulit tau. Banyak sangat kelebihan magic face scrub ni, pipi pun jadi kemerahan uolsss. So tunggu apa lagi, lekaih order. Stok pun makin susut ni. .
.
RM29
Whatsapp 011-55006673 πŸ“ž
.
.
#magicfacescrubtemyracle #temyracle #teamemilya #teamUmmiFathin

ONE HAPPY FAMILY AT HOME
-
-
Tercari-cari produk penjagaan untuk muka dan badan?
Nak murah tapi nak SATU SET ada di rumah?
Malas nak keluar tapi nak kena jaga kecantikan untuk diri sendiri?
Untuk kepuasan diri.. untuk suami.. 😏
Ada Coffee Scrub, Face Scrub, Rice Milk Soap, Whitening Body Scrub, Detox Mask & Lip Scrub
Hanya RM 158 untuk 6 item? Murah sangat.. termasuk postage tu..
-
Cepat-cepat order dengan @nachooral.kl & dapat FREE GIFT tau!
-
-
Whatsapp/ Telegram: 018-4714755 .
πŸ›΅COD : PERMAISURI/ MALURI/ AMPANG POINT/ NU SENTRAL/ KLCC/ BUKIT BINTANG/ RAWANG, KUALA LUMPUR
-
#temyracle #temyraclesayamesticari #agents #agentstemyracle #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #coffee #lipscrubmurah
#ricemilksoap #facescrub #teamNur
#naturalproduct #pictoftheday #rawang
#ukhwahti #ampangjaya #cheras #produkkecantikan #bazaarpaknil #coffeelovers
#temyracleteamnur #turmeric #terapiinstagram
#combo #goodvibes #igers

Sejenis xleh move on dgn coffee scrub & detox mask .Siapa mcm ain ? 😩
.
Semalam pakai coffee scrub ni buat scrub.. Bila dh cuci. Time nk pakai moisturizer tu rasa ya Allah lembapnya lah. Licin je rasa. Cekidaut dlm cermin jap. Ok bai. That glow 😍 glow pakai coffee scrub ni dia bukan glowing yg bersinar sinar memancor mcm berair2 tu tau. Itu tak sihat. Ni glow yg healthy glow tu. Hope korang mengerti lah hahah.
.
Terus hati melonjak kegembiraan lalu mulalah excited rsa nk scrub lg lah harini. Tapi no no nooooo. Scrub maximum 3 kali je sminggu tau. Nnt glow ke mana licin kemana. Kulit kita pun perlu masa utk renew sel baru jugak.. Kalau asyik scrub dia bila nya nk renew.
.
Ok sis cuba bersabar. Lusa plak kita scrub. Tak sabor! πŸ’ƒπŸ»
Yang nak dapatkan coffee scrub & detox mask temyracle ni boleh follow ig @temyracle.hq & @nature_organics . Coffee scrub serendah Rm29 je & detox mask Rm42 ajurr whatsapp 0169227446 utk order! .
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #coffeescrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #milksoap #facescrub #kopiskrub #kopi #organik #coffeescrub #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah

Sesiapa yg nk cuba benda ni saya sangat-sangat setuju sebab secara jujur banyak sgt kelebihan menggunakan scrub coffee ni. Korang boleh dptkan di @temyracle.hq kalau betul-betul berminat. Tak rugi sebab harga yg diorg offer berpatutan πŸ‘ŒπŸ»πŸ‘ŒπŸ» w/ @ainsuhadaahmad .
.
#Temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #coffeescrub #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah
#qbalainreview

Lipscrub by temyracle ni memang super duperr best la. Korang mesti try tau. Sangat best sebab banyak flavour yang korang boleh pilih. Lepas scrub manja manja giteww..korang akan dapat bibir yang tersangat lah lembut πŸ’‹
#lipscrub #temyracle #scrubbibir

011 1615 4646

MOST RECENT

TEMYRACLE πŸ’•
.
WHITENING BODY SCRUB
RM20/350g
.
Ermmmm..dah tahap hari2 nak pakai body scrub nih sbb rasa segar dan wangi sesangat πŸ˜‚. Haaihh..kene bawak bersabar sebab scrub bole guna 2 atau 3 kali je seminggu.
.
COD KUANTAN/POSTAGE
πŸ“ž Whatsapp 0199369656 atau nak senang click je link wasap kat atas tu.

#temyracle #temyraclesayamesticari #temyraclekuantan #temyracleagent #temyraclescrubno1dimalaysia #agenttemyracle #scrubbadan #scrubmurah #scrubhomemade #bodyscrubmurah #agentkuantan #codkuantan #kuantan

Seharian pakai lipstick tapi tak scrub 😱.
.
Sebab tulah bibir gelap macam orang hisap rokok. Pernah kan kawan tegur wehh kenapa bibir tu gelap macam orang hisap rokok? Wahhh menusuk dikalbu kan.
.
Tahh sebab tak scrub bibir tu, kalau scrub bibir kan dah merah merekah dah bibir tu 😚.
.
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold
#jerawat
#parut
#scrubhomemade #homemadeproduct
#ubatjerawat
#ubatparut
#ubatputih
#scrubmurah
#bibirgelap
#bibirmenggelupas
#kopiskrub
#repairskin
#organik
#bebasmerkuri
#cantiktanpakimia #produkbebaskimia
#dropshipwanted
#agentwanted
#shahalam
#temyracleshahalam
#temyraclesubang
#temyraclepj
#temyracleklang
#teamfit
#fitrilegasi
#leadershahalam

Assalamualaikum & selamat pagi buat semua yg berada di luar sana . Semoga dalam keadaan sihat & baik2 belaka 😊
.
.
Harini temy rasa bersemangat sbb tak lama lagi kita dh nak menyambut bulan ramadhan . Lepastu hari raya aidilfitri 😍
.
.
Siapa lagi yg ada masalah jerawat susah nak kecut ? Parut lama susah nak hilang ? Nak kulit glowing dalam masa 2 minggu . Jom cuba scrub yg macam temy pakai ni . Inshaallah berkesan πŸ‘πŸΌ
.
.
Have a good day's guys . .
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #coffeescrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #milksoap #facescrub #kopiskrub #kopi #organik #coffeescrub #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia
#detoxmasktemyracle
#detoxmask

Bukan muka je kena detox tau ! Seluruh lemak2 malas tu kena detox . Caranya minum air timun batang setiap hari . πŸ‘πŸΌ nak cantik sebelum raya ? .
.
Kena bermula dari sekarang uolls 😘
.
.
Temyracle tips fun . .
.
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #coffeescrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #milksoap #facescrub #kopiskrub #kopi #organik #coffeescrub #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah #detoxmask #detoxmasktemyracle

KUASA WHITENING BODY SCRUB
-
-
Alhamdulillah. Pelanggan tak pernah putus-putus share feedback. Sis nak share satu daripada adik sayang ni. Dari kulit terbakar, gelap ke kulit yang cerah
Apa rahsianya? Whitening body scrub je.
Memang tak dinafikan lagi, whitening body scrub memang bagus belaka! Belum cuba belum tahu πŸ’–
-
Order now di Whatsapp/ Telegram 011-17744593
-
#temyracle #temyraclesayamesticari
#agents #agentstemyracle
#irissentialtemybold #jerawat
#parut #scrubhomemade
#homemadeproduct #ubatjerawat
#igersmalaysia #homespa
#scrubmurah #shortgetaway
#shopping #rawang #beauty
#maluri #terapiinstagram
#teamNur #temyracleteamNur
#ukhwati #mineralsalt
#beautiful #feedbackbodyscrubtemyracle
#photooftheday #pictoftheday
#feedback #wedding

Facescrub ready stock! Facescrub ni rm 29 jeee dalam dia ada bijik2 kecik untuk tanggalakn sel kulit mati di mukaaaa baunya sangat lah best bau rose gituuuu
Jommm sape yang muka kusam, jeragat, jerawat boleh wasap saya sekarang kenelah cantik before raya kan😘

#temyracle #temyraclecoffescrub #kopiskrub #kopiskrubhomemade #facescrub #facescrubtemyracle #glowing #mukakusam #kulitmelupas #coffescrub #cofeescrub #coffescrubmurah #cofeescrubmalaysia #coffeescrubmalaysia #bestscrub #glowing #bodyscrub #homemadescrub #scrubhomemade

BERKESAN & MENJADI PILIHAN
-
-
Assalammualaikum. Selamat pagi. Semoga mendapat keberkatan daripada-Nya.
Terdapat banyak manfaat jika menggunakan garam mineral. Selain kaya dengan vitamin, Whitening Body Scrub dapat membuang kotoran degil & lapisan kulit mati di badan kita.
Cuba tengok siku dan tumit korang? Ada yang keras, hitam dan merekah tak? πŸ€”
Jadi Whitening Body Scrub pilihan yang tepat supaya dapat memutihkan & melembutkan bahagian yang keras tu.
-
Memang terbukti keberkesanan Whitening Body Scrub yang mempunyai 3 flavor tau..
🌸 TOMATO (Best seller)
🌸 MIXED FRUIT
🌸 MILK & YOUGURT
-
Laju-laju order sekarang di 018-471 4755
Malas nak save number? DM @nachooral.kl je πŸ‘
-
πŸ›΅COD : PERMAISURI/ MALURI/ AMPANG POINT/ NU SENTRAL/ KLCC/ BUKIT BINTANG/ RAWANG, KUALA LUMPUR
-
#TERAPIINSTAGRAM #temyracle #temyraclesayamesticari #agents #agentstemyracle #irissentialtemybold
#jerawat #parut
#scrubhomemade #homemadeproduct
#TemyracleTeamNur #TeamNur
#sayajual #scrubmurah
#khidmatmasyarakatRizalman #BazaarPaknil
#naturalproduct #rawang
#cheras #ampangjaya
#igers #produkkecantikan
#mineralsalt #acne
#body #pictoftheday
#ukhwati #sayajualscrubmurah
#heroseorangcinderella #goodmorning

PRODUK HOT ! Parut makin pudar, jerawat tiada lagi, muka tak kusam, hati happy ! πŸ’
-
πŸƒ kulit jd glowing
πŸƒ menghilangkan jerawar
πŸƒ merawat kulit yg rosak akibat pemakaian bahan kimia berlebihan
πŸƒ membersih dan mengecilkan liang pori
πŸƒ mencerahkan kulit
πŸƒ kulit lebih lembut dan halus
-
Whatsapp +60178169959 asap to order ! Stock semakin terhad !
#feedbackdetoxmasktemyracle #temyracle #lipscrub #facemask #whiteningbodyscrub #coffeescrub #coffeescrubmurah #facemask #facescrub #irrisentialtemybold #milksoap #kopi #kopiskrub #coffeescrubtemyracle #berkesan #murah #homemadeproduct #naturalproducts #glowingskin #flawless #skincareroutine #whitehead #ubatjerawat #ubatputih #ubatcantik #scrubhomemade #bibirmenggelupas #bestseller #maskerkunyit #maskmurah #maskermuka

Morning uols πŸ˜†
.

uols punya favourite warna apa ? 😘 .

ejah suka tomato dan mixed fruits . yeahhhhh πŸ˜„
.

#bodyscrub #temyraclesayamesticari #scrubmurah #scrubhomemade #like4like #like4follow #bazarpaknil #sayajual #sayajualsayapakai #kotabharu #coffeescrub #coffeescrubmalaysia #codkotabharu #temyracle

SABUN AJAIB KHAS UTK UOLLS
.
Korang yg dh lama ada masalah kulit berminyak tu mmg wajib try rice milk soap ni. Sgt2 sesuai utk muka berminyak. Tapi ingt ! Utk kulit kering xdigalakkan tau. Rice milk soap ni blh mengecutkan jerawat & memutihkan muka.
.
Btw rice milk soap Blh dipakai dekat muka & badan. Utk badan sesuai sgt2 utk korang yg ada masalah bau badan. Muka cantik tapi badan bau semerbak xdak guna πŸ˜‚
.
Kalau nk pkai dkt muka pakai 4x smnggu je, utk badan blh pkai setiap hari. Ganti sabun mandi korang tu.
.
#tips nak jimat korang blh potong kecik2 rice milk soap ni.
.
Tgk testimoni #feedbacksoaptemyracle .
RM 18 xtermasok pos
.
Whtsapp 0174403926
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #milksoap #milksoaptemyracle #milksoapmalaysia #milksoapmurah #soaptemyracle #agensahtemyracle #agentemyraclealorsetar

MASALAH MUKA BERMINYAK ?
.
Sis yakin ramai antara kita ada masalah muka berminyak. Muka berminyak adalah penyebab kepada jerawat & seterusnya muka akan berparut. Setuju ?
.
Org kita kebanyakannya muka berminyak, ini disebabkan faktor cuacu di Malaysia.
.
Sis sarankan korang pakai rice milk soap ni 4x seminggu, hari2 biasa blh pakai cleanser sediaada korang. Rice milk soap adalah pakar dlm bab muka berminyak.
.
Peringatan !! Rice milk soap hanya sesuai utk muka berminyak, kalau korang muka kering jangan cuba2 nak try rice milk soap. Muka kering blh pakai coffee scrub 😊
.
Tgk feedback rice milk soap disini #feedbacksoaptemyracle
.
Harga tersangat lah murah ! RM 26 termasuk pos sm
.
Whtsapp sintia +6010 2636 011 atau tekan direct link dekat bio.
.
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #milksoap #milksoaptemyracle #milksoapmalaysia #milksoapmurah #soaptemyracle #teamsintia #dropshipwantedmalaysia

TIPS PENJAGAAN BIBIR
.
Tahu tak kenapa bibir kita selalu kering ? Ni sis nk share skit sebab2 bibir jd kering
.
- kurang minum air masak
- selalu jilat bibir
- terlalu lama berapa dlm aircond
- hisap rokok
- kerap berada dibawah matahari
- pakai lipstick yg tidak sesuai
.
Mcm mna cara nk hindar bibir supaya tidak kering & menggelupas ?
.
- yg palig penting korang semua perlu minum air masak secukup nya. Ia baik bkn sahaja utk penjagaan bibr, tapi baik utk kulit juga
- jgn terlalu kerap jilat bibir
- pastikan pkai lip stick yg sesuai
- pakai lipbalm yg sesuai
- GUNAKAN LIP SCRUB UTK BUANG KULIT BIBIR YG MENGGELUPAS ( sgt berkesan utk bibir menggelupas )
.
Sekarang korang blh nikmati bibir cantik & mungil mcm bidadari.
.
Harga terlampau murah berbanding benefits yg korang akan dapat. Lepas dh xyah malu nk jumpa org sbb bibir menggelupas
.
Nk sis guide korang ?
Whtsapp sintia +60102636011
.
Nk tgk feedback ? Tekan ni #feedbacklipscrubtemyracle
.
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #lipscrub #lipscrubtemyracle #lipscrubmalaysia #lipscrubmurah #teamsintia #dropshipwantedmalaysia

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags