[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#temyracle

30737 posts

TOP POSTS

Feedback customer. Thank you dear 😘😘
.
#temyracle #temyraclekelantan

Kenapa selepas kahwin, isteri mesti dah tak jaga penampilan dan kecantikan macam mula-mula berkapel dulu? Selekeh semacam ja bila kat rumah.. suami tengok pun tak lalu!
.
Kalau takmau nampak selekeh, kenalah mula mengamalkan memakai Coffee Scrub & Detox Mask by @temyracle.hq hari-hari.. baru lah sentiasa nampak cantik macam anak dara.
.
Coffee Scrub & Detox Mask ini boleh menghilangkan jerawat, mencerahkan kulit, mengurangkan selulit dan macam-macam lagi. Nak tahu lebih lanjut, sila layari:
.
IG: @temyracle.hq
FB: Temyracle Hq
Website: www.temyracle.com
Whatsapp: +60169227446 / +60169237446
.
Talents: @chazynash, @fatinmorat & @farhankapor
.
#igreviewbychazynash #vine #viner #malayvines #temyracle #coffeescrub #detoxmask #dating #kahwin #jomkahwin #lawak #lucu #funny #comedy #comedian #sketsa #shortfilm #filempendek #dubsmash #mudahterhibur

Assalamualaikum 😊
_
Ingat senang ke nak dapatkan 5 items untuk harga tak mencecah RM 150 ?
Susah tauu awak 😢
_
Trust me, you're not gonna regret 💓
Pelaburan terbaik untuk kulit awak. Rugi kalau tak cuba 😉
_
Boleh buat sebagai hantaran kahwin, birthday wife or husband, hadiah graduation kawan (hopefully, aii dapat waktu aii graduate nanti, mentioning someone 🙃). Sesuai untuk macam2 surprise 😊
_
Berminat ? Jom DM or whatsapp Ct sekarang di 011-1116 5234 😉
_
#ubatparut #ubatjerawat #temyraclesayamesticari #temyracle #teamnabilaa

To those yang masih mencari face scrub dengan face mask i think this is the best one. The coffee scrub memang best, melembapkan kulit, your skin rasa smooth and even brighter after scrubbing. The purifying detox face mask pula really makes my skin rasa bersih and fresh after cuci. Elok untuk buang kotoran dekat muka dan lebihan minyak yang terkumpul dekat muka tu. I'm in love! Thank you @temyracle.hq 🌸
/
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #coffeescrub #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah

Nikmatnya ya Allah...bila muka yang hari2 pekena make up, sekali-sekala pekena scrub pulak.

Nak-nak lagi dengan Magic Face Scrub dari Temyracle. Tekstur halus, ada bau-bau rose.Terasa pores semakin bersih lepas cuci muka.Rasa lebih segar!

Sesuai sangat untuk masalah pori terbuka, kulit sensitif & jeragat.White/blackhead pun makin kurang bila amalkan 2 3 kali seminggu!

Yang dah cuba,
Mesti rasa suka.

Temyracle?
SAYA MESTI CARI.

WHATSAPP📲 013 353 3934
WHATSAPP📲 013 353 3934

#temyracle
#facescrub
#magicfacescrub
#gengKSC

Good morning mulakan pagi dengan coffee ☺️
.
#temyracle #dyxy #morning

Rice Milk Soap ❤️
~~
Tahu tak orang jepun paling suka pakai cleanser berasaskan beras kerana ia mampu merawat dan menjadikan kulit lebih sihat tanpa jerawat. Patut la jenama terkenal satu dunia pun berasakan beras.
~~
Jadi, Rice milk soap Temyracle ini dicipta khas untuk mereka yang mempunyai kulit berminyak. Mesti stress kan bila ada kulit berminyak, nak make up pun tak lawa. Haa, inilah penyelesaian yang anda cari selama ini 😋. Rice milk soap by Temyracle ada caranya.
~~
Dengan campuran rice milk, coconut oil dan organic soap base, minyak dimuka anda akan hilang! Jom cubaa, anda pasti jatuh cinta.
~~
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, homemade dan natural. ❤️😋. Whatapp 016-9227446 for fast response, Temy akan guide uolss semua 🌹💋✨
~~
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #coffeescrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #milksoap #facescrub #kopiskrub #kopi #organik #coffeescrub #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia
#detoxmasktemyracle
#detoxmask #ricemilksoap #ricemilksoaptemyracle #ricemilksoapmurah
#feedbackricemilksoaptemyracle

MOST RECENT

🎉🎊🎉🎊Tadaaaa

Macam-macam sangat dah jenis lipmatte/lipstick/liptint melekat kat bibir.

Sekali-sekala,manjakan lah bibir dengan #lipscrub. Boleh hindarkan bibir dari tampak kusam.

Serious!
Tak yah banyak kali cuba,
First time guna terus rasa bibir lebih sihat & nampak lagi cantik.

Bukan sebab kandungan kimia berbahaya yang tup2 bibir boleh jadi lawa. Tapi tapi tapi sebab tesktur organic superfine sugar dah bawak lari segala kulit kering & kulit mati yang mengusamkan bibir selama ni.

Pulak tu ditambah dengan olive oil & madu, pergggg. Elok terus mana bibir yang selalu kering tu.

Kakak tulis panjang-panjang ni, korang baca tak?

Nak jadi agent #lipscrub TEMYRACLE? Meh whatsapp.

Temyracle?
SAYA MESTI CARI.

WHATSAPP📲 013 353 3934
WHATSAPP📲 013 353 3934

#temyracle
#gengKSC
#bibirkering
#scrubbibir
#bibircantik

Apa itu #temyracle ?

Temyracle ditubuhkan pada 15 October 2016. Sebelum tu, Temyracle dikenali sebagai Irissential. Irissential ni wujud pada end of december 2012. Pada october 2016, irissential split kepada dua brand iaitu Temyracle dan Arosa.

Zaman Irissential dulu ada dua founder. Temy dan bff dia, Pejey. Diorang sama-sama buat scrub ni. Tapi, over the years apabila menuntut lagi byk komitmen since Temy dah kahwin n Pejey ada bisnes bawak orang ke trip ke maldives, so they ols decide untuk split sebab tak punya banyak masak untuk sit together and do the discussion.

So now kita bernaung di bawah Temyracle, foundernya ialah Fatin Amirah Zaabar.

Product pertama adalah #ricemilksoaptemyracle. Di situlah tercetusnya bisnes scrub homemade ni. Then barulah #whiteningbodyscrubtemyracle, #lipscrubtemyracle (yang ni irissential adalah pioner lipscrub bentuk candy yg pertama di Malaysia), #coffeescrubtemyracle #magicfacescrubtemyracle dan #detoxmasktemyracle . Detox mask start under Temyracle. Masa irissential, tak ada lagi detox mask. ❕Price range for temyracle products hanya RM9-RM42 SHJ!
#temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #teamemilya

Riseee and shine everyone and selamat berehat ✨😍
~~
Sugar candy lipscrub akan membantu bibir menjadi semakin menawan kerana kandungan yang dirumus adalah yang telah terbukti keberkesananya iaitu olive oil dan madu. ✨
~~
Penggunaa lipstick yang berterusan juga menjadikan bibir tidak sihat dan kering. Jadi, jom scrub dulu sebelum pakai lipstick. Hasilnyaa walawehh, anda pasti terpegung dengan keajaiban sugar candy libscrub kami 😍 10 perisa yang berbeza, anda pasti jatuh cinta berkali-kali
~~
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. Whatapp 013-4052820 for fast response 🌹💋✨
~~
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #coffeescrub #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah #feedbacktemyracle #lipscrubmurah #lipscrubnatural #lipscrubtemyracle

LIP SCRUB CUTE TEMYRACLE .

Kenapa nak scrub bibir?
Sebab tak nak bagi bibir hitam, mengelupas, merekah, kering dek penggunaan lipstick seharian.Sentalan lip scrub remove sel mati pada bibir. Scrub cuma 3kali je seminggu. So lip scrub nie bole tahan sebulan dua. So jimatttt. .

#manir#temyracleMANIR#temyraclekualaterengganu#dataranaustin#gongbadak#kualaberang#temyracle#beautifulterengganu #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia

GATAL MAKIN KURANG.! 🌸 Alhamdulillah. CFSW MEMANG TERBAIK!!! 😉
.
Rawat b4 terlambat!
.
Memang dah putus asa rasanye dari produk paling murah sampai yang paling mahal dah cuba masalah Cik Bunga berbau tidak jugak hilang-hilang. 😭
.
TAHUKAH ANDA di SKIN STORIES ade penyelesaiannya. Jom baca ni kejap percaya ke tak??
.
Pembersih Cik Bunga paling power di abad ni. Tak sampai sebotol keputihan dah hilang.
Tak sampai sebotol kegatalan dah kurang.
Tak sampai sebotol bau Cik Bunga dah wangi.
Tak sampai sebotol masalah datang bula.n dah normal kembali.
Tak sampai sebotol kegelapan Cik Bunga dah cerah berseri.
Tak sampai sebotol Cik Bunga dah bersih dan takde masalah lagi.
.
Betul ke? Yup ! 99% dari pelanggan Celebrity Feminine Scrub Wash memberi feedback positif tak sampai sebotol penggunaan tau. .
Tak percaya? Boleh baca feedback kami yang bersepah di wall kami.
Ataupun, tuan badan yang cuba sendiri. 😌
.
Jom. Rawat Masalah Cik Bunga, Sambil Cik Bunga Ber-Spa.
Pembersih Cik Bunga Scrub Pertama di Malaysia. 😌
.
💲 HARGA : RM59.00 SAHAJA!!
☎ WA : 0126264728
.
#shopbyhannahlee #moodrepublic #instareview #igshopmalaysia #makeup #phloosh #sayajual #sayajualmurah #igermalaysia #instafaymous #neelofa #mirafilzah #malaysia #brushcleanser #temyracle #beauty #pencuciwanita #vitcrosehip #iflawlessmurah #skinstories #celebrityfemininescrubwash #cfsw #pencuciwanita #organicproduct #organicskincare #hermosabybelinda #hermosamalaysia #honeybeevenommurah #droshipdiperlukan

Muka oily-oily tu nak gi mana? Dah cuci muka dengan rice milk soap belum? Tak rimas ke bawak minyak sekali masuk tido? Haa, kalau korang nak muka bersih dan tak berminyak, jangan lupa cuci dengan rice milk soap tau. Dah bersih muka lepas cuci dengan rice milk soap ni jangan bawak tido pulak sabun tu. Kalau yang belum ada lagi soap Temyracle ni boleh order dengan fariha, k? 😘
RM29 each, #60174216746 to order.
.
#temyracle #irissential #scrubhomemade #homemadeproduct #scrubmurah #coffeescrub #facescrub #lipscrub #scrubfareh #whiteningbodyscrub #detoxmask #milksoap #jerawat #jeragat #parut #glowing #coffeescrubfareh #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #teamnabilaa #ricemilksoapnabila

SET KECUT JERAWAT
-
-
Kak Kunyit nak syorkan SET KECUT JERAWAT. Kombinasi Rice Milk Soap & Coffee Scrub. In shaa Allah, masalah jerawat, parut dan kulit berminyak korang makin berkurangan.. kena KONSISTEN! kena RAJIN! Kalau pakai lagi keluar teruk, jangan MENGGELABAH, jangan STOP!
Itu semua reaksi dari bahan kimia..
Jangan malu nak mengaku, Kak Kunyit tak marah..
Nak cubit sikit je😉
=
FREE CONSULTATION!
Boleh klik no Whatsapp di bio atau save no. 018-4714755 untuk fast respon😊
=
🛵COD : PERMAISURI/ AEON MALURI/ AMPANG POINT/ MRT PASAR SENI ↔️ LRT PWTC / NU SENTRAL / KLCC / AEON RAWANG

MAGIC FACE SCRUB 😍😍
.
Siapa yg dah cuba ??? Kalau belum cuba cepat2 kan cuba tu 😂 . Rugi tau tak grab face scrub ni .

Boleh rawat parut , jerawat , minyak & ANTI AGING tau . Siapa lah yg nak nmpak tua kan . Semua nk awet muda kan ?? Mestilah YES 😆 .

So dngn harga rn29 boleh jadi awet muda . Apa citerr . Murah sngt ni 😱 .

Dm amy or klik link di bio untk order 😍 .

#facescrubtemyracle
#facescrubamy #temyracle #teamnabila #amytemyracle #facescrub #antiaging #awetmuda # parut #jeragat

PURE RICE MILK SOAP 💕
Mengandungi RICE SEED, ALOE VERA dan COCONUT OIL.
.
Antara kelebihannya:
🍁Mengurangkan jerawat
🍁Mengecilkan pori dan menegangkan kulit
🍁Penyelesaian kepada masalah KULIT BERMINYAK
🍁Mencerahkan kulit
🍁Menghilangkan minyak
🍁Boleh dipakai pada muka dan badan
.
RM18 exclude postage
.
No chemical, natural and 100% homemade.
Whatsapp +60189130151 to purchase this item😘

#temyracle #temyraclesayamesticari #temyraclekotabharu #temyraclenilai #nilai #negerisembilan #kotabharu #machang #kelantan #ricemilksoaptemyracle #ricemilksoap #feedbackricemilksoaptemyracle #bebaskimia #cantiksihat #glowingskin #scrubhomemade

WHITEHEAD, BLACKHEAD, JERAWAT LESAPP😳 .
.

KENAPA ANDA PERLU MENGGUNAKAN EPYDERMA HYDROGEL??
.
🌺MENGHILANGKAN WHITEHEAD DAN BLACKHEAD
.
🌺MENCEGAH KULIT WAJAH MENJADI KERING
.
🌺MENGECILKAN PORI2 BESAR
.
🌺MENGHILANGKAN JERAWAT DAN JERAGAT
MENCERAHKAN KULIT SECARA SEMULAJADI
.
.
FREE POSTAGE
. .
.
🌼YourTrustedSeller
❤Sha Hasmi
📲01119815366
.
#tatesnow #tatesnowkelantan #tatesnowuiagombak #jerawat #tatesnowkb #tatesnowmurah #acskincare #lazeedasoap #lazeedamurah #scrubkunyit #maskerkunyitmurah #scrubberas #epydermahydrogel #krimjerawat #krimkunyit #moisturizergelmurah #ulfaabeauty #calendulacnecream #meeracleserum #dyxycosmetics #mikaybtoxmosturizer #shaklee #vitamincshaklee #calendulaacnecream #greenteafacemist #temyracle #boosterwhitening #epydermahydrogel

Magic rice milk soap selain mengandungi Japanese pitera. Face scrub juga mengandungi rose 🌹. Rose sangat bagus untuk masalah acne . .
Magic face scrub jugak tekstur dia sangat halus dan memang sangat sesuai untuk you all yang ada masalah kulit sensitive dan kulit yang nipis. .
Jadi kalau you all ada masalah skin sensitive pun boleh guna our magic face scrub. Kulit akan sangat lembut macam kulit baby ❤️
.
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold
#jerawat
#parut
#scrubhomemade #homemadeproduct
#ubatjerawat
#ubatparut
#ubatputih
#scrubmurah
#bibirgelap
#bibirmenggelupas
#kopiskrub
#repairskin
#organik
#bebasmerkuri
#cantiktanpakimia #produkbebaskimia
#dropshipwanted
#agentwanted
#shahalam
#temyracleshahalam
#temyraclesubang
#temyraclepj
#temyracleklang
#teamfitri
#fitrilegasi
#leadershahalam

R I C E M I L K S O A P
.
Korang mesti tak suka bila keadaan muka berminyak. Betul tak? Rasa macam rimas gila sebab bila penat2 dah makeup, makeup boleh hilang camtu je. Semua sebab minyak yg berlebihan kat muka lah. Satu lagi minyak ni boleh jadi punca jerawat kan. Sebabtu kena kawal penghasilan minyak berlebihan ni.
.
Dengan campuran rice milk, coconut oil and organic soap base, takde lagi minyak kat muka tu. Boleh mencerahkan jugak tau!
.
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #coffeescrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #milksoap #facescrub #kopiskrub #kopi #organik #coffeescrub #coffeescrubtemyracle #terapiinstagram #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah

WHITEHEAD, BLACKHEAD, JERAWAT LESAPP😳 .
.

KENAPA ANDA PERLU MENGGUNAKAN EPYDERMA HYDROGEL??
.
🌺MENGHILANGKAN WHITEHEAD DAN BLACKHEAD
.
🌺MENCEGAH KULIT WAJAH MENJADI KERING
.
🌺MENGECILKAN PORI2 BESAR
.
🌺MENGHILANGKAN JERAWAT DAN JERAGAT
MENCERAHKAN KULIT SECARA SEMULAJADI
.
.
FREE POSTAGE
.
klik link ini sebelum promosi tamat..
www.wasap.my/01119815366/epyderma
.
.
.
.
🌼YourTrustedSeller
❤Sha Hasmi
📲01119815366
.
#tatesnow #tatesnowkelantan #tatesnowuiagombak #jerawat #tatesnowkb #tatesnowmurah #acskincare #lazeedasoap #lazeedamurah #scrubkunyit #maskerkunyitmurah #scrubberas #epydermahydrogel #krimjerawat #krimkunyit #moisturizergelmurah #ulfaabeauty #calendulacnecream #meeracleserum #dyxycosmetics #mikaybtoxmosturizer #shaklee #vitamincshaklee #calendulaacnecream #greenteafacemist #temyracle #boosterwhitening #epydermahydrogel

WHITEHEAD, BLACKHEAD, JERAWAT LESAPP😳 .
.

KENAPA ANDA PERLU MENGGUNAKAN EPYDERMA HYDROGEL??
.
🌺MENGHILANGKAN WHITEHEAD DAN BLACKHEAD
.
🌺MENCEGAH KULIT WAJAH MENJADI KERING
.
🌺MENGECILKAN PORI2 BESAR
.
🌺MENGHILANGKAN JERAWAT DAN JERAGAT
MENCERAHKAN KULIT SECARA SEMULAJADI
.
.
FREE POSTAGE
.
klik link ini sebelum promosi tamat..
www.wasap.my/01119815366/epyderma
.
.
.
.
🌼YourTrustedSeller
❤Sha Hasmi
📲01119815366
.
#tatesnow #tatesnowkelantan #tatesnowuiagombak #jerawat #tatesnowkb #tatesnowmurah #acskincare #lazeedasoap #lazeedamurah #scrubkunyit #maskerkunyitmurah #scrubberas #epydermahydrogel #krimjerawat #krimkunyit #moisturizergelmurah #ulfaabeauty #calendulacnecream #meeracleserum #dyxycosmetics #mikaybtoxmosturizer #shaklee #vitamincshaklee #calendulaacnecream #greenteafacemist #temyracle #boosterwhitening #epydermahydrogel

Most Popular Instagram Hashtags