#temyracle

22945 posts

TOP POSTS

Fall in love dgn coffee scrub temyracle by @temyracle.hq ๐Ÿ˜œ
.
.
Ssuai utk mencerah,membersih , melembabkan kulit serta elok utk buat muka terus glowing ๐Ÿ˜
.
.
Murah je uolls , awie dapat satu dari diorang wey !! Posmen hon kat luar rumah tu , mak oiii excited gilaaa . Ambik terus pakai . .
.
HAHAHAHAHAHAHA jom jd abg2 glowing ๐Ÿ˜‹ eh mksudnya kat sini , laki ke girl ke tetap boleh pakai lagi2 yg ada masalah jerawat . Nak order mudah je caranya, whatsapp no temyracle terus 0169227446 atau boleh singgah ke ig @temyracle.hq
.
.
Selamat mencuba โค lets glowing !
.
.
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #coffeescrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #milksoap #facescrub #kopiskrub #kopi #organik #coffeescrub #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia
#detoxmasktemyracle
#detoxmask

#giftreview

Hye semua ๐Ÿ™†๐Ÿผ ! Sambil2 scroll ig tu teeha nak share info rice milk soap ni.
.
+ membantu mengecutkan jerawat
+ membantu mengurangkan jeragat
+ mencerahkan kulit + mengecilkan pori
+ menghilangkan bau badan
.
Rice milk soap sgt sesuai utk muka yg berminyak. Blh dipakai pada muka & badan. Dkt badan blh pkai sbgai ganti sabun mandi. Utk muka pkai 3-4 kali smnggu.
.
P/s : xsesuai utk muka yg kering. Tips nk jimat, potong rice milk soap bt 4 portion.
.
Hanya RM 18 xtermasok postage.whatsapp 0169227446 utk order ๐Ÿ˜˜ atau boleh terus ke ig @temyracle.hq โค
.
#Feedbacksoaptemyracle .
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #milksoap #milksoaptemyracle #milksoapmalaysia #milksoapmurah #soaptemyracle

Easy & safe . You must try it ๐Ÿ˜‹
.
.
Assalamualaikum & selamat pagi sahabat positif temy . Sape nampak post ni say "hi temy" sekali ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ
.
.
#Temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia

Seeeee korang bleh say bye bye senang2 je dekat sunburn dgn adanya produk Scrub Temyracle ni! ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜
.
.

Nk try? meh whatsapp did +60178169959 skrg! Jgn lambat2 tau nanti jadi belang2 kekal kat kulit korang tu nak keee? ๐Ÿ‘€
.
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #coffeescrub #whiteningbodyscrub
#lipscrub #milksoap #facescrub #kopiskrub #kopi #organik #coffeescrub #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah #detoxmask #detoxmasktemyracle

TEMYRACLE BUAT SALES GUYS !!
SEMENTARA MASIH SEMPAT DO PLACE YOUR ORDER RIGHT NOW !! PM 01112957568 - TKAH

#TEMYRACLE

Kenapa perlu DOWN kalau banyak perkara yang boleh membuatkan kau terus bangkit. Fit mak ucapkan selamat malam ๐Ÿ’‹
.
#temyracle
#dyxycosmetics

KINI BIBIR TAK MENGELUPAS
.
.
Kenapa nak pentingnya scrub bibir? ๐Ÿ’Ÿia memerahkan bibir. .
๐Ÿ’Ÿmelembutkan bibir. .
๐Ÿ’Ÿmenyediakan bibir yang mulus untuk pemakaian lipstick yang tahan lama. .
๐Ÿ’Ÿmenanggalkan sel-sel mati yang menyediakan bibir mengelupas. .
๐Ÿ’Ÿmenjadikan bibir licin tanpa sebarang rekahan .
.
.
Ingredients lip scrub menggunakan bahan semulajadi seperti gula, olive oil, honey, flavour, colour. .
.
Pilih produk berasaskan bahan semulajadi untuk merawat bibir anda ๐Ÿ˜Š
.
.
#temyracle
#manir
#hiliran
#teamSHERA

Hello guys! Why you guys should use coffee scrub? Because its organic! and 100% homemade. If you care much about your skin, u should use this organic scrub. No chemical at all ๐Ÿ‘Œ๐Ÿฟ Get yours @temyracle.hq ๐ŸŽˆโ˜•๏ธ #Temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #coffeescrub #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah

Sesiapa yg nk cuba benda ni saya sangat-sangat setuju sebab secara jujur banyak sgt kelebihan menggunakan scrub coffee ni. Korang boleh dptkan di @temyracle.hq kalau betul-betul berminat. Tak rugi sebab harga yg diorg offer berpatutan ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป๐Ÿ‘Œ๐Ÿป w/ @ainsuhadaahmad .
.
#Temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #coffeescrub #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah
#qbalainreview

MOST RECENT

Purifying Detox Mask โœจ
โ€ข
Hi girls! Its cilah here ๐Ÿ™‹๐Ÿป So now lets talk about this purifying detox mask. This is my most favorite after the coffee scrub. Wanna know why? Okay jom baca ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ
โ€ข
I had a major breakout on my skin from using a product that doesn't suits me. Serious menyesal gila guna product tu sebab memang terasa sangat kulit terhakis because of the whitening thing kot and then I got rashes all over my cheeks once I've stopped using it. Yeap. ITS EVERY GIRLS NIGHTMARE KAN?! Then I told my friend that I was having a breakout and she suggest me to this detox mask. Apparently the founder of @temyracle.hq @temytemybold and my friend are cousins! ๐Ÿ˜‚ So okay la I give it a try since its organic and homemade (with love).
โ€ข
On the day I received this, I immediately use this after I came back from work because I was so excited to try this! So I apply it on my face prolly about 30mins to an hour, then I washed it off. At first, it was quite itchy because I have sinus. As you all know, turmeric is one of the best home remedies that can cure your sinus. Jangan takut okay kalau tiba tiba muka you girls rasa gatal because thats normal for us girls yang ada sinus ๐Ÿค— Tapi lepas you cuci, confirm muka rasa bersih sangat!! Bersih yang in a way macam you baru lepas facial tau.
โ€ข
The function of this mask is, it will purified your skin and bring out all of those dirts in your skin by using it regularly. Bahan bahan dalam ni pun as usual, organic. It contains manuka honey (so good), geranium oil (so so good), and lastly turmeric (so so so good!). This mask pun you boleh mix with plain yogurt or drops of lemon (extra shingshing girls! โœจ) Oh and, this detox mask is best use together with the coffee scrub. Its like, detox mask will take out all those dirts then coffee scrub will washes it away~ byebye~
โ€ข
The price for this purifying detox mask is RM50 including postage ya.
โ€ข
Selamat mencuba girls! ๐Ÿ’œ
โ€ข
Whatsapp now!!! ๐Ÿ“ฒ 0173157276
โ€ข
#teamwanameri #temyracle #temyracledetoxmask #temyraclesayamesticari

semua produk temyracle homemade tanpa bahan kimia tauuu ๐Ÿ’•

#temyracle #facescrub #ricemilksoap #bodyscrub #coffeescrub #lipscrub #detoxmask

Kalau orang tanya apa yang special nya Coffee Scrub ni, satu je perkataan syue boleh bagi. "BERBALOI -BALOI".
.
Hanya Rm29 korang boleh guna untuk badan dan bahagian muka dengan pelbagai cara. Paling best mix dengan yogurt.
.
Wallawehh.. bestt sangat diknon! sampai kan budak sekolah pun pakai Coffee scrub. Boy pulak tu ๐Ÿ˜Š. Memang akak respect la dik even kau laki jaga kulit itu penting ๐Ÿ‘๐Ÿ‘
.
Kandungan Coffee Scrub (100% dari bahan semulajadi) :
โ˜• organic coffee โ˜• organic sugar
โ˜• almond oil
โ˜•coconut oil
.
Lepas ni ramai la adik2 sekolah wasap akak ni. Untuk order wasap akak syue yang baik ni www.wasap.my/60145032787 ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ
.
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #coffeescrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #milksoap #facescrub #kopiskrub #organik #coffeescrub #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah #kotabharu #kelate #kelantan #codkotabharu #codkelate #bodyscrubnabila

๐Ÿค๐Ÿค๐Ÿค goreng tepung for tonite snack๐Ÿ˜‹ sambil Kira stock #temyracle .
Tadi petang pegi beli groceries, pas tu ternampak udang nie saiz gemokkk.. apa lagi.. terus beli sekilo๐Ÿ˜…
.
Iolsss pantang nampak seafood gemokk confirm beli๐Ÿ˜‰
.
Maka terjadilah ๐Ÿค๐Ÿค๐Ÿค goreng tepung. Kalau nak kna la datang beraya umah iollsss๐Ÿ˜ฌ
.
#noyashimer #makanlagi #udanggorengtepung #gunatepungbestarijer #senangyakmattt
.

Siapa sini ada maslah jerawat , parut cerawat , kulit kasar ??? Coffee scrub ni boleh selesaikan semua masalah korng tu tau . Skli pakai tu , mmg akn betul2 jatuh cinta terus tau. Kulit jadi lembut sngt
.
Tak percaya yg coffee scrub ni selmat digunakan ??? Meh nk bagitau ingredients dia
.
โ˜• Organic coffee
โ˜• Coconut oil
โ˜• Organic sugar
โ˜• Almond oil
.
Percaya dah. Nnti amy share betapa bagusnya coconut oil dlm coffee scrub ni ye .
Harga hnya rm29 tak termasuk postage. 100g. Pakai 3x seminggu je. Jimat kan ???
.
#temyracle #amytemyracle #coffeescrubamy #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #scrubhomemadeno1malaysia #scrubmurah #teamnabila #teamtemyracle #homemade #natural #organic #jerawat #parutjerawat #kulitkering #cantiktanpakimia #coffeescrubtemyracle #codkotabharu #kotabharu #bazarpaknil #neelofa #uitm #sayajualtemyracle

Kenapa coffee scrub paling lariss ??
.
Ni kata-kata pengguna coffee scrub. Semua cakap best+ wangii
.

Ni baru skit testimoni coffeescrub. Nak tengok lagi feedback coffee scrub boleh click #feedbackcoffeescrubtemyracle
.
Atau kita boleh sembang dalam whatsapp. Meh whatsapp ifa +601129221432
.

#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #coffeescrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #milksoap #facescrub #kopiskrub #kopi #organik #coffeescrub #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah
#detoxmaskterbaik #lofattah #scrubterbaik #naturalskincare #sabunhomemade

mostly TEMYRACLE item ni MAMPU MILIK HARGA NYA dari RM9 - RM42 ๐Ÿ˜Ž

nak cod area wakaf tengah, gong badak , giant , mydin , sekitar bandar k.t , batu burok , Unisza , UMT , Tok Jembal , Seberang Takir .

boleh direct whatsapp ain +60179463318 ๐Ÿ˜š

TEMYRACLE.. SAYA MESTI CARI! ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป
.
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #coffeescrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #milksoap #facescrub #kopiskrub #kopi #organik #coffeescrub #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah

Haiii chuollsss.coffe3 scrub di mana mana ye.haahhaa.handmade by #temyracle tau.kita proses dan buat dekat butik gituuu.hq dekat kelate ye uols.area kota bharu.soo uols mna jenjalan kota bharu to blh la jenguk2 butik #temyracle gituuuy๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰

๐Ÿ’‹LIP SCRUB๐Ÿ’‹
.
Ada 10 perisa. Semua pon sedap. Yg selalu sold out nye strawberry and chocolate. So ikut taste masing2 lah ye!
.
Satu ni hnya rm9. Senang nk bawak pergi travel sbb saiz dia kecik je , comel je. Bak kata orang jangan nilai orang dri luaran , nilai orng dri dalaman. So jangan pandang kecik je kat lipscrub ni , kecik2 cilli padi tau๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.

#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold
#jerawatย 
#parutย 
#scrubhomemade #homemadeproduct
#ubatjerawatย 
#ubatparutย 
#ubatputihย 
#scrubmurahย 
#bibirgelap
#bibirmenggelupasย 
#kopiskrubย 
#repairskin
#organik
#bebasmerkuriย 
#cantiktanpakimia #produkbebaskimia
#dropshipwanted
#bazaarpaknil
#bazaronline
#puncakalam
#uitmpuncakalam
#puncakalamfasa3
#teamfit
#lotsoflove
#fattzura
#lofattah
#heroseorangcinderella

๐Ÿ”ฅCOFFEE SCRUB TERLAJAK LARIS!๐Ÿ”ฅ
.
.

Assalamualaikum dan happy weekend! meh mira nk share rahsia COFFEE SCRUB TERLAJAK LARIS ni.
.
. . ๐ŸFUNGSI COFFEE SCRUB๐Ÿ
๐ŸŒฐMencerahkan kulit
๐ŸŒฐMenganjalkan kulit
๐ŸŒฐMenghilangkan daki
๐ŸŒฐMenghilangkan parut
๐ŸŒฐMengurangkan selulit
๐ŸŒฐMerawat sunburn
๐ŸŒฐMengurangkan jerawat
๐ŸŒฐMembuang sel kulit mati
๐ŸŒฐMerawat kulit rosak
๐ŸŒฐMenjadikan kulit glowing
.
.
. ๐ŸKANDUNGAN COFFEE SCRUB๐Ÿ
(100% dari bahan semulajadi) :
โ˜• organic coffee โ˜• organic sugar
โ˜• almond oil
โ˜•coconut oil
.
.
.

the best part coffee scrub ni sbb ianya MULTIFUNCTION tau bleh apply both utk muka dan badan.

jgn tunggu lama2 nanti raya x bling2 kusam je lari semua tetamuuu malunyaaa ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.
.
Belum cuba belum tahu kan..hanya RM29 je satu bekas comel ni!๐Ÿ˜๐Ÿ˜ yang nk COD AREA JASIN of course la boleh utk korang heee ๐Ÿ˜ Apa2 pertanyaan boleh whatsapp mira di 0145312018

#kalikascrub #coffeescrub #temyracle #temyraclemelaka #temyracleteamnabila #produksihat #produkbebaskimia #homemade #salerayatemyracle #codjasin

Setiap hari pakai lipsmatte kan sampai bibir pun kering. Tapi sekarang tak payah risau dah lips scrub berfungsi untuk membuang sel-sel kulit mati pada bibir.
.
Selain tu boleh melembapkan bibir dan membersihkan lipstick kita tu secara mendalam.
.
So makesure scrub bibir 3 kali seminggu untuk kekalkan bibir yang sihat okey.
.
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold
#jerawatย 
#parutย 
#scrubhomemade #homemadeproduct
#ubatjerawatย 
#ubatparutย 
#ubatputihย 
#scrubmurahย 
#bibirgelap
#bibirmenggelupasย 
#kopiskrubย 
#repairskin
#organik
#bebasmerkuriย 
#cantiktanpakimia #produkbebaskimia
#dropshipwanted
#bazaarpaknil
#bazaronline
#puncakalam
#uitmpuncakalam
#puncakalamfasa3
#teamfit
#lotsoflove
#fattzura
#lofattah
#heroseorangcinderella

Tadaaaa ๐ŸŒŸ nah iolls belanja texture coffee scrub Temyracle special utk uolls โค nampak kan texture coffee scrub ni tak kasar sgt & tak lembut sgt ๐Ÿ˜ boleh pakai buat scrub & mask. Boleh juga pakai dekat muka & badan ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ˜‰
.
TEMYRACLE .. SAYA MESTI CARI !!
.
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #scrubhomemadeno1malaysia #scrubmurah #teamnabila #teamtemyracle #homemade #natural #organic #jerawat #parutjerawat #kulitkering #cantiktanpakimia #coffeescrubtemyracle #codkotabharu #kotabharu #bazarpaknil #neelofa #uitm #sayajualtemyracle

Coffee scrub ni one of the most popular produk temyracle. Kalau restock coffee scrub ni , tak sampai tiga hari dah habis๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
.
Semua cakap coffee scrub temyracle palinggg bestt. Tak sama dengan coffee scrub yang lain. Kita guna kopi yang bermutu tinggi bukan kopi timbang
.
Murah pula tu. Hanya Rm29 sahaja tak termasuk postage
.
Nak order? Meh whatsapp ifa +601129221432 .
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #coffeescrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #milksoap #facescrub #kopiskrub #kopi #organik #coffeescrub #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah
#detoxmaskterbaik #lofattah #scrubterbaik #naturalskincare #sabunhomemade

Most Popular Instagram Hashtags