#temyracle

MOST RECENT

Siapa lagi yang nak COD area SHAH ALAM & SETIA ALAM nak cantik sebelum raya ? Fit akan hantar uolss
.
Just whatapp fit 0189624037
.
#shahalam #temyraclesayamesticari #teamfitri #temyracleshahalam #temyracle

.
.
TEMYRACLE PURIFYING DETOX MASK (50g)
🌸RM42
.
KELEBIHAN:
🌻Mengurangkan dan memudarkan parut
🌻Membersih jauh ke dalam liang pori
🌻Mengecutkan jerawat
🌻Mengatasi masalah kulit kusam
🌻Mengurangkan jeragat
🌻Merawat sunburn
🌻Menghaluskan dan melembapkan kulit
.
CARA GUNA:
Boleh jugak campurkan dengan air, air perahan lemon atau plain yogurt. Sapu rata pada muka sebagai masker selama 30 minit. Bilas dengan air bersih.
.
📱WhatsApp 0149686023
FB: Mswill Lovely Boutique
.
#mswill
#temyracle
#temyracledetoxmask

.
.
TEMYRACLE PURIFYING DETOX MASK (50g)
🌸RM42
.
KELEBIHAN:
🌻Mengurangkan dan memudarkan parut
🌻Membersih jauh ke dalam liang pori
🌻Mengecutkan jerawat
🌻Mengatasi masalah kulit kusam
🌻Mengurangkan jeragat
🌻Merawat sunburn
🌻Menghaluskan dan melembapkan kulit
.
CARA GUNA:
Boleh jugak campurkan dengan air, air perahan lemon atau plain yogurt. Sapu rata pada muka sebagai masker selama 30 minit. Bilas dengan air bersih.
.
📱WhatsApp 0149686023
FB: Mswill Lovely Boutique
.
#mswill
#temyracle
#temyracledetoxmask

.
.
TEMYRACLE PURIFYING DETOX MASK (50g)
🌸RM42
.
KELEBIHAN:
🌻Mengurangkan dan memudarkan parut
🌻Membersih jauh ke dalam liang pori
🌻Mengecutkan jerawat
🌻Mengatasi masalah kulit kusam
🌻Mengurangkan jeragat
🌻Merawat sunburn
🌻Menghaluskan dan melembapkan kulit
.
CARA GUNA:
Boleh jugak campurkan dengan air, air perahan lemon atau plain yogurt. Sapu rata pada muka sebagai masker selama 30 minit. Bilas dengan air bersih.
.
📱WhatsApp 0149686023
FB: Mswill Lovely Boutique
.
#mswill
#temyracle
#temyracledetoxmask

Set Detox kesukaan raaaamai!

Detox Mask & Coffee scrub ni saling melengkapi untuk treat masalah kulit breakout❤ Detox Mask bantu mengecutkan jerawat, mengelakkan jerawat naik merata, sesuai juga untuk kulit sensitif, sementara Coffee Scrub ni lebih kepada menanggalkan sel kulit mati, mencerahkan muka & pudarkan parut.

Jelas tak?
Memasing ada kerja dia tersendiri. Satu set ni RM71 sahaja tidak termasuk postage.

Whatsapp 📞 013 353 3934 .
👒 TEMYRACLE SAYA MESTI CARI !

#detox
#detoxmalaysia
#detoxmask
#facedetox
#temyracle
#gengKSC
#temyraclesuperchief

Bulan Ramadhan ni badan kering, bibir keringkan sebab kurang hydrate. Untuk lesu dan kekeringan yang melampau boleh lah guna body scrub
.
Serious badan akan jadi segar tau
,
Selamat berbuka puasa uolss ❤️
.
#temyracle
#teamfitri
#temyracleshahalam

Both product ni ada coconut oil.

Coconut oil sesuai untuk merawat masalah kulit berminyak + kulit berjerawat.

Nak kulit muka bersih dan sihat sepenuhnya tanpa cela? Meh cuba combo dua ni.

Combo RM47 tak termasuk kos pos.

Whatsapp 📞 011 3135 9020

#irissoaptemyracle
#coffeescrubtemyracle
#temyraclekotabharu
#temyracle

Kalau sebelum ni saya kongsi testimoni sebelum dan selepas penggunaan produk, kali ni berbeza sikit testimoninya. Saya nak tunjuk macam mana keadaan kulit yang cantik bila makeup dipagi raya nanti. Ini baru makeup nipis sahaja tau.
.
.
Licin, flawless, glowing. Kulit tetap nampak sihat walaupun makeup.
.
.
Kulit glowing ni bukan boleh dipaksa, kecuali kalau makeup tebal dan letak highlighter tebal. Kalau nak glowing tanpa makeup, kulit mestilah tidak kering, pori tertutup licin dan bebas garis-garis halus yang terlukis dimuka.
.
.
Sebab apa? Sebab kulit dapat rawatan ekslusif daripada WD. Lagi best sekarang diperkenalkan formula baru dengan nama Women Desiree Triple Advance. Kuasa kehebatan 3x ganda dari yang lama.
.
.
Apa beza dengan WD lama?
Banyak sangat bezanya. Boleh menganjalkan sepantas 3kali ganda dari WD biasa. So yang mana kata lambat kesan. Lepas ni boleh cepat kesan sket dari biasa. InshaAllah ramai lah terlebih awetmuda di hari raya nanti kalau guna WDTA. .
.
.
Kehebatan 3x ganda gais. Kalau dulu kulit glowing, sekarang 3x ganda lebih pantas dapatkan kulit glowing. Wowwww! .
.
.
Pori-pori semakin mengecil bila sel-sel mula aktif jalankan kerja. Bila kulit kendur, pori terbuka dikawasan pipi memang susah kulit nak nampak glowing.
.
.
Kulit yang kendur semakin tegang, garis-garis halus semakin hilang bila Pueraria Mirifica yang ada dalam WD dah jalankan kerja dengan baik. Cubalah korang senyum depan cermin, rasa tak keanjalan dkt kawasan pipi tu atau bila sentuh tinggal garis-garis halus?
.
.
WD now PROMO RM75 SM RM80 SS free postage . Nak jimat atau nak rugi awak tentukan tapi kalau nak jimat kena order sekarang sebab PROMO bakal tamat 29 syawal nanti. Whatsapp 019-6877220 atau klik link di bio. 😍

WAW HAPPYNYA KULIT BERMINYAK DAH TAKDE! TAK PERLU LAGI NAK GUNA OIL ABSORBING🙈😍
-
Ishh kalau muka berminyak ni mesti tak selesa. Lap dgn kain putih, haa dh nmpk minyak hitam2 kt muka. Srsly mmg tak best. Org pun pandang kita semacam je. Kalau guna oil absorbing tu ha husna rasa lg byk minyak kt situ😅😅 tak pasal2 asyik tukar skincare je sebab nk hlgkan muka berminyak. 😣😣
-
Dulu muka husna selalu berminyak, mmg nmpk bersinar dan berkilat uolss. Huhu malu tu mmg ada lah. Org asyik tgk tgk tgk je muka kita😩 sekarang dh tak berminyak smnjak mnggunakan RICE MILK SOAP☝🏻️💞
-
Uols tanak cuba ke? Org lain muka dh sihat, tak berminyak dah. Awk bila lg ye?😘 stock pun dh tk bnyk uols, so cepat2 place ur order skrg🙈
-
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋.
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #codkualaterengganu #sabunberasmurah #sabunberas #bodyscrubtemy #freshop #lotionbody #lipscrub #coffeescrubmurah #jerawat #maskerkunyit #tipscantik #temyraclekualaterengganu

WHITENING BODY SCRUB AROSA MEMBANTU:
- Menghilangkan sunburn
- Memudarkan selulit
- Mencerahkan kulit
- Melembutkan kulit
- Menyamaratakan tona kulit yang tidak sekata
- Merawat jerawat badan
- Merawat eczema
- Menghilangkan bau badan
- Mencerahkan kulit di celahan
.
KELEBIHAN BODY SCRUB AROSA :
❌Tiada bahan kimia berbahaya
❌Tiada pengelupasan
✔️Lulus KKM ( NOT170102691K )
✔️ORGANIK BASED
+ Diperbuat daripada garam mineral
+ Bau yang sangat TEMPTING
+ Boleh dicampur dengan coffee scrub
+ Bagi efek BABY SKIN
.
Whitening body scrub 250g boleh digunakan untuk 1-2 bulan untuk penggunaan biasa seperti yang disarankan.
.
.
PS: COMBO-COMBO AROSA !! 📣📣
----------------------------------------------------------------------------
1⃣ COMBO KECUT JERAWAT
👉 COFFEE SCRUB + RICE MILK SOAP
💵 Harga RM45
📬 Harga pos RM8 SEM/ RM12 SS
.
2⃣ COMBO KECILKAN PORI
👉 FACE SCRUB + RICE MILK SOAP
💵 Harga RM45
📬 Harga pos RM8 SEM/ RM12 SS
.
3⃣ COMBO BIBIR SEXY
👉 LIP SCRUB + SHEAR BUTTER LIP BALM
💵 Harga RM24
📬 Harga pos RM8 SEM/ RM12 SS
.
4⃣ COMBO WHITENING
👉 WHITENING BODY SCRUB + RICE MILK SOAP
💵 Harga RM38
📬 Harga pos RM8 SEM/ RM12 SS
.
5️⃣ COMBO FLAWLESS
👉 COFFEE SCRUB + FACE SCRUB
💵 Harga RM56
📬 Harga pos RM8 SEM/ RM12 SS
.
6️⃣ COMBO PERFECTO!
👉 COFFEE SCRUB + WHITENING BODY SCRUB
💵 Harga RM47
📬 Harga pos RM8 SEM/ RM12 SS
.
P/S: NAK AMBIK SINGLE ITEM OR MIX WITH ITEM LAIN PUN BOLEH 😘
.
UNTUK ORDER WHATSAPP KE 017-2836977 SEKARANG !! *Tekan Link Whatsapp di Bio*
.
.

WHITENING BODY SCRUB AROSA MEMBANTU:
- Menghilangkan sunburn
- Memudarkan selulit
- Mencerahkan kulit
- Melembutkan kulit
- Menyamaratakan tona kulit yang tidak sekata
- Merawat jerawat badan
- Merawat eczema
- Menghilangkan bau badan
- Mencerahkan kulit di celahan
.
KELEBIHAN BODY SCRUB AROSA :
❌Tiada bahan kimia berbahaya
❌Tiada pengelupasan
✔️Lulus KKM ( NOT170102691K )
✔️ORGANIK BASED
+ Diperbuat daripada garam mineral
+ Bau yang sangat TEMPTING
+ Boleh dicampur dengan coffee scrub
+ Bagi efek BABY SKIN
.
Whitening body scrub 250g boleh digunakan untuk 1-2 bulan untuk penggunaan biasa seperti yang disarankan.
.
.
PS: COMBO-COMBO AROSA !! 📣📣
----------------------------------------------------------------------------
1⃣ COMBO KECUT JERAWAT
👉 COFFEE SCRUB + RICE MILK SOAP
💵 Harga RM45
📬 Harga pos RM8 SEM/ RM12 SS
.
2⃣ COMBO KECILKAN PORI
👉 FACE SCRUB + RICE MILK SOAP
💵 Harga RM45
📬 Harga pos RM8 SEM/ RM12 SS
.
3⃣ COMBO BIBIR SEXY
👉 LIP SCRUB + SHEAR BUTTER LIP BALM
💵 Harga RM24
📬 Harga pos RM8 SEM/ RM12 SS
.
4⃣ COMBO WHITENING
👉 WHITENING BODY SCRUB + RICE MILK SOAP
💵 Harga RM38
📬 Harga pos RM8 SEM/ RM12 SS
.
5️⃣ COMBO FLAWLESS
👉 COFFEE SCRUB + FACE SCRUB
💵 Harga RM56
📬 Harga pos RM8 SEM/ RM12 SS
.
6️⃣ COMBO PERFECTO!
👉 COFFEE SCRUB + WHITENING BODY SCRUB
💵 Harga RM47
📬 Harga pos RM8 SEM/ RM12 SS
.
P/S: NAK AMBIK SINGLE ITEM OR MIX WITH ITEM LAIN PUN BOLEH 😘
.
UNTUK ORDER WHATSAPP KE 017-2836977 SEKARANG !! *Tekan Link Whatsapp di Bio*
.
.

“JERAWAT PUN DAH TAK TUMBUH BANYAK MACAM DULU!”😍💕 .
.

DETOX MASK adalah jawapannya . Haa, siapa yang belum cuba tu, wajib cuba sekarang barulah kulit tak kering dan natural! semua wajib cuba produk by temyracle😘
.

Whatsapp www.wasap.my/601111722538
.

#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #detoxmask #detoxmasktemyracle #detoxmaskmalaysia #detoxmaskmurah#feedbackdetoxmasktemyracle

PORI TERSUMBAT, WHITEHEAD BLACKHEAD BANYAK GILOSSS.

Sampaikan usik hidung rasa berpasir je. Tak smooth langsung.
Ni la perlunya PEACH FACE SCRUB dari Temyracle. Tekstur scrub halus, wangi membersih pori dari sebarang kotoran dan mampu menanggalkan sel kulit mati untuk elak wajah tampak kusam.

Kandungan anti oksidan yang tinggi dari peach tu berpotensi membantu mencegah penuaan tau selain dari dapat mengecilkan pori-pori yang terbuka umpama permukaan roti (sorry, gurau).😂
Tapi main point nya memang sangat disyorkan untuk masalah berkaitan pores. Hehe

Dan disebabkan tekstur halus dan melarut, maka Peach Face Scrub ni boleh diguna hari-hari❤ dan boleh digunakan sebagai mask juga. Best kan?

Whatsapp 📞 013 353 3934 .
👒 TEMYRACLE SAYA MESTI CARI!

#peachscrub
#facescrubmalaysia
#scrubmuka
#scrubmalaysia
#facescrub
#temyracleoriginal
#temyracle
#superchieftemyracle

JOM COD KE AREA ANDA🚗
COD AREA :-
🚗Padang Midin
🚗Pengadang Baru
🚗Wakaf Dua
🚗Bukit Payung
🚗Wakaf Mempelam
🚗Wakaf Beruas
🚗Durian Burung
🚗Manir
(Bandar👇🏻)
🚗Giant, KT
🚗Mydin, KT
🚗Pulau Kambing
🚗Paya Bunga Square
🚗Shahbandar
🚗Pantai Batu Buruk
🚗Pasir Panjang
🚗Panji Alam
Dan kawasan berdekatan dengannya. -
🚚💨COD SETIAP HARI
📮📦POSTAGE SETIAP HARI
.
Whatsapp husna 📲0105068886
-
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #sabunberasmurah #sabunberas #bodyscrubtemy #freshop #lotionbody #lipscrub #coffeescrubmurah #jerawat #maskerkunyit #tipscantik

Vitamin yang membantu merawat jerawat?
.
See next post 🔛

Rawat Jerawat dengan Vitamin A.
.
Manfaat Vitamin A:
.
✅ Bertindak memperbaiki kerosakan pada kulit.
.
✅ Mengawal penghasilan sebum yang membawa kepada masalah jerawat pada kulit.
.
✅ Agen antioksida yang bagus dan mampu enyingkirkan toksin dari tubuh.
.
.
.
‼️Turn ON post notifications agar anda tidak ketinggalan tips dan info cantik dari kami.

Rawat Jerawat dengan Vitamin B.
.
Manfaat Vitamin B:
.
✅ Membantu mengelakkan hyerpigmentation yang biasanya muncul akibat jerawatz
.
✅ Membantu mengurangkan penghasilan minyak atau sebum iaitu penyumbang utama kepada masalah jerawat.
.
✅ Membantu mengurangkan parut jerawat.
.
.
.
‼️Turn ON post notifications agar anda tidak ketinggalan tips dan info cantik dari kami.

BEST SANGAT KULIT LEMBUT
NAMPAK GLOWING😍
KULIT NAMPAK LICIN
.
Alhamdulillah produk #temyracle bebas daripada paraben dan juga sebarang bahan kimia berbahaya, 100% #homemade,#natural dan #halal.
.
Whatsapp scrub_temyracle@dea +60123912452 utk info lanjut
📲📲📲⤵
Klik link terus www.wasap.my/60123912452/PMtemyracle
.
#scrub_temyracle#coffeescrub
#detoxmask#peachfacescrub
#temyraclesayamesticari
#noparaben#scrubhomemade
#homemadeproduct
#comboraya2018

#BEADOLLBEAUTYSERUM
.
.
💓 melembab
💓 merawat
💓 mencerah
💓 menglowingkan kulit .
Konsisten pakai #beadollbeautyserum sehingga dapat kesan yg maksima. Bukan pakai sehari tp mengharapkan keajaiban terjadi. Mmg idok ler saiyang. Bahan organik ambil masa ya nak pulihkan balik kulit yg bermasalah tu 💋 .
😍 Biar lambat asalkan selamat 😍
rm28 jeeerr
.
.
.
🌼YourTrustedSeller
❤Sha Hasmi
📲01119815366
.
.
.
🌼YourTrustedSeller
❤Sha Hasmi
📲01119815366
.
#tatesnow #acskincare #temyracle #thebeautyhacks #hermosa #pinkboxcereal #nadrebeauty #moisturizergelmurah #ulfaabeauty #calendulacnecream #meeracleserum #dyxycosmetics #glowingserum #beadollbeauty #shaklee #vitamincshaklee #profix #vivix #zaffyco #greenteafacemist #sendayutinggi #boosterwhitening #jamuratumalaya #sexyladylotion #elysianbeauty

Most Popular Instagram Hashtags