[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#temyracle

42890 posts

TOP POSTS

Have you heard about this magical temyracle lipscrub? I got mine from @febulesque and its incredibly effective! Tbvh my lips were kinda dry and i have this bad habit of peeling it off which made it worse πŸ™‚ So this lipscrub helps me so much and surprisingly i could see the difference after using it once. Now my lips are noticeably more hydrated, feeling smooth and soft until the next day where im totally happy and satisfied with this product so i really want to share it to u guys! Especially for those who have soothe cracked and parched lips, this might help you to get rid of it! Its only cost $3 each! πŸ˜πŸ‘πŸ»
.
.
.
P/s: It smells really sweet and nice! due to the size of it, you could easily bring and use it everywhere! [Im not paid to do this‼️] #temyraclelipscrub #temyracle #reviewbyIzyan

CANTIK DAN KULIT MULUS? 😊🌸
~~
Nak kulit cantik macam ni, jangan lupa pakai face scrub tau. Temy pun berusaha untuk dapatkan kulit macam ni, so jangan beralasan lagi untuk dapatkan produk dari Temyracle. Kulit cantik, Hati banyak happy hihi.Bon appetite yang tengah makan tu😘
~~
Alhamdulillah produk temyracle bebas daripada paraben dan juga merkuri yang boleh menipiskan kulit tu. Jom walk in ke butik Temyracle untuk mendapatkan hadiah dari kamiπŸ’ŸπŸŒΉ
~~
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. β€οΈπŸ˜‹. Whatsapp 016-9227446 for fast response, temy akan guide uolss semua πŸŒΉπŸ’‹βœ¨
~~
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #facescrub #facescrubmurah #facescrubtemyracle

Morning ❀ ,
.
.
Temyracle lipscrub yang comel ni di perbuat daripada organic sugar, honey and olive oil . Sesuai untuk merawat masalah bibir kering dan merekah . .
.

Lepas ni jangan risau. Lipscrub kan ada. RM 9 SAHAJA ! !
.
.
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. β€πŸ˜‹. Whatapp 016-7659925 for fast response
#temyracle #temyraclesayamesticari
#lipscrub #lipscrubmurah #homemadeproduct

Hai siapa nak lips scrub boleh dm atau whatsapp ain ke nombor 0183914006 😍 Rm9 je 😘
COD area Segamat πŸš™ Pos seluruh Malaysia πŸ“ͺ
#temyracle #agentSegamat #organiclover #takmakeupGkerja

To those yang masih mencari face scrub dengan face mask i think this is the best one. The coffee scrub memang best, melembapkan kulit, your skin rasa smooth and even brighter after scrubbing. The purifying detox face mask pula really makes my skin rasa bersih and fresh after cuci. Elok untuk buang kotoran dekat muka dan lebihan minyak yang terkumpul dekat muka tu. I'm in love! Thank you @temyracle.hq 🌸
/
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #coffeescrub #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah

Hai uolsssπŸ’•
~~
Dah lunch ke belum? Ni haa, nak tunjuk set favourite semua orang. Makan jangan tercekik ye, makan slow slow hihiπŸ’–πŸ˜
~~
Temy nak suggest set coffee scrub and detox mask ni kat sapa-sapa yang inginkan kulit lembut. Selembut baby. Gittuww. Hehe. Since ramai tanya rahsia kulit Temy, yang ni je yang biasa temy pakai and proper skincare routine as usual. Okay dah, nak scrub dulu uolss baiπŸ’‹πŸŒΉ
~~
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. β€οΈπŸ˜‹. Jom apa tunggu lagi, nak cantik jangan fikir dua kali. Whatssapp 016-9227446 for fast response, Temy akan guide uolss semua πŸŒΉπŸ’‹βœ¨
~~
#Temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #detoxmaskmalaysia #detoxmasktemyracle

#igreviewbyeirasyazira #eirasyazirainstareview πŸ’‹πŸ’‹ Rahsia parut jerawat mudah hilang , glowing & flawless gittew 😍 .
.
Produk ni boleh apply banyak2 kali okk . Coffee scrub & detox mask πŸ’―% homemade combo 2 item!
.
.
Boleh dapatkan di @temyracle.hq // whatsapp 0169227446 😘
.
.
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #coffeescrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #milksoap #facescrub #kopiskrub #kopi #organik #coffeescrub #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia
#detoxmasktemyracle
#detoxmask

MOST RECENT

Face scrub by Temyracle ❀️
Mempunyai japanese pitera untuk merawat kulit. Ia juga kaya dengan organic aloe vera juice untuk melembapkan dan menghilangkan parut jerawat dan jeragat. JJom beli sekarang, scrub-scrub terus flawless πŸ˜πŸ’‹β€οΈ
~~
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, natural dan homemade. β€οΈπŸ˜‹. Jom apa tunggu lagi, nak cantik jangan fikir dua kali.
~~
hanya $16 🌸
dm or WA me to purchase! πŸ’•

#temyracle
#teamhaniyyah

MY FOREVER LOVE 😍
.
.
.
.
.
.
.
Detox mask pilihan hati, 100% bebas dari chemicals bahaya, 100% selamat untuk skin anda semua 😘
.
.
.
.
.
.
berminat nak cuba detox mask?
whatsapp 0129844104

BIBIR MERAH DAN LEMBUT
.
.
Bibir kusam, menggelupas dan kering tu adalah disebabkan oleh sel kulit mati yang tidak dibuang. Jadi, rajin-rajin la scrub bibir chuolls.
.
.
TEMYRACLE LIP SCRUB
.
.
Khasiat :
πŸ’‹Memerahkan bibir
πŸ’‹Melembutkan bibir
πŸ’‹Mengatasi masalah bibir menggelupas
πŸ’‹Memyediakan bibir mulus untuk pemakaian lipstick yang tahan lama & cantik
πŸ’‹Menanggalkan sel mati pada bibir
πŸ’‹Menjadikan bibir licin TANPA REKAHAN
.
.
Cara guna :
Basahkan bibir sedikit. Ambil secubit lip scrub & gosok pada bibir dengan gerakan membulat. Kemudian bilas hingga bersih.
.
.
Temyracle lip scrub - RM9
*exclude postage .
.
Berminat nak dapatkan produk temyracle? Boleh whatsapp Shu lelaju. 😘
.
.
πŸ“² +6019-6877220

Selamat petang semua πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„ jgn lupakan face scrub ye πŸ˜‰πŸ˜† balik dari kerja boleh scrub dgn face scrub utk kulit lembut selembut kulit baby 😍😍😍
.
TEMYRACLE .. SAYA MESTI CARI !!
.
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #scrubhomemadeno1malaysia #scrubmurah #teamnabila #teamtemyracle #homemade #natural #organic #jerawat #parutjerawat #kulitkusam #kulitberminyak #cantiktanpakimia #detoxmasktemyracle #coffeescrubtemyracle #codkotabharu #kotabharu #bazarpaknil #neelofa #uitm #sayajualtemyracle

Masalah muka breakout😱tona tak sekata? Pori terbuka? Sunburn?
.
Jom kita berdetox bersama Temyracle Detox Mask.πŸ’‹masalah segera diatasi dengan 7 hari sahaja.. .
Belum cuba belum tahu tau.. jom whatapp syu untuk guide masalah andaπŸ“²0197793700
.
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #facescrub #facescrubmurah #facescrubtemyracle

LEPAS GUNA COFFEE SCRUB, KULIT LICIN BERSIH DAN GLOWINGGG"!😍🌺
Nampaknya dah ramai yang dapat positif results hasil penggunaan temyracle wah wah wah!😘
~~
Produk temyracle adalah antara produk organik yang dihasilkan daripada bahan yang berkualiti dan diyakini halal. Membantu merawat pelbagai masalah seperti kulit bibir merekah, kulit kusam, berjerawat , jeragat, dan sebagainya. Kalau dah suka, jangan lupa terus order dengan pihak kami. πŸ’–
~~
Kalau nak cantik semestinya go natural! Tak semua produk yang ada di drugstores sesuai untuk kulit kita semua tetapi dengan bahan alami sudah pasti tidak menyebabkan masalah breakouts seperti jerawat, jeragat, kulit berminyak dan banyak lagi. Jangan lupa dapatkan temyracle untuk kulit sihat dan bersih tanpa memerlukan mekap yang tebal🌷
~~
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, natural dan homemade. β€οΈπŸ˜‹. Whatapp 012-3645686 for fast response, saya akan guide uolss semua πŸŒΉπŸ’‹
~~
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #coffeescrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #milksoap #facescrub #kopiskrub #feedbackcoffeescrubtemyracle #feedbackfacescrubtemyracleΒ  #feedbackcoffeescrubmurah

Hai uolss.
Kebanyakan kita mengalami masalah dehidrasi kerana bekerja atau ada class yang lama dalam bilik yang menggunakan aircond. So, kesannya kulit menjadi kering dan ada juga yang bersisik. Jadi untuk kembalikan kelembapan, uolss wajib scrub dengan gunakan body scrub ni tau. Mixed fruits baunya wangi amatt😍
~~
Senang je, uolss dapatkan saja whitening scrub yang kaya dengan mineral ni, malah sangat wangi. 3 jenis yang berbeza tetapi kebaikan sama! Gunakan seminggu tiga kali. Anda pasti berpuas hati dengan hasilnya 😁
~~
Jom ke HQ kami di Kota Bharu, produk-produk Temyracle menunggu anda. Go natural! πŸ’–
~~
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. β€οΈπŸ˜‹. Whatapp 012-3645686 for fast response, saya akan guide uolss semua πŸŒΉπŸ’‹βœ¨
~~
#Temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #bodyscrubmurah #bodyscrubtemyracle

Hai uolss.
Kebanyakan kita mengalami masalah dehidrasi kerana bekerja atau ada class yang lama dalam bilik yang menggunakan aircond. So, kesannya kulit menjadi kering dan ada juga yang bersisik. Jadi untuk kembalikan kelembapan, uolss wajib scrub dengan gunakan body scrub ni tau. Mixed fruits baunya wangi amatt😍
~~
Senang je, uolss dapatkan saja whitening scrub yang kaya dengan mineral ni, malah sangat wangi. 3 jenis yang berbeza tetapi kebaikan sama! Gunakan seminggu tiga kali. Anda pasti berpuas hati dengan hasilnya 😁
~~
Jom ke HQ kami di Kota Bharu, produk-produk Temyracle menunggu anda. Go natural! πŸ’–
~~
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. β€οΈπŸ˜‹. Whatapp 012-3645686 for fast response, saya akan guide uolss semua πŸŒΉπŸ’‹βœ¨
~~
#Temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #bodyscrubmurah #bodyscrubtemyracle

Feedback..!Feedback..!
-
Alhamdulilah, kulit licin dan lembut..😊😊
-
Whitening body scrub kaya dengan mineral yang sangat elok utk memberi kelembutan pada kulit badan dan ada 3 bau yang sangat wangi..
-
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, homemade dan natural. β€οΈπŸ˜‹. Whatapp siti +60139458332 for fast response, siti akan guide uolss semua πŸŒΉπŸ’‹βœ¨
.
πŸš—TAMAN MAJU JAYA, TAMAN DATO HARUN, TAMAN MEDAN, SRI MANJA, BANDAR SUNWAY, MENTARI COURT, OUG PARKLANE, JALAN GASING, BANGSAR, UNIVERSITI MALAYA, KAMPUNG LINDUNGAN, PJCC, JALAN KLANG LAMA .
.
#temyracle#scrubhomemade #homemadeproduct #scrubmurah #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #feedback.temyracle #detoxmasktemyracle #detoxmaskmalaysia #feedbackdetoxmasktemyracle#temyraclebangsar#codtamanmedan#codklanglama#temyraclekualalumpur #temyraclepetalingjaya#teamnabila

Soalan2 yg selalu ditanya oleh customer. So meh pihak kami menjawab hihiπŸ˜˜πŸ‘
-
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. β€οΈπŸ˜‹.
-
For fast responseπŸ“² +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask #skincaremalaysia #skincare #product #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #bodyscrubtemy #freshop #lotionbody #lipscrub #coffeescrubmurah

Soalan2 yg selalu ditanya oleh customer. So meh pihak kami menjawab hihiπŸ˜˜πŸ‘
-
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. β€οΈπŸ˜‹.
-
For fast responseπŸ“² +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask #skincaremalaysia #skincare #product #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #bodyscrubtemy #freshop #lotionbody #lipscrub #coffeescrubmurah

CANTIK DAN KULIT MULUS? 😊🌸
~~
Nak kulit cantik macam ni, jangan lupa pakai face scrub tau. Syu pun berusaha untuk dapatkan kulit macam ni, so jangan beralasan lagi untuk dapatkan produk dari Temyracle. Kulit cantik, Hati banyak happy hihi.Bon appetite yang tengah makan tu😘
~~
Alhamdulillah produk temyracle bebas daripada paraben dan juga merkuri yang boleh menipiskan kulit tu. ~~
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. β€οΈπŸ˜‹. Whatsapp 0197793700 for fast response, syu akan guide uolss semua πŸŒΉπŸ’‹βœ¨
~~
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #facescrub #facescrubmurah #facescrubtemyracle

Kak Ain nak update pasal Magic Face Scrub dari Temyracle.πŸ’–πŸ’–πŸ’– Antara ingredient Face Scrub ni ialah Japanese pitera, rice seed, aloe vera , sunflower oil, organic liquorice extract, rose fragrance.
πŸ’†πŸ’†πŸ’† #temyracle #facescrubtemyracle #kulitsensitif #scrub #facescrubKakAin #jertihterengganu #besut #sayajual #ejentemyracle

Favourite body scrub ever
Wajib ada juga ni setiap rumah. Heee. Yang bakal kahwin, meh la sental badan korang tu buang segala daki heee. Dont worry takde bahan kimia pun, bukan je wangi malah boleh putihkan kulit badan korang secara semulajadi πŸ˜πŸ’‹ . .

Hanya RM20 - 350g

Whatsapp sis untuk order

0133184762

free COD area Ajil /kuala berang.

#sayajualbodyscrub #bodyscrub #scrubmalaysia #temyracle #temyracleterengganu #temyraclekualaberang #tipscantik #ootdmalaysia #prelovedmalaysia #bazarpaknil #jualanmurah #freeigreviewmalaysia #igfreereviewmalaysia #igreviewmalaysia #drosphipwanted #agentwanted #terengganu #ajil #kualaberang #wakaftapai #pasirpanjang

So, harini Husna nak share mengenai kelebihan japanese pitera di dalam face scrub. Bahan ni antara bahan terpenting yang mana ia berfungsi untuk merawat kulit. Ia juga kaya dengan organic aloe vera juice untuk melembapkan dan menghilangkan PARUT JERAWAT dan JERAGAT terutamanya. Jom beli sekarang, tak cuba tak tahuπŸ˜πŸ’‹β€οΈ hanya rm29 exc postage je sayang2, seriuos tak rugi. Worth it babe!πŸ™ˆ
-
For fast responseπŸ“² +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask #skincaremalaysia #skincare #product #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #bodyscrubtemy #freshop #lotionbody

Harini sy nak share kebaikan kuyit yang ade dalam DETOX MASK 😍
.
πŸ‘mengubati jerawat
πŸ‘mengurangkan minyak di wajah
πŸ‘mengatasi pigmentasi
πŸ‘anti aging
πŸ‘awet muda
πŸ‘menghaluskan kulit
.
.
.
.
so da tau kan memang banyak sangat sangat kebaikan dalam satu detox mask ni😘 jom rawat skin dengan bahan organik, 100% bebas kimia 😘
.
.
.
nak order? bole whatsapp sy yer 0129844104 ❀

Alhamdulillah... Sampai dah sample produk Temyracle ke dropship kak as walaupun lambat sampai.
.
Bile ade sample,dapat lah bau,tengok dpn mata kan produk Temyracle ni mcmane,nanti senang jugak nak cite kat customer,kalau cust tnya psl produk.
.
Boleh jugak cuba try test sekali Temyracle ni,best kan join dropship dgn kak as,dapat sample,dapat gune jugak hehee.
.
πŸ“ Nak Oder / Nak jadi Dropship?
πŸ“± WhatsApp No ni : 012-9205998 ( Kak As).
πŸ’΅ COD : Kuala Selangor @ IPD Kuala Selangor.
🌸 Extra Bimbingan dan Nasihat berkenaan Produk Temyracle😘.
.
#temyracle #TemyracleTeamNUR #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Temyraclekakas #scrubmurah #bibirgelap #gengkepociberduet #organik #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #milksoap #facescrub #kopiskrub #coffeescrub #selangor #kualaselangor #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah

Rangkaian Produk Organik πŸ’™πŸ’šπŸ’›πŸ’œ
Kak Ain Mesti Pilih!πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹
Mcm kempen pilihanraya plak ye.Hehe.. Kita list kan satu2 na:
1) Rice Milk Soap / Sabun Susu Beras
2) Detox Mask / Masker Kunyit
3) Sugar Candy Lipscrub / Skrub Bibir
4) Magic Face Scrub / Scrub Muka Sensitif
5) Coffee Scrub / Skrub Kopi
6) Whitening Body Scrub / Skrub Badan dengan 3 Bauan

#temyraclesayamesticari #temyracle #jerawat #parut #kulitmukarosak #besut #terengganu

Semua products dia dh try. 😍😍😍

Most Popular Instagram Hashtags