#temy

MOST RECENT

قُلوب أبعدتها الأيّام، فالتقت في الأحلام ♥

#جنة_الواقع

#Temy

فلتمضِ أحلامنا، ولتتعانق قلوبنا، ولنُردّد.. "سنحقق ما نريد" ♥

#جنة_الواقع

#Temy

Wie könnte man diesen schönen warmen AprilTag besser ausklingen lassen, als mit einer leckeren Gemüse-Dinkel-Pfanne auf der Terrasse?!😊☀️#healthyfood #sonne#natur#Dinkel#temy.nature#

Di saat terpuruk saya hanya butuh dukungan bukan nyinyiran.. gws #temy

Workshop „Gesunde Ernährung“ ! Heute gab es: Griechischen Salat mit Dinkel, Taboulé mit Hirse, Kräuterquark mit Rosmarin, Thymian, Oregano und Glatter Petersilie und Lachscreme mit Zitronenverbene! Und eine Menge Informationen!#workshop#gesundeernährung#healthyfood#kräuter#kochen#healthylifestyle#temy.nature#

إن الله لأعظم من أن يُعطيك النعمة، ثم يسلبها منك.. فقط اصبر!

#جنة_الواقع
#Temy

🤷‍♀️💕toto trapi mamy v nasej skupine “pracovne ponuky pre mamy” pri navrate do prace najviac... zistovala som to, aby som vam temy chystala na mieru... najdete sa v tychto temach aj vy? alebo vas trapi nieco ine? 🍀 #materska #navrat #pohovor #ocr #zamestnanie #priprava #temy #mamy #mamanapohovor #jobclinic #zuzkakuchar

.prečo sa za desaťročie vlády Smeru v slovenskej polícii presadil formalizmus, klesla jej dôveryhodnosť a slúži záujmovým skupinám? Aká je cesta von? Čo si myslí o zhromaždeniach Za slušné Slovensko, Kuffovi a spore Kiska-KBS? ⠀
Rozhovor @magusin.michal s exministrom vnútra Vladimírom Palkom nájdete v aktuálnom .týždni. Link v profile. ⠀
Foto: NINA BEDNÁRIKOVÁ / SITA⠀

#rozhovor #temy #politika #exminister #minister #vnutra #ministervnutra #vladimirpalko #vlada #smer #slovenska #policia #zaujmove #skupiny #cesta #von #zhromazdenia #zaslusneslovensko #michalmagusin

.tibor Gašpar, policajný prezident, po ktorého páde volajú desaťtisíce ľudí na námestiach, je symbolom nefungujúcej polície. Odísť z funkcie mal už v prvý deň, keď sa verejnosť dozvedela o vražde Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej a v deň, keď on osobne vyhlásil, že vražda pravdepodobne súvisela s Kuciakovou prácou, čo neskôr potvrdil samotný vyšetrovateľ vraždy. Ján Kuciak písal o prostredí, v ktorom sa šikovne pohybuje aj Tibor Gašpar. Ten sa pritom do prvej skutočne vysokej funkcie dostal za pôsobenia ministra vnútra Vladimíra Palka, nominanta KDH, ktorý ho z pozície dvojky šéfa nitrianskych vyšetrovateľov vytiahol na post šéfa Úradu boja proti korupcii.⠀

@magusin.michal a Filip Olšovský napísali článok "Aký má byť policajný prezident" v aktuálnom .týždni. Link nájdete v profile. ⠀
Foto1, 2: NINA BEDNÁRIKOVÁ / SITA⠀

#symbol #nefungujucej #policie #verejnost #vysetrovatel #policajt #osobnost #antiosobnost #michalmagusin #filipolsovsky #temy #tema #casopis #tyzdensk #slovensko

Hello guys! Today husna nak kongsi dgn uols about french pink clay! Husna duk google2 apa kelebihan french pink clay ni. Wahh bila dah baca, banyok molek kelebihan french pink clay. Sampai rasa taknak tinggal peach face scrub ! Heheh. Uols tahu tak dlm peach face scrub pun ada french pink clay🙈🙈 jom luangkan masa sekejap utk baca kelebihan french pink clay dalam segmen #husnaakongsi 😘
-
French pink clay ialah campuran antara red clay dan white clay. Thats why dipanggil PINK clay hihi. French pink clay ni sangat bagus utk kulit muka dan sesuai dengan semua jenis kulit muka. So uols takyah risau untuk cuba french pink clay ni😊 french pink clay berfungsi untuk membersihkan kulit, membuang sel2 kulit mati dan menukarkan kulit uols menjadi kulit yg bersih dan segar plus kulit uols akan nampak lebih muda dari usia sebenar😊😍
-
Memang agak susah nak cari french pink clay dan nak beli pun harga agak mahal. Uols jgn risau, dlm peach face scrub dah siap dibancuh dengan french pink clay, grapeseed oil & extract peach! If uols rasa nak cuba peach face scrub ni, boleh pm husna okk. Uols boleh tgk sejauh mana peach face scrub temyracle ni berfungsi dgn kulit uols. Nikmati kulit yang segar dan bersih. 😋😋
-
#peachfacescrub #facescrub #peach #like4like #likeforlike #lfl #coffeescrub #temyraclekualaterengganu #temyraclesayamesticari #detoxmask #temytemybold #temy #codkualaterengganu #husnaakongsi

Preocupado pero con seguridad de que todo saldrá bien por que arriba👆 hay un Dios🙏 que no abandona 👌💖😍
#Temy
#TuAbueloquequitalomaloyponeloBueno

Ang makukulit na alaga sa bahay bow ahahaha.
#Temy #Evon

Messenger of Allah (PBUH) said "Every religion has its distinct character. The distinct character of Islam is modesty"

Brace yourselves for the H&H series.

Don't be told, do the telling!
#H&;Hseries #ss1439ah #islam
#educatedmuslims #temy #halal #centralmosque #bethere
#islamicconnect #halalturnup #like4like #likeforlike #likeforfollow #likesforlikes #gaintrick #gainpost #gaintrain #instagood #insta

JERAWAT ? BLACKHEAD BANYAK?
.

Wajib cuba guyss. Boleh tengok testimoni kami, JERAWAT kecut, kulit berminyak pun kurang. GLOWING apatah lagi tau. Dengan apa tau? DETOX MASK la uolss. .

Whatssap 0197793700 . Sebarang pertanyaan mengenai masalah kulit wajah boleh share saje dgn syu secara percuma💖
.

#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #detoxmask#detoxmasktemyracle #temy
raclejohorbahru #codjohorbahru

My new lovely shoes. ❤️

Lek kencan ra usah aneh" cuk ngene ae enak jemek bareng😂✌
.
.
.
Tag en ujubmu cuk? .
.
.
.
#dagelanjowo#minangkocak#videolucu#videokocak#memecomicindonesia#jowoasli#temy#t3myyy

Most Popular Instagram Hashtags