#temerlohpahang

6057 posts

TOP POSTS

Kita punn nk buat pelaburan jugakk... :-) #msam2017
#terbaekkkkkk
#MohKitaMelabur
#temerlohpahang

Okeyy ambik mood nak balik Temerloh..Harapp la tak jem malam ni..😅😅Selamat pulang ke kg semuaa..esok kita lepak @hogohdecoco yea👒🏝⛱
.
#HogohDeCoco
#visitPahang2017
#TemerlohPahang

Life is like riding a bicycle.
To keep your balance,
You must keep moving 🚲

#minggusahamamanahmalaysia2017
#temerlohpahang
#keepitup💪

sundate with my little sis

OMW to
#weddingday
#temerlohpahang
#bigfamily
#happyday

Assalamualaikum.. Selamat malam..tetiba rasa nk share gambar si bongsu ni...
rokidah abdul jalil:
rokidah abdul jalil:

#syukurselalu #jengkapahang
#nurraysabeauty #teamshabeautyohsem
#patuhsyariah #terapiinstagram
#trustedagent #teammillionnur #collagensoapnurraysa #temerlohpahang #ajimaura
#maranpahang #jengkaempat #uitm

Jumpa big boss lama kita dekat kampung kita Dato Sri @ismailsabri60 #temerlohpahang #janganlupakita #rianaaf2016fc #isyarianalovers

MOST RECENT

Harini team renovation KEJE OVERTIME..!! utk menyiapkan Restoran Sajian Ibu..Nanti dah buka meh dtg ramai2 ke kedai koi weyhhhh...
#restoransajianibu #patintempoyak #talapiatempoyak #murah #mkntghari #sarapanpagi #temerloh #temerlohpahang #pelbagaimenumasakan #paispatin #paistalapia #mcm2ada #sedap2belaka #sekalicubamestinaklagi #isninjumaat #temerlohbandarpatin

Kismis Minda & Doa
.

Sesuai untuk :
🌼Jualan runcit
🌼Goodies majlis perkahwinan
🌼Goodies majlis pertunangan
🌼Goodies majlis hari lahir
🌼Goodies majlis aqiqah
🌼Goodies pelbagai event
.
.
KISMIS KOTAK:
1 KOTAK RM 24
30 KOTAK ⬆️ RM 22
(sekotak ada 28 kotak kecil)
.
.
KISMIS BOTOL :
1 BOTOL RM 12
10 BOTOL ⬆️ RM 10
(berat kismis botol 250gm)
.
.
🌸Harga tidak termasuk postage
🌸COD Temerloh/Mentakab/Kuantan
.
.
📱Hubungi : 013-9978037 (Cik Ainul, whatsapp/message)
📱Hubungi : 013-9978037 (Cik Ainul, whatsapp/message)
.
.

#kismisminda #goodies #goodieskahwin #goodieskahwinmurah #goodiesbirthday #goodiesmalaysia #cenderahati #cenderahatikahwin #cenderahatiperkahwinan #cenderahatimurah #goodiesmurah #cenderahatievent #cenderahatimajlis #cenderahati #doorgift #doorgifts #doorgiftkahwin #doorgiftkahwinmurah #doorgiftperkahwinan #doorgiftpertunangan #doorgiftmalaysia
#doorgiftmurah #doorgiftbajet #doorgiftwedding #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #mentakabpahang #mentakabstarmall #kuantan #temerloh #temerlohpahang

sundate with my little sis

OMW to
#weddingday
#temerlohpahang
#bigfamily
#happyday

Assalamualaikum.. Selamat malam..tetiba rasa nk share gambar si bongsu ni...
rokidah abdul jalil:
rokidah abdul jalil:

#syukurselalu #jengkapahang
#nurraysabeauty #teamshabeautyohsem
#patuhsyariah #terapiinstagram
#trustedagent #teammillionnur #collagensoapnurraysa #temerlohpahang #ajimaura
#maranpahang #jengkaempat #uitm

KEBAYA ELLENA
#kebayaellena

RM75 sm/RM80 ss
#freepostage *TAG SAIZ 38/40
🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷
*Material moss crepe with lace
*Material skirt cotton rayon printed *Hidden zip didepan bf friendly
*skirt pinggang bergetah cutting mermaid

UKURAN
BAHU 14"
DADA 40"
PANJANG LENGAN 22"
KETIAK 18"
PINGGANG38"
PINGGUL 42
LABUH 24"

SKIRT
PINGGANG 26" -34"
PINGGUL 34"-40"
LABUH 40"

#ladyiscollection#isabelnenyshoppe#kebayaellenamurah#kebayamodenmurah#kebayaonlineshop#dropshipmurahmalaysia#dropshipdiperlukanmalaysia#butikonlinemalaysia#kotakinabaluonlineshop#sandakanonlineshop#tawauonlineshop#temerlohpahang#jerantutpahang#hannahdelishafc

Assalamualaikum dan selamat pagi...
rokidah abdul jalil:
Repost FROM @akademi.insta
PENTING!!! Untuk makluman anda semua
Berlaku perubahan sementara atau kekal Didalam proses FOLLOW

Sebelum ini
Boleh follow 200 orang sejam

Sekarang
Follow 30-40 orang sahaja dalam masa 15 minit.

Maksudnya setiap 15 minit kita hanya boleh follow seramai 30-40 orang sahaja.

Kita tak Di block jika lebih follow 30-40 orang dalam masa 15 minit tu,cuma following kita tak bertambah .Dalam erti kata lain BUAT PENAT JER 😁😁😁
Semoga manfaat
@ajimaura
@akademi.insta
#terapiinstagram
#ajimaura

#syukurselalu #jengkapahang
#uswahsister #bawalbidang60 #bawalbidang50
#bawalmurah #bawalaurora
#bawallily #patuhsyariah
#escarves
#aroundtheworld #nayla #shawlmillenia #bawalchiffon #bawallabuh
#shawllabuh #trustedagent #temerlohpahang
#maranpahang #jengkaempat #uitm #instantshawllabuh
#theexclusivehijabagent
#bawalchiffon
#tudungborong #shawlcantik

Assalamualaikum.. Kalau dah bersih...mesti nak wangi kan...kalau nak wangi...jangan susah-susah...pilihlah fleur

Fleur tiada campuran methanol . Hanya 100% pure fragrance.
Paling penting bebas methanol punca kanser hidung 😊 🗼🌹FRAGRANCE YOUR IMAGINATION💐🗼 #fleur #fragranceyourimagination #fleurcarfragrance #pewangikeretano1palingunikdiMalaysia #dhunim8136 #dhunimforever #bazaarharumankereta #betul2wangi #harumankereta #carperfume #wangi #wangitakhingat #dalamrumahboleh #dalambilikboleh #dalamalmariboleh #dalamtoiletponboleh #macam2boleh #temerlohpahang #bandarikanpatin #bandartitiktengahsemenanjung #2k17
Ade yang berminat???
Call je terus...tak pun whatsapp laju laju

0142977081

Gigih team renovation..wat keje sampai ke tengah malam untuk menyiapkan Restoran Sajian Ibu..Nanti dah buka meh dtg ramai2 ke kedai koi weyhhhh...
#restoransajianibu #patintempoyak #talapiatempoyak #murah #mkntghari #sarapanpagi #temerloh #temerlohpahang #pelbagaimenumasakan #paispatin #paistalapia #mcm2ada #sedap2belaka #sekalicubamestinaklagi #isninjumaat #temerlohbandarpatin

21/7/2017
Alhamdulillah selamat sampai ke Temerloh <<
K.oni suke tgk kek kjk yg ada kaler pink tu !
Menarik ! Rasanya dijamin tertarikk ! nyummm nyummm!
.
.
In shaa Allah akan diagihkan kesemua KEK ini untuk pelanggan kami sekitar TEMERLOH/LANCHANG/KUALA KRAU/MUADZAM SHAH

Hubungi <<< HOTLINE STOKIS 0148021233 >>>
.
.
Perisa --> BELGIAN INDULGE/PANDAN/VANILA/COKLAT/OREO/TIRAMITSU/STRAWBERI/LEMON/RED VELVET/KJK/COKLAT TRIO
.

#kasiviral #cbstemerloh #temerloh #kekkejumelelehteamtemerloh #kekviral #mycybersale #cybersales #kekkejumeleleh #kekleleh #viralkeksedap #sayajualkeksedap #kekkeju #cheeseleleh #meletop #bazaarpaknil #viralohviral #kekkejumelelehchefsanif #youcanduit #11streetmy #pahangkek #bazarpaknilkek #sayajualkek #codtemerlohmentakab #temerlohpahang #dynatonbukitangin #lanchangpahang #temerlohpahangdarulmakmur #kekjalankuchai #kekpahang #kkmchefsanif

Dress ADELIA
#dressadelia √ Fabric Tisabella silk, lembut, mudah iron, sesuai untuk digayakan ke pejabat atau majlis keranmaian √ BF friendly n wudhu’ friendly, Juga sesuai untuk ibu mengandung √ Dress PRINCESS cut yang membuat anda nampak ‘gojes’ khas untuk wanita yang inginkan kelainan ketika bergaya disamping tampil sopan √ Lengan bercuff dijahit kemas √ Fabrik tidak mudah tertarik, mengecut mahupun luntur selepas basuhan mesin,tahan lasak. ✔️Mudah digayakan ke pejabat mahupun majlis2 keramaian.
RM85 SM/ RM90 SS
#freepostage *note

XXL TAMBAH RM5

#ladyiscollection#isabelnenyshoppe#dressadeliamurah#sayajualbaju#dressmurah #dropshipmurah#dropshipdiperlukan#sabahonlineshop#tawauonlineshop#sandakanonlineshop#jerantutpahang#temerlohpahang#kotakinabaluonlineshop#butikbajumurah#kedaionlinemurah

PEPLUM LUNA
#peplumluna

RM75 sm/RM80 ss
#freepostage :-Material moss crepe
:-Jahitan 2 layer bahagian depan dan belakang baju
:- blouse cutting peplum
:-Skirt pinggang bergetah, cutting mermaid
:-Free size fitt to L

UKURAN:

BLOUSE
Bahu 16"
Dada 40"
Ketiak 20"
Panjang Lengan 23"
Labuh 28"

SKIRT
Pinggang 22"-36"
Pinggul 36"
Labuh 42"

#ladyiscollection#isabelnenyshoppe#peplumlunamurah#freepostagemalaysia#dropshipmurah#dropshipdiperlukan#peplummurahmalaysia#temerlohpahang#kuantanpahang#terengganudaruliman#hargamurah#padangbesarperlis#langkawi#labuancermin#bandarlahaddatu#lahaddatusabah#feldasahabat#jengka#bentongpahang

Assalamualaikum semua 🌼 Salam Jumaat.. .

Siapa yg nak selit order tuk pos hari ni, boleh WhatsApp Ijah lelaju 📲 013-9603197 okay🌼 HARGA MASIH BERLANGSUNG SEPERTI BIASA.. JIMAT SEHINGGA RM25 TAU❗❗❗😆 .

CEPAT2..ORDER SEKARANGGG💖 .

COD🚗 di JERANTUT , TEMERLOH dan LIPIS (PAHANG). postage 📮 ISNIN - SABTU

#pipipink #pipipinkstickblusher #pipipinkfamirafaa #pipipinktemerloh #pipipinkjerantut #bazaarpaknil #loverapahang #loveratemerloh #loverajerantut #pipipinkselayang#pipipinkgombak#pipipinkwangsamelawati#pipipinkuiagombak #uiam#uiagombak#uiagombakdelivery#uiagombak#jerantutpahang#jerantutkampungku#temerlohpahang#mentakab#teminjerantut#pipipinklipis#pipipinkraub#pipipinkjengka#pipipinkpahang#raub#lipis

Semuanya original dari CHEF SANIF
Kualiti memuaskan setaraf dessert hotel 5bintang .
Untuk kawasan sekitar--> TEMERLOH/MENTAKAB/BERA/LANCHANG/MUADZAM SHAH/KERATONG/JENGKA/JERANTUT/AMPANG/PASIR GUDANG/SEMENYIH/KUANTAN
.
Hubungi <<< HOTLINE STOKIS 0148021233 >>>
.
.
Perisa --> BELGIAN INDULGE/PANDAN/VANILA/COKLAT/OREO/TIRAMITSU/STRAWBERI/LEMON/RED VELVET/KJK/COKLAT TRIO
.

#kasiviral #cbstemerloh #temerloh #kekkejumelelehteamtemerloh #kekviral #mycybersale #cybersales #kekkejumeleleh #kekleleh #viralkeksedap #sayajualkeksedap #kekkeju #cheeseleleh #meletop #bazaarpaknil #viralohviral #kekkejumelelehchefsanif #youcanduit #11streetmy #pahangkek #bazarpaknilkek #sayajualkek #codtemerlohmentakab #temerlohpahang #dynatonbukitangin #semantanwalk #kjkchefsanif #kekjalankuchai #kekpahang #kkmchefsanif

Most Popular Instagram Hashtags