#temerlohpahang

5597 posts

TOP POSTS

Okeyy ambik mood nak balik Temerloh..Harapp la tak jem malam ni..😅😅Selamat pulang ke kg semuaa..esok kita lepak @hogohdecoco yea👒🏝⛱
.
#HogohDeCoco
#visitPahang2017
#TemerlohPahang

Terima kasih Bakal Pengantin #temerlohpahang #batucaves

Taman Mentakab Indah, singgah jam 1230am, rumah dinaiki air, tapi tiada yg pindah lagi, sempat singgah di Pos Rela, terima kasih Rela. #banjirtemerloh #visitpahang2017 #temerlohpahang #panaromicpahang #prayfortemerloh

Life is like riding a bicycle.
To keep your balance,
You must keep moving 🚲

#minggusahamamanahmalaysia2017
#temerlohpahang
#keepitup💪

Lai2.. Penyambut selera..
#cutisem
#temerlohpahang

MOST RECENT

Pipipink Blusher by famirafaa . Senang cuci tak pipipink blusher ni ❓ .

Blusher ni memang tahan lama kalau kena air pun masih tahan.. tapi ianya mudah dicuci dengan hanya menggunakan pencuci muka dan akan hilang sepenuhnya.. tak perlu makeup remover 👍 . .

PRMOSI RAMADHAN MASIH BERJALAN💖💖💖 To order, whatsapp ke 013-9603197. FAST RESPONSE 💨 .

#pipipink #pipipinkstickblusher #pipipinkfamirafaa #pipipinktemerloh #pipipinkjerantut #bazaarpaknil #loverapahang #loveratemerloh #loverajerantut #pipipinkselayang#pipipinkgombak#pipipinkwangsamelawati#pipipinkuiagombak #uiam#uiagombak#uiagombakdelivery#uiagombak#jerantutpahang#jerantutkampungku#temerlohpahang#mentakab#teminjerantut#pipipinklipis#pipipinkraub#pipipinkjengka#pipipinkpahang#raub#lipis

BIRTHDAY CAKE ❤
Seputih salju😍
Base kek lychee | 1.2kg | 3 layer cream cheese+lychee | coating fresh cream cheese
TQ my lovely cust💐
#kektemerloh #temerlohpahang #koiorangtemerloh #uitmjengka #suprisedeliveryjengka #suprisedeliverytemerloh #surprisedeliverybykilla #kualakrau #jenderak #jengka #homemadetemerloh #kekhomemade #lycheecake

CEPAT ❗❗❗ CEPAT ❗❗❗ CEPAT ❗❗❗ .

KENAPA KENA CEPAT❓🤔 .

Stock PipiPink Blusher dah semakin berkurang 😱😱😱😱😱 Cepat order sekarang sementara harga masih promosi sayang2 semua❗ .

Ramai dah yg fall in love 😍 with Pipipink Blusher ni. Nak tahu kenapa❓ CEPAT DAPATKAN PIPIPINK DOLL STICK BLUSHER NI SEKARANGGG😊 .

To order, whatsapp ke 013-9603197. FAST RESPONSE 💨 .

#pipipink #pipipinkstickblusher #pipipinkfamirafaa #pipipinktemerloh #pipipinkjerantut #bazaarpaknil #loverapahang #loveratemerloh #loverajerantut #pipipinkselayang#pipipinkgombak#pipipinkwangsamelawati#pipipinkuiagombak #uiam#uiagombak#uiagombakdelivery#uiagombak#jerantutpahang#jerantutkampungku#temerlohpahang#mentakab#teminjerantut#pipipinklipis#pipipinkraub#pipipinkjengka#pipipinkpahang#raub#lipis

Sis tak jual tudung tu tau, tapi sis jual handsock yang model cantik manis ni pakai.. Berseri-seri penampilan sis kita ni kan.. Sis yang tengah tengok ni jom lah cuba mesti tambah berseri-seri juga.. Handsock #doublerenda pertama di Malaysia. Sangat cantik,selesa,tidak melekat di tangan dan tidak berbulu walau dah banyak kali basuh. 📲 01115154089

#handsock #handsockmurah #handsockmurahsangat #doublerenda #jerantut #temerlohpahang #uitmpahang #uitmjengka

Assalamualaikum and Salam 4 Ramadhan😊😊😊 .

As usual, Ijah nk share cara nk apply PipiPink Blusher ni😉😉😉Senang je tau.. Sebab tu la wajib ada dlm handbag setiap wanita 💖 .

Sangat senang untuk diratakan guna jari jemari korang yg cantik tu😍 dan Pipipink Blusher ni tidak melekit🙅. .

CEPAT GRAB SEKARANG JUGA SBB KITA ADA PROMOSI RAMADHAN,PROMOSI KAW KAW KITA BAGI PADA WANITA2 YG NK TAMPIL CANTIK😇😇😇😇😇 + kita ada sediakan free gift🎁🎁🎁 .

To order, whatsapp ke 013-9603197. FAST RESPONSE 💨 .

#pipipink #pipipinkstickblusher #pipipinkfamirafaa #pipipinktemerloh #pipipinkjerantut #bazaarpaknil #loverapahang #loveratemerloh #loverajerantut #pipipinkselayang#pipipinkgombak#pipipinkwangsamelawati#pipipinkuiagombak #uiam#uiagombak#uiagombakdelivery#uiagombak#jerantutpahang#jerantutkampungku#temerlohpahang#mentakab#teminjerantut#pipipinklipis#pipipinkraub#pipipinkjengka#pipipinkpahang#raub#lipis

Alhamdulillah telah pos beberapa peket lagi ptg tadi untuk cust sekitar SELANGOR/KUALA LUMPUR .
.
.
Trip pertama 4kg setel !
kita restock lagi mgu dpn, in shaa Allah...
.
Nak try?meh whtsap ,Kak oni poskan..
makan dengan nasi panas sedap !
Menu sahur penambah selera !
120gram rm10/- <<<<< 0-1-4-8-0-2-1-2-3-3

#sambalhitam #sambalhitampahang #sambalhitambelimbing #sambalhitamsedap #resepisahur #sambal #sambalbelimbing #sambalitampahang #temerlohpahang #temerlohjaya #pahang #originalpahang #viralohviral #sambalhomemade #sambalterlaris #sambalterlajaklaris #sambaltumbukikanbilis #asaldarikampung #pembukaselera #sambal #sambalsedap #sambalbilis #sambalhitamkualalipis #sambalhitamlipis #visitpahang #visitpahang2017 #sambalhitamhomemade #youcanduit #cybersales #11streetmy

SWEET FOUNDATION LE' SANDA

SWEET FOUNDATION ni bukan skincare tau.. ia sebagai alas bedak yg berfungsi merawat kulit wajah yg bermasalah.

SWEET FOUNDATION ni sangat istimewa 🌸🌸
❤❤ Boleh merawat masalah seperti jerawat dan jeragat.
❤❤ Menghilangkan kesan parut.
❤❤ Bertindak sebagai pelindung sinaran UV (SPF60). ❤❤ Sebagai pelembap wajah.
❤❤ Pencerah kulit supaya lebih berseri.
❤❤ Menutupi cela pada wajah
❤❤ Tidak bercampuk ketika cuaca panas
❤❤ Sebagai anti penuaan, wajah kekal awet muda.
❤❤ Ianya tidak melekit
❤❤Tidak berminyak
❤❤Mengimbangi tona kulit mngikut aliran darah.
Istimewanya👇🏻
❤❤Seisi keluarga boleh pakai Sweet Foundation ni tau.
❤❤ Ia sesuai dgn semua jenis kulit dan semua peringkat umur.

Sebarang pertanyaan contact:
www.wasap.my/60199038287

#LeSandaSweetFoundation
#foundation
#TemerlohPahang

✔Rambut uolls selalu gugur??😱 ✔Sikat rambut KELIMUMUR mcm Salji turun ??😱 ✔ Rambut berbau hapak??😱 ✔ Rambut kusut??😱 ✔ Semua masalah rambut??😱 Ok...Ok meh SiS nk kenalkan uolls satu SERUM RAMBUT bauan LAVENDAR💓 ⤵⤵ Semua Berehhh💃👍Dgn Satu Botol Serum😘

Harga MAHAL??😜 MURAH JE RM10.00 SAHAJA

#serumrambutmurah
#HanaHairSerum
#TemerlohPahang

#acarbuah yang akn d terbangkan ke Jepun minggu depan... Ready stok siapa nak boleh whtapp saya ye 0185721489 utk order... Kite open utk raya skali ssiapa na buat open house tu na buat nasi minyak ke nasi briani ke nasi tomato bagai... Boleh la try2.. Org biasa makan acar buah tp yg dah try rasa acar buah saya smua repeat order... Lagi dan lagi.. Maybe tk sama la kot dgn rasa dgb yg lain... Order jom...
#acarbuahpahang
#acarikanmasinpahang
#acarbuah
#acarikanmasintalang
#hotcrunchy
#temerlohpahang
#raya2017
#ramadhan2017

✨MAGIC JELLY NEW & IMPROVED FORMULA✨
💟LEBIH BERKESAN
💟LEBIH EFFECTIVE
💟LEBIH ALOE VERA
💟LEBIH JIMAT
💟LEBIH PEKAT
💟LEBIH PADU
💟LEBIH SEJUK .
💁🏻APA YANG BARU?
▶️ SUPER INGREDIENTS ➡️ ALOE VERA + TIMUN + CHAMOMILE + SENGKUANG + MINT = GEL KECANTIKAN SERBAGUNA TERBAIK! .
▶️CHAMOMILE & SENGKUANG 👉🏻PEMUTIH & ANTI PENUAAN SEMULAJADI. SESUAI UTK BAYI JUGA
.
▶️BAU BARU YANG MENENANGKAN BILA DIPAKAI
.
▶️LEBIH PEKAT & CEPAT SERAP.
.
.
📝
TO ORDER
1. ✅wa/sms ke +6013-9603197
🕯
Harga : 🕯
🎈#MagicJellyLovera = RM 70
🕯
2 Botol & above : For special price pls contact us
(HARGA DI ATAS WITHOUT POSTAGE) .

#pipipink #pipipinkstickblusher #pipipinkfamirafaa #pipipinktemerloh #pipipinkjerantut #bazaarpaknil #loverapahang #loveratemerloh #loverajerantut #pipipinkselayang#pipipinkgombak#pipipinkwangsamelawati#pipipinkuiagombak #uiam#uiagombak#uiagombakdelivery#uiagombak#jerantutpahang#jerantutkampungku#temerlohpahang#mentakab#teminjerantut#pipipinklipis#pipipinkraub#pipipinkjengka#pipipinkpahang#raub#lipis

Hi Semua!
.
Ini jawapan untuk soalan2 anda mengenai #MagicJellyLovera ya!
.
Soalan :
.
💬Macam mana kalau allergic dan eczema?
.
Jawapan :
.
💡Sesuai dan selamat digunakan tetapi perlu diingatkan seeloknya lakukan "patch test" terlebih dahulu.
MagicJelly sesuai digunakan utk kulit yg terkena alahan.Malah selamat dan berkesan utk eczema.Mj terbukti berkesan dengan adanya testimoni drpd penghidap eczema yg berpuas hati. .

To order, whatsapp ke 013-9603197. Fast reply💨💨 .

#pipipink #pipipinkstickblusher #pipipinkfamirafaa #pipipinktemerloh #pipipinkjerantut #bazaarpaknil #loverapahang #loveratemerloh #loverajerantut #pipipinkselayang#pipipinkgombak#pipipinkwangsamelawati#pipipinkuiagombak #uiam#uiagombak#uiagombakdelivery#uiagombak#jerantutpahang#jerantutkampungku#temerlohpahang#mentakab#teminjerantut#pipipinklipis#pipipinkraub#pipipinkjengka#pipipinkpahang#raub#lipis

#acarbuah yang akn d terbangkan ke Jepun minggu depan... Ready stok siapa nak boleh whtapp saya ye 0185721489 utk order... Kite open utk raya skali ssiapa na buat open house tu na buat nasi minyak ke nasi briani ke nasi tomato bagai... Boleh la try2.. Org biasa makan acar buah tp yg dah try rasa acar buah yg ni smua repeat order... Lagi dan lagi.. Maybe tk sama la kot dgn rasa dgn yg lain... Order jom...
#acarbuahpahang
#acarikanmasinpahang
#acarbuah
#acarikanmasintalang
#hotcrunchy
#temerlohpahang
#raya2017
#ramadhan2017

#acarbuah yang akn d terbangkan ke Jepun minggu depan... Ready stok siapa nak boleh whtapp saya ye 0185721489 utk order... Kite open utk raya skali ssiapa na buat open house tu na buat nasi minyak ke nasi briani ke nasi tomato bagai... Boleh la try2.. Org biasa makan acar buah tp yg dah try rasa acar buah saya smua repeat order... Lagi dan lagi.. Maybe tk sama la kot dgn rasa dgb yg lain... Order jom...
#acarbuahpahang
#acarikanmasinpahang
#acarbuah
#acarikanmasintalang
#hotcrunchy
#temerlohpahang
#raya2017
#ramadhan2017

Inilah hasilnya bila kita guna Pipipink Blusher by famirafaa tau🎉🎉🎉🎉🎉 .

Pipi tu memang akan nampak pink yg natural tau. Dalam gambar mungkin nampak perbezaan sikit dari segi warna, tapi bila anda cuba sendiri, Ijah confirm korang akan jatuh cinta 💖💖💖 .

Ijah sendiri dah jatuh cinta dengan blusher ni, confirm tak cari lain dah😉😉😉 .

To order, boleh whatsapp Ijah lelaju ye💨💨di 013-9603197.Fast reply .

#pipipink #pipipinkstickblusher #pipipinkfamirafaa #pipipinktemerloh #pipipinkjerantut #bazaarpaknil #loverapahang #loveratemerloh #loverajerantut #pipipinkselayang#pipipinkgombak#pipipinkwangsamelawati#pipipinkuiagombak #uiam#uiagombak#uiagombakdelivery#uiagombak#jerantutpahang#jerantutkampungku#temerlohpahang#mentakab#teminjerantut#pipipinklipis#pipipinkraub#pipipinkjengka#pipipinkpahang#raub#lipis

Most Popular Instagram Hashtags