#temerlohpahang

6338 posts

TOP POSTS

Second rayee... thanks dtg..😆
#satufamily #temerlohpahang #sempoi

Jumpa big boss lama kita dekat kampung kita Dato Sri @ismailsabri60 #temerlohpahang #janganlupakita #rianaaf2016fc #isyarianalovers

Ok, siap sudah cat rumah. Jom balik kajang. #bakalberhijrah #temerlohpahang

Tamat Acara Balapan liar Sukan Sea 2017✔ #patinbangau🐟 #temerlohpahang #pipeonn #DARKRIDER 💋

Road to buskin ..
#temerlohpahang

MOST RECENT

Assalamualaikum...Selamat paghiii
.
.
Kalau kita wangi-wangi , pasti org puji kan? Lagi happy bila kawan-kawan naik kereta puji bau dalam kereta macam hotel 5 bintang. .
.
Haaaaa
.
.
SENYUM SAMPAI KE TELINGA LAHH KAUU .. 😆😆😆😆
.
.
Dah tak ada bau busuk , kepam , masam.. bawak kereta pun rileks je.. nk bawak Si Dia pun tak risau dgn bau.. eh Si Dia??sape tuuu????🤔🤔🤔
.
.
Confirm awek puji kau ni pembersih bro. Beruntung dpt laki cam ko.. hihi .
.
So...takkan nak tunggu kena kecam dulu..betul ke betul??
.
.
APA YANG PENTING??? ( dialog wonderpet)
.
.
Fleur tiada campuran methanol . Hanya 100% pure fragrance. .
.
Paling penting bebas methanol punca kanser hidung 😊
.
.
🗼🌹FRAGRANCE YOUR IMAGINATION💐🗼
.
.
FLEUR DAH SETAHUN
.
.
Ade yang berminat???
Call je terus...tak pun whatsapp laju laju
.
.
http://www.wasap.my/60142977081
.
.
Nanti kami akan berikan details lanjut 😉
.
.
#fleur #dhunimfleur #fragranceyourimagination #fleurcarfragrance #pewangikeretano1palingunikdiMalaysia #dhunim8136 #dhunimforever #bazaarharumankereta #betul2wangi #harumankereta #carperfume #wangi #wangitakhingat #dalamrumahboleh #dalambilikboleh #dalamalmariboleh #dalamtoiletponboleh #macam2boleh #temerlohpahang #bandarikanpatin #bandartitiktengahsemenanjung #2k17

Pelbagai jenis lauk pauk masakan melayu yg ade di RSI..xkan xterliur kot.......huhuhu..pasni ade menu baru yg akan smpai di RSI iaitu GULAI ITIK & KARI KAMBING...!!! Tungguuuuuuuu...... Pengumuman...!!! Dengan sambutan yg luar biase drpd pelanggan2 yg hdir ke RSI..dgn ini kami mengumumkan bahawa kami mula beroperasi setiap Sabtu bermula dari Sabtu minggu ni...dari PAGI hingga MALAM.. Moh ler...!!! Kami menyediakan pelbagai hidangan menarik untuk sarapan pagi dan makan tengah hari.. Yang paling TERBAEKKKK !!! adalah resepi turun temurun kami PATIN TEMPOYAK...!!! Sekali cuba pasti nak lagi...!!! Lokasi di:
No.81, Tingkat Bawah, Tmn Bkt Angin, 28000 Temerloh, Pahang..
Landmark:
Bawah KAKI BACA & Sebelah De'xandra

Hari operasi:
Isnin - Jumaat
7.30am - 4.00pm
Sabtu
7.30am - 4.00pm & 8.00pm - 12.00am
Ahad
Tutup

Sudi2 lah dtg & singgah di Restoran kami..
017-9523785 Shafiq.. Mohon jasa baik semua utk :- Like fb page kami :
Restoran Sajian Ibu
&
Follow insta kami :
restoran_sajian_ibu

#restoransajianibu
#patintempoyak
#talapiatempoyak
#murah
#sarapanpagi #mkntghari #pelbagaimenumasakan #masakankampung #masakannogori
#paispatin #paistalapia
#mcm2ada #sedap2belaka #sekalicubamestinaklagi
#isninsabtu
#temerloh #temerlohbandarpatin #temerlohpahang

Esok ada KARI KAMBING bohhhh...!!! Dan ia akan mnjadi lauk yg wajib di RSI..moh ler try...!!! GULAI ITIK, DAGING SALAI MASAK LEMAK CILI API, KELI SALAI MASAK LEMAK CILI API, SIPUT SEDUT, AYAM KAMPUNG BEREMPAH ONDAWAY..... Pengumuman...!!! Dengan sambutan yg luar biase drpd pelanggan2 yg hdir ke RSI..dgn ini kami mengumumkan bahawa kami mula beroperasi setiap Sabtu bermula dari Sabtu minggu ni...dari PAGI hingga MALAM.. Moh ler...!!! Kami menyediakan pelbagai hidangan menarik untuk sarapan pagi dan makan tengah hari.. Yang paling TERBAEKKKK !!! adalah resepi turun temurun kami PATIN TEMPOYAK...!!! Sekali cuba pasti nak lagi...!!! Yg PASTINYA HARGA MAKANAN DI RESTORAN KAMI SANGAT BERPATUTAN...!!! Lokasi di:
No.81, Tingkat Bawah, Tmn Bkt Angin, 28000 Temerloh, Pahang..
Landmark:
Bawah KAKI BACA & Sebelah De'xandra

Hari operasi:
Isnin - Jumaat
7.30am - 4.00pm
Sabtu
7.30am - 4.00pm & 8.00pm - 12.00am
Ahad
Tutup

Sudi2 lah dtg & singgah di Restoran kami..
017-9523785 Shafiq.. Mohon jasa baik semua utk :- Like fb page kami :
Restoran Sajian Ibu
&
Follow insta kami :
restoran_sajian_ibu

#restoransajianibu
#patintempoyak
#talapiatempoyak
#murah
#sarapanpagi #mkntghari #pelbagaimenumasakan #masakankampung #masakannogori
#paispatin #paistalapia
#mcm2ada #sedap2belaka #sekalicubamestinaklagi
#isninsabtu
#temerloh #temerlohbandarpatin #temerlohpahang

Combo 2 item 💓
Normal Price RM288
Discount Price RM273
.
Berbaloi ke berbaloi? 😉
.
#furaihalovers #furaihacosmetic #furaihaskincare #furaihatemerloh #temerlohpahang

Combo 2 item
💓
Retail Price RM207
Discount Price RM197
.
Berbaloi ke berbaloi? 😉
.
#furaihalovers #furaihacosmetic #furaihaskincare #furaihatemerloh #temerlohpahang

Combo 2 item
💓
Retail Price RM207
Discount Price RM197
.
Berbaloi ke berbaloi? 😉
.
#furaihalovers #furaihacosmetic #furaihaskincare #furaihatemerloh #temerlohpahang

Normal price RM159
Discount price RM140
.
Berbaloi ke berbaloi? 😉
.
#furaihalovers #furaihacosmetic #furaihaskincare #furaihatemerloh #temerlohpahang

Combo 3 item FREE 1 item.
.
Berbaloi ke berbaloi? 😉
.
#furaihalovers #furaihacosmetic #furaihaskincare #furaihatemerloh #temerlohpahang

Combo 3 item FREE 1 item.
.
Berbaloi ke berbaloi? 😉
.
#furaihalovers #furaihacosmetic #furaihaskincare #furaihatemerloh #temerlohpahang

KJK ,antara perisa yg mdpat sambutan !
Gabungan coklat + strwberi
HARGA RM20
-----------------------------------------------------------
Catatan Chef
KekJalanKuchai-New < KjK >
Adunan sos kek keju meleleh + sos coklat cair dari bahan yang terpilih + raspberry + strawberry mousse dari Perancis (France). Siraman sos treble (coklat +raspberry +strawberry) keatas hamparan span kek strawberry + kek coklat span penuh dgn kumpulan ke kacang diatasnya.
Di tambah dengan topping coklat "belgian" yang melting.Hiasan dengan "pink" lady writing decor. .
.

TEMERLOH/MENTAKAB/MUADZAM SHAH/BKT IBAM/KERATONG 6&7
Oni 0148021233
.
.
#kekkejumelelehteamtemerloh #dynatonbukitangin #kekviral #mycybersale #kekleleh #keksedap #kekkeju #kekaiskrim #cheeseleleh #cheesecake #kekkejumelelehchefsanif #kkmchefsanif #sayajualkek #temerlohpahang #11streetmy #semantanwalk #bazarpaknilkek #kasiviral #cbstemerloh #temerloh #kekkejuleleh #kekkejumeleleh #temerlohpahangdarulmakmur #viralohviral #viralkeksedap #jjcmpahang #mentakab #kjkchefsanif #kekjalankuchai #muadzamshahpahang

BIRTHDAY CAKE ❤
Happy birthday dear!
Choc moist cake | Choc drip on top with a kitkat | 1.2kg+-
Mencari kek homemade yg sedap? Tak muak? Meh ws kila.. Byk pilihan kek 😍siap blh design sendiri.. Boleh letak muka sendiri ☺ yg plg best, door to door service 😉 order, tggu kek smpai depan rumah. ✌
Bulan 8 dah full. Open order utk September guys!
#kekhomemade #kektemerloh #kekmurah #keksedap #temerlohpahang #koiorangtemerloh #jengka #bandarjengka #surprisedeliverytemerloh #surprisedeliveryjengka #kekjengka #kualakraupahang #jenderak #brownies #browniestemerloh

Kismis Minda & Doa
.

Sesuai untuk :
🌼Jualan runcit
🌼Goodies majlis perkahwinan
🌼Goodies majlis pertunangan
🌼Goodies majlis hari lahir
🌼Goodies majlis aqiqah
🌼Goodies pelbagai event
.
.
KISMIS KOTAK:
1 KOTAK RM 24
30 KOTAK ⬆️ RM 22
(sekotak ada 28 kotak kecil)
.
.
KISMIS BOTOL :
1 BOTOL RM 12
10 BOTOL ⬆️ RM 10
(berat kismis botol 250gm)
.
.
🌸Harga tidak termasuk postage
🌸COD Temerloh/Mentakab/Kuantan
.
.
📱Hubungi : 013-9978037 (Cik Ainul, whatsapp/message)
📱Hubungi : 013-9978037 (Cik Ainul, whatsapp/message)
.
.

#kismisminda #goodies #goodieskahwin #goodieskahwinmurah #goodiesbirthday #goodiesmalaysia #cenderahati #cenderahatikahwin #cenderahatiperkahwinan #cenderahatimurah #goodiesmurah #cenderahatievent #cenderahatimajlis #cenderahati #doorgift #doorgifts #doorgiftkahwin #doorgiftkahwinmurah #doorgiftperkahwinan #doorgiftpertunangan #doorgiftmalaysia
#doorgiftmurah #doorgiftbajet #doorgiftwedding #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #mentakabpahang #mentakabstarmall #kuantan #temerloh #temerlohpahang

Dah breakfast ke semua...!!! Jom lah breakfast kat RSI..mcm2 ada...!!! Ada nsi lemak,bihun grg,kueytiau grg,mi grg,nsi grg,nsi dgang,mi kari dannnnnn arini RSI dah ade kuih muih utk anda smue.... Pengumuman...!!! Dengan sambutan yg luar biase drpd pelanggan2 yg hdir ke RSI..dgn ini kami mengumumkan bahawa kami mula beroperasi setiap Sabtu bermula dari Sabtu minggu ni...dari PAGI hingga MALAM.. Moh ler...!!! Kami menyediakan pelbagai hidangan menarik untuk sarapan pagi dan makan tengah hari.. Yang paling TERBAEKKKK !!! adalah resepi turun temurun kami PATIN TEMPOYAK...!!! Sekali cuba pasti nak lagi...!!! Lokasi di:
No.81, Tingkat Bawah, Tmn Bkt Angin, 28000 Temerloh, Pahang..
Landmark:
Bawah KAKI BACA & Sebelah De'xandra

Hari operasi:
Isnin - Jumaat
7.30am - 4.00pm
Sabtu
7.30am - 4.00pm & 8.00pm - 12.00am
Ahad
Tutup

Sudi2 lah dtg & singgah di Restoran kami..
017-9523785 Shafiq.. Mohon jasa baik semua utk :-
Like fb page kami :

Restoran Sajian Ibu
&
Follow insta kami :
restoran_sajian_ibu

#restoransajianibu
#patintempoyak
#talapiatempoyak
#murah
#sarapanpagi #mkntghari #pelbagaimenumasakan #masakankampung #masakannogori
#paispatin #paistalapia
#mcm2ada #sedap2belaka #sekalicubamestinaklagi
#isninsabtu
#temerloh #temerlohbandarpatin #temerlohpahang

Most Popular Instagram Hashtags