[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#temerlohbakery

186 posts

TOP POSTS

.
SELAMAT HARI IBU 😊 ..
korang buntu ker nak bagi hadiah apa utk HARI IBU ... mai follow igcake @temerlohbakery utk cari jalan penyelesaiannya 😘😘😘
#pavlova #temerlohbakery #brownis
#oakrodongkoi

RAYA & OPEN HOUSE PROMOTION!
.
.
.
.
Jom dapatkan #browniesraya dari @temerlohbakery!
.
Istimewa sempena Raya Aidilfitri, kami nak bagi 20% diskaun tau!
.
Normal Price RM50

Now PROMO RM40 ONLY
Now PROMO RM40 ONLY
Now PROMO RM40 ONLY

BUY 3 RM110

Memang sedapp uolss. Dengan chewy texture nya memang boleh buat anda makan tak ingat nak berhenti πŸ˜‚πŸ˜‚ Bahan bahan kita guna bukan murah murah tau. Kita pakai yang berkualiti saja. Memang tip top!
.
DM/WA 011-16529396 TO ORDER

Follow juga instagram kami: www.instagram.com/temerlohbakery
.
#browniestemerloh #browniesrayatemerloh #temerlohbaker #temerlohbakery

RAYA & OPEN HOUSE PROMOTION!
.
.
.
.
Jom dapatkan COMBO SET #browniesraya #kekraya @temerlohbakery!
.
Istimewa sempena Raya Aidilfitri, kami sediakan pilihan combo JIMAT , SEDAP, TERBAIK , TERHEBAT!
.
SET A (RM110)
πŸ’ 3pcs CLASSIC BROWNIES 9"
(Chocolate/Salted Caramel)
.
SET B (RM95)
πŸ’ 1pc CLASSIC BROWNIES 9"
(Chocolate/Salted Caramel)
πŸ’ 1pc BFF 9"
.
SET C (RM110)
πŸ’ 2pcs BFF 9"
.
SET D (RM70)
πŸ’ 1pc PETITE BFF 6"
πŸ’ 1pc CLASSIC BROWNIES 9"
(Chocolate/Salted Caramel)
.
SET E (RM55)
πŸ’ 1pc PETITE BFF 6"
πŸ’ 1pc PETITE CHOCBERRY 6"
(Chocolate/Salted Caramel)
.
Memang sedapp uolss. Dengan chewy texture nya memang boleh buat anda makan tak ingat nak berhenti πŸ˜‚πŸ˜‚ Bahan bahan kita guna bukan murah murah tau. Kita pakai yang berkualiti saja. Memang tip top!
.
DM/WA 011-16529396 TO ORDER

Follow juga instagram kami: www.instagram.com/temerlohbakery
.
#browniestemerloh #browniesrayatemerloh #temerlohbaker #temerlohbakery

Ready Stock Harini!
.
Puding Raja RM10 sahaja!
.
Boleh tengok ye bahan2 kami letak memang meriah sangat2. Tak rugi beli sebab sedapppp gila tau!
.
Yang tak pernah rasa meh2 try small size ni RM10 jerr. Petang2 ke mlm2 ke memang sedap makan tambah2 kalau kuah tu sejuk. Perghhhh. Tak cukup sebekas hakak cakapp

DM/Whatsapp Qila 011-16529396

COLLECT DI AGRO BAZAAR TAMAN SETIA JASA

COD/DELIVERY WHATSAPP 011-16529396 Yaa
.
#temerlohbakery #temerlohbaker #pudingraja #pudingdiraja #pudigrajatemerloh #pudingdirajatemerloh #pudingsedap #royalpudding #homemade #freshmade

Alhamdulillah

Terima kasih order #browniesraya dengan @temerlohbakery

Kita masih open order bermula raya ketiga

Masih harga promo

1 RM40
3 RM110

Boleh dijadikan juadah open house. Berbaloi2 tau
.
#browniesrayatemerloh #browniestemerloh #brownies #kekrayatemerloh #browniespahang #kektemerloh #temerlohbaker #temerlohbakery #temerlohbrownies #temerlohcake

Ready Stock Harini!
.
Puding Raja RM10 sahaja!
.
Boleh tengok ye bahan2 kami letak memang meriah sangat2. Tak rugi beli sebab sedapppp gila tau!
.
Yang tak pernah rasa meh2 try small size ni RM10 jerr. Petang2 ke mlm2 ke memang sedap makan tambah2 kalau kuah tu sejuk. Perghhhh. Tak cukup sebekas hakak cakapp

DM/Whatsapp Qila 011-16529396

COLLECT DI AGRO BAZAAR TAMAN SETIA JASA

COD/DELIVERY WHATSAPP 011-16529396 Yaa
.
#temerlohbakery #temerlohbaker #pudingraja #pudingdiraja #pudigrajatemerloh #pudingdirajatemerloh #pudingsedap #royalpudding #homemade #freshmade

MOST RECENT

RAYA & OPEN HOUSE PROMOTION!
.
.
.
.
Jom dapatkan COMBO SET #browniesraya #kekraya @temerlohbakery!
.
Istimewa sempena Raya Aidilfitri, kami sediakan pilihan combo JIMAT , SEDAP, TERBAIK , TERHEBAT!
.
SET A (RM110)
πŸ’ 3pcs CLASSIC BROWNIES 9"
(Chocolate/Salted Caramel)
.
SET B (RM95)
πŸ’ 1pc CLASSIC BROWNIES 9"
(Chocolate/Salted Caramel)
πŸ’ 1pc BFF 9"
.
SET C (RM110)
πŸ’ 2pcs BFF 9"
.
SET D (RM70)
πŸ’ 1pc PETITE BFF 6"
πŸ’ 1pc CLASSIC BROWNIES 9"
(Chocolate/Salted Caramel)
.
SET E (RM55)
πŸ’ 1pc PETITE BFF 6"
πŸ’ 1pc PETITE CHOCBERRY 6"
(Chocolate/Salted Caramel)
.
Memang sedapp uolss. Dengan chewy texture nya memang boleh buat anda makan tak ingat nak berhenti πŸ˜‚πŸ˜‚ Bahan bahan kita guna bukan murah murah tau. Kita pakai yang berkualiti saja. Memang tip top!
.
DM/WA 011-16529396 TO ORDER

Follow juga instagram kami: www.instagram.com/temerlohbakery
.
#browniestemerloh #browniesrayatemerloh #temerlohbaker #temerlohbakery

Alhamdulillah

Thank you for your kind #browniesraya feedback!

Kita masih open order bermula raya ketiga

Masih harga promo

1 RM40
3 RM110

Boleh dijadikan juadah open house. Berbaloi2 tau
.
#browniesrayatemerloh #browniestemerloh #brownies #kekrayatemerloh #browniespahang #kektemerloh #temerlohbaker #temerlohbakery #temerlohbrownies #temerlohcake

Alhamdulillah

Thank you @citralylas_fashiongarden for your kind #browniesraya feedback!

Kita masih open order bermula raya ketiga

Masih harga promo

1 RM40
3 RM110

Boleh dijadikan juadah open house. Berbaloi2 tau
.
#browniesrayatemerloh #browniestemerloh #brownies #kekrayatemerloh #browniespahang #kektemerloh #temerlohbaker #temerlohbakery #temerlohbrownies #temerlohcake

Alhamdulillah

Terima kasih order #browniesraya dengan @temerlohbakery

Kita masih open order bermula raya ketiga

Masih harga promo

1 RM40
3 RM110

Boleh dijadikan juadah open house. Berbaloi2 tau
.
#browniesrayatemerloh #browniestemerloh #brownies #kekrayatemerloh #browniespahang #kektemerloh #temerlohbaker #temerlohbakery #temerlohbrownies #temerlohcake

Alhamdulillah

Terima kasih order #browniesraya dengan @temerlohbakery

Kita masih open order bermula raya ketiga

Masih harga promo

1 RM40
3 RM110

Boleh dijadikan juadah open house. Berbaloi2 tau
.
#browniesrayatemerloh #browniestemerloh #brownies #kekrayatemerloh #browniespahang #kektemerloh #temerlohbaker #temerlohbakery #temerlohbrownies #temerlohcake

Alhamdulillah

Terima kasih order #browniesraya dengan @temerlohbakery

Kita masih open order bermula raya ketiga

Masih harga promo

1 RM40
3 RM110

Boleh dijadikan juadah open house. Berbaloi2 tau
.
#browniesrayatemerloh #browniestemerloh #brownies #kekrayatemerloh #browniespahang #kektemerloh #temerlohbaker #temerlohbakery #temerlohbrownies #temerlohcake

RAYA & OPEN HOUSE PROMOTION!
.
.
.
.
Jom dapatkan #browniesraya dari @temerlohbakery!
.
Istimewa sempena Raya Aidilfitri, kami nak bagi 20% diskaun tau!
.
Normal Price RM50

Now PROMO RM40 ONLY
Now PROMO RM40 ONLY
Now PROMO RM40 ONLY

BUY 3 RM110

Memang sedapp uolss. Dengan chewy texture nya memang boleh buat anda makan tak ingat nak berhenti πŸ˜‚πŸ˜‚ Bahan bahan kita guna bukan murah murah tau. Kita pakai yang berkualiti saja. Memang tip top!
.
DM/WA 011-16529396 TO ORDER

Follow juga instagram kami: www.instagram.com/temerlohbakery
.
#browniestemerloh #browniesrayatemerloh #temerlohbaker #temerlohbakery

Open for Order

8" RM80

Sedap kek ni serius tak tipu

Sangat sesuai untuk dijadikan kek hari raya

DM/WA 011-16529396
.
#temerlohkek #temerlohbaker #temerlohbakery #kekmasammanis #kekmasammanispahang #kekmasammanistemerloh #kekrayatemerloh #kekraya2017

RAYA & OPEN HOUSE PROMOTION!
.
.
.
.
Jom dapatkan #browniesraya dari @temerlohbakery!
.
Istimewa sempena Raya Aidilfitri, kami nak bagi 20% diskaun tau!
.
Normal Price RM50

Now PROMO RM40 ONLY
Now PROMO RM40 ONLY
Now PROMO RM40 ONLY

BUY 3 FREE DELIVERY!

Memang sedapp uolss. Dengan chewy texture nya memang boleh buat anda makan tak ingat nak berhenti πŸ˜‚πŸ˜‚ Bahan bahan kita guna bukan murah murah tau. Kita pakai yang berkualiti saja. Memang tip top!
.
DM/WA 011-16529396 TO ORDER

Follow juga instagram kami: www.instagram.com/temerlohbakery
.
#browniestemerloh #browniesrayatemerloh #temerlohbaker #temerlohbakery

Open order untk tempahan.. FOC cod untk sekitar bandar temeloh dan mentakab ... ws : 013-9645869

#premiumtartnenas #premiumtartnenasgulung #tartnenas #ovendanloyang #dapursaya #temerlohbakery #temerlove #temerloh

Today's Extra

Meh lekaih merasa mini set ni
Puas hati tau dapat merasa both pavlova & brownies in a set

This one kita launch di Melaka last week & ramai dah yang berpuas hati dengan lovanies siap nak repeat order tauu. Sayangnya bukan every day kita ad di Melaka. We based at temerloh. So, last week tu rezeki hampa laa org melaka πŸ˜‚πŸ˜‚
.
So harini ada 2 box extra
.
DM/WA QILA 011-16529396
DM/WA QILA 011-16529396
DM/WA QILA 011-16529396
.
#bakertemerloh #kektemerloh #temerlohbakery #browniestemerloh #browniesmurah #browniespahang #kektemerloh #temerlohkek #homebakertemerloh #homebaker #freshmadecake #kektemerloh #biskuttemerloh #nasidagangtemerloh #homemadebrowniestemerloh #temerloh #minipavlovatemerloh #pavlovatemerloh #pavlovapahang #pavlovamurah #minipavlova #temerloh #pavlova

Most Popular Instagram Hashtags