#temerlohbakery

151 posts

TOP POSTS

.
SELAMAT HARI IBU 😊 ..
korang buntu ker nak bagi hadiah apa utk HARI IBU ... mai follow igcake @temerlohbakery utk cari jalan penyelesaiannya 😘😘😘
#pavlova #temerlohbakery #brownis
#oakrodongkoi

Alhamdulillah

Harini dah masuk hari ke-3 ramadhan

Sahur apa harini?
Sis sahur nasi ayam lebihan berbuka semalam. Alhamdulillah

Dah dua hari berturut2 puding raja jadi juadah berbuka. Buat masa 1st day masyaAllah habis licin. Tu yang kne buat lagi sebab tak cukup! πŸ˜€
.
Kalau berminat nak order boleh je dm/whatsapp qila 011-16529396 ya

Ok lah, nak sambung baking brownies & pavlova untuk order harini
.
#bakertemerloh #kektemerloh #temerlohbakery #browniestemerloh #browniesmurah #browniespahang #kektemerloh #temerlohkek #homebakertemerloh #homebaker #freshmadecake #kektemerloh #nasidagangtemerloh #homemadebrowniestemerloh #temerloh #kekharijaditemerloh #kekharijadi #birthdaycaketemerloh #minipavlovatemerloh #pavlovatemerloh #pavlovapahang #pavlovamurah #minipavlova #putriayu #promosihariguru #kekharijaditemerloh #kekhariguru #kektemerloh #surprisetemerloh #cheeselelehtemerloh #kekcheeseleleh #cheeseleleh

Ready Stock Harini!
.
Puding Raja RM10 sahaja!
.
Boleh tengok ye bahan2 kami letak memang meriah sangat2. Tak rugi beli sebab sedapppp gila tau!
.
Yang tak pernah rasa meh2 try small size ni RM10 jerr. Petang2 ke mlm2 ke memang sedap makan tambah2 kalau kuah tu sejuk. Perghhhh. Tak cukup sebekas hakak cakapp

DM/Whatsapp Qila 011-16529396

COLLECT DI AGRO BAZAAR TAMAN SETIA JASA

COD/DELIVERY WHATSAPP 011-16529396 Yaa
.
#temerlohbakery #temerlohbaker #pudingraja #pudingdiraja #pudigrajatemerloh #pudingdirajatemerloh #pudingsedap #royalpudding #homemade #freshmade

Hai!
.
You gonna deeply fall in love with our Brownies Fabulous Four or we call it BFF!
.
We called it Fabulous Four because One divided by Four & each part being topped with different toppings & sauce

The taste gonna make you feel WALLAH! πŸ˜‚πŸ˜‚
.
It comes in two sizes

Petite 6" RM35
Large 9" RM60

So hurry whatsapp 011-16529396 (Qila) & Place your order now. We still have few slots left for tomorrow 😊😊😊
.
#bakertemerloh #kektemerloh #temerlohbakery #browniestemerloh #browniesmurah #browniespahang #kektemerloh #temerlohkek #homebakertemerloh #homebaker #freshmadecake #kektemerloh #biskuttemerloh #nasidagangtemerloh #homemadebrowniestemerloh #temerloh #kekharijaditemerloh #kekharijadi #birthdaycaketemerloh #minipavlovatemerloh #pavlovatemerloh #pavlovapahang #pavlovamurah #minipavlova #temerloh #pavlova #putriayucheese #putriayu #promosihariguru #kekharijaditemerloh #kekhariguru #kektemerloh #surprisetemerloh

Ready Stock Harini!
.
Puding Raja RM10 sahaja!
.
Boleh tengok ye bahan2 kami letak memang meriah sangat2. Tak rugi beli sebab sedapppp gila tau!
.
Yang tak pernah rasa meh2 try small size ni RM10 jerr. Petang2 ke mlm2 ke memang sedap makan tambah2 kalau kuah tu sejuk. Perghhhh. Tak cukup sebekas hakak cakapp

DM/Whatsapp Qila 011-16529396

COLLECT DI AGRO BAZAAR TAMAN SETIA JASA

COD/DELIVERY WHATSAPP 011-16529396 Yaa
.
#temerlohbakery #temerlohbaker #pudingraja #pudingdiraja #pudigrajatemerloh #pudingdirajatemerloh #pudingsedap #royalpudding #homemade #freshmade

Ready Stock Harini!
.
Puding Raja RM10 sahaja!
.
Boleh tengok ye bahan2 kami letak memang meriah sangat2. Tak rugi beli sebab sedapppp gila tau!
.
Yang tak pernah rasa meh2 try small size ni RM10 jerr. Petang2 ke mlm2 ke memang sedap makan tambah2 kalau kuah tu sejuk. Perghhhh. Tak cukup sebekas hakak cakapp

DM/Whatsapp Qila 011-16529396

COLLECT DI AGRO BAZAAR TAMAN SETIA JASA

COD/DELIVERY WHATSAPP 011-16529396 Yaa
.
#temerlohbakery #temerlohbaker #pudingraja #pudingdiraja #pudigrajatemerloh #pudingdirajatemerloh #pudingsedap #royalpudding #homemade #freshmade

Yesterday was a super busy day for us

We spent quite some time finding best material & stocking up all the boxes & decorations

And today will be another hectic day

Today on the list, we are working on brownies , pavlovas & also "Petite Chocberry Cake" for tomorrow's Special Day

A Petite Cake with Luxurious topping at only RM20! πŸ˜‚
.

#bakertemerloh #kektemerloh #temerlohbakery #browniestemerloh #browniesmurah #browniespahang #kektemerloh #temerlohkek #homebakertemerloh #homebaker #freshmadecake #kektemerloh #biskuttemerloh #nasidagangtemerloh #homemadebrowniestemerloh #temerloh #kekharijaditemerloh #kekharijadi #birthdaycaketemerloh #minipavlovatemerloh #pavlovatemerloh #pavlovapahang #pavlovamurah #minipavlova #temerloh #pavlova #putriayucheese #putriayu

MOST RECENT

Alhamdulillah

Harini dah masuk hari ke-3 ramadhan

Sahur apa harini?
Sis sahur nasi ayam lebihan berbuka semalam. Alhamdulillah

Dah dua hari berturut2 puding raja jadi juadah berbuka. Buat masa 1st day masyaAllah habis licin. Tu yang kne buat lagi sebab tak cukup! πŸ˜€
.
Kalau berminat nak order boleh je dm/whatsapp qila 011-16529396 ya

Ok lah, nak sambung baking brownies & pavlova untuk order harini
.
#bakertemerloh #kektemerloh #temerlohbakery #browniestemerloh #browniesmurah #browniespahang #kektemerloh #temerlohkek #homebakertemerloh #homebaker #freshmadecake #kektemerloh #nasidagangtemerloh #homemadebrowniestemerloh #temerloh #kekharijaditemerloh #kekharijadi #birthdaycaketemerloh #minipavlovatemerloh #pavlovatemerloh #pavlovapahang #pavlovamurah #minipavlova #putriayu #promosihariguru #kekharijaditemerloh #kekhariguru #kektemerloh #surprisetemerloh #cheeselelehtemerloh #kekcheeseleleh #cheeseleleh

Ready Stock Harini!
.
Puding Raja RM10 sahaja!
.
COD/DELIVERY WHATSAPP 011-16529396 Yaa
.
#temerlohbakery #temerlohbaker #pudingraja #pudingdiraja #pudigrajatemerloh #pudingdirajatemerloh #pudingsedap #royalpudding #homemade #freshmade

Ready Stock Harini!
.
Puding Raja RM10 sahaja!
.
Boleh tengok ye bahan2 kami letak memang meriah sangat2. Tak rugi beli sebab sedapppp gila tau!
.
Yang tak pernah rasa meh2 try small size ni RM10 jerr. Petang2 ke mlm2 ke memang sedap makan tambah2 kalau kuah tu sejuk. Perghhhh. Tak cukup sebekas hakak cakapp

DM/Whatsapp Qila 011-16529396

COLLECT DI AGRO BAZAAR TAMAN SETIA JASA

COD/DELIVERY WHATSAPP 011-16529396 Yaa
.
#temerlohbakery #temerlohbaker #pudingraja #pudingdiraja #pudigrajatemerloh #pudingdirajatemerloh #pudingsedap #royalpudding #homemade #freshmade

Ready Stock Harini!
.
Puding Raja RM10 sahaja!
.
Boleh tengok ye bahan2 kami letak memang meriah sangat2. Tak rugi beli sebab sedapppp gila tau!
.
Yang tak pernah rasa meh2 try small size ni RM10 jerr. Petang2 ke mlm2 ke memang sedap makan tambah2 kalau kuah tu sejuk. Perghhhh. Tak cukup sebekas hakak cakapp

DM/Whatsapp Qila 011-16529396

COLLECT DI AGRO BAZAAR TAMAN SETIA JASA

COD/DELIVERY WHATSAPP 011-16529396 Yaa
.
#temerlohbakery #temerlohbaker #pudingraja #pudingdiraja #pudigrajatemerloh #pudingdirajatemerloh #pudingsedap #royalpudding #homemade #freshmade

Ready Stock Harini!
.
Puding Raja RM10 sahaja!
.
Boleh tengok ye bahan2 kami letak memang meriah sangat2. Tak rugi beli sebab sedapppp gila tau!
.
Yang tak pernah rasa meh2 try small size ni RM10 jerr. Petang2 ke mlm2 ke memang sedap makan tambah2 kalau kuah tu sejuk. Perghhhh. Tak cukup sebekas hakak cakapp

DM/Whatsapp Qila 011-16529396

COLLECT DI AGRO BAZAAR TAMAN SETIA JASA

COD/DELIVERY WHATSAPP 011-16529396 Yaa
.
#temerlohbakery #temerlohbaker #pudingraja #pudingdiraja #pudigrajatemerloh #pudingdirajatemerloh #pudingsedap #royalpudding #homemade #freshmade

OPEN ORDER

PUDING DIRAJA PREMIUM

Kita ada 3 saiz

Small RM10
Medium RM17
Large RM25

Order dibuka sehingga esok
Puding Diraja available on Saturday ya

DM/Whatsapp 011-16529396
.
#homebaker #pudingdirajatemerloh #pudingdirajapahang #pudingraja #pudingrajatemerloh #pudingrajapahang #temerlohbakery #temerlohbaker #pudingrajasedap #homemade

Chef cakap esok ada PUDING DIRAJA!
.
Korang wajib try tau! Bukan senang chef nak offer buat

Haritu kami dah makan, tak sempat amik gambar sebab semua terliur πŸ˜‚πŸ˜‚
.
Yang acah acah tak minat pun bertambah tambah makan πŸ˜›
.
So, nantikan puding diraja dari TEMERLOHBAKERY

Yang berminat boleh whatsapp 011-16529396 laju2 na
.
#temerlohbakery #temerlohbaker #pudingdiraja #pudingdirajatemerloh #pudindirajasedap #pudingdirajamurah

Assalamualaikum warga temerloh akak2 abang2 adik2. Hehe
Kakqyla nak open order set combo *brownies + pavlovahh*
.
Murah2 ajerrr. *RM20!!!*
*RM20!!!*
*RM20!!!*
*RM20!!!*
*RM20!!!*
.
LIMITED UNTUK *10 UNITS* SAHAJA UNTUK HARI *JUMAAT DAN SABTU*
.
IsnyaAllah order harini esok dapat. Order hari esok Sabtu dapat ya adik2 😁😁😁
.
Whatsapp kakqyla disini yukkk
.
*+601116529396*
*+601116529396*
*+601116529396*
.
#bakertemerloh #kektemerloh #temerlohbakery #browniestemerloh #browniesmurah #browniespahang #kektemerloh #temerlohkek #homebakertemerloh #homebaker #freshmadecake #kektemerloh #biskuttemerloh #nasidagangtemerloh #homemadebrowniestemerloh #temerloh #kekharijaditemerloh #kekharijadi #birthdaycaketemerloh #minipavlovatemerloh #pavlovatemerloh #pavlovapahang #pavlovamurah #minipavlova #temerloh #pavlova #putriayucheese #putriayu #promosihariguru #kekharijaditemerloh #kekhariguru #kektemerloh #surprisetemerloh

Most Popular Instagram Hashtags