[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#telurseparuhmasak

2423 posts

TOP POSTS

Breakfast for today.. Diet konon 😜😜😜
#telurseparuhmasak
#dietday1

Ni dipanggil politik para surirumahπŸ˜†
Pantang ada benda baru, memang rajin lain macam. Dahsyat betul politik kita ni ye tak. Jadi, kalau ada kaum suami yang baca post kak ain ni...Nasihat kak ain, kalau prestasi isteri korang merudum, terutaman dalam hal memasak dan menumis..sila sila lah hadiahkan seketul pinggan viral πŸ˜‚πŸ˜‚
Alaaaa..tak lah...kak ain gurau je... sebenarnya bukan harta benda yg membahagiakan kita..Tapi tanda penghargaan dan terima kasih yang paling utama. Dapat tapaware kedai rm2.12 pun dah cukup hepi. Kan...Syukur itu nikmat😌
#donetazkirah
#rotitelur
#telurseparuhmasak
#cekodok
#susurizqi

Half boiled eggs to fuel up energy
Since last night diarrhea & vomiting
Mmg flat habis arini
Xmkn ape2 pun, xselera πŸ˜” .
.

Kesian ank2 ummi
Last night sblm diaorg tdo, ummi janji nk msk mcm2 utk diaorg hari ni
Tp xberdaya
Esok ummi msk ye .

#halfboiledegg #halfboiledeggs #telurseparuhmasak #telursetengahmasak

Breakfast like a king with Dato @haizard97...
Bismillahirrahmanirrahim...
#TelurSeparuhMasak
#TrimAndFit
#SuperSuperDad

Sekarang hariΒ² bole dpt mkn telur separuh masak
Ayam banyak..
#telurseparuhmasak

Peberet πŸ˜‹πŸ˜‹
Jangan tengok kalau hati tak kuat πŸ˜…

#telurseparuhmasak
#chongkokkopitiam

Onsen eggs? Good morning! Enjoy your #breakfast ! #telurseparuhmasak

MOST RECENT

Breakfast for today.. Diet konon 😜😜😜
#telurseparuhmasak
#dietday1

πŸ“·telor gedik~
.
The best telur gedik in town! So freaking deliciousπŸ˜‹πŸ‘
#zurmencekik #telur #telurgedik #telurseparuhmasak #rotitelur #makansedap #sayasuka

Huhh diet onπŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…
Awk diet mkn nape pagi niπŸ™ŠπŸ™ŠπŸ™Š
#breakfast
#telurseparuhmasak
#ladasulah
#jomsihatjomkuruhhh😘😘😘

Ni dipanggil politik para surirumahπŸ˜†
Pantang ada benda baru, memang rajin lain macam. Dahsyat betul politik kita ni ye tak. Jadi, kalau ada kaum suami yang baca post kak ain ni...Nasihat kak ain, kalau prestasi isteri korang merudum, terutaman dalam hal memasak dan menumis..sila sila lah hadiahkan seketul pinggan viral πŸ˜‚πŸ˜‚
Alaaaa..tak lah...kak ain gurau je... sebenarnya bukan harta benda yg membahagiakan kita..Tapi tanda penghargaan dan terima kasih yang paling utama. Dapat tapaware kedai rm2.12 pun dah cukup hepi. Kan...Syukur itu nikmat😌
#donetazkirah
#rotitelur
#telurseparuhmasak
#cekodok
#susurizqi

Kalau mkn kat kedai jala ni, mmg semua kalau blh nak dioder...πŸ˜‹πŸ˜‹ eh, salam dan selamat pagi..jangan lupa breakfast 😚
#rabu #06122017 #breakfast #minumpagi #jala #telurseparuhmasak #rotibakar #nescafeais #alhamdulillah

Semua nak.. so kita satukan dalam mangkuk. #maggi + #telurseparuhmasak + #tauhukukusberlauk. Settle #dinner utk saya. #food #foodie #foodig #foodlover #foodporn #happytummy #mykitchenstory

Selamat pagi semuaaaa.... Jom sarapan, makanan semua dah siap!

#nasilemak
#laksam
#pulutnyior
#putumayam
#keropokgoreng
#rotibakar
#telurseparuhmasak

Pas jogg... kita ambik telur separuh masak 2 biji... lapar weiii... kedai feveret kat tang ling tutup... so mkn kat sini le npknya... #5km
#tehokosong
#telurseparuhmasak

salam jumaat salam maulud nabi saw..biasa cuti2 ni ibu off memasak😬 tp hujan so ibu decide utk habiskn semua bnda dlm peti..kasi ratah #ayamberempah #nugget #telurseparuhmasak #breakfast #sarapanpagi #nescafe #susucoklat #bilaaddamasak #addamakanmakan

Yok sarapan....
Nyum...nyum...🀣
#roticanaibanjir
#telurseparuhmasak

Belanja gamba breakfast tadi 😍
Alhamdulillah happy tummy.
.
Day 4 | 26/11/2017
Hari ni rest day untuk squat.
Breakfast : telur ayam separuh masak sebiji buh lada sulah & kicap sikit + sebiji limau + 1 cup cake pisang moist + segelas susu omega plus panas.
Lunch pon dah settle prepare. Satg dah solat, dah makan baru saya share yea.
*nebes pulak bila ada coach kesihatan yang follow. Tq coach semua, halalkan segala ilmu yea.
#cabaransihatbakerkepulau #kepulauyumms
#makansihat #carahidupsihat #cabaransihat #cabarankurus #breakfast #sarapan #telurseparuhmasak #kekpisang #kekpisangmoist #kekpisangviral #sayajual #hidangansihat #siscuba #kgkepulau #kgmorak #tumpat #wakafbharu

#supper panas sikit uje2 ni.. #rotibakar #telurseparuhmasak #milopanas .. alhamdulillah.. lepak nga boyfren hihi

mixed stuff! when u r late for d early bfast, u get ur friend tapau for u 😍

#rotibakar
#roticanai
#telurseparuhmasak
#kuahbanjir
#transferroadpenang

Sarapan lumerrr 😘
.
Tag temen kamu.
.
Credits reserved to the respective owner.
.
.
#telur #telurseparuhmasak #telurmatasapi #telurceplok #sarapanpagi #videosarapan #videoresep #videomakanan

Bila Dah Sampai Jumaat,
Sarapan Pagi Asal Ada Je.
Telur Separuh Masak For Hubby.
Nuggets For Me.
(Macam Pantun 4 Kerat Yang Tak Jadi)
-
-
🍚Sarapan Pagi 24|11|17🍚

Most Popular Instagram Hashtags