#telurseparuhmasak

2115 posts

TOP POSTS

Breakfast like a king with Dato @haizard97...
Bismillahirrahmanirrahim...
#TelurSeparuhMasak
#TrimAndFit
#SuperSuperDad

sarapang pagi .. salam jumaat .. have a great friday folks πŸ™‹πŸ»β€β™‚οΈ
#sarapanpagi #friday #sogo #rotibakar #telurseparuhmasak

Good Morning. Today's Breakfast... #halfboiledegg #telurseparuhmasak #telursetengahmatang

Zoaba chifan!! ❀️ #RotiBakar
#TelurSeparuhMasak
#LastPostNite 😴😴

Morning guys! Bekpes dulu.. #telurseparuhmasak Thanks @nhakims curi2 ambil pic kite!!!

#breakfast#telurseparuhmasak#2biji# πŸ˜ƒπŸ˜ƒπŸ˜ƒ

Sedapnya telur πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹ #hanturaya #telurseparuhmasak

Onsen eggs? Good morning! Enjoy your #breakfast ! #telurseparuhmasak

MOST RECENT

#breakfast pagi ni .. #tehtarikmamak #telurseparuhmasak #rotisardin ... memamakkan diri pagi ni sesambil mendobi ... macam biasa hakak bekpes ditemani #myson #mylovelyboy #mylove #motherandson #MuhammadAfiqRosli ... okeyyy ... jangan ditanya kenapa afiq bergambar #hipsterstyle #hipster #dab ... hehehe #likemotherlikeson .. yang penting kami ceria #smilealways .. #sometimes #dontjudgeabookbyitscover ..
#foodstreet #foodphotography #foodlovers #foodhunter #ilikeeat #mamakstyle

Sarapanku pagi ini.. #rotitelur #telurseparuhmasak πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„

#breakfast#telurseparuhmasak#2biji# πŸ˜ƒπŸ˜ƒπŸ˜ƒ

Sekali-sekala buat perangai mcm nie boleh kn ?
Asal hari jumaat jer x tau nk breakfast ape.
#breakfast
#rotibanjir
#telurseparuhmasak
#kopiokosong

sarapang pagi .. salam jumaat .. have a great friday folks πŸ™‹πŸ»β€β™‚οΈ
#sarapanpagi #friday #sogo #rotibakar #telurseparuhmasak

Zoaba chifan!! ❀️ #RotiBakar
#TelurSeparuhMasak
#LastPostNite 😴😴

Kau bagaikan telur setengah masak.. walaupun telah ku tambah garam dan lada sulah tetap tak boleh ku telan.. geli tekak ini.. siapa kau?? Hanya kau yg tahuπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
#akktrymakan
#akktakbolehmakan
#tekakreject
#telurseparuhmasak
#iamme

Thanks Bawakkan Kita Sarapan, Nanti Kita Bawakkan Awak Pulak Sarapan Ye πŸ˜„πŸ˜„
#telurseparuhmasak
#bolegemokhari2makan
#terimakasih

WARONG ABAS CHENG CORNER since 1963...
.
πŸ’šπŸ’šKami menjual SARAPAN PAGI
πŸ‘‰ Roti Canai Kosong
πŸ‘‰Roti Canai Kosong Telur Mata
πŸ‘‰Roti Canai Telur
πŸ‘‰Roti Canai Telur Bawang
πŸ‘‰Roti Canai Telur Tampal
πŸ‘‰Roti Canai Tampal
πŸ‘‰Roti Canai Tampal Depan belakang
πŸ‘‰Roti Canai Jantan
πŸ‘‰Roti Canai Jantan Tampal
πŸ‘‰Roti Canai Bantal
πŸ‘‰Roti Canai Bawang
πŸ‘‰Roti Canai Planta
πŸ‘‰Roti Canai Tisu
πŸ‘‰Roti Canai Bom
πŸ‘‰Mee Goreng Bodo
πŸ‘‰Nasi Goreng Bodo
πŸ‘‰ Kuah Tiaw Goreng Bodo
πŸ‘‰ Nasi Lemak
πŸ‘‰ Telur Separuh Masak
.
⌚Waktu beroperasi: 6.45pagi sehingga 1petang / Selasa sehingga Ahad / Isnin Cuti
.
🏠 Alamat: Kampung Cheng Melaka bersebelahan Masjid Kampung Cheng
.
πŸ“ž Boleh hubungi di talian 017- 6206437 (Abe) untuk tempahan Roti Canai, Mee Goreng dan Nasi Lemak ( Tempahan perlu dibuat sehari sebelumnya sertakan nama, no tel, tempahan, waktu, dan tarikh utk tempahan)
.
πŸ“· Boleh follow kami di Instagram dan facebook : Warong Abas Cheng Corner ( sila guna #warongabaschengcorner untuk kami repost di ig dan share di fb)
.
Apa2 pun kami ucap terima kasih sudi datang ke pondok makan kecil kami dan mintak maaf kalau layanan tak baik.. kami masih kekurangan pekerja..
.
#melaka #kampungcheng #warongabaschengcorner #masjidkampungcheng #warong #sarapanpagi #melaka #roticanai #meegorengbodo #nasigorengbodo #nasilemak #kuahtiewgorengbodo #roticanaibantal #roticanaijantan #telurseparuhmasak

TERIMA KASIH ATAS SOKONGAN ANDA.
.
Apa2 pun kami ucap terima kasih sudi datang ke pondok makan kecil kami dan mintak maaf kalau layanan tak baik.. kami masih kekurangan pekerja..
.
πŸ’šAlamat: Kampung Cheng Melaka bersebelahan Masjid Kampung Cheng... #melaka #kampungcheng #warongabaschengcorner #masjidkampungcheng #warong #sarapanpagi #melaka #roticanai #meegorengbodo #nasigorengbodo #nasilemak #kuahtiewgorengbodo #roticanaibantal #roticanaijantan #telurseparuhmasak

TERIMA KASIH BRO
.
Apa2 pun kami ucap terima kasih sudi datang ke pondok makan kecil kami dan mintak maaf kalau layanan tak baik.. kami masih kekurangan pekerja..
.
πŸ’šAlamat: Kampung Cheng Melaka bersebelahan Masjid Kampung Cheng... #melaka #kampungcheng #warongabaschengcorner #masjidkampungcheng #warong #sarapanpagi #melaka #roticanai #meegorengbodo #nasigorengbodo #nasilemak #kuahtiewgorengbodo #roticanaibantal #roticanaijantan #telurseparuhmasak

TERIMA KASIH KAWAN
.
Apa2 pun kami ucap terima kasih sudi datang ke pondok makan kecil kami dan mintak maaf kalau layanan tak baik.. kami masih kekurangan pekerja..
.
πŸ’šAlamat: Kampung Cheng Melaka bersebelahan Masjid Kampung Cheng... #melaka #kampungcheng #warongabaschengcorner #masjidkampungcheng #warong #sarapanpagi #melaka #roticanai #meegorengbodo #nasigorengbodo #nasilemak #kuahtiewgorengbodo #roticanaibantal #roticanaijantan #telurseparuhmasak

Most Popular Instagram Hashtags