[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#telekungterkini

3530 posts

TOP POSTS

Cantik tak ? cantik tak ? ๐Ÿ˜
Murah ja harga mampu milik RM75
Meh meh PM kami 0194495629
#telekung #telekungmurah #telekungsolat #telekungterkini #telekungraya

โ€ผ๏ธ TELEKUNG ASA PASTEL โ€ผ๏ธ
.
SIMPLE,PLAIN, SEJUK, SELESA, LABUH DAN PATUHI SYARIAH...MATERIAL COTTON VISCOSE..
.
----------------------------------------------------------------------------------------
.
๐Ÿ’Ÿ Sesuai untuk beribadah, wakaf juga hadiah buat tersayang selagi orang guna.. InsyaAllah kita dapat manfaatnya..๐Ÿ’•
.
Pada yang berminat boleh hubungi....๐Ÿ˜Š
.
>>> 0194815262
.
#telekungcantik #Telekungwakaf #telekungselesa #telekungmalaysia #sayajualtelekung #bazaarpaknil #seriiskandar #telekunghantaran #freedeliveryipoh #telekungcotton #telekungumrahhaji #telekungberkualiti #telekungmuslimah #telekungtravelonline #telekungcottonTakjarang #telekungterkini
#telekung #telekungbest
#telekungdewasa #telekungbestseller
#telekungwarna
#telekungAsa #telekungbestquality
#telekungputih
#telekungraya
#telekungmekah
#telekunglawa
#telekunglabuh
#jombelitelekungasa
#jombelitelekungasa

Telekung Jameela khas untuk mereka yang inginkan keselesaan ketika bersolat. Promosi masih berjalan, dapatkan segera ๐Ÿ˜

Excitednye nak sambut Ramadhan.๐Ÿ˜ƒ Apa kata kita tukar telekung lama tu ke Telekung Medina Lace.
.
๐ŸŒธTelekung Medina Lace๐ŸŒธ
โญ Cantik : Sangat
โญ Material : Viscose Original Kualiti
โญ Selesa : Confirm
โญ Sejuk : Confirm
โญ Tutup Aurat : Confirm tak melekat pada badan
โญ Harga : Rendah dari Harga2 di luar
.
Confirm Puas Hati! Harga Terlajak Murah sgt dah ni sayang semua๐Ÿ‘‡
.
๐Ÿ’ฅ HANYA RM59.00 SAHAJA ๐Ÿ’ฅ
.
PM/Whatsapp Sis skrg, Taip 'Telekung Medina' & send ke 016-9002285.
.
#jomsolatdengantelekungmedina
#telekungmedina #telekungviscose #telekunglace #telekungmurah #borongtelekung #telekungcantik #telekungarafah #telekungplain #telekungcantik #borongtelekungmurah #telekungmurah #telekung2017 #telekungterkini #telekungtidakmelekat #telekungputih #telekung #telekungsilk #telekungcotton #telekungcottontravel #telekunghantaran #telekungraya #telekungarafah #telekungpuasa2017 #telekungramadhan2017 #telekungsyawal2017 #telekungraya2017 #telekungexclusive #telekungeksklusif

TELEKUNG JAMEELA
โœ” FREE BAG
โœ” tak mudah terbang terbang ditiup angin
โœ”๏ธ FREE SIZE. Sesuai untuka orang yang tinggi dan berbadan besar (up to 170cm)
_
Mustard gold & pearl white sold out maaf ,
Warna lain ada yg ada , wassap sembang2 ๐Ÿค—
___
Harga sungguh mampu milik!
RM99 (sm) / RM105 (ss)

Banyak pasang telekung habis terjual? anda lambat anda rugi!
.
.
Wassap now 017-4753449
.
.
#TelekungJAMEELA55

#Telekungjameela
#telekung #telekungmurah #telekungmalaysia #telekungterkini #telekungberkualiti #telekungberkualititinggi #sayajualtelekung
#telekungmurahmalaysia #malaysiatelekung
#telekungcantik #telekung
#TelekungJAMEELA55

#telekung #telekungmurah #telekungmalaysia #telekungterkini
#telekungsitikhadijah #telekungberkualiti #telekungberkualititinggi #sayajualtelekung
#telekungmurahmalaysia #malaysiatelekung
#telekungcantik #telekung
#muslimah #muslimahclothing #muslimahclothes #muslimahcloth #muslimahjubah #telekung2016 #muslimahjubahwear #muslimahmalaysia
#muslimahjubahnursing #muslimahjubahmurah
#malaysiatelekung

Jamelah comfy.. Readystock now
.
Telekung jamelah comfy
Kain cotton yang sejuk dan selesa
Renda lebih besar 6inci ..
Ada renda di kepala
Di bahagian dagu kainnya lycra
Kain yang selesa dan xpanas
2 lapis lining di paras dada
Whatsapp +60182685972
.
.

rm150 termasuk pos
#telekung #telekungsolat #telekungibu #telekunghadiah #telekungputih #muslimahhijab #bazaronline #bazarpaknil #tudung #jubahmuslimah #aurainstabatch5 #terapiinstagram #telekungonline #telekungterkini

Combo telekung sesuci lebaran masih berlangsung uollsss..
.
mai pakat grab bebanyak untuk mak, mak mertua, adik, kakak.. semua laaahh.. biar semua dapat pakai telekung baru di hari lebaran..yeahhh
.
whatsapp 0175378531
.
sale akan habis pada jam 11.00 malam nanti.. tak lama dah tu..
.
#telekungshop
#combotelekung
#sesucilebaran
#heroseorangcinderella
#teambelloscarves
#teamtelekunggojes
#telekungterkini
#telekungmurahmurah
#byshudorable
#kitagunani
#sayajualtelekung
#telekungsulam
#telekungraya

Sis demo telekung Haji dan Umrah Bertangan .. Kualiti kain cantik.. muka terletak saja .. kain sejuk .. material kain yang tidak berbulu , tidak mengecut dan tidak luntur warnanya .. harga promosi sis bagi .. mur mur jea.. Material : Denim
Price : RM80 ( RM10 ss)
.
How to order just whatsapp ๐Ÿ‘๐Ÿฝ 0162977349
โŒ no call โŒ no dm

#telekungumrah #telekungsolat #telekunghaji #telekung #telekungborong #telekunghantaran #telekungselesa #telekungplain #telekungmurah #telekungwarna #telekungsolat #telekungsejuk #telekungterkini #telekungdewasa #telekunglawa #telekungonline #telekungmalaysia #telekunghadiah #telekungcantikdanmurah #telekunghajidanumrah #telekunghajiumrah #telekunghajimurah #telekunghaji
ps :

MOST RECENT

๐ŸŒธ TELEKUNG ASA ๐ŸŒธ
.
โ˜‘๏ธ Diperbuat daripada cotton Egypt, selesa, nyaman labuh dan tidak jarang, sesuai untuk semua muslimah beribadah dengan sempurna....๐Ÿ’•
. ---------------------------------------------------------------------------------------- Siapa yang belum memiliki koleksi Telekung Asa boleh Wsp atau hubungi ...๐Ÿ˜Š
.
>>> 0194815262
.
#telekungcantik #Telekungwakaf #telekungselesa #telekungmalaysia #sayajualtelekung #bazaarpaknil #seriiskandar #telekunghantaran #freedeliveryipoh #telekungcotton #telekungumrahhaji #telekungberkualiti #telekungmuslimah #telekungtravelonline #telekungcottonTakjarang #telekungterkini
#telekung #telekungbest
#telekungdewasa #telekungbestseller
#telekungwarna
#telekungAsa #telekungbestquality
#telekungputih
#telekungraya
#telekungmekah
#telekunglawa
#telekunglabuh
#telekungunik
#jombelitelekungasa

Sis demo telekung Haji dan Umrah Bertangan .. Kualiti kain cantik.. muka terletak saja .. kain sejuk .. material kain yang tidak berbulu , tidak mengecut dan tidak luntur warnanya .. harga promosi sis bagi .. mur mur jea.. Material : Denim
Price : RM80 ( RM10 ss)
.
How to order just whatsapp ๐Ÿ‘๐Ÿฝ 0162977349
โŒ no call โŒ no dm

#telekungumrah #telekungsolat #telekunghaji #telekung #telekungborong #telekunghantaran #telekungselesa #telekungplain #telekungmurah #telekungwarna #telekungsolat #telekungsejuk #telekungterkini #telekungdewasa #telekunglawa #telekungonline #telekungmalaysia #telekunghadiah #telekungcantikdanmurah #telekunghajidanumrah #telekunghajiumrah #telekunghajimurah #telekunghaji
ps :

Telekung Travel Jasmine ๐Ÿ˜Š mudah nak solat di mana-mana. Tak perlu nak tunggu giliran telekung. Terpaksa pakai telekung berbau kepam. Keselesaan dan kebersihan dalam solat lebih terjaga. Jom dapatkan telekung travel Jasmine.

โ€ผ๏ธ TELEKUNG ASA PASTEL โ€ผ๏ธ
.
SIMPLE,PLAIN, SEJUK, SELESA, LABUH DAN PATUHI SYARIAH...MATERIAL COTTON VISCOSE..
.
----------------------------------------------------------------------------------------
.
๐Ÿ’Ÿ Sesuai untuk beribadah, wakaf juga hadiah buat tersayang selagi orang guna.. InsyaAllah kita dapat manfaatnya..๐Ÿ’•
.
Pada yang berminat boleh hubungi....๐Ÿ˜Š
.
>>> 0194815262
.
#telekungcantik #Telekungwakaf #telekungselesa #telekungmalaysia #sayajualtelekung #bazaarpaknil #seriiskandar #telekunghantaran #freedeliveryipoh #telekungcotton #telekungumrahhaji #telekungberkualiti #telekungmuslimah #telekungtravelonline #telekungcottonTakjarang #telekungterkini
#telekung #telekungbest
#telekungdewasa #telekungbestseller
#telekungwarna
#telekungAsa #telekungbestquality
#telekungputih
#telekungraya
#telekungmekah
#telekunglawa
#telekunglabuh
#jombelitelekungasa
#jombelitelekungasa

Telekung Bunga dihasilkan dari material Jersi Ringan bagi memastikan keselesaaan si comel
.
Telekung yang kita hasilkan bertujuan untuk si comel gemar bersolat. InshaAllah
.
Direka khas untuk kanak-kanak comel berusia antara 2 tahun hingga 7 tahun. Anak-anak ibu pasti menyukainya

#telekung #telekungmurah #telekungonline #telekungmalaysia #telekungterkini #telekunglycra #telekungjersi #telekungjersey
#telekungbudak #telekungbudakmurah #telekungbudaklycra #telekungbudakjersi #telekungbudakjersey #telekungbudakcomel
#sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualtelekung #bazar #bazaronline #bazarpaknil #telekungbunga #telekungbungaRakhis #rakhiscloset

Telekung Bunga dihasilkan dari material Jersi Ringan bagi memastikan keselesaaan si comel
.
Telekung yang kita hasilkan bertujuan untuk si comel gemar bersolat. InshaAllah
.
Direka khas untuk kanak-kanak comel berusia antara 2 tahun hingga 7 tahun. Anak-anak ibu pasti menyukainya

#telekung #telekungmurah #telekungonline #telekungmalaysia #telekungterkini #telekunglycra #telekungjersi #telekungjersey
#telekungbudak #telekungbudakmurah #telekungbudaklycra #telekungbudakjersi #telekungbudakjersey #telekungbudakcomel
#sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualtelekung #bazar #bazaronline #bazarpaknil #telekungbunga #telekungbungaRakhis #rakhiscloset

Telekung Bunga dihasilkan dari material Jersi Ringan bagi memastikan keselesaaan si comel
.
Telekung yang kita hasilkan bertujuan untuk si comel gemar bersolat. InshaAllah
.
Direka khas untuk kanak-kanak comel berusia antara 2 tahun hingga 7 tahun. Anak-anak ibu pasti menyukainya

#telekung #telekungmurah #telekungonline #telekungmalaysia #telekungterkini #telekunglycra #telekungjersi #telekungjersey
#telekungbudak #telekungbudakmurah #telekungbudaklycra #telekungbudakjersi #telekungbudakjersey #telekungbudakcomel
#sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualtelekung #bazar #bazaronline #bazarpaknil #telekungbunga #telekungbungaRakhis #rakhiscloset

Masih mencari telekung untuk di pakai hari raya? Jom dapatkan telekung Jameela, secantik namanya. Memang cantik dan selesa. Ramai dah dapatkannya memang puas hati. Berpasang-pasang repeat order
.
Selain menjamu tetamu dengan juadah yang lazat dan enak, dapat juga sediakan tetamu telekung yang selesa dipakai. Tunggu apa la tempah sekarang.

Combo telekung sesuci lebaran masih berlangsung uollsss..
.
mai pakat grab bebanyak untuk mak, mak mertua, adik, kakak.. semua laaahh.. biar semua dapat pakai telekung baru di hari lebaran..yeahhh
.
whatsapp 0175378531
.
sale akan habis pada jam 11.00 malam nanti.. tak lama dah tu..
.
#telekungshop
#combotelekung
#sesucilebaran
#heroseorangcinderella
#teambelloscarves
#teamtelekunggojes
#telekungterkini
#telekungmurahmurah
#byshudorable
#kitagunani
#sayajualtelekung
#telekungsulam
#telekungraya

Combo telekung sesuci lebaran masih berlangsung uollsss..
.
mai pakat grab bebanyak untuk mak, mak mertua, adik, kakak.. semua laaahh.. biar semua dapat pakai telekung baru di hari lebaran..yeahhh
.
whatsapp 0175378531
.
sale akan habis pada jam 11.00 malam nanti.. tak lama dah tu..
.
#telekungshop
#combotelekung
#sesucilebaran
#heroseorangcinderella
#teambelloscarves
#teamtelekunggojes
#telekungterkini
#telekungmurahmurah
#byshudorable
#kitagunani
#sayajualtelekung
#telekungsulam
#telekungraya

Sky Blue sememangnya warna kegemaran ramai pelanggan. Warna cantik, memikat hati, sebab itu ramai yang tertarik untuk memilikinya ๐Ÿ˜Š
.
Awak pula bagaimana? Suka warna apa?

Wah! Cantiknya warna biru ni. Awak yang mempunyai tema kahwin warna biru, boleh la ambil telekung travel jasmine ni buat hantaran
.
Majlis nikah awak kan masa bulan syawal. Orang lain pakai telekung masa travel raya. Awak pula pakai masa travel honeymoon ๐Ÿ˜

๐ŸŒธ TELEKUNG ASA ๐ŸŒธ
.
Anda mencari Telekung yang selesa dengan harga berpatutan Ini lah pilihan Terbaik Telekung Asa....๐Ÿ’•
.
๐Ÿ’Ÿ JOM dapatkan Telekung Asa untuk beribadah , wakaf dan di hadiahkan pada yang tersayang , selagi orang guna kita akan dapat manfaatnya...๐Ÿ’•
.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
.

KEISTIMEWAAN TELEKUNG ASA..
.
โ˜‘๏ธ Material cotton Egypt .
.
โ˜‘๏ธ kain tebal dan Tidak nampak bayangan kulit dan sedap bila di pakai.
.
โ˜‘๏ธ mempunyai satu color white cream.
.
โ˜‘๏ธ Bahagian muka kemas terletak mengikut bentuk muka, mengunakan material moss crepe untuk memberi Impak selesa di wajah.
.
โ˜‘๏ธ Tidak perlu memakai anak kepala kerana Tidak akan nampak anak rambut.
.
โ˜‘๏ธ Telekung yang labuh dan kain menutupi tapak kaki ketika sujud
.
โ˜‘๏ธ Ianya simple, plain dihiasi color pinkish brown di keliling Telekung juga di keliling kain Telekung.
.
โ˜‘๏ธ Tidak jarang dan melekap di kulit.
.
โ˜‘๏ธ Tidak berbulu walau di basuh berulang kali
.
โ˜‘๏ธ Patuhi syariah.
.
โญ๏ธโญ๏ธโญ๏ธโญ๏ธโญ๏ธโญ๏ธโญ๏ธโญ๏ธโญ๏ธโญ๏ธโญ๏ธโญ๏ธโญ๏ธโญ๏ธโญ๏ธโญ๏ธโญ๏ธโญ๏ธโญ๏ธโญ๏ธโญ๏ธโญ๏ธโญ๏ธโญ๏ธโญ๏ธโญ๏ธโญ๏ธโญ๏ธ
.
๐Ÿ’Ÿ JIKA berminat Boleh hubungi ke.,
.
>>>>0194815262 .

#telekungcantik #Telekungwakaf #telekungselesa #telekungmalaysia #sayajualtelekung #bazaarpaknil #seriiskandar #telekunghantaran #freedeliveryipoh #telekungcotton #telekungumrahhaji #telekungberkualiti #telekungmuslimah #telekungtravelonline #telekungcottonTakjarang #telekungterkini
#telekung #telekungbest
#telekungdewasa #telekungbestseller
#telekungwarna
#telekungAsa #telekungbestquality
#telekungputih
#telekungraya
#telekungmekah
#telekunglawa
#telekunglabuh
#telekungunik
#jombelitelekungasa

Awak peminat pink? Nah! Ada telekung baby pink untuk awak. Cantik tau macam bunga sakura. Ada telekung travel senang tau nak solat kat mana-mana
.
Sekarang ni ramai yang shopping raya, mesti surau pun penuh juga. Tak kan awak nak tunggu giliran guna telekung sampai setengah jam. Bila awak ada telekung sendiri, masuk surau, ambil wuduk terus solat dan tak perlu tunggu-tunggu lagi ๐Ÿ˜Š

๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ TELEKUNG ASA PASTEL ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
.
SIMPLE, PLAIN, SEJUK,SELESA, LABUH,PATUHI SYARIAH SERTA HARGA MAMPU MILIK.....๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
SESUAI UNTUK:
.
๐Ÿ’Ÿ UMRAH
๐Ÿ’Ÿ HAJI
๐Ÿ’Ÿ HADIAH ATAU HANTARAN
๐Ÿ’Ÿ KEGUNAAN HARIAN UTK SOLAT TERAWIH JGA UNTUK SOLAT AIDIL FITRI TAK LAMA LAGI...
.
____________________________________________________________________________________________ .
KEISTIMEWAAN TELEKUNG ASA PASTEL
.
โ˜‘๏ธ Material cotton viscose sejuk lembut bila di pakai dan tidak jarang
,
โ˜‘๏ธ Bahagian muka kemas terletak mengikut bentuk muka, mengunakan material Lycra di Bahagian dagu untuk memberi Impak selesa pada wajah.
.
โ˜‘๏ธ Mempunyai 3 color yang menarik light pink, light blue, dan grey
.
โ˜‘๏ธ Telekung yang labuh dan kain menutupi tapak kali ketika sujud
.
โ˜‘๏ธ Ianya simple, plain, di bahagian kepala dan keliling Telekung.
.
โ˜‘๏ธTidak nampak bayangan kulit
.
โ˜‘๏ธ Tidak bebulu walau di basuh berulang kali
.
โ˜‘๏ธ Ianya patuhi syariah
.
๐ŸŽ‰TAWARAN PRE- RAMADHAN HANYA RM120 TERMASUK POSTAGE SEMENANJUNG MSIA ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
.
JILA BERMINAT CEPAT2 HUBUNGI KE
.
>>> 0194815262
.
JANGAN LUPA FOLLOW TELEKUNG ASA....๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
#telekungcantik #Telekungwakaf #telekungselesa #telekungmalaysia #sayajualtelekung #bazaarpaknil #seriiskandar #telekunghantaran #freedeliveryipoh #telekungcotton #telekungumrahhaji #telekungberkualiti #telekungmuslimah #telekungtravelonline #telekungcottonTakjarang #telekungterkini
#telekung #telekungbest
#telekungdewasa #telekungbestseller
#telekungwarna
#telekungAsa #telekungbestquality
#telekungputih
#telekungraya
#telekungmekah
#telekunglawa
#telekunglabuh
#telekungunik
#telekungcomel

๐ŸŒนAssalamualaikum, Hai semuaa rakan ig sis yg disayangi ๐Ÿ’• InsyaAllah, bermula pada HARI INI, sis mula membuat PROMOSI gempak kepada para IBU & ANAK kerana kami akan membuat POTONGAN harga kaww kawww ๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ
.
.
๐Ÿ’ SET TELEKUNG IBU & ANAK (ada lace di kepala) ๐Ÿ’
.
.
๐Ÿ’ธ Daripada harga RM170+ kepada harga RM130 sahajaaa โ€ผ Dan yang paling penting ialah harga tersebut TERMASUK KOS PENGHANTARANโ€ผ๐Ÿ’ธ
.
.
๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.
.
Jadi, apa tunggu lagi โ‰ Jom dapatkan segera sebelum habis promosi โ€ผ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ .
.
Macam mana โ‰ Senang saja, ๐Ÿ˜Š hanya perli DM atau WHATSAPP,
014-5208871,
014-5208871,
014-5208871,
014-5208871,
014-5208871,
014-5208871.
.
.
#telekung #telekungraya #telekunglace #promositelekung #telekungibu #telekunganak #telekungmalaysia #telekungarafah #telekungmurah #telekungterkini #telekungbajet #telekungjimat #telekunghantaran #sayajual

Most Popular Instagram Hashtags