#telekungterkini

3319 posts

TOP POSTS

Cantik tak ? cantik tak ? 😍
Murah ja harga mampu milik RM75
Meh meh PM kami 0194495629
#telekung #telekungmurah #telekungsolat #telekungterkini #telekungraya

🎉🎉🎉TELEKUNG ASA PASTEL🎉🎉🎉 ...
✔Tanpa sulaman sarat, didatangi dengan tiga color yg lembut juga dua jahitan berbeza
✔️ material cotton viscose,tidak jarang dan sejuk serta selesa sangat bila di pakai.
.
✔️️ sangat selesa di pakai untuk semua golongan.
✔️ Boleh di jadikan hadiah atau hantaran buat tersayang.
✔️️️ Jahitan kemas di muka dan tidak perlu memakai anak kepala
✔️ Colors:Light blue, light pink, light grey .
✔️ Bahagian dagu menggunakan lycra untuk memberi impak keselesaan berbagai bentuk wajah.
✔️ Labuh Telekung 46" Labuh kain 53" serta Bergetah ✨✨✨✨✨✨✨✨✨ .
.
TAWARAN PRE-RAMADHAN SALES HANYA RM120 TERMASUK POSTAGE SEMENANJUNG MSIA😍😘
.
Boleh hubungi/ wasap 📲0194815262
📲0194815262

#telekungcantik #Telekungwakaf #telekungselesa #telekungmalaysia #sayajualtelekung #bazaarpaknil #seriiskandar #telekunghantaran #freedeliveryipoh #telekungcotton #telekungumrahhaji #telekungberkualiti #telekungmuslimah #telekungtravelonline #telekungcottonTakjarang #telekungterkini
#telekung #telekungbest
#telekungdewasa #telekungbestseller
#telekungwarna
#telekungAsa #telekungbestquality
#telekungputih
#telekungraya
#telekungmekah
#telekunglawa
#telekunglabuh
#telekungunik
#jombelitelekungasa

🌼 Material High Quality Soft Cotton
🌼 Selesa
🌼Material Cotton yg selesa & sejuk🌨
🌼
🌼 Cutting
🌼 Dua lapisan kain pada bahagian kepala
🌼 Kemasan pada muka yg melekap kemas dan sgt selesa.
🌼 Hiasan sulam sakura yang kemas dan cantik pada badan telekung
🌼 FREE BAG
🌼 tak terbang terbang ditiup angin
________
Harga
sungguh mampu milik!
RM99 (sm) / RM105 (ss)
siap ada beg sekali 😍
🇲🇾
Wassap now
011-2725-0415
🇲🇾
______________________________________
#TelekungJAMEELA55
#Telekungjameela
#telekung #telekungmurah #telekungmalaysia #telekungterkini #telekungberkualiti #telekungberkualititinggi #sayajualtelekung
#telekungmurahmalaysia #malaysiatelekung
#telekungcantik #telekung
#TelekungJAMEELA55

#telekung #telekungmurah #telekungmalaysia #telekungterkini
#telekungsitikhadijah #telekungberkualiti #telekungberkualititinggi #sayajualtelekung
#telekungmurahmalaysia #malaysiatelekung
#telekungcantik #telekung
#muslimah #muslimahclothing #muslimahclothes #muslimahcloth #muslimahjubah #telekung2016 #muslimahjubahwear #muslimahmalaysia
#muslimahjubahnursing #muslimahjubahmurah
#malaysiatelekung

TELEKUNG LACE EXCLUSIVE [KEMPEN JOM TUKAR TELEKUNG SEMPENA RAMADHAN !!!] PROMO RAYA HARGA BERKAT.
.
.
Ramadhan dah dekat ??? Jom kita tukar telekung baru !!! .
Bukan tukar untuk kita je.. tp jom tukar untuk mak, mak mentua dan adik beradik juga..!
.
.
Dapatkan telekung PRADA LACE sempena kempen tukar telekung baru untuk bulan Ramadhan. KUALITI TERBAIKKK.!! JOM TUKAR SKRG!! SATU UTK MAK, SATU MAK MENTUA, SATU UTK DIRI SENDIRI!
.
.
HARGA PROMO BERKAT RAMADHAN:
Spsg rm55
3 psg rm165
5 psg rm 265 UTK 100 PSG TERAWAL!!
.
whatsapp
http://azima.wasap.my

#telekunglace #telekungrenda #telekungmurah #telekunghargamurah
#telekungterkini #telekungtidakjarang
#telekungkualiti

Meh hadikk nak lanjee gambar seketul. comel kan?? Cantik & selesa sangat. Bukan adik comel ni je suka tau. Ibu punn lagi suka dengan koleksi seri zahra ni. 😘😘 :
Cepat2 order stok dah tak bnyak ni uolls.
Whatsapp admin 0173200820 sekarang! Harga masih PROMOSI gila2 tau.💃
:
Alhamdulillah #testimoniHM😘💪 #telekungHM #telekungmurah #telekungberkualiti #telekung #telekungcantik #telekungsolat #murah #promosi #pakaianmuslimah #hajidanumrah #telekungHMbyHannaMirae #HannaMirae #telekungterkini #trendterkini #shawl #jubah #pakaianumrah #cotton #sejadah #alquran #bajumuslimah #bajumenutupaurat #umrah #telekungselesa #solat #telekunghantaran #bruneidarussalam #viral

Excitednye nak sambut Ramadhan.😃 Apa kata kita tukar telekung lama tu ke Telekung Medina Lace.
.
🌸Telekung Medina Lace🌸
⏭ Cantik : Sangat
⏭ Material : Viscose Original Kualiti
⏭ Selesa : Confirm
⏭ Sejuk : Confirm
⏭ Tutup Aurat : Confirm tak melekat pada badan
⏭ Harga : Rendah dari Harga2 di luar
.
Confirm Puas Hati! Harga Terlajak Murah sgt dah ni sayang semua👇
.
💥 HANYA RM59.00 SAHAJA 💥
.
PM/Whatsapp Sis skrg, Taip 'Telekung Medina' & send ke 016-9002285.
.
#jomsolatdengantelekungmedina
#telekungmedina #telekungviscose #telekunglace #telekungmurah #borongtelekung #telekungcantik #telekungarafah #telekungplain #telekungcantik #borongtelekungmurah #telekungmurah #telekung2017 #telekungterkini #telekungtidakmelekat #telekungputih #telekung #telekungsilk #telekungcotton #telekungcottontravel #telekunghantaran #telekungraya #telekungarafah #telekungpuasa2017 #telekungramadhan2017 #telekungsyawal2017 #telekungraya2017 #telekungexclusive #telekungeksklusif

MOST RECENT

🎉 TELEKUNG ASA 🎉
.
💟 Di perbuat daripada cotton egypt.... Anggun , selesa,labuh dan tidak jarang serta patuhi syariah, sesuai untuk semua muslimah beribadah dengan sempurna..
.
TAWARAN PRE- RAMADHAN SALES HANYA RM140 TERMASUK POSTAGE SEMENANJUNG MSIA
.
Boleh hubungi Wsp
.
📲 0194815262
📲 0184815262
.
#telekungcantik #Telekungwakaf #telekungselesa #telekungmalaysia #sayajualtelekung #bazaarpaknil #seriiskandar #telekunghantaran #freedeliveryipoh #telekungcotton #telekungumrahhaji #telekungberkualiti #telekungmuslimah #telekungtravelonline #telekungcottonTakjarang #telekungterkini
#telekung #telekungbest
#telekungdewasa #telekungbestseller
#telekungwarna
#telekungAsa #telekungbestquality
#telekungputih
#telekungraya
#telekungmekah
#telekunglawa
#telekunglabuh
#telekungunik
#jombelitelekungasa

🎉 TELEKUNG ASA PASTEL 🎉
.
💟 Mempunyai 3 color sederhana yang lembut dan menarik, material cotton viscose.. Sejuk ,selesa, labuh patuhi syariah sesuai untuk semua muslimah beribadah dengan sempurna...
.
TAWARAN PRE - RAMADHAN SALES HANYA RM120 TERMASUK POSTAGE SEMENANJUNG MSIA 😘😍
.
Boleh hubungi Wsp
.
📲 0194815262
📲 0194815262
.

#telekungcantik #Telekungwakaf #telekungselesa #telekungmalaysia #sayajualtelekung #bazaarpaknil #seriiskandar #telekunghantaran #freedeliveryipoh #telekungcotton #telekungumrahhaji #telekungberkualiti #telekungmuslimah #telekungtravelonline #telekungcottonTakjarang #telekungterkini
#telekung #telekungbest
#telekungdewasa #telekungbestseller
#telekungwarna
#telekungAsa #telekungbestquality
#telekungputih
#telekungraya
#telekungmekah
#telekunglawa
#telekunglabuh
#telekungunik
#jombelitelekungasa

🎉 TELEKUNG ASA PASTEL 🎉
. 💟 Mempunyai 3 color sederhana yang lembut..selesa , sejuk , labuh sesuai untuk semua muslimah beribadah, Lima waktu dengan sempurna..
.

TAWARAN PRE-RAMADHAN SALES HANYA RM 120 TERMASUK POSTAGE SEMENANJUNG MSIA 😘😍
.
Boleh hubungi wsap .
📲 0194815262
📲 0194815262
.
#telekungcantik #Telekungwakaf #telekungselesa #telekungmalaysia #sayajualtelekung #bazaarpaknil #seriiskandar #telekunghantaran #freedeliveryipoh #telekungcotton #telekungumrahhaji #telekungberkualiti #telekungmuslimah #telekungtravelonline #telekungcottonTakjarang #telekungterkini
#telekung #telekungbest
#telekungdewasa #telekungbestseller
#telekungwarna
#telekungAsa #telekungbestquality
#telekungputih
#telekungraya
#telekungmekah
#telekunglawa
#telekunglabuh
#telekungunik
#jombelitelekungasa

🌼 Material High Quality Soft Cotton
🌼 Selesa
🌼Material Cotton yg selesa & sejuk🌨
🌼
🌼 Cutting
🌼 Dua lapisan kain pada bahagian kepala
🌼 Kemasan pada muka yg melekap kemas dan sgt selesa.
🌼 Hiasan sulam sakura yang kemas dan cantik pada badan telekung
🌼 FREE BAG
🌼 tak terbang terbang ditiup angin
________
Harga
sungguh mampu milik!
RM99 (sm) / RM105 (ss)
siap ada beg sekali 😍
🇲🇾
Wassap now
011-2725-0415
🇲🇾
______________________________________
#TelekungJAMEELA55
#Telekungjameela
#telekung #telekungmurah #telekungmalaysia #telekungterkini #telekungberkualiti #telekungberkualititinggi #sayajualtelekung
#telekungmurahmalaysia #malaysiatelekung
#telekungcantik #telekung
#TelekungJAMEELA55

#telekung #telekungmurah #telekungmalaysia #telekungterkini
#telekungsitikhadijah #telekungberkualiti #telekungberkualititinggi #sayajualtelekung
#telekungmurahmalaysia #malaysiatelekung
#telekungcantik #telekung
#muslimah #muslimahclothing #muslimahclothes #muslimahcloth #muslimahjubah #telekung2016 #muslimahjubahwear #muslimahmalaysia
#muslimahjubahnursing #muslimahjubahmurah
#malaysiatelekung

TELEKUNG JAMEELA
_________________________________________
♥ CANTIK dan PRAKTIKAL sungguh telekung ni! ♥ 🌨Tidak panas 🍃Tidak mudah terbang2
_________________________________________
🌼 Material High Quality Soft Cotton
🌼 Selesa
🌼Material Cotton yg selesa & sejuk🌨
🌼
🌼 Cutting
🌼 Dua lapisan kain pada bahagian kepala
🌼 Kemasan pada muka yg melekap kemas dan sgt selesa.
🌼 Hiasan sulam sakura yang kemas dan cantik pada badan telekung
🌼 FREE BAG
🌼 tak terbang terbang ditiup angin
________
Harga
sungguh mampu milik!
RM99 (sm) / RM105 (ss)
siap ada beg sekali 😍
🇲🇾
Wassap now
011-2725-0415
🇲🇾
______________________________________
#TelekungJAMEELA55
#Telekungjameela
#telekung #telekungmurah #telekungmalaysia #telekungterkini #telekungberkualiti #telekungberkualititinggi #sayajualtelekung
#telekungmurahmalaysia #malaysiatelekung
#telekungcantik #telekung
#TelekungJAMEELA55

#telekung #telekungmurah #telekungmalaysia #telekungterkini
#telekungsitikhadijah #telekungberkualiti #telekungberkualititinggi #sayajualtelekung
#telekungmurahmalaysia #malaysiatelekung
#telekungcantik #telekung
#muslimah #muslimahclothing #muslimahclothes #muslimahcloth #muslimahjubah #telekung2016 #muslimahjubahwear #muslimahmalaysia
#muslimahjubahnursing #muslimahjubahmurah
#malaysiatelekung

🎉🎉🎉TELEKUNG ASA PASTEL🎉🎉🎉 ...
✔Tanpa sulaman sarat, didatangi dengan tiga color yg lembut juga dua jahitan berbeza
✔️ material cotton viscose,tidak jarang dan sejuk serta selesa sangat bila di pakai.
.
✔️️ sangat selesa di pakai untuk semua golongan.
✔️ Boleh di jadikan hadiah atau hantaran buat tersayang.
✔️️️ Jahitan kemas di muka dan tidak perlu memakai anak kepala
✔️ Colors:Light blue, light pink, light grey .
✔️ Bahagian dagu menggunakan lycra untuk memberi impak keselesaan berbagai bentuk wajah.
✔️ Labuh Telekung 46" Labuh kain 53" serta Bergetah ✨✨✨✨✨✨✨✨✨ .
.
TAWARAN PRE-RAMADHAN SALES HANYA RM120 TERMASUK POSTAGE SEMENANJUNG MSIA😍😘
.
Boleh hubungi/ wasap 📲0194815262
📲0194815262

#telekungcantik #Telekungwakaf #telekungselesa #telekungmalaysia #sayajualtelekung #bazaarpaknil #seriiskandar #telekunghantaran #freedeliveryipoh #telekungcotton #telekungumrahhaji #telekungberkualiti #telekungmuslimah #telekungtravelonline #telekungcottonTakjarang #telekungterkini
#telekung #telekungbest
#telekungdewasa #telekungbestseller
#telekungwarna
#telekungAsa #telekungbestquality
#telekungputih
#telekungraya
#telekungmekah
#telekunglawa
#telekunglabuh
#telekungunik
#jombelitelekungasa

READY STOCK .
Telekung PRADA Xclusive
Harga sepasang
RM 75 exc pos. .
🌼Material VISCOSE/micro FIBRE (jersi silk)
🌼Kain tidak melekap, tidak jarang
🌼Sejuk, selesa, ringan dan cantik beralun
🌼Jahitan yang kemas. 🌼Panjang telekung 49", FREE SIZE
.
WSSAP 0122439569 jika berminat. #telekunglycra #telekungterkini #telekungmalaysia #duckscarves #inspiredduck #inspiredariani
#eyelashduck #tudungmurah #tudungraya #inspiredduckscarves #royalduck #duckinspired
#ariani #telekungraya #telekunglycra #shawlviolet #telekungprada #telekungpradalace #telekungpradamurah #telekungumrah

‼️ TELEKUNG ASA SALJU ‼️ . 💟 Anda mencari Telekung yang selesa dengan harga berpatutan ini lah pilihan Terbaik TELEKUNG ASA..
.
💟 SUCI BERSIH,LEMBUT,SELESA ,NYAMAN BILA DI PAKAI..material cotton high kualiti..tidak berbulu walau di basuh berulang kali....
.
Boleh pm/ Wsp spt d bwh ye..
.
📲0194815262
📲0194815262
.

#telekungcantik #Telekungwakaf #telekungselesa #telekungmalaysia #sayajualtelekung #bazaarpaknil #seriiskandar #telekunghantaran #freedeliveryipoh #telekungcotton #telekungumrahhaji #telekungberkualiti #telekungmuslimah #telekungtravelonline #telekungcottonTakjarang #telekungterkini
#telekung #telekungbest
#telekungdewasa #telekungbestseller
#telekungwarna
#telekungAsa #telekungbestquality
#telekungputih
#telekungraya
#telekungmekah
#telekunglawa
#telekunglabuh
#telekungunik
#jombelitelekungasa

TELEKUNG LACE EXCLUSIVE [KEMPEN JOM TUKAR TELEKUNG SEMPENA RAMADHAN !!!] PROMO RAYA HARGA BERKAT.
.
.
Ramadhan dah dekat ??? Jom kita tukar telekung baru !!! .
Bukan tukar untuk kita je.. tp jom tukar untuk mak, mak mentua dan adik beradik juga..!
.
.
Dapatkan telekung PRADA LACE sempena kempen tukar telekung baru untuk bulan Ramadhan. KUALITI TERBAIKKK.!! JOM TUKAR SKRG!! SATU UTK MAK, SATU MAK MENTUA, SATU UTK DIRI SENDIRI!
.
.
HARGA PROMO BERKAT RAMADHAN:
Spsg rm55
3 psg rm165
5 psg rm 265 UTK 100 PSG TERAWAL!!
.
whatsapp
http://azima.wasap.my

#telekunglace #telekungrenda #telekungmurah #telekunghargamurah
#telekungterkini #telekungtidakjarang
#telekungkualiti

InshaAllah...minggu depan kita akan menyambut bulan Ramadhan. Sempena nak menyambut bulan Al-Mubarak ini, pasti ada juga ibu-ibu yang mahu melihat anak-anak kecil mereka mula bersolat 😀
.
.
Nak didik si comel kalau kena caranya, memang menjadi 😆
.
.
Contohnya belikan si comel telekung, bawa dia solat ke masjid. InshaAllah, apabila melihat ramai orang bersolat, si comel juga akan tergerak hati untuk solat bersama 😊
.
.
Untuk memudahkan ibu-ibu mendidik si comel bersolat, kita juga ada telekung yang sesuai untuk si comel berusia 2 tahun dan ke atas 😘
.
.
Nak lihat warna keseluruhan, boleh Whatsapp Cik Ja di nombor berikut -> 0137485863
.
.
Nak lagi senang, komen DM dibawah dan Cik Ja akan menghubungi ibu-ibu secepat mungkin 😀
.
.
In shaa Allah Cik Ja sangat gembira untuk membantu ibu sekalian 🤗

#telekung #telekungDiaDina #DiaDinaRakhis #telekungbudak #telekungkanakkanak #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #igshopmalaysia #petalingjaya #damansara #bazar #bazarpaknil #telekungsolat #telekungsicomel #telekungterkini #telekunglycra #telekungbudakterkini #telekungonline #telekungonlinemalaysia #telekungmalaysia #telekungbudakonline #telekungRakhis #telekungbudakmalaysia #rakhiscloset #telekungmurah #telekungbudakmurah #comel #cantik #sicomel

Promosi telekong pra ramadhan...
Jom tukar telekong...
Sempena ramadhan ini kita pakat2 pakai telekong cantik..ye la nak buat amal ibadat kan..nak menghadap Pencipta kita..bukan nak berjalan saje perlu cantik2...
Kumbangscarf telekong ade telekong lace yg diperbuat daripada kain viscose..
Confirm cantik...
Boleh pm atau wassap je no ni 01117758436
#telekung
#telekungcantik
#pasticantik
#klotkcantikpmkamisemula
#beribadatlahsepertikamubakalmatiesok
#beribadatkepadaallah
#solattiangagama
#muahhcikeddd
#murah2kamikasi
#hargabest
#telekungmurahmalaysia
#telekunghantaran
#telekungterkini
#telekungkainsejuk
#telekungtravel
#kumbangscarf

Alhamdulillah..kita dah restock Telekung DiaDina. Ibu-ibu boleh dah DM atau Whatsapp Cik Ja kalau nak order 😀
.
.
Telekung DiaDina di perbuat dari material Soft Jersey bagi memastikan keSELESAan Si Comel ibu-ibu dan dihasilkan agar Si Comel gemar bersolat. In shaa Allah 😁
.
.
Boleh cuba, jika tidak sesuai boleh dipulangkan. Yang penting Si Comel ibu - ibu SELESA ☺

#telekung #telekungDiaDina #DiaDinaRakhis #telekungbudak #telekungkanakkanak #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #igshopmalaysia #petalingjaya #damansara #bazar #bazarpaknil #telekungsolat #telekungsicomel #telekungterkini #telekungbudakterkini #telekungonline #telekungmurah #telekungbudakmurah #comel #cantik #sicomel #rakhiscloset #telekungRakhis

TELEKUNG TERMURAH, TERCANTIK DAN BERKUALITI TINGGI ‼

Telekung Exclusive Al-Raisya mempunyai poket sorok dibahagian dada untuk menyimpan wang dan handphone. Juga terdapat telekung biasa tanpa poket. ✔ 100% cotton exclusive. Sejuk & selesa
✔ Ukuran FREE SIZE
✔ Kain tidak mudah renyuk
✔ Lace dibahagian kepala dijahit kemas dan elegan
✔Dihujung tali pengikat dijahit bersama lace untuk tampak exclusive
✔ Lace juga terdapat di hujung bahagian telekung dan dibawah kain sarung ✔ Dagu dari material cotton lycra yang lembut memberi keselesaan dan bentuk muka yang cantik
✔ Double lining dari bahagian kepala hingga ke bahagian perut
✔ Kain sarung yang panjang tidak menampakkan kaki ketika sujud ★Jadikan Telekung Exclusive Al-Raisya sebagai hadiah untuk diri sendiri dan juga hadiah buat yang tersayang! Boleh juga dijadikan sebagai hantaran atau hadiah buat mereka yang mahu mengerjakan haji atau umrah = = = = = = = = = = = =
HARGA PENGENALAN = = = = = = = = = = = = ♥Telekung Premium♥ (berpoket)
Harga asal : RM 199.00
Harga PROMOSI : RM 179.00 ♥Telekung Platinum♥ (tidak berpoket)
Harga asal : RM 189.00
Harga PROMOSI : RM 169.00
Postage : RM9.00 Semenanjung
Postage : RM12.00 Sabah dan Sarawak.
Stok TERHAD!!!❗
Stok TERHAD!!!❗ Do whatsapp me :
017-9173681

#telekungmurah
#telekungcantik
#telekungterkini
#al-raisya
#photooftheday

Most Popular Instagram Hashtags