#telekungterkini

3603 posts

TOP POSTS

Cantik tak ? cantik tak ? 😍
Murah ja harga mampu milik RM75
Meh meh PM kami 0194495629
#telekung #telekungmurah #telekungsolat #telekungterkini #telekungraya

Senang bila ada telekung travel ni bila ke mana-mana. Nak lagi dah dekat musim perayaan, selaut manusia mencari keperluan raya. Bukan sahaja bersesak nak shopping, nak solat kat surau pun bersesak. Alhamdulillah 😊
.
Cuma tak bestnya bila ramai sangat orang ni kena tunggu giliran telekung la pulak. Bila ada sendiri punya senang. Masuk surau, ambil wuduk terus solat tanpa perlu tunggu giliran. Bukan sahaja nak shopping raya, nanti nak balik raya pun RnR pun mesti penuh kan
.
Maklumlah telekung yang disediakan tak mampu nak tampung jemaah yang terlalu ramai pada masa-masa puncak. Jom dapatkan satu telekung travel untuk kemudahan solat di mana jua.

Warna telekung travel Jasmine yang mana menjadi idaman hati? Cantik memikat hati
.
Kain cotton tak jarang, boleh lipat kecil, ada bag, tak terbang melayang-layang sampai tersingkap ditiup angin kipas.

Telekung Seri Aurora ni diperbuat dari material Italian Cotton.
"Italian Cotton" material cotton yg mewah, harganya mahal kerana structure kainnya bermutu tinggi tau😘
.
Materialnya sejuk tak panas apabila dipakai dan kain yang serap peluh dan sngat senang digosok tak mudah renyuk✌😍
.
Material yang mewah sangat selesa dipakai walaupun seharian memakainya. .
Jom dptkan koleksi Seri Aurora yg exclusive dri HM ni. 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
Whatsapp admin 0173200820-ila
.
#telekungHM #telekungmurah #telekungberkualiti #telekung #telekungcantik #telekungsolat #murah #promosi #pakaianmuslimah #hajidanumrah #telekungHMbyHannaMirae #HannaMirae #telekungterkini #trendterkini #shawl #jubah #pakaianumrah #cotton #sejadah #alquran #bajumuslimah #bajumenutupaurat #umrah #telekungselesa #solat #telekunghantaran #bruneidarussalam #viral

Telekung Jameela mendapat tempat di ramai hati pelanggan. Ramai yang order dan repeat order. Sangat selasa. Tak perlu nak bersesak-sesak menghadap jem untuk dapat telekung yang kualiti. Kami bawa terus telekung yang berkualiti di depan pintu rumah sayang-sayang semua. Jom order sekarang 😊

Telekung Seri Aurora ni diperbuat dari material Italian Cotton.
"Italian Cotton" material cotton yg mewah, harganya mahal kerana structure kainnya bermutu tinggi tau😘
.
Materialnya sejuk tak panas apabila dipakai dan kain yang serap peluh dan sngat senang digosok tak mudah renyuk✌😍
.
Material yang mewah sangat selesa dipakai walaupun seharian memakainya. .
Jom dptkan koleksi Seri Aurora yg exclusive dri HM ni. 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
Whatsapp admin 0173200820-ila
.
#telekungHM #telekungmurah #telekungberkualiti #telekung #telekungcantik #telekungsolat #murah #promosi #pakaianmuslimah #hajidanumrah #telekungHMbyHannaMirae #HannaMirae #telekungterkini #trendterkini #shawl #jubah #pakaianumrah #cotton #sejadah #alquran #bajumuslimah #bajumenutupaurat #umrah #telekungselesa #solat #telekunghantaran #bruneidarussalam #viral

Tersenyum si comel dapat telekung. Bersemangat ikut ibu bersolat. Didik anak solat sejak kecil lagi. Jom dapatkan telekung NurMaryam 😊

Telekung Seri Aurora ni diperbuat dari material Italian Cotton.
"Italian Cotton" material cotton yg mewah, harganya mahal kerana structure kainnya bermutu tinggi tau😘
.
Materialnya sejuk tak panas apabila dipakai dan kain yang serap peluh dan sngat senang digosok tak mudah renyuk✌😍
.
Material yang mewah sangat selesa dipakai walaupun seharian memakainya. .
Jom dptkan koleksi Seri Aurora yg exclusive dri HM ni. 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
Whatsapp admin 0173200820-ila
.
#telekungHM #telekungmurah #telekungberkualiti #telekung #telekungcantik #telekungsolat #murah #promosi #pakaianmuslimah #hajidanumrah #telekungHMbyHannaMirae #HannaMirae #telekungterkini #trendterkini #shawl #jubah #pakaianumrah #cotton #sejadah #alquran #bajumuslimah #bajumenutupaurat #umrah #telekungselesa #solat #telekunghantaran #bruneidarussalam #viral

MOST RECENT

Telekung Jameela mendapat tempat di ramai hati pelanggan. Ramai yang order dan repeat order. Sangat selasa. Tak perlu nak bersesak-sesak menghadap jem untuk dapat telekung yang kualiti. Kami bawa terus telekung yang berkualiti di depan pintu rumah sayang-sayang semua. Jom order sekarang 😊

Tersenyum si comel dapat telekung. Bersemangat ikut ibu bersolat. Didik anak solat sejak kecil lagi. Jom dapatkan telekung NurMaryam 😊

Sejuk mata memandang, bila si comel bertelekung. Nak ajar anak bersolat dari kecil supaya bila dewasa tidak malas untuk bersolat
.
Telekung kanak-kanak ada saiz dari 1 tahun hingga 12 tahun. Jom dapatkannya. Whatsapp 013-2226105

.
TAK KHUSYUK TIAP KALI SOLAT JEMAAH SEBAB PELUH?
.
Ini pengalaman masa Terawih hari tu. .
- Bila jemaah luruskan saf, mula rasa gelisah. Mana taknya, ketiak dah mula berpeluh, baju dah mula lencun dengan peluh.
.
- Nak rapat dengan akak sebelah pun segan, takut orang sebelah terbau peluh kita. Tapi kena rapatkan saf juga.
Rapat jugalah sambil cuba fokus solat. .
- Peluh mula menitis dari tepi telinga ke pangkal leher. Bila Imam selesai bagi salam, terus bangun undur ke belakang.
Jangan orang terbau peluh kita. Adoi tak selesanya.. .
Puan perlukan Telekung yang sesuai untuk dibawa solat Jemaah.
Telekung Fatima Lace adalah jawapan kepada masalah Puan. .
Seronok kami bila dapat feedback ramai pelanggan kami selesa dan dapat improve khusyuk dalam solat sebab
sudah tak berpeluh-peluh lagi. Alhamdulillah!
.
===
3 Perkara Puan perlu tahu tentang Telekung Fatima Lace :
===
1. Material Original Viscose yang SEJUK SELESA - mudah sis bawa solat lama-lama.
.
2. Pinggang bertali : Boleh adjust ikut saiz pinggang
.
3. Kain labuh 120cm .
===
.
Telekung ini sangat popular sekarang. .
Kalau Puan beli 2 pasang Telekung Fatima Lace hari ini, Puan dapat FREE POSTAGE. .
Tak perlu bayar RM15 untuk Pos Laju. Biar kami belanja Puan. Ok?
.
Klik sini untuk Whatsapp dan order sekarang :
http://telekungfatimalace.wasap.my/
.
Klik sini untuk Whatsapp dan order sekarang :
http://telekungfatimalace.wasap.my/
.
Klik sini untuk Whatsapp dan order sekarang :
http://telekungfatimalace.wasap.my/
.
Psst : Stok telekung tak banyak ya. Jadi kalau serius memang mencari Telekung yang kain SEJUK supaya solat TAK BERPELUH-PELUH, Whatsapp kami sekarang juga.
#telekung #telekungwarna #telekungsolat #telekungraya #TelekungLace #telekungumrah #telekungmurahmalaysia #telekungbudak #telekungborong #telekungkids #telekungibudananak #telekungmalaysia #telekungputih #telekungwakaf #telekungmurah #telekungcolor #telekunghaji #telekungsejuk #telekungselesa #telekungviscose #telekungterkini #telekungplain #telekungtravel #johor #freeposlaju #freegift #gengkakchik #byAshraa

.
TAK KHUSYUK TIAP KALI SOLAT JEMAAH SEBAB PELUH?
.
Ini pengalaman masa Terawih hari tu. .
- Bila jemaah luruskan saf, mula rasa gelisah. Mana taknya, ketiak dah mula berpeluh, baju dah mula lencun dengan peluh.
.
- Nak rapat dengan akak sebelah pun segan, takut orang sebelah terbau peluh kita. Tapi kena rapatkan saf juga.
Rapat jugalah sambil cuba fokus solat. .
- Peluh mula menitis dari tepi telinga ke pangkal leher. Bila Imam selesai bagi salam, terus bangun undur ke belakang.
Jangan orang terbau peluh kita. Adoi tak selesanya.. .
Puan perlukan Telekung yang sesuai untuk dibawa solat Jemaah.
Telekung Fatima Lace adalah jawapan kepada masalah Puan. .
Seronok kami bila dapat feedback ramai pelanggan kami selesa dan dapat improve khusyuk dalam solat sebab
sudah tak berpeluh-peluh lagi. Alhamdulillah!
.
===
3 Perkara Puan perlu tahu tentang Telekung Fatima Lace :
===
1. Material Original Viscose yang SEJUK SELESA - mudah sis bawa solat lama-lama.
.
2. Pinggang bertali : Boleh adjust ikut saiz pinggang
.
3. Kain labuh 120cm .
===
.
Telekung ini sangat popular sekarang. .
Kalau Puan beli 2 pasang Telekung Fatima Lace hari ini, Puan dapat FREE POSTAGE. .
Tak perlu bayar RM15 untuk Pos Laju. Biar kami belanja Puan. Ok?
.
Klik sini untuk Whatsapp dan order sekarang :
http://telekungfatimalace.wasap.my/
.
Klik sini untuk Whatsapp dan order sekarang :
http://telekungfatimalace.wasap.my/
.
Klik sini untuk Whatsapp dan order sekarang :
http://telekungfatimalace.wasap.my/
.
Psst : Stok telekung tak banyak ya. Jadi kalau serius memang mencari Telekung yang kain SEJUK supaya solat TAK BERPELUH-PELUH, Whatsapp kami sekarang juga.
#telekung #telekungwarna #telekungsolat #telekungraya #TelekungLace #telekungumrah #telekungmurahmalaysia #telekungbudak #telekungborong #telekungkids #telekungibudananak #telekungmalaysia #telekungputih #telekungwakaf #telekungmurah #telekungcolor #telekunghaji #telekungsejuk #telekungselesa #telekungviscose #telekungterkini #telekungplain #telekungtravel #johor #freeposlaju #freegift #gengkakchik #byAshraa

🌹 TELEKUNG ASA 🌹
.
SIMPLE, PLAIN tanpa sarat dengan hiasan...material cotton Egypt sejuk dan Tidak panas dan jarang memberi kan keselesaan ketika beribadah...💕
.
.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ .READY STOCK
‼️ HANYA RM 140 FREE POSTAGE SEMENANJUNG MSIA.‼️ 😊😊
.
🌸 Boleh hubungi atau Wsp...
.
>>> 0194815262
.

#telekungcantik #Telekungwakaf #telekungselesa #telekungmalaysia #sayajualtelekung #bazaarpaknil #seriiskandar #telekunghantaran #freedeliveryipoh #telekungcotton #telekungumrahhaji #telekungberkualiti #telekungmuslimah #telekungtravelonline #telekungcottonTakjarang #telekungterkini
#telekung #telekungbest
#telekungdewasa #telekungbestseller
#telekungwarna
#telekungAsa #telekungbestquality
#telekungputih
#telekungraya
#telekungmekah
#telekunglawa
#telekunglabuh
#telekungunik
#jombelitelekungasa

Telekung Travel Jasmine warna yang mana satu awak suka? 😍
.
TELEKUNG TRAVEL JASMINE kain cotton, ringan dan mudah dilipat kecil dan dibawa ke mana-mana. Walaupun ringan tidak mudah melayang ditiup angin kipas
.
Ada banyak lagi pilihan warna lain. Wasap +6013.222.6105

🌹 TELEKUNG ASA 🌹
.
‼️ Sangat sesuai untuk umrah, Haji dan beribadah 5 waktu sepanjang masa, di perbuat daripada material cotton Egypt, labuh tidak jarang, sangat selesa dan nyaman....💕 .
.
============================================================== .
☑️ HANYA 140 FREE POSTAGE SEMENANJUNG MSIA 😊
.
‼️ Boleh Wsp atau hubungi 👇
.
>>> 0194815262
.

#telekungcantik #Telekungwakaf #telekungselesa #telekungmalaysia #sayajualtelekung #bazaarpaknil #seriiskandar #telekunghantaran #freedeliveryipoh #telekungcotton #telekungumrahhaji #telekungberkualiti #telekungmuslimah #telekungtravelonline #telekungcottonTakjarang #telekungterkini
#telekung #telekungbest
#telekungdewasa #telekungbestseller
#telekungwarna
#telekungAsa #telekungbestquality
#telekungputih
#telekungraya
#telekungmekah
#telekunglawa
#telekunglabuh
#telekungunik
#jombelitelekungasa

🌹 TELEKUNG ASA SALJU 🌹
.
‼️ Anda mencari Telekung yang selesa dengan harga berpatutan Ini lah pilihan trbaik Telekung Asa salju...putih bak salju...💕
.
____________________________________________________________________________________________
. .
🌸 Keistimewaan Telekung Asa salju...🌸
.
☑️Material cotton high kualiti
.
☑️Tidak jarang
.
☑️ Sejuk dan selesa serta labuh
.
☑️ Jahitan kemas .
☑️ Dihiasi 2 renda yang berlainan di kepala dan keliling Telekung .
☑️ Dua lapisan hingga ke paras dada
.
☑️ Tidak berbulu walau di basuh berulang kali .
☑️ Tidak perlu memakai anak tudung kerana ianya kemas bahagian muka dan kepala..
.
☑️ Patuhi syariah sesuai untuk semua Muslimah
.
‼️ HANYA RM 120 SAHAJA SEMENANJUNG MSIA FREE POSTAGE...😊😊
.
‼️‼️ Boleh hubungi atau Wsp .
📲 0194815262
.
#telekungcantik #Telekungwakaf #telekungselesa #telekungmalaysia #sayajualtelekung #bazaarpaknil #seriiskandar #telekunghantaran #freedeliveryipoh #telekungcotton #telekungumrahhaji #telekungberkualiti #telekungmuslimah #telekungtravelonline #telekungcottonTakjarang #telekungterkini
#telekung #telekungbest
#telekungdewasa #telekungbestseller
#telekungwarna
#telekungAsa #telekungbestquality
#telekungputih
#telekungraya
#telekungmekah
#telekunglawa
#telekunglabuh
#telekungunik
#jombelitelekungasa

Assalamualaikum semua😊😊 Ada yang sedang mencari telekung baru??
Azizah Boutique ada penyelesaiannya..🤗🤗 Memperkenalkan TELEKUNG AZIZAH 😍😍 Keistimewaan telekung ini:
💕Material VISCOSE / micro FIBRE (ala2 jersi silk)
💕Prada LACE kemas menjadikan telekung tidak terbang ditiup angin.
💕Kain lembut, beralun Silky
💕Jahitan getah di muka, STRECHABLE dan kemas terletak
💕Labuh 49" dan FREE SIZE
💕Tidak jarang dan tak melekap dibadan
💕Tak berkedut/renyuk
💕Bahagian bawah dagu yang LEBAR
💕Mudah di cuci
💕Terdapat 19 warna untuk dipilih
💕Getah di bahagian pinggang

HARGA?? Hanya RM75!!!😍 Berminat?

B10...Creamy
B11...Off white
B12...Silver
B13...Grey
B14...Black
B15...Mulberry
B16...Biege
B17...Sand
B18...Peru
B19...Dark Brown
B20...Green Wasabi
B21...Pewter
B22...Flint
B23...Royal Blue
B24...Dark Blue
B25...Teal Blue
B26...Ribena
B27...Lavender
B28...Purple
.
.
#telekung #telekungmurah #telekungterkini #telekungpradalace #telekungameena #telekungsitikhadijah #telekungaasiya #telekungsolat #telekunglycra #telekungviscose #telekunglace #telekungsulam #telekungcantik #telekungraya #telekungtravel #telekunghantaran #telekungmalaysia
#telekunghaji #telekungdewasa #telekungvietnam #telekungsejuk #telekunglawa #telekungmewah
.
Ws our personal assistant now! * 0195402603 (Fazlin)
0134595787 (zety)

TELEKUNG RUFFLE ZULAIKA
.
.
⏺Material yang digunakan dari material cotton EGYPTIAN
⏺Material ini Ringan
⏺Warna-warna PASTEL yang sejuk di mata
⏺Telekung ini dikemaskan dgn ruffle di keliling telekung setebal 4 inchi
⏺Simple tapi look elegant
⏺ Bahagian muka yg terletak mengikut bentuk muka sesiapa sahaja yg memakainya. Tak kira besar atau pun muka kecil. Sebab kemasan di dahi menggunakan getah
⏺Dikemaskan dengan getah di kepala supaya MUDAH dipakai anak-anak
⏺Jahitan sgt kemas. Kalau ada defect atau tak puas hati boleh return
⏺ Sesuai utk kegunaan harian, buat hadiah hari jadi dan galakkan anak solat

#telekung #telekungmurah #telekungonline #telekungmalaysia #telekungterkini #telekungplain #telekungpastel #telekungruffle #telekungcotton #telekungbudak #telekungbudakmurah #telekungbudakcomel #telekungbudakonline #telekungbudakmalaysia #telekungbudakterkini #telekungbudakplain #telekungbudakpastel #telekungbudakruffle #telekungbudakcotton #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualtudung #sayajualtelekung #bazar #bazaronline #bazarpaknil #telekungrufflezulaika #telekungzulaikaDuha #duhakids

TELEKUNG RUFFLE ZULAIKA
.
.
⏺Material yang digunakan dari material cotton EGYPTIAN
⏺Material ini Ringan
⏺Warna-warna PASTEL yang sejuk di mata
⏺Telekung ini dikemaskan dgn ruffle di keliling telekung setebal 4 inchi
⏺Simple tapi look elegant
⏺ Bahagian muka yg terletak mengikut bentuk muka sesiapa sahaja yg memakainya. Tak kira besar atau pun muka kecil. Sebab kemasan di dahi menggunakan getah
⏺Dikemaskan dengan getah di kepala supaya MUDAH dipakai anak-anak
⏺Jahitan sgt kemas. Kalau ada defect atau tak puas hati boleh return
⏺ Sesuai utk kegunaan harian, buat hadiah hari jadi dan galakkan anak solat

#telekung #telekungmurah #telekungonline #telekungmalaysia #telekungterkini #telekungplain #telekungpastel #telekungruffle #telekungcotton #telekungbudak #telekungbudakmurah #telekungbudakcomel #telekungbudakonline #telekungbudakmalaysia #telekungbudakterkini #telekungbudakplain #telekungbudakpastel #telekungbudakruffle #telekungbudakcotton #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualtudung #sayajualtelekung #bazar #bazaronline #bazarpaknil #telekungrufflezulaika #telekungzulaikaDuha #duhakids

TELEKUNG RUFFLE ZULAIKA
.
.
⏺Material yang digunakan dari material cotton EGYPTIAN
⏺Material ini Ringan
⏺Warna-warna PASTEL yang sejuk di mata
⏺Telekung ini dikemaskan dgn ruffle di keliling telekung setebal 4 inchi
⏺Simple tapi look elegant
⏺ Bahagian muka yg terletak mengikut bentuk muka sesiapa sahaja yg memakainya. Tak kira besar atau pun muka kecil. Sebab kemasan di dahi menggunakan getah
⏺Dikemaskan dengan getah di kepala supaya MUDAH dipakai anak-anak
⏺Jahitan sgt kemas. Kalau ada defect atau tak puas hati boleh return
⏺ Sesuai utk kegunaan harian, buat hadiah hari jadi dan galakkan anak solat

#telekung #telekungmurah #telekungonline #telekungmalaysia #telekungterkini #telekungplain #telekungpastel #telekungruffle #telekungcotton #telekungbudak #telekungbudakmurah #telekungbudakcomel #telekungbudakonline #telekungbudakmalaysia #telekungbudakterkini #telekungbudakplain #telekungbudakpastel #telekungbudakruffle #telekungbudakcotton #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualtudung #sayajualtelekung #bazar #bazaronline #bazarpaknil #telekungrufflezulaika #telekungzulaikaDuha #duhakids

TELEKUNG RUFFLE ZULAIKA
.
.
⏺Material yang digunakan dari material cotton EGYPTIAN
⏺Material ini Ringan
⏺Warna-warna PASTEL yang sejuk di mata
⏺Telekung ini dikemaskan dgn ruffle di keliling telekung setebal 4 inchi
⏺Simple tapi look elegant
⏺ Bahagian muka yg terletak mengikut bentuk muka sesiapa sahaja yg memakainya. Tak kira besar atau pun muka kecil. Sebab kemasan di dahi menggunakan getah
⏺Dikemaskan dengan getah di kepala supaya MUDAH dipakai anak-anak
⏺Jahitan sgt kemas. Kalau ada defect atau tak puas hati boleh return
⏺ Sesuai utk kegunaan harian, buat hadiah hari jadi dan galakkan anak solat

#telekung #telekungmurah #telekungonline #telekungmalaysia #telekungterkini #telekungplain #telekungpastel #telekungruffle #telekungcotton #telekungbudak #telekungbudakmurah #telekungbudakcomel #telekungbudakonline #telekungbudakmalaysia #telekungbudakterkini #telekungbudakplain #telekungbudakpastel #telekungbudakruffle #telekungbudakcotton #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualtudung #sayajualtelekung #bazar #bazaronline #bazarpaknil #telekungrufflezulaika #telekungzulaikaDuha #duhakids

🌹Telekung Azizah🌹
.
.
Telekung yang anda pakai tak selesa??? Kadang2 panas? Ada juga yang melekap di badan dan jarang kan?? Takpun di bahagian dagu selalu besar dan terpaksa pakai pin pulak kan? Haa lagilah xselesa kan? Kalau bahagian kain pulak kalau yang jenis getah tu ok dah cun tapi lama2 dia loose dan boleh londeh masa tengah solat kan?😂 haa dah hilang khusyuk dekat situ!
..
.. Nak cari telekung yang selesa dipakai, SEJUK, SENANG cuci, MURAH dan selesa??? Our telekung collection, AZIZAH TELEKUNG!! .
.
Harga memang TERmurah di pasaran hanya RM75 🎉🎉termasuk postage tau! 👍😎
.....
.....
.....
🎉KELEBIHAN TELEKUNG AZIZAH
🌻Material VISCOSE/micro fibre (ala2 silk) yang sangat SELESA!
🌻Kain lembut,sejuk dan beralun silky
🌻Kain tidak jarang dan TAK MELEKAP di badan
🌻Kain viscose yg mudah dicuci dan tidak mudah renyuk(boleh dijadikan telekung travel)
🌻Dijahit rapi dan kemas dengan PRADA LACE
🌻Jahitan getah di muka, stretchable dan KEMAS terletak
🌻Dijahit dengan bahagian bawah dagu yang lebar
🌻Telekung tidak terbang bila ditiup angin, lebih khusyuk beribadah👍
🌻Getah ADJUSTABLE di bahagian pinggang
🌻Labuh 49"(cukup labuh) dan FREE SIZE
🌻Didatangkan dengan 19 warna menarik!
.
.
#telekung #telekungmurah #telekungterkini #telekungpradalace #telekungameena #telekungsitikhadijah #telekungaasiya #telekungsolat #telekunglycra #telekungviscose #telekunglace #telekungsulam #telekungcantik #telekungraya #telekungtravel #telekunghantaran #telekungmalaysia
#telekunghaji #telekungdewasa #telekungvietnam #telekungsejuk #telekunglawa #telekungmewah
.
Ws our personal assistant now! * 0195402603 (Fazlin)
* 0134864057 (Ana)

TELEKUNG RUFFLE ZULAIKA
.
.
⏺Material yang digunakan dari material cotton EGYPTIAN
⏺Material ini Ringan
⏺Warna-warna PASTEL yang sejuk di mata
⏺Telekung ini dikemaskan dgn ruffle di keliling telekung setebal 4 inchi
⏺Simple tapi look elegant
⏺ Bahagian muka yg terletak mengikut bentuk muka sesiapa sahaja yg memakainya. Tak kira besar atau pun muka kecil. Sebab kemasan di dahi menggunakan getah
⏺Dikemaskan dengan getah di kepala supaya MUDAH dipakai anak-anak
⏺Jahitan sgt kemas. Kalau ada defect atau tak puas hati boleh return
⏺ Sesuai utk kegunaan harian, buat hadiah hari jadi dan galakkan anak solat

#telekung #telekungmurah #telekungonline #telekungmalaysia #telekungterkini #telekungplain #telekungpastel #telekungruffle #telekungcotton #telekungbudak #telekungbudakmurah #telekungbudakcomel #telekungbudakonline #telekungbudakmalaysia #telekungbudakterkini #telekungbudakplain #telekungbudakpastel #telekungbudakruffle #telekungbudakcotton #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualtudung #sayajualtelekung #bazar #bazaronline #bazarpaknil #telekungrufflezulaika #telekungzulaikaDuha #duhakids

TELEKUNG RUFFLE ZULAIKA
.
.
⏺Material yang digunakan dari material cotton EGYPTIAN
⏺Material ini Ringan
⏺Warna-warna PASTEL yang sejuk di mata
⏺Telekung ini dikemaskan dgn ruffle di keliling telekung setebal 4 inchi
⏺Simple tapi look elegant
⏺ Bahagian muka yg terletak mengikut bentuk muka sesiapa sahaja yg memakainya. Tak kira besar atau pun muka kecil. Sebab kemasan di dahi menggunakan getah
⏺Dikemaskan dengan getah di kepala supaya MUDAH dipakai anak-anak
⏺Jahitan sgt kemas. Kalau ada defect atau tak puas hati boleh return
⏺ Sesuai utk kegunaan harian, buat hadiah hari jadi dan galakkan anak solat

#telekung #telekungmurah #telekungonline #telekungmalaysia #telekungterkini #telekungplain #telekungpastel #telekungruffle #telekungcotton #telekungbudak #telekungbudakmurah #telekungbudakcomel #telekungbudakonline #telekungbudakmalaysia #telekungbudakterkini #telekungbudakplain #telekungbudakpastel #telekungbudakruffle #telekungbudakcotton #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualtudung #sayajualtelekung #bazar #bazaronline #bazarpaknil #telekungrufflezulaika #telekungzulaikaDuha #duhakids

Kenapa ramai yang repeat order?
Masih mencari telekung kami walopun banyak telekung lain yg dijual dipasaran.. 😊
Terima kasih kerana mempercayai kami.. Stok cuma tinggal 3 color je lagi.. Siapa cepat dia dapat.. no restock!! Huhuhuhu..
Berminat whatsapp 0193909416 tqvm 😊

#telekungshaalam #telekungmalaysia #telekungterkini #telekungcantik #telekungmurah #telekung2017 #telekungcomel #telekunghantaran

Most Popular Instagram Hashtags