[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#telekungterkini

3855 posts

TOP POSTS

MERDEKA SALES!!! Koleksi telekung Seri Haniey. SEHINGGA STOK MASIH ADA. Siapa cepat dia dapat 😘

Wahhhhh, muka besar or comel mcm sis ni pun boleh muat tauuu 😍😍 Selalu beli telekung ketat, tak selesa kan.
Seri Zahra ni tak perlu risau sarung je terus muat terletak cantik je ikut bentuk muka uolls.
Sekarang ada promosi beli 2 rm300 shj 😘
(Harga asal RM380)
WHATSAPP 0173200820 skrg!!

ENCIK SUAMI sis ni PUJI KAIN BERAT TAK PANAS uollss. 😍

Seri Aisyah denim tak berat sngt ya sis2 semua sngat selesa nk solat pun khusyuk tau πŸ‘πŸ˜Š

Asal masuk stok je, berdesup-desup orang order. Sanggup juga pre-order semata-mata nak nampak anak tersayang comel pakai telekung NurMaryam
.
Apa yang special sangat ni telekung NurMaryam? Ramai tertarik dan tertawan dengan renda 4 tonenya. Comel je anak pakai, sendiri pakai cantik je πŸ˜‰
.
Lagi-lagi apa specialnya? Telekung NurMaryam boleh custom made warna kegemaran anak-anak tersayang. Nak warna apa? Order, buat payment dan tunggu 2 minggu. Siap! Terus poslaju kan. Tak yah pening-pening kan. Saiz dari 1 tahun hingga 12 tahun. Memang wow! Jom order 😘

Alhamdulillah selamat smpai ke tuan baru. 😊
Koleksi SERI AISYAH skrg PROMOSI BELI 2 RM260 sahajaaa!! (Harga asal RM360😘😘 Whatsapp 0173200820

Alhamdulillah selamat smpai ke tuan baru. 😊
Seri zahra beli 2 RM300 dilanjutkan sehingga 10/10/17 tauu, masih ada peluang utk yg tak sempat grab tu😘😘 Whatsapp 0173200820

Alhamdulillah customer ckp sgt selesa , exclusive pulak tu. Nak date dgn yg Maha Esa pn kena cantik dan kemas tau

Terselah kegembiraan si comel apabila dihadiahkan telekung. Dapat jadi makmum ibu setiap kali waktu solat. Sebelum ni hanya tengok sahaja, kini dah boleh solat bersama 😊
.
Dapatkan sekarang untuk si comel agar dapat belajar solat pada awal usia kanak-kanak 😊 Anak solehah penyejuk mata penawar di hati.

❀️TELEKUNG SERI ZAHRA KIDS BLACK

MOST RECENT

"JAHITAN KEMAS "
.
"KAIN LEMBUT TAK PANAS"
.
Ibu-ibu yang nak cuba pada si comel boleh Whatsapp Cik Ja 😊
wasap.my/60137485863

Alhamdulillah terima kasih sis Zafasya 😘😘😘

Sedondon ibu dan anak memakai code TM28 😍 siapa nak juga pakai sedondon dengan anak? Jom tempah sekarang, wasap lelaju 0132226105 πŸ˜‰

Sedondon ibu dan anak memakai code TM28 😍 siapa nak juga pakai sedondon dengan anak? Jom tempah sekarang, wasap lelaju 0132226105 πŸ˜‰

Most Popular Instagram Hashtags