[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#telekungterkini

4261 posts

TOP POSTS

SERI BALQIS BLACK

Telekung Seri Zahra White...Kemasan di bahagian kepala yg cantik melekap, nampak selesa. Kemasan sulam dan renda kecil dibahagian dahi tampak begitu exclusive. Harga tak mahal tau beli 2 mana2 warna koleksi Seri Zahra dapat harga combo 😍

.
.
KELEMBUTAN DALAM KESELESAAN YANG BERPANJANGAN
.
Diperbuat dari Premium le satin. Tak dinafikan sangat lembut. Tak mudah kedut. Selesa sangat sepanjang waktu solat.
.
Promosi masih berlangsung hingga 31hb Dec 2017
.
.
Awak tak nak ke merasai kelembutan Aisyah ni. Seeyess beb memang lembut dan sejuk.

Nak! Ok dm ya Ai tolong awak dapatkannya😀
.
#syukuu
#Sazaha
#exclusivehidayahtelekung
#1stdesigntelekunginmalaysia .
#telekungkanakkanak #Telekungcantik #telekunglace #telekungbudak #telekungsolat #ExclusiveTelekungWarda #telekunghantaran #telekungpremium #telekungmalaysia #telekungumrah #telekunghaji #telekungcotton #telekungselesa #telekungterkini
#hantarannikah #hantarantunang #businesswoman #surirumah #online #bisnesonline #ajimaura #ajimaurabaru #umrah #hantarankawin #hantarantunang

Jual Mukena - Sell Prayer set
 Telekung / Rukuh
 Material : Cotton Premium 
with Simple Bags
 Ready Size Standar, Kid, Couple, Big. 
Reseller/Dropship/Retail/Wholesale=>Ok
 World wide shipping
STOCK PM WA +62817203978#telekunglawa#telekungplain#telekungalkauthar#telekunglycr#telekungibuanak#telekungmotif#telekungtarawih#telekungterkini#telekunganak2#telekunghadiah#telekungjameela#telekunghaseena#telekungviscose#telekungonline#telekungpastel#harbolnas#harbolnas2017

Nak hadiahkan tekekung solat untuk ibu?
.
.
JAMELAH COMFY?
.
.
.
Telekung jamelah comfy
Kain cotton yang sejuk dan selesa
Renda lebih besar 6inci ..
Ada renda di kepala
Di bahagian dagu kainnya lycra
Kain yang selesa dan xpanas
2 lapis lining di paras dada
Whatsapp +60182685972
.
.

rm150 termasuk pos
#telekung #telekungsolat #telekungibu #telekunghadiah #telekungputih #muslimahhijab #bazaronline #bazarpaknil #tudung #jubahmuslimah #aurainstabatch5 #telekungonline #telekungterkini
#telekungumrah #telekunghaji

Telekung Arafah Terkini 2017 🌸
|
Material - cotton viscose (mcm kain jersi) 🌹
|
Harga : rm 42 (exclude postage)

#telekungmurah #telekungmurahmalaysia #telekungmalaysia #murah #telekung #telekungmalaysiamurah #malaysia #hargamampumilik #telekungtrendterkini #telekungterkini #telekungarafah #telekungarafahmurah

MOST RECENT

PROMOSI HARGA TURUN ⬇⬇....BORONG DAN RETAIL.... BORONG MINIMA 5 PASANG KEATAS... RESTOCK BANYAK WARNA.... STOK PANAS2 LAGI 🔥🔥 NAK JIMAT DGN HARGA BERBALOI2..
JOM CEPAT WHATSAPP SIS
📲014-6100047
#telekungborong #telekungmewah #telekungtravel #telekungterkini #telekungsolat #telekungdewasa #telekunghadiah #telekunghantaran #telekungumrah #telekunghaji #telekungmuslimah #telekungmurah #telekungwarna #telekunglawa #telekunglycra #telekunglace #telekungplain #telekungcomel #telekungbudak #bazaaronline #bazaarpaknil #pemborongmurah #pemborongmalaysia

.
.
KELEMBUTAN DALAM KESELESAAN YANG BERPANJANGAN
.
Diperbuat dari Premium le satin. Tak dinafikan sangat lembut. Tak mudah kedut. Selesa sangat sepanjang waktu solat.
.
Promosi masih berlangsung hingga 31hb Dec 2017
.
.
Awak tak nak ke merasai kelembutan Aisyah ni. Seeyess beb memang lembut dan sejuk.

Nak! Ok dm ya Ai tolong awak dapatkannya😀
.
#syukuu
#Sazaha
#exclusivehidayahtelekung
#1stdesigntelekunginmalaysia .
#telekungkanakkanak #Telekungcantik #telekunglace #telekungbudak #telekungsolat #ExclusiveTelekungWarda #telekunghantaran #telekungpremium #telekungmalaysia #telekungumrah #telekunghaji #telekungcotton #telekungselesa #telekungterkini
#hantarannikah #hantarantunang #businesswoman #surirumah #online #bisnesonline #ajimaura #ajimaurabaru #umrah #hantarankawin #hantarantunang

.
.
KELEMBUTAN DALAM KESELESAAN YANG BERPANJANGAN
.
Diperbuat dari Premium le satin. Tak dinafikan sangat lembut. Tak mudah kedut. Selesa sangat sepanjang waktu solat.
.
Promosi masih berlangsung hingga 31hb Dec 2017
.
.
Awak tak nak ke merasai kelembutan Aisyah ni. Seeyess beb memang lembut dan sejuk.

Nak! Ok dm ya Ai tolong awak dapatkannya😀
.
#syukuu
#Sazaha
#exclusivehidayahtelekung
#1stdesigntelekunginmalaysia .
#telekungkanakkanak #Telekungcantik #telekunglace #telekungbudak #telekungsolat #ExclusiveTelekungWarda #telekunghantaran #telekungpremium #telekungmalaysia #telekungumrah #telekunghaji #telekungcotton #telekungselesa #telekungterkini
#hantarannikah #hantarantunang #businesswoman #surirumah #online #bisnesonline #ajimaura #ajimaurabaru #umrah #hantarankawin #hantarantunang

.
.
KELEMBUTAN DALAM KESELESAAN YANG BERPANJANGAN
.
Diperbuat dari Premium le satin. Tak dinafikan sangat lembut. Tak mudah kedut. Selesa sangat sepanjang waktu solat.
.
Promosi masih berlangsung hingga 31hb Dec 2017
.
.
Awak tak nak ke merasai kelembutan Aisyah ni. Seeyess beb memang lembut dan sejuk.

Nak! Ok dm ya Ai tolong awak dapatkannya😀
.
#syukuu
#Sazaha
#exclusivehidayahtelekung
#1stdesigntelekunginmalaysia .
#telekungkanakkanak #Telekungcantik #telekunglace #telekungbudak #telekungsolat #ExclusiveTelekungWarda #telekunghantaran #telekungpremium #telekungmalaysia #telekungumrah #telekunghaji #telekungcotton #telekungselesa #telekungterkini
#hantarannikah #hantarantunang #businesswoman #surirumah #online #bisnesonline #ajimaura #ajimaurabaru #umrah #hantarankawin #hantarantunang

.
.
KELEMBUTAN DALAM KESELESAAN YANG BERPANJANGAN
.
Diperbuat dari Premium le satin. Tak dinafikan sangat lembut. Tak mudah kedut. Selesa sangat sepanjang waktu solat.
.
Promosi masih berlangsung hingga 31hb Dec 2017
.
.
Awak tak nak ke merasai kelembutan Aisyah ni. Seeyess beb memang lembut dan sejuk.

Nak! Ok dm ya Ai tolong awak dapatkannya😀
.
#syukuu
#Sazaha
#exclusivehidayahtelekung
#1stdesigntelekunginmalaysia .
#telekungkanakkanak #Telekungcantik #telekunglace #telekungbudak #telekungsolat #ExclusiveTelekungWarda #telekunghantaran #telekungpremium #telekungmalaysia #telekungumrah #telekunghaji #telekungcotton #telekungselesa #telekungterkini
#hantarannikah #hantarantunang #businesswoman #surirumah #online #bisnesonline #ajimaura #ajimaurabaru #umrah #hantarankawin #hantarantunang

.
.
KELEMBUTAN DALAM KESELESAAN YANG BERPANJANGAN
.
Diperbuat dari Premium le satin. Tak dinafikan sangat lembut. Tak mudah kedut. Selesa sangat sepanjang waktu solat.
.
Promosi masih berlangsung hingga 31hb Dec 2017
.
.
Awak tak nak ke merasai kelembutan Aisyah ni. Seeyess beb memang lembut dan sejuk.

Nak! Ok dm ya Ai tolong awak dapatkannya😀
.
#syukuu
#Sazaha
#exclusivehidayahtelekung
#1stdesigntelekunginmalaysia .
#telekungkanakkanak #Telekungcantik #telekunglace #telekungbudak #telekungsolat #ExclusiveTelekungWarda #telekunghantaran #telekungpremium #telekungmalaysia #telekungumrah #telekunghaji #telekungcotton #telekungselesa #telekungterkini
#hantarannikah #hantarantunang #businesswoman #surirumah #online #bisnesonline #ajimaura #ajimaurabaru #umrah #hantarankawin #hantarantunang

.
.
KELEMBUTAN DALAM KESELESAAN YANG BERPANJANGAN
.
Diperbuat dari Premium le satin. Tak dinafikan sangat lembut. Tak mudah kedut. Selesa sangat sepanjang waktu solat.
.
Promosi masih berlangsung hingga 31hb Dec 2017
.
.
Awak tak nak ke merasai kelembutan Aisyah ni. Seeyess beb memang lembut dan sejuk.

Nak! Ok dm ya Ai tolong awak dapatkannya😀
.
#syukuu
#Sazaha
#exclusivehidayahtelekung
#1stdesigntelekunginmalaysia .
#telekungkanakkanak #Telekungcantik #telekunglace #telekungbudak #telekungsolat #ExclusiveTelekungWarda #telekunghantaran #telekungpremium #telekungmalaysia #telekungumrah #telekunghaji #telekungcotton #telekungselesa #telekungterkini
#hantarannikah #hantarantunang #businesswoman #surirumah #online #bisnesonline #ajimaura #ajimaurabaru #umrah #hantarankawin #hantarantunang

Jual Mukena - Sell Prayer set
 Telekung / Rukuh
 Material : Cotton Premium 
with Simple Bags
 Ready Size Standar, Kid, Couple, Big. 
Reseller/Dropship/Retail/Wholesale=>Ok
 World wide shipping
STOCK PM WA +62817203978#telekunglawa#telekungplain#telekungalkauthar#telekunglycr#telekungibuanak#telekungmotif#telekungtarawih#telekungterkini#telekunganak2#telekunghadiah#telekungjameela#telekunghaseena#telekungviscose#telekungonline#telekungpastel#harbolnas#harbolnas2017

SANGAT CANTIK, PROMOSI AKHIR TAHUN, HARGA YANG BERPATUTAN

Aisyah diperbuat dari kain Premium Le Satin. Sangat lembut dan selesa.
Dah pakai tak mahu tanggal beb sebab sejuk. Seyes ramai yang cakap camtu.

Berbaloi dapatkan sekarang harga lebih rendah dari biasa.

Harga biasa RM330
Harga promosi RM170
Postage RM10 sm, RM15 ss

Klik je link ni nanti Ai tolong dapatkan Aisyah. http.www.wasap/60193786270/AISYAH

Ok see you there😀

#syukuu
#Sazaha
#exclusivehidayahtelekung
#1stdesigntelekunginmalaysia .
#telekungkanakkanak #Telekungcantik #telekunglace #telekungbudak #telekungsolat #ExclusiveTelekungWarda #telekunghantaran #telekungpremium #telekungmalaysia #telekungumrah #telekunghaji #telekungcotton #telekungselesa #telekungterkini
#hantarannikah #hantarantunang #businesswoman #surirumah #online #bisnesonline #ajimaura #ajimaurabaru #umrah #hantarankawin #hantarantunang

Telekung hot selling colour Taupe Grey 😍😍

Nak hadiahkan tekekung solat untuk ibu?
.
.
JAMELAH COMFY?
.
.
.
Telekung jamelah comfy
Kain cotton yang sejuk dan selesa
Renda lebih besar 6inci ..
Ada renda di kepala
Di bahagian dagu kainnya lycra
Kain yang selesa dan xpanas
2 lapis lining di paras dada
Whatsapp +60182685972
.
.

rm150 termasuk pos
#telekung #telekungsolat #telekungibu #telekunghadiah #telekungputih #muslimahhijab #bazaronline #bazarpaknil #tudung #jubahmuslimah #aurainstabatch5 #telekungonline #telekungterkini
#telekungumrah #telekunghaji

🆕🆕🆕🆕🆕🆕🆕🆕🆕🆕🆕🆕🆕🆕 Telekung Travel Cotton  #kakitravel tu dh ada ker telekung travel nk bawak pergi jalan??? Telekung Travel Cotton Peneman Travel Anda 💟💟 ✅Labuh sesuai untuk 170cm+- ✅Ukuran dari dagu 31-32 inch ✅Ukuran dari kepala 45-46 inch ✅Berat 400gm+- 💯Kain Cotton, Tidak Jarang, Tidak Panas 🆗Standard Size 👜Travelmate dan Pasti Selesa
✅Sesuai dijadikan hantaran & hadiah 😘😍
✅Super comel boleh masuk handbag ✅Material cotton super sejuk & comfy

RM50 sahaja
🚫Tidak termasuk postage 📦POSTAGE 📲tekan je link wsapp kt bwah 😄🙈 dh xpyh save no.. 📞📞
http://www.wasap.my/601126039420

whatsapp your fav colour now before it's toooo late 🤣

#telekungmurah
#telekunglelong
#telekungterkini
#telekung
#telekungsolat
#telekungtravelmurah

Restok Telekung 📢📢 🌸 Telekung Arafah Lace 🌸 💥 Retail - Rm39 sepasang
💥 Borong - Rm33 ( Min 5 pasang) - Rm30 ( Min 10 pasang) 🌸 Boleh pilih warna 📲 Whatsapp 014-6100047 utk order.. #telekungmewah #telekungmurah #telekungborong #telekungsolat #telekungdewasa #telekungputih #telekungplain #telekungselesa #telekungtravel #telekungterkini #telekunglycra #telekunglawa #telekunglace #telekunglabuh #telekunglycramurah #telekungsingapore #telekungmuslimah #telekungsulam #telekungkids #telekungcantik #telekungbrunei #telekung #sayajualtelekung

🌸Telekung Arafah Lace 🌸 Dewasa 🌸 💥 Retail Rm39 sepasang
💥 Borong Rm33 (Min 5 pasang) 💥 Borong Rm30 (Min 10 pasang)
Material Cotton Viscose... Boleh pilih warna... Nak order.. 📲Whatsapp 014-6100047

#telekungmewah
#telekungsolat #telekungselesa #telekungputih #telekungplain #telekungwarna #telekunglycra #telekunglace #telekungsulam #telekungcantik #telekunglawa #telekungtravel #telekungterkini #telekung #telekungmurah #telekungborong #telekungonline #telekungviscose #telekungumrah #telekungdewasa #telekunghadiah #telekunghantaran #telekunghaji #telekungsatin #telekungkids

Hari Jumaat adalah hari yang istimewa dan diberkati oleh Allah swt
.
Selain keistimewaan pada hari Jumaat terdapat beberapa prkara yg kita patut lakukan seperti 👇👇
.
- Memperbanyak Selawat kepada Nabi kita Nabi Muhammad SAW. - Membaca surat Al-Kahfi.
- Memperbanyak sedekah.
- Menyegerakan pergi ke masjid.
- Memperbanyak doa kepada Allah Subhanahu wa ta'ala
.
#telekunghannamirae

Rasulullah Sallallahu Alaihi Wasallam bersabda: “Sesiapa yang membesarkan hari keputeraanku nescaya aku akan menjadi penolongnya pada hari kiamat dan sesiapa membelanjakan untuk majlisku seumpama ia membelanjakan emas sebanyak sebuah gunung untuk agama Allah.”
.
Sayyidina Abu Bakar As-Siddiq Radiallahuanhu berkata: “Sesiapa membesarkan Maulud Nabi Sallallahu Alaihi Wasallam, maka sesungguhnya ia akan menjadi temanku di dalam syurga.”
.

Begitu juga As-Sirri As Saqati berkata: “Sesiapa pergi ke tempat yang ada dibaca di situ Maulud Nabi Sallallahu Alaihi Wasallam sesungguhnya dia diberi satu kebun daripada kebun-kebun syurga kerana dia pergi ke tempat itu tidak lain kerana cinta kepada Rasulullah Sallallahu Alaihi Wasallam.”

.
.

TELEKUNG AISYAH SECANTIK KEPERIBADIAN SITI AISHAH

AisyahTelekung berkualiti tinggi, lebih longgar dan selesa. Sempurna dipakai di rumah, untuk Haji, atau di masjid. Ia juga membuat hadiah hebat untuk Idul Fitri, Ramadhan,hadiah perkahwinan dan sebagainya.
.
.
PRICE RM150
PosT RM10 sm RM15 ss
Sale from 25.11.17 till 5.12.17
.
.
Nak order klik je link canggih ni👇
http.www.wasap/0193786270/Aisyah150
.
.
#syukuu
#Sazaha
#exclusivehidayahtelekung
#1stdesigntelekunginmalaysia .
#telekungkanakkanak #Telekungcantik #telekunglace #telekungbudak #telekungsolat #ExclusiveTelekungWarda #telekunghantaran #telekungpremium #telekungmalaysia #telekungumrah #telekunghaji #telekungcotton #telekungselesa #telekungterkini
#hantarannikah #hantarantunang #businesswoman #surirumah #online #bisnesonline #ajimaura #ajimaurabaru #umrah #hantarankawin #hantarantunang

Telekung Nur Maryam menjadi pilihan kepada ramai ibu di luar sana. Material yang lembut. Ada saiz mengikut umur dan ketinggian anak. Pelbagai warna pilihan yang ada. Sangat memudahkan ibu untuk memilih.
.
Jom dapat telekung Maryam untuk si manja 😊 whatsapp 0132226105

Alhamdulillah pelanggan sudah terima telekung dan memberikan feedback positif 😊

Nak Order? Whatsapp 013-2226105

Telekung Nur Maryam menjadi pilihan kepada ramai ibu di luar sana. Material yang lembut. Ada saiz mengikut umur dan ketinggian anak. Pelbagai warna pilihan yang ada. Sangat memudahkan ibu untuk memilih.
.
Jom dapat telekung Maryam untuk si manja 😊 whatsapp 0132226105

Dapatkan koleksi SERI ZAHRA sekarang ada COMBO SALE 2 pasang dah jimattt sehingga RM80 tauuu 💃💃💃 Seri Zahra ada 10 Warna yg cantik2. 😍😍😍
Whatsapp admin 0173200820

Telekung Maryam menjadi pilihan kepada ramai ibu di luar sana. Material yang lembut. Ada saiz mengikut umur dan ketinggian anak. Pelbagai warna pilihan yang ada. Sangat memudahkan ibu untuk memilih.
.
Jom dapat telekung Maryam untuk si manja 😊 whatsapp 0132226105

CARA PENJAGAAN TELEKUNG SUPAYA KEKAL CANTIK SEPERTI BARU 💃
.
🌹 Basuh telekung sekurang2nya 2 minggu sekali tau...kalau sis ada telekung byk boleh gilir2 guna. Jgn guna sampai bertukar kaler kuning kat dahi ngan dagu tu nanti mmg susah nak hilang 😔. Nak2 ada org nak pinjam telekung 😩malu weiii
.
🌹Yg nak basuh guna washing machine tu boleh tapi select function “delicate”. .
🌹Kalau ada kotoran degil jgn guna peluntur “clorox” tau, tapi guna sabun mandi sental2 insyaAllah confirm hilang
.
🌹Jgn campur dgn basuhan lain tau.... tak di jamin kesuciannye. Plg tak mau campurkan dgn pakaian yg turun warna 😩 habis buruk nanti
.
🌹Yg rajin tu boleh basuh ngan tangan lagi elok 😍
.
🌹Dah guna telekung tu gantung ye jgn pulak gulung2 dgn sejadah ye syg2. Fuhhhh 😰 masam bau dia nanti plg tak best bertaik lalat😩 .
❤️Jgn lupa share jika rasa bermanfaat

SERI BALQIS BLACK

Telekung Maryam untuk kanak-kanak 1-12 tahun dan dewasa juga 😊

Pelbagai warna boleh dimiliki. Nak sedodon pun boleh 😊

Berminat nak order untuk si manja? Whatsapp 013-2226105 😊

Alhamdulillah pelanggan sudah terima telekung dan memberikan feedback postif 😊

Nak Order? Whatsapp 013-2226105

==============
Jameelah Sopheaa
==============
Ini adalah jameelah yang disulam terus pada kain telekung kami. Bunganya warna2 pastel, ia nampak simple tapi sentiasa nampak menarik dan cantik

Material : cotton 100%
💗Sentiasa sejuk dan nyaman dipakai
💗 ada lapik/lining kat dalam sampai setakat dada
💗 bahagian kepala yang kemas
💗 sulam juga terdapat di bahagian kaki telekung
💗 ada 5 sulam berwarna pastel
💗 tidak jarang

Promosi Harga RM130 dengan penghantaran PERCUMA diberikan

Ada lagi!!! 😱😱 Kami berikan lagi 100% moneyback guarantee!! So tunggu apa lagi?? Whatsapp segera ke
👇👇👇
0182504007
0182504007
0182504007 .

#telekung #telekungmurah #telekungcotton #kainsembahyang #dakwah #dakwahsentap #telekungkhatijah #telekungterkini #telekungsulam #telekumgrm100 #sayajual #fazura #fattzura #neelofarhijab #emmamaembong #redvelvetdrama #gegarvaganza4 #hijabstyle #tudungtelekung #islamituindah #drama #umrah #hajiumrah #telekungumrah #sepahtu #sepahtureunionlive #diatv3

==============
Jameelah Sopheaa
==============
Ini adalah jameelah yang disulam terus pada kain telekung kami. Bunganya warna2 pastel, ia nampak simple tapi sentiasa nampak menarik dan cantik

Material : cotton 100%
💗Sentiasa sejuk dan nyaman dipakai
💗 ada lapik/lining kat dalam sampai setakat dada
💗 bahagian kepala yang kemas
💗 sulam juga terdapat di bahagian kaki telekung
💗 ada 5 sulam berwarna pastel
💗 tidak jarang

Promosi Harga RM130 dengan penghantaran PERCUMA diberikan

Ada lagi!!! 😱😱 Kami berikan lagi 100% moneyback guarantee!! So tunggu apa lagi?? Whatsapp segera ke
👇👇👇
0182504007
0182504007
0182504007 .

#telekung #telekungmurah #telekungcotton #kainsembahyang #dakwah #dakwahsentap #telekungkhatijah #telekungterkini #telekungsulam #telekumgrm100 #sayajual #fazura #fattzura #neelofarhijab #emmamaembong #redvelvetdrama #gegarvaganza4 #hijabstyle #tudungtelekung #islamituindah #drama #umrah #hajiumrah #telekungumrah #sepahtu #sepahtureunionlive #lelakiitupemilikhatiku

Kita ada telekung design terbaru
.
◾TELEKUNG HANNA dihasilkan daripada kain Jersey Serena yang lembut, sejuk dan sedap pakai untuk keselesaan anak-anak yang belajar solat
.
◾Bahagian dahi yang melekap di muka supaya rambut tidak terkeluar
.
◾Dihiasi renda English cotton putih sulam warna pelangi di bahagian bawah sekeling telekung dan bahagian dahi untuk menambahkan kekemasan telekung

#telekung #telekungmurah #telekungonline #telekungmalaysia #telekunglycra #telekungterkini #telekungjersey #telekungplain #telekungberwarna #telekungberwarnaplain #telekungbudak
#telekungbudakmurah #telekungbudakraya #tudungbudaklycra #tudungbudakjersey #tudungbudakplain #telekungbudakcomel #telekungbudakberwarna #telekungbudakberwarnaplain #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualtelekung #bazar #bazaronline #bazarpaknil #didikdarikecil #telekunghanna #hannaDuha #duhakids

TERUJA TIAP KALI DENGAR AZAN .

Allhamdulillah anak saya dah rajin solat dah 🙈 sejak saya belikan dia telekung maryam daughter ni 😁

Exclusive hidayah telekung
Material : Premium le'satin

Colour :
1) spire
2) pensee
3) blee

HARGA 👇 📍
RM229-->RM40

BERMINAT ? Whatsapp ASAP 011 11320250 or click link at bio. sebab stock kami cepat sold out tau 😘

#Shazaha
#ExclusiveHidayahTelekung
#1stDesignTelekungInMalaysia

#TelekungPremium #TelekungMalaysia #TelekungSelesa #Telekungcantik #TelekungSejuk #Telekung #telekungbudak #Telekunghantaran #Telekungumrah #TelekungHaji #ExclusiveTelekungWarda #TelekungShazaha #TelekungTerkini #TelekungCotton #TelekungSatin #TelekungSale #TelekungAnak #TelekungBudak #telekungsolat #Telekung #Telekungkanakkanak #TelekungbudakKecil
#TelekungcottonTakJarang #ExclusiveTelekungMaryam
#ExclusiveTelekungAisyah
#YES

TERUJA TIAP KALI DENGAR AZAN .

Allhamdulillah anak saya dah rajin solat dah 🙈 sejak saya belikan dia telekung maryam daughter ni 😁

Exclusive Maryam Telekung
Material : Premium le'satin

Colour :
1) Smokey Grey
2) Belle Brown

HARGA 👇 📍
RM229-->RM40

BERMINAT ? Whatsapp ASAP 011 11320250 or click link at bio. sebab stock kami cepat sold out tau 😘

#Shazaha
#ExclusiveHidayahTelekung
#1stDesignTelekungInMalaysia

#TelekungPremium #TelekungMalaysia #TelekungSelesa #Telekungcantik #TelekungSejuk #Telekung #telekungbudak #Telekunghantaran #Telekungumrah #TelekungHaji #ExclusiveTelekungWarda #TelekungShazaha #TelekungTerkini #TelekungCotton #TelekungSatin #TelekungSale #TelekungAnak #TelekungBudak #telekungsolat #Telekung #Telekungkanakkanak #TelekungbudakKecil
#TelekungcottonTakJarang #ExclusiveTelekungMaryam
#ExclusiveTelekungAisyah
#YES

Telekung Seri Balqis ni sangat2 EXCLUSIVE seluruh tanah bersulam penuh (dari material royal 1st grade cotton paris)

Sulamnye sgt cantik tau
Disekeliling telekung dijahit dengan sulam renda yang begitu Exclusive. Bahagian kepala dikemaskan dengan sulam yang dijahit dengan begitu TELITI
Jom dptkan sekarang. 😘👇
Whatsapp 0173200820

Seri Aurora Swarovski All Black Limited Edition 😎😍

Most Popular Instagram Hashtags