[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#telekungcottontravel

6127 posts

TOP POSTS

I am in stock and tengah sale!!! Grab cepat sis sblom habisss!! Whatsapp 0129002452 now!! #telekungtravel #telekungcotton #telekungtravelcotton #telekungcottontravel

Assalamualaikum dan Salam 1Malaysia ...SLIDE FOR MORE ‼️‼️‼️
PRE-ORDER #TELEKUNGCOTTONSHOP_AS

RM100 EXCLUDE POS
POS SEMENANJUNG RM10
POS SABAH/SARAWAK RM15

Deposit RM60 diperlukan untuk PRE-ORDER
Jika telekung tiadak dalam stok , wang akan dikembalikan * 100% COTTON * Senang di bawa ke mana mana
* Tidak Panas
* Renda di bahagian muka dan keliling
* Beg boleh dijadikan sebagai alas solat

Pre-Order 08.12.2017 - 12.12.2017

InsyaAllah STOK ETA 20.12.2017(BERGANTUNG PADA SITUASI). HARAP BERSABAR !!!!!
PRE-ORDER -SERIUS BUYER,TIDAK CEREWET DAN TELEKUNG TIDAK BOLEH DITUKAR GANTI
KECUALI KOYAK !!! WHATAPPSS
WHATAPPSS

www.wasap.my/60122859279
www.wasap.my/60122859279

#TelekungCottonShop_As #TelekungCottonViralMurah #TelekungDewasa
#TelekungCottonTravel #TelekungCottonMurah

Suka sangat telekung jenis cotton corak2 macam ni 😍
Thank you @inspiring_boutique 😚 Semoga murah rezeki.
#telekungcottontravel #telekungdehumaira #giftsforkafad

🔥 TELEKUNG MEWAH HARGA MURAH 🔥

Mencari telekung solat yang berkualiti premium dengan harga yang murah dan berpatutan?
Telekung Azalea Apperel dapat membantu anda berjimat dan dapat telekung yang berkualiti tanpa membazir wang yang banyak 😙😙 ❤ TELEKUNG GLAM PASTEL ❤ ✔ Material Cotton berkualiti lembut dan serap peluh ✔ Saiz ukuran telekung saiz jumbo besar dan labuh sesuai untuk ketinggian 170cm 👍👍 ✔Rekaan design muka yang kemas dan tidak perlu pakai anak telekung ✔Lapik dagu material stretchable jamin tak kembang bila banyak kali basuh 👍👍👍 saiz muka besar atau kecil tak jadi masalah 🤗🤗 ✔ Lining hingga paras dada dan sulam warna di setiap jahitan keliling telekung ✔Tali pengikat di kepala dengan renda cute di hujung nya

Telekung terlajak laris 😆😆
Warna terlajak lawa 😘😘
Kualiti terlajak bagus 👍👍👍
Harga terlajak murah 😉😉 Cepattt📣📣📣 Sat gi terlajak habis tak tau yaa 😜😜😜 Whatsapp 📱012 - 387 9195
Whatsapp 📱012 - 387 9195
Whatsapp 📱012 - 387 9195
Whatsapp 📱012 - 387 9195

FB : Telekung Azalea
Fanpage : Telekung Azalea Apparel
💻 http://azaleaapparel.blogspot.my

#telekung
#telekungcotton
#telekungcantik
#telekungcottontravel
#telekungazaleaappare

Ready stock.
Myr50 including postage (S.M)
#telekungcottontravel
#telekungringan

Tak lama lagi dah nak start skolah. Ramai cari telekung kanak2. Ni dah ada stock. Lama ni xda. Last ada bulan oktober kot kalau tak salah. Dah la murah, lawa pulak tu. Siapa nak cepat whatsapp 012-6784560. Malas nak save nombor hp boleh direct WhatsApp kat profile ig atau klik saja www.wasap.my/60126784560
.
.
🏵 Telekung Sulam Kanak-Kanak
🏵 Cotton campur, sulam keliling yg tebal & cantik. Baru la setanding telekung mak2 😂
🏵 Sesuai utk kanak2 sehingga 9thn
🏵 Disertakan dengan beg travel & buku solat
🏵 Harga paling murah seantero alam RM32 shj
.
.

#telekung #telekungtravel #telekungtravelcotton #telekungcottontravel #telekungkanak2 #telekungkanakkanak #telekungkids #telekungbudak #telekungtravelmurah #telekungborong #telekungmurah #telekungsulam #telekungcotton #telekungcottoncandy #telekungpastel #telekungcottonpastel #telekungcottonmurah #ukm #upm #usm #kuis #bangiavenue #bandarseriputra #bukitmahkota #legundiresidensi #bangivilla #anjungsuasana #putrahillresidency #banyanclose

Yerzaaa jawapanya kain warna turqoise. Lawa kan ? Telekung Delayla Deluxe. Travel friendly. Kain sejuk , lembut , tidak jarang, tidak perlu inner. Kain solat yg bergetah. Last piece RM 99 FREE POSTAGE READYSTOCK untuk corak INI. Pre order another 14 days to be ready. Postage everyday except SUNDAY. #telekungtravel #telekungcomel #telekungcottontravel

Telekung Cotton Travel
Grey▪️Brown
Dark Brown ▪️Olive Green
RM52 excluding postage
Whatsapp 0192212340
#telekungtravel #telekungcotton
#telekungcottontravel

MOST RECENT

Telekung de Humaira 🌸 Material cotton jepun,sejuk dan selesa,tidak jarang
🌸 Bergetah di bahagian muka bg muka kecil 🌸saiz muka lebar sesuai tanpa getah di muka 🌸 Travel friendly, ada pouch isi telekung yang boleh dijadikan alas kepala semasa solat
🌸mempnyai Kain solat bergetah yg Selesa 🌸pouch berukuran 20x 28cm 🌸 Sesuai dijadikan hadiah/hantaran 🌸 Whatsapp +60145096959 untuk order
#telekungcottontravel #telekungdehumaira #sayajualtelekung
#sayajualtelekungborong #sayajualtelekungmurah #sayajualtelekungcottonjepun #sayajualtelekungtravel #sayajualtelekungtravelcotton

📣📣📣 Ready stock telekung rebutan ramai!!! Asyik habis walaupon dah restock berjuta kali. 😅 Kena cepat Whatsapp skrg. Lambat mmg habis!Jgn komen pm, tak sempat nak tgk. Kena Terus WhatsApp 012-6784560 for fast response. Malas nak save nombor hp boleh direct WhatsApp kat profile ig atau klik saja www.wasap.my/60126784560
.
.
🏵 Telekung Travel Cotton
🏵 Material cotton yg sejuk & tak jarang
🏵 Sesuai utk travel,pakai harian & hadiah
🏵 Disertakan dengan beg travel & buku solat
🏵 Harga paling murah seantero alam
Beli 1 RM42
Beli 2 RM40/pc
Beli 3 RM39/pc .

#telekung #telekungtravel #telekungtravelcotton #telekungcottontravel #telekungtravelmurah #telekungtravelborong #telekungborong #telekungmurah #telekungsulam #telekungcotton #telekungcottoncandy #telekungpastel #telekungcottonpastel #telekungcottonmurah #telekunghantaran #hantarantelekung #telekungtravelarabesque #ukm #upm #usm #kuis #bangiavenue #bandarseriputra #bukitmahkota #legundiresidensi #bangivilla #anjungsuasana #putrahillresidency #banyanclose

📣📣📣 Ready stock telekung rebutan ramai!!! Asyik habis walaupon dah restock berjuta kali. 😅 Kena cepat Whatsapp skrg. Lambat mmg habis!Jgn komen pm, tak sempat nak tgk. Kena Terus WhatsApp 012-6784560 for fast response. Malas nak save nombor hp boleh direct WhatsApp kat profile ig atau klik saja www.wasap.my/60126784560
.
.
🏵 Telekung Travel Cotton
🏵 Material cotton yg sejuk & tak jarang
🏵 Sesuai utk travel,pakai harian & hadiah
🏵 Disertakan dengan beg travel & buku solat
🏵 Harga paling murah seantero alam
Beli 1 RM42
Beli 2 RM40/pc
Beli 3 RM39/pc .

#telekung #telekungtravel #telekungtravelcotton #telekungcottontravel #telekungtravelmurah #telekungtravelborong #telekungborong #telekungmurah #telekungsulam #telekungcotton #telekungcottoncandy #telekungpastel #telekungcottonpastel #telekungcottonmurah #telekunghantaran #hantarantelekung #telekungtravelarabesque #ukm #upm #usm #kuis #bangiavenue #bandarseriputra #bukitmahkota #legundiresidensi #bangivilla #anjungsuasana #putrahillresidency #banyanclose

Latest update! Stock semakin susut. Ada yg tinggal 1 je, ada yg ada lagi 2-3pcs. Bergantung warna. Cepat payment sblm 10mlm utk sy pos awl pagi esok. .
.
📣📣📣 Ready stock telekung rebutan ramai!!! Asyik habis walaupon dah restock berjuta kali. 😅 Kena cepat Whatsapp skrg. Lambat mmg habis!Jgn komen pm, tak sempat nak tgk. Kena Terus WhatsApp 012-6784560 for fast response. Malas nak save nombor hp boleh direct WhatsApp kat profile ig atau klik saja www.wasap.my/60126784560
.
.
🏵 Telekung Travel Cotton
🏵 Material cotton yg sejuk & tak jarang
🏵 Sesuai utk travel,pakai harian & hadiah
🏵 Disertakan dengan beg travel & buku solat
🏵 Harga paling murah seantero alam
Beli 1 RM42
Beli 2 RM40/pc
Beli 3 RM39/pc .
.

#telekung #telekungtravel #telekungtravelcotton #telekungcottontravel #telekungtravelmurah #telekungtravelborong #telekungborong #telekungmurah #telekungsulam #telekungcotton #telekungcottoncandy #telekungpastel #telekungcottonpastel #telekungcottonmurah #telekunghantaran #hantarantelekung #telekungtravelarabesque #ukm #upm #usm #kuis #bangiavenue #bandarseriputra #bukitmahkota #legundiresidensi #bangivilla #anjungsuasana #putrahillresidency #banyanclose

Ssstttt.... Mukena Rimanda lagi banjir Diskon 😱😱😍 Ihh yang bener?? 🙉🙉
Iya beneran deh.
Banyak banget Diskon langsung tanpa syaraat minimal belanja.
Yeaayy 💃💃 Promo diskon sampai 31 Desember 2017 ya, selagi stok masih ada 😍

Jadi mending order sekarang aja, mumpung masih banyak stok nya 😊
Kapan lagi bisa dapat diskon segede ini?? 🙀🙀 Seperti ini model2 mukena cantiknya ☝☝ Masih banyak lagi loh 🙀 yang pingin liat lebih banyak lagi model nya, silahkan chat kesini ya 😍
Wa : 0822 9999 3544
Line : rimandalovers

#mukenaademdanmurah #mukenaademmurah #mukenadewasa #telekung #telekungmalaysia #telekungmurah #telekungsk #telekunganggun #telekungbeauty #telekungbeauty #telekungborong #telekungbrunei #telekungbudak #telekungcantik #telekungcomel #telekungcoroladocolumbine #telekungcottonborong #telekungcottonfloral #telekungcottonjepun #telekungcottontravel

Warna cantik-cantik-cantik ni masih available! 👆🏼Sesiapa nak order telekung boleh wassap kita cepat2 ya ❤️ Telekung travel ni sesuai sangat dijadikan hadiah kepada cikgu, lecturers, adik beradik 😊 insyaAllah, kita sama2 dapat pahala dan kebaikan darinya 😄 Telekung travel cantik: material cotton tak jarang langsung, tak licin, tak mudah terbang, tak panas! Sesuai sangat2 bawa pergi travel, bercuti or even ke kuliah/kelas😍
Material 100% cotton | Ada kain penutup dagu | Didatangkan bersekali dengan beg bertali | Berat +-500gm je | Boleh diselit dalam handbag | Harga hanya rm47 | Colours are limited! Whatsapp 0192263959 untuk order, pertanyaan dll ya😃

#sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualironmini #sayajualtraveliron #travelironmini #travelironmurah #sayasukatravel #cuticutimalaysia #sayajualtelekung #bazarpaknil #aidijuma #aidijumalover #aidijumascarf #telekungsolat #telekungtravelcotton #telekungtravel #blousemurah #telekungtravelmurah #telekungcotton #telekungcottontravel #telekungmurah

Ssstttt.... Mukena Rimanda lagi banjir Diskon 😱😱😍 Ihh yang bener?? 🙉🙉
Iya beneran deh.
Banyak banget Diskon langsung tanpa syaraat minimal belanja.
Yeaayy 💃💃 Promo diskon sampai 31 Desember 2017 ya, selagi stok masih ada 😍

Jadi mending order sekarang aja, mumpung masih banyak stok nya 😊
Kapan lagi bisa dapat diskon segede ini?? 🙀🙀 Seperti ini model2 mukena cantiknya ☝☝ Masih banyak lagi loh 🙀 yang pingin liat lebih banyak lagi model nya, silahkan chat kesini ya 😍
Wa : 0822 9999 3544
Line : rimandalovers

#mukenaademdanmurah #mukenaademmurah #mukenadewasa #telekung #telekungmalaysia #telekungmurah #telekungsk #telekunganggun #telekungbeauty #telekungbeauty #telekungborong #telekungbrunei #telekungbudak #telekungcantik #telekungcomel #telekungcoroladocolumbine #telekungcottonborong #telekungcottonfloral #telekungcottonjepun #telekungcottontravel

.
PROMOTION EXTENDED!! JOM GRAB 1 PASANG MASIH RM130 SHJA
.
.
Design Rubina ni salah satu design yg asal restock je LICIN! , asal restock je LICIN! .
.
Kali ni kami restock banyak banyakkkk terus!!
Supaya uols semua berpeluang utk grab your most favorite design ni Rubina!!!
.
.
Disebabkan RAMAI yg mengadu tak sempat nak grab time SALE haritu, Special utk #lavenderlushlovers yg Beli bulan ni shje..
.
.
Kalau terlepas peluang ni .. lps ni mungkin dah tak akan dpt lagi telekung LATEST dgn harga murah mcm ni.. grab now.. .
.
Quality telekung yg Tip TOP; .
✅ 100% japanese cotton
✅ kain labuh tak nampak kaki langsung
✅ selesa pakai tak mengerbang
✅ ringan .
✅ bahagian dagu tutup full
✅ tak payah pakai anak tudung
✅ dalam ade lining .
✅ rambut tak keluar
✅ FREE matching bag
✅ poket berzip di dada
.
Normal Price RM159
.
PROMO PRICE RM130
.
Whatsapp for fast respond okay..😘😘😘 .
017-4997752
017-4997752
017-4997752 .
.
#telekung #telekungmurah #telekungcantik #telekungraya #telekungumrah #telekungcantik #iloveislam #bazarpaknil #telekungcottonjepun #telekungmurah #telekungmurahdancantik #telekungonline #telekungmurahonline #telekungjapanesecotton #muslim #muslimsingapore #telekungtravel #telekungcotton #telekungcottonmurah #telekungpremium #telekungcottontravel #telekungcottoncantik #telekunghantaran
.
.
Siapa rasa design RUBINA ni lawa???? Sudi2 lah tekan butang "SHARE" ya..😘

.
PROMOTION EXTENDED!! JOM GRAB 1 PASANG MASIH RM130 SHJA
.
.
Design Rubina ni salah satu design yg asal restock je LICIN! , asal restock je LICIN! .
.
Kali ni kami restock banyak banyakkkk terus!!
Supaya uols semua berpeluang utk grab your most favorite design ni Rubina!!!
.
.
Disebabkan RAMAI yg mengadu tak sempat nak grab time SALE haritu, Special utk #lavenderlushlovers yg Beli bulan ni shje..
.
.
Kalau terlepas peluang ni .. lps ni mungkin dah tak akan dpt lagi telekung LATEST dgn harga murah mcm ni.. grab now.. .
.
Quality telekung yg Tip TOP; .
✅ 100% japanese cotton
✅ kain labuh tak nampak kaki langsung
✅ selesa pakai tak mengerbang
✅ ringan .
✅ bahagian dagu tutup full
✅ tak payah pakai anak tudung
✅ dalam ade lining .
✅ rambut tak keluar
✅ FREE matching bag
✅ poket berzip di dada
.
Normal Price RM159
.
PROMO PRICE RM130
.
Whatsapp for fast respond okay..😘😘😘 .
017-4997752
017-4997752
017-4997752 .
.
#telekung #telekungmurah #telekungcantik #telekungraya #telekungumrah #telekungcantik #iloveislam #bazarpaknil #telekungcottonjepun #telekungmurah #telekungmurahdancantik #telekungonline #telekungmurahonline #telekungjapanesecotton #muslim #muslimsingapore #telekungtravel #telekungcotton #telekungcottonmurah #telekungpremium #telekungcottontravel #telekungcottoncantik #telekunghantaran
.
.
Siapa rasa design RUBINA ni lawa???? Sudi2 lah tekan butang "SHARE" ya..😘

Ready stock.
Myr50 including postage (S.M)
#telekungcottontravel
#telekungringan

Bawalah telekung Cotton yg ringan utk travel/liburan anda. Boleh dptkan di preciouseinaz pada harga kasih sayang Rm50 termasuk pos(s.m).
.
Gambar oleh @preciouseinaz .
#telekungcottontravel
#telekungringan

😱Mukena BEST SELLER!👍😍 Assalamu'alaikum.... Hai para Muslimah cantik ;) Apakah kamu.... 👉 Berhijab?
👉 Bekerja di kantor?
👉 Masih kuliah?
👉 Sering traveling? <3 Perkenalkan MUKENA BEST SELLER untuk kamu yang ingin tampil PRAKTIS dan SIMPLE <3

Pastinya:
👍 Gak bikin hijab kusut
👍 Gak repot benerin hijab selesai sholat
👍 Praktis dan unyu-unyu ^_^
👍 Trendy bangettt
------------------------------------------------------ Langsung aja kepoin kami dikontak berikut:

BBM : DE1F09C4
WA : 082299993544
LINE : rimandalovers ------------------------------------------------------ Silakan TAG dan SHARE kepada temen-temen kamu yang membutuhkan mukena ini ya :) #mukenaademdanmurah #mukenaademmurah #mukenadewasa #telekung #telekungmalaysia #telekungmurah #telekungsk #telekunganggun #telekungbeauty #telekungbeauty #telekungborong #telekungbrunei #telekungbudak #telekungcantik #telekungcomel #telekungcoroladocolumbine #telekungcottonborong #telekungcottonfloral #telekungcottonjepun #telekungcottontravel

💕RM50 FREE POSTAGE💕
TELEKUNG TRAVEL COTTON ↪#WMcottontravel
✏Telekung + Kain + Bag
✏Senang bawa Travel
✂Extra Labuh
Available colour
WHITE
GREY
LIGHT GREY
COKLAT
PINK
BABY PINK
LAVANDER
MINT
BLACK
DUSTY PURPLE
BLUE
AQUA
OLIVE

Ada 3 cara ORDER

1.Berminat DM..klik👉@wandamotions
2.Whatsap+60139201910📱
NAMA:
ALAMAT:
BILANGAN ITEM:
DESCRIPTION:
CONTACT NO:
3.KIOSK WM klik👉@wandamotions.bangigateway💐
⌚(Open by Appointment)
HADAPAN PINTU MASUK
HOTEL BANGI GATEWAY
.
❗T&C: Postage within 3 DAYS after payment & update tracking MIDNIGHT❗
.

#kioskWM
#telekungtravelcottonmurah
#telekungcottontravel
#telekungtravel
#telekungmurah
#percumapos
#semenanjung
#sabah
#serawak

Cantikkan warna2 ni? 3 colors available! 👆🏼Sesiapa nak order telekung boleh wassap kita cepat2 ya ❤️ Telekung travel ni sesuai sangat dijadikan hadiah kepada cikgu, lecturers, adik beradik 😊 insyaAllah, kita sama2 dapat pahala dan kebaikan darinya 😄 Telekung travel cantik: material cotton tak jarang langsung, tak licin, tak mudah terbang, tak panas! Sesuai sangat2 bawa pergi travel, bercuti or even ke kuliah/kelas😍
Material 100% cotton | Ada kain penutup dagu | Didatangkan bersekali dengan beg bertali | Berat +-500gm je | Boleh diselit dalam handbag | Harga hanya rm47 | Colours are limited! Whatsapp 0192263959 untuk order, pertanyaan dll ya😃

#sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualironmini #sayajualtraveliron #travelironmini #travelironmurah #sayasukatravel #cuticutimalaysia #sayajualtelekung #bazarpaknil #aidijuma #aidijumalover #aidijumascarf #telekungsolat #telekungtravelcotton #telekungtravel #blousemurah #telekungtravelmurah #telekungcotton #telekungcottontravel #telekungmurah

Bawalah telekung ringan sesuai utk travel. Dptkan di preciouseinaz.
.
Foto oleh @preciouseinaz .
#telekungcottontravel
#telekungringan

.
"TELEKUNG ADA POKET??"
.
Dah lah design telekung lawa2, kain lembut, sejuk, selesa, jahitan kemas ade Poket lagi??? All IN 1, Berbaloi2 sangat lah..😊
.
Mungkin ramai yang tak tau, salah satu sbb yg Paling Best Kenapa Ramai Sgt yg Suka Repeat Order Telekung Lavenderlush adalah sebab;
.
🌈 Telekung Ni, ber "POKET", .
boleh lah simpan benda2 kecik time solat.. terutama bila solat di masjid/ surau/ ditempat awam.. .
.
Bukan saja design Camelia yg ade Poket, tapi SEMUA design telekung lavenderlush semua ada POKET!... yup! Semua design!!
.
✅Harga berpatutan
✅Dahi Ade getah
✅Dagu tertutup
✅Material berquality
✅Ber'POkET'
✅Dapat Free Beg 1 set
✅Wangi
.
All IN 1. InsyaAllah Banyak manfaat dalam 1 pasang telekung, semoga uols puas hati..❤️
.
Yang belum dapatkan jom lah Grab sepasang.. confirm puas hati!!
.
Promo Price : RM130 sepasang
FREE : Tasbih & Buku Solat Sunat
.
.
Whatsapp for fast respond okay..😘😘😘 .
.
.
017-4997752
017-4997752
017-4997752
Link whatsapp di bio...
.
#telekung #telekungmurah #telekungcantik #telekungraya #telekungumrah #telekungcantik #iloveislam #bazarpaknil #telekungcottonjepun #telekungmurah #telekungmurahdancantik #telekungonline #telekungmurahonline #telekungjapanesecotton #muslim #muslimsingapore #telekungtravel #telekungcotton #telekungcottonmurah #telekungpremium #telekungcottontravel #telekungcottoncantik #telekunghantarankahwin #telekunghantaran #telekunghitam #black

Manfaat bila ada telekung travel sendiri:
♡mudah solat walau dimana kita berada
♡dapat solat dengan selesa
♡jimat masa, tak perlu beratur tunggu giliran nak guna telekung

#telekungnayarayara
#telekung
#telekungtravel
#telekungtravelcottton
#telekungcottontravel
#telekungcotton

Ssstttt.... Mukena Rimanda lagi banjir Diskon 😱😱😍 Ihh yang bener?? 🙉🙉
Iya beneran deh.
Banyak banget Diskon langsung tanpa syaraat minimal belanja.
Yeaayy 💃💃 Promo diskon sampai 31 Desember 2017 ya, selagi stok masih ada 😍

Jadi mending order sekarang aja, mumpung masih banyak stok nya 😊
Kapan lagi bisa dapat diskon segede ini?? 🙀🙀 Seperti ini model2 mukena cantiknya ☝☝ Masih banyak lagi loh 🙀 yang pingin liat lebih banyak lagi model nya, silahkan chat kesini ya 😍
Wa : 0822 9999 3544
Line : rimandalovers

#mukenaademdanmurah #mukenaademmurah #mukenadewasa #telekung #telekungmalaysia #telekungmurah #telekungsk #telekunganggun #telekungbeauty #telekungbeauty #telekungborong #telekungbrunei #telekungbudak #telekungcantik #telekungcomel #telekungcoroladocolumbine #telekungcottonborong #telekungcottonfloral #telekungcottonjepun #telekungcottontravel

💕RM50 FREE POSTAGE💕
TELEKUNG TRAVEL COTTON ↪#WMcottontravel
✏Telekung + Kain + Bag
✏Senang bawa Travel
✂Extra Labuh
Available colour
WHITE
GREY
LIGHT GREY
COKLAT
PINK
BABY PINK
LAVANDER
MINT
BLACK
DUSTY PURPLE
BLUE
AQUA
OLIVE

Ada 3 cara ORDER

1.Berminat DM..klik👉@wandamotions
2.Whatsap+60139201910📱
NAMA:
ALAMAT:
BILANGAN ITEM:
DESCRIPTION:
CONTACT NO:
3.KIOSK WM klik👉@wandamotions.bangigateway💐
⌚(Open by Appointment)
HADAPAN PINTU MASUK
HOTEL BANGI GATEWAY
.
❗T&C: Postage within 3 DAYS after payment & update tracking MIDNIGHT❗
.

#kioskWM
#telekungtravelcottonmurah
#telekungcottontravel
#telekungtravel
#telekungmurah
#percumapos
#semenanjung
#sabah
#serawak

Mukena Cantik😍

Kamu pasti akan terlihat cantik ketika ibadah dengan mukena ini. Pasti dong yaa, namanya juga mau menghadap Allah, masa iya gak berpenampilan cantik😁

Mukena ini terbuat dari bahan parasut premium, bahan tebal tp kamu ga akan kegerahan. Dengan bordir manual kualitas butik, bukan bordir komputer.
Jadi, setikan benangnya lebih rapat dan rapi serta hasil bordiran lebih luwes.
Bisa request warna dan model juga loh😄
Info pemesanan :
Wa : 0822 9999 3544
Bbm : DE1F09C4
Line : rimandalovers

#mukenaademdanmurah #mukenaademmurah #mukenadewasa #telekung #telekungmalaysia #telekungmurah #telekungsk #telekunganggun #telekungbeauty #telekungbeauty #telekungborong #telekungbrunei #telekungbudak #telekungcantik #telekungcomel #telekungcoroladocolumbine #telekungcottonborong #telekungcottonfloral #telekungcottonjepun #telekungcottontravel

.
RM99 WITH FREE POSTAGE - only today - ❤️
.
.
Sempena Hari Jumaat yg mulia ini, Erin nak buat 1 HARI CLEARANCE SALE utk design Rossa ni.. .
.
.
TELEKUNG COTTON RAYON DESIGN ROSSA YG MACAM TAMAN BUNGA NI RM99 SHJA- FREE POSTAGE..
.
.
Sempena Hari Jumaat yg mulia ini, Erin nak buat 1 Hari Clearance SALE utk design Rossa ni.. .
.
RM99 with FREE Postage!! 💥LIMITED💥
RM99 with FREE Postage!! 💥LIMITED💥
RM99 with FREE Postage!! 💥LIMITED💥
.
.
Teringin nak pakai telekung bunga-bunga yang lelawa tapi selalu bajet low? bajet ciput? selalu harga diluar kemampuan?
.
.
Siapa cepat dia dapat.. lambat melepazz.. sebab stock yang baru masuk kali ni tak banyak!!! .
.
.
Kain yang Sejuk, Lembut, Cantik, Jahitan Kemas, Sweet, Simple dan Paling best Selesa dipakai masa Solat sbb material Cotton- tak rasa panas langsung!
.
Selain tu telekung ni: .
✅ kain lambut, jatuh/ beralun/ flowy-flowy
✅ dagu pun tutup full
✅ dahi ade getah
✅ seakan-akan silk
✅ ringan sesuai bawa travel
✅ FREE pouch bag
.
Sesuai untuk dipakai di rumah, opis, nak bawak travel dan jugak nak hadiahkan pada yg tersayang..
.
Tak akan mengecewakan.. dah ramai yg grab.. sebab harga mampu milik dan quality ter baik...RM99 sahaja FREE Pouch Bag FREE Postage..
.
Whatsapp now.. .
.
017-4997752
017-4997752
017-4997752
.
.
#telekung #telekungmurah #telekungcantik #telekungraya #telekungumrah #telekungcantik #iloveislam #bazarpaknil #telekungcottonjepun #telekungmurah #telekungmurahdancantik #telekungonline #telekungmurahonline #telekungjapanesecotton #muslim #muslimsingapore #telekungtravel #telekungcotton #telekungcottonmurah #telekungpremium #telekungcottontravel #telekungcottoncantik
.
.
Siapa cepat! Dia dapat..

.
RM99 WITH FREE POSTAGE - only today - ❤️
.
.
Sempena Hari Jumaat yg mulia ini, Erin nak buat 1 HARI CLEARANCE SALE utk design Rossa ni.. .
.
.
TELEKUNG COTTON RAYON DESIGN ROSSA YG MACAM TAMAN BUNGA NI RM99 SHJA- FREE POSTAGE..
.
.
Sempena Hari Jumaat yg mulia ini, Erin nak buat 1 Hari Clearance SALE utk design Rossa ni.. .
.
RM99 with FREE Postage!! 💥LIMITED💥
RM99 with FREE Postage!! 💥LIMITED💥
RM99 with FREE Postage!! 💥LIMITED💥
.
.
Teringin nak pakai telekung bunga-bunga yang lelawa tapi selalu bajet low? bajet ciput? selalu harga diluar kemampuan?
.
.
Siapa cepat dia dapat.. lambat melepazz.. sebab stock yang baru masuk kali ni tak banyak!!! .
.
.
Kain yang Sejuk, Lembut, Cantik, Jahitan Kemas, Sweet, Simple dan Paling best Selesa dipakai masa Solat sbb material Cotton- tak rasa panas langsung!
.
Selain tu telekung ni: .
✅ kain lambut, jatuh/ beralun/ flowy-flowy
✅ dagu pun tutup full
✅ dahi ade getah
✅ seakan-akan silk
✅ ringan sesuai bawa travel
✅ FREE pouch bag
.
Sesuai untuk dipakai di rumah, opis, nak bawak travel dan jugak nak hadiahkan pada yg tersayang..
.
Tak akan mengecewakan.. dah ramai yg grab.. sebab harga mampu milik dan quality ter baik...RM99 sahaja FREE Pouch Bag FREE Postage..
.
Whatsapp now.. .
.
017-4997752
017-4997752
017-4997752
.
.
#telekung #telekungmurah #telekungcantik #telekungraya #telekungumrah #telekungcantik #iloveislam #bazarpaknil #telekungcottonjepun #telekungmurah #telekungmurahdancantik #telekungonline #telekungmurahonline #telekungjapanesecotton #muslim #muslimsingapore #telekungtravel #telekungcotton #telekungcottonmurah #telekungpremium #telekungcottontravel #telekungcottoncantik
.
.
Siapa cepat! Dia dapat..

.
RM99 WITH FREE POSTAGE - only today - ❤️
.
.
Sempena Hari Jumaat yg mulia ini, Erin nak buat 1 HARI CLEARANCE SALE utk design Rossa ni.. .
.
.
TELEKUNG COTTON RAYON DESIGN ROSSA YG MACAM TAMAN BUNGA NI RM99 SHJA- FREE POSTAGE..
.
.
Sempena Hari Jumaat yg mulia ini, Erin nak buat 1 Hari Clearance SALE utk design Rossa ni.. .
.
RM99 with FREE Postage!! 💥LIMITED💥
RM99 with FREE Postage!! 💥LIMITED💥
RM99 with FREE Postage!! 💥LIMITED💥
.
.
Teringin nak pakai telekung bunga-bunga yang lelawa tapi selalu bajet low? bajet ciput? selalu harga diluar kemampuan?
.
.
Siapa cepat dia dapat.. lambat melepazz.. sebab stock yang baru masuk kali ni tak banyak!!! .
.
.
Kain yang Sejuk, Lembut, Cantik, Jahitan Kemas, Sweet, Simple dan Paling best Selesa dipakai masa Solat sbb material Cotton- tak rasa panas langsung!
.
Selain tu telekung ni: .
✅ kain lambut, jatuh/ beralun/ flowy-flowy
✅ dagu pun tutup full
✅ dahi ade getah
✅ seakan-akan silk
✅ ringan sesuai bawa travel
✅ FREE pouch bag
.
Sesuai untuk dipakai di rumah, opis, nak bawak travel dan jugak nak hadiahkan pada yg tersayang..
.
Tak akan mengecewakan.. dah ramai yg grab.. sebab harga mampu milik dan quality ter baik...RM99 sahaja FREE Pouch Bag FREE Postage..
.
Whatsapp now.. .
.
017-4997752
017-4997752
017-4997752
.
.
#telekung #telekungmurah #telekungcantik #telekungraya #telekungumrah #telekungcantik #iloveislam #bazarpaknil #telekungcottonjepun #telekungmurah #telekungmurahdancantik #telekungonline #telekungmurahonline #telekungjapanesecotton #muslim #muslimsingapore #telekungtravel #telekungcotton #telekungcottonmurah #telekungpremium #telekungcottontravel #telekungcottoncantik
.
.
Siapa cepat! Dia dapat..

.
RM99 WITH FREE POSTAGE - only today - ❤️
.
.
Sempena Hari Jumaat yg mulia ini, Erin nak buat 1 HARI CLEARANCE SALE utk design Rossa ni.. .
.
.
TELEKUNG COTTON RAYON DESIGN ROSSA YG MACAM TAMAN BUNGA NI RM99 SHJA- FREE POSTAGE..
.
.
Sempena Hari Jumaat yg mulia ini, Erin nak buat 1 Hari Clearance SALE utk design Rossa ni.. .
.
RM99 with FREE Postage!! 💥LIMITED💥
RM99 with FREE Postage!! 💥LIMITED💥
RM99 with FREE Postage!! 💥LIMITED💥
.
.
Teringin nak pakai telekung bunga-bunga yang lelawa tapi selalu bajet low? bajet ciput? selalu harga diluar kemampuan?
.
.
Siapa cepat dia dapat.. lambat melepazz.. sebab stock yang baru masuk kali ni tak banyak!!! .
.
.
Kain yang Sejuk, Lembut, Cantik, Jahitan Kemas, Sweet, Simple dan Paling best Selesa dipakai masa Solat sbb material Cotton- tak rasa panas langsung!
.
Selain tu telekung ni: .
✅ kain lambut, jatuh/ beralun/ flowy-flowy
✅ dagu pun tutup full
✅ dahi ade getah
✅ seakan-akan silk
✅ ringan sesuai bawa travel
✅ FREE pouch bag
.
Sesuai untuk dipakai di rumah, opis, nak bawak travel dan jugak nak hadiahkan pada yg tersayang..
.
Tak akan mengecewakan.. dah ramai yg grab.. sebab harga mampu milik dan quality ter baik...RM99 sahaja FREE Pouch Bag FREE Postage..
.
Whatsapp now.. .
.
017-4997752
017-4997752
017-4997752
.
.
#telekung #telekungmurah #telekungcantik #telekungraya #telekungumrah #telekungcantik #iloveislam #bazarpaknil #telekungcottonjepun #telekungmurah #telekungmurahdancantik #telekungonline #telekungmurahonline #telekungjapanesecotton #muslim #muslimsingapore #telekungtravel #telekungcotton #telekungcottonmurah #telekungpremium #telekungcottontravel #telekungcottoncantik
.
.
Siapa cepat! Dia dapat..

.
💥💥SALE RM130 RM130 RM130💥💥
.
Semua telekung Japanese Cotton RM130 sahaja..
.
Normal Price: RM159
PROMO PRICE: RM130
.
.
Design MARINA ni, bunga2 english flowers bunga maroon pinky2, sweet sangat tau lagi2 bila dipadankan dgn kain bawah polka pink..
.
Quality telekung yg Tip TOP; .
✅ 100% japanese cotton
✅ kain labuh tak nampak kaki langsung
✅ selesa pakai tak mengerbang
✅ ringan .
✅ bahagian dagu tutup full
✅ tak payah pakai anak tudung
✅ dalam ade lining .
✅ rambut tak keluar
✅ FREE matching bag
✅ poket berzip di dada
.
.
Dah ramai yg grab... PROMO ni.. uols yang belum grab lagi.. jom grab sekarang!!
.
.
Rugi rugi rugi!!!! Kalau terlepas peluang ni.. lps ni mungkin dah tak akan dpt lagi peluang telekung LATEST dgn harga murah mcm ni.. grab now.. .
.
Harga Asal Satu set telekung Mix & Match Series ni RM159
.
Promo Price : RM130 sepasang .
.
.
Whatsapp for fast respond okay..😘😘😘 .
.
.
017-4997752
017-4997752
017-4997752
Link whatsapp di bio...
.
#telekung #telekungmurah #telekungcantik #telekungraya #telekungumrah #telekungcantik #iloveislam #bazarpaknil #telekungcottonjepun #telekungmurah #telekungmurahdancantik #telekungonline #telekungmurahonline #telekungjapanesecotton #muslim #muslimsingapore #telekungtravel #telekungcotton #telekungcottonmurah #telekungpremium #telekungcottontravel #telekungcottoncantik #telekunghantarankahwin #telekunghantaran .

.
💥💥SALE RM130 RM130 RM130💥💥
.
Semua telekung Japanese Cotton RM130 sahaja..
.
Normal Price: RM159
PROMO PRICE: RM130
.
.
Design MARINA ni, bunga2 english flowers bunga maroon pinky2, sweet sangat tau lagi2 bila dipadankan dgn kain bawah polka pink..
.
Quality telekung yg Tip TOP; .
✅ 100% japanese cotton
✅ kain labuh tak nampak kaki langsung
✅ selesa pakai tak mengerbang
✅ ringan .
✅ bahagian dagu tutup full
✅ tak payah pakai anak tudung
✅ dalam ade lining .
✅ rambut tak keluar
✅ FREE matching bag
✅ poket berzip di dada
.
.
Dah ramai yg grab... PROMO ni.. uols yang belum grab lagi.. jom grab sekarang!!
.
.
Rugi rugi rugi!!!! Kalau terlepas peluang ni.. lps ni mungkin dah tak akan dpt lagi peluang telekung LATEST dgn harga murah mcm ni.. grab now.. .
.
Harga Asal Satu set telekung Mix & Match Series ni RM159
.
Promo Price : RM130 sepasang .
.
.
Whatsapp for fast respond okay..😘😘😘 .
.
.
017-4997752
017-4997752
017-4997752
Link whatsapp di bio...
.
#telekung #telekungmurah #telekungcantik #telekungraya #telekungumrah #telekungcantik #iloveislam #bazarpaknil #telekungcottonjepun #telekungmurah #telekungmurahdancantik #telekungonline #telekungmurahonline #telekungjapanesecotton #muslim #muslimsingapore #telekungtravel #telekungcotton #telekungcottonmurah #telekungpremium #telekungcottontravel #telekungcottoncantik #telekunghantarankahwin #telekunghantaran .

.
TESTIMONI TIME !!
.
Korang yang belum dapatkan sepasang telekung lavenderlush utk diri sendiri atau org tersayang mmg rugi sebab rata2 SEMUA customer puas hati dan ckp cantik...
.
.
Alhamdulillah syukur sangat2.. bila customer bagi feedback yang puas hati dan mengembirakan mcm ni. Lagi2 kalau ade yg kirim gambar..Erin dan team Lavenderlush Exclusive dah sangat happy dan berterima kasih utk uols yang bagi feedback dan testimoni..❤️
.
Telekung Lavenderlush mmg ramai yg suka sebab; Material telekung yg 100% Original dari japanese cotton, sejuk, lembut, dan paling selesa dipakai masa beribadat tak kira tua atau muda.. .
.
Yang belum try lagi...I'm sure you gonna love it too.. .
.
Ada yang berminat nak try mana2 telekung Japanese cotton yg Super-Selesa ni, please whatsapp Erin okay..😘 .
.
.
017-4997752
017-4997752
017-4997752
.
#telekung #telekungmurah #telekungcantik #telekungraya #telekungumrah #telekungcantik #iloveislam #bazarpaknil #telekungcottonjepun #telekungmurah #telekungmurahdancantik #telekungonline #telekungmurahonline #telekungjapanesecotton #muslim #muslimsingapore #telekungtravel #telekungcotton #telekungcottonmurah #telekungpremium #telekungcottontravel #telekungcottoncantik #singaporemuslim #singapore #singaporelover #singaporemuslimah #singaporemuslimahfashion #singaporeshopping #singaporeonlineshop

.
TESTIMONI TIME !!
.
Korang yang belum dapatkan sepasang telekung lavenderlush utk diri sendiri atau org tersayang mmg rugi sebab rata2 SEMUA customer puas hati dan ckp cantik...
.
.
Alhamdulillah syukur sangat2.. bila customer bagi feedback yang puas hati dan mengembirakan mcm ni. Lagi2 kalau ade yg kirim gambar..Erin dan team Lavenderlush Exclusive dah sangat happy dan berterima kasih utk uols yang bagi feedback dan testimoni..❤️
.
Telekung Lavenderlush mmg ramai yg suka sebab; Material telekung yg 100% Original dari japanese cotton, sejuk, lembut, dan paling selesa dipakai masa beribadat tak kira tua atau muda.. .
.
Yang belum try lagi...I'm sure you gonna love it too.. .
.
Ada yang berminat nak try mana2 telekung Japanese cotton yg Super-Selesa ni, please whatsapp Erin okay..😘 .
.
.
017-4997752
017-4997752
017-4997752
.
#telekung #telekungmurah #telekungcantik #telekungraya #telekungumrah #telekungcantik #iloveislam #bazarpaknil #telekungcottonjepun #telekungmurah #telekungmurahdancantik #telekungonline #telekungmurahonline #telekungjapanesecotton #muslim #muslimsingapore #telekungtravel #telekungcotton #telekungcottonmurah #telekungpremium #telekungcottontravel #telekungcottoncantik #singaporemuslim #singapore #singaporelover #singaporemuslimah #singaporemuslimahfashion #singaporeshopping #singaporeonlineshop

Assalamualaikum dan Salam 1Malaysia ...SLIDE FOR MORE ‼️‼️‼️
PRE-ORDER #TELEKUNGCOTTONSHOP_AS

RM100 EXCLUDE POS
POS SEMENANJUNG RM10
POS SABAH/SARAWAK RM15

Deposit RM60 diperlukan untuk PRE-ORDER
Jika telekung tiadak dalam stok , wang akan dikembalikan * 100% COTTON * Senang di bawa ke mana mana
* Tidak Panas
* Renda di bahagian muka dan keliling
* Beg boleh dijadikan sebagai alas solat

Pre-Order 08.12.2017 - 12.12.2017

InsyaAllah STOK ETA 20.12.2017(BERGANTUNG PADA SITUASI). HARAP BERSABAR !!!!!
PRE-ORDER -SERIUS BUYER,TIDAK CEREWET DAN TELEKUNG TIDAK BOLEH DITUKAR GANTI
KECUALI KOYAK !!! WHATAPPSS
WHATAPPSS

www.wasap.my/60122859279
www.wasap.my/60122859279

#TelekungCottonShop_As #TelekungCottonViralMurah #TelekungDewasa
#TelekungCottonTravel #TelekungCottonMurah

Assalamualaikum dan Salam 1Malaysia ...SLIDE FOR MORE‼️‼️
PRE-ORDER #TELEKUNGCOTTONSHOP_AS

RM100 EXCLUDE POS
POS SEMENANJUNG RM10
POS SABAH/SARAWAK RM15

Deposit RM60 diperlukan untuk PRE-ORDER
Jika telekung tiadak dalam stok , wang akan dikembalikan * 100% COTTON * Senang di bawa ke mana mana
* Tidak Panas
* Renda di bahagian muka dan keliling
* Beg boleh dijadikan sebagai alas solat

Pre-Order 08.12.2017 - 12.12.2017

InsyaAllah STOK ETA 20.12.2017(BERGANTUNG PADA SITUASI). HARAP BERSABAR !!!!!
PRE-ORDER -SERIUS BUYER,TIDAK CEREWET DAN TELEKUNG TIDAK BOLEH DITUKAR GANTI
KECUALI KOYAK !!! WHATAPPSS
WHATAPPSS

www.wasap.my/60122859279
www.wasap.my/60122859279

#TelekungCottonShop_As #TelekungCottonViralMurah #TelekungDewasa
#TelekungCottonTravel #TelekungCottonMurah

Jumaat penghulu segala hari 😍 3 colors available! 👆🏼Sesiapa nak order telekung boleh wassap kita cepat2 ya ❤️ Telekung travel ni sesuai sangat dijadikan hadiah kepada cikgu, lecturers, adik beradik 😊 insyaAllah, kita sama2 dapat pahala dan kebaikan darinya 😄 Telekung travel cantik: material cotton tak jarang langsung, tak licin, tak mudah terbang, tak panas! Sesuai sangat2 bawa pergi travel, bercuti or even ke kuliah/kelas😍
Material 100% cotton | Ada kain penutup dagu | Didatangkan bersekali dengan beg bertali | Berat +-500gm je | Boleh diselit dalam handbag | Harga hanya rm47 | Colours are limited! Whatsapp 0192263959 untuk order, pertanyaan dll ya😃

#sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualironmini #sayajualtraveliron #travelironmini #travelironmurah #sayasukatravel #cuticutimalaysia #sayajualtelekung #bazarpaknil #aidijuma #aidijumalover #aidijumascarf #telekungsolat #telekungtravelcotton #telekungtravel #blousemurah #telekungtravelmurah #telekungcotton #telekungcottontravel #telekungmurah

Tengah packing untuk customer yg order 30 pasang #telekungtravelcotton untuk disedekahkan di majlis tahlil esok alhamdulillah.. moga bertambah murah rezekinya insyaAllah amin.. Sesiapa nak order telekung lagi boleh wassap kita cepat2 ya ❤️ Telekung travel ni sesuai sangat dijadikan hadiah kepada cikgu, lecturers, adik beradik 😊 insyaAllah, kita sama2 dapat pahala dan kebaikan darinya 😄 Telekung travel cantik: material cotton tak jarang langsung, tak licin, tak mudah terbang, tak panas! Sesuai sangat2 bawa pergi travel, bercuti or even ke kuliah/kelas😍
Material 100% cotton | Ada kain penutup dagu | Didatangkan bersekali dengan beg bertali | Berat +-500gm je | Boleh diselit dalam handbag | Harga hanya rm47 | Colours are limited! Whatsapp 0192263959 untuk order, pertanyaan dll ya😃

#sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualironmini #sayajualtraveliron #travelironmini #travelironmurah #sayasukatravel #cuticutimalaysia #sayajualtelekung #bazarpaknil #aidijuma #aidijumalover #aidijumascarf #telekungsolat #telekungtravelcotton #telekungtravel #blousemurah #telekungtravelmurah #telekungcotton #telekungcottontravel #telekungmurah

Yerzaaa jawapanya kain warna turqoise. Lawa kan ? Telekung Delayla Deluxe. Travel friendly. Kain sejuk , lembut , tidak jarang, tidak perlu inner. Kain solat yg bergetah. Last piece RM 99 FREE POSTAGE READYSTOCK untuk corak INI. Pre order another 14 days to be ready. Postage everyday except SUNDAY. #telekungtravel #telekungcomel #telekungcottontravel

Tengah packing untuk customer yg order 30 pasang #telekungtravelcotton untuk disedekahkan di majlis tahlil esok alhamdulillah.. moga bertambah murah rezekinya insyaAllah amin.. Sesiapa nak order telekung lagi boleh wassap kita cepat2 ya ❤️ Telekung travel ni sesuai sangat dijadikan hadiah kepada cikgu, lecturers, adik beradik 😊 insyaAllah, kita sama2 dapat pahala dan kebaikan darinya 😄 Telekung travel cantik: material cotton tak jarang langsung, tak licin, tak mudah terbang, tak panas! Sesuai sangat2 bawa pergi travel, bercuti or even ke kuliah/kelas😍
Material 100% cotton | Ada kain penutup dagu | Didatangkan bersekali dengan beg bertali | Berat +-500gm je | Boleh diselit dalam handbag | Harga hanya rm47 | Colours are limited! Whatsapp 0192263959 untuk order, pertanyaan dll ya😃

#sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualironmini #sayajualtraveliron #travelironmini #travelironmurah #sayasukatravel #cuticutimalaysia #sayajualtelekung #bazarpaknil #aidijuma #aidijumalover #aidijumascarf #telekungsolat #telekungtravelcotton #telekungtravel #blousemurah #telekungtravelmurah #telekungcotton #telekungcottontravel #telekungmurah

.
===MARINA=== .
100% Japanese Cotton Telekung yg selesa, sejuk dan lembut..
.
Siapa cepat dia dapat.. lambat melepazz..
.
Cantik, kemas, sweet, simple dan paling best selesa dipakai masa solat sbb material 100% Japanese Cotton.. .
.
Sesuai untuk dipakai di rumah, opis, nak bawak travel dan jugak nak hadiahkan pada yg tersayang..
.
Tak akan mengecewakan.. dah ramai yg grab..cantik sangat warna marina ni...
.
🌈 FREE Matching Bag
.
Rugi rugi rugi!!!! Kalau terlepas peluang ni.. lps ni mungkin dah tak akan dpt lagi peluang telekung LATEST dgn harga murah mcm ni.. grab now.. .
.
Whatsapp for fast respond okay..😘😘😘 .
017-4997752
017-4997752
017-4997752
.
#telekung #telekungmurah #telekungcantik #telekungraya #telekungumrah #telekungcantik #iloveislam #bazarpaknil #telekungcottonjepun #telekungmurah #telekungmurahdancantik #telekungonline #telekungmurahonline #telekungjapanesecotton #muslim #muslimsingapore #telekungtravel #telekungcotton #telekungcottonmurah #telekungpremium #telekungcottontravel #telekungcottoncantik
.
.
Siapa rasa design ni lawa???? Sudi2 lah tekan butang "SHARE" ya..😘

.
===MARINA=== .
100% Japanese Cotton Telekung yg selesa, sejuk dan lembut..
.
Siapa cepat dia dapat.. lambat melepazz..
.
Cantik, kemas, sweet, simple dan paling best selesa dipakai masa solat sbb material 100% Japanese Cotton.. .
.
Sesuai untuk dipakai di rumah, opis, nak bawak travel dan jugak nak hadiahkan pada yg tersayang..
.
Tak akan mengecewakan.. dah ramai yg grab..cantik sangat warna marina ni...
.
🌈 FREE Matching Bag
.
Rugi rugi rugi!!!! Kalau terlepas peluang ni.. lps ni mungkin dah tak akan dpt lagi peluang telekung LATEST dgn harga murah mcm ni.. grab now.. .
.
Whatsapp for fast respond okay..😘😘😘 .
017-4997752
017-4997752
017-4997752
.
#telekung #telekungmurah #telekungcantik #telekungraya #telekungumrah #telekungcantik #iloveislam #bazarpaknil #telekungcottonjepun #telekungmurah #telekungmurahdancantik #telekungonline #telekungmurahonline #telekungjapanesecotton #muslim #muslimsingapore #telekungtravel #telekungcotton #telekungcottonmurah #telekungpremium #telekungcottontravel #telekungcottoncantik
.
.
Siapa rasa design ni lawa???? Sudi2 lah tekan butang "SHARE" ya..😘

.
PROMO PROMO PROMO!! RM130!!
.
100% Japanese Cotton Telekung yg selesa, sejuk dan lembut..
.
Siapa cepat dia dapat.. lambat melepazz..
.
Cantik, kemas, sweet, simple dan paling best selesa dipakai masa solat sbb material 100% Japanese Cotton.. .
.
Sesuai untuk dipakai di rumah, opis, nak bawak travel dan jugak nak hadiahkan pada yg tersayang..
.
Tak akan mengecewakan.. dah ramai yg grab.. daripada harga Asal RM159, skrg hanya tinggal RM130
.
🌈 FREE Matching Bag
.
Rugi rugi rugi!!!! Kalau terlepas peluang ni.. lps ni mungkin dah tak akan dpt lagi peluang telekung LATEST dgn harga murah mcm ni.. grab now.. .
.
Whatsapp for fast respond okay..😘😘😘 .
017-4997752
017-4997752
017-4997752
.
#telekung #telekungmurah #telekungcantik #telekungraya #telekungumrah #telekungcantik #iloveislam #bazarpaknil #telekungcottonjepun #telekungmurah #telekungmurahdancantik #telekungonline #telekungmurahonline #telekungjapanesecotton #muslim #muslimsingapore #telekungtravel #telekungcotton #telekungcottonmurah #telekungpremium #telekungcottontravel #telekungcottoncantik
.
.
Siapa rasa design ni lawa???? Sudi2 lah tekan butang "SHARE" ya..😘

.
PROMO PROMO PROMO!! RM130!!
.
100% Japanese Cotton Telekung yg selesa, sejuk dan lembut..
.
Siapa cepat dia dapat.. lambat melepazz..
.
Cantik, kemas, sweet, simple dan paling best selesa dipakai masa solat sbb material 100% Japanese Cotton.. .
.
Sesuai untuk dipakai di rumah, opis, nak bawak travel dan jugak nak hadiahkan pada yg tersayang..
.
Tak akan mengecewakan.. dah ramai yg grab.. daripada harga Asal RM159, skrg hanya tinggal RM130
.
🌈 FREE Matching Bag
.
Rugi rugi rugi!!!! Kalau terlepas peluang ni.. lps ni mungkin dah tak akan dpt lagi peluang telekung LATEST dgn harga murah mcm ni.. grab now.. .
.
Whatsapp for fast respond okay..😘😘😘 .
017-4997752
017-4997752
017-4997752
.
#telekung #telekungmurah #telekungcantik #telekungraya #telekungumrah #telekungcantik #iloveislam #bazarpaknil #telekungcottonjepun #telekungmurah #telekungmurahdancantik #telekungonline #telekungmurahonline #telekungjapanesecotton #muslim #muslimsingapore #telekungtravel #telekungcotton #telekungcottonmurah #telekungpremium #telekungcottontravel #telekungcottoncantik
.
.
Siapa rasa design ni lawa???? Sudi2 lah tekan butang "SHARE" ya..😘

.
💥💥SALE RM130 RM130 RM130💥💥
.
Semua telekung Japanese Cotton RM130 sahaja.. dan FREE Buku Solat Sunat + Tasbih!!
.
Normal Price: RM159
PROMO PRICE: RM130
.
.
Design MARINA ni, bunga2 english flowers bunga maroon pinky2, sweet sangat tau lagi2 bila dipadankan dgn kain bawah polka pink..
.
Quality telekung yg Tip TOP; .
✅ 100% japanese cotton
✅ kain labuh tak nampak kaki langsung
✅ selesa pakai tak mengerbang
✅ ringan .
✅ bahagian dagu tutup full
✅ tak payah pakai anak tudung
✅ dalam ade lining .
✅ rambut tak keluar
✅ FREE matching bag
✅ poket berzip di dada
.
.
Dah ramai yg grab... PROMO ni.. uols yang belum grab lagi.. jom grab sekarang!!
.
.
Rugi rugi rugi!!!! Kalau terlepas peluang ni.. lps ni mungkin dah tak akan dpt lagi peluang telekung LATEST dgn harga murah mcm ni.. grab now.. .
.
Harga Asal Satu set telekung Mix & Match Series ni RM159
.
Promo Price : RM130 sepasang .
.
.
Whatsapp for fast respond okay..😘😘😘 .
.
.
017-4997752
017-4997752
017-4997752
Link whatsapp di bio...
.
#telekung #telekungmurah #telekungcantik #telekungraya #telekungumrah #telekungcantik #iloveislam #bazarpaknil #telekungcottonjepun #telekungmurah #telekungmurahdancantik #telekungonline #telekungmurahonline #telekungjapanesecotton #muslim #muslimsingapore #telekungtravel #telekungcotton #telekungcottonmurah #telekungpremium #telekungcottontravel #telekungcottoncantik #telekunghantarankahwin #telekunghantaran .

.
💥💥SALE RM130 RM130 RM130💥💥
.
Semua telekung Japanese Cotton RM130 sahaja.. dan FREE Buku Solat Sunat + Tasbih!!
.
Normal Price: RM159
PROMO PRICE: RM130
.
.
Design MARINA ni, bunga2 english flowers bunga maroon pinky2, sweet sangat tau lagi2 bila dipadankan dgn kain bawah polka pink..
.
Quality telekung yg Tip TOP; .
✅ 100% japanese cotton
✅ kain labuh tak nampak kaki langsung
✅ selesa pakai tak mengerbang
✅ ringan .
✅ bahagian dagu tutup full
✅ tak payah pakai anak tudung
✅ dalam ade lining .
✅ rambut tak keluar
✅ FREE matching bag
✅ poket berzip di dada
.
.
Dah ramai yg grab... PROMO ni.. uols yang belum grab lagi.. jom grab sekarang!!
.
.
Rugi rugi rugi!!!! Kalau terlepas peluang ni.. lps ni mungkin dah tak akan dpt lagi peluang telekung LATEST dgn harga murah mcm ni.. grab now.. .
.
Harga Asal Satu set telekung Mix & Match Series ni RM159
.
Promo Price : RM130 sepasang .
.
.
Whatsapp for fast respond okay..😘😘😘 .
.
.
017-4997752
017-4997752
017-4997752
Link whatsapp di bio...
.
#telekung #telekungmurah #telekungcantik #telekungraya #telekungumrah #telekungcantik #iloveislam #bazarpaknil #telekungcottonjepun #telekungmurah #telekungmurahdancantik #telekungonline #telekungmurahonline #telekungjapanesecotton #muslim #muslimsingapore #telekungtravel #telekungcotton #telekungcottonmurah #telekungpremium #telekungcottontravel #telekungcottoncantik #telekunghantarankahwin #telekunghantaran .

.
💥💥PROMOTION EXTENDED RM130💥💥
.
.
[Design: MARINA]- Japanese Cotton .
.
Meh Erin belanja sikit pic design Marina ni.. Jgn lpskan peluang ini grab sementara tgh SALE ni tau..
.
Cantik, kemas, dan berquality.. Material High quality Japanese Cotton akan buatkan uols SELESA + SEJUK dan TENANG je masa solat.. .
.
English Flowers Latest, Design Marina berbunga2 maroon tersangat sweet lagi2 dipadankan dengan Kain polka warna pink!!..
.
Quality telekung yg Tip TOP; .
✅ 100% japanese cotton
✅ kain labuh tak nampak kaki langsung
✅ selesa pakai tak mengerbang
✅ ringan .
✅ bahagian dagu tutup full
✅ tak payah pakai anak tudung
✅ dalam ade lining .
✅ rambut tak keluar
✅ FREE matching bag
✅ poket berzip di dada
.
.
Dah ramai yg grab... PROMO ni.. uols yang belum grab lagi.. jom grab sekarang!!
.
.
Rugi rugi rugi!!!! Kalau terlepas peluang ni.. lps ni mungkin dah tak akan dpt lagi peluang telekung LATEST dgn harga murah mcm ni.. grab now.. .
.
Harga Asal Satu set telekung Mix & Match Series ni RM159
.
Promo Price : RM130 sepasang . .
Whatsapp for fast respond okay..😘😘😘 .
.
.
017-4997752
017-4997752
017-4997752
Link whatsapp di bio...
.
#telekung #telekungmurah #telekungcantik #telekungraya #telekungumrah #telekungcantik #iloveislam #bazarpaknil #telekungcottonjepun #telekungmurah #telekungmurahdancantik #telekungonline #telekungmurahonline #telekungjapanesecotton #muslim #muslimsingapore #telekungtravel #telekungcotton #telekungcottonmurah #telekungpremium #telekungcottontravel #telekungcottoncantik #telekunghantarankahwin #telekunghantaran .

.
💥💥PROMOTION EXTENDED RM130💥💥
.
.
[Design: MARINA]- Japanese Cotton .
.
Meh Erin belanja sikit pic design Marina ni.. Jgn lpskan peluang ini grab sementara tgh SALE ni tau..
.
Cantik, kemas, dan berquality.. Material High quality Japanese Cotton akan buatkan uols SELESA + SEJUK dan TENANG je masa solat.. .
.
English Flowers Latest, Design Marina berbunga2 maroon tersangat sweet lagi2 dipadankan dengan Kain polka warna pink!!..
.
Quality telekung yg Tip TOP; .
✅ 100% japanese cotton
✅ kain labuh tak nampak kaki langsung
✅ selesa pakai tak mengerbang
✅ ringan .
✅ bahagian dagu tutup full
✅ tak payah pakai anak tudung
✅ dalam ade lining .
✅ rambut tak keluar
✅ FREE matching bag
✅ poket berzip di dada
.
.
Dah ramai yg grab... PROMO ni.. uols yang belum grab lagi.. jom grab sekarang!!
.
.
Rugi rugi rugi!!!! Kalau terlepas peluang ni.. lps ni mungkin dah tak akan dpt lagi peluang telekung LATEST dgn harga murah mcm ni.. grab now.. .
.
Harga Asal Satu set telekung Mix & Match Series ni RM159
.
Promo Price : RM130 sepasang . .
Whatsapp for fast respond okay..😘😘😘 .
.
.
017-4997752
017-4997752
017-4997752
Link whatsapp di bio...
.
#telekung #telekungmurah #telekungcantik #telekungraya #telekungumrah #telekungcantik #iloveislam #bazarpaknil #telekungcottonjepun #telekungmurah #telekungmurahdancantik #telekungonline #telekungmurahonline #telekungjapanesecotton #muslim #muslimsingapore #telekungtravel #telekungcotton #telekungcottonmurah #telekungpremium #telekungcottontravel #telekungcottoncantik #telekunghantarankahwin #telekunghantaran .

Ada yg nak join postage harini? Kita tak sempat nak ambil gambar stock baru.. tapi warna army green, royal blue, guava pink dgn grey dh sold out ya.. boleh wasap kita cepat2 ye, petang ni kita vroom vroom pergi pos telekung2 ni semua 😊❤️ Telekung travel ni sesuai sangat dijadikan hadiah kepada cikgu, lecturers, adik beradik 😊 insyaAllah, kita sama2 dapat pahala dan kebaikan darinya 😄 Telekung travel cantik: material cotton tak jarang langsung, tak licin, tak mudah terbang, tak panas! Sesuai sangat2 bawa pergi travel, bercuti or even ke kuliah/kelas😍
Material 100% cotton | Ada kain penutup dagu | Didatangkan bersekali dengan beg bertali | Berat +-500gm je | Boleh diselit dalam handbag | Harga hanya rm47 | Colours are limited! Whatsapp 0192263959 untuk order, pertanyaan dll ya😃

#sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualironmini #sayajualtraveliron #travelironmini #travelironmurah #sayasukatravel #cuticutimalaysia #sayajualtelekung #bazarpaknil #aidijuma #aidijumalover #aidijumascarf #telekungsolat #telekungtravelcotton #telekungtravel #blousemurah #telekungtravelmurah #telekungcotton #telekungcottontravel #telekungmurah

Mukena Cantik😍

Kamu pasti akan terlihat cantik ketika ibadah dengan mukena ini. Pasti dong yaa, namanya juga mau menghadap Allah, masa iya gak berpenampilan cantik😁

Mukena ini terbuat dari bahan parasut premium, bahan tebal tp kamu ga akan kegerahan. Dengan bordir manual kualitas butik, bukan bordir komputer.
Jadi, setikan benangnya lebih rapat dan rapi serta hasil bordiran lebih luwes.
Bisa request warna dan model juga loh😄
Info pemesanan :
Wa : 0822 9999 3544
Bbm : DE1F09C4
Line : rimandalovers

#mukenaademdanmurah #mukenaademmurah #mukenadewasa #telekung #telekungmalaysia #telekungmurah #telekungsk #telekunganggun #telekungbeauty #telekungbeauty #telekungborong #telekungbrunei #telekungbudak #telekungcantik #telekungcomel #telekungcoroladocolumbine #telekungcottonborong #telekungcottonfloral #telekungcottonjepun #telekungcottontravel

Sesiapa nak order telekung lagi boleh wassap kita cepat2 ya, nanti kita updates warna apa yg ada ❤️ Telekung travel ni sesuai sangat dijadikan hadiah kepada cikgu, lecturers, adik beradik 😊 insyaAllah, kita sama2 dapat pahala dan kebaikan darinya 😄 Telekung travel cantik: material cotton tak jarang langsung, tak licin, tak mudah terbang, tak panas! Sesuai sangat2 bawa pergi travel, bercuti or even ke kuliah/kelas😍
Material 100% cotton | Ada kain penutup dagu | Didatangkan bersekali dengan beg bertali | Berat +-500gm je | Boleh diselit dalam handbag | Harga hanya rm47 | Colours are limited! Whatsapp 0192263959 untuk order, pertanyaan dll ya😃

#sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualironmini #sayajualtraveliron #travelironmini #travelironmurah #sayasukatravel #cuticutimalaysia #sayajualtelekung #bazarpaknil #aidijuma #aidijumalover #aidijumascarf #telekungsolat #telekungtravelcotton #telekungtravel #blousemurah #telekungtravelmurah #telekungcotton #telekungcottontravel #telekungmurah

"PERFECT GIFT UNTUK YANG TERSAYANG"
.
Manfaat ada telekung travel sendiri 💜💜💜
.
🍥Mudah nak solat especially travel, time g jln2 shopping mall nk solat kat surau pun senang tak perlu beratur panjang2 tunggu giliran nak guna telekung. Dpt jimat masa
.
🍥Dapat solat dengan selesa bila guna telekung sendiri, tak perlu menahan bau telekung awam yang dikongsi dengan ramai orang. Dah tak perlu menahan guna telekung yang basah bahagian dagu.
.
🍥Solat rasa sejuk je sbb material cotton.
.
🍥Sizenya yang compact, senang nak lipat2 letak dlm handbag ataupun boleh masuk je terus dlm handbag sbb telekung ni dah didatangkan sekali dgn beg. Nak letak dalam kereta pun senang.
.
Nak kami bantu? 📲 boleh wasap +60192883794 atau nak mudah boleh klik jer link wasap kat bio.
.
Semoga solat jadi lebih mudah. 😊🌹🌷
.
#telekung#telekungnayarashare#telekungcotton#telekungtravel#telekungcottontravel#telekungtravelcotton#telekungsolat#solat#travel #shoppingonline #telekungonline #telekungnayarayara#shahalam #selangor

Alhamdulillahh rezeki kali ni cepat betul stock habis tak sampai seminggu kena restock lagi malam ni.. sesiapa nak order telekung lagi boleh wassap kita cepat2 ya ❤️Telekung travel cantik: material cotton tak jarang langsung, tak licin, tak mudah terbang, tak panas! Sesuai sangat2 bawa pergi travel, bercuti or even ke kuliah/kelas😍
Material 100% cotton | Ada kain penutup dagu | Didatangkan bersekali dengan beg bertali | Berat +-500gm je | Boleh diselit dalam handbag | Harga hanya rm47 | Colours are limited! Whatsapp 0192263959 untuk order, pertanyaan dll ya😃

#sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualironmini #sayajualtraveliron #travelironmini #travelironmurah #sayasukatravel #cuticutimalaysia #sayajualtelekung #bazarpaknil #aidijuma #aidijumalover #aidijumascarf #telekungsolat #telekungtravelcotton #telekungtravel #blousemurah #telekungtravelmurah #telekungcotton #telekungcottontravel #telekungmurah

Jom grab OFFER FREE POSTAGE. Bayar harga telekung sahaja. Berminat boleh wa ke 011-31943689 #telekungdehumaira #yearendsalemalaysia #telekungcottonjepunmurah #telekungmalaysia #telekungcottontravel

.
💥💥PROMOTION EXTENDED 💥💥
===JULIA===
.
Design: Bunga Sakura
.
Sempenan PROMOTION EXTENDED NI kami masih kekalkan harga RM130 utk sepasang telekung Sekali dgn Matching Bag!!
.
Rugi tak grab skrg.. kang dah tamat Offer ni mmg harga akan kembali kpd asal Rm159..
.
Normal Price RM159
Promo Price RM130
.
Whatsapp Erin ok..😘
017-4997752
017-4997752
017-4997752
.
.
#telekung #telekungmurah #telekungcantik #telekungraya #telekungumrah #telekungcantik #iloveislam #bazarpaknil #telekungcottonjepun #telekungmurah #telekungmurahdancantik #telekungonline #telekungmurahonline #telekungjapanesecotton #muslim #muslimsingapore #telekungtravel #telekungcotton #telekungcottonmurah #telekungpremium #telekungcottontravel #telekungcottoncantik #telekunghantaran #telekunghantarankahwin #singaporemuslim #bruneimuslim #telekungsingapore #telekungbrunei

Most Popular Instagram Hashtags