[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#telekungcottontravel

5250 posts

TOP POSTS

Baru je touch down Malaysia lepas bercuti beberapa hari.. pagi-pagi lagi tengah buat Quality Check (QC) untuk Telekung Pelangi. .
Pheww.. sambil buat QC sambil menghayati telekung ni.. memang cantik sangat! Corak Tye-dye ni hand made taw, jgn tak percaya.. .
Mira nk restock memang mengambil masa lama sebab tukang jahit kene betul2 teliti dari pelbagai segi.. 100% handmade & 100% teliti .

Order dah DIBUKA! Boleh Whatsapp Mira untuk order ok πŸ˜‰
Tekan je LINK di bawah πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ» http://telekungtravel.wasap.my/

http://telekungtravel.wasap.my/

http://telekungtravel.wasap.my/ .

#telekung #telekungtravel #telekungcotton #telekungcottontravel

I am in stock and tengah sale!!! Grab cepat sis sblom habisss!! Whatsapp 0129002452 now!! #telekungtravel #telekungcotton #telekungtravelcotton #telekungcottontravel

Suka sangat telekung jenis cotton corak2 macam ni 😍
Thank you @inspiring_boutique 😚 Semoga murah rezeki.
#telekungcottontravel #telekungdehumaira #giftsforkafad

πŸ”₯ TELEKUNG MEWAH HARGA MURAH πŸ”₯

Mencari telekung solat yang berkualiti premium dengan harga yang murah dan berpatutan?
Telekung Azalea Apperel dapat membantu anda berjimat dan dapat telekung yang berkualiti tanpa membazir wang yang banyak πŸ˜™πŸ˜™ ❀ TELEKUNG GLAM PASTEL ❀ βœ” Material Cotton berkualiti lembut dan serap peluh βœ” Saiz ukuran telekung saiz jumbo besar dan labuh sesuai untuk ketinggian 170cm πŸ‘πŸ‘ βœ”Rekaan design muka yang kemas dan tidak perlu pakai anak telekung βœ”Lapik dagu material stretchable jamin tak kembang bila banyak kali basuh πŸ‘πŸ‘πŸ‘ saiz muka besar atau kecil tak jadi masalah πŸ€—πŸ€— βœ” Lining hingga paras dada dan sulam warna di setiap jahitan keliling telekung βœ”Tali pengikat di kepala dengan renda cute di hujung nya

Telekung terlajak laris πŸ˜†πŸ˜†
Warna terlajak lawa 😘😘
Kualiti terlajak bagus πŸ‘πŸ‘πŸ‘
Harga terlajak murah πŸ˜‰πŸ˜‰ CepatttπŸ“£πŸ“£πŸ“£ Sat gi terlajak habis tak tau yaa 😜😜😜 Whatsapp πŸ“±012 - 387 9195
Whatsapp πŸ“±012 - 387 9195
Whatsapp πŸ“±012 - 387 9195
Whatsapp πŸ“±012 - 387 9195

FB : Telekung Azalea
Fanpage : Telekung Azalea Apparel
πŸ’» http://azaleaapparel.blogspot.my

#telekung
#telekungcotton
#telekungcantik
#telekungcottontravel
#telekungazaleaappare

Memang best pergi jalan2. Jgn lupa bawa telekung yang ringkas dan praktikal ketika liburan. Boleh dptkan di @preciouseinaz pada harga MYR45.
.
Photo by @preciouseinaz
Lokasi: Jeju Island
.
#telekungringkas
#telekungcottontravel

Telekung paling laris abad ini!
Telekung travel cotton RM39/pc min 3pcs.
Buy 2 RM40/pc. Buy 1 RM42/pc. Ajak kawan2 beli. Lagi banyak lagi jimat kan? Biasa harga pasaran RM50-65 tau. Serius paling murah! Siap dpt free gift buku solat tau. Tak byk, kena cepat whatsApp 012-6784560 sebelum sy bercuti panjang start minggu depan sampai awl bulan october.
www.wasap.my/60126784560
.
.

#telekung #telekungtravel #telekungtravelcotton #telekungcottontravel #telekungtravelmurah #telekungtravelborong #telekungborong #telekungmurah #telekungcotton #telekungsulampastel #telekungcottoncandy #telekungpastel #telekungcottonpastel #telekungcottonmurah #hantaran #telekunghantaran #hantarantelekung #telekungtravelarabesque #bangiavenue #bandarseriputra #bukitmahkota #ukm #kuis #upm #uitm #uia #uthm #usm #um #utm

.
ALHAMDULILLAH , KE NEW ZEALAND πŸ‡³πŸ‡Ώ PULAK KALI NI!!
.
.
Terbang lagi beberapa Pasang Telekung Japanese Cotton ke NEW ZEALAND..
.
.
Katanya dah lama sangat berkenan telekung Bunga- bunga dari Lavenderlush ni..
.
.
Semoga Parcel Ni selamat sampai ke tuanya dalam masa beberapa hari lagi..
.
.
Uols dah ade sepasang ke?? Kalau belum ada jom dapatkan sepasang Telekung Japanese Cotton yang lelawa sekarang.. .
.
Uols boleh direct whatsapp Sis Erin tau..
.
017-4997752
017-4997752
017-4997752
.
#telekung #telekungmurah #telekungcantik #telekungraya #telekungumrah #telekungcantik #iloveislam #bazarpaknil #telekungcottonjepun #telekungmurah #telekungmurahdancantik #telekungonline #telekungmurahonline #telekungjapanesecotton #muslim #muslimsingapore #telekungtravel #telekungcotton #telekungcottonmurah #telekungpremium #telekungcottontravel #telekungcottoncantik

Assalamualaikum...#TelekungtravelByAS ini melalui proses penambahbaikan dari segi kebesaran beg...mungkin sesetengah #telekungcottontravel ini datang dengan hasil seperti dlm gambar di beri...Tapi jangan risau...masih lagi πŸ’―cotton...cuma beg sahaja diperbesarkan........JOM beli ❀️❀️❀️....Alah membeli menang memakai..#Harga kami berpatutan..Anda nilaikan sendiri .#testimonialtelekungas_2 untuk lihat hasilnyaaaa..pada rakan2 yg terima telekung marilah share #testimonialtelekungas_2 dengan kami..Maafkan segala kekurangan kami ..

MOST RECENT

.
"DESIGN BUNGA SAKURA 3 BERADIK YANG PASTI BUATKAN UOLS TERSENYUM BILA DAH SAMPAI DITANGAN"
.

Tak percaya??? Harus lah Grab sepasang!! .

Wangi, Sejuk, Lembut, Jahitan Kemas dan Confirm 100% Selesa Beribadat dengan design 3 design yang Super Sweet ni!
.
Design 3 Beradik ni salah satu antara beberapa design yg asal restock LICIN! , asal restock LICIN! .
.
Kali ni kami restock banyak banyakkkk terus!!
Supaya uols semua berpeluang utk grab your most favorite design ni sampai 30 September 2017!!!
.
πŸ’₯Yes SALE Sampai 30 September 2017πŸ’₯
.
.
Disebabkan RAMAI yg mengadu tak sempat nak grab time SALE haritu, Special utk #lavenderlushlovers yg ORDER skrg, kami nak bagi peluang sekali lagi utk uols grab dgn harga "SALE" yg bebaru ni RM130 SAHAJA sepasang!!!
.
.
Rugi rugi rugi kalau lambat! Uols yg tak sempat nak grab haritu, now harga "SALE" dilanjutkan, tapi smpai 30 sept 2017 je tau! Lagi beberapa hari!
.
.
Kalau terlepas peluang ni lagi sekali.. lps ni mungkin dah tak akan dpt lagi telekung LATEST dgn harga murah mcm ni.. grab now sebab lps ni harga akan kembali kepada asal!
.
.
Quality telekung yg Tip TOP; .
βœ… 100% japanese cotton
βœ… kain labuh tak nampak kaki langsung
βœ… selesa pakai tak mengerbang
βœ… ringan .
βœ… bahagian dagu tutup full
βœ… tak payah pakai anak tudung
βœ… dalam ade lining .
βœ… rambut tak keluar
βœ… FREE matching bag
βœ… poket berzip di dada
.
Normal Price RM159
SALE - RM130
.

Whatsapp for fast respond okay..😘😘😘 .
.
017-4997752
017-4997752
017-4997752
.
#telekung #telekungmurah #telekungcantik #telekungraya #telekungumrah #telekungcantik #iloveislam #bazarpaknil #telekungcottonjepun #telekungmurah #telekungmurahdancantik #telekungonline #telekungmurahonline #telekungjapanesecotton #muslim #muslimsingapore #telekungtravel #telekungcotton #telekungcottonmurah #telekungpremium #telekungcottontravel #telekungcottoncantik
.
.
Siapa rasa design 3 beradik ni lawa???? Sudi2 lah tekan butang "SHARE" ya..😘

.
"DESIGN BUNGA SAKURA 3 BERADIK YANG PASTI BUATKAN UOLS TERSENYUM BILA DAH SAMPAI DITANGAN"
.

Tak percaya??? Harus lah Grab sepasang!! .

Wangi, Sejuk, Lembut, Jahitan Kemas dan Confirm 100% Selesa Beribadat dengan design 3 design yang Super Sweet ni!
.
Design 3 Beradik ni salah satu antara beberapa design yg asal restock LICIN! , asal restock LICIN! .
.
Kali ni kami restock banyak banyakkkk terus!!
Supaya uols semua berpeluang utk grab your most favorite design ni sampai 30 September 2017!!!
.
πŸ’₯Yes SALE Sampai 30 September 2017πŸ’₯
.
.
Disebabkan RAMAI yg mengadu tak sempat nak grab time SALE haritu, Special utk #lavenderlushlovers yg ORDER skrg, kami nak bagi peluang sekali lagi utk uols grab dgn harga "SALE" yg bebaru ni RM130 SAHAJA sepasang!!!
.
.
Rugi rugi rugi kalau lambat! Uols yg tak sempat nak grab haritu, now harga "SALE" dilanjutkan, tapi smpai 30 sept 2017 je tau! Lagi beberapa hari!
.
.
Kalau terlepas peluang ni lagi sekali.. lps ni mungkin dah tak akan dpt lagi telekung LATEST dgn harga murah mcm ni.. grab now sebab lps ni harga akan kembali kepada asal!
.
.
Quality telekung yg Tip TOP; .
βœ… 100% japanese cotton
βœ… kain labuh tak nampak kaki langsung
βœ… selesa pakai tak mengerbang
βœ… ringan .
βœ… bahagian dagu tutup full
βœ… tak payah pakai anak tudung
βœ… dalam ade lining .
βœ… rambut tak keluar
βœ… FREE matching bag
βœ… poket berzip di dada
.
Normal Price RM159
SALE - RM130
.

Whatsapp for fast respond okay..😘😘😘 .
.
017-4997752
017-4997752
017-4997752
.
#telekung #telekungmurah #telekungcantik #telekungraya #telekungumrah #telekungcantik #iloveislam #bazarpaknil #telekungcottonjepun #telekungmurah #telekungmurahdancantik #telekungonline #telekungmurahonline #telekungjapanesecotton #muslim #muslimsingapore #telekungtravel #telekungcotton #telekungcottonmurah #telekungpremium #telekungcottontravel #telekungcottoncantik
.
.
Siapa rasa design 3 beradik ni lawa???? Sudi2 lah tekan butang "SHARE" ya..😘

Warna sandy brown masih ada #telekungtravelcotton πŸ‘†πŸΌβ€οΈTelekung travel cantik: material cotton tak jarang langsung, tak licin, tak mudah terbang, tak panas! Sesuai sangat2 bawa pergi travel, bercuti or even ke kuliah/kelas😍
Material 100% cotton | Ada kain penutup dagu | Didatangkan bersekali dengan beg bertali | Berat +-500gm je | Boleh diselit dalam handbag | Harga hanya rm47 | Colours are limited! Whatsapp 0192263959 untuk order, pertanyaan dll yaπŸ˜ƒ

#sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualironmini #sayajualtraveliron #travelironmini #travelironmurah #sayasukatravel #cuticutimalaysia #sayajualtelekung #bazarpaknil #aidijuma #aidijumalover #aidijumascarf #telekungsolat #telekungtravelcotton #telekungtravel #blousemurah #telekungtravelmurah #telekungcotton #telekungcottontravel #telekungmurah

Warna mint green masih ada #telekungtravelcotton πŸ‘†πŸΌβ€οΈTelekung travel cantik: material cotton tak jarang langsung, tak licin, tak mudah terbang, tak panas! Sesuai sangat2 bawa pergi travel, bercuti or even ke kuliah/kelas😍
Material 100% cotton | Ada kain penutup dagu | Didatangkan bersekali dengan beg bertali | Berat +-500gm je | Boleh diselit dalam handbag | Harga hanya rm47 | Colours are limited! Whatsapp 0192263959 untuk order, pertanyaan dll yaπŸ˜ƒ

#sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualironmini #sayajualtraveliron #travelironmini #travelironmurah #sayasukatravel #cuticutimalaysia #sayajualtelekung #bazarpaknil #aidijuma #aidijumalover #aidijumascarf #telekungsolat #telekungtravelcotton #telekungtravel #blousemurah #telekungtravelmurah #telekungcotton #telekungcottontravel #telekungmurah

.
PHILIPPINES..πŸ‡΅πŸ‡­ .
.
Terbang lagi beberapa Pasang Telekung Japanese Cotton ke filipina..
.
.
Repeat order customer ni.. Alhamdulillah syukur..
.
Semoga Parcel Ni selamat sampai ke tuanya dalam masa beberapa hari lagi..
.
.
Uols dah ade sepasang ke?? Kalau belum ada jom dapatkan sepasang Telekung Japanese Cotton yang lelawa sekarang.. .
.
Uols boleh direct whatsapp Sis Erin tau..
.
017-4997752
017-4997752
017-4997752
.
#telekung #telekungmurah #telekungcantik #telekungraya #telekungumrah #telekungcantik #iloveislam #bazarpaknil #telekungcottonjepun #telekungmurah #telekungmurahdancantik #telekungonline #telekungmurahonline #telekungjapanesecotton #muslim #muslimsingapore #telekungtravel #telekungcotton #telekungcottonmurah #telekungpremium #telekungcottontravel #telekungcottoncantik

.
ALHAMDULILLAH , KE NEW ZEALAND πŸ‡³πŸ‡Ώ PULAK KALI NI!!
.
.
Terbang lagi beberapa Pasang Telekung Japanese Cotton ke NEW ZEALAND..
.
.
Katanya dah lama sangat berkenan telekung Bunga- bunga dari Lavenderlush ni..
.
.
Semoga Parcel Ni selamat sampai ke tuanya dalam masa beberapa hari lagi..
.
.
Uols dah ade sepasang ke?? Kalau belum ada jom dapatkan sepasang Telekung Japanese Cotton yang lelawa sekarang.. .
.
Uols boleh direct whatsapp Sis Erin tau..
.
017-4997752
017-4997752
017-4997752
.
#telekung #telekungmurah #telekungcantik #telekungraya #telekungumrah #telekungcantik #iloveislam #bazarpaknil #telekungcottonjepun #telekungmurah #telekungmurahdancantik #telekungonline #telekungmurahonline #telekungjapanesecotton #muslim #muslimsingapore #telekungtravel #telekungcotton #telekungcottonmurah #telekungpremium #telekungcottontravel #telekungcottoncantik

.
PHILIPPINES..πŸ‡΅πŸ‡­ .
.
Terbang lagi beberapa Pasang Telekung Japanese Cotton ke filipina..
.
.
Repeat order customer ni.. Alhamdulillah syukur..
.
Semoga Parcel Ni selamat sampai ke tuanya dalam masa beberapa hari lagi..
.
.
Uols dah ade sepasang ke?? Kalau belum ada jom dapatkan sepasang Telekung Japanese Cotton yang lelawa sekarang.. .
.
Uols boleh direct whatsapp Sis Erin tau..
.
017-4997752
017-4997752
017-4997752
.
#telekung #telekungmurah #telekungcantik #telekungraya #telekungumrah #telekungcantik #iloveislam #bazarpaknil #telekungcottonjepun #telekungmurah #telekungmurahdancantik #telekungonline #telekungmurahonline #telekungjapanesecotton #muslim #muslimsingapore #telekungtravel #telekungcotton #telekungcottonmurah #telekungpremium #telekungcottontravel #telekungcottoncantik

.
ALHAMDULILLAH , KE NEW ZEALAND πŸ‡³πŸ‡Ώ PULAK KALI NI!!
.
.
Terbang lagi beberapa Pasang Telekung Japanese Cotton ke NEW ZEALAND..
.
.
Katanya dah lama sangat berkenan telekung Bunga- bunga dari Lavenderlush ni..
.
.
Semoga Parcel Ni selamat sampai ke tuanya dalam masa beberapa hari lagi..
.
.
Uols dah ade sepasang ke?? Kalau belum ada jom dapatkan sepasang Telekung Japanese Cotton yang lelawa sekarang.. .
.
Uols boleh direct whatsapp Sis Erin tau..
.
017-4997752
017-4997752
017-4997752
.
#telekung #telekungmurah #telekungcantik #telekungraya #telekungumrah #telekungcantik #iloveislam #bazarpaknil #telekungcottonjepun #telekungmurah #telekungmurahdancantik #telekungonline #telekungmurahonline #telekungjapanesecotton #muslim #muslimsingapore #telekungtravel #telekungcotton #telekungcottonmurah #telekungpremium #telekungcottontravel #telekungcottoncantik

.
πŸ”₯πŸ”₯Hot Selling Design, Camelia..πŸ”₯πŸ”₯RM130
.
Cotton Printed Telekung, 100% from Japanese Cotton material.. .
.
❄️❄️ A MUST HAVE ❄️❄️
.
βœ… bahagian dagu tutup penuh .
βœ… bahagian dahi lebih kemas .
βœ… kain sejuk + 100% selesa beribadat
βœ… POKET di dada
βœ… FREE matching bag
.
Whatspp Erin for fast respond ok..😘
017-4997752
017-4997752
017-4997752
.
#telekung #telekungmurah #telekungcantik #telekungraya #telekungumrah #telekungcantik #iloveislam #bazarpaknil #telekungcottonjepun #telekungmurah #telekungmurahdancantik #telekungonline #telekungmurahonline #telekungjapanesecotton #muslim #muslimsingapore #telekungtravel #telekungcotton #telekungcottonmurah #telekungpremium #telekungcottontravel #telekungcottoncantik
.
.
Siapa rasa design ni lawa???? Sudi2 lah tekan butang "SHARE" ya..😘

.
πŸ”₯πŸ”₯Hot Selling Design, Camelia..πŸ”₯πŸ”₯RM130
.
Cotton Printed Telekung, 100% from Japanese Cotton material.. .
.
❄️❄️ A MUST HAVE ❄️❄️
.
βœ… bahagian dagu tutup penuh .
βœ… bahagian dahi lebih kemas .
βœ… kain sejuk + 100% selesa beribadat
βœ… POKET di dada
βœ… FREE matching bag
.
Whatspp Erin for fast respond ok..😘
017-4997752
017-4997752
017-4997752
.
#telekung #telekungmurah #telekungcantik #telekungraya #telekungumrah #telekungcantik #iloveislam #bazarpaknil #telekungcottonjepun #telekungmurah #telekungmurahdancantik #telekungonline #telekungmurahonline #telekungjapanesecotton #muslim #muslimsingapore #telekungtravel #telekungcotton #telekungcottonmurah #telekungpremium #telekungcottontravel #telekungcottoncantik
.
.
Siapa rasa design ni lawa???? Sudi2 lah tekan butang "SHARE" ya..😘

.
❀️CAMELIA ❀️
.
100% Japanese Cotton Telekung yg selesa, sejuk dan lembut..
.
.
Cantik, kemas, sweet, simple dan paling best selesa dipakai masa solat sbb material 100% Japanese Cotton.. .
.
PROMOTION EXTENDED masih RM130 only!!
.

Whatsapp for fast respond okay..😘😘😘 017-4997752
017-4997752
017-4997752
.
#telekung #telekungmurah #telekungcantik #telekungraya #telekungumrah #telekungcantik #iloveislam #bazarpaknil #telekungcottonjepun #telekungmurah #telekungmurahdancantik #telekungonline #telekungmurahonline #telekungjapanesecotton #muslim #muslimsingapore #telekungtravel #telekungcotton #telekungcottonmurah #telekungpremium #telekungcottontravel #telekungcottoncantik
.
.
Siapa rasa design ni lawa???? Sudi2 lah tekan butang "SHARE" ya..😘

.
❀️CAMELIA ❀️
.
100% Japanese Cotton Telekung yg selesa, sejuk dan lembut..
.
.
Cantik, kemas, sweet, simple dan paling best selesa dipakai masa solat sbb material 100% Japanese Cotton.. .
.
PROMOTION EXTENDED masih RM130 only!!
.

Whatsapp for fast respond okay..😘😘😘 017-4997752
017-4997752
017-4997752
.
#telekung #telekungmurah #telekungcantik #telekungraya #telekungumrah #telekungcantik #iloveislam #bazarpaknil #telekungcottonjepun #telekungmurah #telekungmurahdancantik #telekungonline #telekungmurahonline #telekungjapanesecotton #muslim #muslimsingapore #telekungtravel #telekungcotton #telekungcottonmurah #telekungpremium #telekungcottontravel #telekungcottoncantik
.
.
Siapa rasa design ni lawa???? Sudi2 lah tekan butang "SHARE" ya..😘

Memang best pergi jalan2. Jgn lupa bawa telekung yang ringkas dan praktikal ketika liburan. Boleh dptkan di @preciouseinaz pada harga MYR45.
.
Photo by @preciouseinaz
Lokasi: Jeju Island
.
#telekungringkas
#telekungcottontravel

.
===HANNA===
.
100% Japanese Cotton Telekung yg selesa, sejuk dan lembut..
.
Lovely, Design HANNA ni dah restock tau.. uols yg berkenan tu lekas2 lah order okay...Siapa cepat dia dapat.. lambat melepazz..
.
Bila dah ade stock banyakkkkk memang best ler, order je, terus pos! Lajuuuuuu...❀️
.
Design hanna ni mmg cantik, kemas, sweet, simple dan paling best selesa dipakai masa solat sbb material 100% Japanese Cotton.. .
.
Sesuai untuk dipakai di rumah, opis, nak bawak travel dan jugak nak hadiahkan pada yg tersayang..
.
Tak akan mengecewakan.. dah ramai yg grab.. daripada harga Asal RM159, skrg hanya tinggal RM139
.
🌈 FREE Matching Bag
.
Rugi rugi rugi!!!! Kalau terlepas peluang ni.. lps ni mungkin dah tak akan dpt lagi peluang telekung LATEST dgn harga murah mcm ni.. grab now.. .
.
Normal Price: RM159
PROMO PRICE: RM130 RM130 RM130!!!
.
Whatsapp for fast respond okay..😘😘😘 .
017-4997752
017-4997752
017-4997752
.
#telekung #telekungmurah #telekungcantik #telekungraya #telekungumrah #telekungcantik #iloveislam #bazarpaknil #telekungcottonjepun #telekungmurah #telekungmurahdancantik #telekungonline #telekungmurahonline #telekungjapanesecotton #muslim #muslimsingapore #telekungtravel #telekungcotton #telekungcottonmurah #telekungpremium #telekungcottontravel #telekungcottoncantik
.
.
Siapa rasa design HANNA ni lawa???? Sudi2 lah tekan butang "SHARE" ya..😘

.
===HANNA===
.
100% Japanese Cotton Telekung yg selesa, sejuk dan lembut..
.
Lovely, Design HANNA ni dah restock tau.. uols yg berkenan tu lekas2 lah order okay...Siapa cepat dia dapat.. lambat melepazz..
.
Bila dah ade stock banyakkkkk memang best ler, order je, terus pos! Lajuuuuuu...❀️
.
Design hanna ni mmg cantik, kemas, sweet, simple dan paling best selesa dipakai masa solat sbb material 100% Japanese Cotton.. .
.
Sesuai untuk dipakai di rumah, opis, nak bawak travel dan jugak nak hadiahkan pada yg tersayang..
.
Tak akan mengecewakan.. dah ramai yg grab.. daripada harga Asal RM159, skrg hanya tinggal RM139
.
🌈 FREE Matching Bag
.
Rugi rugi rugi!!!! Kalau terlepas peluang ni.. lps ni mungkin dah tak akan dpt lagi peluang telekung LATEST dgn harga murah mcm ni.. grab now.. .
.
Normal Price: RM159
PROMO PRICE: RM130 RM130 RM130!!!
.
Whatsapp for fast respond okay..😘😘😘 .
017-4997752
017-4997752
017-4997752
.
#telekung #telekungmurah #telekungcantik #telekungraya #telekungumrah #telekungcantik #iloveislam #bazarpaknil #telekungcottonjepun #telekungmurah #telekungmurahdancantik #telekungonline #telekungmurahonline #telekungjapanesecotton #muslim #muslimsingapore #telekungtravel #telekungcotton #telekungcottonmurah #telekungpremium #telekungcottontravel #telekungcottoncantik
.
.
Siapa rasa design HANNA ni lawa???? Sudi2 lah tekan butang "SHARE" ya..😘

Most Popular Instagram Hashtags