#telekungcottontravel

4429 posts

TOP POSTS

I am in stock and tengah sale!!! Grab cepat sis sblom habisss!! Whatsapp 0129002452 now!! #telekungtravel #telekungcotton #telekungtravelcotton #telekungcottontravel

🔥 TELEKUNG MEWAH HARGA MURAH 🔥

Mencari telekung solat yang berkualiti premium dengan harga yang murah dan berpatutan?
Telekung Azalea Apperel dapat membantu anda berjimat dan dapat telekung yang berkualiti tanpa membazir wang yang banyak 😙😙 ❤ TELEKUNG GLAM PASTEL ❤ ✔ Material Cotton berkualiti lembut dan serap peluh ✔ Saiz ukuran telekung saiz jumbo besar dan labuh sesuai untuk ketinggian 170cm 👍👍 ✔Rekaan design muka yang kemas dan tidak perlu pakai anak telekung ✔Lapik dagu material stretchable jamin tak kembang bila banyak kali basuh 👍👍👍 saiz muka besar atau kecil tak jadi masalah 🤗🤗 ✔ Lining hingga paras dada dan sulam warna di setiap jahitan keliling telekung ✔Tali pengikat di kepala dengan renda cute di hujung nya

Telekung terlajak laris 😆😆
Warna terlajak lawa 😘😘
Kualiti terlajak bagus 👍👍👍
Harga terlajak murah 😉😉 Cepattt📣📣📣 Sat gi terlajak habis tak tau yaa 😜😜😜 Whatsapp 📱012 - 387 9195
Whatsapp 📱012 - 387 9195
Whatsapp 📱012 - 387 9195
Whatsapp 📱012 - 387 9195

FB : Telekung Azalea
Fanpage : Telekung Azalea Apparel
💻 http://azaleaapparel.blogspot.my

#telekung
#telekungcotton
#telekungcantik
#telekungcottontravel
#telekungazaleaappare

Suka sangat telekung jenis cotton corak2 macam ni 😍
Thank you @inspiring_boutique 😚 Semoga murah rezeki.
#telekungcottontravel #telekungdehumaira #giftsforkafad

Restock hot selling telekung travel cotton yara 💚
.
Wassapp/msg 019-2883794.
.

#telekungnayarayara
#telekung
#telekungtravel
#telekungcottontravel
#telekungcotton

Shades of white, cream, yellow & peach!
Still available.

Whatsapp Fiza for special price +60176794719 😉 bayar harini, esok post!

#amirahshazana
#telekungcotton
#telekungcottontravel
#agentamirahshazana

#flashsale #telekungcottontravel #telekungcottonjepun #telekungtravel #salerm99 #telekungcottonjepunmurah #telekungcottonfloral WA now at +6017-6290054 self pick upavailable tomorrow at Bangsar South .Last day for self pick up.

Good morning sis!!
Telekung Cotton Travel V1
.
In stock - Dusty Grey
.
✔Cantik
✔Ringan
✔Ringkas
✔Selesa
.
Pm if this is yr colour dan berminat nak beli😃
.
#telekungcottontravel
#telekungcotton
#telekungringan

Dah DHUHA?
Rasulullah SAW pernah bersabda yang maksudnya: “Pada tiap-tiap pagi, lazimkanlah atas tiap-tiap ruas anggota seseorang kamu bersedekah; tiap-tiap thalil satu sedekah, tiap-tiap takbir satu sedekah, menyuruh berbuat baik satu sedekah, dan cukuplah (sebagi ganti) yang demikian itu dengan mengerjakan dua rakaat sembahyang Dhuha” (Hadis Riwayat Al-Bukhri dan Muslim) .

Adapun kelebihan sembahyang Dhuha itu sepertimana di dalam kita “An-Nurain”, sabda Rasulullah SAW yang maksudnya: .
“Dua rakaat Dhuha menarik rezeki dan menolak kepapaan” .
Jom Dhuha? ☺️ .
#islamisfirstclass #islamicquotes #islam
#telekung #telekungtravel #telekungcottontravel #telekunghaji #telekungsolat #telekungumrah #telekunghantaran
#AmirahShazana
#amirahshazanahq

MOST RECENT

Telekung cotton pastel in leafy green for green lover still available ya sis 🌿😘 RM5x exclude postage

Whatsapp Fiza for special price 😝

#amirahshazana
#telekungcotton
#telekungcottontravel
#telekungmurah
#agentamirahshazana
#telekungtravel

Dah DHUHA?
Rasulullah SAW pernah bersabda yang maksudnya: “Pada tiap-tiap pagi, lazimkanlah atas tiap-tiap ruas anggota seseorang kamu bersedekah; tiap-tiap thalil satu sedekah, tiap-tiap takbir satu sedekah, menyuruh berbuat baik satu sedekah, dan cukuplah (sebagi ganti) yang demikian itu dengan mengerjakan dua rakaat sembahyang Dhuha” (Hadis Riwayat Al-Bukhri dan Muslim) .

Adapun kelebihan sembahyang Dhuha itu sepertimana di dalam kita “An-Nurain”, sabda Rasulullah SAW yang maksudnya: .
“Dua rakaat Dhuha menarik rezeki dan menolak kepapaan” .
Jom Dhuha? ☺️ .
#islamisfirstclass #islamicquotes #islam
#telekung #telekungtravel #telekungcottontravel #telekunghaji #telekungsolat #telekungumrah #telekunghantaran
#AmirahShazana
#amirahshazanahq

Salam and morning!!
.
Telekung Cotton Travel V1
-in stock : Coklat
.
✔Selesa
✔Cantik
✔Ringan
✔Ringkas
.
Dm kalau suka nak beli
.
#telekung
#telekungcottontravel

Colour still available utk Azzahra Pastel 😍

Peach
Pink
Mint green
Turquoise
Purple

Whatsapp 👧
+60176794719
#amirahshazana
#telekungcotton
#telekungcottontravel
#telekunghantaran
#telekunghaji
#telekunghadiah
#telekungpastel
#telekungsulammurah
#telekungsulam

"RESTOCK TELEKUNG TRAVEL COTTON YARA"
.
Manfaat ada telekung travel sendiri 💜💜💜
.
1. Mudah nak solat especially travel, time g jln2 shopping mall nk solat kat surau pun senang tak perlu beratur panjang2 tunggu giliran nak guna telekung. Dpt jimat masa gitu 😊
.
2. Dapat solat dengan selesa bila guna telekung sendiri, tak perlu menahan bau telekung awam yang dikongsi dengan ramai orang. Dah tak perlu menahan guna telekung yang basah bahagian dagu, selesa gitu 😊
.
3. Solat rasa sejuk je sbb ni material cotton, selesa gitu 😊
.
4. Sizenya yang compact, senang nak lipat2 letak dlm handbag ataupun boleh masuk je terus dlm handbag sbb telekung ni dah didatangkan sekali dgn beg. Nak letak dlm kereta pun senang. 😊
.
Nak kami bantu? 📲 boleh wasap +60192883794 atau nak mudah uols boleh klik jer link wasap kat bio kay.
.
Semoga solat jadi lebih mudah masa travel pasni 😊🌹🌷
.
#telekung#telekungnayarashare#telekungcotton#telekungtravel#telekungcottontravel#telekungtravelcotton#telekungsolat#solat#travel

Azzahra Pastel by Amirah Shazana 🌸100% cotton
🌸Labuh sesuai untuk yang tinggi sehingga 170cm
🌸Didatangkan dengan beg travel mini
🌸Free kotak exclusive
🌸Free postage

Whatsapp Fiza nah nak order 😍

#amirahshazana
#telekungcottontravel
#telekungumrah
#telekunghaji
#telekunghantaran
#telekunghadiah
#telekungmurah
#sayajualtelekung
#azzahrapastel
#telekungsulammurah

Exclusive box Amirah Shazana kita bagi free untuk setiap pembelian Azzahra Pastel, boleh la bagi untuk hantaran atau sebagai hadiah kepada ibu/ibu mertua 😉

#amirahshazana
#telekunghantaran
#telekunghaji
#telekungumrah
#telekungtravel
#telekungcotton
#telekungcottontravel
#telekunghadiah
#telekungsulammurah

Dah DHUHA?
Rasulullah SAW pernah bersabda yang maksudnya: “Pada tiap-tiap pagi, lazimkanlah atas tiap-tiap ruas anggota seseorang kamu bersedekah; tiap-tiap thalil satu sedekah, tiap-tiap takbir satu sedekah, menyuruh berbuat baik satu sedekah, dan cukuplah (sebagi ganti) yang demikian itu dengan mengerjakan dua rakaat sembahyang Dhuha” (Hadis Riwayat Al-Bukhri dan Muslim) .

Adapun kelebihan sembahyang Dhuha itu sepertimana di dalam kita “An-Nurain”, sabda Rasulullah SAW yang maksudnya: .
“Dua rakaat Dhuha menarik rezeki dan menolak kepapaan” .
Jom Dhuha? ☺️ .
#islamisfirstclass #islamicquotes #islam
#telekung #telekungtravel #telekungcottontravel #telekunghaji #telekungsolat #telekungumrah #telekunghantaran

Good morning sis!!
Telekung Cotton Travel V1
.
In stock - Dusty Grey
.
✔Cantik
✔Ringan
✔Ringkas
✔Selesa
.
Pm if this is yr colour dan berminat nak beli😃
.
#telekungcottontravel
#telekungcotton
#telekungringan

Telekung Travel V1.
.
In stock - Ungu pulasan pastel
.
✔Ringan
✔Cantik
✔Selesa
✔Ringkas
.
Pm kalau berminat.😊
.
#telekungcottontravel
#telekung
#telekungringan

Assalamualaikum pastel lover, happy Tuesday 😉

Pretty pink & sweet peach ni still available, cantik kan 😘 🌸

Whatsapp Fiza to order ya +60176794719

#amirahshazana
#telekungamirahshazana
#telekungtravel
#telekungcottontravel
#telekunghaji
#telekungumrah
#agentamirahshazana

Telekung Cotton Travel V1
.
✔Cantik
✔Selesa
✔Ringan
✔Sesuai utk travel
✔Ringkas
.
Kain Cotton Minyak - pelbagai warna pastel dan warna utama
.
Pm kalau suka nak beli.
.
#telekungcottontravel
#telekungcotton

Telekung Cotton Travel V1
.
In stock :Purple lilic
.
✔Cantik
✔Cotton Selesa
✔Ringan
✔Mudah
✔Sesuai utk travel
.
Pm jika suka nak beli. Tq!!😊
.
#telekungcottontravel
#telekungringan
#telekungcotton

Warna: Dusty pink
Harga : Rm47
Untuk pertanyaan:

017 281 2851- zaty
017 281 2851-zaty

#telekungpastel
#telekungcottonzahrah #telekungmurah
#telekungwarna
#telekungcottontravel
#telekung

Slm
Bawalah telekung cotton travel kemana-mana. Mcm kat gmbr ni..letak dlm dashborad kereta. So, x yah tunggu giliran tlkg waqf kat surau/stesen petrol. Hihi. .
.
Boleh beli kat ig ni utk telekung travel sis. Tq😊
.
#telekungcottontravel
#telekung

Emerald green - Available
Leafy green - Available

Whatsapp Fiza to order +60176794719 😍

#amirahshazana
#agentamirahshazana
#telekungcottontravel
#telekungmurah
#sayajualtelekung

Baby blue - Available
Exclusive blue - Available
Turquoise - Sold out
Ocean blue - Sold out

#amirahshazana
#agentamirahshazana
#telekungmurah
#telekungcottontravel
#telekungcotton
#sayajualtelekung

Maroon - Sold out
Dusty pink - Available
Pretty pink - Available

#amirahshazana
#telekungcottontravel
#telekungcotton
#agentamirahshazana
#sayajualtelekung
#telekungmurah

Most Popular Instagram Hashtags