[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#teknologikorea

1410 posts

TOP POSTS

Bukan Kementerian Belia dan Sukan ya kawan2 😂🙈
.
Great experience thanks very much @kbsworldtv for an extraordinary tour and the warm hospitality 👍🏻😃
.
#teknologikorea #broadcastingstudio #newsanchor #koreanews
#kenasambalbelacanjugak #taklehhidupngankimchije #bernamadihatiku #sayaanakmalaysia

KOREAN NOSE LIFTING!! HANYA DENGAN 2,9JT Hidung Mancung & Hasil Natural hanya dg 1x treatment!!! Treatment Teknologi Korea dg keunggulan :
¤ Meninggikan Hidung
¤ Merampingkan Cuping Hidung
¤ Hasil Natural
¤ Aman
¤ No Down Time
¤ Pengerjaan singkat hanya 30 menit.

#hidungmancung#hasilnatural#teknologikorea#hanya30menit#wijayaskincare#wijayaplatinumsumbek#wijayaplatinumskincare

Alat mungil Nanospray manfaatnya melebihi harga nya? KENAPA??
Karna dengan menggunaan Nano Spray versi 3 MCI dapat :

1. Mencerahkan wajah dan membantu mencegah penuaan dini

2. Melembabkan kulit dan melindungi kulit yang sensitif

3. Mengecilkan pori wajah sehingga wajah menjadi bersih dan awet muda

4. Mengencangkan kulit wajah

5. Menghilangkan flek hitam pada wajah

6. Menyamarkan lingkaran hitam dibawah mata

7. Membersihkan komedo dan mencegahnya datang lagi

NOTE :
Kombinasi NANO SPRAY dan GLUCOLA GEL bikin kulit glowing dan lembab, JADI tidak perlu toner dan cream lagi loh! bener2 bikin HEMAT ANGGARAN.
Gak percaya, buktiin sendiri ya !!! Minat chat me ya...
^ Nadya ^
WA/Line : +6281319341574
BB : D26FE83B

#nanohexa #nanosprayversi3 #aslibergaransi #dipakeseumurhidupkrncumaalat #justwater #aman #amandipakebabydananakanak #teknologinano #teknologikorea #kulitsehat #kulitbebaskusam #kulitbercahaya #flekhitamhilang #kerutanhilang

Patut la wangi dan tegang semacam jer muka uolls tu😍😍
Rupa2nya lepas mandi sapu snow gel di wajah yer.. pas tu bagi somi kiss..perghhhh paham2 sendiri laa 😝😝jgn salahkan saya..salahkan produk ni sebab wat somi ampa nak aummm hari2 🙊

#SNOWGEL
#SEJUK&;WANGINAKMAMPUS
#SEKALISAPUTERUSTEGANG
#TEKNOLOGIKOREA

Halo Sobie. Ini dia yang kita tunggu-tunggu
#lgq6 dengan layar 5,5" Full HD memakai teknologi Full Vision. Rasakan layar lebar dalam genggaman, dengan desain yang ramping dan elegan.
Di tunggu ya. Harganya Juga Bersahabat ko Sobie.

#lgg6 #smartphone #teknologikorea #shabat #sobie #kekinian #fullvision
#megacell #lgsmartphone

Bulu mata yang indah tentunya menjadi faktor pendukung kecantikan para wanita masa kini
.
Eyelash Extension di @beautiku.rsl adalah Teknik penyambungan bulu mata asli dengan bulu mata sintesis yang sangatlembut dan ringan dengan tujuan membuat bulu mata menjadi panjang, tebal, lentik dan natural. .
Tunggu apa lagi, ladies?
Hubungi kami untuk reservasi dan informasi lebih lanjut .
Whatsapp : 082260200100
Instagram : @beautiku.rsl
Ruko Cilegon Highway B7
jl. Akses TOL Cilegon Timur
Cilegon - Banten
.
.
#eyelashextensioncilegon #cilegontreatment #saloncilegon #bulumatacilegon #cilegon #beautiku #tanambulumata #teknologikorea #bulumatakorea #classiceyelashextension #koreaneyelashextension #promobulumata #bulumatamurah #eyelashextensionmurah

BAYANGKAN KULIT MUKA HALUS BERSIH TANPA MEKAP.. BILA MEKAP SIKIT JE, PERGH.. MERECIK!!!
.
SETIAP HARI BOLEH NAMPAK KULIT BERSIH TANPA PAKAI MEKAP @ KRIM TEBAL..MUKA NAMPAK FRESH PUTIH KEMERAHAN SEMULAJDI...
.
berminat nk cuba skincare dr GLOWING EXPERT? wasap lin skrg 😊
.
📲010 3183585
.
#sayagunasayasharesayajual
#agentglowingexpert
#segamatjohor
#classyplain #teknologikorea #trustedseller #trustedbeautybrand

[Fungsi:Coway Bamboo]
===================
》 Merupakan outdoor filter - sangat membantu isi rumah mendapat air yang bersih & sihat. Sekiranya kawasan rumah terdedah kpd air karat & air berbau, memasang coway bamboo adalah penyelesaiannya. 》 Mempunyai alpha 7 mikrof membrane, dengan 7 teras kapilari  (7 core cappilarry) yg pertama Di Malaysia. Kapilari ni adlh 3000 lbh kecil drpd rambut manusia 》Dengan konsep inside-out, air akan melalui 0.01 mikron untuk menghilangkan kuman, bakteria, pepejal & besi berat tanpa mengurangkan tekanan air di dalam rumah. [Kelebihan Coway Bamboo]
===================== 》 Dibina dengan rangka besi tahan karat (stainless steel), pemasa flush automatic, kalis tekanan tinggi, suhu tinggi & paling penting bebas dari tersumbat

Untuk dapat bekalan air bersih untuk isi rumah anda... wssp/ hubungi 0166885807
#CowaySdnBhd
#TeknologiKorea
#PilihanRakyatMalaysia

Tuannya dh amik td...lega settle..
.
Baki esokla kita settlekn. Pnt bru balik check up.
.
DYXY antara hot selling! Kak Rah ada jual set Asyalliee, Set Syafiqa Aina dan Loose juga.
.
Grab yours now!! Berbaloi weyh, sbb cntik kms je dh pakai...breakout pn inshaAllah cover

#DyxySetAsyalliee #DyxySetSyafiqah #DyxyLoose #Original #TeknologiKorea #JoinMyTeam #TeamFarah

MOST RECENT

BAYANGKAN KULIT MUKA HALUS BERSIH TANPA MEKAP.. BILA MEKAP SIKIT JE, PERGH.. MERECIK!!!
.
SETIAP HARI BOLEH NAMPAK KULIT BERSIH TANPA PAKAI MEKAP @ KRIM TEBAL..MUKA NAMPAK FRESH PUTIH KEMERAHAN SEMULAJDI...
.
berminat nk cuba skincare dr GLOWING EXPERT? wasap lin skrg 😊
.
📲010 3183585
.
#sayagunasayasharesayajual
#agentglowingexpert
#segamatjohor
#classyplain #teknologikorea #trustedseller #trustedbeautybrand

Ketahui kelebihan2 produk Dyxy Cosmetics😍 .
Tak rugi pon baca dan tgk😁
.
Manalah tahu lepas je tahu terJatuh hati dgn Bc Cream + Face Mist + Brush gemok hitam😍😘
.
So tunggu apa lg, jom whatsapp
www.wasap.my/0145473772 .
#dyxycosmetics
#bccreambydyana
#productmalaysia
#teknologikorea
#cantiksambilmerawat
#teamfeera
#dropshipneeded
#dyxypasirputeh
#dyxyjelawat
#dyxykualabesut
#dyxykelantan

Ketahui kelebihan2 produk Dyxy Cosmetics😍 .
Tak rugi pn baca dan tgk😁
.
Manalah tahu lps je tahu terJatuh hati dgn Bc Cream + Face Mist + Brush gemok hitam😍😘
.
So tunggu apa lg, jom wsp:
📲 011-33708327 ( CIKAIN )
.
#dyxycosmetics
#bccreambydyana
#productmalaysia
#teknologikorea
#cantiksambilmerawat
#teamemelia
#mymimifamily

Ketahui kelebihan2 produk Dyxy Cosmetics😍 .
Tak rugi pn baca dan tgk😁
.
Manalah tahu lps je tahu terJatuh hati dgn Bc Cream + Face Mist + Brush gemok hitam😍😘
.
So tunggu apa lg, jom wsp:
📲 011-33708327 ( CIKAIN )
.
#dyxycosmetics
#bccreambydyana
#productmalaysia
#teknologikorea
#cantiksambilmerawat
#teamemelia
#mymimifamily

Ketahui kelebihan2 produk Dyxy Cosmetics😍 .
Tak rugi pn baca dan tgk😁
.
Manalah tahu lps je tahu terJatuh hati dgn Bc Cream + Face Mist + Brush gemok hitam😍😘
.
So tunggu apa lg, jom wsp:
📲 011-33708327 ( CIKAIN )
.
#dyxycosmetics
#bccreambydyana
#productmalaysia
#teknologikorea
#cantiksambilmerawat
#teamemelia
#mymimifamily

Ketahui kelebihan2 produk Dyxy Cosmetics😍 .
Tak rugi pn baca dan tgk😁
.
Manalah tahu lps je tahu terJatuh hati dgn Bc Cream + Face Mist + Brush gemok hitam😍😘
.
So tunggu apa lg, jom wsp:
📲 011-33708327 ( CIKAIN )
.
#dyxycosmetics
#bccreambydyana
#productmalaysia
#teknologikorea
#cantiksambilmerawat
#teamemelia
#mymimifamily

Ketahui kelebihan2 produk Dyxy Cosmetics😍 .
Tak rugi pn baca dan tgk😁
.
Manalah tahu lps je tahu terJatuh hati dgn Bc Cream + Face Mist + Brush gemok hitam😍😘
.
So tunggu apa lg, jom wsp:
📲 011-33708327 ( CIKAIN )
.
#dyxycosmetics
#bccreambydyana
#productmalaysia
#teknologikorea
#cantiksambilmerawat
#teamemelia
#mymimifamily

Ketahui kelebihan2 produk Dyxy Cosmetics😍 .
Tak rugi pn baca dan tgk😁
.
Manalah tahu lps je tahu terJatuh hati dgn Bc Cream + Face Mist + Brush gemok hitam😍😘
.
So tunggu apa lg, jom wsp:
📲 011-33708327 ( CIKAIN )
.
#dyxycosmetics
#bccreambydyana
#productmalaysia
#teknologikorea
#cantiksambilmerawat
#teamemelia
#mymimifamily

KOREAN NOSE LIFTING!! HANYA DENGAN 2,9JT Hidung Mancung & Hasil Natural hanya dg 1x treatment!!! Treatment Teknologi Korea dg keunggulan :
¤ Meninggikan Hidung
¤ Merampingkan Cuping Hidung
¤ Hasil Natural
¤ Aman
¤ No Down Time
¤ Pengerjaan singkat hanya 30 menit.

#hidungmancung#hasilnatural#teknologikorea#hanya30menit#wijayaskincare#wijayaplatinumsumbek#wijayaplatinumskincare

Tuannya dh amik td...lega settle..
.
Baki esokla kita settlekn. Pnt bru balik check up.
.
DYXY antara hot selling! Kak Rah ada jual set Asyalliee, Set Syafiqa Aina dan Loose juga.
.
Grab yours now!! Berbaloi weyh, sbb cntik kms je dh pakai...breakout pn inshaAllah cover

#DyxySetAsyalliee #DyxySetSyafiqah #DyxyLoose #Original #TeknologiKorea #JoinMyTeam #TeamFarah

Set Apple Diamond mengandungi kombinasi yg hebat iaitu VITAMIN C dan SARANG BURUNG WALLET agar skin u olls kelihatan sihat, glowing & flawless semulajadi walau tanpa make up! Lin sendiri dah 2 tahun guna GE ni mmg puas hati 👍 👍👍
.
KELEBIHAN #GE APPLE DIAMOND :-
.
✔Mencerahkan & menyerikan wajah
✔Menghilangkan pigmentasi yg tebal
✔Menghapuskan jerawat dgn berkesan
✔Mengecilkan pori² wajah & menghaluskan kulit secara semulajadi
✔Anti penuaan serta awet muda yg unggul
✔Sesuai digunakan oleh lelaki & wanita
.
✳KELEBIHAN SARANG BURUNG WALLET
.
Bahan² aktif yg terkandung dlm sarang burung wallet mudah menyerap jauh ke dlm lapisan kulit utk :-
✔Membaikpulih struktur epidermis
✔Menebalkan kulit
✔Memudarkan garisan halus serta kedutan
✔Membekalkan keanjalan kulit dlm jangka masa panjang
.
✳KELEBIHAN APPLE HIJAU
.
Kandungan anti oksidan yg terdapat dlm epal hijau mampu :-
✔Menentang radikal bebas
✔Melambatkan proses penuaan
✔Membantu dlm memperbaiki tekstur kulit wajah
✔Memperbaharui sel² kulit dgn segera
.

Produk Bumiputera dgn teknologi Korea. Jom cuba, sgt² disyorkan 👍
.
✔ Ready Stock
✔ PosLaju 1 Malaysia
✔️extra free gift 💝
.
berminat nk guna set GE ni? wasap lin skrg👇🏻
.
📲010 3183585
📲010 3183585
📲010 3183585
.
#sayagunasayasharesayajual #glowingexpert #classyplain #readystok #trustedbeautybrand #trustedseller #teknologikorea #segamatjohor #poslaju

Jom Syg syg bunda pakat serbu booth #timtokbee bertempat di PWTC ...yg mane nok dptkn suarama suasoskin redsnow skincare tea tree wipes dan natural land bolehlah g tgk tgk sni k...serbu je...hok mane duk pantai timur tu boleh gok direct ngn bunda kalu nk join timtokbee...nt boleh kite g class same same...wasap je bunda kalu nk tahu details ok...😍😍😍 www.wasap.my/60139092323
www.wasap.my/60139092323
www.wasap.my/60139092323

#suarama #semangatpenawarsegalapenyakit
#suasoskin #merawatkulitwajahbermasalah
#redsnowskincare #teknologikorea
#naturalland #masalahrambutgugur
#teatreewipes #masalahresdunglelah
#agentswanted #dropshipwanted
#timtokbee #bundatimtokbee
#jomgegorpantaitimur

Jom join bunda same same kite gegorkan pantai timur...😍😍😍 Wasap bunda untuk tahu lebih details
Dakyoh malu malu untuk bertanye ok...
================================ www.wasap.my/60139092323
www.wasap.my/60139092323
www.wasap.my/60139092323

#suarama
#semangatpenawarsegalapenyakit
#suasoskin
#merawatkulitwajahbermasalah
#redsnowskincare #teknologikorea
#naturalland #masalahrambutgugur
#teatreewipes #masalahresdunglelah
#Agentswanted #dropshipwanted
#bundatimtokbee #jomgegorpantaitimur

Set Apple Cream mengandungi kombinasi yg hebat iaitu VITAMIN C dan SARANG BURUNG WALLET agar skin u olls kelihatan sihat, glowing & flawless semulajadi walau tanpa make up!
.
KELEBIHAN #GE APPLE CREAM :-
.
✔Mencerahkan & menyerikan wajah
✔Menghilangkan pigmentasi yg tebal
✔Menghapuskan jerawat dgn berkesan
✔Mengecilkan pori² wajah & menghaluskan kulit secara semulajadi
✔Anti penuaan serta awet muda yg unggul
✔Sesuai digunakan oleh lelaki & wanita
.
✳KELEBIHAN SARANG BURUNG WALLET
.
Bahan² aktif yg terkandung dlm sarang burung wallet mudah menyerap jauh ke dlm lapisan kulit utk :-
✔Membaikpulih struktur epidermis
✔Menebalkan kulit
✔Memudarkan garisan halus serta kedutan
✔Membekalkan keanjalan kulit dlm jangka masa panjang
.
✳KELEBIHAN APPLE HIJAU
.
Kandungan anti oksidan yg terdapat dlm epal hijau mampu :-
✔Menentang radikal bebas
✔Melambatkan proses penuaan
✔Membantu dlm memperbaiki tekstur kulit wajah
✔Memperbaharui sel² kulit dgn segera
.
GLOWING EXPERT juga mendapat kelulusan daripada FDA, Halal JAKIM, GMP, Soil Association Organic Standard, Bio Cosmetics Charte Cosmemio & pelbagai lagi 😊
.
Produk Bumiputera dgn teknologi Korea. Jom cuba, sgt² disyorkan 👍
.
✔ Ready Stock
✔ PosLaju 1 Malaysia
BERMINAT WHATSAPP 👇🏻
.
📲010 3183585
.
📲010 3183585
.
📲010 3183585
.
#glowingexpert #glowingexpertagentsegamat #segamatjohor #readystok #classyplain #trustedbeautybrand #skincare #teknologikorea

Set Apple Cream mengandungi kombinasi yg hebat iaitu VITAMIN C dan SARANG BURUNG WALLET agar skin u olls kelihatan sihat, glowing & flawless semulajadi walau tanpa make up!
.
KELEBIHAN #GE APPLE CREAM :-
.
✔Mencerahkan & menyerikan wajah
✔Menghilangkan pigmentasi yg tebal
✔Menghapuskan jerawat dgn berkesan
✔Mengecilkan pori² wajah & menghaluskan kulit secara semulajadi
✔Anti penuaan serta awet muda yg unggul
✔Sesuai digunakan oleh lelaki & wanita
.
✳KELEBIHAN SARANG BURUNG WALLET
.
Bahan² aktif yg terkandung dlm sarang burung wallet mudah menyerap jauh ke dlm lapisan kulit utk :-
✔Membaikpulih struktur epidermis
✔Menebalkan kulit
✔Memudarkan garisan halus serta kedutan
✔Membekalkan keanjalan kulit dlm jangka masa panjang
.
✳KELEBIHAN APPLE HIJAU
.
Kandungan anti oksidan yg terdapat dlm epal hijau mampu :-
✔Menentang radikal bebas
✔Melambatkan proses penuaan
✔Membantu dlm memperbaiki tekstur kulit wajah
✔Memperbaharui sel² kulit dgn segera
.
GLOWING EXPERT juga mendapat kelulusan daripada FDA, Halal JAKIM, GMP, Soil Association Organic Standard, Bio Cosmetics Charte Cosmemio & pelbagai lagi 😊
.
Produk Bumiputera dgn teknologi Korea. Jom cuba, sgt² disyorkan 👍
.
✔ Ready Stock
✔ PosLaju 1 Malaysia
BERMINAT WHATSAPP 👇🏻
.
📲010 3183585
.
📲010 3183585
.
📲010 3183585
.
#glowingexpert #glowingexpertagentsegamat #segamatjohor #readystok #classyplain #trustedbeautybrand #skincare #teknologikorea

■ KOREAN BEAUTY COURSE ■
.
Karena pasienku berusia 41th termasuk golongan orang sudah tua jadi tidak bisa kalau hanya dibantu dengan cream saja, tetapi sangat lebih bagus lagi dibarengin dengan menggunakan alat,
Sudah pernah di postingan sebelumnya aku infoin bahwa pada umumnya regenerasi kulit adalah 28hari sekali, akan tetapi untuk orang sudah dewasa agak lebih lambat untuk meregenerasi kulit nya dikarenakan sudah mulai melemah, maka dari itu, untuk orang dewasa ( orang tua ) untuk membantu regenerasi pada kulitnya dengan menggunakan alat .
Dan pasienku ini memiliki keluhan kulit kering begitu juga ada flek hitam.
Jadi tindakan utama yang harus di lakukan adalah memberi moisture terlebih dahulu agar kulitnya lembab karena tidak bisa langsung melakukan tindakan jika kulit nya mengalami kekeringan, okay kakak-kakak semua nya ??? Untuk kulit kering harus banget di beri kelembaban terlebih dahulu sebelum melakukan tindakan lainnya agar tidak terjadi kerusakan pada kulit pasien, setelah sudah memberi moisture baru masuk ke tindakan selanjutnya untuk memberi kecerahan pada kulit wajah dan menghilangkan keluhan flek hitam yang ada pada area wajah.
.
.
Sekian info dariku.
Nantik akan saya bagi-bagikan kembali info selanjutnya untuk kakak semua yang membutuhkan.😙
Usahakan Selalu membaca ya bagi yang ingin tau tentang kulit. Biar kulit kita atau kulit orang yang kita sayangin bisa kita rawat dengan baik . Karena punya kulit yang bersih, sehat dan glowing itu sangat menyenangkan.
Dan merawat kulit itu bukan dengan satu solusi ataupun satu jenis perawatan. Tapi apabila beda kendala maka beda pula solusinya.
.
#teknologikorea#korea#indonesia#glowingskin#glowingskincare#Pumos#ownerpumos

■ KOREAN BEAUTY COURSE ■
.
Sedang menggunakan Ultrasonic.
Yang berfungsi untuk merevitalisasi kolagen dan elastisitas kulit supaya bekerja dan meregenerasi sel kulit dengan cepat

Tindakan yang di lakukan menggunakan alat kecantikan dari korea.
.
#teknologikorea#korea#indonesia#glowingskin#glowingskincare#Pumos#ownerpumos

■ KOREAN BEAUTY COURSE ■
.
Sedang melakukan skinscrubber.
Yang berfungsi untuk pengangkatan sel kulit mati pada epidermis.
Tindakan yang di lakukan menggunakan alat kecantikan dari korea.
.
.
#teknologikorea#korea#indonesia#glowingskin#glowingskincare#Pumos#ownerpumos

nampak tu...lin dah restok lagi set glowing expert ❤️
.
produk skincare yang laku keras sekarang 👍👍👍
lin sendiri pon dah 2 tahun pakai GE 😊
nak tahu ape kelebihan GE?? .
Set Apple Cream mengandungi kombinasi yg hebat iaitu VITAMIN C dan SARANG BURUNG WALLET agar skin u olls kelihatan sihat, glowing & flawless semulajadi walau tanpa make up!
.
KELEBIHAN #GE APPLE CREAM :-
.
✔Mencerahkan & menyerikan wajah
✔Menghilangkan pigmentasi yg tebal
✔Menghapuskan jerawat dgn berkesan
✔Mengecilkan pori² wajah & menghaluskan kulit secara semulajadi
✔Anti penuaan serta awet muda yg unggul
✔Sesuai digunakan oleh lelaki & wanita
.
✳KELEBIHAN SARANG BURUNG WALLET
.
Bahan² aktif yg terkandung dlm sarang burung wallet mudah menyerap jauh ke dlm lapisan kulit utk :-
✔Membaikpulih struktur epidermis
✔Menebalkan kulit
✔Memudarkan garisan halus serta kedutan
✔Membekalkan keanjalan kulit dlm jangka masa panjang
.
✳KELEBIHAN APPLE HIJAU
.
Kandungan anti oksidan yg terdapat dlm epal hijau mampu :-
✔Menentang radikal bebas
✔Melambatkan proses penuaan
✔Membantu dlm memperbaiki tekstur kulit wajah
✔Memperbaharui sel² kulit dgn segera
.
GLOWING EXPERT juga mendapat kelulusan daripada FDA, Halal JAKIM, GMP, Soil Association Organic Standard, Bio Cosmetics Charte Cosmemio & pelbagai lagi 😊
.
Produk Bumiputera dgn teknologi Korea. Jom cuba, sgt² disyorkan 👍
.
✔ Ready Stock
✔ PosLaju 1 Malaysia
.
BERMINAT WHATSAPP LIN 👇🏻
📲010 3183585
.
📲010 3183585
.
📲010 3183585
.
#glowingexpert #sayagunasayasharesayajual #glowingexpertagentsegamat #segamatjohor #classyplain #trustedseller #trustedbeautybrand #skincare #teknologikorea #

ready stok ✔️
.
GLOWING EXPERT COSMETICS
apple diamond skincare❤️
(upgraded version)
.
set skincare apple diamond mengandungi:
✅sabun pencuci muka
✅krim siang
✅krim malam
.
hanya 3 produk sahaja!!!
set yang sangat ringkas dan mudah untuk mendapatkan kulit muka yang sihat dan cantik.
.
banyak testimoni yg dah menggunakan set dari glowing expert termasuk lin juga 😊
yang penting konsisten okeyyy 👌🏻
.
berminat? jom wasap lin ❤️
📲010 3183585
📲010 3183585
📲010 3183585
.
rm120 1set
exc postage
.
#sayagunasayajualsayashare
#glowingexpertagent #glowingexpertagentsegamat #segamatjohor #classyplain #spf45 #readystok #original #teknologikorea #sayagunasayasharesayajual

Set Apple Cream mengandungi kombinasi yg hebat iaitu VITAMIN C dan SARANG BURUNG WALLET agar skin u olls kelihatan sihat, glowing & flawless semulajadi walau tanpa make up!
.
KELEBIHAN #GE APPLE CREAM :-
.
✔Mencerahkan & menyerikan wajah
✔Menghilangkan pigmentasi yg tebal
✔Menghapuskan jerawat dgn berkesan
✔Mengecilkan pori² wajah & menghaluskan kulit secara semulajadi
✔Anti penuaan serta awet muda yg unggul
✔Sesuai digunakan oleh lelaki & wanita
.
✳KELEBIHAN SARANG BURUNG WALLET
.
Bahan² aktif yg terkandung dlm sarang burung wallet mudah menyerap jauh ke dlm lapisan kulit utk :-
✔Membaikpulih struktur epidermis
✔Menebalkan kulit
✔Memudarkan garisan halus serta kedutan
✔Membekalkan keanjalan kulit dlm jangka masa panjang
.
✳KELEBIHAN APPLE HIJAU
.
Kandungan anti oksidan yg terdapat dlm epal hijau mampu :-
✔Menentang radikal bebas
✔Melambatkan proses penuaan
✔Membantu dlm memperbaiki tekstur kulit wajah
✔Memperbaharui sel² kulit dgn segera
.
GLOWING EXPERT juga mendapat kelulusan daripada FDA, Halal JAKIM, GMP, Soil Association Organic Standard, Bio Cosmetics Charte Cosmemio & pelbagai lagi 😊
.
Produk Bumiputera dgn teknologi Korea. Jom cuba, sgt² disyorkan 👍
.
✔ Ready Stock
✔ PosLaju 1 Malaysia
BERMINAT WHATSAPP 👇🏻
.
📲010 3183585
.
📲010 3183585
.
📲010 3183585
.
#glowingexpert #glowingexpertagentsegamat #segamatjohor #readystok #classyplain #trustedbeautybrand #skincare #teknologikorea

hah nampak x si cantik ni pegang apa💁 ni lha dia #cshineskincare yg tgh viral skrg ni😊 mampu marawat breakout skin😱
.
jom dapatkan sekarang
Whatsapp 01125510766 atau klik link di bio 👌
.
.
#cshineserum #cshinebooster #cshinesoap #shalicious #luluskkm #teknologikorea

Aqua Peel skin treatment (IDR 500.000)
Treatment yang membantuk membersihkan kulit dari sel kulit mati, komedo dan kutu kecil pada kulit tanpa pengelupasan
.
Untuk kamu yang ingin membuat kulit tampak lebih cerah dan glowing, treatment ini sangat pas untukmu!
.
Untuk info lebih lanjut hubungi @Beautiku.RSL di:
.
Whatsapp: 0822602001000
Ruko Cilegon Highway B7
Jl. Akses Tol Cilegon Timur
Cilegon - Banten
.
.
#skincare #skintreatmentcilegon #facialcilegon #cilegon #cilegontreatment #teknologikorea #beautiku #kulitcantik

Gelikan tengok gambar tu? Barang yang telah digunakan pastu diproses dan dengan kita tak sedar kita gunakan untuk mengalas mahkota aka aset kita, kalau difikirkan balik barang kitar semula tu sememangnya tersembunyi bakteria dan kuman merbahaya.
😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕
Kesemua bahan ini digunakan untuk menghasilkan
tuala wanita di mana ia akan dilembutkan
seterusnya melalui proses pelunturan berklorin.🙄🙄🙄🙄 Perlu korang ingat !😧😧 😷😷Semasa melalui proses inilah terhasilnya bahan kimia
iaitu DIOKSIN. Apabila telah lembut, lapisan inilah
yang dijadikan tuala wanita pakai buang dan
digunakan oleh wanita diseluruh dunia pada tahun 1970.
Huhu oh noo😨😨😨
#jomtukarpad
#bioselezaselamat
#teknologikorea
#jomjoinahlirm50

Bila kejap lagi azan zohur nak masuk,
Ambil air tonyoh-tonyoh kat muka & bibir,
Semua pun tanggal,
.
Alat kosmetik apa tu?
Set Cozuma,
.
Senang kan,
Lepas dah solat kang,
Calit balik CC cream Cozuma & lipstik Cozuma tuh,
Tak sampai 3 minit siap,
.
Nak cerita betapa senang,
Tengah dok kelek anak pun boleh,
Takde hal,
Semua pun mudah,
.
Risau pakai krim muka,
Takut dia block pori muka,
Nah CC Cream ni size molekul krim dia halus,
Sapu terus meresap dalam kulit,
Tiada capuk-capuk,
Sambil rawat kulit dari dalam,
Korea mari tuh,
.
Nak?
Klik sini www.wasap.my/6012-7304451/SetCozuma
.
#KakSufiAnda
#SetCozuma
#TeknologiKorea
#MesraSolatWudhuJuga
#makeup

AMARAN KERASSSS!

Kalau taknak kulit cantik, gebu dan flawless, jangan berani2 nak cuba BEAUTY SECRET SHALICIOUS! BSS ni untuk orang yang NAK CANTIK LUAR & CANTIK DALAM JE 🤗
Supplement terbaik untuk chuolls yang dambakan kulit cerah sekata, lembut, bebas jerawat dan parut jerawat, bebas whitehead dan blackhead serta anjal!

Tgok customer ni, dulu muka teruk. Lpas consume bss SEBOTOL je, muka dah ada perubahan drastik sampai semua org tegur! Last2, jadi agen terus tau. Hihihikk.

FUNGSI BEAUTY SECRET SHALICIOUS:
■Memberikan Kesan Anti-penuaan
■Mengekalkan Struktur & Kesihatan Kulit Serta Merawat Lingkaran Hitam Bawah Mata
■Mengembalikan Keanjalan Kulit
■Mencerahkan Kulit Dan Seluruh Badan
■Menghalang Pigmentasi,
■Mengecut Dan Menghilangkan Jerawat serta Jeragat
■Warna Kulit Menjadi Sekata
■Kulit Kelihatan Muda, Gebu, Lembap Dan Cerah Berseri
■Mengecilkan liang-liang roma
■Merupakan produk halal & tiada kesan sampingan.
■Sesuai untuk lelaki & perempuan
■100gm untuk sebulan

HARGA:
RM70.00
EXCLUDE POSTAGE

Whatsapp Sha untuk order:
016-8402621 (Shasha) 👸

#shalicious #foundation #shaliciousfoundation #beautysecret #beautysecretshalicious #supplement #cshine #cshineserum #cshinecbooster #cshinesoap #skincare #halal #lulussirim #bebaschemical #teknologikorea #promosishalicious #promosiramadhan #promosiraya #testimonicshine #cshinereview #reviewcshine #reviewskincare #testimoniskincare #testimonibss #testimonibeautysecret #testimonibeautysecretshalicious

■ KOREAN BEAUTY COURSE ■
.
Karena pasienku berusia 41th termasuk golongan orang sudah tua jadi tidak bisa kalau hanya dibantu dengan cream saja, tetapi sangat lebih bagus lagi dibarengin dengan menggunakan alat,
Sudah pernah di postingan sebelumnya aku infoin bahwa pada umumnya regenerasi kulit adalah 28hari sekali, akan tetapi untuk orang sudah dewasa agak lebih lambat untuk meregenerasi kulit nya dikarenakan sudah mulai melemah, maka dari itu, untuk orang dewasa ( orang tua ) untuk membantu regenerasi pada kulitnya dengan menggunakan alat .
Dan pasienku ini memiliki keluhan kulit kering begitu juga ada flek hitam.
Jadi tindakan utama yang harus di lakukan adalah memberi moisture terlebih dahulu agar kulitnya lembab karena tidak bisa langsung melakukan tindakan jika kulit nya mengalami kekeringan, okay kakak-kakak semua nya ??? Untuk kulit kering harus banget di beri kelembaban terlebih dahulu sebelum melakukan tindakan lainnya agar tidak terjadi kerusakan pada kulit pasien, setelah sudah memberi moisture baru masuk ke tindakan selanjutnya untuk memberi kecerahan pada kulit wajah dan menghilangkan keluhan flek hitam yang ada pada area wajah.
.
.
Sekian info dariku.
Nantik akan saya bagi-bagikan kembali info selanjutnya untuk kakak semua yang membutuhkan.😙
Usahakan Selalu membaca ya bagi yang ingin tau tentang kulit. Biar kulit kita atau kulit orang yang kita sayangin bisa kita rawat dengan baik . Karena punya kulit yang bersih, sehat dan glowing itu sangat menyenangkan.
Dan merawat kulit itu bukan dengan satu solusi ataupun satu jenis perawatan. Tapi apabila beda kendala maka beda pula solusinya.
.
#teknologikorea#korea#indonesia#glowingskin#glowingskincare#Pumos#ownerpumos

■ KOREAN BEAUTY COURSE ■
.
Sedang menggunakan Ultrasonic.
Yang berfungsi untuk merevitalisasi kolagen dan elastisitas kulit supaya bekerja dan meregenerasi sel kulit dengan cepat

Tindakan yang di lakukan menggunakan alat kecantikan dari korea.
.
#teknologikorea#korea#indonesia#glowingskin#glowingskincare#Pumos#ownerpumos

■ KOREAN BEAUTY COURSE ■
.
Sedang melakukan skinscrubber.
Yang berfungsi untuk pengangkatan sel kulit mati pada epidermis.
Tindakan yang di lakukan menggunakan alat kecantikan dari korea.
.
.
#teknologikorea#korea#indonesia#glowingskin#glowingskincare#Pumos#ownerpumos

ready stok ✔️
.
GLOWING EXPERT COSMETICS
apple diamond skincare❤️
(upgraded version)
.
set skincare apple diamond mengandungi:
✅sabun pencuci muka
✅krim siang
✅krim malam
.
hanya 3 produk sahaja!!!
set yang sangat ringkas dan mudah untuk mendapatkan kulit muka yang sihat dan cantik.
.
banyak testimoni yg dah menggunakan set dari glowing expert termasuk lin juga 😊
yang penting konsisten okeyyy 👌🏻
.
berminat? jom wasap lin ❤️
📲010 3183585
📲010 3183585
📲010 3183585
.
rm120 1set
exc postage
.
#sayagunasayajualsayashare
#glowingexpertagent #glowingexpertagentsegamat #segamatjohor #classyplain #spf45 #readystok #original #teknologikorea #sayagunasayasharesayajual

ready stok ✔️
.
GLOWING EXPERT COSMETICS
apple diamond skincare❤️
(upgraded version)
.
set skincare apple diamond mengandungi:
✅sabun pencuci muka
✅krim siang
✅krim malam
.
hanya 3 produk sahaja!!!
set yang sangat ringkas dan mudah untuk mendapatkan kulit muka yang sihat dan cantik.
.
banyak testimoni yg dah menggunakan set dari glowing expert termasuk lin juga 😊
yang penting konsisten okeyyy 👌🏻
.
berminat??
DM/WS lin 📲010-3183585
.
rm120 1set(tahan 2-3 bulan)
exc postage
.
#glowingexpertagent #glowingexpertagentsegamat #segamatjohor #classyplain #spf45 #readystok #original #teknologikorea #sayagunasayajual

*SONATA SCRUB WHITENING* ✅ Menanggalkan sel-sel kulit mati
✅ Merangsang penumbuhan sel-sel kulit baru
✅ Menjadikan kulit lebih lembut & bersih
✅ Menghaluskan kulit wajah
✅ Memutihkan kulit
✅ Boleh digunakan diseluruh badan

www.wasap.my/60139092323/sonata+scrub
www.wasap.my/60139092323/sonata+scrub
www.wasap.my/60139092323/sonata+scrub

#sonatascrub #redsnowskincare
#teknologikorea
#agentwanted #dropshipwanted
#timtokbee #timbunda
#gegarpantaitimur
#janapendapatansambilberamal

“Nak beli face mist dyxy harga berapa ea?”
“Kenapa tak beli set je dapat harga laaaaaaaaaaaaaaaaagi murah!” Dm untuk harga kasih sayang 💕

#dyxysetasyallieainadanbccreamnaturalbeige #dyxyoriginal #facemistdyxygreentea #bccreamdyxyfoundation #brushdyxy #teknologikorea

NAK CANTIK LUAR, KENE CANTIK DARI DALAM DULU 🤗 Supplement terbaik untuk chuolls yang dambakan kulit cerah sekata, lembut, bebas jerawat dan parut jerawat, bebas whitehead dan blackhead serta anjal!

FUNGSI BEAUTY SECRET SHALICIOUS:
■Memberikan Kesan Anti-penuaan
■Mengekalkan Struktur & Kesihatan Kulit Serta Merawat Lingkaran Hitam Bawah Mata
■Mengembalikan Keanjalan Kulit
■Mencerahkan Kulit Dan Seluruh Badan
■Menghalang Pigmentasi,
■Mengecut Dan Menghilangkan Jerawat serta Jeragat
■Warna Kulit Menjadi Sekata
■Kulit Kelihatan Muda, Gebu, Lembap Dan Cerah Berseri
■Mengecilkan liang-liang roma
■Merupakan produk halal & tiada kesan sampingan.
■Sesuai untuk lelaki & perempuan
■100gm untuk sebulan

HARGA:
RM70.00
EXCLUDE POSTAGE

Whatsapp Sha untuk order:
016-8402621 (Shasha) 👸

#shalicious #foundation #shaliciousfoundation #beautysecret #beautysecretshalicious #supplement #cshine #cshineserum #cshinecbooster #cshinesoap #skincare #halal #lulussirim #bebaschemical #teknologikorea #promosishalicious #promosiramadhan #promosiraya #testimonicshine #cshinereview #reviewcshine #reviewskincare #testimoniskincare #testimonibss #testimonibeautysecret #testimonibeautysecretshalicious

🌸🌸🌸READY STOK 🌸🌸🌸
.
apple soap 80g
rm45 each

tak perlu risau lagi kalau sabun dah nak habis tapi krim siang dan malam banyak lagi....so korang boleh dapatkan pack loose sabun apple sekarang ✌🏻
.
berminat???
DM/WS lin 📲0103183585
.
#sayagunasayasharesayajual
#glowingexpertcosmetics #glowingexpertagentsegamat #segamatjohor #sabunepal #readystok #trustedseller #trustedbeautybrand #classyplain #teknologikorea #jomcantik

‼KRIM MALAM‼ ❗Penggunaan Krim Malam adalah SANGAT PENTING terutama bagi mereka yg sudah melewati usia 30-an...... ❗Krim Malam berfungsi mengekalkan kecantikan kulit, membekalkan kelembapan berterusan serta perlindungan dari sinar UV yg menggelapkan kulit...... ❗Semasa tidur, kulit akan berada dlm keadaan bersedia utk menyerap segala vitamin yg terkandung dalam krim secara optimum,menembus jauh kedalam agar mampu bertindak lebih efektif dlm menangani tanda2 penuaan, memperbaiki & memperbaharui sel2 kulit yg rosak dan meremajakan lapisan kulit dari dlm.... ❗Hasil amalan yg berterusan mampu menghalang melambatkan proses penuaan... *Night cream rm55
*Item ready stock
.
berminat???
DM/WS lin 📲0103183585
.
#sayagunasayasharesayajual
#glowingexpert #skincare #glowingexpertagentsegamat #segamatjohor #nightcream #readystok #classyplain #trustedseller #trustedbeautybrand #teknologikorea

■ KOREAN BEAUTY COURSE ■
.
Karena pasienku berusia 41th termasuk golongan orang sudah tua jadi tidak bisa kalau hanya dibantu dengan cream saja, tetapi sangat lebih bagus lagi dibarengin dengan menggunakan alat,
Sudah pernah di postingan sebelumnya aku infoin bahwa pada umumnya regenerasi kulit adalah 28hari sekali, akan tetapi untuk orang sudah dewasa agak lebih lambat untuk meregenerasi kulit nya dikarenakan sudah mulai melemah, maka dari itu, untuk orang dewasa ( orang tua ) untuk membantu regenerasi pada kulitnya dengan menggunakan alat .
Dan pasienku ini memiliki keluhan kulit kering begitu juga ada flek hitam.
Jadi tindakan utama yang harus di lakukan adalah memberi moisture terlebih dahulu agar kulitnya lembab karena tidak bisa langsung melakukan tindakan jika kulit nya mengalami kekeringan, okay kakak-kakak semua nya ??? Untuk kulit kering harus banget di beri kelembaban terlebih dahulu sebelum melakukan tindakan lainnya agar tidak terjadi kerusakan pada kulit pasien, setelah sudah memberi moisture baru masuk ke tindakan selanjutnya untuk memberi kecerahan pada kulit wajah dan menghilangkan keluhan flek hitam yang ada pada area wajah.
.
.
Sekian info dariku.
Nantik akan saya bagi-bagikan kembali info selanjutnya untuk kakak semua yang membutuhkan.😙
Usahakan Selalu membaca ya bagi yang ingin tau tentang kulit. Biar kulit kita atau kulit orang yang kita sayangin bisa kita rawat dengan baik . Karena punya kulit yang bersih, sehat dan glowing itu sangat menyenangkan.
Dan merawat kulit itu bukan dengan satu solusi ataupun satu jenis perawatan. Tapi apabila beda kendala maka beda pula solusinya.
.
#teknologikorea#korea#indonesia#glowingskin#glowingskincare#Pumos#ownerpumos

■ KOREAN BEAUTY COURSE ■
.
Sedang menggunakan Ultrasonic.
Yang berfungsi untuk merevitalisasi kolagen dan elastisitas kulit supaya bekerja dan meregenerasi sel kulit dengan cepat

Tindakan yang di lakukan menggunakan alat kecantikan dari korea.
.
#teknologikorea#korea#indonesia#glowingskin#glowingskincare#Pumos#ownerpumos

■ KOREAN BEAUTY COURSE ■
.
Sedang melakukan skinscrubber.
Yang berfungsi untuk pengangkatan sel kulit mati pada epidermis.
Tindakan yang di lakukan menggunakan alat kecantikan dari korea.
.
.
#teknologikorea#korea#indonesia#glowingskin#glowingskincare#Pumos#ownerpumos

Most Popular Instagram Hashtags