[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#teknologikorea

1257 posts

TOP POSTS

.
*AGE LOCK OFFER SENTAP*
.
Salam sis, maaf ganggu...
Nk tanya sikit???
.
*Bila last pakai mask dekat muka*❓
.
💡Tahu tak *oxygen* boleh *terangkan kulit* , *gebukan* *pipi* & *membantu singkirkan sel kulit mati*
.
💡Tau tak Datin Umie keluarkan bubble mask teknology & quality *Korea* 🇰🇷
.
💡Tau tak sekarang sis boleh *pakai mask* hanya dlm *tempoh 5-10min*
.
💡Tau tak spa2 terapi oxygen utk muka di mall2 berharga *beribu2 ringgit* 💸
.
💡Tau tak AgeLock by UmieAida hanya *Rm89* sis boleh mask muka utk tempoh sehingga 60hari
.
Dannn
.
Harga *AgeLock bubble mask* hanya *RM89*, *Free post* 😱
.
#AgelockbyUmieAida
#terapioksigen
#teknologikorea
#codjb

Halo Sobie. Ini dia yang kita tunggu-tunggu
#lgq6 dengan layar 5,5" Full HD memakai teknologi Full Vision. Rasakan layar lebar dalam genggaman, dengan desain yang ramping dan elegan.
Di tunggu ya. Harganya Juga Bersahabat ko Sobie.

#lgg6 #smartphone #teknologikorea #shabat #sobie #kekinian #fullvision
#megacell #lgsmartphone

Alat mungil Nanospray manfaatnya melebihi harga nya? KENAPA??
Karna dengan menggunaan Nano Spray versi 3 MCI dapat :

1. Mencerahkan wajah dan membantu mencegah penuaan dini

2. Melembabkan kulit dan melindungi kulit yang sensitif

3. Mengecilkan pori wajah sehingga wajah menjadi bersih dan awet muda

4. Mengencangkan kulit wajah

5. Menghilangkan flek hitam pada wajah

6. Menyamarkan lingkaran hitam dibawah mata

7. Membersihkan komedo dan mencegahnya datang lagi

NOTE :
Kombinasi NANO SPRAY dan GLUCOLA GEL bikin kulit glowing dan lembab, JADI tidak perlu toner dan cream lagi loh! bener2 bikin HEMAT ANGGARAN.
Gak percaya, buktiin sendiri ya !!! Minat chat me ya...
^ Nadya ^
WA/Line : +6281319341574
BB : D26FE83B

#nanohexa #nanosprayversi3 #aslibergaransi #dipakeseumurhidupkrncumaalat #justwater #aman #amandipakebabydananakanak #teknologinano #teknologikorea #kulitsehat #kulitbebaskusam #kulitbercahaya #flekhitamhilang #kerutanhilang

Barang Baik Sape Je Tak Nak??. Memang terbukti berkesan sebab tu semua orang addicted dengan #beautysecretshalicious ni. Semua golongan dari remaja - dewasa even ARTIS PUN DAH CUBA!!!. Founder product lain guna!!. Ni bukan sorang je founder yang guna malah ramai lagi. Alhamdulillah,ramai yang percayakan keberkesanan #beautysecretshalicious ni sendiri!!!!!
.

WHATSAPP📲0175949803
WHATSAPP📲0175949803
WHATSAPP📲0175949803
.

#trustedseller #sayajual #beautysecret #shaliciousbeautyfoundation #CshineSkincare #CshineSoap #RizzskinLotion #Halal #OriginalFromHQ #TeknologiKorea #JomOrder #Jomdapatkansekarang

[Fungsi:Coway Bamboo]
===================
》 Merupakan outdoor filter - sangat membantu isi rumah mendapat air yang bersih & sihat. Sekiranya kawasan rumah terdedah kpd air karat & air berbau, memasang coway bamboo adalah penyelesaiannya. 》 Mempunyai alpha 7 mikrof membrane, dengan 7 teras kapilari  (7 core cappilarry) yg pertama Di Malaysia. Kapilari ni adlh 3000 lbh kecil drpd rambut manusia 》Dengan konsep inside-out, air akan melalui 0.01 mikron untuk menghilangkan kuman, bakteria, pepejal & besi berat tanpa mengurangkan tekanan air di dalam rumah. [Kelebihan Coway Bamboo]
===================== 》 Dibina dengan rangka besi tahan karat (stainless steel), pemasa flush automatic, kalis tekanan tinggi, suhu tinggi & paling penting bebas dari tersumbat

Untuk dapat bekalan air bersih untuk isi rumah anda... wssp/ hubungi 0166885807
#CowaySdnBhd
#TeknologiKorea
#PilihanRakyatMalaysia

NAK CANTIK LUAR, KENE CANTIK DARI DALAM DULU 🤗 Supplement terbaik untuk chuolls yang dambakan kulit cerah sekata, lembut, bebas jerawat dan parut jerawat, bebas whitehead dan blackhead serta anjal!

FUNGSI BEAUTY SECRET SHALICIOUS:
■Memberikan Kesan Anti-penuaan
■Mengekalkan Struktur & Kesihatan Kulit Serta Merawat Lingkaran Hitam Bawah Mata
■Mengembalikan Keanjalan Kulit
■Mencerahkan Kulit Dan Seluruh Badan
■Menghalang Pigmentasi,
■Mengecut Dan Menghilangkan Jerawat serta Jeragat
■Warna Kulit Menjadi Sekata
■Kulit Kelihatan Muda, Gebu, Lembap Dan Cerah Berseri
■Mengecilkan liang-liang roma
■Merupakan produk halal & tiada kesan sampingan.
■Sesuai untuk lelaki & perempuan
■100gm untuk sebulan

HARGA:
RM70.00
EXCLUDE POSTAGE

Whatsapp Sha untuk order:
016-8402621 (Shasha) 👸

#shalicious #foundation #shaliciousfoundation #beautysecret #beautysecretshalicious #supplement #cshine #cshineserum #cshinecbooster #cshinesoap #skincare #halal #lulussirim #bebaschemical #teknologikorea #promosishalicious #promosiramadhan #promosiraya #testimonicshine #cshinereview #reviewcshine #reviewskincare #testimoniskincare #testimonibss #testimonibeautysecret #testimonibeautysecretshalicious

Kelebihan Hanee Beauty Face Mist Miracle Water Merawat Wajah dari sebarang cela, jeragat, jerawat, parut jerawat dan mengecilkan pori
Menyegarkan wajah, menaikkan seri wajah dan memberi efek flawless
Boleh digunakan bila-bila masa dan mengelakkan hidrasi kulit
Membantu mengurangkan iritasi kulit akibat salah produk atau panas laut
Membantu refresh mood akibat keletihan boleh berfungsi sebagai agen terapeutik terbaik
 Mudah di bawa dan boleh digunakan bila-bila masa sebelum tidur, selepas bangun tidur, sebelum make up, selepas make up
Harga berpatutan dan boleh bertahan sehingga 2bulan
Setanding dengan produk antarabangsa Dijamin halal dan lulus kkm lelaki perempuan boleh guna

#spraysprayje #haneebeauty #FMW #FACEMISTMIRACLEWATER #NEWBABY #kosmetikhalal #mesrawuduk #teknologikorea #korea #facemist #pelembap

MANFAAT & KELEBIHAN MIRACLE CLEANSER
QUEEN OF MUTIARA : ✔ Mengecutkan jerawat dengan cepat & pantas ✔ Mencuci kulit secara mendalam ✔ Mengecilkan pori ✔ Menghidrat kulit ✔ Mengurangkan garis halus ✔ Merawat masalah Blackhead / Whitehead ✔ Memberi nutrien pada kulit ✔ Merawat masalah kulit ✔ Membuang sel kulit mati dengan pantas ✔ Menjadikan kulit lebih anjal ✔ Mencerahkan kulit wajah ✔ Memudarkan masalah parut, jerawat serta jeragat ✔ Menambah elastik kulit
#queenofmutiarahqbatupahat
#miraclecleanserqm #autobubbles #teknologikorea

.
#agelockbyumieaida

Masker, pelembap, pencuci mekap, beri oksigen, mengawal jeragat, mengawal minyak, menyahtoksik.... Semua dalam satu botol... RM89/botol tahan sehingga 2 bulan... Mana nak dapatkan produk berkualiti Umie Aida ni..!! Whatsapp kakniza
0177056569

#teknologikorea
#terapioksigen
#bubblemask
#codjb

MOST RECENT

Kelebihan Hanee Beauty Face Mist Miracle Water Merawat Wajah dari sebarang cela, jeragat, jerawat, parut jerawat dan mengecilkan pori
Menyegarkan wajah, menaikkan seri wajah dan memberi efek flawless
Boleh digunakan bila-bila masa dan mengelakkan hidrasi kulit
Membantu mengurangkan iritasi kulit akibat salah produk atau panas laut
Membantu refresh mood akibat keletihan boleh berfungsi sebagai agen terapeutik terbaik
 Mudah di bawa dan boleh digunakan bila-bila masa sebelum tidur, selepas bangun tidur, sebelum make up, selepas make up
Harga berpatutan dan boleh bertahan sehingga 2bulan
Setanding dengan produk antarabangsa Dijamin halal dan lulus kkm lelaki perempuan boleh guna

#spraysprayje #haneebeauty #FMW #FACEMISTMIRACLEWATER #NEWBABY #kosmetikhalal #mesrawuduk #teknologikorea #korea #facemist #pelembap

Kelebihan Hanee Beauty Face Mist Miracle Water 💋Merawat Wajah dari sebarang cela, jeragat, jerawat, parut jerawat dan mengecilkan pori
💋Menyegarkan wajah, menaikkan seri wajah dan memberi efek flawless
💋Boleh digunakan bila-bila masa dan mengelakkan hidrasi kulit
💋Membantu mengurangkan iritasi kulit akibat salah produk atau panas laut
💋Membantu refresh mood akibat keletihan boleh berfungsi sebagai agen terapeutik terbaik
💋 Mudah di bawa dan boleh digunakan bila-bila masa sebelum tidur, selepas bangun tidur, sebelum make up, selepas make up
💋Harga berpatutan dan boleh bertahan sehingga 2bulan
💋Setanding dengan produk antarabangsa 💋Dijamin halal dan lulus kkm lelaki perempuan boleh guna

#spraysprayje #haneebeauty #FMW #FACEMISTMIRACLEWATER #NEWBABY #kosmetikhalal #mesrawuduk #teknologikorea #korea #facemist #pelembap

.
*AGE LOCK OFFER SENTAP*
.
Salam sis, maaf ganggu...
Nk tanya sikit???
.
*Bila last pakai mask dekat muka*❓
.
💡Tahu tak *oxygen* boleh *terangkan kulit* , *gebukan* *pipi* & *membantu singkirkan sel kulit mati*
.
💡Tau tak Datin Umie keluarkan bubble mask teknology & quality *Korea* 🇰🇷
.
💡Tau tak sekarang sis boleh *pakai mask* hanya dlm *tempoh 5-10min*
.
💡Tau tak spa2 terapi oxygen utk muka di mall2 berharga *beribu2 ringgit* 💸
.
💡Tau tak AgeLock by UmieAida hanya *Rm89* sis boleh mask muka utk tempoh sehingga 60hari
.
Dannn
.
Harga *AgeLock bubble mask* hanya *RM89*, *Free post* 😱
.
#AgelockbyUmieAida
#terapioksigen
#teknologikorea
#codjb

.
#agelockbyumieaida

Masker, pelembap, pencuci mekap, beri oksigen, mengawal jeragat, mengawal minyak, menyahtoksik.... Semua dalam satu botol... RM89/botol tahan sehingga 2 bulan... Mana nak dapatkan produk berkualiti Umie Aida ni..!! Whatsapp kakniza
0177056569

#teknologikorea
#terapioksigen
#bubblemask
#codjb

LAGI FEEDBACK DARI CUSTOMER BEAUTY SECRET SHALICIOUS

Ya Allah, menangis tengok skin yang dulu. Alhamdulillah, turut gembira bila tgok feedback customer yang skin dah pulih. Kita berniaga jual supplement bukan nk untung je, tapi nk tolong customer juga. Sbb tu, Sha akn guide semua customer Sha sampai dpt skin yang sihat, bersih dan cantik. InsyaAllah.

Nah baca dan tengok sendiri CUSTOMERS YANG PUAS HATI GILOS LEPAS GUNA BEAUTY SECRET SHALICIOUS 💕 Malas hakak nak cakap banyak, dah kata dah BSS ni memang bagus & menjadi! Ramai yang dah merasa hasilnya... Rugi lerrr sape yang tak try tu. Hikkss!

FUNGSI BEAUTY SECRET ■Memberikan Kesan Anti-penuaan
■Mengekalkan Struktur & Kesihatan Kulit Serta Merawat Lingkaran Hitam Bawah Mata
■Mengembalikan Keanjalan Kulit
■Mencerahkan Kulit Dan Seluruh Badan
■Menghalang Pigmentasi,
■Mengecut Dan Menghilangkan Jerawat serta Jeragat
■Warna Kulit Menjadi Sekata
■Kulit Kelihatan Muda, Gebu, Lembap Dan Cerah Berseri
■Mengecilkan liang-liang roma
■Merupakan produk halal & tiada kesan sampingan.
■Sesuai untuk lelaki & perempuan
■100gm untuk sebulan

Whatsapp sis untuk order:
0142992993

#shalicious #foundation #shaliciousfoundation #beautysecret #beautysecretshalicious #supplement #cshine #cshineserum #cshinecbooster #cshinesoap #skincare #halal #lulussirim #bebaschemical #teknologikorea #promosishalicious #promosiramadhan #promosiraya #testimonicshine #cshinereview #reviewcshine #reviewskincare #testimoniskincare

.
Jom kawan2... Beri sedikit oksigen pada kulit muka mu... Nescaya akan berseri kembali...!!!
.
#agelockbyumieaida
#terapioksigen
#teknologikorea
#bubblemask

Haii...
APA??? Muka jerawatan, kulit hitam dan Keliatan tua?? Yahhh mana keren coba klo tampil kek gitu?? Nihh Pake Paket pemutih dari HWI (GLUCELLA, FRUTABLEND, PHYTO CELL SERUM) dijamin deh ga sampe habis 1 box, Jerawat kaburr wuss, Kulit hitam jadi putih kinclong serta Kenyal dan awet muda Kek ABG😍😍 Harga?? Murmer banget lohh😍😍
👌👌 Dijamin ga bikin Kanker deh😂😂✌✌
Info Order produk & Bisnis :
👇👇
Ady 📱 wa : 08563510335

#suplemenkulit #pemutihkulit #pemutihwajah #suplemenpemutih #whitening #skincare #antipenuaan #antiaging #stemcell #produkkecantikan #produkkorea #skincare #skincarekorea #beautyproducts #pemutihbadan #kosmetik #kosmetikalami #jualprodukkecantikan #jualkosmetik #kolagen #teknologikorea #obatflek #serumwajah #emkori #sk2 #obatjerawat #suntikputih #suntikvitC #dokterkecantikan #HWICIHUYL

Haii...
APA??? Muka jerawatan, kulit hitam dan Keliatan tua?? Yahhh mana keren coba klo tampil kek gitu?? Nihh Pake Paket pemutih dari HWI (GLUCELLA, FRUTABLEND, PHYTO CELL SERUM) dijamin deh ga sampe habis 1 box, Jerawat kaburr wuss, Kulit hitam jadi putih kinclong serta Kenyal dan awet muda Kek ABG😍😍 Harga?? Murmer banget lohh😍😍
👌👌 Dijamin ga bikin Kanker deh😂😂✌✌
Info Order produk & Bisnis :
👇👇
Ady 📱 wa : 08563510335

#suplemenkulit #pemutihkulit #pemutihwajah #suplemenpemutih #whitening #skincare #antipenuaan #antiaging #stemcell #produkkecantikan #produkkorea #skincare #skincarekorea #beautyproducts #pemutihbadan #kosmetik #kosmetikalami #jualprodukkecantikan #jualkosmetik #kolagen #teknologikorea #obatflek #serumwajah #emkori #sk2 #obatjerawat #suntikputih #suntikvitC #dokterkecantikan #HWICIHUYL

Haii...
APA??? Muka jerawatan, kulit hitam dan Keliatan tua?? Yahhh mana keren coba klo tampil kek gitu?? Nihh Pake Paket pemutih dari HWI (GLUCELLA, FRUTABLEND, PHYTO CELL SERUM) dijamin deh ga sampe habis 1 box, Jerawat kaburr wuss, Kulit hitam jadi putih kinclong serta Kenyal dan awet muda Kek ABG😍😍 Harga?? Murmer banget lohh😍😍
👌👌 Dijamin ga bikin Kanker deh😂😂✌✌
Info Order produk & Bisnis :
👇👇
Ady 📱 wa : 08563510335

#suplemenkulit #pemutihkulit #pemutihwajah #suplemenpemutih #whitening #skincare #antipenuaan #antiaging #stemcell #produkkecantikan #produkkorea #skincare #skincarekorea #beautyproducts #pemutihbadan #kosmetik #kosmetikalami #jualprodukkecantikan #jualkosmetik #kolagen #teknologikorea #obatflek #serumwajah #emkori #sk2 #obatjerawat #suntikputih #suntikvitC #dokterkecantikan #HWICIHUYL

.
Apabila kulit muka bersih tanpa kulit kusam... Orang tanya apa rahsia..? Takde rahsia pun, beri oksigen pada kulit, nescaya sihat dan glowing... .
Tanya saya pasal #agelockbyumieaida ... .
Anda pasti terpegun 😍😍😍
.

#bubblemask
#mukaglowing
#terapioksigen
#teknologikorea
#pemcucimuka

Most Popular Instagram Hashtags